Találatok a következő kifejezésre: Az első számít (389 db)

Két szám összege 45. Az elsõ szám 4%-ának és a második szám 5%-ának összege 2. Melyik ez a két szám?

Ezt hogy kell?

Legjobb válasz: Ebbõl 2 egyenlet lesz, ha felírod, és abból már ki lehet számolni azt a két számot.

Ebbõl 2 egyenlet lesz, ha felírod, és abból már ki lehet számolni azt a két számot.
A kérdező hozzászólása: Jó de hogy?:DD
A két szám X és Y. Egy szám adott %- annyi századot jelent, tehát egy N szám 5%-a így néz ki felírva: 0, 05*N.
1. x+y=45 2. 0, 04x+0, 05y=2 egyenletrendszer, csak meg kell oldani (1. ból kifejezed x-et, beírod a 2.ba -> meglesz y, majd ezt viszaírod valamelyikbe és meglesz x is, majd ellenõrzés)

A Rubint Réka 2012-es Dvd-n a 40p. Teljes átmozgatásnál mi az első szám címe, amit Bárány Attila játszik? Már nagyon régóta keresem, valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Hát nagyon nehezen jöttem rá, hogy mit is akarsz, Lehet, hogy Neroval másolsz? Elõfordulhat, hogy az elsõ szám a végére kerül. Rossz fület választottál. Tanuld meg a Nero használatát!

Hát nagyon nehezen jöttem rá, hogy mit is akarsz, Lehet, hogy Neroval másolsz? Elõfordulhat, hogy az elsõ szám a végére kerül. Rossz fület választottál. Tanuld meg a Nero használatát!
Hallgasd meg az eredeti CD-t és a másolatot!

Ki szereti a KoRnt? Mióta? Mi volt az első szám amit hallottál tőlük? Mit gondolsz a legutóbbi albumukról?

Legjobb válasz: én kb.egy éve ismerem és azóta a kedvencem.14 vagyok.Az elsõ szám amit hallottam tõlük a Coming Undone volt.Apát arra is sikerült rávennem hogy menjünk el a Szigetes koncertjükre.:D

én kb.egy éve ismerem és azóta a kedvencem.14 vagyok.Az elsõ szám amit hallottam tõlük a Coming Undone volt.Apát arra is sikerült rávennem hogy menjünk el a Szigetes koncertjükre.:D
13 évesen hallottam róluk elõször. Akkor olvastam egy bizonyos könyvet (csajos :D), amiben a kedvenc szereplõm kedvenc zenekara a KoRn volt. Plusz az ekkori Skrillex-mániám (lehet, hogy nem nagy dicsõség)keretein belül jutott el hozzám a Get Up és a Narcissistic Cannibal. Ezután Skrillex-et talonba tettem, és a KoRnra koncentráltam. Azóta õk a kedvenceim, a szigetes fellépést YouTube-on néztem. A legutóbbi albummal nincsen semmi bajom, de tényleg nagyon eltértek a stílusuktól. Remélem, csak az album erejéig.
Nekem a KoRn a kedvenc bandám, imádom õket...de sajnos az új albumuk valóban gyengébb. Maradniuk kellett volna a normális nu-metálnál. Én amúgy lány vagyok, a zenéjük segít koncentrálni, inspirál és imádom. Az Evloution, a Make me Bad és a Love Song a kedvenc számaim tõlük, de szinte az összes régebbit szeretem.
14 évesen hallottam õket elõször, tehát 4 éve. A legelsõ szám, amit megismertem tõlük, az a Word Up volt. Az új albumuk szerintem rendben van, de az a Skrillex-es közös számuk nem tetszik.
Tizenhárom éves koromban ismertem meg õket. Elsõ szám a Let the Guilt go volt, akkor az volt a kedvenc számom és õk voltak a kedvenc zenekarom, persze aztán változtam és más lett, a legutóbbi album sem rossz, de valahogy nem az az igazi KoRn...
szerintem szar, de régebb szerettem!de amúgy egy fos! az új albumból meg nem hallottam egy vak hangot sem!
A kérdező hozzászólása: Jajj istenem XD de hülye vagyok. Amit elõbb írtam, az egy április 1-i tréfa volt, csak nem néztem dátumot... Hát én kész vagyok :D De másrészt megnyugodtam
Én is beparáztam, de semmi baj :D Amúgy meg, ha jól tudom JD kísérletezett az új hangszerével (laptop) a PoT-ra. Remélem, visszatérnek az eredeti vonalhoz.
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is nagyon remélem
közelebbrõl 2011 óta.a freak on a leash fogott meg.azt hittem hogy ez az elsõ korn amit életemben hallok, de amint meghallottam a yall want a single-t beugrott hogy valamikor a múltban (olyan 2005-6 körül) már hallottam ezt a számot, de nem tudtam se a címét, se az elõadót :D korn 4ever!
4 éves lehettem mikor a tvben megláttam egy klippjüket.13 éves koromban meghallgattam tõlük a freak on a leash megnéztem a klippet és ismerõs volt valahonnan hát bakker az volt az a klipp.Azóta szeretem a KoRnt.Most 14 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösz nektek is. :D Ja, azóta megtudtam információkat a következõ albumukról. Maradnak ennél az elektronikus vonalnál... :S És Fieldy is kilép. :( Hát, érdekes lesz
13 éves korom óta szeretem õket. Az elsõ szám azt hiszem a World Up volt, de nem hallgattam végig... Az elõs szám amit végighallgattam az a Narcissistic Cannibal volt. Utána pedig a Counting on me. Hát az új album nem a szívem csücske, beavallom a Follow The Leader és az Issues a kedvenc albumom. :) ) Egyébként már elkészült az új albumuk, ami augusztus-szeptemberben jelenik meg :DDD
10 évesen XD akkor nem törõdtem vele, most ez a kedvenc bandám <3 a kiss volt az elsõ szám, aztán fokozatosan.... World up, Love song stb. Az új album nekem tetszik, kivéve egy számot.. De am élek-halok a KoRn-ért, nem tudnám nélkülük elképzelni a reggeleimet :) <3
A kérdező hozzászólása: Köszi! Zöld:D Egy haverom is Skrilex miatt ismeri õket, de majd mutatok neki több számot is. :D Amúgy mindenki sír, hogy a KoRn dubstepes lett, de ez még közel sem biztos, kísérletezni lehet ilyenekkel... Kíváncsian várom a következõ albumot.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is, kaptál egy zöld kezet. :D Hát azért én még reménykedek abban, hogy a következõ albumuk nem lesz dubstepes. :) Végülis megtörténhet.
A kérdező hozzászólása: Ja, és mentek a zöld kezek. :) Jöhetnek még válaszok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) #4: ja, szerintem se lett "KoRn-os" ez az album... Remélem azért a következõ albumukon nem "dubstepelnek" tovább. Mondjuk ma 2x meghallgattam az albumot. De nekem a régebbiek azért jobban tetszenek. #5: hú, a koncert jó lehetett :D gondolkoztam én is, menjek-e, de az akkori felhozatalból csak õk érdekeltek volna, végül nem mentem. :S De megbántam. :D
A kérdező hozzászólása: #1-nek köszönöm a válaszát. :D #2, hát... kulturáltabban is meg lehet fogalmazni. De akkor én is válaszolok a saját kérdésemre. :D Két és fél éve szeretem (14 voltam akkor), de régebben hallottam már róluk, úgy általános iskola alsóban. Az elsõ szám amit hallottam tõlük, talán a Falling Away From Me volt, jó régen ment a tv-ben, de magamtól elõször az Evolution-t hallgattam meg. Az új albumukról pedig... hát, nem igazán szívem csücske a dubstep, de nem rossz album, de dubstep nélkül jobb lenne. Kíváncsi vagyok, folytatják-e ezt a vonalat a következõ albumuknál.
Én nem tudom, hogy mikor hallottam róla, de IMÁDOM!!!! Nagyon jó számaik vannak <3

Mi a neve az első számnak ebben a videóban?

http://www.youtube.com/watch?v=PaoTguGqGY0 (ha a másodikat is tudod az is jó de az els? jobban izgat)

Legjobb válasz: Ez imádom! :D Az elsõ szám azaz David Guetta- Love is gone

Ez imádom! :D Az elsõ szám azaz David Guetta- Love is gone
Akkor a második pedig ez : http://www.youtube.com/watch?v=oqk-qvR53hQ
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Elsõ válasszal az a baj, hogy elcseszte! A harmadik szám nem hat nagyeddel nayobb az elsõnél, hanem 6, 4-gyel! Azért jó lenne ha gondolkoznátok, mert innentõl fogva az egész borul! És a kedves kérdezõ is használhatná a ks agyát!
"6, 4-del"-ról feltételeztem, hogy 6/4-ed, csak rosszul írta a kérdezõ, mivel ha 6, 4 lenne, akkor azt így kellene írni: "6, 4-gyel". De ha tényleg 6, 4, akkor Z=x+6, 4, és kiszámolod a többit ezzel a behelyettesítéssel.
A kérdező hozzászólása: ÕÕ... már mind egy, nem én voltam rá kíváncsi hanem az egyik ismerõsöm de addigra amíg megkaptam a választ már õ megkapta. :D

Elnézést a tudatlanságomért, de mit jelent pontosan a 15+2 hetes vagy 6+6 hetes kismami? Mit jelent az első szám?

Legjobb válasz: Szia! Az elsõ szám a betöltött hetet jelzi, a második a napot! Tehát amit említettél : 15 hetes és 2 napos, ill. 6 hetes és 6 napos terhességrõl van szó. Én például ma vagyok 16 hetes és 6 napos ( 16+6 ).

Szia! Az elsõ szám a betöltött hetet jelzi, a második a napot! Tehát amit említettél : 15 hetes és 2 napos, ill. 6 hetes és 6 napos terhességrõl van szó. Én például ma vagyok 16 hetes és 6 napos ( 16+6 ).
A kérdező hozzászólása: köszi, így már világos!!

Egyetemen hogy zajlik az első szám. Tech. óra? Kicsit tartok tőle.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy melyik egyetem, milyen szak, és milyen számtech óra. Pl. egyik ismerõsöm elte btkra jár, náluk elég lájtos sztech volt, egy bmes barátnõm (nem mérnök infós, hanem "csak" gépész) programozni tanult elsõ félévben. Szóval sok mindentõl függ.... Egyébként elsõ órán át szokták futni a legfontosabb tudnivalókat (számonkérés módja, mennyit kell teljesíteni a kettesért, esetleges beadandó, kötelezõ irodalom stb stb).

Attól függ, hogy melyik egyetem, milyen szak, és milyen számtech óra. Pl. egyik ismerõsöm elte btkra jár, náluk elég lájtos sztech volt, egy bmes barátnõm (nem mérnök infós, hanem "csak" gépész) programozni tanult elsõ félévben. Szóval sok mindentõl függ.... Egyébként elsõ órán át szokták futni a legfontosabb tudnivalókat (számonkérés módja, mennyit kell teljesíteni a kettesért, esetleges beadandó, kötelezõ irodalom stb stb).
Mi Object Pascalozni fogunk holnap, persze miután elmondta az információkat. :D
Tanártól függ, de nem hiszem, hogy bármi ijesztõ lenne benne. Elmondja, mi lesz a félévben, mi alapján kaptok jegyet stb. Mitõl tartasz?
A kérdező hozzászólása: Háát igazából attól félek, hogy rögtön bekapcs. a gép és "na gyerekek csináljunk ezt-azt".. :D az a probléma, hogy nemigazán értek én a géphez, csak annyi h internet és társai..:) )
Nem kell parázni. Én mérnöki képzésre jártam, elõadásokra sose mentem be és azt is hogy van kéthetente gyakorlat, azt is nem sokkal a vizsgaidõszak elõtt tudtam meg. Szerencsére nem volt kötelezõ. Pár nap alatt átnéztem a tudnivalókat és a zárthelyin simán jeleset szereztem. Nekünk az elsõ félév office-ról (word, excel, powerpoint, stb) és weblapszerkesztésrõl szólt.
A kérdező hozzászólása: hjaa akkor a szám.tech. nem is gyakorlati óra, hanem "elõadás"??
19:42 vagyok. Nálunk is-is volt.
Attól függ. Nézd meg, elõadás, vagy szeminárium címen szerepel a tanrendben? Elõadóteremben van, vagy számítógépes teremben?

Csajok, mi a fontossági sorrendetek egy kapcsolatban? A szó elõtti számmal jelöljétek a legfontosabbat, föntrõl lefelé haladva. Tehát, ha az eszesség a legfontosabb, akkor az elsõ szám a 4-es lesz.25/F

1. anyagi biztonság 2. kinézet 3. megbízhatóság 4. eszesség 5. udvariasság 6. vicces, szórakoztató személyiség 7. szex terén kiemelkedõ odafigyelés, teljesítmény :)

Legjobb válasz: "tudjak rá támaszkodni" Már bocs, de kinek kell olyan életképtelen nõ, aki csak akkor marad életben, ha másra támaszkodik?

"tudjak rá támaszkodni" Már bocs, de kinek kell olyan életképtelen nõ, aki csak akkor marad életben, ha másra támaszkodik?
Ezt így nem lehet sorrendbe rakni, mert mindegyik fontos.
Nem vitatkozok hazug nõkkel.
7. 2. 5. 3. 4. 6. 1.
1 2 7 6 3 5 4
6. 3. 5. 4. 2. 7. 1. Bár szerintem a megbízhatósággal együtt jár, hogy megpróbál magának, vagy késõbb a családjának anyagi biztonságot is teremteni. Tehát nem mindegy, mi az anyagi biztonság hiánya: nem túl gazdag, nem talál jól fizetõ munkát, vagy csak lusta elmenni dolgozni.
1 2 7 6 3 5 4
7 2 1 3 6 4 5
3, 2, 4, 1 5, 6 , 7 az alapsorrend, de szerintem ezt az élethelyzet nagy mértékben befolyásolhatja, átírhatja.
2. 6. 3. 7. 4. 5. 1. Nálam ez a sorrend :)
3, 4, 2, 6, 7, 5, 1 Egyébként mindketten dolgozunk, keveset keresünk, mégis boldogok vagyunk egymással. Nem minden nõnek a pénz kell. Kell a fenének, ha nincs kivel megosztani.
6 4 7 3 5 2 1
Igen, most bebizonyosodott hogy megkeseredett vagy! Nem vitatkozok, persze hogy vannak ilyen nõk is, lépj túl rajta.
7, 5, 2, 1, 6, 3, 4 22l
Én vagyok a megkeseredett, amikor a nõk dugnak félre vagy lépnek le pénzhiány miatt? Nekem csak az számít, hogy ideiglenesen legyen hova dugni a farkamat, a nõk többet úgysem képesek nyújtani, szóval nem is ringatom magam téveszmékbe.
2. 3. 4. 6. 7. 1. 5.
3, 4, 5 az ALAP szóval azt 1-esnek veszem.Utána jöhet az anyagi biztonság, szex, humor
3 2 7 5 4 1 6
én nem teszem sorrendbe, mert ennek egyszerre kellene meglennie abban akit szeretek, de talán az a legfontosabb hogy megbízhassak benne és tudjak rá támaszkodni, a többi csak ezután
3, 4, 5 2, 6, 1, 7 Milyen jó hogy te a méretet nem kérdezted, mert sokak (sztem csak fiúk) szerint az a legfontosabb :D De ezért plusz pont neked! 29n
3. 6. 4. 5. 2. 1. 7.
nekem az elso a szerelem aztan a tobbit , az ido soran ki tudod alakitani nem kell egybol gazdag legyel nem is kell abszolut gazdag legy , jo ha van anyagi hatter de nem az az elso, inakbb az elso a megbizhatosag, udvariassag aztan a tobbi mellekes .kinezet ? eszesseg ? jo hogy nem akarod mar hogy topmodell legyen a csaj ? nem szamit ha egy hetkoznapi csaj ha szeret es megbizhato ugyanez az eszessegre nem kell egy eszleny legyen okes hogy ne legyen sikhulye de nem kell egy okostojas legyen valaki ahoz h szeressek , vicces es szorakoztato szemelyiseg , mar az is jo ha valakivel megertitek egymast nem kell szorakoztasson eleg ha egyhuron pendultok , a szex teren kiemelkedo odafigyeles , teljesitmeny , latszik hogy ez egy abszolut komolytalan kerdes , hiaba van neked akarmilyen teljesitmenyed es barmi mas soh nem lesz olyna elvezetes a sex mint mikor szerelmes vagy azert mert az mar nem nevezheto sexnek hanem szeretkezesnek :)
3, 4, 7, 2, 5, 1, 6
Érdekes, hogy a szexet és a pénzt mindenki az utolsó helyre teszi, ennek ellenére mindig ezek miatt vannak szakítások. Kicsit õszintébben kéne válaszolni, hölgyeim. Ez egy anonim oldal.
#11 Úgy látom neked nem való párkapcsolat, te egy megkeseredett vagy. A férfiaknak pedig a punci van az elsõ helyen, a család pedig az utolsón, ugye? ha már így általánosítunk.:)
2. 3. 4. 6. 7. 1. 5.

Az első videóban az első szám címét megmondaná vki?

http://www.youtube.com/watch? V=E-l4w-DIiXk

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=E-l4w-DIiXk

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=E-l4w-DIiXk
http://www.youtube.com/watch?v=OcwoGl_PDM8 rengeteg verzió van, okostelefonnal shazam
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!