Találatok a következő kifejezésre: Az első szerint a (109 db)

Volt vki, akinek az orvos Gynoflor hüvelytablettát írt fel az első trimeszterben? A betegtájékoztató szerint terhesek nem használhatják, különösen az első 3hónapban nem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem a terhesség kiderülésekor írta fel a doki, kb 6-7hetes lehettem.Egy dobozzal kellett elhasználnom, heti egy kúpot.Azóta 24 hetes vagyok, remélem, minden rendben odabent...

Nekem a terhesség kiderülésekor írta fel a doki, kb 6-7hetes lehettem.Egy dobozzal kellett elhasználnom, heti egy kúpot.Azóta 24 hetes vagyok, remélem, minden rendben odabent...
Szia.Nekem hüvelyi fertõzéssel indult a terhességem:( Az orvos klion-d tablettát írt fel rá (amit szintén nem ajánlatos terheseknek), akkor nem is tudtam, hogy babá(ka)t várok.Ekkor 2 hónapos terhes lehettem. Semmi bajuk nem lett a babóknak.Mostanra az ikrek 3 hónapossak és egészségesek. Szerintem ne aggódj, az orvos tudja mit csinál !
Én 9 hetesen használtam a Gynoflor-t. Semmi baja a most már lassan 3 hós kisfiamnak! Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: 10 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

22 éves férfi vagyok, és kb 1 éve nincs komoly kapcsolatom! Az előtt volt 1 2 éves komoly kapcsolatom az első, és a jelenlegi ábra szerint az utolsó! Nem tudom mi lehet annak az oka, hogy egy nő sem vesz észre?

- Továbbá, eléggé földbe döngölt ez az 1 év, amikor szakított velem, akkor 2 hónapig nem is voltam magamnál, nyugtatót szedtem, mindig vele akartam lenni, majdnem visszajött, de végül nem tette. Akkor szakított velem ,akkor majdnem két évesek voltunk és megszerettem volna kérni a kezét, mert ő már amikor fél évesek voltunk, akkor szerette volna, ha eljegyzem. Tehát nem, hogy nem volt a válasza, hanem még ki is vágott, egy 42 éves pasi miatt. Õ 20 jelenleg. Azóta is együtt van vele. Próbálkoztam azóta eleget, sőt még 40 kilót ls is fogytam 9 hónap alatt, 3 hónapja meg konditerembe járok, és senki nem vesz észre. Eleinte csajok miatt kezdtem el ezt az egész életmódváltást, de semmi nem történt, Jól padlót fogtam, hát ez vagyok én szerintetek??

Shoveling vagy shovelling? A Google szerint az első, de a szövegszerkesztő aláhúzza és a másikat javasolja.

Legjobb válasz: Megtaláltam :D to shovel (third-person singular simple present shovels, present participle shoveling or shovelling, simple past and past participle shoveled or shovelled)

A kérdező hozzászólása: Megtaláltam :D to shovel (third-person singular simple present shovels, present participle shoveling or shovelling, simple past and past participle shoveled or shovelled)
Az amerikaiak nem duplazzak az l-t, pl traveling A britek igen:) ->travelling
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Az első és a második vérvételnél is magas lett a fehérvérsejt érték. (12, 75G/L). A ref. Tartomány 4. 00-9. 00. A védőnő szerint 15-ig belefér. Ha valakinél volt ilyen, mit mondott a doki?

Legjobb válasz: A fehérvérsejtek számának emelkedése valami gyulladásra utal. Ha csak kismértékû az emelkedés, akkor csak nagyon enyhe lehet, akár egy rossz fog vagy egy kisebb felfázás is okozhatja. Legalábbis a dokim nekem ezt mondta

A fehérvérsejtek számának emelkedése valami gyulladásra utal. Ha csak kismértékû az emelkedés, akkor csak nagyon enyhe lehet, akár egy rossz fog vagy egy kisebb felfázás is okozhatja. Legalábbis a dokim nekem ezt mondta
Mivel a terhes nõknek nincsen külön referencia tartományuk, ezért a meghatározott egészséges (nem terhes) populáció referencia tartományát kell figyelembe venni, ami a leleten is szerepel. A terhesség során a laborértékek változhatnak, emelkedettebb értékek fordulhatnak elõ - de nem minden esetben. (laborban dolgozom)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!
Szia.nekem is ennyi, de a doki azt mondta hogy ez a terhességgel jár, remélem nem baj.A védõnõm sem mondott rá semmit.

A Tri-regol tabletta mikortól nyújt védelmet? (Ha azt az előírtak szerint, a menstruáció első napján elkezdem szedni? Mert a betegtájékoztató nem egyértelműen fogalmaz. ) És a hétnapos szünetben is védett vagyok a nemkívánatos terheséggel szemben?

Legjobb válasz: Régebben szedtem. Mi 3 héttel a szedés kezdete után voltunk együtt, és nem lett semmi baj. Védett vagy a szünetben is. Úgyhogy szerintem kb 3 hetet várjatok.

Régebben szedtem. Mi 3 héttel a szedés kezdete után voltunk együtt, és nem lett semmi baj. Védett vagy a szünetben is. Úgyhogy szerintem kb 3 hetet várjatok.
az elsö levél beszedése után vagyis 21 nap igen a hétnapos szünetben is védett vagy

Kismamik! Ha a menzesz kimaradás szerint 36hét 5napos vagyok, az UH szerint, és a baba méretei szerint pedig 38hetes. Ez azt jelentené, hogy előbb fog születni? (első babámat várom)

Legjobb válasz: Az elsõ fiam UH szerint két héttel nagyobb volt és a kiírás utáni napon született. Valószínû nagyobb babád lesz.. az enyém 3850 gr és 58 cm lett.

Az elsõ fiam UH szerint két héttel nagyobb volt és a kiírás utáni napon született. Valószínû nagyobb babád lesz.. az enyém 3850 gr és 58 cm lett.
Én 36+ 2 napos kismama vagyok, és nekem a méretei alapján szintén 2 héttel elõbbre jósolják a babát, de a doki azt mondta hogy azért nem írja át a szülés idõponját, mert a 12 hetes uh szerint teljesen jó a dátum , utána meg mindenkinek genetika és egyéb okok miatt másképpen fejlõdik a baba, ez innentõl inkább azt jelenti hogy elég nagy lesz:(((
Vagy pedig azt, hogy nagyobb baba lesz.
én úgy tudom ilyenkor már az uh szerint nézik. szóval valószínû.
nem jelenti azt, nekem 35 hetesen 37 hetesnek mondta az UH, vissza is sorolták 8 nappal a szülés várható idõpontját, ami már 6 napja elmúlt... inkább azt jelenti hogy nagy baba lesz, nálam is 4 kiló felett várható.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kissé megijesztettek a válaszok, hogy esetleg nagy baba lesz.Az uh szerint most 3380g plusz minusz 10%.A szülésznõ szerint ez még belefér, ugyanis alacsony és vékony testalkatú vagyok. Szerintetek okozhatja a nagy súlyt, hogy sok édességet eszem?

Novynette fogamzásgátló tablettát fogok szedni az menstruáció 1. napjától. Mikortól véd a tabletta? A nőgyógyászom szerint már az első naptól, ahogy beveszem, de itt olvastam, hogy más nőgyógyászok szerint 1 hét, esetleg 1 hónap után. Mi igaz most?

Igen, elolvastam a tájékoztatót, és a nőgyógyászom szerint ahogy vége a menstruációnak (vagy, ha nem vagyok szívbajos, akkor az első tabletta bevételekor is hat). Megérthetitek, hogy egyenlőre még nem szeretnék teherbe esni, és szeretném, ha elmondanátok a tapasztalataitokat.

Legjobb válasz: Üdv! Ha fiatal vagy (kb 20 alatt) akkor még sokkal jobban véd, és akkor már az elsõ naptól (de a ciklus megfelelõ fázisában kell elkezdeni!) véd.

Üdv! Ha fiatal vagy (kb 20 alatt) akkor még sokkal jobban véd, és akkor már az elsõ naptól (de a ciklus megfelelõ fázisában kell elkezdeni!) véd.
Szia! Én 11 éve ezt szedem, 2-szer hagytam abba amikor babát akartunk és mind a kétszer utána az elsõ hónapban máshogy is védekeztünk. Biztos-ami biztos. :) Látom már régebbi a kérdés, de azért hátha segítség lesz másnak.
majd megcsókolod másodikra
Én 10. randira csókoltam meg. Ez kb 3 hét volt. És 3. találkozó után fogtuk egymást kezét... elég égõ volt számomra, mert õ kezdeményezte a kézfogást is... a csókra meg kerestem én is helyzetet, mert már én is kínosnak éreztem.
Lool ez a mai fiatalság.. Ne FB-n csajozz hivd fel mond neki h tetszik és h elmennél vele megint.. nem az számit h megcsokolod e ne a testi vágyat szeresse hanem azt h veled lehet :) és ha elmegy veled és ha azt mondja h neki is tetszel tuti nincs senkije :) 16/F
A kérdező hozzászólása: köszi.akkor úgy látom nincs elúszva a dolog.Igaz mindent a helyzet ad, nem lehet semmit elõre eltervezni.
A kérdező hozzászólása: értelek, köszi:) ..akkor te szerinted a facebook, nem mindig árulja el azt, amit a lány valójában érez.csak érez valamit ha megbökött, ami azt jelenti szeretsz.szerintem az lesz a legjobb, ha személyesen még 1x kihivom és beszélgetek vele.
A kérdező hozzászólása: értem.köszi.nem tudom, de van egy olyan érzésem, mintha tetszene neki valaki más.Facebookon ugy veszem észre, olyan mintha nem érdekleném annyira.Tettem fel ezt az üzenõfalra hogy:Ha kedvelsz lájkolj.. Ha szeretsz bokj meg ;) ! Tedd ki te is ha kiváncsi vagy ki mit érez .. :P..és õ meg megbökött, azaz szeret...de én valahogy nem igy látom a dolgokat..
Szerintem ez nem biztos, hogy hiba volt - csak most keresd, hívd el újra, hogy ne higgye azt, hogy azért nem közeledtél, mert mégsem tetszik.
Mondjuk megbánt... Az gyakran elõfordul.
Nem az számít, hogy elsõre megcsókolod-e. Az viszont igen, hogy férfiként viselkedsz-e. Mégis miért félsz egy lánytól? Megesz? Megver? Megbánt? Ugyanmár, te vagy a férfi, neked kell határozottnak lenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.akkor ezek szerint még nem reménytelen a dolog.
én 1. alkalommal megcsokoltam és megfogtam a kezét, mégse lett belõle semmi, ennyit errõl.

Naptári számítás szerint, vagy a tényleges megtermékenyítés időpontja szerint menjek el az első orvosi vizsgálatomra?

A naptári id?höz képest általában levonnak 2 hetet

Legjobb válasz: A naptár szerint számolj, mindenhol így számolnak, ehhez viszonyítva vannak az értékek, a szülés idõpontja, stb.

A naptár szerint számolj, mindenhol így számolnak, ehhez viszonyítva vannak az értékek, a szülés idõpontja, stb.
Mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják. Te is onnan számítsd!!
Mindenképp a naptár szerint számold, mert végig így fogja mindenki.Én is percre pontosan tudtam, hogy mikor fogant, és bennem állandóan az az idõpont volt, de emiatt mindig belekeveredtem.Aztán már én is csak a naptár szerint számolom, és így ok. 10 hetes kismami
Nem nem vagy hülye. Egyáltalán nem gáz ha jól akarod érezni magad egy lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Olyan csúnya dolognak látom mikor valakinek csa sex-re kell egy csaj 16/f
Az a sok ember mind egy majom.
A kérdező hozzászólása: Érdekes....csunya sem vagyok mégsem találok egy hasonló lányt akinek nem a sex-re kellenék :(
Sok ember nem érti meg(és nem is fogja), hogy a szex akkor a legjobb ha minnél közelebb àlltok egymáshoz érzelmileg.
A kérdező hozzászólása: Jaa énis igy gondolom :-s
Ne aggódj fogsz találni, csak a korodbeli lányok azt hiszik az a menõ a minden nap más férfival(tisztelet van kivétel nincs)
én is hasonlóan vagyok, kérdezõ, nálad idõsebb férfi vagyok. még nem feküdtem le lánnyal, de érzelmek nélkül nem is akarnék. nekem is talán többet jelentene ha egy lánnyal jól éreznénk magunkat együtt, hülyülnénk, szórakoznánk, ilyesmi.
Az én barátom is olyan, mint te. Egyikünk sem igényli a minden napos szexet, de a beszélgetéseket, közös filmezéseket, együtt elalvást és ébredést annál inkább. Sokaknak tényleg csak "társas maszturbációra" kell a másik, õk azok akik attól tekintik magukat menõnek, hogy sok partnerük volt (nemtõl függetlenül). Nem vagy hülye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!