Találatok a következő kifejezésre: Az első találkozásnál (26 db)

Az elsõ találkozásnál mire kell számitani az oktatónál?

Jelentkeztem egy auto oktatásra és hétfõn a volt városi irodába kell mennem ilyenkor mi történik csak fel irják a nevem és aláiratnak velem valamit? Pénzt is vinnem kell?

Legjobb válasz: nekem elsõ találkozásnál,papírok kiköltése után ha jól emlékszem 30ropit kellet kifizetnem.

nekem elsõ találkozásnál, papírok kiköltése után ha jól emlékszem 30ropit kellet kifizetnem.
Nekem elsõ találkozásom az oktatóval így történt: - Vezettél már autót? - Nem. - Na..akkor ez a gáz, fék kuplung, irányjelzõ, kormány Most nem érek rá, ülj a volán mögé, és vidd haza magad Na mondom remek...:D

Msn-en összeismerkedtem egy lánnyal és elég jól "összemelegedtünk". Az első találkozásnál mit csináljak?

nem tom hogy elvárja-e h rögtön lesmároljam...elméletileg már járunk de azt például nem tudom h sz?z-e. ezt megkérdezhetem msn-en? mert én nem vagyok az és hogyha ?se az nem gond de ha mégis akkor lehet h megijed... nem?

Legjobb válasz: szerintem az elsõ randin ne rohand le rögtön-mármint ne smárold le egybõl. Kicsit beszélgessetek elõször,fogd meg a kezét meg ilyesmi,aztán ha a randi közepén-végén úgy látod,hogy õ is szeretné,meglehet az elsõ csók is. Azt,hogy szûz-e ne kérdezd meg egybõl,mert olyan lenne,mintha csak a szexre hajtanál. Ha valamikor olyasmi témánál lesztek,szóba hozhatod,de ne ez legyen az elsõ és legfontosabb kérdés. amúgy szerintem nem ijed meg attól,hogyha te nem vagy szûz õ pedig igen.

szerintem az elsõ randin ne rohand le rögtön-mármint ne smárold le egybõl. Kicsit beszélgessetek elõször, fogd meg a kezét meg ilyesmi, aztán ha a randi közepén-végén úgy látod, hogy õ is szeretné, meglehet az elsõ csók is. Azt, hogy szûz-e ne kérdezd meg egybõl, mert olyan lenne, mintha csak a szexre hajtanál. Ha valamikor olyasmi témánál lesztek, szóba hozhatod, de ne ez legyen az elsõ és legfontosabb kérdés. amúgy szerintem nem ijed meg attól, hogyha te nem vagy szûz õ pedig igen.
Miért? szerintem nincs semmi rossz abba hogy járnak de még nem találkoztak....énis így voltam a barátommal..és még azóta is egyutt vagyunk hála a jó égnek.. Kérdezõ: szerintem légy nyugodt, önmagad ne játszd meg magad soha .. beszélgessetek egy jót..nevetgéljetek..esetleg mondj neki vicceket ( ha nem szõke:D) és az elõzõ válaszoló ahogy mondta ha õ is és te is úgy érzitek akkor a randi vége felé csattanjon el az a csók :) ! Sok szerencsét nektek !!!
Jártok, de még nem találkoztatok? Hmm...Jó kapcsolat :S. A randin szerintem viselkedj természetesen, ne játszd meg magad, normális legyél...Kérdezõsködj a lánytól meg ilyesmik. Mint amikor az emberek beszélgetnek egy randin. Aztán a végén ha jól alakul a randi és mindkettõtök élvezte és folytatni akarjátok ezt a "kapcsolatot" megcsókolhatod sztem. De ha nem akkor sem dõl össze a világ :/.
szerintem nem jó msnen ismerkedni:D ha nem vagy vmi nagy dumás. mert élõben találkoztok és akkor lehet, hogy nincs téma.. ezért jó élõben ismerkedni :)

A neten ismerkedtem meg a párommal, soha nem sürgetett, nem próbálkozott a levelezésnél. Az első találkozásnál, az első csóknál azonnal a fenekemen volt a keze. Miért?

Mármint hogy lehet, hogy a visszafogottságból ilyen hamar átment közvetlenségbe? Csak meglepett... (25L)

Legjobb válasz: biztos jó a segged

biztos jó a segged
Szerintem ezen nem kellene csodálkozni, nyilván neki is vannak vágyai veled kapcsolatban, elvégre nem plátói kapcsolatot építettetek fel a neten... Te is számítasz arra, hogy elõbb-utóbb megtörténik a szex. És 25 éves vagy, ilyen korban már tudni szokták a nõk, hogy mit akarnak, nem játsszák feleslegesen a sértettet, ha megfogja a nekik is tetszõ fiú a feneküket. Ha meg nem tetszik a srác, akkor se csókolózni, se levelezni, de fogdosni nem kell vele. Sõt én találkoztam olyan nõvel, aki kezdeményezett, mégsem háborodtam fel. Felnõttek vagytok, nem szüzek, tudjátok mit akartok. Képzeld el, hogy ha nem kezdeményezett volna még a 6. randin sem, akkor meg az lenne a bajod. Ha nem tetszik a tempó, akkor mondd meg neki, hogy lassítsatok. Próbálkozni amúgy is személyesen kell, nem a levelezésben.
Ezt hívják beetetési idõdzaknak. Ilyenkor elõadja magát, hogy milyen gavallér és egy úriember, de amint zöldutat adsz neki (csók) kiderül, hogy õt is a farka irányítja. :-( Ez már csak így szokott lenni. Egyébként az ilyennél bõven lehet egyéb meglepetésekre is számítani. De azért sok boldogságot!
Lehet ideges volt és nem tudta hirtelen hova tegye a kezét, esetleg simogatni akart, és nem akarta mondjuk a derekadon tartani. Vagy nagyon koncentrált a csókra hogy neked tök jó legyen és ne legyen béna, és a kezére már annyira nem figyelt. Most komolyan ezen vagy kiakadva????
Miért, csók közben hova tegye a kezét? A korlátra mellettetek?
Mert csókolózáskor az emberek szívesen ölelik és simogatják egymást.
Talán elsõ csóknál inkább a derekunkra... Szerintem nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni, de tényleg számíthatsz egyéb fejleményekre is a kozeljovoben, szerintem aki elsõ csóknál letapizza a segged, az a pasi a szexel sem fog sokat várni, max pár napot esetleg 1-2 hetet, de nem többet...
Már nem azért, de a fenekére tette a kezét és a markolászta a seggét, esetleg nekifutásból análisan izgatta között igen nagy a különbség.
hülyeség... egyszerûen így csinálta KÉSZ! kár túlbonyolítani...ha máshogy csinálta volna akkor meg az lenne a bajod hogy nem vonzódik hozzád
Sûrû csóknak kefélés a vége. Van egy ilyen mondás. A csókolózás elindítja a hormonokat. Elvégre nem 15 évesek vagytok.
Ha neked ez nem jó, nyugodtan megmondhatod neki és ha úriember, akkor felfogja és lassít. Ha meg pont azt a srácot szedted fel, akire én gondolok, akkor sürgõsen dobd!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nem mondtam, hogy bajom van vele, csak kíváncsi voltam, másnak mi a véleménye. :) Most sem tolakodó, csak akkor elõször meglepett vele, de pont ez az, hogy szerintem már mindketten szétálmodoztuk magunkat... Volt több kapcsolatom, más nem mert az elsõ csóknál azonnal érintgetni. Köszönöm a válaszaitokat. :)
11:07 igazat szóltál, de nagyon. Egy kis fenékérintés csak az intimitást fokozza, egyfajta elismerés is egyben. De ha rögtön a farmer alányúlt, akkor gyanítom, hogy a lelki élet kevésbe érdekli. :D
Elsõ találkozásnál engeded a csókot, ne csodálkozz csak azon, hogy nem a bugyidban volt a keze!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azóta is együtt vagyunk, tökéletes harmóniában, minden téren... ;) :D


Mi a véleményetek az elsõ találkozásnál levõ szexrõl?

Én szeretném kipróbálni egy full ismeretlennel a szexet, mert így még sose csináltam. Bevállalós vagyok, szerintetek társkeresõre ezt így felrakhatom ? Én itt is keresek társat(ha értitek milyen társat)...

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
Felrakhatod persze, hisz vannak direkt ilyen társkeresõk is. Csak legyél óvatos.. ki tudja, kivel volt már elõtted a jelentkezõ... De amúgy hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok :) 22. :) köszi az értelmes komit :)
szexrandi.hu Nekem bejött :) Jó ismerkedést!
Már ez is elég, hogy itt kiírtad ezt. Kapsz majd itt egy rakás privit..:D Írj rám, és küldök egy képet. Hátha pont ilyet keresel...:D
mármint vakrandiban gondoltad ezt, vagy elõtte azért képet cserélnél a másikkal? Utóbbi esetben benne lennék :)
simán belefér
Ha gondolod írj. 22/F

Miért éreztem/éreztük ezt az első találkozásnál?

Tegnap volt egy random randim egy sráccal akit aznap a neten ismertem meg, este találkoztunk is.

Legjobb válasz: Hát egyrészt beszélgettek neten át, szóval valamennyire megismertétek egymást :) - Emlékeztethet is valakire. Nem külsõleg értem, hanem gondolkodásilag így ismerõsök a gondolatai. - Esetleg hasonlóan gondolkodtok és ezt téveszted össze - vagy beütött a nagy szerelem :)

Hát egyrészt beszélgettek neten át, szóval valamennyire megismertétek egymást :) - Emlékeztethet is valakire. Nem külsõleg értem, hanem gondolkodásilag így ismerõsök a gondolatai. - Esetleg hasonlóan gondolkodtok és ezt téveszted össze - vagy beütött a nagy szerelem :)
Szimpatikusak voltatok egymásnak, megtaláltátok a közös hangot és el tudtatok beszélgetni kínos csendek nélkül.Ennyi. És igen mindenki érzett már ilyet, semmiféle rózsaszin mázat ne képzelj hozzá. Ismerkedjetek össze jobban és akkor kiderül lesz e kapcsolat belõle , alapnak jó mindenestre
Csak kíváncsiságból. Hol ismerted meg? Facebook?
Nem igazán éreztem. Nehezen engedek közel bárkit, de olyan volt már, hogy már elsõre nagyon elbeszélgettünk. (Õ most a párom. :) ) A legegyszerûbb magyarázat, hogy elég hasonlóak vagytok ahhoz, hogy a legtöbb témáról azonos dolgokat tudtok/gondoltok. A legezoterikusabb meg az, hogy elõzõ életetekben már találkoztatok.
nekem is volt ilyen, ez a karma törvénye, elõzõ élet, ez sokáig fog tartani.

Internetes ismerkedésnél az első találkozásnál, ami lehet, hogy még randevúnak sem nevezhető, jól gondolom, hogy a leánynak illik fizetni a saját teáját, kávéját stb?

Több esetben voltam már kellemetlen helyzetben, mert a fiú els? alkalommal is szeretne fizetni, de volt olyan, hogy adós maradtam neki, mert nem találkoztunk többet. Viszont ha én is fizetni szertenék, akkor meg úgy t?nik, hogy már most visszautasítom.

Legjobb válasz: nem tûnik úgy hogy visszautasítanád

nem tûnik úgy hogy visszautasítanád
Velem egyszer megesett, h egy levakarhatatlan srac pofatlanul meghivatta magat kajalni. Az etteremben fennhangon fecsegett mindenfele ostobasagrol. Persze mindenki minket nezett, azt hittek gondolom, h egyutt vagyunk. Eletem legszarabb oraja volt! Es meg fizettem is erte... :DDD
Ilyenkor szerintem mindenki fizessen magának, szóval egyetértünk :) 25F
kérdezö: Persze. csakis.. a kérdésben feltett dologra válaszoltam. kb 30netes randin vagyok tul. ebböl kb 5nek lett folytatása. ebböl az 5böl 1volt amikor a csaj maga szerette volna fizetni a piáját az elsõ randin.(emi egyébként etikailag igy is kellene lennie. de én meg ugy vagyok vele ha egy kocsmában egy vadidegent meghivok egy piára mert tetszik a burája vagy mert odajött cimbizni akkor egy csajnál is megengedhetem ezt.. persze nem eröszakosan.. csak tudatom ovatosan hogy "szeretném fizetni amit fogyasztott" ha ö nemet mond akkor nem erõsködöm tovább... ezzel mondjuk a lány fele is tudok jelzést adni hogy szimpi volt. és néha neki is könyebb eldönteni hogy mit gondolok róla. esetleg a legyen e folytatás eldöntésében elég nagyot tesz az alapba
Én mindig mindent fizettem. De ráb*sztam, így soha többet! /F/
A kérdező hozzászólása: Kedves Warlock! Szeretném megkérdezni, hogy konkrétan internetes ismerkedésre gondolsz, mert ott elõtte élõben nem is láttuk egymást, és ilyenkor gyakran nem lesz folytatása a dolognak. Szerintem egészen más, ha pl. munkahelyen már ismeritek egymást, és utána hívod meg a lányt, akkor már sokkal több esélye van a kapcsolatnak...
én mindig magamnak fizetek, és lány vagyok.
Ilyenkor még a lánynak illik fizetnie a sajátját, igen.
hááát. lehetne etiketröl csicseregni. de más az élet és más az etikett.. én fiu létemre elsö randinál is szeretem meghívni a partnert. ha nemet mond akkor elfogadom a válaszát. legtöbbször elég sok mindent le lehet szürni belöle.. nem esetén 80% hogy nem lesz több randitok.
Az ilyen kapcsolatokban illik hagyni, hogy a fiú, aki meghívott fizesse a számlát. Kivéve, ha nem másképp beszélitek meg. Ha én hívtalak volna meg, akkor kellemetlenül érezném magam, még akkor is, ha nem lesz folytatás. De próbáljuk ki.
Ja! A fent emlitett srac nem internetes volt, ismertem korabban is.:) Madar vagyok, de nem ekkora! :)

Nem olyan rég óta ismerek egy fiút, és már az első találkozásnál kiszúrtam őt. (? )

Akkor még úgy vettem észre, hogy az érdekl?dés kölcsönös. De körülbelül eltelt egy hónap és a jelek egyre csökkentek. Már nem nézett annyiszor, nem mosolygott nem szólt hozzám. Én pedig félek odamenni hozzá. Most már. Eddig odamentem, de hamar elakadt a beszélgetés. Sokat van azokkal a lányokkal, akik csak a házija miatt állnak szóba vele, és nyalnak neki. Ismeritek, hogy milyenek.. Push up stb... Látok más fiútól is közeledést, de elképzeltem, hogy mi lenne ha megkérdezni, hé, nem akarsz járni?. és folyton az járt a fejemben, hogy kicsit sem vonzódom hozzá. Meg amúgy senki máshoz csak ahhoz a fiúhoz, akir?l írok. Ha tehetem, akkor figyelem. Eléggé ismerem a mozgását, és a kis apró jeleit, hogy mikor boldog, mikor fáradt stb.. Én szeretnék többet, de nem tudom hogyan tovább. Nem akarok rányomulni. Inkább szeretném elérni, hogy ? akarjon. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Ez aranyos :) Az elég baj, hogy nincs közös téma ha együtt vagytok.Mondanám, hogy ismerd meg jobban vagy hívd el valahová, de elég kellemetlen lesz ha csak ültök csendben. Zárkózott, félénk vagy?

Ez aranyos :) Az elég baj, hogy nincs közös téma ha együtt vagytok.Mondanám, hogy ismerd meg jobban vagy hívd el valahová, de elég kellemetlen lesz ha csak ültök csendben. Zárkózott, félénk vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok. Csak az önbizalmam elég alacsonyan van sajnos.

Mit csináljunk velük az első találkozásnál?

Egy fiú elhívott strandra találkozni, és amikor mondtam neki, hogy én egyedül biztos, hogy nem fogok tudni odatalálni mondta, hogy hozzam el a barátnőmet is, mert a barátjának tetszik ő, meg így valószínűleg oda fogunk találni a helyszínre. Mondtam neki, hogy oké és megbeszéltem ezt barátnőmmel is. Ez mind szép és jó, csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy mit csináljak majd ott. Mármint úgy értem, hogy a fiú felfogja, hogy nekem is tetszik. (A hátbekenős dolgot utálom, tehát azt hanyagolnám) A másik meg az, hogy nagyon nem tetszik az alakom és ez miatt egy kicsit gátlásos vagyok. Nem az a bajom, hogy túlsúlyos lennék, hanem épp ellenkezőleg. Úgy érzem, hogy undorítóan vékony vagyok. Attól félek, hogy amikor meglátja, hogy milyen vékony vagyok egyből elmegy. Barátnőm feldobott egy olyan ötletet, hogy majd játszunk egymás kezére, hogy majd a nap végére alakuljon valami a két fiúval. Ti mit gondoltok erről? Vagy majd mit csináljunk?

Legjobb válasz: Ha egyszer elhívott akk akar valamit, szóval edj neki egy normális jelet h õ is tetszik neked!

Ha egyszer elhívott akk akar valamit, szóval edj neki egy normális jelet h õ is tetszik neked!
menj vegyél egy új fürdõrucit ami nagyon jól áll, és jól érzed magad benne, illetve ha kijössz a vízbõl, fel tudsz húzni egy hosszabb felsõt, rövidnadrágot, stb, ha ennyire zavarban vagy, de hidd el ha tetszel neki, csak azért nem fog más szemmel nézni rád mert mondjuk ki van a bordád. egyébként meg ha ruha van rajtad akkor is ugyan oylan vékony vagy. örülj neki.

Üdv, olyan témát szeretnék feldobni, hogy 19 évesen nem túl csajozós srácként, kevés önbizalommal hogy lehetne azt a lányt levenni a lábáról az első találkozásnál, aki nekem nagyon tetszik, és ha minden igaz akkor én is bejövök neki?

Alig pár hónapja ismerjük egymást, első 2 hetet nagyon jól elbeszélgettük, egy városban lakunk, viszont találkozni még nem tudtunk. Tudom kicsit érdekes, de valahogy nem halad előre a dolog. (volt egy kisebb össze kapás a dologban is) viszont én részemről már mindent megtettem, a lány azt mondja hogy szívesen találkozna velem valamikor, de időpontot azóta sem sikerült megbeszélni, és elég sok a terelő szöveg...pedig mondom eleinte nagyon jól elvoltunk, aztán össze kaptunk egy kicsit, de aztán volt utána is rá példa, hogy órákat beszélgettünk, nem foglalkoztunk az idővel, csak beszélgettünk, hülyültünk...Akkor véglis lehet nem is én vagyok a bátortalan, hanem a lány nem magabiztos? Sok érdekes dolog, és kérdés van... Egyébként a lány 14 éves (fiatal, de nem buta) Előre is köszi a válaszokat. Ha lehet akkor értelmeseket, és ako hasonló cipőben jár, azzal szívesen kidumálnám a témát...

Legjobb válasz: Itt a lány kora a bibi. Szerintem õ csak szórakozik veled, míg te komolyan gondolod.

Itt a lány kora a bibi. Szerintem õ csak szórakozik veled, míg te komolyan gondolod.
A kérdező hozzászólása: Igazából ezt is kizártam, biztos nem játszana velem, igen fiatal, nem egy buta lány, viszont õ is komolyan gondolná, hogy ha úgy alakulna...viszont egyenlõre szerintem vagy én vagyok nyúl újra felhívni, vagy õ fél valamiért tõlem, vagy nem tudom...de azért köszi, és sajnos már mindenre gondoltam, amire csak lehet...
Megértem a gondolkodásodat. Mivel tapasztalatlan vagy így azt gondolod, hogy egy tapasztalatlan lánnyal kell kezdened, mert vele könnyebb a dolgod. De ez így nem igaz. És akármennyire is tûnik érettnek a lány, sajnos csak 14. Mást jelentene neki egy komoly kapcsolat és mást jelentene neked. Mondjuk nem ez volt a kérdés, bocsi:) Egy jó tanács. Ha találkoztok, akkor legyél magabiztos. Ne azt mutasd, hogy be vagy rezelve:)
Számomra az jött le a leírtak alapján, hogy a lány húzza-halasztja a találkozást veled. Vagyis bizonytalan, hezitál, mert még maga se tudja, hogy mit akar. Nézd, egy biztos. Ha õrúlten szerelmes lenne beléd, akkor nem lenne miért hezitálni, mert akkor alig várná, hogy találkozhasson veled. Szerintem elképzelhetõ, hogy nincs annyira oda érted, mint te õérte.
Igen akkor is.
Pedó vagy, esetleg homár??????Vagy pedóhomár????Tuti szét küldeném a búrádat az aszfalton gyík arc!!!!!
Nem való hozzád. Keress egy rendes Huszonéves lányt , hidd el olyat mutat majd hogy eszedbe sem fog jutni a kislány.
Hülyít a lány, nem akar találkozni veled, mert csúnyának tart.
A kérdező hozzászólása: Micsoda válaszok :) A tanácsok ellenére inkább csalódok, mint hogy meg sem próbálom, szóval ennyit azoknak, aki rendesen válaszoltak, köszi a válaszokat, viszont ezeket már mind végig gondoltam magamban, nincs olyan amire ne gondoltam volna, tudom hogy nincs belém esve, de ez még változhat... A gyíkoknak meg üzenem, hogy megnézném azért ki hogy gyûrne az aszfaltba azért... Azért mert azt hiszed hogy szõrösödik a faszod kemény vagy? Jólvan, nekem aztán írhattok akármit hülyegyerekek, nincs amivel vérig sértenétek... Még egyszer köszönöm a válaszokat, bár így se jutottam sokra, csak tudni akartam ki hogy látja...

Hogyan lehet egy pasit teljesen "elkápráztatni"? Főleg az első találkozásnál?

Mit néznek meg először? Mi fontos nekik? (és az én esetemben mondjuk egy félig keleti fiúról van szó, ő 18, én pedig 17 éves vagyok[és nem terrorista, mielőtt a legtöbb embernek az ugrana be róla]:)!

Legjobb válasz: Giccsesen hangzik, de add önmagad, több nem kell. De a kecske is jó ötlet xd.

Giccsesen hangzik, de add önmagad, több nem kell. De a kecske is jó ötlet xd.
én mindig azt nézem meg elõször hogy van e a csajnak pórázon sétáltatni szokót kecskéje XD
Mekegj is :)
Mutasd meg neki a pynádat!
A kérdező hozzászólása: hahahahh! ez édes... :-)
Annyi eszetek van mint egy hanyatdöntött kockacukornak... :DD Amúgy add önmagad, mosolyogj sokat, legyél kedves és magabiztos :)
A kérdező hozzászólása: :DD Köszi! :) ) kecskefan vagyok! szóval semmi O.o:)
mi a bajod a kecskével ?:D
add önmagad, ja. az a tiszta
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm... igazán remek egy ötlet, én is hasonlóra gondoltam -.- de most komolyan... légyszíves...!
szóval vigyél 1 kecskét pórázon :D és azzal leveszed a lábáról XD
Mondd neki szóban. "Kapsz egy pussyt.. ifyouknowwhatImean>;)"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!