Találatok a következő kifejezésre: Az első után fájt (46 db)

17 éves vagyok és lefeküdtem a barátomal az elsö alaklomal fájt de nem véresztem de most a 4. alkalomnál véresztem. Atol van hogy még csak most szajadt át a szüzhártáym vagy atol hogy a 4. aktus 2 napal az után volt hogy el mult a menszeszem?

Legjobb válasz: azt a szót, hogy véreztem, a vérbõl képezted. szerinted úgy van értelme, hogy véresztem? a kiejtés elve okés, de nem mindig. a többit már nem is írom.

azt a szót, hogy véreztem, a vérbõl képezted. szerinted úgy van értelme, hogy véresztem? a kiejtés elve okés, de nem mindig. a többit már nem is írom.
Szerintem csak most szakadt át a szûzhártyád, nem hinném hogy a menszeszhez köze lenne
Ha ELMúlt a menzeszed, akkor nyílván semi közze nem lehet, aTTól biztos nem véreZhettél, esetleg maradt kis vér a hüvely falán, és azt észlelted úgy mintha véreznél. Én annyira nem tartom elképzelhetõnek, h még csak most szakadjon át a szûzhártyád, az kicsit nehezen kivitelezhetõ a negyedik alkaloMMal szerintem.de ne strapáld emiatt magad, el fog múlni, a következõ alkalmakkor már nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Na ide figyelj nem tudom hogy ki vagy meg mi vagy DE te engem ne oktas ki semien heley irási dolgokal mert nem kérdesztelek Nem vagyok kiváncsi az ien roszz indulatu meg jegyzésekre Édesss
csak most szakadtál át!velem ugyanez volt csak hatodik alkalommal.addig nem fájt a sex de a bizonyos hatodik után pár igen.furcsa de van ilyen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget:)
Jézusom... Ennyi helyesírási hibát egy helyen...

Hat hete szültem, megvolt a nõgyógyászati vizsgálat is, de félek, hogy fájni fog az elsõ szeretkezés, mert a vizsgálat nagyon fájt, másnak is fájt az elsõ szex szülés után?

Kacsával és kézzel is vizsgált az orvos, de nagyon fájt. Elsõ szülésem volt, gátsebem van, de már egyáltalán nem fáj és nem is érzékeny. Befele viszont repedtem egy kicsit, állítólag az is meggyógyult, nem is fájt, egészen a vizsgálatig. Ott majdnem beto.tam, mert annyira fájt a vizsgálat. Az elsõ szex is ilyen lesz? Mert ezért kerülöm a Párom, félek nagyon, hogy fájni fog. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Köszönöm elõre is a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.

Nekem egy picit fájt, vagy inkább érzékeny voltam. Mondd meg a párodnak, hogy legyen óvatos, mintha a "szüzességed venné el". Az elsõ nem biztos, hogy jó lesz, de majd bele jöttök. Vagy ha gondolod, várjátok meg a 3 hónapot, akkora már tényleg illene rendesen helyrejönnie a dolgoknak. A párod pedig ha szeret, megértõnek kell lennie.
Én még csak nem is természetesen, hanem császárral szültem, mégsem volt kellemes az elsõ együttlét szülés után. De mondjuk azért ne hasonlítsd az orvosi vizsgálatot a pároddal való szexhez.:) Nyilván mikor együtt leszel a pároddal, akkor azt kívánni fogod és a párod mindent megtesz majd annak érdekében, hogy felizgulj és jó legyen neked. Erre törekedjetek és lehet hogy az elsõ alkalom nem lesz olyan kellemes, de utána majd jobb lesz.:)
Mi körülbelül 8 héttel szülés után voltunk együtt elõször. Nagyon fájt, pedig óvatos és figyelmes volt. Gátsebem se volt, mégis. Olyannyira szûk voltam és száraz, hogy egyszerûen nem tudtam volna akkor se élvezni, ha nem fáj. Vártunk még a következõ együttléttel, de így 4, 5 hónap után is elõfordul hogy fájdalmas.
nekem nem csak az elsõ fájt...még a 6 hónapban is. nem tudom miért, pedig csak elsõfokú repedésem volt, nem volt vészes, de mégis vhogy annyira szûk lettem...:-(

Az első alkalom után a 2.3. stb. szex is fáj vagy csak az 1. , vagy esetleg csak az első pár?

Legjobb válasz: Anno nekem is elég sokáig fájt, legalább 10-szer, 12-szer csináltuk, mire végre én is élveztem :)

Anno nekem is elég sokáig fájt, legalább 10-szer, 12-szer csináltuk, mire végre én is élveztem :)
Szerintem az, hogy fáj-e vagy sem az embertõl is függ! Ha a fiú figyelmes és óvatos, akkor a fájdalom minimálisra csökkenhet. Nekem például egyáltalán nem fájt az elsõ. De volt olyan fiú aki olyan figyelmetlen volt, hogy utána több napig fájt. Tehát az elsõnél fõ a figyelmesség. Szólj neki, ha valami nem jó. A másik pedig, hogy ha idegeskedsz, akkor nem tudsz majd megfelelõ izgalmi állapotba kerülni ( tehát nem nedvesedsz be eléggé és nem engeded el magad) akkor elég nagy a valószínûség arra, hogy fájni fog. Remélem, hogy tudtam valamit segíteni.
Nekem a 2.alkalom1/3-áig szar volt, és utána BÁMM!!! ez qurvajó!ennyi volt.
nem csak az fáj(hat) mikor a szûzhártya átszakad, hanem az is, ahogy a hüvely tágul, "bejáródik". szóval a legtöbb lánynak az elsõ pár alkalom nem kellemes, kell idõ, amire elkezdi élvezni. persze vannak olyanok is, akiknek az elsõ se fáj, de szerintem ez ritka. nekem sajnos elég szûk a hüvelyem, majdnem 5 éve élek folyamatos nemi életet, mégis van úgy, hogy fáj kicsit a szex, fõleg akkor, ha elõtte régebb (1-2 hete) csináltuk utoljára.
Én barátnõmnek az elsõ 3 fájt, de már egyre kisebb mértékben, és fokozatosan jobb lett neki.
Mi kb. szeptmeber óta minden héten szexelünk, és még mindig fáj (nekem õ volt az elsõ).

Miért fáj a szülés után öt héttel az első szeretkezés amikor császármetszéssel szültem?

Öt hete szültem császármetszéssel kisfiamat. Tegnap a párommal szeretkezni akartunk, de nagyon fájt és csípett a behatolásnál. Abba is hagytuk. Utána megnéztem a hüvelyem, és a bemenetnél úgy látszott, mintha kidudorodna valami, mintha a hüvelyem ki lenne fordulva kicsi darabon. Fájt utána a pisilés is. Nem tudom, hogy ez attól lehet-e, hogy nem húzodott még vissza rendesen a méhem, és lefele nyomja a hüvelyem? Kicsit megijedtem azóta, hogy ez mi lehet?

Legjobb válasz: nos én úgy tudom az elsõ vizsgálatig nem tanácsos szeretkezni. ez 6 héttel a császár után van. ekkor ellenõrzeki, minden rendben van -e? összeforrás, gyulladás... a többit az orvos fogja elmondani neked a vizsgálat után. remélem nincs nagy gond, csak az, h a tested kicsit elszokott ettõl a tevékenységtõl.

nos én úgy tudom az elsõ vizsgálatig nem tanácsos szeretkezni. ez 6 héttel a császár után van. ekkor ellenõrzeki, minden rendben van -e? összeforrás, gyulladás... a többit az orvos fogja elmondani neked a vizsgálat után. remélem nincs nagy gond, csak az, h a tested kicsit elszokott ettõl a tevékenységtõl.
Szia! Én 8 hónapja szültem császárral. Kivül-belül minden rendben van, de a mai napig is fáj a szeretkezés. Na nem úgy, mintha friss lenne a seb, de érzem, hogy van ott valami, ami régebben nem volt.

Császáros anyukák! Mikor volt az elsö eggyütlét a császárotok után, hány héttel? Milyen volt, fájt?

Legjobb válasz: A 6 hetes kontroll után, és igen, fájt. A másodiknál már nem annyira, inkább nem volt kellemes. De annál sokkal hamarabb felépültem.

A 6 hetes kontroll után, és igen, fájt. A másodiknál már nem annyira, inkább nem volt kellemes. De annál sokkal hamarabb felépültem.
A 7. héten voltunk elõször együtt.Nem volt kellemes hónapokig.Tampont sem tudtam használni, mert az is kellemetlen volt, pedig császár után 3 hónappal próbáltam elõször.
En elsõ császár után elõször 10hettel és fajt (Magyarországon szültem) 2dik császár utan 4hettel és semmi bajom nem volt! (Nemetben szültem)
Elõször a 8. hét körül, de még így is jujj élmény volt, fokozatosan "szokott vissza" a házaséletbe, de ez hónapokba telt még. A párod legyen nagyon kíméletes és türelmes, többet kell "melóznia", hogy neked is jó legyen.
4-5 hét után voltunk együtt mind a 3 után, 3x császároztak.Fájdalomról én nem beszélnék..húzódik a seb, persze, de igen igen jól esett már apát , , szeretni, , annyi kihagyott hét, hónap után! :)
6 hetes kontroll után, de nagyon fájt még jó pár alkalommal utána is
Kb. 6 het utan. Nem fajt, csodalkoztam is.
Ja, amugy Texas-ban szultem, ha ez szamit.

Elsősorban férfiakat kérdezném, de a nők is írhatnak a tapasztalataikról, szülés után milyen volt először a szex (főleg az első baba után)? Fájt a feleségeteknek? Nagyon vártátok, hogy leteljen a 6 hét? 25 éves kismama

Legjobb válasz: Mivel mondtam a szülészorvosának hogy 2 öltéssel többet varjon be igy szûkebb lett mint volt :) Honnét fájt volna neki, mennyi az én dákóm vastagsága egy kiscsávóhoz viszonyítva, kb 10%-a.

Mivel mondtam a szülészorvosának hogy 2 öltéssel többet varjon be igy szûkebb lett mint volt :) Honnét fájt volna neki, mennyi az én dákóm vastagsága egy kiscsávóhoz viszonyítva, kb 10%-a.
ha a férfiakat kérdezed, akkor a kérdésedre, persze tudja, hogy várta, a fájdalomra honnan tudná, ha nem õ élte meg 1! nagyon humoros mivel nem tágulok, nekem sok belsõ varatom is volt , ami felszívódik, mindegyik gyerek után fájt, még a császár után is. de minden nõ más N
Na, az elsõ nagyon okos. Hidd el, hogy nagyon sok nõnek fáj a szex szülés után. Mert varrtak, szakadt, és nem elég annak a 6 hét, hogy teljesen elmúljon. Ráadásul, amíg nincs mensi, nem is leszel úgy nedves. Nekem az elsõ szülésem elég durva volt, a méhem is sérült, utána fél óra volt, mire összevarrtak, 2 hét múlva még mindig nem tudtam ülni. Kivártuk a 6 hetet, de olyan volt, mintha ismét a szüzességemet vette volna el. És utána még sokáig ez ment. A férjem mondta, hogy menjek el orvoshoz, mert ez nem normális dolog. A doki megvizsgált, és azt mondta, hogy minden rendben van, de ez normális dolog, mivel a nõ ilyenkor hormonálisan a gyermek ellátására, és nem a szexre van beállítva. Itt olvastam a fórumon, hogy sokan voltak így, és amíg az elsõ mensi meg nem jött nagyjából ez volt a helyzet. Õszintén szólva nekem már nem nagyon volt hozzá kedvem, csak a párom miatt csináltuk, de ha beérte vele, maradtunk az orálisnál. Kb. fél év telt el, mire megint jó lett. A második gyereknél gátvédelemmel szültem, féltem is utána megint a szextõl. Na, láss csodát, nemhogy nem fájt, de szinte nem is éreztem, mert annyira ki voltam tágulva a gátvédelem miatt. Ott is eltartott vagy 6 hónapig, mire rendezõdtek a dolgok.

Ha valaki terhes lesz, mennyi idő után kezd el fáji a has? Mikor jönnek az első tünetek és mik azok? És mégis hol fáj a hajam?

Valaki azt mondja, hogy úgy fáj, mintha megakarna jönni, valaki azt hogy középen csikar, még is mit kell érezni?

Legjobb válasz: Anyám 2 éve volt terhes de nem mondta, hoy fáj a haja:S

Anyám 2 éve volt terhes de nem mondta, hoy fáj a haja:S
A kérdező hozzászólása: has akart lenni
Nekem sosem fájt terhesség alatt a hasam. Az elsõ tünetek az adott aktus után kb. 10-14 nappal jöhetnek, mert akkorra történik meg a beágyazódás. De attól tartok - a kérdésedbõl ítélve - hogy nem sokat értesz abból, amit leírtam.
A kérdező hozzászólása: értettem és köszönöm :)
nekem nem fájt egyáltalán. Sürü szagtalan fehér folyásom volt, utána kimaradt a menstruációm. Nekem ezek voltak. De amúgy egyénfüggö mert van, akinek fáj. Arra gyanakszol, hogy az vagy? Akkor vegyél tesztet, 300 ft-ért lehet tízes érzékenységüt venni. 22/L egy kislány anyukája
nõvéremnek nem fájt, menstruált, és 4hónapos terhes volt mikor kiderült, mert már nem jött meg neki... jó mi?

Az első alkalom után fájt egy rövid ideig a hasam. Ez normális?

Nagyon parázok rajta, mert sokan azt mondják, hogy normális, így a körülöttem lév?k.

Legjobb válasz: Pár napja volt egy kérdés, hogy hasmenés lehet e a szextõl, ez pont ilyen volt. A kettõnek nem hinném, hogy köze van egymáshoz, még soha életedben nem fájt a hasad? Ez csak egy véletlen egybeesés, az hogy lennt fáj, az ok.Relax

Pár napja volt egy kérdés, hogy hasmenés lehet e a szextõl, ez pont ilyen volt. A kettõnek nem hinném, hogy köze van egymáshoz, még soha életedben nem fájt a hasad? Ez csak egy véletlen egybeesés, az hogy lennt fáj, az ok.Relax
Ha már elmúlt akkor mit parázol? Olyan buta néhány ember... Kedves többi kommentezõ lehet szidni engem, h milyen bunkó vok, meg h ne írjak ha nem tok értelmeset.
A kérdező hozzászólása: Jézusom, elírtam a kérdésbe... "Nem nagyon parázok" !

Aki már szült, és szülés után az "elsõ" együttlétnél persze a normális "felépülési" idõ után, fájt a szex? Mert nekem eléggé. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, nekem sem volt azért olyan eget rengetõen jó a szülés utáni elsõ együttlét. Pedig még csak nem is simán szültem, hanem császárral, de kicsit fájdalmas volt. És ez teljesen normális.:)

Igen, nekem sem volt azért olyan eget rengetõen jó a szülés utáni elsõ együttlét. Pedig még csak nem is simán szültem, hanem császárral, de kicsit fájdalmas volt. És ez teljesen normális.:)
Nálunk bõ 8 hónap volt mire minden oké lett, de hozzá tartozik, hogy az orvos elbaltázta elsõre a varratot és voltak ebbõl késõbb gondok. Viszont szerintem 2-3 hónapon belül még optimális esetben is elõfordulhat ilyesmi. Szóval igen, normális.
Nekem fájni nem fájt, de nem is igen éreztem semmit, annyira kitágított a babi.Jó pár hónap kellett mire újra szûk lett.

Mennyire fáj az első aktus? Lehet az első együttlétkor orgazmusom? Élvezhető az első együttlét is? Ha nem mennyi idő után?

Hallottam már azt is, hogy egyénfüggő: lehet hogy fájni fog, lehet nem. Lehet vérzek majd, de nem biztos.

Legjobb válasz: az saját éa a környezetemben lévõ lányok tapasztalatasi alapján, aztmondom a fájdalom erõssége attól függ hogy mennyire feszengsz .. próbáld minél inkább elengedni magad, és élvezni hogy vele vagy. így sem lesz fájdalom mentes, de közel sem lesz olyan fájdalmas mintha görcsölnél. az orgazmus nem valószínû, max akkor ha a kezével rásegít a csiklódon.

az saját éa a környezetemben lévõ lányok tapasztalatasi alapján, aztmondom a fájdalom erõssége attól függ hogy mennyire feszengsz .. próbáld minél inkább elengedni magad, és élvezni hogy vele vagy. így sem lesz fájdalom mentes, de közel sem lesz olyan fájdalmas mintha görcsölnél. az orgazmus nem valószínû, max akkor ha a kezével rásegít a csiklódon.
Van, akinek fáj, van, akinek nem. Attól függ, mennyire kívánod a partnered, mennyire izgat fel, mennyire görcsölsz rá a témára. Élvezhetõ, de elsõ alkalommal ne számíts orgazmusra. Max csiklóorgazmus azoknál, akik elõtte pettingeltek jópárszor a sráccal, úgy elõfordulhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!