Találatok a következő kifejezésre: Az első találkozásnál mit (12 db)

Az elsõ találkozásnál mire kell számitani az oktatónál?

Jelentkeztem egy auto oktatásra és hétfõn a volt városi irodába kell mennem ilyenkor mi történik csak fel irják a nevem és aláiratnak velem valamit? Pénzt is vinnem kell?

Legjobb válasz: nekem elsõ találkozásnál,papírok kiköltése után ha jól emlékszem 30ropit kellet kifizetnem.

nekem elsõ találkozásnál, papírok kiköltése után ha jól emlékszem 30ropit kellet kifizetnem.
Nekem elsõ találkozásom az oktatóval így történt: - Vezettél már autót? - Nem. - Na..akkor ez a gáz, fék kuplung, irányjelzõ, kormány Most nem érek rá, ülj a volán mögé, és vidd haza magad Na mondom remek...:D

Msn-en összeismerkedtem egy lánnyal és elég jól "összemelegedtünk". Az első találkozásnál mit csináljak?

nem tom hogy elvárja-e h rögtön lesmároljam...elméletileg már járunk de azt például nem tudom h sz?z-e. ezt megkérdezhetem msn-en? mert én nem vagyok az és hogyha ?se az nem gond de ha mégis akkor lehet h megijed... nem?

Legjobb válasz: szerintem az elsõ randin ne rohand le rögtön-mármint ne smárold le egybõl. Kicsit beszélgessetek elõször,fogd meg a kezét meg ilyesmi,aztán ha a randi közepén-végén úgy látod,hogy õ is szeretné,meglehet az elsõ csók is. Azt,hogy szûz-e ne kérdezd meg egybõl,mert olyan lenne,mintha csak a szexre hajtanál. Ha valamikor olyasmi témánál lesztek,szóba hozhatod,de ne ez legyen az elsõ és legfontosabb kérdés. amúgy szerintem nem ijed meg attól,hogyha te nem vagy szûz õ pedig igen.

szerintem az elsõ randin ne rohand le rögtön-mármint ne smárold le egybõl. Kicsit beszélgessetek elõször, fogd meg a kezét meg ilyesmi, aztán ha a randi közepén-végén úgy látod, hogy õ is szeretné, meglehet az elsõ csók is. Azt, hogy szûz-e ne kérdezd meg egybõl, mert olyan lenne, mintha csak a szexre hajtanál. Ha valamikor olyasmi témánál lesztek, szóba hozhatod, de ne ez legyen az elsõ és legfontosabb kérdés. amúgy szerintem nem ijed meg attól, hogyha te nem vagy szûz õ pedig igen.
Miért? szerintem nincs semmi rossz abba hogy járnak de még nem találkoztak....énis így voltam a barátommal..és még azóta is egyutt vagyunk hála a jó égnek.. Kérdezõ: szerintem légy nyugodt, önmagad ne játszd meg magad soha .. beszélgessetek egy jót..nevetgéljetek..esetleg mondj neki vicceket ( ha nem szõke:D) és az elõzõ válaszoló ahogy mondta ha õ is és te is úgy érzitek akkor a randi vége felé csattanjon el az a csók :) ! Sok szerencsét nektek !!!
Jártok, de még nem találkoztatok? Hmm...Jó kapcsolat :S. A randin szerintem viselkedj természetesen, ne játszd meg magad, normális legyél...Kérdezõsködj a lánytól meg ilyesmik. Mint amikor az emberek beszélgetnek egy randin. Aztán a végén ha jól alakul a randi és mindkettõtök élvezte és folytatni akarjátok ezt a "kapcsolatot" megcsókolhatod sztem. De ha nem akkor sem dõl össze a világ :/.
szerintem nem jó msnen ismerkedni:D ha nem vagy vmi nagy dumás. mert élõben találkoztok és akkor lehet, hogy nincs téma.. ezért jó élõben ismerkedni :)
Ez aztán a hozzá éllés. Ha nem tudja nem fáj. Jah csak ehez az is kell h legyen lelki ismereted meg pofád. Gerinced meg ne Az meg h 10 bõl 9 házasságban megcsalás van. Hát fantasztikus. Büszkék lehetünk. Én biztos nem fogok azok közõ tartozni akik megcsalják a kedvesüket. Szemét dolog. És jól mondták itt elõttem. Az ilyen minek házasodik
szerintem elõbb válj el... nem hiányzik egy gerinc a hátadból? gondolj rá amikor a párodra nézel majd
Kezdjük ott h soha még csak eszembe se jutna megcsalni a párom.
"2012-es felmérés szerint a 30 év feletti (MAGYAR) házasoknál 10 házasból 9-nél már félre lépett valamelyik fél." És Te a felmérésekben hiszel? Az én környezetemben élõ házasok egyike sem csalta meg a párját, és most lehet mondani azt h honnan tudom... ezt lehet látni egy emberen, h képes-e ilyenre, vagy nem. A felméréseknek nem sok értelme van. Az utcán megkérdeztek 100 embert, amibõl ez a "10-bõl 9" lett az eredmény. Ha ugyanezt ezt kérdeznéd meg más helyen más idõben, lehet h a 10-bõl 9 mondaná azt h sosem csalta meg...ennyit a felmérésekrõl. A kérdéshez pedig annyit fûznék, h ocsmány dolog megcsalni a házastársad, akármilyen is a viszonyotok. Akkor elõbb válj el. Vagy Te élveznéd ha a párod csinálná a hátad mögött ugyanezt? Ha netán gyerek is van a családban, akkor nekik még jobban fog majd esni, ha ezért mentek szét. Biztos örülni fognak neki.
gratulálok. épp most készülsz egy ujabb strigula lenni egy netes hülyénél. ráadásul házas vagy. anyád nem tanitott ilyen esetben hogy kell viselkedni? azt nem irtad hogy a házasságod rossz, szóval kérdem én mi a fenének csetelsz te idegenekkel? tudod hogy messzirõl jött ember azt mond amit akar. nagyon meg fogod bánni ha ebbe belemész. a kérdésre válaszolva én a helyedben nem tenném. az ESZEDRE hallgass most az egyszer ha lehetséges.
Utolsóval értek egyet. Soha nem jutna eszembe megcsalni a páromat, akinek örök hûséget fogadtam. De tegyük fel, lenne egy ilyen pasi akivel megismerkedek, és ilyeneket szeretne, akkor nem találkoznék vele, megszakítanám a kapcsolatot. Az ilyen embereknek kár házasodni! 29/N
Azért az elsö talin azt még ne nagyon akarja .hát nem is ismeritek még egymást személyesen.Ki tudja lehet élöben már nem is lessz olyan vonzó.De ha mégis és te is akarod akkor mindent bele.:-)
Látom a politikai hasonlatom nem tetszett. Gondolom túlzottan találó volt :) Esetleg írhatna privátban az a bátor ember aki jelentette a hozzászólást :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos itt legtöbben nem tudják, hogy mi áll a Háttérben. Így könnyû nektek(tisztelet a kivételnek) ítélkezni felettem. Ha ti is azt élnétek át, amit én valószínû ti is (lehet) hasonlóan cselekednétek. Nem szeretnék belebonyolódni, mivel ezt én élem át, és nem ti( kik lenéztek). Abba belegondoltatok már, hogy lehet "ti" nem csaljátok meg a párotokat, de lehet "ez" már veletek is megtörténhetett, csak esetleg jól titkolva a dolgot, nem jöttetek rá, hogy már megcsaltak?!Ne legyetek annyira elszállva, mert még veletek is megeshet, hogy máshol fogjátok keresni a Boldogságot.Lehet persze nem ilyen gusztustalan módon, és nem lesztek olyan "undorítóak"mint én.Az pedig, hogy"még" Házas vagyok, az egy dolog.Mit érek a papírral, ha nincs meg az amire vágyom?!Az, hogy Anno megesküdtünk, az "akkor" volt, és "most" most van. Azért szívesen megnézném, hogy hány évesek is osztják nekem itt az észt?! Ameddig nem járod meg az én utamat, addig ne ítélkezz felettem és azok felett, kik hasonló helyzetben vannak. Ha esetleg ilyen útra térít a Sors, és hasonlóan fogsz majd reagálni, akkor bizony megemelem a Kalapom elõtted.
na irtam neked valaszt priviben, még azt felejtettem le a végérõl ami FONTOS, hogy mivel kiirtál egy kérdést, tanácsot vársz. és ha az emberek -igaz kicsit durván mivel névtelenul lehet- szembesitenek a hülyeségeddel, akkor ne jöjjön elõ belõled a nõi büszkeség és ne kezdd védeni, hanem gondolkozz el rajta. azért kérted a tanácsot. most ne akadj fenn a stiluson, a lényeget nézd.
#18 Örülök, hogy jó életed van. Örülök, hogy mindent meg tudsz beszélni a pároddal. De miért hiszed te is, hogy ez máshol is tud így mûködni? miért gondoljátok azt, hogy a megbeszéléstõl a másik vágya megnõ? ez egyszerûen nem igaz minden esetre. Meg lehet beszélni, hogy figyeljetek oda egymásra és lehet is jobban figyelni, de attól, hogy beszélsz róla a konkrét vágy nem fog nõni, max. lesz szánalom szex meg könnyítek rajtad, stb. Ami ideig óráig persze jó (terhesség, betegség, stb.) de amikor már az ég világon semmi baj nincs és mégsem megy akkor engedtessék már meg, hogy elkeseredjenek emberek és félrelépnek és kiélik önzõségüket anélkül, hogy szétbacnák a családjukat. És félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy mondjátok azt, hogy ez jó, vagy hogy ti is csináljátok ezt.
Itt a legtöbbeknek biztos gyönyörû, makulátlan párkapcsolata van és volt is mindig... Nem tudhatjátok mi áll a háttérben, szóval teljesen felesleges osztani az észt. Nekem is van férjem (aki agresszív állat), mégis most egy ideje van mellette valakim, akivel szeretném leélni az életem. Mégis még csak szeretõi státuszban vagyunk, mert MÉG nem tehetjük meg, hogy felvállaljuk. Kb. 2-3 hónap. És nem, nem érzem magam gerinctelennek, mert amit én kapok itthon naponta, ezerszer undorítóbb és ocsmányabb, mintha 1000 férfival mennék félre. De szívesen cserélnék veletek, aztán meglátjuk meddig bírjátok. És mielõtt jönne a kérdés, hogy minek mentem hozzá, a válasz az, hogy nagyon szerettem, akkor még nem viselkedett így, csak miután megszületett a lányunk. Ezt nem láthattam elõre, hogy ennyire kikészíti az idegállapotát. Nem minden fehér és fekete... Kérdezõ, szerintem ne menj bele. Feltéve ha hosszú távra tervezel. 24/N
Menta.35 éves vagyok 11 éve házasságban. Érdekes mód én minden problémát meg tudok beszélni a párommal. Van gyerekünk is és meg tudnám oldani h ne úgy menjünk szét h belerokkanjon. Lehet normális viselkedéssel is csinálni. És soha nem jutna eszembe h megcsaljam a párom de ha mégis oda jutok akkor elõbb elválok mert nem érdemli meg h a képébe hazudjak. A házasságok nagy része azért menthetetlen mert nem komunikálnak, nem mondják el a gondjaikat.
menta szerinted mindenki megcsalja a másikat? ez nem szentség kérdése, hanem gerinc. ennyi
ma 11:29 ez igen! - ez így van, gyönyörûen leírtad, végre egy temperamentumos ember akiben van tisztesség és becsület. pacsi
Menj bele! Találka szex, csak könnyedén, ha jó volt akkor még egyszer! Aztán mindenki meg a maga dolgára. Te haza a párodhoz. Õ kérdezi, na jó volt a mozi? Te a szemébe nézel, kis habozás után magadban enyhe zavarral: Igen. Aztán nézz a tükörbe és csulázz a saját szemed közé és élj együtt a tudattal! Patkányok vagytok mind a ketten, gerinctelen férgek. Semmi tisztelet nincs bennetek az ember iránt akivel összekötötted az életed és valaha ígéretet tettél neki, így most azzal, hogy ezt ide írtad önmagad szájából is segget csináltál, mert ha Te õszinte lettél volna és az érzéseid a párod iránt eszedbe sem jutott volna mással kapcsolatba lépni, amíg a pároddal együtt vagy. Ha már magadhoz kötötted feleslegesen egy házassággal, legalább azt a tiszteletet add meg neki, hogy mielõtt megcsalnád elengeded. Önzõ szemétláda!
A helyedben elválnék és utána találkoznék vele. Az elsõ alkalomra nagyon készülj, mert az lesz egyben az utolsó is, utána nem kellesz majd neki. Sajnálom a párodat, hogy téged fogott ki!
négyes válaszoló. te ugyanolyan barom vagy, mint a kérdezõ. mi a f*sznak nektek egy társ, ha másfele kacsintgattok???? remélem anyád is félrelépett és te is a postástól vagy...
Kérdezõ. Azt tudod, hogy te mit akarsz?:) szexet? vagy szerelmet, romantikát, törõdést? A kettõ persze nem zárja ki egymást, csak másképp kell nekifutni. A legjobb tanács, hogy ne remélj, hogy ha adsz majd kapsz is, akkor csak pozitív csalódás ér. Hogy példát mondjak, oké, lefekszel vele elsõ alkalommal, de azt csak akkor tedd meg ha nem bánod ha többet nem hallasz róla, ha abban reménykedsz, hogy majd másnap, harmadnap szerelmes levelet ír, vagy romantikus sétára mentek és kicsit is csak azért lennél benne a szexben, hogy cserébe valamit remélj akkor ne tedd.
Felteszem nõ vagy, így azt mondom, hogy elsõ találkozást megpecsételve se szexeljetek (az ilyen netes társkeresõn lévõ férfiak zöme csak potyavadász, lehet nem is házas) viszont abban az esetben ha férfi vagy, akkor meg nem mindegy? Kibírod :) Egyébként nem tudom, hogy miért cirkuszolnak itt. 2012-es felmérés szerint a 30 év feletti (MAGYAR) házasoknál 10 házasból 9-nél már félre lépett valamelyik fél. Sokan csak a gyerekek miatt maradnak együtt. Én is ismerek nem is egy ilyen házast, akik félre léptek, de nem vallották be, nem derült ki. Amirõl nem tudnak, az nem is fáj, avagy amirõl nem tudnak, az meg sem történt.
bocsi a 3. válaszolóval értek egyet!
Felteszem nõ vagy, így azt mondom, hogy elsõ találkozást megpecsételve se szexeljetek (az ilyen netes társkeresõn lévõ férfiak zöme csak potyavadász, lehet nem is házas) viszont abban az esetben ha férfi vagy, akkor meg nem mindegy? Kibírod :) Egyébként nem tudom, hogy miért cirkuszolnak itt. 2012-es felmérés szerint a 30 év feletti (MAGYAR) házasoknál 10 házasból 9-nél már félre lépett valamelyik fél. Sokan csak a gyerekek miatt maradnak együtt. Én is ismerek nem is egy ilyen házast, akik félre léptek, de nem vallották be, nem derült ki. Amirõl nem tudnak, az nem is fáj, avagy amirõl nem tudnak, az meg sem történt.
Kedves kérdezõ és mind aki oltárra állítja áldozatának szentségét a megcsalásban! Ha Te magaddal szemben nem vagy annyira jellemes, hogy saját magad érdekében kilépsz egy kapcsolatból, ha az elkezd romlani az a Te saját magad baromsága és ne ment fel a megcsalás gerinctelensége alól. Szemet szemért mi? Nem gondolok abba, hogy megcsalatok, mert nem csalatok meg, nem adok okot rá, és az én párom sem ad okot nekem. De ha valamiféle gyanú merülne fel, vagy más ok vezetne oda, hogy elkezdjek kihátrálni a kapcsolatból akkor sem csalnék meg amíg egy pár vagyok azzal, akit már nem szeretek, mert Önmagammal szemben nem tudnám megtenni, mert magamtól, magamnak lenne megalázó. Ugyan is ebben az esetben egy csigolyával több gerincem sem lenne annál mint aki felõl a sérelmemet vélem. Jaj-jaj mennyi mindenen mentem keresztül mellette... Jaaaj a férjem egy erõszakos állat! Jaaaj a feleségem csal fûvel fával!!! Ki tart pisztolyt a fejetekhez, hogy benn maradjatok egy ilyen kapcsolatban??? Ha tehé[email protected] lépsz ott maradsz, mert már úgy is koszos lettél? Legalább meleg mi? Csak arra akarok rávilágítani, hogy attól hogy egy [email protected] kapcsolatban megcsalsz valakit azzal nem bosszút állsz, hanem magadat alacsonyítod ugyan arra vagy még alantasabb szintre. Kilépni belõle és új életet felépíteni gyáva vagy, és ezen felül már a jellemedet is kész vagy eldobni, a kényelmes megszokás és a gyávaság miatt. Vajon az az ember akivel megcsalod a mostani párod jogtalanul gondolkodna el azon, hogy ha vele is konfliktusba kerülsz, õt megcsalod-e majd? Hiszen most vele éppen ezt teszed a jelenlegi pároddal. Mega gratula!


Mi a véleményetek az elsõ találkozásnál levõ szexrõl?

Én szeretném kipróbálni egy full ismeretlennel a szexet, mert így még sose csináltam. Bevállalós vagyok, szerintetek társkeresõre ezt így felrakhatom ? Én itt is keresek társat(ha értitek milyen társat)...

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
Felrakhatod persze, hisz vannak direkt ilyen társkeresõk is. Csak legyél óvatos.. ki tudja, kivel volt már elõtted a jelentkezõ... De amúgy hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok :) 22. :) köszi az értelmes komit :)
szexrandi.hu Nekem bejött :) Jó ismerkedést!
Már ez is elég, hogy itt kiírtad ezt. Kapsz majd itt egy rakás privit..:D Írj rám, és küldök egy képet. Hátha pont ilyet keresel...:D
mármint vakrandiban gondoltad ezt, vagy elõtte azért képet cserélnél a másikkal? Utóbbi esetben benne lennék :)
simán belefér
Ha gondolod írj. 22/F

Az első csók mikor legyen? Hanyadik találkozásnál? és milyen legyen? Hosszú-rövid?

Legjobb válasz: 3-4 talinál már lazán lehet és kezdésképpen elég egy szájrapuszi is akár egy jó nagy cuppanós is! :) Aztán ha mindketten akartok folytatást utána már rajtatok múlik milyen hosszú lesz! :)

3-4 talinál már lazán lehet és kezdésképpen elég egy szájrapuszi is akár egy jó nagy cuppanós is! :) Aztán ha mindketten akartok folytatást utána már rajtatok múlik milyen hosszú lesz! :)
40. találkozásnál, nyálas, hosszú
ha azt szeretnéd hogy sokáig tartson a kapcsolat, szerintem az elsõ csókkal várjatok a 3-4k. taliig legalább, ha nem birjátok, probáljátok meg elõször az ilyen szájrapuszinál kicsit csokosabb csokot, de semmiképp ne nyelvest meg hosszut, ne essetek egymásnak :S annak nemlesz jo vége, ha gyorsan haladtok
Azt mondanám, hogy ezt nem másoktól kell megkérdezni, ezt nektek kell éreznetek/megbeszélnetek. De nem tudom, hogy hány éves vagy, fiú vagy-e, vagy lány, és hogy mi is a célod ezzel a kérdéssel...
Szerintem ha tetszik a srác/csaj akkor már az elsõ randitokon megcsókolhatod. Nem kell még hogy nyelves legyen csak egy jóéjt puszi amire egész este gondolhat. Így biztos hogy fel fog még hívni. (Nekem már bejött többször is)

Mit csináljunk velük az első találkozásnál?

Egy fiú elhívott strandra találkozni, és amikor mondtam neki, hogy én egyedül biztos, hogy nem fogok tudni odatalálni mondta, hogy hozzam el a barátnőmet is, mert a barátjának tetszik ő, meg így valószínűleg oda fogunk találni a helyszínre. Mondtam neki, hogy oké és megbeszéltem ezt barátnőmmel is. Ez mind szép és jó, csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy mit csináljak majd ott. Mármint úgy értem, hogy a fiú felfogja, hogy nekem is tetszik. (A hátbekenős dolgot utálom, tehát azt hanyagolnám) A másik meg az, hogy nagyon nem tetszik az alakom és ez miatt egy kicsit gátlásos vagyok. Nem az a bajom, hogy túlsúlyos lennék, hanem épp ellenkezőleg. Úgy érzem, hogy undorítóan vékony vagyok. Attól félek, hogy amikor meglátja, hogy milyen vékony vagyok egyből elmegy. Barátnőm feldobott egy olyan ötletet, hogy majd játszunk egymás kezére, hogy majd a nap végére alakuljon valami a két fiúval. Ti mit gondoltok erről? Vagy majd mit csináljunk?

Legjobb válasz: Ha egyszer elhívott akk akar valamit, szóval edj neki egy normális jelet h õ is tetszik neked!

Ha egyszer elhívott akk akar valamit, szóval edj neki egy normális jelet h õ is tetszik neked!
menj vegyél egy új fürdõrucit ami nagyon jól áll, és jól érzed magad benne, illetve ha kijössz a vízbõl, fel tudsz húzni egy hosszabb felsõt, rövidnadrágot, stb, ha ennyire zavarban vagy, de hidd el ha tetszel neki, csak azért nem fog más szemmel nézni rád mert mondjuk ki van a bordád. egyébként meg ha ruha van rajtad akkor is ugyan oylan vékony vagy. örülj neki.

Kamaszok! Mi lenne a véleményetek rólam az első találkozásnál, ezek alapján a külső és belső tulajdonságok alapján? (bővebben lent)

168cm magas,58 kilós,er?s csontozatú vagyok.A hajam vékonyszálú mellig ér?(egyenesen),fokozatos,kb ilyen szín?:

Legjobb válasz: Nekem szimpatikus vagy. Te vagy az én nõideálom. 21F

Nekem szimpatikus vagy. Te vagy az én nõideálom. 21F
Baranyában.
így ezekbõl szimpatikus vagy c: 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, még mindig várom a többit is.:) Utolsó válaszoló!Melyik megyében laksz?:P
Csatlakoznék az elsõ válaszolóhoz. 18/F
Na, akkor nem ugyanazt a mûfajt preferáljuk. Mindegy, attól még szimpi vagy a leírás alapján.:D
A kérdező hozzászólása: Pop, dance, r&b, hiphop
Milyen zenét hallgatsz?:D Hát én biztos nem utálnálak, pláne ha humorérzéked is van.:D Normális, értelmes csajnak tûnsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, és neked is utolsó.:) Várom a további kommentjeiteket. :P
bár nem nekem szól a kérdés (én 26/N) és nem is a kérdésre válaszolok, bocs :) de annyit szeretnék hozzáfûzni, nagyon ritka a mai tizenévesek körében, hogy egész mondatokat alkotva tudnak fogalmazni, és hogy vannak konkrét, kimondott távolabbi céljaik, terveik, egyáltalán gondolkodnak azon, hogy késõbb is tanulnak, megismernek egy országot közelebbrõl. Szóval le a kalappal.
hogy jópofa csaj lehetsz. :D 15/L
Nekem normálisnak tûnsz :) 16/L

Mit illik az első találkozásnál?

Nemsokára a barátomnál töltök pár napot vendégségben,akkor mutatja be a szüleit is...Illik-e ilyenkor vmi apróságot vinni a szül?knek,vagy az olyan lenne mintha "lekenyerezném" ?ket? És ha igen,mit adhatnék?

Legjobb válasz: Illik,szerintem..csoki,virág(a nõnek)..meg nem tudom.

Illik, szerintem..csoki, virág(a nõnek)..meg nem tudom.
vigyél valamit, pár szelet sütit az ebédhez, esetleg bort, üdítõt, de a virág is tökéletes. sehova nem illik üres kézzel menni, pláne nem egy elsõ bemutatásra a szülõkhöz.
Ha náluk töltesz pár napot vendégségben - tehát az õ ételük eszed, emeled a rezsit :) - akkor egyébként is illik vinni vmit. Ha valószínûleg olyan bemutatás lesz, hogy leültök enni-inni, akkor nyugodtan átadhatsz egy doboz bonbont, házisütit, amit valószínûleg körbekínálnak ott helyben. Ha nem számítasz ilyesmire, és max. köszöntök majd futtában, akkor inkább valami jelképes, nem hivalkodó virágot vigyél.
Ja, ha van még kistesó, vigyél neki csokit.
Ha ott alszol, igen! Akármilyen hülyeséget viszel, örülni fognak neki. Bort és bonbont kellene szerintem. Nem lekenyerezés. Vendégségbe illik ajándékot vinni, pláne, ha több napra mész.
Szerintem nem árt, ha viszel valamit. Én azt érezném furcsának, ha odaállítanál minden nélkül. Jó, persze nem várják el, hogy bármit is vigyél de szerintem sokkalta elegánsabb így, mintha csak mész minden nélkül. Én nõként nem vinnék virágot ilyen alkalomra, az biztos. Bort is csak akkor ha már idõsebbek vagytok, mert hülyén néz ki ha egy fiatal lány bort visz vendégségbe. Véleményem szerint valami jobbfajta és mutatósabb bonbont vigyél vagy valamilyen finomabb süteményt. Vagy süssetek otthon muffint és azt vigyél át egy aranyos kis kosárban/tálban/dobozban. Egyébként én nem értem. Rendben, hogy zavarban leszel de épp azért jó vinni valamit! Mert azzal is telik az idõ és legalább nem csak állsz ott, hanem átadhatod amit vittél és esetleg tudsz fûzni hozzá pár mondatot és megindul a beszélgetés.
Én egyetértek a második válaszolóval, szerintem is teljesen felesleges. Zavarban leszel anélkül is, nem kell még azt fokozni. Én sem vittem az elsõ találkozásnál és nem lett belõle semmi baj.
Én nem vittem. Épp elég zavarban voltam ahhoz, hogy csak bemutatkozzak. /Szerintem felesleges én azt tul eröltetésnek érzem/
Nyugodj meg. A helyzet közel sem olyan komoly.
én nem vinnék, sztem kicsit erõltetett, meg tényleg olyan erõltetetten jó benyomást keltõ...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat, a muffin, kis tesós ötletek nagyon tetszenek, jó azért tényleg bunkónak érezném ha nem vinnék semmit de a túlerõltetettségtõl is féltem, az ötletek viszont tényleg nagyon jók! Mentek a pontok:) tényleg ezer köszi:)
jól gondolod kérdezõ, nagy bunkóság nem vinni semmit, csak nem akartam korábban így kiírni, mert úgyis csak lepontoztak volna. de ha már te kimondtad, nagyon egyetértek vele! még barátnõhöz sem illik így odamenni, akkor sem, ha senki mással nem futsz össze a családból, az más, ha nincs elõre megbeszélve semmi, csak úgy felugrotok hozzá, de ha elõre megbeszélve megyünk valakihez, rokon, barát, bárki, nem illetlenség, hanem bunkóság nem vinni semmit. másnem egy csomag ropit, ha kevés pénzünk van.

Mikor jön az első csók? Hányadik találkozásnál?

Legjobb válasz: Nálam az elsõn.

Nálam az elsõn.
Hol elsõ hol 2. hol 3. hol 4. változó. volt ami elsõ alkalommal volt , de volt ami csak 2 hét után. Igaz, ott 2 hét alatt csak 3x tudtunk találkozni munka miatt.
Az elsõn.
Nálam 2. vagy utána
Amikor már jártok.
Nekünk 1. randi elején volt. Pár perc beszélgetés után. Ha így belegondolok, nem is volt olyan, hogy aki elsõ randin nem csókolt meg, azzal újra találkoztam volna...
Amikor úgy érzitek , az Ég áldjon meg, érezni fogjátok mind a ketten, hogy mikor jön el a varázslatos pillanat!!:)
Hidd el nincs erre szabály hogy mikor , hányadik találkozásnál... Akkor jön az elsõ csók mikor mindketten érezitek azt a különleges pillanatot ! Majd magától fog jönni. :)

Fiúk Ti mit vártok el a nőtől az első randin iulletve az első nagy találkozásnál?

Kínos csend...mivel törjük meg ?MI ilyenkor a legjobb hely ...stb Hogyan viselkedjünk ...Mi tetszik nektek...?

Legjobb válasz: Kínos csendet kérdéssel töröm meg, legjobb hely nincs, mondjuk séta a városban, parkban, erdõben. Úgy viselkedem, ahogy máskor is és a lányok tetszenek.

Kínos csendet kérdéssel töröm meg, legjobb hely nincs, mondjuk séta a városban, parkban, erdõben. Úgy viselkedem, ahogy máskor is és a lányok tetszenek.
Legyél természetes.
csillogó szemek, kedvesség, mosoly ha ezek megvannak, a hely nem számít :)
A mosoly és a jó kedv nagyon fontos! Nincs rosszabb, mint egy búvalbaszott csajjal randizni. Elsõ randinak sosem választok helyszínül kávézót, éttermet vagy épp egy bárt. Ezek nagyon egyhangúak és laposak, mindenki ide jön az elsõ alkalommal. Szívesebben megyek pl korizni, ott pl sosincs kínos csend, folyamatos a nevetés, elõfordult már, hogy squasholni mentünk elsõ "randi" keretein belül, vagy épp csak elmenni autózni valami kietlen helyre. Ezek a randik mindig úgy végzõdtek, hogy biztos voltam a folytatásban. 22/F
Ha kérdéssel töröd meg a csendet, akkor válaszra készteted a másik felet. Ha õ válaszol, akkor nála a labda és õ vezeti a beszélgetést, arra, amerre csak akarja. Ráadásul, ha röviden válaszol, megint jön a kínos csend. Ha megint kérdezel, annak már olyan vallatás szerû hangulata van, ami egy randit nagyon el tud rontani... A kínos csendet, sokféleképpen meg lehet törni, de a legelõnyösebb, ha a fiú teszi. Én úy vettem észre, - javítsatok ki ha tévedek, - hogy egy átlag lány, szereti, ha egy fiúból dõl a szó, kicsit dominánsan, kicsit piszkálódósan, kicsit humorosan és egy kicsit talán perverzen. Igazából, egy lánynál, én szeretem, ha a finom kis szurkálódásaimat nem veszi komolyan, hanem ugyanúgy, humorosan lecsapja a labdát, - természetesen én a nem sértõ/bántó kereteken belül teszem, és nem szeretem, ha túllõnek a célon.. - és ha nem prûd, de nem is invitál a lába közé az elsõ kis szexuális beszólásomra. Szeretem, ha sokat nevet, és ha mosolyog amikor velem van. Szeretem, ha néha kérdez egyszer egyszer, de senki nem szereti, ha vallatják, és kismillió kérdésre kell válaszolnia. Ha tudod, hogy mivel foglalkozik szívesen, akkor, ha téged sem untat a téma, esetleg beszélhettek arról... esetleg mesélhetsz vicces sztorikat, amik veled, vagy más ismerõsöddel megestek, esetleg játszhattok játékokat... Pl. ha csend van egy ideje, akkor csak benyögöd, hogy "Gondoltam!", és máris indul a barkóba, ahol a kitalálandó szó, lehet esetleg enyhe célzás is valamire, esetleg, hogy éhes vagy, fázol, vagy szeretnéd, ha megcsókolna már végre stb... Légy kreatív, de kerüld a szomorú, negatív, szakmai vagy politikai témákat... ezek egy kapcsolatot is képesek elrontani, nemhogy az elsõ randit :D Egyébként legjobb, ha nem hagyjátok kialakulni a kínos csendet ;) A legjobb hely? :) Szerintem korotoktól, érdeklõdési körötöktõl, megismerkedésetek módjától, és a kialakítani kívánt kapcsolat típusától függõen sokféle lehet :D Pl.: ha van valaki, akivel jóban vagyok, és komolyabbat szeretnék, akkor elhívom kávézni, esetleg táncolni, és igyekszem összemelegedni vele. Ha nem ismerem, akkor igyekszek olyan programot kitalálni, ahol jól szórakozunk, de van alkalmam megismerni is, mondjuk elhívom bowlingozni, vagy mit tudom én :D igazából a programszervezésnél is az kell, hogy kreatív légy, és olyan terepet válassz, ahol te, és a csaj is ki tud bontakozni. De ez nagyban függ attól is, hogy milyen lehetõségek vannak a környékeden, és mekkora a randira szánt keretet. A hogyan viselkedjek kérdés, fel se merüljön az agyadban :D Egyszerûen, úgy, ahogy máskor is. Ha nem téged kedvel meg, hanem egy számára alkotott ideális képet, akkor átvágod õt is, meg magadat is. (Van pl. egy volt haverom, akinek mániája volt minden társaságnak azt mutatni, amit az elvárt, és ha több társaság találkozott, - mondjuk egy szülinapon, - akkor a srác teljesen megkergült xD) Nem baj, ha eleinte izgulsz, ez ahogy belemelegedtek a beszélgetésbe, el fog múlni :P Hát... egy lányban? :P Elõször is, az arca nagyon fontos és imádom a szemeket :D leginkább a zöld szemû lányokat, de csak mert különleges... Legalább ennyire a nagyon sötét barnákat, aztán a sima barnákat, és csak utána van nálam a sorban a kék szem :P Szeretem, ha egy lány "Igazi", vagyis nincsen túlsminkelve, csak max kiemelte egy picit a szemét v valami, de ez sem igényem. :) Már fent írtam, hogy szeretem, ha vidám a csajszi, mert én is az vagyok, és utálok rosszkedvû lenni... szeretem ha aranyos, nem hisztis, és ha sok mindenhez hozzá tud szólni, de nem okoskodik... utálom, ha valaki kioktat, anélkül, hogy kértem volna :D Ezen kívül természetesen nem árt, ha jól néz ki :P mondjuk nagy igényeim nincsenek ilyen téren sem, illetve nincsen konkrét ideálom: ne legyen anorexiás, meg ne legyen bálna, a mellméret, seggméret mind1 (ésszerû határokon belül) addig, amíg szép formás, bár a pici cicik vmiért nyerõbbek nálam, mint a nagyok. Hajszín leginkább barna... a szöszikért nem vagyok oda valahogy :P És legyen eredeti a haja, mert az a szép... Se festett, se felvarrott, szóval na :D Ha testszõrzet: a csaj legyen igényesen szõrtelenítve... ha picit pihés itt ott, az nem baj, csak ne legyen erõs szörzet, vagy borostás... ha fanszõrzete van, az sem zavar, csak legyen az is igényes :) Üdv. Begar 20F
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm az értelmes válaszokat !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!