Találatok a következő kifejezésre: Az első tesz (181 db)

Ti, akik végigcsináltátok Shaun T Insanity dvd edzéseit, az első teszt utáni első Plyometric Cardio Circuit -t teljesen végig tudtátok csinálni?

Tehát, ha most az els? Plyometric Cardio Circuit edzésemnél az utolsó 15 percet le-lemaradtam /enyhébb gyakorlatokat csináltam. Ezzel egyedül vagyok?

Legjobb válasz: Én még mindig az elsõt csinálom fit test pár nap kihagyással. Csak annyit csinálj meg amennyit megtudsz lehetetlen együtt velük haladni ahogy ott csinálják. Írd föl mibõl mennyit tudsz megcsinálni és azt naponta reggel este is ha van idõd ha bírod. Videóban is páran kidõlnek. Nyújtás közben rám jön egy pici hányinger.

Én még mindig az elsõt csinálom fit test pár nap kihagyással. Csak annyit csinálj meg amennyit megtudsz lehetetlen együtt velük haladni ahogy ott csinálják. Írd föl mibõl mennyit tudsz megcsinálni és azt naponta reggel este is ha van idõd ha bírod. Videóban is páran kidõlnek. Nyújtás közben rám jön egy pici hányinger.
Ma végeztem a 4. héttel, de még mindig nem bírom végig csinálni egyiket sem!
A 3. hétnél járok, és csak az elsõ 3 kört tudom megállás nélkül megcsinálni a videókban, az elsõ nyújtás elõtt. Ez már az elsõ alkalommal is ment, de azóta sokkal könnyebb, kevésbé haldoklom közben :D Velük csinálni egy tempóban tényleg lehetetlen, de ahogy már írták, bizonyos részeknél még õk is megpusztulnak, nem hogy mi amatõrök a gép elõtt :D

Nem jött meg rendesen, és az első teszt-, majd 4 napra a következő alig észlelhető halvány +? Ha terhes lennék, annak erősebben kéne látszani nem? Amugy 6-hetes lennék ha igaz!

Legjobb válasz: Akkor ideje orvoshoz menni. A csík erõssége nem jelent semmit. Lehet, hogy még nem termelt annyi hcg-t a szervezeted. Lehet, hogy mégsem 6 hetes, hanem kisebb, mert a peteérésed is késõbb volt. Holnap, holnapután csinálj még egy tesztet 10-es érzékenységû teszttel. Ha az s +, akkor irány a doki. 1 hetes pontosságal megállapítható a terhesség kora.

Akkor ideje orvoshoz menni. A csík erõssége nem jelent semmit. Lehet, hogy még nem termelt annyi hcg-t a szervezeted. Lehet, hogy mégsem 6 hetes, hanem kisebb, mert a peteérésed is késõbb volt. Holnap, holnapután csinálj még egy tesztet 10-es érzékenységû teszttel. Ha az s +, akkor irány a doki. 1 hetes pontosságal megállapítható a terhesség kora.
Ha megjött, akkor jó eséllyel nem vagy terhes. De miért nem védekezik, aki nem akar gyereket, he?
A kérdező hozzászólása: negativ lett :)
A teszt akkor is korrekt eredményt ad, ha vérzel. Hormont vizsgál, nem színt. Megcsinálhatod akkor is, ha megvan.
hát ha terhes is voltál, az lehet h most kiis fog ürülni belöled a mensivel együtt, ez a természert dönti el. de az is lehet h megmarad, mindenképp irj majd, h milett
A kérdező hozzászólása: megvarom ameddig elmulik meg 2nap..majd irok:)
5ös vagyok, én is nagyon kiváncsi vagyok h mi lessz, majd ird meg!
Holnap reggel.... :) ird meg mi lett
A kérdező hozzászólása: most hogy megvan mikor csinalhatok masik tesztet?
egyetértek a 2es.és 3as iroval!! és abszolut meg van rá az esély h terhes legyél!
Az durva lecke lenne mi, ha elsõ kefélésed után mehetnétek abortuszra... Ostoba tinik, gondolkozzatok már mielõtt letoljátok a bugyit.
Ismételnék egy tesztet a helyedben, mert igen, megeshet a vérzés terhesség esetén is, csak nagyon ritka. Ha a mostani teszted negatív, hihetsz neki. Elõre bocsátanám, hogy nem lesz mindig ekkora mázlid, ezért tanuljatok meg védekezni, mert gyorsan abortuszon találhatod magad! ... vagy szülõi értekezleten az oviban. Te döntesz!
Ha a teszted pozitív, nagyon is lehetsz terhes.ismerõsöm a terhessége alatt, az elsõ3 hónapban is mensizett...irány orvoshoz...aztán kicsit gondolkozni, hogy megérte-e...
Régen irtad akerdest. Én a helyedben elmennnék dokihoz azért a pozitiv teszt cisztát is jelezhet. Van olyan ciszta ami miatt pouitivat mutat a teszt.

Valakinek megvan a Hueber Planet 3 Testbuchja? Az elsõ teszt kéne sürgõsen, cserébe kémia, fizika, biosz tz-k mennek!

Legjobb válasz: Te tényleg tudod, hogy milyen tz-t fog összeállítani jövõhétre a kémiatanárom???

Te tényleg tudod, hogy milyen tz-t fog összeállítani jövõhétre a kémiatanárom???
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces mondhatni... Én a központi témazárókra gondoltam...

Az első teszt negatív lett, csináljak pár nappal késöbb másikat vagy teljesen kizárható a terhesség?

az elmaradt mensi után 2 nappal vagyok,délelött csináltam egy tesztett,negatív lett.. a kérdés az hogy csináljak 2-3 nap múlva még egy tesztet vagy kizárt hogy terhes vagyok? azt is hallottam hogy lehet hogy nincs még elég hcg ahoz hogy a teszt kimutassa.szerintetek?

Legjobb válasz: 2nap múlva ismételd meg a tesztet ha addig nem jön meg.Lehet,hogy még nincs elég HCG a szervezetedben.

2nap múlva ismételd meg a tesztet ha addig nem jön meg.Lehet, hogy még nincs elég HCG a szervezetedben.
ha késõbb volt peteérésed, akkor még nem mutatja ki a teszt, nekem is csak 8 nappal a nem várt után mutatta ki, addig nega volt, normál 28 napos ciklussal, de vélhetõen késõbb volt peteérésem
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi. akkor pár nap múlva ha nem jönn meg, csinálok még egy tesztet, de addig megõrülök, örülnék ha pozi lenne :)
Szia! A teszt betegtájékoztatójában is benne van, hogy ha negatív de nem jönne meg akkor egy hét múlva érdemes megismételni. Szerintem a hétvége felé ráérsz újból tesztelni. :) Szurkolok neked nagyon. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény. Reggeli elsõbõl csináltad? Vagy csak a délelõtt folyamán, mert ha nem az elsõbõl akkor lehet, hogy túl felhigult vizeleted a teszteléshez és azért lett negatív.
A kérdező hozzászólása: kösszi :) nem, nem az elsöbõl csináltam, ugy a 3. lehetett.. ha péntekig nem jön meg, mindenképp csinálok egyet reggel, és megírom mi lett az eredmény :)
Negyedik válaszoló vagyok. Kedves Kérdezõ nem akartalak ám megbántani csak most olvasom vissza a válaszom és lehet, hogy kicsit sértõnek vélhetõ hangnemben válaszoltam. Nem így akartam. Elnézést a félre érthetõ fogalmazásért.
A kérdező hozzászólása: Semmi sértöt nem találtam benne, de aranyos vagy. :)
A kérdező hozzászólása: lehet h nem lesz szükség tesztre, kicsit olyan "megjönn" érzésem van. :(
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet, de még mindig nega. :( mensi meg sehol.
A kérdező hozzászólása: irjon valaki normális választ fontos azota depreszios vagyok nyugtatot kell szednem félek
Hívd fel, ha kíváncsi vagy.

Ha késik 10 napot de az első teszt negatív lett meddig várjak az ujjabbal?

Sesgítsetek már kezdem feladni a reményt fél éve próbálkozunk,de semmi!

Legjobb válasz: Ha 10nap késéssel csináltad a tesztet akkor már ki kellett volna mutatnia:-(Dokihoz fordulj és megnéz!

Ha 10nap késéssel csináltad a tesztet akkor már ki kellett volna mutatnia:-(Dokihoz fordulj és megnéz!
SZia! Jó lenne tudni mennyi idõs vagy, szeddsz .-e valamilyen gyógyszert volt.-e nõgyógyászati mûtéted!Sok mindentõl függhet az, hogy teherbe essél!Nekem három leénykám van!Én bezzeg nagyon hamar teherbe tudok esni:) Szerintem ne add fel!ÉN úgy tuom , hogy a legbiztosabban a 4-6 hét között megcsináltatott teszt a legbiztosabb! Nõgyógyásszal beszéltél már??
A kérdező hozzászólása: nme voltam még, de nem is tudom meddig várjak a dokival
A kérdező hozzászólása: és mi van akkor, ha nekem csak két hét után után mutatja majd ki , ez lehetséges
Hallottam már olyat hogy nem mutatta a teszt ilyenkor. Szerintem ha még pár napig nem jön meg, akkor (mondjuk hétfõn) menj dokihoz, mert akármi miatt késik, jobb kideríteni. Reméljük hogy baba van, és azért késik! Szorítok!

Járt így valaki? Az első teszt - lett de két-három nap után már + lett!

Legjobb válasz: sajnos még nem jártam így bár már énis szeretnék egy +.szerintem lehetsz terhes mert még akkor a hcg szint alacsony volt a szervezetedben. + jó jel jó babavárást

sajnos még nem jártam így bár már énis szeretnék egy +.szerintem lehetsz terhes mert még akkor a hcg szint alacsony volt a szervezetedben. + jó jel jó babavárást
igen, a fiam pedig egy hete volt 13 hónapos. Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy drukkoltok! Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött és a teszt is - lett.De ma sincs semmi még csak nem is érzem, hogy meg akarna jönni a hõm meg ugrál 4 napja, egyik nap 36.7 a másik nap 36.9.Nem tudom ezt mire véljem.
nekem négy napja késik és énis ugy érzem mintha megakarna jönni
ja bocsi e nem érzel semmit
Sajna én még nem , de nagyon szeretnék. Nagyon hamar tesztelted az elsõt nem? A 2. + lett, s az lényeg. Állítólag + teszt nem téved, míg a - lehet a korai tesztelés eredménye is. Sok boldogságot a babaváráshoz, s továbbiakhoz is:-)
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:53-as. Nem csináltam még másik tesztet nem tudom, hogy mi van most.Nem érzem, hogy meg akarna jönni de már tegnap meg kellett volna.Egy tesztet csináltam az - lett.:( Valószínû csak késik.Most sem sikerült.:(:( Már két éve ez van.:(
Ezt most nem értem?! A mensi napján volt péd?
A kérdező hozzászólása: igen, így van. Én is furcsáltam. De ebben a hónapban ez már a 2. pé volt.
nem lehet, hogy beágyazódás volt a mensi napján? honnan tudod, hogy pé volt?
A kérdező hozzászólása: A hõm-em elõtte cikk-cakk volt, aztán kezdett emelkedni. Ovu teszt is + volt, éreztem is a petefészkeimet...
Ha marad magas, akkor baba van. :)
sztem baba ez, és nem ujabbpetécske. ne ovu tesztet vegyél hanem terhességit.. 32

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!