Találatok a következő kifejezésre: Az első nemsikerült (2 db)

Nemsikerült az első clostys hónapom, nem érett tüszőm. A második hónap esélyesebb lesz ha nagyobb a gyógyszer adag?

Legjobb válasz: Ezt nem tudom, de a környezetembe aki elkezdte a 90 napos diétát az az elsõ hónap után terhes lett. Én az elsõ kisfiamért 1,5évet küzdöttem, a második a fogyókúra alatt rögtön összejött. Sok sikert és kitartást!

Ezt nem tudom, de a környezetembe aki elkezdte a 90 napos diétát az az elsõ hónap után terhes lett. Én az elsõ kisfiamért 1, 5évet küzdöttem, a második a fogyókúra alatt rögtön összejött. Sok sikert és kitartást!
Szia!Igen, nagyobb az esélyed!Nekem is megnövelte az adagot és jó lett a tüszõm.4hónapja szedem.Most nem jött még meg, de nem merek tesztelni, még kicsit várok.

Az első clostival nemsikerült a baba mert megvékonyitotta a méhnyálkahártyámat. Mostmár nemkell szednem elméletileg igyis lesz pém. Most sikerülhet?

Legjobb válasz: Elment a baba a méhnyálkahártya vékonysága miatt? Erre gondolsz? Én terhes lettem a clsotival. Elment a babám, nem bírt megtapadni. DE végülis a baba sikerült, csak szegénykém nem maradt meg. Ajánlom neked is a pé utáni palástfû-te ivását, erõsíti vastagítja a méhnyálkahártyát (tapasztalt clostysok ajánlották). Szerintem próbáld ki. Még a closty szedése után 2-3 hónapot írnak hogy hatással van a szervezetre. Nekem a vetélés után újra felborult mindenem, nem volt peteérésem sem, pedig a clostis hónapban estem teherbe. Szerintem érdemes LH tesztel nézni a pét, ami ha van, akkor biztos sikerül!!! Minden jót!

Elment a baba a méhnyálkahártya vékonysága miatt? Erre gondolsz? Én terhes lettem a clsotival. Elment a babám, nem bírt megtapadni. DE végülis a baba sikerült, csak szegénykém nem maradt meg. Ajánlom neked is a pé utáni palástfû-te ivását, erõsíti vastagítja a méhnyálkahártyát (tapasztalt clostysok ajánlották). Szerintem próbáld ki. Még a closty szedése után 2-3 hónapot írnak hogy hatással van a szervezetre. Nekem a vetélés után újra felborult mindenem, nem volt peteérésem sem, pedig a clostis hónapban estem teherbe. Szerintem érdemes LH tesztel nézni a pét, ami ha van, akkor biztos sikerül!!! Minden jót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!