Találatok a következő kifejezésre: Az első után fájt egy (2 db)

Az első alkalom után fájt egy rövid ideig a hasam. Ez normális?

Nagyon parázok rajta, mert sokan azt mondják, hogy normális, így a körülöttem lév?k.

Legjobb válasz: Pár napja volt egy kérdés, hogy hasmenés lehet e a szextõl, ez pont ilyen volt. A kettõnek nem hinném, hogy köze van egymáshoz, még soha életedben nem fájt a hasad? Ez csak egy véletlen egybeesés, az hogy lennt fáj, az ok.Relax

Pár napja volt egy kérdés, hogy hasmenés lehet e a szextõl, ez pont ilyen volt. A kettõnek nem hinném, hogy köze van egymáshoz, még soha életedben nem fájt a hasad? Ez csak egy véletlen egybeesés, az hogy lennt fáj, az ok.Relax
Ha már elmúlt akkor mit parázol? Olyan buta néhány ember... Kedves többi kommentezõ lehet szidni engem, h milyen bunkó vok, meg h ne írjak ha nem tok értelmeset.
A kérdező hozzászólása: Jézusom, elírtam a kérdésbe... "Nem nagyon parázok" !

Beszedjem az antibiotikumot vagy sem? 1hete kb náthás betegségem van. Elsőnek a torkom fájdult meg egy pár úra leforgása alatt a semmiből, után már az orromat is fújni kelett rá 1-2napra. Néha már a homlokom is fáj.

Gyakorlatilag amikor kifújom az orrom, akkor hallom szörcsögve ahogy a homlokomban helyreáll anyomás. A nap végére meg is fájdul a sok fújástól meg köhögést?l. Általában este f?leg fekve jön rám aköhögés jobban. Tegnap este óta már slájmos is a torkom. (a betegségt?l nagyo nem fééek, mert minden évben végígszenvedem ezt legalább egyszer)

Legjobb válasz: Ha eddig nem szedted, akkor sztem már ne, várd ki, hogy az immunrendszered csinálja ki a nyavaját (elvileg napokon belül meg kéne tennie). Inkább forró teával, sok vitamin és fekvéssel gyógyísd magad.

Ha eddig nem szedted, akkor sztem már ne, várd ki, hogy az immunrendszered csinálja ki a nyavaját (elvileg napokon belül meg kéne tennie). Inkább forró teával, sok vitamin és fekvéssel gyógyísd magad.
ha most "már a homolokom is fáj" azért ne hagyd, hoyg jól elterjedjen rajtad . inkább vedd be, ha nem vagy terhes( ha nõ vagy), vagy ygógyzserallargiás, azért talán mégis könnyebb lesz.
Hívd fel a dokidat, mondd el neki mi a helyzet, és hogy most mit tegyél. Biztosan segíteni fog dönteni.
Én nem venném be a helyedben, hisz ha vírusos a bajod, akkor arra nem jó az antibiotikum, mert ugye az bakteriális fertõzésekre van... Meg lehet, hogy beszeded, és nem is használ, csak tönkreteszi a bélflórádat. Inkább igyál sok folyadékot, egyél sok fokhagymát (igen, büdös, de nagyon hatásos), sok mézet, meg csipkebogyóteát. Amióta inkább így kúrálom magam, mint gyógyszerrel, hamarabb meggyógyulok, de nem is vagyok olyan gyakran beteg (már vagy 2 éve biztosan nem voltam...) Szóval ne vedd be! :D Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Üdv, 23 éves srác vagyok, és hálégnek nem vagyok terhes sem:) Igazából az a kérdés hogy ez most vírus, vagy baktérium. Mert ha vírus, akkor csak erõsítem az antib-vel is. Igen gondoltam rá, hogy felhívom, olyasmit mondott, hogy lehet meggyógyulopk 2 nap alatt, akkor nem kell. Tehát a mai napot megvárom még, aztán akkor holnap felhívom. Nem pusztulok bele az antib.-be sem, elég jól bírom, annó tüszûs mandulára több mint 1 hónapon keresztül szedtem kb egymás után oylan 3-4féle antib-t. Elég durva volt...
Üdv! Ha vírus, nem erõsíted az antibiotikummal, igaz nem is hatsz rá. Mivel a vírusoknak nincs sejtfaja, így azokat képtelen elpusztítani. (Ezzel gátolja meg a szaporodást.) De a baktériumokét igen, és így a felülfertõzés kockázatát kizárod. Tehát sok orvos felírja vírusfertõzés esetén is, mivel a legyengült immunrendszer képtelen védekezni még a bacik ellen is. Persze az antibiotikumról sokaknak megoszlik a véleménye, még az orvosoknak is. Tehát rajtad áll, hogy beszeded-e vagy sem, én beszedném a helyedben. Mindenesetre az antibiotikum kúra alatt egyél sok élõflórás tejterméket! Gyógyulj meg mihamarabb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!