Találatok a következő kifejezésre: Az első orálisan (49 db)

Mikor volt meg az első orális élményetek?

mindenki és ha lehet sztorot is

Legjobb válasz: 16 éves voltam.a barátnõmmel 4 hónapja jártunk. egyik nap a csókolózáson tovább mentünk..... Így aznap lett az elsõ orális élményem.szoptak,és nyaltam is. F19

16 éves voltam.a barátnõmmel 4 hónapja jártunk. egyik nap a csókolózáson tovább mentünk..... Így aznap lett az elsõ orális élményem.szoptak, és nyaltam is. F19
20 évesen :D most is 20 vagyok :$ hát gyakorin ismertük meg egymást:$ nagyon aranyos lány volt és perverz:D barátok lettünk, találkoztunk és akkor:$ mindketten élveztük :) )) és õ is szûz volt, neki is ez volt az elsõ. még most is szûz vagyok:D nekem azért is jó volt mert nagyon szeretek örömet szerezni:) ) meg látni, ahogy élvezi :)
az elsõ hazudott.nem vetted észre?xD
elsõ vagyok megint, miért hazudnék?Meg aztán elég nehéz lenne bizonyítani, hogy igaz-e vagy nem.HA akarjátok el hiszitek, ha nem, akkor nem.De ez így volt.Ezt kb 11-12 éve mondta, de még mindíg nem felejtettem el:"Ha pisilned kell, nyugodtam pisilj belém..." , lehet hogy nem tett jót a gyerekkori fejlõdésemnek...
11 évesen szopott le egy 17 éves csaj(azt se tudtam mit csinál), utána megdugatta magát.Mondjuk nem tudom miért volt ez jó neki, akkor még kis cerkám volt.
10 évesen az uncsitesommal fürödtünk együtt, én elkezdtem a lába között simogatni(õ a lány). Ha erre gondolok eléggé elszégyellem magam, azóta sem volt csajom, pedig ez már majdnem 10-éve volt.(bár lehet hogy ez nem is orális élménynek számít)
A kérdező hozzászólása: xd
Én 15 évesen zuhanyzás után játszottam a gépen és még nem öltöztem fel, mire a kutyám elkezdte nyalogatni a pélómat, végülis lány kutya volt, és nekem is jól esett...
Csecsemõkorban szoptam, sok emlékem nincs.
14 voltam, 3 vagy 4 hónapja voltunk együtt a barátommal és ott aludtam nála, tudtuk hogy mi következik és mondta hogy õ hamar elfog menni, úgyhogy elsõnek " puszilgassam " meg.. így is lett, nagyon fura volt elsõnek, de bele jöttem.. és én is ugyan akkor kaptam az elsõt. 1 évig voltunk együtt.. (Õ már nem volt szûz) 19/L
haverom anyjával volt nekem elég jól nyomta bár 15 éves cölöpöt nem tudom mennyire szerette 1 jó bögyös 32 es :D
A kérdező hozzászólása: az igen
17 voltam, szép emlékû ZP-bem meg ismiztem egy fiút elkisért (majdnem)hazáig és bokrok közt kinyalt, én pedig egy hirtelen ötletöl vezérelve leszoptam. soha többé nem láttam.
17 voltam, egy30körüli csaj cumizott úgy bevolt állva hogy 2ig se látott de nem is kellet neki.
sanyi vagyok 9454 te akkora kamugép vagy mint az állat :D
A kérdező hozzászólása: igen már sok válasz jött
Még nem volt :( Amúgy jó elolvasni a kommenteket :D Valamelyiken mosolygok valamelyiken felnevetek :D
12 éves voltam.
Még nem volt. 22/F
18 éves voltam, egy élményfürdõben voltunk az akkori barátnõmmel, behúzott egy öltözõfülkébe és lepippantott :D csak pislogtam olyan jó volt!
2012.11.10-én az akkori barátommal feküdtem le elõször:D ezt kapta tõlem szülinapjára:D 15 voltam.
elõzõ héten jó volt
16 évesen, a barátom kocsijában. Csókolóztunk, simogattuk egymást, aztán több lett belõle.
2 napos voltam, amikor egy hatalmas mellet kaptam a számba.
27 évesen. Akkor szoptak le elõször. Nem barátnõ, csak "közeli ismerõs" volt.
16 voltam, a barátomat szoptam le ennyi :D
15 éves koromban a mostoha húgommal ( akkor 14 volt ). Pontosan nem emlékszem már, hogy hogy történt csak arra, hogy folyton birkóztunk és egyszer mikor a szülõk nem voltak otthon a birkózás átment simogatásba végül pettingbe. És innen jutottunk el minden jóig, többek között az orálhoz is. 8 hónapig játszadoztunk így. Király volt! :-)
A kérdező hozzászólása: XD
Elsõ orális élményem 2 éves koromban volt. Akkor szólaltam meg elösször. Orális. Ééérted...
19vagyok, eddig 3pasival szexeltem, de még sosem sz.ptam... gáz vagyok? :) Az elsõ sráccal majdnem 3évig voltam együtt, de akkor még eléggé fiatal voltam (na nem mintha most olyan öreg lennék:) ), a középsõvel 2-3hónap, de valamiért õt sem, a legutolsó pedig egy futó kaland volt amire nem vagyok büszke, de õt pedig végképp nem. Nem tudom, de nekem el kell telnie egy bizonyos idõnek úgyérzem amíg eljutok oda... most már érett fejjel, ha lenne egy komoly kapcsolatom szerintem akkor is legalább fél év lenne amíg leküzdöm ezt a fajta félelmem effektíve... pedig nincs is rossz élményem vagy ilyesmi ami miatt undorodnom kéne "tõle"... nem értem, na mindegy is:) gondoltam bedobom én is a közösbe ha már így sztorizgat mindenki:P
Õszintén írom le. 8 évesen a szomszéd kislány... akkor néztem elsõnek pornót és megtetszett... vagy lehet hogy 7 éves voltam.
jó lenne tudni, hogy mi a valós ebbõl a sok sztoriól
A kérdező hozzászólása: fasza
Aztán rá két hétre ezt hallotam vissza: képzeld el sanyinak olyan kemény fasza van mint egy kavics xd
XD elsõ sírok hatalmas vagy haver ja mellesleg nekem kb négy hete volt sz elsõ... Bulit tartotam ithon és itt volt az a lány is aki tetszett nagyon odamentem hozzá megkérdeztem hogy le isszuk magunkat keményen erre õ persze mien piád van? Ere én 12 éves chivas regql wisky ?? Erre õ oké bebasztam én is ö is és nálam aludt este mikor aludtunk vagyis én aludtam felkeltem és arra lettem figyelmes hogy a kezem a melllén van erre elkezdtem puszilgatni a nyakát ö megfordult és elkezdtün smárolni õ el kezdedd egyre jobban lefelé haladni és a végén le is nyelte aztán én meg kinyaltam am 15 voltam és annyi is vagyok :)
A kérdező hozzászólása: na az kiráy lehetett vajon mit szoltál volna ha 1 talicskával meg sóderrel vár
nekem talán 13 évesen volt 15 éves csajjal folyton a mellét néztem az utcán meg leállított azzal a kéréssel "Gyere le nálam nincs otthon senki" és innentõl király volt :D
A kérdező hozzászólása: ez jó
Eléggé gáz, de 7 évesen a szomszéd fiúval, aki szintén 7 volt . Egyik nap átmentem és medencéztünk , ruha nélkül . Mire nekem feltûnt hogy neki más a "pisilõje" én meg naiv kis fejemmel elkezdtem fogdosni és a számba vettem . Hááát , érdekes gyerekkorom volt...
A kérdező hozzászólása: nem az de mindegy eszt is szívesen elolvastam
A kérdező hozzászólása: neten nem hallom ahogy mondja ha hazudott hanem akkor is jó
A kérdező hozzászólása: na az kemény
24/F 14 voltam és a bátyáim elvittek és fizettek nekem egy Qrvát, mondván "felnõté avatnak"!:) Az elsõ menetben ahogy bekapta , tolt kettõt a szájával rajta, és már lõttem is.:D Ez annyira rövid volt, hogy a csaj mondta a bátyáimnak, hogy egy óra múlva áll még 1 próbálkozást, mivel ez szinte semmi nem volt:D a második próbálkozás már frankó volt, belém is ült, meg is dugtam, de ez az orállal együtt sem tartott 20 percnél tovább. Hiába az elsõ bizony rövid:D De lényegében szégyen nem szégyen, egy Qrva vette el a szüzességem, viszont irigylésre méltó bátyáim vannak.:) Mindent az öccsükért;)
A kérdező hozzászólása: azért én kurv.ával nem nagyon csinálnám de rendes tesóid vannak
A kérdező hozzászólása: hát igen de azért jó ezeket olvasni
Úgy látom, én vagyok itt az egyetlen, aki 18 után kezdte! xD Annyira érdekes sztorim sincs, komoly kapcsolat, szeretkezõs délután, szóval semmi extra.
16 évesen megismertem a srácot és 3 hét után az ágyában kötöttünk ki...sz*pásból és ny*lásból is ez volt az elsõ
"láttam a putriban 1 cigányt hogy pároztatja magát a kecskével" Õszintén szólva jobb is, ha azok inkább a kecskével csinálják. Én mást nem is engednék nekik egy ideig, hogy egy kicsit csökkenjen a számuk végre...
Valószínûleg 13-14 lehettem. Leszoptam a szomszéd srácot. De nem volt még ondója!Viszont, hogy engem mikor és ki szopott le elõször, arra nem emlékszem.
11 évesen. A kecskének tetszett.
A kérdező hozzászólása: most aszt kel elképzelni hogy a nevetéstõl le basztam a földre a monitort
láttam a putriban 1 cigányt hogy pároztatja magát a kecskével
A kérdező hozzászólása: ezeknél már csak az lenne durvább ha a kutyával csináltatná
xd [email protected] én se akartam pedig nekem is fel ajánlottam bátyám (na öcsi figyelj lemegyün 3 an a balcsia én te meg még pár srác...becsajozunk de ha nem dugsz meg végre valakit akkor befizetünk egy [email protected] xdd)
A kérdező hozzászólása: eddig az elsõ volt a legizgalmasabb :) de mindenkinek kösz jöhet még
most azt akarod, hogy a lány elégítse ki orálisan a fiút, vagy a fiú a lányt?
A kérdező hozzászólása: Mármint úgy értem, hogy rávezetni! Mert egyszer úgyérzi, hogy megtenné, de amikor lehetõség van rá akkor meg visszariad! De amit nem próbált, arról nem lehet véleményt mondani!
A kérdező hozzászólása: Mármint a nõ csinálja a férfinek!
nem szabad erõltetni, magától kell csinálnia, magától kell rávennie magát, nem neked rávenni õt.
szerintem nem nem akarja hanem csak tart tõle hogy elrontsa én is így voltam az elsõ elött teljesen beparáztam hogy úristen ezt biztos elfogom rontani, mit fog szülni, satöbbi rá fogja venni magát és szerintem megszereti ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! De még kíváncsi vagyok mások véleményeire is!
A kérdező hozzászólása: de én ha szóba kerül ez a téma akkor folyamatosan bíztatom, hogy tuti nem ront el semmit, meg ilyenek!
nagyon ki kell mutatnod neki, hogy szereted, megbízol benne, ilyesmi. nekünk lányoknak(szerintem) ha egy normális párkapcsolatban vagyunk (és nem egy buliban, ahol mindenki tajrészeg) nagyon fontos a lelki rész, fõleg az elsõnél. ha pedig rászánja magát, nehogy elriaszd azzal hogy kritizálod, mert akkor véglegesen elveszed a kedvét.
elõször fél mindenki, hogy béna lesz:) és mi lesz ha nem lesz jó...:D nekem egy ideig mondta, utalgatott a barátom, hogy jó lenne...aztán egy idõ után felhagyott a témával, és magamtól:) ez butaság, de azzal, hogy mondta a "megfelelni akarás" volt bennem... amikor viszont magamtól szántam rá magam, akkor a "megmutatom mit tudok" volt az elsõdleges dolog:) szóval, a lényeg, hogy ne erõltesd!

Nagyon gáz, ha az első orális szex alatt nem tudtam kielégíteni a barátnőmet?

Nagyon szégyellem magamat de sajnos nem sikerült. eleinte a barátn?m türelmes volt, aztán félbeszakított. Most mit tennétek a helyemben? Beszéljük meg? Nagyon kellemetlen a számomra.

Legjobb válasz: dehogy kellemetlen!!!! Ez azért többtényezõz, lehet nagyon jól csináltad, csak a barátnõd nem volt olyan paszban. Nagyon jó dolog, ha a barátnõd közben navigál, hogy pontosan hogy szereti, abból te le tudod szûrni az igényeit, illetva azt hogyis szereti. Minden nõ más, ezért meg kell õt ilyen szempontból is ismerni. A barátom fél évig nem tudott orálisan kielégíteni, de már beletanult, és valami fergeteges ahogy csinálja....:)

dehogy kellemetlen!!!! Ez azért többtényezõz, lehet nagyon jól csináltad, csak a barátnõd nem volt olyan paszban. Nagyon jó dolog, ha a barátnõd közben navigál, hogy pontosan hogy szereti, abból te le tudod szûrni az igényeit, illetva azt hogyis szereti. Minden nõ más, ezért meg kell õt ilyen szempontból is ismerni. A barátom fél évig nem tudott orálisan kielégíteni, de már beletanult, és valami fergeteges ahogy csinálja....:)
Ne érzed kellemetlennek. Meg kell tanulni, meg lehet tanulni, hogy mi, és hogyan jó a másiknak. Segítsetek egymásnak, és beszéljétek meg.
dehogy baj, az elsõnél ez normális. beszéld meg vele, hogy hogyan szeretné, pontosan hol izgasd stb. elvégre fordítva is ugyanúgy megy, elsõ szopásnál sem sikerül elsõre eltalálni, hogy pontosan hogyan kell, kinek mi a jó:)
igen csatlakozom az elöttem lévõhöz.én is szoktam páromat írányitani hogy hogy jó meg hogy csinálja és ugy el ismegyek meg már nem is kell neki nagyon mondani mert tud mindent.meg beszélheted vele ha van rá szükság kérdezd meg hogy szerinte ezt meg kell e beszélni, vagy hogy mit szeretne mit csiinálj neki közben vagy hogy...
vannak erre érzékeny , és kevésbé érzékeny csajszik , nõk.. vannak olyanok akik nagyon könnyen , nehezen , vagy csak nagyon hosszú idõ múlva az orgazmusig eljutók .. szóval ez nemcsak egy cuccon múló dolog , és pláne elsõre . általában a csajsziknak megfelelõ hangulati , izgalmi állapot elérése után lehetséges és könnyebb nekik az orgazmusig eljutni .. análisan pont nem a legkönnyebb - a legtöbbnél , az átlagnál . ha érzelmileg "ott van" és elõtte maszturbál vagy hosszabb elõjáték után , akkor könnyebben juthat el a csajszi a csúcsra - de még erre sincsen garancia , viszont ha mindez egyben van , akkor is nagyon jól fogja érezni magát az örömödre is , illetve kívánni fogja késõbb is ezt a "foglalatoskodást" . de mindenfajta elõkészítés nélkül a cucc nem annyira fog menni/mûködni . a csajszik mindenfajta "berendezése" agyilag-fizikailag sokban különbözik tõlünk pasiktól /nekünk már a csajszitól akármi is elég és elsõre
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam. megpróbálom megbeszélni a barátnõmmel. Nem szeretném ha ez akadály lenne és nem tudnánk tovább lépni. Az igazság, hogy még nem voltunk együtt. Ez az orális csak egy próbálkozás volt a komolyabb szex elõtt.
jaja.. a legtöbb pasi ahol van ott kezd neki análisan .. holott abba fogja hagyni hamar , mert az a póz ami éppen adódót , az tuti hogy egy számára kényelmetlen póz lesz .. de ha erre is odafigyelsz , akkor nem a nyakad kitekeredésére vagy a elzsibbadó görcsbe álló lábodra fogsz koncentrálni és 2 percig bírva abbahagyni az egészet /csinálja ezt az akinek hét anyja van !/ , hanem erre az aktusra mindketten kényelmes pózt felvéve leszel képes valóban "játszani" és örömet is okozni , hiszen csak oda fogsz figyelni és a "válaszokat" is fogod tudni "értelmezni" és legalább 5x annyi ideig tarthat és finoman - mert kényelmes is .. erre a fontos dologra a legtöbb pasi és csajszi nem figyel oda és nem is olvastam róla sehol ..

Hány évesen volt az első orális élményetek?

Legjobb válasz: 6 évesen elsõ nap a suliba és ebéd után nem volt hajcsi na az akkora sz o p á s volt :(

6 évesen elsõ nap a suliba és ebéd után nem volt hajcsi na az akkora sz o p á s volt :(
18l
17 ffi
8
1968-ban, 14 évesen. (Bocs, hogy ilyen õszinte vagyok, csak erre egészen pontosan emlékszem.)
20
22

Hogy tudnánk elkezdeni az első orális kielégítést? Milyen pózitúrát javasoltok?

Szeretnénk kalandonzni, és barátn?m is szeretné bekapni a horgot. Kicsit viszont fél t?le, még soha nem vol a szájába hasonló dolog. Hogy tudnám megnyugtatni, esetleg segíteni, hogy simán mennyen neki?:) Milyen pózt javasoltok hozzá?

Legjobb válasz: te feküdj hanyatt, és a barátnõd meg föléd hajol. inkább arra figyelj oda, hogy ne nézd amikor csinálja, mert az lehet jobban zavarná. mint kettõtöknek ez lesz az elsõ?

te feküdj hanyatt, és a barátnõd meg föléd hajol. inkább arra figyelj oda, hogy ne nézd amikor csinálja, mert az lehet jobban zavarná. mint kettõtöknek ez lesz az elsõ?
SZia!!A párommal ugyan igy voltam, neki már több tapasztalata volt nekem meg ö volt az elsö de több pettingelés után csak lassan de rátértünk a 69es pozra és nem voltam zavarba mert nem látta, de énis attól félek h nézne biztos nem csinálnám.De azota nem volt ...:$:$Ennek mindenkép elkell jönni az idejének sztem
Nekem is a közelmúltban volt az elsõ. 69el kezdtük..isteni volt, csak ajánlani tudom :P
Elkezdi nyalogatni, aztán amjd rájön, mit kell ettõl félni?
69 ez a legjobb...adsz is kapsz is...és ha belejöttök nagyon jó tud lenni...
Amikor barátnõd elõször csinálja neked, nem ajánlanám még a 69-es pózt, had legyen egy kicsit szabadabb. Elõtte mindnenképp kényeztesd te is õt, nem keveset. Szerintem elõször ez a legjobb póz erre: http://www.sexinfo101.com/usualfellatio.shtml miután belejött, mehet a 69 is :)
A kérdező hozzászólása: igen, mindkettõnknek ez az elsõ..a 69 se rosz, de kezdetnek nemtom:D lehet..köszi az eddigi válaszokat
Pontosan. Lehet az idõ nem következõ együttlétet takar, hanem mondjuk egy délutánnal egybekötött éjszakát. És mondjuk az elején petting, meg a éjszaka is és ha úgy érzed h akarod, akkor rátértek a dologra. Legelsõ alkalommal egy ilyen , , hoszzúidõzés, , volt nekünk. Én megkaptam, õ elsõre nem, megkérdezte én nemet mondtam, késõbb próbálkozott odairányítani, de újból nemet mondtam, õ mégsem adta fel. Nem kényszerített semmire, csak hajnalra annyira felcsigázta bennem a vágyat, hogy nem tudtam neki nemet mondani. Szóval az idõ többféle meghatározás lehet, de szerintem érzed ha készen állsz rá, és szintén a 69et javaslom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak:) Igazatok van, merni kell és midne simán megy. Mégegyszer köszi!

Lányok, hogyan kell elkezdeni az első orális kényeztetést a fiúnak? Mit kell csinálni?

Milyen pózban a legjobb? Fekve? Mit kell csinálni, hogy még véletlenül se fájjon neki? Milyen érzés? Le kell nyelni? Bocsi a sok kérdésért... :D és normális válaszokat légyszi. 19/l

Legjobb válasz: Nos, Férfi vagyok. Elõször is szerintem úgy jó, ha a fiú ül, kicsit hátra dõlve. Még ruhában vagy alsóban. Kezeddel megmasszírozod, hogy kemény legyen, idõnként a heréit is masszírozd, de ne szorongasd, mert rögtön kizökkenhet . Ajkaddal, fogaiddal óvatosan a makkját masszírozhatod, de semmiképpen ne harapj. Leveszed az alsóját, és mindezt közvetlenül folytatod. elõször a makkját megnyalogatod, majd néha mélyre (amíg neked is jó) engedve, egyre nagyobb részt veszel a szádba. Idõnként visszatérsz a makkra. És persze közben néha óvatosan játszol a heréivel. A fiúk élvezik, ha a spermájukat lenyeled. Semmi bajod nem lesz tõle, a szervezet képes megemészteni, és nem leszel tõle terhes :-) Ezt csak azért írom mert egyes lányok írtóznak tõle.

Nos, Férfi vagyok. Elõször is szerintem úgy jó, ha a fiú ül, kicsit hátra dõlve. Még ruhában vagy alsóban. Kezeddel megmasszírozod, hogy kemény legyen, idõnként a heréit is masszírozd, de ne szorongasd, mert rögtön kizökkenhet . Ajkaddal, fogaiddal óvatosan a makkját masszírozhatod, de semmiképpen ne harapj. Leveszed az alsóját, és mindezt közvetlenül folytatod. elõször a makkját megnyalogatod, majd néha mélyre (amíg neked is jó) engedve, egyre nagyobb részt veszel a szádba. Idõnként visszatérsz a makkra. És persze közben néha óvatosan játszol a heréivel. A fiúk élvezik, ha a spermájukat lenyeled. Semmi bajod nem lesz tõle, a szervezet képes megemészteni, és nem leszel tõle terhes :-) Ezt csak azért írom mert egyes lányok írtóznak tõle.
[email protected]ál rá neki egy nagyot a seprûnyéllel kezdésnek.
Ha legelõször csinálod, szerintem kényelmesebb fekve. Óvatosan nyalogasd elõször a makkját közben masszírozhatod a heréit vagy a péniszét is. Nem kell kapkodni, ha lassan csinálod még izgalmasabb lesz neki is. :) Aztán az ajkaid közé veheted a makkját és szívhatod is egy kicsit minél több nyállal. A lényeg, hogy a fogaidat felejtsd el, mert az fájdalmas lenne. Ha már belelendültél mehet mélyebbre is ritmusosan, ahogy neked jó. Irányíts te, a pasi csak dõljön hátra és élvezze!
Még kiegészítés az elsõ válaszhoz: a végén hogy hova élvez az mindegy, ha pornósabb kedvetekben vagytok akkor az arcodra vagy a testedre, lehet szádba is amit vagy lenyelsz vagy nem, illetve zsepibe is.
elsõ két válaszolónak igaza van így kell de azért nézz meg 1 pornó filmet azon láthatod is
Férfiként mondom: Akkor nyeld le, ha le akarod nyelni, ha kívánod a másikat annyira, hogy még az ondóját is le akarod nyelni. Mert elég kiábrándító és lohasztó, amikor a csaj fintorogva, összegyûrt arccal nyeli le, és látod, hogy a legnagyobb kín számára a téma. Szóval, ha nem kéri, és te nem akarod, nem kötelezõ. Ha kéri, de nem akarod, akkor sem kötelezõ.

Lányok leírjátok, hogyan szeretnétek/szerettétek volna megkapni az első orális kényeztetést a párotoktól?

Barátnőm nagyon diszkrét, visszafogott szexuális téren, amúgy még nem volt köztünk semmi, csak rengeteg csók meg simi, 4 hete járunk. Arra gondoltam, hogy most jövőhéten egyedül leszünk náluk és talán megejthetnék egy orált,mivel úgyis a kanapén filmezünk:), de nyilván nagyon finoman meg óvatosan, lévén hogy félénkecske. Mit javasoltok hogy csináljam? Ti minek örülnétek lányok? Kérlek írjátok le, részletesen:)Köszönöm előre is

Legjobb válasz: Ne húzd szét az ajkakat, ha szûz :) csak szépen nyalj :)

Ne húzd szét az ajkakat, ha szûz :) csak szépen nyalj :)
inkább csak finoman, csókok, puszik stb, kicsit simogasd, az õ tempója szerint. Ne utánozz pornót. Elsülésre ne számíts, mert tuti nem lesz, inkább csak csináld pár percig, amíg neki sem kellemetlen. Az is jó ha nem egybõl puncinak esel, hanem mellekkel, pucér háttal, hassal, combbal játszol, simogatod. Jobban esik mint egybõl puncira rátapadni. (még felnõtt korban is a lányok néha jobban értékelik ha nem vaginára koncentrál az ember.)

Fiúk (érintett), milyen volt az első orális kapcsolat egy másik fiúval?

Legjobb válasz: Én régóta próbálok találni erre normális srácot... Jó lenne ha valaki csinálná nekem...

Én régóta próbálok találni erre normális srácot... Jó lenne ha valaki csinálná nekem...
fantasztikus volt sosem feledem el imádtuk egymást sajnos õ már elment az elõk sorából.
Nem rossz, és én is féltem, hogy valamit nem fogok jól csinálni, ehhez képest nézett a srác, mikor megmondtam, hogy ez volt az elsõ, mert hogy nem vette észre :)
Jó volt, bár kicsit féltem elõtte, illetve utána stresszeltem, hogy biztos nagy hülyeséget csináltam, hogy a számba vettem a srác farkát. Párkapcsolatban az orál mindennapos, így számomra kicsit veszített is a varázsából. 25/F
Nekem elõször nagyon furcsa volt, de aztán megtetszett
Szörnyû bûntudat gyötört az elsõ szopásom után! Azt hiszem még kicsit öklendeztem is! Utána megmakacsoltam magam, nem vagyok meleg vagy bí, a nõket szeretem ezt magyaráztam be magamnak! Viszont a nõk nem szerettek engem. Megint rékényszerültem a farokra, utána a 3. és 4.-ik szopásom már könnyebben ment. Már kerestem az orál szexre a lehetõséget. Ma meg már kívánok szopni!
Nekem nagyon izgalmas volt, amikor elõször cumizott egy srác, - de az a helyzet, hogy ha eszembe jut ez az élmény most is hevesebben dobog a szívem.
áááááá
Én aktív, bi pasoként két fiút tanítgattam a mesterségre. Nem volt egyiknek se semmilyen rossz élménye az elsõ alkalommal, hát vágytak rá, -én is. Sõt, ha most lehetne, most is inkább egy srácot választanék, mint egy nõt. Egy fiú bizosan azért csinálja, mert izgatja, és mert kényeztetni akar, szóval valahogy õszintébb a dolog. Az meg, ha nem olyan ügyes elsõre: tök lényegtelen, sõt...

Mire ügyeljek az első orális szexnél?

Lány vagyok és el?ször próbálkoznék vele. Mire kell figyelni? Hogyan kell? Engedjem, hogy a számba élvezzen?

Legjobb válasz: Jól csináld.

Jól csináld.
vigyazz, nehogy a fogaiddal megsertsd, legyel valtozatos, gondolok itt a tempora, technikara.a szajbaelvezos dologgal kapcsolatosan: ha szeretned, engedd, csak meg jobb lesz neki.
Arra figyelj, hogy ki van a f.sz másik végén. Nagyon nem mindegy. :)
Arra, hogy a szádban legyen a lõcs. SZÍJJAD, SZOPJADTH! Ne engedd, mert legjobb tudomásom szerint béka nõ a hasadba... :) Remélem minden igényt kielégítettem vérlázító viselkedésemmel. Na pá!

Lányok hány évesen volt az első orális élményetek?

Legjobb válasz: semmikor!semmiképpen!..jó lehet,h ezmost izéé de szerintem szopni cska a ribancok szoktak!errõl ennyit!

semmikor!semmiképpen!..jó lehet, h ezmost izéé de szerintem szopni cska a ribancok szoktak!errõl ennyit!
17 évesen L/15
16 L/16
Szerintem az, hogy valaki orális szexet is belevisz, azzal semmi gond nincs. Zárt ajtók mögött az ember letojja az erkölcsöket, de szerintem ma már ez egy teljesen elfogadott dolog. És ne mondja senki, hogy még soha nem fordult meg a fejében az, hogy milyen jó lenne ha kényeztetné valaki. Egy férfi fejében is ugyan így megfordul. Szerintem egy teljesen egészséges és normális dolog. És, ami engem illet, csak hogy válaszoljak is, 15 évesen. És hiába ribancoznak, teljesen normális és átlagos lány vagyok, és mivel nem azt hangoztatom hogy mikor kivel és mit csináltam, senkinek nem szúrja a szemét. Amúgy is csak 2 emberre tartoznak az ilyen dolgok. 16L
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, nekem a szex csakis komoly érzelmek mellett lehetséges. Nekem a szexben alapvetõen fontos a feltétlen odaadás és a feltétlen elfogadás. A szerelmeskedésben pedig az orális játékok a feltétlen elfogadáson és az örömteli teljes átadáson alapulnak. Ha a bizalom, az elfogadás és az odaadás nincs határokhoz kötve, akkor fel sem merül, hogy bármi, ami kettõnk között történik, az nem lehetséges. A szerelem cseppjeinek lenyelése nem áldozat, hanem befogadás, a feltétlen elfogadás, a szerelmem gyönyöre, a férfi részérõl pedig a korlátlan önzetlen adományozás, átadás élvezete. Lényegében egy szédületes nedves csók, amelyik a teljes gyönyörben teljesedik ki. Ha valaki nem így éli meg, az bizonyára rosszul csinálja. A szerelem és a szex örömteli romantika és nem a nyers valóság. Szerintem, ha az orális szex fenntartásokkal kerül napirendre, ott komoly érzelmi hiányok vannak a partner kapcsolatban. Így akár azt is kérdezhetnénk, hogy minek csókolózni, szerelmesen beszélgetni, ölelkezni, elég a bugyit kicsit lejjebb tolni, és a sliccen keresztül, gumival dugni egy kétperceset a kapualjban vagy a buszmegállóban. (Egy Férfi)
18. 19/l
16
Nem volt, nem is lesz. 25/N
Amúgy az elsõ csak nekem tûnt fel, hogy 15 éves létére 17 évesen orális szexelt elõször? Az hogyan? Idõgéppel? :D
ma 20:38 Nem csak neked. :D Én is meg akartam kérdezni. :D
A kérdező hozzászólása: én is.
17 17L
#11: két éve szopod a párodat folyamatosan? respect.
19 évesen. 20/L
19 évesen L/19
15
19 évesen 22L
miért érdekel ez valakit?
Még 17 évesen se. :D
A kérdező hozzászólása: engem kifejezetten.
16 16/L
15 vagy 16 évesen. 25/L
16 18L, még mindig ugyanannak a férfinek a nemiszervét szopom ;D
"semmikor!semmiképpen!..jó lehet, h ezmost izéé de szerintem szopni cska a ribancok szoktak!errõl ennyit" Szerinted, szerintem meg téged max. az áram bassz*n meg, ne lásson többet húst a pin*d! :D Hogy jössz te ahhoz, hogy leribancozol boldog párkapcsolatban élõ nõket? :O
Amikor én csináltam, az 17, amikor nekem csinálták, az 15, ahhoz, hogy én csináljam neki kell hogy legyen nagyobb bizalom, szeretet, ismerjem, a pasim legyen több mint a sima szexhez, ahhoz csak gumi kell :) )) 25L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!