Találatok a következő kifejezésre: Az első mire kell figyelni (18 db)

A szilvesztert együtt ünnepeljük a barátommal. Le fogunk feküdni egymással. Nekem ez lesz az elsõ. Mire kell figyelnem?

Szerintetek ez romantikus?

Legjobb válasz: a védekezésre és hogy semmi olyat ne tégy amit nem kívánsz ,akarsz

a védekezésre és hogy semmi olyat ne tégy amit nem kívánsz , akarsz
Nem értem az ilyen kérdéseket. Mi az, hogy "mire kell figyelnem?" Szerinted mire? Komolyan ötleted sincs? Miért kérdezi minden szûz lány ezt? Nem mellesleg a spontán szex a legkirályabb. Nem kell elõre eltervezni. Engedd el magad, ennyi a legfontosabb.. Nincs min aggodalmaskodni, a szex jó :D
Szerintem nagyon romantikus. :) Bár lehet a durrogtatások zavarni fognak titeket. Az vicces lenne, ha pont akkor menne el a srác, amikor épp kilõnek egy tûzijátékot. XD
Nem, a szemed akkor csukd le ha franciáztok, különben egy életre elmegy a kedved tõle :D
Ha eljõ a nagy pillanat, csukd be a szemed...
Áder újévi köszöntõjérõl le ne maradjatok!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Valami tanács még?
Mióta vagytok együtt? "Biztos lesz nála.." Azért te is vigyél egyet a biztonság kedvéért, különben csak te szopod le és vered ki neki..
a gumi az egyetlen ami nemcsak a gyerektõl, hanem a betegségektõl is véd. És szinte 100%os a biztonsága.
A kérdező hozzászólása: Igazából így jött ki, hogy ez lesz az elsõ éjszaka, amit együtt töltünk. Eddig még nem sikerült összehozni. De szerintem jó így, mert így kevésbé korai.
A kérdező hozzászólása: Jó, persze, védekezünk, de milyen módszerrel tegyük ezt? Gumi biztos lesz nála, az a legjobb, nem? Biztos, hogy nagyon szeret!
Ha idõponthoz kötöttétek, akkor ez romantikus. Más kérdés, hogy nem spontán jön, tehát 2. osztályú lesz ha késõbb majd visszagondolsz... :-/
hogy pontban éjfélkor egyesüljetek. Nekem volt már ilyen elsõ alkalom. Bár nem úgy terveztük, de az élmény felejthetetlen volt :) Boldog Új Évet! ;)
Arra kell figyelned, hogy csak akkor tedd meg, ha meg vagy róla gyõzõdve 100000%-ig, hogy a fiú is szeret, és Te is biztosan akarod!!!
mi ez a spontán szex baromság? szex-szex. jobb felkészülve
99%, hogy elsõre nem fogod élvezni, nemhogy elélvezel. Lehettek vagy 15 évesek, nagyon macsó lesz a hímtag úgyis...
Szia, csinálhatod ha még nem rendszeres, csak így nehezebb mindig figyelni hogy idõben megjön -e. Ha nem félsz folyton hogy épp terhes vagy -e vagy sem... :D De az óvszer biztonságos. Megfelelõ használattal. Sok sikert.
Lifestyles Ultra Safe az a gumi amit az egyik elõzõ kommentelõ írt. Azzal aztán ultra kicsi az esély, fõleg hog még vastagabb is egy kicsivel mint a többi gumi.(Így talán elfog tartani egy percig is.:D). Esetleg Durex Extra Safe, az nem spermiumölõs, de vastagabb az is kicsivel a szokásosnál. Ezek a legbiztonságosabbak.(Amelyikek vastagabbak, értelemszerûen nehezebben szakadnak.) Persze ha rendesen húzza fel az óvszert, ahogy az le van írva, akkor minimális esélye van hogy kiszakadjon. Nem akarlak megijeszteni meg ilyenek, de ha nagyon figyelmes lesz a srác, akkor max esetleg nem fog fájni annyira. Nem lesz még jó érzés (szex értelemben, az jó érzés lesz, hogy milyen közel vagytok egymáshoz stb.), majd egyre többet csináljátok és akkor lesz jó.Ha nagyon félnétek, hogy ne legyen gyerek, akkor a srác mielõtt lõ, húzza ki és élvezzen a gumiba a testeden kívülrõl. :D Nem fog sokáig tartani nyugi. :) Vérzésre megoldás lehet egy törülközõ esetleg kéztörlõ.
Szerintem várjál még 2-3 évet. Az írásod alapján még nem vagy kész rá. És ne feledd, ha szeret, akkor vár rád!
A kérdező hozzászólása: 17-18 õ az idõsebb és írtam prívátot!
Szerintem nem sokat tudsz errõl. Mármint azalapján, amit leírtál. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: és akkor is csinálhatom ha még nem rendszeres a menstruációm?
Olvastam valahol, h árulnak olyan óvszert is, amit bevonnak valami anyaggal, ami megöli a hímivarsejteket, tehát ha kilyukad, akkor is nagyon kicsi az esélye a megtermékenyülésnek... Keress rá neten!
A kérdező hozzászólása: és mennyi az esélyem hogy kilyukad? melyik óvszer a legbiztonságosabb?
õ élvez el. te nem fogsz :D babát ne csináljatok!
Lehet hogy olyan gyorsan el fog sülni a barátod hogy te meg sem érzed hogy történt bármi is. De amire kell figylned az hogy nem lyukadt e ki a gumi. (Miután levette megtöltitek vízzel és ha csöpög, síkítva szaladjatok az eseményutánniért)
Idõben rántsa ki a gyíkot, mert ha nem teszi, pár hónap múlva figyelned kell majd a gyiken a piros postaládádra terhességi tanácsok gyanánt.
5: Nulla az esélye, ha szakszerûen húzod fel. Ezt tanuljátok meg ezért jól! Menjetek védõnõhöz vagy ezt tanító szervezetekhez vagy videón nézzétek meg legalább! Ez fontos! A levétel módja is fontos!

A cicusom most 4 hónapos, és minden jel arra mutat, hogy tüzel. Normális ebben a korban? Mire kell figyelni, mivel lehetne könnyebbé tenni ezt az idõszakot, illetve milyen idõs korban ajánlott és biztonságos az elsõ szülés?

Szeretnénk ha egyszer lennének kölykei, és utána ivartalaníttatnánk mindenképp.

Legjobb válasz: nem ajánlott a szülés mert egyrészt a párosodásnál nemi betegséget kaphat el, pl macska aids, plusz olyan betegségek kockázatát növeli, mint a méhrák, emlõ daganat stb kialakulása. arra kell figyelni hogy ne szökjön ki, és kandúrok még véletlenül se menjenek a közelébe, mert ilyen fiatalon a vemhessége akár bele is halhat.

nem ajánlott a szülés mert egyrészt a párosodásnál nemi betegséget kaphat el, pl macska aids, plusz olyan betegségek kockázatát növeli, mint a méhrák, emlõ daganat stb kialakulása. arra kell figyelni hogy ne szökjön ki, és kandúrok még véletlenül se menjenek a közelébe, mert ilyen fiatalon a vemhessége akár bele is halhat.
Ne akard hogy legyenek kölykei! Abszolút nem kell egyszer sem szülni, sem párzania! Nyugodtan ivartalaníttasd, sokkal jobb lesz neki!

Mire kell figyelni az első együttlétnél?

Lehet gond ha a (fiu)partner 6évvel id?sebb, és én még sz?z vagyok?(én 16éves vagyok)

Legjobb válasz: A legfontosabb, a védekezést beszéljétel meg. Mivel szûz vagy, gondolom szép emléket szeretnél errõl, így termetsétek meg a kellõ feltételeket is. Szülõk ne legyenek otthon, egy kis romantika, zene, gyertyafény. A többi úgy is jön magától. 17 éves voltam az elsõnél, a barátom (aki már a férjem) akkor volt 21, és nagyon szép élmény volt. A szülõket elküldtük otthonról, készített nekem vacsorát, majd halk zene szólt, és romantikusan megtörtént az elsõ alkalom. :) Ami után gyorsan még 7-et összehoztunk. :))))

A legfontosabb, a védekezést beszéljétel meg. Mivel szûz vagy, gondolom szép emléket szeretnél errõl, így termetsétek meg a kellõ feltételeket is. Szülõk ne legyenek otthon, egy kis romantika, zene, gyertyafény. A többi úgy is jön magától. 17 éves voltam az elsõnél, a barátom (aki már a férjem) akkor volt 21, és nagyon szép élmény volt. A szülõket elküldtük otthonról, készített nekem vacsorát, majd halk zene szólt, és romantikusan megtörtént az elsõ alkalom. :) Ami után gyorsan még 7-et összehoztunk. :) )))
Mindez persze nem lehetetlen, de azért ritka. Általában úgysem úgy történik, ahogy az ember elképzeli. A szülõk sem gond, ha nem nyitnak rátok, nálunk is otthon voltak. fElkészülni lélekben kell, a kröítés már csak rajtatok múlik. EGy jó fürdõ, vagy vacsi segít ellazulni, meg hangulatot teremteni, de nem ettõl lesz igazán jó. A korkülönbség nem számít, védekezzetek és szeressétek egymást.-)

Mire kell figyelnem az első szexnél? Mit szeretnek a fiuk?

17 leszek,de még sz?z vagyok.most van 1 barátom,de nem szeretnék beégni az els? alkalomnál (se)!

Legjobb válasz: Ha tudja hogy szûz vagy, akkor nem kell görcsölni. Nem mindenki születik lepedõakrobatának, elsõ alkalomnál mindig elmegy egy kis bénázás. Ha szeret, megérti, szerintem tényleg az a lényeg hogy ne parázz, minél jobban rágörcsölsz, annál rosszabb leszel, mert félsz. Mellesleg pedig minden pasi mást szeret, ez tapasztalat, nektek kell kitapasztalnotok, hogy mit szeret a másik. Lazulj el, és élvezd, trükköket kitanulni ráérsz késõbb. Persze lehet hogy szexistennõnek születtél:D Van aki ráérez. sokszerencsét.:)

A legfontosabb dolog amire figyelned kell az önmagad! Valamint a csiklód! -De a párod is foglalkozhat vele, egyszerûen vezesd oda a kezét, mielõtt behatolna, vagy a nyelvét, és lassan az ujjaival izgasson. De a legjobb ha a kezedbe veszed a péniszét és azzal masszírozod a csiklódat, és amikor már elég nedves vagy õ érzi majd hogy lökhet. remélem tudtam segíteni! Mirkelam Elsõre nem kell beadni a szexistennõt!
Engedd el magad.. és ne ijedj meg, ha elsõre nem élvezed, még ki kell tapasztalnotok, hogy a másiknak mi a jó:)
Ha tudja hogy szûz vagy, akkor nem kell görcsölni. Nem mindenki születik lepedõakrobatának, elsõ alkalomnál mindig elmegy egy kis bénázás. Ha szeret, megérti, szerintem tényleg az a lényeg hogy ne parázz, minél jobban rágörcsölsz, annál rosszabb leszel, mert félsz. Mellesleg pedig minden pasi mást szeret, ez tapasztalat, nektek kell kitapasztalnotok, hogy mit szeret a másik. Lazulj el, és élvezd, trükköket kitanulni ráérsz késõbb. Persze lehet hogy szexistennõnek születtél:D Van aki ráérez. sokszerencsét.:)
Arra, hogy elengedd magad, hogy ne legyenek gátlásaid, és élvezd, amit csinálsz.
arra figyelj, hogy vedd le a gatyát, mielõtt bevágja a srác a lompost!
Akkor ezek szerint fönt már nem vagy szûz?
Az elsõ sexnél arra kell figyelni 1. mielõt hozzákezdesz, süss neki egy omlettett és utána elégítsd ki orálisan. 2. miután megette, mosogass el, rakj rendet a szobájában , és vasalás után is elégítsd ki orálisan. 3. miután kielégítetted semmiképp ne adj neki csõkot a szájára, inkább koncentráll a hímvesszõre és elégítsd ki orálisan. Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: nem. de ha jól tudom én kérdezek :)
A kérdező hozzászólása: a baj csak az, hogy igen is szoktam rendet rakni a szobájában.szoktam neki kaját csinálni.és egyebek! :)
Szerintem arra figyelj, higy ne csak feküdj, mint egy darab fa. Bár, ha olyan a fiú, akkor nem fog elvárni tõled pornómutatványokat az elsõ alkalommal. Ja, és ha nem is lesz akkora nagy durr az elsõ, akkor se aggódj. Még a nemszüzeknek is ritkán az elsõ a legjobb egy pasival, mert egymásra kell hangolódni.

Az első szexnél mire kell figyelni? Ha lehet hosszabban fejtsétek ki a véleményeteket! 15F

Normális válaszokat kérnék ! Köszönöm szépen !

Legjobb válasz: Próbálj meg ne stresszelni. DE ez nem csak az elsõre vonatkozik!.

Próbálj meg ne stresszelni. DE ez nem csak az elsõre vonatkozik!.
Ne tévessz lyukat, mert az elég kellemetlen lehet a másiknak.
Lehetõleg nõvel csináld.
hosszabban, mint tegnap?
Érdekes, ha egy lány írta volna ki a kérdést, már lenne oltogatva, hogy mekkora ri.banc...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat :)
váltogasd a tempót néha vedd ki és erõsen szorisd meg ettõl elmúlik az inger de ha el is mész akkor ott a második menet és abba biztos tovább bírod sok szerencsét hozzá :)
A kérdező hozzászólása: A szüleim nem probléma !:)
Figyelj arra, hogy anyádék ne nyissanak rád. és hogy ne verj le semmit.
A kérdező hozzászólása: Mire figyeljek oda hogy ne menjek el olyan gyorsan azon kívûl hogy az elõjátékkal meghosszabbítom az együtt töltött idõt ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes kommenteket ! Mellesleg csakis durexet fogok venni !
ne hanyagold el az elõjátékot ez fontos ha a szexet elakarod húzni akkor gyakran váltogass pózt és néha vedd ki pihentesd magad és közbe öt izgasd ujjal vagy akár nyelvel de nagyon vigyáz az óvszerrel masculan fajtát semmikép se használj mert nekünk 1 elszakadt 1 kicsit volt egy meg egyszerûen száraz volt és a poén hogy ez a 3 egy dobozba volt
A megfelelõ védekezésre!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnálom! Nem szoktam ler1bancozni senkit :)

Holnap-holnapután érkezik haza az első kiskutyám. Mire kell figyelni az első napokban, hetekben?

9 hetes boxer-labrador keverék fiúcska :)

Legjobb válasz: Mindenre sokszor vidd ki pisilni és ne engedd fel az ágyra ha esetleg benti kutyus. Késõbb pedig, ha lehetséges vidd emberek és kutyák közé. És arról sem szabad megfeledkezni hogy most még kölyök de ha el rontod a nevelést akkor nem lessz jó sem neked sem a kutyusnak tehát nem szabad babusgatni. Amúgy gratulálok biztosan aranyos

Mindenre sokszor vidd ki pisilni és ne engedd fel az ágyra ha esetleg benti kutyus. Késõbb pedig, ha lehetséges vidd emberek és kutyák közé. És arról sem szabad megfeledkezni hogy most még kölyök de ha el rontod a nevelést akkor nem lessz jó sem neked sem a kutyusnak tehát nem szabad babusgatni. Amúgy gratulálok biztosan aranyos
Valószínûleg veszettül fog sírni az elsõ napokban! Én pár napig pl nem hagynám egyedül semmiképpen éjszakára, meg elõttem is írták, hgoy ismertesd meg szépen mindennel :)
elõször hagyd, hogy végigszaglásszon mindent, biztos izgatott lesz. etesd kézbõl, hogy hozzád szokjon és megbarátkozzon veled. mindenképp vidd el orvoshoz, ellenõriztesd le fogait, szemeit, stb.. ügyelj rá hogy ne rágjon meg semmit, mert ha engeded neki hogy megrágja, akkor nem fog róla leszokni és rossz kutya lesz.:)
Bocsi, az "elõzõ" az az elsõ.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen nagyon kedvesek vagytok :) fõleg te utolsó, igazán nagyon hasznomra fog válni amit leírtál, úgy hiszem. Egyébként kinti-benti kutyus lesz, szóval éjszaka és este bent, napközben kint, mivel van egy 14 éves goldink, akik nem akar napközben bejönni a házba, így a kicsit sem akarom "elkényeztetni" szokja azt amit az idõsebb :)
Még pár dolog (utolsó vagyok): Szidni csak akkor szabad, ha tetten érted, pl épp rágja a papucsod. És a rágás nagyon fontos neki, úgyhogy kapjon valamit amit gond nélkül rágcsálhat. Préselt bõr rágóka (csont, cipõ...), 1-2játék, akár régi lyukas zokni összekötve vagy labdára gyúrva. Az enyém pl a hatalmas velõs csontokat imádja, hetekig elvan vele, olcsó és jó. Fõtt, sült üreges csirkecsontot (pl combcsont) soha ne adjatok neki, mert szilánkosan törik és komoly károkat okozhat a bélrendszerben.

Az első szexnél mire kell figyelni?

az els? szexnél mire figyeljek hogy nehogy valami baja legyen a kuminak és nehogy terhes legyen bar?tn?m azt em szeretném 15 évesen ... a sex et már akarom de nem csak a szexet haen m magát a barátn?mer már nem bitunk 1 más mellet ugy lenni hogy ne erre gondoljunk mind a 2 en szóval igy döntöttünk szerintem nem sietjük el .. szóval akkor mire figyeljünk ? és hogy ellken?rizhetjük hogy a gumi nem e hibás?

Legjobb válasz: Igazából nem lehet hogy hogy ellenõrizni:S. Mielött kiveszed a csomagból, megnézed, hogy nem e hibás,(Pl: olyanra gondolok, hogy jukas, karcos...) Ha a csomagolással minden rendben, utánna feltéped a csomagot, de inkább a szélénél nehogy a gumit meghúzd, vagy elszakisd. oké, kivetted és már a kezedben van, ovatosan kellett kivenni. megnézed a végén a kicsi csücsköt, hogy nincs e rajta sétülés, csak rá kell nézni, és láthatod ha valami baja van. CSAK UGY NYULJ A GUMIHOZ, HA NINCS A KEZEDEN SPERMA. megnézed, hogy merre kell letekerni, és a péniszed hegyére ráhejezed. amikor ez megvan szépen elkezded letekerni, de ügyelj rá, hogy te és a barátnõd se kapjon bele a körmével a gumiba, nehogy kiszakisd. teljesen a tövéig le hell tekerned és utánna jöhet a haddelhad:D Amikor az aktus után vagytoka gumit a barátnõdtõl egy kicsit messzebb vedd le, mert elképzelhetõ, hogy fröcsköl:S. beleteszed pár papírzspibe és a kukába kidobod. ha utánna ujabb aktust szeretnétek, akkor mosakosjatok meg. persze csak kézmosás céljábõl, esetlekg te "leöblitheted" a férfiasságod. de nem szükséges. Bonyolultnak hangzik, de hidd el, nem az. nem lessz zavaró, nem kell vele sokat vacakolni. SOK SIKER:D egy 17 éves lány...

Igazából nem lehet hogy hogy ellenõrizni:S. Mielött kiveszed a csomagból, megnézed, hogy nem e hibás, (Pl: olyanra gondolok, hogy jukas, karcos...) Ha a csomagolással minden rendben, utánna feltéped a csomagot, de inkább a szélénél nehogy a gumit meghúzd, vagy elszakisd. oké, kivetted és már a kezedben van, ovatosan kellett kivenni. megnézed a végén a kicsi csücsköt, hogy nincs e rajta sétülés, csak rá kell nézni, és láthatod ha valami baja van. CSAK UGY NYULJ A GUMIHOZ, HA NINCS A KEZEDEN SPERMA. megnézed, hogy merre kell letekerni, és a péniszed hegyére ráhejezed. amikor ez megvan szépen elkezded letekerni, de ügyelj rá, hogy te és a barátnõd se kapjon bele a körmével a gumiba, nehogy kiszakisd. teljesen a tövéig le hell tekerned és utánna jöhet a haddelhad:D Amikor az aktus után vagytoka gumit a barátnõdtõl egy kicsit messzebb vedd le, mert elképzelhetõ, hogy fröcsköl:S. beleteszed pár papírzspibe és a kukába kidobod. ha utánna ujabb aktust szeretnétek, akkor mosakosjatok meg. persze csak kézmosás céljábõl, esetlekg te "leöblitheted" a férfiasságod. de nem szükséges. Bonyolultnak hangzik, de hidd el, nem az. nem lessz zavaró, nem kell vele sokat vacakolni. SOK SIKER:D egy 17 éves lány...
az elõzõ válaszból kimaradt, hogy amikor végeztetek, minél elõbb szállj ki a barátnõdbõl, mert ha elkezdesz lankadni, akkor juthat ki a gumiból sperma, oldalt.
Ha mindketten úgy gondoljátok, hogy akarjátok és kívájnátok, akkor talán nem fogjátok megbánni:-) Hogy mire kell figyelni? Hogy védekezzetek és csak olyat tegyetek, ami mindkettõtöknek tetszik és kellemes:-) Figyeljetek egymásra, legyetek õsziték, mondjátok el, hogy mi esik jól és mi nem, mit kívántok.
Nekem most lesz 5 hónapja h elveszítettem a szüzességem :) Amit én mondok neked, az az, hogy figyeld közben a bnõd arcát!Ha látod h fáj neki akkor lassíts!Nekem az eleje mindíg fáj, de utána már jobb.Az óvszerre meg mindíg figyelj h nem e csúszott fel!Ha a bnõd pedig álljt mond, akkor tényleg tégy úgy!Jah és meg ne ijjedj, de valószínüleg vérezni fog a bnõd!Nyugi, ez természetes! :)
Ha Te 15 éves vagy akkor a barátnõd hány éves??Inkább csak ismerkedjetek egymás testével, nem muszáj a lényegre térni ennyi idõsen!

Mire kell figyelnem az első szexnél ha még mindketten szüzek vagyunk? Mi és hogyan történjen az elsőnél?

Õ: 15/L én: 16:F

Legjobb válasz: Izgassdfel a csajt,hogy nedves legyen és ovatosan,hogy a lehetõ legkevésbé fájjon neki.(valszeg fájni fog)

Izgassdfel a csajt, hogy nedves legyen és ovatosan, hogy a lehetõ legkevésbé fájjon neki.(valszeg fájni fog)
lassan mert fájni fog neki pettinggel kezdjetek légy türelmes HAJRÁ
Izgasd fel nagyon a csajt, hogy elég nedves legyen és óvatosan csináld!:D
Vedd fel az Õ ütemét. Te talán hamarabb felizgulsz és készen állsz majd a dologra, de Õ lassabb lesz. Simogasd, puszilgasd, nyalogasd és szeretgesd. Petting volt már? Abból már sok mindent tudhatsz, hogy mit hogyan szeret. Csak addig menj el, amég neki is nagyon jó. Ha odaadó és figyelmes vagy, valószínûleg nem fog neki fájni. Illetve ha vérzik, ne ijedj meg, esetleg óvatosan súgd a fülébe, hogy minden oké-e... Szerintem õt is megkérdezheted egyszer, hogy mit vár az elsõ alkalomtól... Hajrá, érezzétek jól magatokat!
VÉDEKEZÉS!!!!
ne haragudj kedves kérdezõ, h ilyet irok, de 15-16 évesen szerintem még nem vagytok elég érettek egy szexuális kapcsolatra...jól gondoljátok át a dolgokat, mert ez egy fontos mozzanat az életben...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!! mind nagyon hasznos ;) :)

Mire kell figyelni az első cipő vásárlásakor?

Legjobb válasz: Minõségi, puha kényelmes cipõ legyen. Lehetõleg tartsa a bokát is. Pontosan illeszkedjen a lábára, ne legyen sokkal nagyobb. Nekem a szieszták váltak be, igaz drágák, de nem mennek tönkre

Minõségi, puha kényelmes cipõ legyen. Lehetõleg tartsa a bokát is. Pontosan illeszkedjen a lábára, ne legyen sokkal nagyobb. Nekem a szieszták váltak be, igaz drágák, de nem mennek tönkre
Ha puhatalpút keresel, nagyon jók az Estrella kiscipõk - http://www.estrellacipo.hu
ne legyen, merev, hajlékony legyen a talpa, illetve ha van sok lové Siesta legyen :DD a legjobb!
http://www.liliputi.hu/ igaz nekünk még nincs rá szükségünk, de a barátnõméknek bevált a liliputis cipõ
Nekünk is nagyon bevállt a Liliputi cipõcske, de még csak 9, 5 hós a kislányom, majd ha már "rendes" cipõcske kell nneki akkor a Siestát fogom venni. De a Liliputi most tök jó, mert sokkal biztosabban lépked mint ha mezítláb lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!