Találatok a következő kifejezésre: Az első után, késhet (15 db)

Késhet az első után?

Barátommal nemrég(5napja) voltunk el?ször együtt,védekeztünk persze, ? meg nem ment el. Már tegnap meg kellett volna jöjjön,mégsem jött meg :-s Lehet hogy alaptalan, de félek kicsit.

Legjobb válasz: ez természetes, habár mindenki más beállítottságú.. 21F

ez természetes, habár mindenki más beállítottságú.. 21F
Nincs összefüggés (a tévhitekkel ellentétben!), ha nem lettetek volna együtt, akkor is késne. Az természetes, hogy félsz, de ha védekeztetek, akkor biztos, hogy nem vagy terhes. Azért ha még 8 napig nem jön meg, vegyél egy tesztet, 2 hét után kimutatja a terhességet. De nem hinném, hogy az vagy.
nyugivan az elsõ után nekem is késett pedig miis védekeztünk és a srác elsem ment... mégis paráztam ez természetes LEHETETLEN hogy terhes legyél.. nyugi:) 18/L
nekem másfél hónapot késett...és mi is védekeztünk és semmi baj nem volt...de ne aggódj biztos megfog jönni;):)
Szeritem se vagy terhes, csak beparáztál egy kicsit, és ez rátesz, hogy nemjön, így még idegesebb leszel, és mégúgyse fog megjönni. Ne aggódj, szerintem nincs probléma. :)

Hány napot késhet az első után?

Nemrég lefeküdtem a barátommal. Ez volt az els? szexuális élményem. de már 5 napja késik a menzeszem. Mennyit késhet az els? együttlét szervezetemet való megzavarása miatt?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek akkor no para. Szóval akkor nem érdekes hogy késik meg mennyit, gondolom fiatal vagy még, tehát az sem tuti hogy percre pontosan beállt, szóval pár nap belefér, erre nincs szabály.

Ha védekeztetek akkor no para. Szóval akkor nem érdekes hogy késik meg mennyit, gondolom fiatal vagy még, tehát az sem tuti hogy percre pontosan beállt, szóval pár nap belefér, erre nincs szabály.
Hát, ha terhes lettél, 9 hónapot fog késni min. :)
2hét
én a helyedben nem építenék arra, hogy az elsõ után késni szokott... ha már késik, akkor vegyél egy tesztet (kb. 1000ft). Aztán vagy megnyugodhatsz, vagy indulhat pánik igazán... sokkal jobb, mint 1-2-3 hét várakozás után közölni a pasiddal és anyucival a helyzetet.
A 2 hét még szerintem is belefér.
sztem ez cs vmi hülye beidegzõdés, h az elsõ után késhet, de m1, 2 hét késés sosem para, ha 2 hét után sincs semmi, akkor már gond lehet :P
A kérdező hozzászólása: csakmert egy srác is mesélte h voltak barátnõi akiknek pl: 2hetet, 3mat, vagy akár 5öt késett (habár az 5öt már nem tartom teljesen igaznak)
igen nekem is mindig késni szokott.. de nem kell izgulni, ha védekeztek
A kérdező hozzászólása: Hát..pedig csak késett...megjött kedden :D....köszi mindenkinek...tehát azért ha 2 napot késik nem kell tsztért rohanni a boltba....jháj.. éljen....am a pasim tudta, az elsõ naptól ahogy késett :D még1x köszi
fúh akkor én valszeg sosem fogok lefeküdni a barátommal, mert abba az esetleges 2 hétbe beleõrülnék....

Az első szeretkezes utan keshet a menstruacio?

Legjobb válasz: Szia, IGEN, de azért felhívom arra a figyelmed, hogy ha nem rendesen védekeztetek (óvszer, esetleg fogamzásgátló) akkor más miatt is késhet. Vannak lányok, akiket megzavar az elsõ aktus.

Szia, IGEN, de azért felhívom arra a figyelmed, hogy ha nem rendesen védekeztetek (óvszer, esetleg fogamzásgátló) akkor más miatt is késhet. Vannak lányok, akiket megzavar az elsõ aktus.
Igen...a nok 75%anak felborul a menstruacios haztartasa a szuzesseg elvesztese utan!
Szia! igen..nekem 2hetet késett :S..paráztam is, de már semmi baj (:...pedig védekeztünk gumival..azóta gyógyszert szedek (: P.K.
Igen! Nekem késett pár napot, de mindig össze vissza jön meg, szal nem mondhatom, hogy amiatt tolódott megint odébb, mert amúgy is akkor jön meg, amikor kedve van. 32-40 napra...
Nekem 3 hetet késett.. képzelheted hogy paráztam (: De ha neked is késik, akkor csinálj tesztet.

Az első szex után mennyit késhet a menstruáció? A barátom nem élvezet belém és elvileg a gumi se szakadt ki. szóval szerintem terhességről nem lehet szó.

Legjobb válasz: Szerintem sem lehetsz terhes, de attól a menstruációd még késhet bármennyit. Nekem anno egy egész hónap maradt ki miután elõször szexeltem. De ez mindenkinél más.

Szerintem sem lehetsz terhes, de attól a menstruációd még késhet bármennyit. Nekem anno egy egész hónap maradt ki miután elõször szexeltem. De ez mindenkinél más.

Keshet a menstruacio az elso nemi aktus utan?

vedekeztunk is meg minden,nem ertem hogy most miert nem jon meg a havim :| tortent vlmi? segitsetek pls

Legjobb válasz: Késhet, nekem 13 napot késett! Ha védekeztetek ne aggodj, megfog jönni :)

Késhet, nekem 13 napot késett! Ha védekeztetek ne aggodj, megfog jönni :)
ha ezen stresszelsz, akkor valószinûleg még késõbb fog megjönni, mert az idegességtõl is késhet. nyugodj meg.
igen, a szexuális élet megkezdése simán felborithatja a ciklusodat, akár egy egész periódus is kimaradhat. ha óvszerrel védekeztetek és nem szakadt ki, akkor nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: csak nagyon aggodok mert multhonap 19iken jott meg es most meg 22 es meg semmi :| amugy meg mindog rendszeres
Késhet.
Én kb fél évvel ezelõtt olvastam itt a gyakorin, valaki válaszában, hogy neki is késett. Na elõs adandó alkalommal megkérdeztem a nõdokimat, hogy hallott e ilyet. Nem nézett végül is hülyének, de azt mondta, hogy ha férfi nemi szervétõl késik a menstruáció, akkor akár egy tampontól is késhet, vagy egy vibrátortól. Ha késést tapasztalunk, az általában a stressztõl van, hogy biztos volt e a védekezés stb. de semmiképpen nem a szextõl.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat
magától az aktustól nem hiszem, de attól simán, h utána akaratlanul is arra gondolsz h 'ugye nem vagyok terhes?'. ettõl a stresszes helyzettõl akár heteket is késhet.. egyébként az elsõ után sztem elég sokaknak késik.

Az első szex után, kb mennyit késhet a menstruácio?

szexeltünk barátommal, kb 1 héttel azután miután elmult... gumival védekeztünk, nem szakadt ki se semmi és még belém sem élvezett, de szept 8-án kellett volna megjönnie, és már 17-e van? mi lehet a gondd? az els? után normális h enynit késik? a terhesség szerintem lehetetlen!

Legjobb válasz: XD.. Nekem 6-án kellett volna megjönnie az elsõ szex után és még mindig semmi,, Hlálra idegeskdtem magam, aztán csináltam egy terhességi tesztet, negatív lett. Ha nagyon idegeskedsz vegyél tesztet, és nyugtasd meg magad vele :)

XD.. Nekem 6-án kellett volna megjönnie az elsõ szex után és még mindig semmi, , Hlálra idegeskdtem magam, aztán csináltam egy terhességi tesztet, negatív lett. Ha nagyon idegeskedsz vegyél tesztet, és nyugtasd meg magad vele :)
nekem egy egész ciklus kimaradt utána.
Nem általános, hogy késik mindenkinek! Van akinek kimarad egy hónap is, de van akinek rendesen megjön (nekem ugyanúgy jött meg utána is)
Volt egy, akinek hamarabb jött, volt akinek 3-4 napot késett, egyiknek 8. napon jött meg, egynek pedig majd 2 hetet késett. Sõt, volt egy újrakezdõ, aki egy éve nem volt senkivel, neki 10 napot.
Nekem egy hónapot késett, de ez természetes szerintem, nem kell megijedni, bár én megijedtem akkor :D
Ugyanez volt a szitu nálam is, pontosan két hetet késett, nagyon paráztam, aztán vettem egy tesztet és megnyugodtam:)
Elviekben az elsõ szexnek egy deka köze sincs a menstruációhoz. Idegesség miatt késhet, de ez sem annyira gyakori mint ahogyan gondolod. Szóval nem általános a késés.
Az hogy késik illetve korábban jön meg, nem az elsõ alkalomtól függ, hanem attól, hogy valószínüleg fiatal vagy ahhoz, hogy napra pontosan rendszeres legyen.

Az első alkalom után, késhet a menszeszem több mint 1 hónapot?

Június 30. dikán feküdtem le el?ször valakivel, és azóta semmi. Nagyon parázok:S Help pls.

Legjobb válasz: hát nekem is késett az elsõnél, kimaradt egy hónapot, szóval szerintem ne aggódj, ha meg védekeztetek akkor meg tényleg nem lehet semmi gond nyugi :)

hát nekem is késett az elsõnél, kimaradt egy hónapot, szóval szerintem ne aggódj, ha meg védekeztetek akkor meg tényleg nem lehet semmi gond nyugi :)
terhességi gyorsteszt. gyógyszertár, dm, rossman. megér kb 800 ft-ot, hogy ne parázz? nekem 5 hónapig nem jött meg egyszer :D
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk..:) És még csal el sem élvezett a barátom.A gumi meg nem szakadt el. Köszönöm a válaszokat, remélem hamarosan megjön..ennyire még nem vártam soha:|

A szüzesség elvesztése után késhet az első menstruáció? Ha igen, akkor mennyit?

Szeptember 2.án szeretkeztem először és eddig a menstuációm hónap végén,23-24.én jött meg. Hallottam olyant,hogy 10 napot késik,igaz ez? Most kb.mikorra várhatom?

Legjobb válasz: Kb. 6 éves fekete-fehér tarka, nagytestû, szarvas bakkecskémet eladnám. Nagyon szép, jól tejelõ gidák és gödölyéim születtek tõle. Évek óta vele pároztatom anyakecskéimet, csupán vérfrissítés céljából válok meg tõle. Kezes, szelíd. Kérésre küldök képet is.

Kb. 6 éves fekete-fehér tarka, nagytestû, szarvas bakkecskémet eladnám. Nagyon szép, jól tejelõ gidák és gödölyéim születtek tõle. Évek óta vele pároztatom anyakecskéimet, csupán vérfrissítés céljából válok meg tõle. Kezes, szelíd. Kérésre küldök képet is.
A babát?
Igen. 9 hónapot, meg még párat.
Rástresszelsz, nem élek nemi életet, már mondhatni be is állt, de annyira stresszes vagyok, hogy átlagban 2 heteket késik... Ha nem volt gáz, akkor ne aggódj, idõvel megjön.

Az első együttlét után késhet a menstruácio? És ha igen kb mennyit?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy 9 hónapot fog késni...

Az is lehet, hogy 9 hónapot fog késni...
nekem körülbelül 1 hetet késett
Nekem nem késett:)
Nekem kb. 10 napot késett.
Igen, késhet. Lelki és hormonális okoból. Felturbózott nõi hormonok, altesi vérbõség, izgalom, stressz, újdonságok, ez mind osszeadódik, szóval nem kell csodálkozni. Ha védekeztek, akkor ne aggódj. A nõi test érzékeny mûszer, van , akinek percre pontosan jön meg mindig, van, akinek minden apró kis történés felborítja a ciklusát. Az elsõ szex pedig egy elég nagy történés. Szerintem. :)

Késhet a menstruáció az első együtt lét után?

Legjobb válasz: igen, ha terhes vagy.

igen, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: ha nem szakadt ki a gumi és minden rendben ment :)
Nekem is késett 3 napot, de olvastam már itt olyat, akinek több, mint egy hetet is..
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) ) nekem is 3 napot késett, minden rendben van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!