Találatok a következő kifejezésre: Az első simán összejött, (3 db)

Második babát tervezzük volt valaki ugy hogy az elsőre sokat várt de a második terhessége simán összejött?

Egy éves múlott a kislányom és megkeztük januárban a második baba projektet!Előző terhességem előtt 3 évig próbálkoztunk volt hormon kezelés majd laporoszkopia majd méh átfuvás de semmi majd ezek után spontán jött a baba most meg jan 10 én volt a mensim meg utoljára azóta semmi tesztet már négyet csináltam de semmi doki meg szabi uh majd csak március 14 .-re kaptam időpontot .Félek hogy a második babura is sokat kell várnunk mert már most rendetlenkedik a mensim bár nem mintha eddig rendes lett volna!

Legjobb válasz: Szia! Mintha a saját sztorimat olvasnám! Mi 2,5 évig próbálkoztunk, volt átfúvás, inszemináció, Apa kivizsgálása, hormonkezelés...2,5 év után leraktam a lelki terhet és spontán összejött. Ma 16 hónapos. Mi is januárban kezdtük a tesó projektet és most 7 hetes pocakos vagyok:o) Alig merem még mindig elhinni! Drukkolok Nektek nagyon, hogy könnyen menjen a második, mert el tudom képzelni, hogy min mentetek keresztül a 3 év során!

Szia! Mintha a saját sztorimat olvasnám! Mi 2, 5 évig próbálkoztunk, volt átfúvás, inszemináció, Apa kivizsgálása, hormonkezelés...2, 5 év után leraktam a lelki terhet és spontán összejött. Ma 16 hónapos. Mi is januárban kezdtük a tesó projektet és most 7 hetes pocakos vagyok:o) Alig merem még mindig elhinni! Drukkolok Nektek nagyon, hogy könnyen menjen a második, mert el tudom képzelni, hogy min mentetek keresztül a 3 év során!
Óhhh, akkor elmesélem a történetem: Közel 3 év után, túl rengeteg vizsgálaton, kezelésen, 4 vetélésen, lombikra idõpontunk volt már, amikor a lányom spontán megfogant, és meg is született! 18 hónapos elmúlt, védekeztünk, plusz még szoptatok, ráadásul ebben a hónapban csak egyszer tudtunk együtt lenni, Valentin napon. Péntek óta pozitív a tesztem!!!
A kérdező hozzászólása: De jó ilyeneket is olvasni akkor majd irok hogy mi volt nálunk is !

Lányok! Nektek milyen volt az első? Sokszor próbálkoztatok mire összejött vagy viszonylag simán ment?

Az én barátn?m sz?z és néhányszor már próbálkoztunk, de nem sikerül. Miután behatolok annyira fáj neki, hogy annyira megsajnálom, hogy abbahagyom, vagy ? mondja, hogy ne folytassuk.

Legjobb válasz: Bocs haver, de... jó helyre dugod? Benedvesedik eléggé?

Bocs haver, de... jó helyre dugod? Benedvesedik eléggé?
Nekünk is döcögõsen ment de egy idõ után helyreállt a rend. Türelem mindig figyeld, hogy ne fájjon neki ne erõltesd. Egy üveg bor vagy kettõ segíthet a gondon. Ha száraznak találod akkor pedig nyald utána finoman ujjazd! Kitartás sok sikert!
Nekünk kb 1 hónapig ment ez az elején, míg végre összejött rendesen.
Nincsen semmi egészségügyi gondja. Nem nedvesedik eléggé, ami azért van, mert igazából csak fejben akarja, de testben még nincs ott. Szerintem menj le a lába közé, izgasd egy kicsit nyelvvel, légy gyengéd. Ha még mindig fájdalmas, használjatok síkosítót, és próbálkozzatok sokat. Az elsõ néhány szex a fiatal lányoknak "érdekes" élmény. Bele kell jönni. Nekem pont így volt, csak nem volt ilyen figyelmes barátom sajnos, mint amilyen figyelmes te vagy a barátnõd felé, hogy abbahagyod mert fáj neki. Amikor mondtam neki hogy fáj, azt mondta hát mire számítottam. (Évekig együtt voltunk. Életem egyik nagy hibája a srác :D)
Nekem nem volt valami frankó az elsõ, a srácnak lekonyult miután bedugta -.-" utána pedig két hétig még próbálkozni sem volt hajlandó...
nekem nagyon jo, tobbszor is elmentem es nem is fajt, nem is verzett, en 15 voltam, o meg 25, nem bantam meg 20L
Ha tényleg nincs egészségügyi gondja, és valóban kíván és érett is a dologhoz, nem kéne ekkora gond legyen.Mi kb. 2 hónapig "kóstolgattuk" egymást a párommal, rengeteg elõjáték volt, és egyáltalán nem fájt, el is tudtam menni, de ez persze mindenkinél más, ne keresd egybõl magadban a hibát.
Akkor viszont vagy valami betegsége van ( vaginizmus, hüvelyszárazság) vagy kevés az elõjáték. Fordítsatok több idõt az elõjátékra, lazuljon el rendesen. Ha ezekután sem megy, akkor mindenképp menjen el nõgyógyászhoz és kérjen segítséget.
A kérdező hozzászólása: Igen, már átszakadt.
Nekem az elsõ két alkalom fájt, elsõnél párom 2 mp alatt elment, neki is az elsõ volt, másodiknál, ami rögtön utána volt, szakadt át a szûzhártya, amit persze vérzés követett. Onnantól nem volt probléma. Átszakadt már a szûzhártyája, volt vérzés?
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy akarja tényleg.
Ezt jobb lenne ha megbeszélnéd vele, biztos hogy akarja a dolgot? Mi lányok sokszor teszünk úgy a kedvetekre, hogy azt sem tudjátok, hogy az épp rossz nekünk, csak azért, hogy megmutassuk szeretünk titeket, és nem akarunk elveszíteni...
Nektünk semmi baj nem volt, ujjazod elõtte? lazítsd el mmaszírozd simogasd csókolgasd stb.

Az első terhességem simán összejött, most viszont annyira tervezzük, hogy nem sikerül. Mi a lényege a hőmérőzésnek?

Úgy tudom, hogy ha leesik a h?, akkor lehet próbálkozni. De hogy van ez? Érdemes-e h?mér?zni, ha eléggé rendszertelen a ciklusom? Az orvos azt mondta, próbáljuk még 2-3 hónapig, aztán jön a hormonkezelés.

Legjobb válasz: Szia! A hõmérõzés lényege, hogy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Persze ez mindig utolag derül ki. Én három hónapig mértem a hõmet ezzel már lehet valamit kezdenem. Az egyik hónapban a 11. napon mig a másik hónapban a 13. napon volt peteérésem. Igy a köv. hónapokban már elõre tudom, hogy mikor lesz peteérésem. De miért akarnak hormonkezelést? Rosszul müködik valamelyik hormon? Akkor meg miért nem most adnak rá valamit?

Szia! A hõmérõzés lényege, hogy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Persze ez mindig utolag derül ki. Én három hónapig mértem a hõmet ezzel már lehet valamit kezdenem. Az egyik hónapban a 11. napon mig a másik hónapban a 13. napon volt peteérésem. Igy a köv. hónapokban már elõre tudom, hogy mikor lesz peteérésem. De miért akarnak hormonkezelést? Rosszul müködik valamelyik hormon? Akkor meg miért nem most adnak rá valamit?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki, hogy a rendszertelen ciklus ellenére próbáljuk még rendesen, aztán megnézi a hormonokat és utána jön a hormonkezelés. Ebben az utólag dologban az a rossz, hogy csináljuk ha kell, ha nem...És persze egyre stresszesebb. De majdcsak. Köszi a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!