Találatok a következő kifejezésre: Az első során, ha (68 db)

Wordnél, ha beállítom egy nagy szövegnél h az első sornál ugorjon beljebb egy centit, mindig beufrik az egész szöveg, hiába jelölöm ki, h csak az első sor legyen, hogyan lehet megcsinálni?

Legjobb válasz: :D elsõ sor elé állsz. formátum, bekezdés. behúzás-->átállítod elsõ sor-ra, attól jobbra a mértékét.

:D elsõ sor elé állsz. formátum, bekezdés. behúzás-->átállítod elsõ sor-ra, attól jobbra a mértékét.
A kérdező hozzászólása: ok, megvan köszi nem naon értek hozzá ;)

0953-as adóbevallásnál ha először adózok, akkor a főlapon a C, D, E mezőket ki kell töltenem? És a vonalkód helyéhez mit kell írni? Ha magamnak csinálom, akkor az F-nél csak az első sort kell kitölteni?

Legjobb válasz: A C-n értelemszerûen (ha van részletezõlap, amit kitöltöttél, akkor oda be kell írni, hogy hány db-ot töltöttél ki; ha van visszaigényelhetõ adód és visszakéred, akkor azt beikszelni) A D-t, ha visszaigényelsz adót. E: ha cselekvõképtelen, vagy korlátozottan cselekvõképes vagy, akkor kell. F: ha magadnak töltöd ki, akkor csak a keltezés és aláírás. Vonalkód: az APEH tölti ki, oda te nem írhatsz. Amúgy pedig mindegy, hogy hanyadszor adózol, ugyanúgy kell kitölteni az elsõt is, mint a sokadikat.

A C-n értelemszerûen (ha van részletezõlap, amit kitöltöttél, akkor oda be kell írni, hogy hány db-ot töltöttél ki; ha van visszaigényelhetõ adód és visszakéred, akkor azt beikszelni) A D-t, ha visszaigényelsz adót. E: ha cselekvõképtelen, vagy korlátozottan cselekvõképes vagy, akkor kell. F: ha magadnak töltöd ki, akkor csak a keltezés és aláírás. Vonalkód: az APEH tölti ki, oda te nem írhatsz. Amúgy pedig mindegy, hogy hanyadszor adózol, ugyanúgy kell kitölteni az elsõt is, mint a sokadikat.
Nem ciki.:) Lehethogy még imponál is neki, hogy Õ lesz neked az elsõ.;)
Szerintem nem ciki. Hidd el fogja élvezni és ha valami nem jó neki fog szólni, hogy ez ne úgy csináld hanem másképp. Mindenképp adj idõt az elõjátéknak. Az feloldja a feszültséget és sokkal jobb lesz.
Elõjáték már volt köztetek?Szerintem is ilyenkor fontos az elõjáték.Ha tudod mi, hogy mûködik és ráérzel mi esik jol neki akkor nem lesz baj.
Ez nem ciki cuki!:) Ha a lány tudja, hogy mi a helyzet ne aggódj nem lesz semmi gond! :)

Mi az oka annak, hogy a balliberálisok nagyrésze, ha a keresztény egyházat kell vegzálni akkor az első sorban van?

Erősen vallásellenesek.

Legjobb válasz: Tudod milyenek a liberálisok.... Én ismerek eleget. Általában, ami a részük azt lekicsinyítik.Úgy, mint a keresztény egyház, nemzet meg a hasonlók. Ami viszont, más, idegen azt ajnározzák.Ilyen például a cigány kisebbség , multikultúra, zsidó vallás, iszlám vallás. Az elõbbi dolgoknak a liberális értékrendben alacsony a prioritása, az utóbbiknak magas.

Tudod milyenek a liberálisok.... Én ismerek eleget. Általában, ami a részük azt lekicsinyítik.Úgy, mint a keresztény egyház, nemzet meg a hasonlók. Ami viszont, más, idegen azt ajnározzák.Ilyen például a cigány kisebbség , multikultúra, zsidó vallás, iszlám vallás. Az elõbbi dolgoknak a liberális értékrendben alacsony a prioritása, az utóbbiknak magas.
[link] [link] Nem szorulok rá, hogy a liberálisok komolyan vegyenek, egyébként sem nekik címzem a hasonló tartalmú hozzászólásaimat, hanem a többieknek, akik megláthatják az összefüggést, talán nem is sértõdnek meg rajta. Miért ne kérdeznék rá a politikusok családi genealógiájára, ha sok esetben már a puszta fiziognómia is árulkodó? [link]
13.54 genom kapargatás... amikor ilyeneket mondasz, aki nem ért veled egyet, sõt egyenesen ökörségnek tartja amit mondasz, és komolyan vehetetlennek tekint téged, az liberális?
#1 Ez attól függ, hogy kinek mi a "része". Például nekem meggyõzõdésem, hogy a liberálisok csak addig "magyarok", amíg a családi genealógiájukat meg nem kapargatjuk. Aztán felszínre kerülnek a tudatos és tudatalatti indítékok. Például, egy kikeresztelkedett zsidó felmenõkkel rendelkezõ egyénnek miért kellene, hogy szolidaritást érezzen tradicionális magyar keresztény egyházakkal? Vagy például miért kellene sajátjának éreznie a magyarság régmúltját, ha a felmenõi 19. századig nem is voltak még a környéken se.
Szia! Ha jól tudom a kritika többnyire az Ószövetség "törvény" fejezeteit éri, illetve az ezekkel analóg megnyilvánulásokat. Ez viszont öngól, hiszen az ószövetségi törvény a zsidó Tóra. És ez így a farizeus morál tömény inkarnációja. Másokra mutogatok, és a hibát másokban keresem, hogy magamat jó színben tüntessem fel, nehogy a saját hibáimat fel kelljen tárnom. Átlátszó, több évezredes taktika. Önhazugság rendszer.
Scythiannak igaza van. Egyetértek vele. Én sem láttam még következetes liberálist. Mindegyik zsigerbõl utálja Magyarországot. Ennyit hallok csak tõlük:szar ország, hülye magyarok, kirekesztõ társadalom, gonosz társadalom, rasszista nép, fos kultúra, bûnös nép...stb Egyébként ezek, akiket ismerek tüntettek múltkor a francia nagykövetség elõtt a "kirekesztõ" francia állam ellen, ja meg voltak már szegregáció ellenes tüntetésen is. Az ilyen véleményük és dolgaik miatt utálom õket. Ezzel csak Magyarország és a magyar nép ellen tesznek.Semmivel sincsenek a javunkra. Nem leszünk tõle sem gazdagabbak, nem lesz tõle jobb a közbiztonság, nem fog tõle több magyar születni.
a balliberálisok, ha tehetnék be is tiltanák a keresztény egyházakat, annyira gyûlölik istent, mivel õk a sátán szolgái! a balliberálisok toleranciát hírdetnek, közben meg gyûlölködnek folyatamtosan, a keresztény papokat és hívõket gyalázzák, gúnyolják! azért is utálják az egyházat a balliberálisok, mert manapság az egyház igen jó erkölcsi támaszt is! a libsik Orbán Viktort többek között azért is utálják, mert hívõ református, aki még az unióban is felszólalt a kereszténység mellett!!!
Egyik vallást sem szeretem, mert semmi értelmét nem látom. De a keresztény valóban a ranglistám alján helyezkedik el, mert ki nem állhatom az erõszakos térítést. A zsidók legalább békén hagynak és nem futkosnak utánam a bibliájukkal.
Scythian, ha rámutatsz, hogy hol mondok ellent magamnak, akkor elfogadom, hogy nem vagyok következetes, de amíg erre nem vagy képes, addig szíveskedj ne sértegetni.
Következetes liberális embert még nem láttam, nem hallottam. Ez azért van mert nem létezik ilyen. Hazug féregbõl viszont annál több van, akinek vagy elég vastag a bõr a pofáján vagy folyamatosan átéli az önmeghasonlást.
Mi az a balliberális? Te gondolom jobbliberális vagy.
"a balliberálisok nagyrésze" hány balliberálist ismersz? kiket sorolsz bele ebbe a skatulyába? te döntöd el, vagy õk magukat vallják annak? hány ilyen ember van, hogy azt mered állítani, hogy a nagy részükrõl biztosan tudod, hogyan viselkedik?
Kérdezõ, gondolom, magyar pl. a jobbik szavazó; viszont a gond az, hogy te nem tudod különválasztani az ateizmust és a liberalizmust, szocializmust. Egyrészt ateista nem csak "balliberális" lehet, a statisztikák szerint a jobbik-támogatók többsége nagy ívben tesz a vallásra. Fogd fel végre: a magyar emberek jó része köszöni nem kér a népnyúzó vallásokból és ez politikai oldaltól független.

Egy rock koncert előtt mennyi idővel érdemes odamenni, ha az első sorban szeretnék állni?

És ha még esetleg valaki tudja, a bandák hány órával a koncert előtt szoktak érkezni, oké, ez minden bandánál máshogy van, de nagyjából mennyi ez az idő?

Legjobb válasz: Attól függ milyen zenekar. :D Meg a helyszín sem mindegy. De mondjuk elég az elõzenekar után odaállnod, ha egy helyi szórakozóhelyen megy a buli. Akkor úgyis elszivárognak az emberek piáért! Én így tapasztaltam! :D

Attól függ milyen zenekar. :D Meg a helyszín sem mindegy. De mondjuk elég az elõzenekar után odaállnod, ha egy helyi szórakozóhelyen megy a buli. Akkor úgyis elszivárognak az emberek piáért! Én így tapasztaltam! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :D Még azt szeretném kérdezni, hogy nagyon hangos szokott lenni a zene az elsõ sorban, tehát élvezhetõ? Mondjuk nem érdekel, ha még másnap is be lesz dugulva a fülem, nem ettõl fog függni, hogy hol állok.

A Papp László Budapest Sportarénában - aki már volt - mennyire élvezhető egy nagykoncert, ha nem az első sorba, hanem mondjuk középtájra, vagy oldalt veszek jegyet?

Úgy értem: mennyire lehet látni, hallani, az élmény mekkora, megéri-e kifizetni 8-12 ezer Ft-ot egy világsztárért?

Legjobb válasz: Hátha érdekel még valakit! Szóval, a dühöngõben (állórész) szerintem teljesen élvezhetõ, nagyjából mindenhol. Az ülõhelyekkel már vannak gondok. Slash-en nagyjából középen voltam, Nightwish-en kicsit közelebb a színpadhoz, ott már nagyon zagyva volt a hangzás. Borzalmasan szolt, középtájt még élvezhetõ.

Hátha érdekel még valakit! Szóval, a dühöngõben (állórész) szerintem teljesen élvezhetõ, nagyjából mindenhol. Az ülõhelyekkel már vannak gondok. Slash-en nagyjából középen voltam, Nightwish-en kicsit közelebb a színpadhoz, ott már nagyon zagyva volt a hangzás. Borzalmasan szolt, középtájt még élvezhetõ.
én is erre szeretném megkapni a választ egyszer voltam az arénában színpaddal szemben ültem távol a színpadtól csak a kivetítõkrõl lehetett látni, mi is van épp színpadon nekem sokan az állóhelyet ajánlották ülõt szinte senki... bryan adams koncertre állójegy 12500
A kérdező hozzászólása: Kedves FRAKK! a kérdést kiírtam más kategóriában is (Szórakozás/Zene), és ott sok válasz érkezett a témában. Fõleg igazi rajongóktól...

SPSS. Főkomponens elemzésnél, ha túl alacsony a % of variance az első sorban, akkor hogy javíthatom az adatbázist?

Egy kérdőíves felmérést csináltam, ahol 1-5-ös skálán lehetett válaszolni. De ha lefuttatom a főkomp. elemzést, mindig túl nagy az információvesztés. Segítsetek.
Angliai egyetemen 100% hogy nem tanítanak magyart.
De tanítanak, csak nem így :-) Kint mint idegen nyelvet, abból is mint különlegeset tanítom :-)
szerintem online egyetemen nincs tolmacs-fordito szak, raadasul szerintem minimum ket idegen nyelv kell a fordito kepzeseken. es ha megnezed a magyaro.i tolmacs/fordito szakot, ott is az van, hogy a magyart anyanyelvi szinten kell tudni, tehat szerintem ez lehet kulfoldon is. angolt kellene anyanyelvi szinten tudni, es magyar + 3.nyelv lenne az idegennyelv. inkabb probald meg a magyaro.i szakfordito kepzeseket. ket evesek, es lehet levelezon is csinalni.

Ha Kelemen Csaba Californiában nőtt fel akkor miért nem tudja elénekelni még az első két sort sem helyesen?

http://www.directlyrics.com/chris-brown-yeah-3x-lyrics.html

Legjobb válasz: lehet hogy Chris Brown nem tudja az elsõ két sort helyesen:)

lehet hogy Chris Brown nem tudja az elsõ két sort helyesen:)
Te biztos jobb lettél volna mint Õ.
sztem jóvolt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!