Találatok a következő kifejezésre: Az első után amit (109 db)

Clostilbegit kurát csináltam. Teherbe eshetek az első után? Amikor elkezdem szedni hányadik nap van peteérés?

Az 5 nap este vettem be reggel helyett remélem nem rontottam el.

Legjobb válasz: Elvileg persze, hogy lehetsz vele terhes, ha jól reagál a szervezeted és lesz a segítségével peteérésed. Ha így lesz, az a 14-18 napok környékén történik meg. Nekem ekkor el kellett mennem a dokihoz, hogy hüvelyi ultrahanggal megnézze a peteérést és azután rá egy hétre is, hogy azt nézze meg, kilökõdött-e a petefészekbõl. Az 5. nap este vetted be reggel helyett. Akkor ezek szerint te olyan kúrát csináltál ami napi egy szemes volt? Nekem napi kettõt kellett eddig mindkét hónapban bevennem. De ez nem jelent semmit. Szerintem nem rontottad el, ne izgulj. Ha hat rád, akkor így is hat.

Elvileg persze, hogy lehetsz vele terhes, ha jól reagál a szervezeted és lesz a segítségével peteérésed. Ha így lesz, az a 14-18 napok környékén történik meg. Nekem ekkor el kellett mennem a dokihoz, hogy hüvelyi ultrahanggal megnézze a peteérést és azután rá egy hétre is, hogy azt nézze meg, kilökõdött-e a petefészekbõl. Az 5. nap este vetted be reggel helyett. Akkor ezek szerint te olyan kúrát csináltál ami napi egy szemes volt? Nekem napi kettõt kellett eddig mindkét hónapban bevennem. De ez nem jelent semmit. Szerintem nem rontottad el, ne izgulj. Ha hat rád, akkor így is hat.
nekem nem sikerûlt másodiknál sem.14nap kõrûl van a peteérés
Én 5-9 napig szedtem. A párommal együtt voltunk a 11. 13. és a 15. napon most 8 hetes terhes vagyok.Az elsõ kúra sikerült.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat.

2 hónapja vagyunk házasok a feleségemmel akit nagyon szeretek. Tegnap megvolt az első nagyobb vitánk ami után azt mondta elválunk. Normális ez hogy az első után menekül az ember ahelyett hogy megbeszélnénk és megoldanánk?

Legjobb válasz: Nem kell ezt a dolgot annyira felfújni. Néha mond az ember meggondolatlanul dolgokat.Fõleg a nõk.Biztos nem gondolta komolyan. Pár nap és el lesz felejtve minden. Tessék rajta nevetni! Tudom hogy nem vicces, de szerintem nevesd ki. Hiszen azért ment hozzád mert szeret, szeretitek egymást, és néha hülyeségeket beszélünk. Az igaz hogy meg kell mindent beszélni, nem szabad elmenni egymás mellett, a végén még nem beszél senki senkivel. Az is lehet hogy azért menekül mert szégyenli amit mondott nem lehet? Próbálj beszélgetni vele. Üdv: egy feleség

ezt nagyon nehéz megítélni hogy se a vitát se a feleséged nem ismerjük. nem lehet hogy ez egy zsarolás a feleségedtöl? aki most úgy akarja a maga igazát hogy megzsarol hogy akkor elválik, pedig esze ágában sincs? lehet egy olyan személyiség aki nem bír a problémákkal szembe nézni, így inkább elfut elölük, lehet a kedeves mama annak idejény pont így tartotta sakkban a kedves papát. ha ez zsarolás akkor nagyon vigyázz mert ha most nem cselekszel jól egész életetekben ezt felhasználja, minden két hónapban majd válni akar, te meg egyböl beadod a derekad. amondó vagyok ha tényleg igazábol válni akar akkor engedd, ha nem akar akkor kétszer meggondolja mit fog legközelebb mondani. biztosítsd arrol hogy szereted, és te nem akarsz válni de mond neki ha akarja hát legyen.
Nem kell ezt a dolgot annyira felfújni. Néha mond az ember meggondolatlanul dolgokat.Fõleg a nõk.Biztos nem gondolta komolyan. Pár nap és el lesz felejtve minden. Tessék rajta nevetni! Tudom hogy nem vicces, de szerintem nevesd ki. Hiszen azért ment hozzád mert szeret, szeretitek egymást, és néha hülyeségeket beszélünk. Az igaz hogy meg kell mindent beszélni, nem szabad elmenni egymás mellett, a végén még nem beszél senki senkivel. Az is lehet hogy azért menekül mert szégyenli amit mondott nem lehet? Próbálj beszélgetni vele. Üdv: egy feleség
Szerintem, aki õszintén szereti a házastársát, az nem mond ilyet rögtön az elsõ problémánál. Még viccbõl sem! Akkor minek ment hozzád? Hogy a válással fenyegetõzhessen? Hát nem szép dolog! Esetleg még éretlen a dologhoz (már bocs)...
MINDENKÉPPEN meg kell beszélned vele! DE! Sok nõvel veszekedéskor egyszerûen nem lehet beszélni. Elönti az agyát a vörös köd, és képtelen bármivel foglalkozni a veszekedésen kívül. Úgyhogy én azt mondom, várjál 2 napot. Utána próbálj meg beszélni vele. Ha látszik rajta, hogy õ nem akar megoldást, akkor még valóban nem érett meg a házasságra. Akkor a legjobb tényleg a válás. Ha pedig sikerül, akkor beszéld meg vele azt is, hogy a jövõben beszélgetni fogtok.
Kedves Kérdezõ! Az egyik lepontozott válaszoló vagyok, aki elmesélte az ismerõsei történetét. Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok, de továbbra is azt mondom, hogy ha már az elsõ veszekedésnél válással fenyegetõzik a feleséged, akkor talán tényleg jobb, ha elváltok. Nagyon szomorúnak tartom, hogy az emberek manapság borúra-derûre összeházasodnak, aztán rájönnek, hogy ez mégsem volt jó ötlet... Tartom magam az álláspontomhoz, hogy a házasság egy felbonthatatlan szövetség, de remélem, okultatok mindketten az egészbõl, és legközelebb körültekintõbben választotok párt. Sajnálom, hogy így kellett véget érnie az egésznek. :( Többi válaszoló: parancsoljatok, továbbra is le lehet pontozni a tapasztaltabbat. :P
Én azt mondom, hogy vagy nem gondolta komolyan a válást, vagy ha mégis, akkor nagyon félreismerted eddig. Nem írtad meg, hogy mi volt a vita oka, mert adott esetben erre azt lehetne mondani, hogy jogos volt a hiszti. Ennél többet így látatlanba nem tudok mondani, de tény, hogy igen szomorú az, hogy egy rossz szó miatt máris válna... Az ilyen ember egyáltalán nem érett még a házasságra, mert nem tudja, hogy ez (a szó klasszikus értelmében) egy egész életre szóló SZÖVETSÉG, amibõl nem lehet csak úgy kihátrálni! Amikor hozzád ment, megfogadta, hogy mindig melletted lesz, erre most... Szóval szerintem mindketten gondolkodjatok el azon, hogy mi lehetett az oka a hisztinek.
Kedves utolsó válaszoló! :) Egyéntõl függ minden, lelkülettõl, pszichikumtól. Mindenkinek egyéni a története. Én meggondolatlanságból szoktam mondani a férjemnek, SÕT õ is mondja hogy Elválik ha nem jót fõzök.....:) ))))) Azt tartom a legnagyobb felelõtlenségnek, ha valaki ugy házasodik össze valakivel, hogy legalább két évet nem éltek együtt!! Lakva ismeri meg az ember a másikat, minden kis hülyeségeikkel együtt. Sok párnak sajna már késõ....:(((
Nem lehet hogy õ sem gondolja komolyan, amit mondott? Ezelõtt még sosem volt nagyobb vitátok? Persze ez nem jó ha menekül, de akkor nyilván ezt sem tudod vele megbeszélni, de azért próbáld meg elmondani neki. Ha szeretitek egymást, nem lehet baj.
Kedves utolsó válaszoló! Én is feleség vagyok, de én még meggondolatlanságból sem mondanék ilyet a férjemnek. Egyébként meg egy ismerõs házaspárnál kottára ugyanez a jelenet játszódott le, mint a kérdezõéknél: hatalmas szerelem, esküvõ augusztusban, mindenki nagyon boldog. A lány szinte azonnal teherbe esett, de történt egy "kis probléma": novemberben nyolc hetesen elvetélt. Persze azonnal elkezdõdtek a veszekedések, a lány kijelentette, hogy a férje egy pancser, aki nem tud neki gyereket csinálni, így az egésznek az lett a vége, hogy a karácsonyt már külön töltötték. Januárban beadták a válást, az elsõ tárgyaláson a lány már az új pasijával jelent meg... Innentõl kezdve én már egy ilyen veszekedésre sem tudom azt mondani, hogy "nem is gondolta komolyan".
Már boccs de milyen egy hisztizsák ez uristen!!!!! Jól meg kellett volna gondolnod hogy "mit" veszel el. Pffff. Én ha faszi lennék és a helyedben lennék jól leordítottam volna a fejét. Ekkora egy hülyét... már boccs. 2 hónap után válni akar? akkor váljatok, mert ha ennyitõl kivan bukva akkor mi lesz a köv. 30-50 évben??? pfff
Én egyetlen dolgot tudok elképzelni, amiért ennyire hirtelen és következetesen válni akarnék: a tettlegesség. Ha a vita hevében megütötted, még szép hogy válni akar. Ha nem történt ilyen, akkor egyszerûen egy nagyon érzékeny lelkû nõt fogtál ki magadnak. Egyetlen dologgal vigasztalódhatsz: jobb ha most váltok el, mintha 2-3 gyermek után.
Figyeld a reakcióit. Ha többször felveti, akkor azt a problémát meg kell beszélni. De addig nem kell nagyon felfújni a dolgot, mint ahogy az elõbb mondták. És nem kell a veszekedésben és vitázgatásban partnernek lenni.
Szia!!! Remélem, azóta már sikerült megbeszélnetek!!! Mert nincs kapcsolat kisebb-nagyobb viták nélkül. Ilyenkor a legjobb picit(fél óra-óra) gondolkodási idõt hagyni a vita után, és utána már megy is a beszélgetés! Nekem bejött ez a módszer. Bízom, benne, hogy a válást csak a vita hevében mondta, és nem gondolta komolyan. De meg kell beszélni a dolgokat! Amúgy már az esküvõ elõtt is együttlaktatok?
Tényleg....Nem lehet hogy ez a veszekedés egy mondvacsinált, ürügy....ahhoz hogy kimondhassa amit akart???
kérdezö az utcsó beirásod után az a gondolat merült fel hogy a feleséged valaki más után kacsingat, vagy már egyebet is tesz. de persze ez csak egy másik ember meglátása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, lehet bennük valami.Az volt az elsõ vitánk, ami után kijelentette hogy valami nem müködik.Sajnálatos dolog, de ma megyünk be a bíróságra beadni a válópert.Nagyon rossz érzés ez, fõleg ha az ember szereti a másikat...:(
Szia!Hallottál már az érzelmi zsarolásról?Járj utána a neten.Nekem is van ilyen tapasztalatom 2 évig éltem 1 nõvel, többször is játszott ilyet velem ez meg is ölte a kapcsolatunkat.Gyenge ember aki ilyet müvel.Gondolkodj el h mennyit jelentesz neki...Vagy csak 1 használati tárgy vagy akin uralkodnak.

Miért fáj a szülés után öt héttel az első szeretkezés amikor császármetszéssel szültem?

Öt hete szültem császármetszéssel kisfiamat. Tegnap a párommal szeretkezni akartunk, de nagyon fájt és csípett a behatolásnál. Abba is hagytuk. Utána megnéztem a hüvelyem, és a bemenetnél úgy látszott, mintha kidudorodna valami, mintha a hüvelyem ki lenne fordulva kicsi darabon. Fájt utána a pisilés is. Nem tudom, hogy ez attól lehet-e, hogy nem húzodott még vissza rendesen a méhem, és lefele nyomja a hüvelyem? Kicsit megijedtem azóta, hogy ez mi lehet?

Legjobb válasz: nos én úgy tudom az elsõ vizsgálatig nem tanácsos szeretkezni. ez 6 héttel a császár után van. ekkor ellenõrzeki, minden rendben van -e? összeforrás, gyulladás... a többit az orvos fogja elmondani neked a vizsgálat után. remélem nincs nagy gond, csak az, h a tested kicsit elszokott ettõl a tevékenységtõl.

nos én úgy tudom az elsõ vizsgálatig nem tanácsos szeretkezni. ez 6 héttel a császár után van. ekkor ellenõrzeki, minden rendben van -e? összeforrás, gyulladás... a többit az orvos fogja elmondani neked a vizsgálat után. remélem nincs nagy gond, csak az, h a tested kicsit elszokott ettõl a tevékenységtõl.
Szia! Én 8 hónapja szültem császárral. Kivül-belül minden rendben van, de a mai napig is fáj a szeretkezés. Na nem úgy, mintha friss lenne a seb, de érzem, hogy van ott valami, ami régebben nem volt.

Mennyire hat a Rigesoft esemény utáni tabletta, ha a 2. tabi, amit az első után 12h-val kell bevenni nem teljesen biztos, h benne volt még a történtek utáni 72h-ban?

Legjobb válasz: Azt írják, hogy annál hatékonyabb minél hamarabb veszed be az együttlét után, és az elsõ tablettát kell 72 órán bevenni a második már lehet utána csak kevésbe lesz hatékony.

Azt írják, hogy annál hatékonyabb minél hamarabb veszed be az együttlét után, és az elsõ tablettát kell 72 órán bevenni a második már lehet utána csak kevésbe lesz hatékony.

Mi a teendő ilyenkor? Decemberben kötöttem friss biztosítást 60 nap után küldték ki az első csekket, amit én csak februárban tudtam befizetni mert nem voltam itthon.

Ez pont akkor történt mikor "számlazárás" volt, azaz nem tudták még feldolgozni és most dupla annyiról küldtek csekket, mint amennyit fizetni kéne. Írtam nekik ez ügyben, rendben is van a dolog küldenek újat de a mai naptól nincs biztosítás a kocsin, nem érkezett meg az új csekk sem.

Legjobb válasz: Nem adnak ki igazolást arról a személyes ügyfélszolgálaton, hogy van érvényes biztosításod? Nekem úgy rémlik, férjemnek is volt hasonló szitu, amikor személyesen fizette be a díjat, miután újra forgalomba helyeztette az ideiglenesen kivont motorját és azonnal használni akarta.

Nem adnak ki igazolást arról a személyes ügyfélszolgálaton, hogy van érvényes biztosításod? Nekem úgy rémlik, férjemnek is volt hasonló szitu, amikor személyesen fizette be a díjat, miután újra forgalomba helyeztette az ideiglenesen kivont motorját és azonnal használni akarta.
Vagy az ügyfélszolgálaton próbálkozz, vagy fizesd be a duplacsekket, és negyedévvel elõbbre vagy.
30 napig még érvényes a biztosítás az utolsó számla lejáratától. Tehát amit befizettél csekket, azt berakod a forgalmiba, és kész, 3 hónapig oké.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha lejárt az én biztosításom a csekk szerint március 1.-én akkor is egy hónapig elfogadja azt a rendõr?

Fiúk/ Lányok! Az eddigi legkomolyabb kapcsolatotok után mi volt az elsõ dolog amit "szabadon" csináltatok?

Pl.: leittad magad a sárga földig, már is elkezdtél gondolkodni, hogy ki legyen a következõ stb....

Legjobb válasz: Feljöttem gyk-ra!

Feljöttem gyk-ra!
Bementem a másnapi zh-ra.
Igaz, hogy még tart a legkomolyabb kapcsolatom de ha véget érne most akkor elmennék edzeni. Régi vágyam, hogy felszedjek egy kis izmot de ezt a párom miatt nem lehet mert nem szereti ha izmos egy lány. 19/L
Lefeküdtem az ágyra és addig ujjaztam magam amíg olyan orgazmusom lett, hogy majdnem leestem az ágyról :P
A kérdező hozzászólása: bocs, BESZÉLGETÉST
"Szia.. Te igen.. Hello :) ... bocsi nem vagyok valami jó az ismerkedésben *elpirulósfej* , de engem XY-nak hívnak :) Téged?"
csak azt ne mond hogy : -szia meghívhatlak egyy ítalra?
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat!, hasznos mindkettõ:)
-Leszel a feleségem? (volt rá példa :D)
nekem a sablonos dumák is bejönnek :D(mert ebbõl lehet tovább menni, én legalábbis így szoktam) pl.Bocsi tudod mennyi az idõ??? vagy Szia merre mész? vagy.....Rég láttalak, hogy vagy??? vagy Nehéz a cuccod, segítsek??? egészen egyszerûek és ha már szemeztél vele akkor ebbõl úgyis tudni fogja ;) ha nem akkor kicsit....nehezebb dolgod lesz :)
Elvesztettem a telefonszámomat. Megadnád a tiédet?

Mi az első dolog, amivel szakítás után vigasztaljátok magatokat? Hogyan próbáljátok feldolgozni a fájdalmat? Mire gondoltok, mit tesztek?

ha titeket hagynak el úgy értem..

Legjobb válasz: én elõször is káromkodok, aztán csapkodok, dobálok, aztán sírok egy kicsit, befalok 1 tábla csokit és alszok. utána minden oké :)

Csak hagyom hogy fájjon amíg kell, muszáj megvárni amíg túlleszel rajta.Vannak jobb és rosszabb napok.3 hónapja várom hogy elmúljon, türelem kell rengeteg.
16:55 dettó! + elkezdtem olyan dolgokat amit eddig soha! Próbáltam magam azzal vígasztalni, hogy jó egyedül, mert teljesen magad ura vagy! Nehéz feldolgozni. Sírás, meg szidalmazás, csapkodás, egyszerûen nem vagy önmagad. Ez kb. fél év, utána már nem minden emberben a volt párod látod, majd kb. még 1 év, hogy tudj lépni. Addig tartós kapcsolatot nem akarj, mert ha igazán szeretted, nem tudod addig még túltenni magad rajta. (teljesen soha nem fogod)
én elõször is káromkodok, aztán csapkodok, dobálok, aztán sírok egy kicsit, befalok 1 tábla csokit és alszok. utána minden oké :)
Én nagyon szomorú lettem vagy egy hétig sírtam és rosszul éreztem magam, feleslegesnek is. Pedig a kapcsolat nem volt jó, és 2 hét múlva már örültem neki hogy megszabadultam tõle.
Én fiatal vagyok (nagyon) és eddig csak két barátnõm volt de mind kettõ szakítás után betettem a kedvenc számom, lemezem és órákon át hallgattam majd felhívtam a haverom és elmentünk valahova focizni, biciklizni és dumáltunk egyet :D
Arra gondolok, hogy ez valószínûleg nem a világ vége, ennél kategóriával fontosabb embereket is elveszítek egyszer az életben (pl. szülõ, nagyszülõ) és azért ez össze sem hasonlítható egy egyszerû szakítással. Elment, hát elment, majd jön másik, vagy a most elmenõbõl lesz bumeráng. Nem utálom a saját társaságom, vannak barátaim, kibõgöm magam és minden megy tovább. Minden érzés elmúlik egyszer, bármit is tesz az ember, túl lehet élni, még akkor is ha nem akarod. Egy okos ember egyszer azt írta, hogy a fájdalom csak akkor káros, ha nem éled meg, hanem eltemeted magadban. Szomorú vagyok, de tudom, hogy ez természetes és el fog múlni.
ha lány vagy: csoki, Nutella, mogyoróvaj, fagyi ha fiú: sör, bor, tequila, vodka
Én ilyenkor nem tudok se inni, se aludni, se enni.Görcsbe van a gyomrom, gombóc van a torkomban.Erre nincs gyógyír, mert rohadt fájdalmas tud lenni.Csak az idõ segít.
Hát én káromkodtam annak idején, amikor ilyen történt velem. Igazságtalannak éreztem és háborogtam. De az idõ megoldotta.
Ittam!Csak az tompított a fájdalmamon!Persze tudtam, hogy ez vakvágány, és nem megoldás, de nekem segített átvészelni az elsõ nehéz idõszakot(kb. fél év).Mai napig nem fakult el a szeretetem iránta, felejthetetlen, de már nem fáj! Pedig már néhány éve volt!Valami kis vágy örökre megmarad felé, ez ellen nincs mit tenni!
Én arra gondoltam szakítás után, hogy majd jön egy másik férfi, aki mindennél jobban fog szeretni, és aki igazán boldoggá fog tenni. Úgy néz ki, jó úton haladok. ;-) Aki elhagyott, nem szeretett téged igazán.
Sokkal többet beszélgettem, és jártam össze a barátnõimmel és rengeteg zenét hallgattam, többet törõdtem magammal. Nekem ezek sokat segítettek. A szakítás óta bebizonyosodott, hogy jól jártam a szakítással.

Mi volt az első reakciód, amikor szülés után megláttad a Babádat?

Legjobb válasz: hgy teljesen olyan mint apukám,aki sajna már nincs köztünk

hgy teljesen olyan mint apukám, aki sajna már nincs köztünk
Én végül császárral szültem, de ébren. Férjem hozta oda, miután ellátták, és amint a kezembe adta, és megöleltem, abbahagyta a sírást, és csak nézett Rám a nagy szemeivel, fõleg, mikor beszélni kezdtem hozzá. Hihetetlen volt, rádöbbentem, hogy tudja, hogy Én vagyok az, akihez eddig is olyan közel volt. Valami végtelen nyugalom járt át, és õrülten boldog voltam. :-)
Szia!Tényleg milliónyi gondolat futott végig a fejemben...Sírtunk a párommal...aztán a legelsõ mondatom volt: " jajdenehéz " :) tényleg meglepõdtem, hogy micsoda kis vasgyúró és furcsa érzés volt a mellkasomon érezni.Húú.Nagyon szép színe volt, sima bõre és gyönyörû csókos szája :D Összességében nagyon-nagyon büszke voltam, azóta pedig egyre inkább!Jajjj.
33hetes vagyok, és elsírtam magam a kommenteken. Annyira jóóó:) )
Rátették a pocimra a férjem odahajolt és sírtunk a boldogságtól. :) Elsõre nagyon kíváncsi voltam a fülére(ne legyen nagy, de nem is lett) aztán alig vártam, hogy kicsomagolhassam és a kis lábacskáit is megpuszilgathassam.
Sírtam nagyon és kértem hogy hívják be a férjemet:) Nagyon jó volt és arra gondoltam hogy milyen ismerõs az ultrahangok után:)
Nekekm az volt az elsö mondatom ahogyan a hasamra tették, hogy:"de jó meleg....) Utánna meg azt mondtam teljesen oloyan, mint amikor én kicsiként..... Örültem hogy vége az egésznek.(38 óra volt)
Mondták, h milyen szép a színe, aztán odatették a fejemhez. Elsõként arra gondoltam, h gyönyörû (és h milyen jó, h nem az anyósomra hasonlít)! Aztán meg azon gondolkodtam, h olyan bölcsen néz, mintha mindent tudna a világról. Majd az jutott eszembe: végre itt van, és egészséges! Pár másodperc alatt millió gondolat futott át az agyamon, és nagyon-nagyon boldog voltam. Fõleg annak örültem, h épen megúsztuk az egészet, és h láthatom végre az én kis tündérkémet. (Mindketten rossz állapotban voltunk már, így császároztak.) Még mindig nagyon jó erre visszagondolni, rettentõ boldog voltam (mint még soha elõtte). Életem legszebb pillanata. :) )
Sirtamapukával a boldogságtól.És megkönnyebbültünk, hogy milyenegészséges, gyönyörü lányunk van.Tényleg szép volt, mert egy ránc nem volt a pofiján, meg a kisfeje is teljesen formás kerek volt, pedig a 32dik héttõl a szülõcsatornában volt, de szerencsére könnyü szülés volt.Mindenki jött be megcsodálni, hogy hallották, hogy milyen csoda baba született.:) Én nagyon büszke voltam.
A kérdező hozzászólása: Olyan jó ezeket a válaszokat olvasni 32 hetes vagyok
amikor megkaptam rögtön rám nézett a hatalmas sötét szemével, mintha egészen a szívemig kukkantott volna le. megöleltem, éreztem, milyen meleg, törékeny, hogy bújik hozzám és ahogy megnyugszik a szívdobogásomtól. sose felejtem el a pillanatot. imádom azóta is. a kórházi szobatársam szerint én és a kisfiam "szerelembe estünk". :) most 7 hónapos
4-es apgar után hozták oda 5 perc után, én addig azt sem tudtam, hogy mi van, annyira féltem. (vákumos baba) aztán egyszer csak odahozták (az az 5 perc mint 3 fényév, olyan hosszú idõnek tûnt, azt hittem belehalok, nagyon féltem, hogy valami nagyon nagy baj van), akkor már nem sírt, pislogott rám, odatartották hozzám, nem adták a kezembe mert vitték is el az inkubátorba, egy puszit adtam neki, és azt mondtam, úristen, de kék szemed van. aztán elvitték, és még kb. 4 órán keresztül ott feküdtem, és azt terveztem, hogy hogyan fogok hozzá eljutni, ha végre lábra tudok állni. ( ez aznap sajnos nem történhetett meg, de ezt akkor még nem tudtam.) azóta elõttem van az a rácsodálkozós, pislogós arc, amit akkor bevágott, mintha mi se történt volna, megjöttem anya. :) imádom, és azóta szerencsére minden rendben már, ma 8 hetes kis vigyori.
hogy ÚÚÚÚÚÚristen-ugye nem marad ilyen csúcsfejû..:-)) és, hogy de jó, hogy apa velem volt-sõt még anyukámat is beengedték. én is megkönnyeztem a válaszokat-pedig a nagyfiam , már elmúlt 1 éves
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép mindegyik torténet
Annyira szépek, hogy most bõgök mint egy csecsemõ:) Én is 32 hetes vagyok elsõ babával.

Mi az első dolog amit felkelés után csinálsz?

Legjobb válasz: Odabújok a páromhoz.

Odabújok a páromhoz.
Ha reggel akkor: 30 perc fetrengés, WC, utána fogmosás. Ha az éjszaka közepén: 30 perc fetrengés, WC, aztán ha nem tudok visszaaludni, akkor bekapcsolom a TV-t.
bekapcsolom a számítógépem és elindítok valami zenét :)
wc-re megyek.
Terhes vagyok, úgyhogy elmegyek pisilni :-)
Vehemensen nyomogatom a szundi-gombot. :)
mosolygok!! h felébredtem, h megélhetek egy új napot..
Rámosolygok a kisfiamra, majd nézem, ahogy szuszog. :-)
Megnézem, hogy mennyi az idõ, és még kicsit szundizom, de az agyam már jár, hogy hogy indítsam el a napom...
Megsimogatom a párom, és gyönyörködöm a kislányomban, aki édesen alszik a kiságyában:-)
megnézem a kisfiamat, kvt fõzök magamnak és a férjemnek, aztán megisszuk+rágyujtás, õ meg dolgozni, én a boltba(gyeden vagyok)
Csodálkozom rajta, hogy milyen baromságokat álmodtam már megint. :)
tolok be zenét.
Kakaót iszok!
utalom mikor koran kell keljek..beinditom az tv-t..s meg vissza alszom 10-20 percet..
Megyek arcot mosni.
Pisilek, kifestem a körmöm, míg szárad, megnézem, jött-e postám (neten), végsõsoron:jött-e válasz ide? :P
hétköznap: fel kelek, kikapcsolom a telefoni ébresztõt, 10-15 percig igérgetem a szüleimnek, hogy oké, már megyek reggelizni, ...közben elszundítok 10percre, pisi, kézmosás, reggeli, fogmosás, zuhanyzás, öltözés, rohanááás hétvégén: 1 óra tétlenkedés az ágyban, mig elhatározom, hogy felkelek...pisi, reggeli, és utána már dél van...
Hát legelõször kinyomom a telóm, majd ahogy nyújtózkodom az éjjeli szekrényen lévõ lámpához, leesek az ágyról..
káromkodva leállítom az ébresztõórát (általában az mondom neki, hogy "kusslegyenmár")
Felkelés után? Tehát a szundi után!!! Irány a hugyolda.... Mert szétrepedt hójaggal nincs senkinek munkába indulni. Utána öltözés, stb...
Kinyomom a telefont, visszaalszom 10 percre, majd kitámolygok utálatos fejjel a konyhába és bekapcsolom a vízforralót, majd iszom egy istant kávét és rágyújtok. aztán szélsebesen felöltözöm, minimális smink, és berohanok az egyetemre.
hétköznap:teló kinyom, ha félrenyúlok akkor teló kihalászása az ágy mögül, valami rucit felvenni, irány le a kutyukkal, átöltözés sulihoz, ha épp kedvem van kaja, pia, wc, szépítkez, bepakol(ha nincs elsõ óra akkor alszik vagy olvas) ez 6-tól 8.45-ig hétvégén:kutyarugdosés az ágyról(kb1 órán át)felkel, kutyuzik, visszafekszik aludni
Keresek valami szépet és jót a napban:)
megyek a wcre :P
SZAROK eggyet
kinyomom a telóm, aztán pedig fetrengek az ágyban, majd elmegyek wc-re, vagy pedig fél órát még alszom, és elkésem a suliból :D
Már felkelés ELÕTT kinyomom a telefont, az ágyból a kezemet kinyújtva bekapcsolom a vízforralót. Közben a macskám intenzíven ébresztget puszihegyekkel, ettõl már kezdek magamhoz térni. Leteszem a lábam a földre, a vizet ráöntöm az asztalon lévõ bekészített kávéporra, megkeverem, bekapcsolom a tévét és kávézás közben rágyújtok. Na, ez után kelek csak fel, és megyek a wc-re majd a fürdõbe.
azonnal irány a wc :)
Megsimizem-puszilom a páromat:)
Felébresztem a készenléti állapotban lévõ laptopomat, és megnézem rajta, hogy hogy mozgott éjjel a Nikkei, a Kospi, a Hang Seng, az All Ordinaries és társaik :)
Általában visszafekszek aludni, de ha nem, akkor kakaót iszok.
Enni adok a macseknek, mert általában õ ébreszt :-)) Közben majd' bepisilek sokszor, de a macska az elsõ :-))
Fogatmosok...
Virágzik a kultûra :D Én reggel kávét iszok miután felkeltem
Megyek wc-re.
kinyomom a telót. fetrengek még egy 10percet aztán huggyozok.
Körbecsókolgatjuk egymást a kutyusommal, majd káááávééé.
Betakarom a még alvó lányomat :-)
bekapcsolom a számítógépet, felveszem a melegítõm (mostanság), elindítom a levelezõ programot (igen, olyan gyorsan bootol, mint ahogy én öltözködök), kimegyek az erkélyre cigizni. innentõl már változó...
Tisztába teszem, majd megetetem a fiamat.
összepuszilgatom a párom.. :)
próbálom megkeresni a telefont a takaróm alól.
Probálom kinyomni a telefont.
Szellentek egy óriásit.
Kibújok a paplan alól, majd levetem a pizsómat.
elmegyek wc-re aztán kávét csinálok a férjemnek majd mosakszom, fogat mosok, felöltözök és megyek dolgozni. Hétvégén pedig bekapcsolom a gépet és a tv-t:-)
kikelek az ágyból azt kimegyek a nappaliba tv-zni a még meleg takarómmal:D azt kávé azt wc azt fogmos azt öltözés azt megfogom a görényem hogy ne fusson ki a lakás ajtón utána vissza megyek a lakáskulcsért mert a görényfogás közben elfelejtettem elvinni. és kezdõdik elõrölXD
bekapcsolom a tévét
Átmegyek a másik szobába és feloltom anyámra és hugomra a villanyt.Aztán lehúzom a takarót róluk.Ha ez nem segít akkor ordítok rájuk.
Visszafekszek.
Igyekszem kinyomni a telefont:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!