Találatok a következő kifejezésre: Az első mire kell (474 db)

6-7-8 hónapos baátoknak hány fogacskája van? Mi az a legkésőbbi időpont, amikor előbújik az első? Mikor kell aggódni, ha még nem akar előtörni?

Az enyém pár nap múlva 7 hónapos és még nincs foga.

Legjobb válasz: Szia. Baratnom kislanyanak 13 honaposan jott ki az elso foga. Az en lanyonak 4 honaposa. A lanyom 9 hos mult es nem maszik viszont.az O lanya 6 honaposan maszott. Utalom, ezt irni, de minden baba mas es mas :)

Szia. Baratnom kislanyanak 13 honaposan jott ki az elso foga. Az en lanyonak 4 honaposa. A lanyom 9 hos mult es nem maszik viszont.az O lanya 6 honaposan maszott. Utalom, ezt irni, de minden baba mas es mas :)
Ne aggódj! Minden baba más és más. Az én lányom 8, 5 hónapos és 7 foga van, a 8. szerintem napok kérdése és kint lesz. Viszont még nem áll, mint némely babák. Türelem!
Az enyém mindjárt 8 hónapos, még neki sincs egy sem, de még csak nyomát sem látom.
Nagyon változó! Én kisfiamnak, 4 hónaposan már 4 fogacskája kibújt. 1éves korára már 16, majd az utolsó 4 váratott magára, majdnem 1, 5 éves koráig.
Láttál már fogatlan 3 évest? Mert én még nem... De gondolom te sem. Nem kell aggódni, tényleg minden baba más, és ezt tudod nagyon jól. Kisfiamnak 9 hónaposan jöttek ki az elsõk. Szomszéd kiscsajnak 1 éves koráig egy darab foga nem volt, de aztán 1 hét alatt letudott 12 fogacskát.
Aggódnod nem kell, mert a doki már tuti nézett a szájába és látta a fogcsirát az iny alatt, különben már sikitozott volna... Majd jön. Nekem egyik gyerekemnek 1 évesen jött ki az elsõ.
9 hónapos a kislányom és nincs 1 foga sem, de még csak nem is látom, hogy kezdõdne a fogzás. Én nem aggódom, majd kibújik!
Kisfiamnak 4 hónaposan jött ki a két alsó foga, és most 7 hónaposan bújik ki (1-2 napon belül) a 3. foga felül. Szerintem sem kell aggódnod, tényleg minden babánál máshogy vagy.
vagy = van
Off! Ha látom, hogy fehéredik de még nem szakadt át az íny, akkor mennyi idõ amíg kibújik?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Megnyugodtam. Én is úgy gondoltam, hogy egyszer majd kibujik, de a környezetem, és néhány ismerõs kismama rémüldözik.:(

Nemrég jött meg a menstruációm (ez az első). Mire kell majd odafigyelnem és hogy bírom ki az estét? Nem annyira jön de csak tisztasági van itthon :S

Egyáltalán nem fáj :D

Legjobb válasz: Szerezz be holnap rendes betétet. Always (nehéz napokon éjszakait használok nappal is:)) Libresse. Most fogom majd elõször kipróbálni a tampont is. Azt is használhatsz majd következõkor, de szerintem ráérsz vele...ha akarod o.b. minivel kezdj. De úgyis kifogod tapasztalni mi a jó neked. Én meguntam a betétet, mert zörgött, nem mehettem be a vízbe se (balatonnál voltam 1 hetet), elmozdult akkor átütött. Szal elegem lett. De aztán most majd kipróbálom a tampont, de ha nem lesz jó akkor visszaállok a betétre, meg a betétrõl nem is tudok lemondani, mert estére azt fogok használni. Amúgy nekem is az elsõ évben nem fájt, nem is görcsöltem, nemrég kezdtem el már érezhetõbben görcsölni. De nem veszek be semmit, vagy csak néha algoflexet, de az az érzésem, hogy az se használ. Én nekem 14 évesen jött meg elõször és most 16 éves vagyok. 2 év alatt sem állt még be napra pontosan és nem is fog szerintem, hacsak nem kezdek el szedni fogigátlót (amit nem akarok, mert fölösleges). Nekem a 2 év alatt annyi történt, hogy hónap végére 22-25-körül jön meg. Ennyi, de ez is csoda. 16/L

Szerezz be holnap rendes betétet. Always (nehéz napokon éjszakait használok nappal is:) ) Libresse. Most fogom majd elõször kipróbálni a tampont is. Azt is használhatsz majd következõkor, de szerintem ráérsz vele...ha akarod o.b. minivel kezdj. De úgyis kifogod tapasztalni mi a jó neked. Én meguntam a betétet, mert zörgött, nem mehettem be a vízbe se (balatonnál voltam 1 hetet), elmozdult akkor átütött. Szal elegem lett. De aztán most majd kipróbálom a tampont, de ha nem lesz jó akkor visszaállok a betétre, meg a betétrõl nem is tudok lemondani, mert estére azt fogok használni. Amúgy nekem is az elsõ évben nem fájt, nem is görcsöltem, nemrég kezdtem el már érezhetõbben görcsölni. De nem veszek be semmit, vagy csak néha algoflexet, de az az érzésem, hogy az se használ. Én nekem 14 évesen jött meg elõször és most 16 éves vagyok. 2 év alatt sem állt még be napra pontosan és nem is fog szerintem, hacsak nem kezdek el szedni fogigátlót (amit nem akarok, mert fölösleges). Nekem a 2 év alatt annyi történt, hogy hónap végére 22-25-körül jön meg. Ennyi, de ez is csoda. 16/L
ha fáj vegyél be cataflamot.. ha van otthon:) és holnap miondenképpen szerezz be normális betétet t
Mindenkinek más és más. van, akinek soha nem fáj, van, akinek az elsõ perctõl fogva. nekem az elsõ két évben egyáltalán nem fájt, azóta viszont úgy, hogy lábra se bírok tõle állni, hányingerem és hidegrázásom van, na meg pokolian fáj. Eleinte ne várd, hogy rendszeres lesz. Az elsõ után nekem 3 hónapig nem volt semmi, aztán jött meg másodszor. Az elsõ két évben arra lehet számítani, hogy összevissza jön meg, sokat késik, ki is marad.
És ami a legfontosabb: hacsak egy kicsi bizalom is van a kapcsolatotokban, szólj anyukádnak, vagy ha van, nõvérednek! Használhatóbb tanácsokat fognak tudni adni, mint egy arc nélküli fórum. Pl. megmutatják, hol van a betét meg a fájdalomcsillapító.:) Gratulálok!

Szeretnék lefeküdni egy fiúval de ő lenne az első. Mit kell csinálni? Fáj?

És szörös a nunim.mivel sz?rtelenítsek?

Legjobb válasz: Akkor feküdj le a fiúval, ha 100%-ig meg vagy róla gyõzõdve, hogy igazán szeret, és nem csak a tested kell neki, és maximálisan bízol benne. Az egyáltalán nem baj, hogy szõrös a puncid. Ne borotváld.

Akkor feküdj le a fiúval, ha 100%-ig meg vagy róla gyõzõdve, hogy igazán szeret, és nem csak a tested kell neki, és maximálisan bízol benne. Az egyáltalán nem baj, hogy szõrös a puncid. Ne borotváld.
A fiútól fog függni fõleg, hogy fájni fog-e... A szõrtelenítésre keress rá a neten... http://www.femina.hu/szepseg/intim_szortelenites_otthon_igy_..
Szõrösen is lehet szexelni... A fiútól függ nagyrészt, hogy fáj vagy nem. Hosszú elõjátékkal és óvatos kezdéssel odafigyeléssel menni fog
Hány éves vagy de komolyan? Attól, hogy szõrös még szexelhetsz, bár ha nagy bozont van a helyedben ritkítanék a bikinivonal gyanta is nagyon jó, vagy ha fazonra vágod, a csupasz az nagyon kislányos, és nem egészséges, jobb ha azért van rajta de ne olyan, hogy bozótvágókéssel lehessen hozzáférni legalábbis szerintem.
de ha szõrös az elég gáz. nem vagyok én indiana jones hogy szeressem az õserdõket
Bizonyos hiedelmek szerint a sértetlen szûzhártya a nõ „szüzességét”, vagyis szexuális tapasztalatlanságát bizonyítja. Ezért is hívják többnyire „szûzhártyának”, ami azonban babona. A szûzhártyán általában több lyuk van, amelyek rugalmasak és lehetõvé teszik egy ujj, vagy akár egy pénisz bevezetését. Másrészt a szûzhártya számos lánynál könnyen megreped, nemcsak közösülés, hanem tamponhasználat, vagy testi erõfeszítés, sport révén is. Néhány esetben a szûzhártya teljesen hiányzik. Azonkívül meggondolandó, hogy a sértetlen szûzhártyájú lányok esetleg már szeretkeztek orálisan, vagy análisan, mely erõsebben hozzájárul az AIDS fertõzések terjedéséhez mint a hagyományos szex.

A szilvesztert együtt ünnepeljük a barátommal. Le fogunk feküdni egymással. Nekem ez lesz az elsõ. Mire kell figyelnem?

Szerintetek ez romantikus?

Legjobb válasz: a védekezésre és hogy semmi olyat ne tégy amit nem kívánsz ,akarsz

a védekezésre és hogy semmi olyat ne tégy amit nem kívánsz , akarsz
Nem értem az ilyen kérdéseket. Mi az, hogy "mire kell figyelnem?" Szerinted mire? Komolyan ötleted sincs? Miért kérdezi minden szûz lány ezt? Nem mellesleg a spontán szex a legkirályabb. Nem kell elõre eltervezni. Engedd el magad, ennyi a legfontosabb.. Nincs min aggodalmaskodni, a szex jó :D
Szerintem nagyon romantikus. :) Bár lehet a durrogtatások zavarni fognak titeket. Az vicces lenne, ha pont akkor menne el a srác, amikor épp kilõnek egy tûzijátékot. XD
Nem, a szemed akkor csukd le ha franciáztok, különben egy életre elmegy a kedved tõle :D
Ha eljõ a nagy pillanat, csukd be a szemed...
Áder újévi köszöntõjérõl le ne maradjatok!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Valami tanács még?
Mióta vagytok együtt? "Biztos lesz nála.." Azért te is vigyél egyet a biztonság kedvéért, különben csak te szopod le és vered ki neki..
a gumi az egyetlen ami nemcsak a gyerektõl, hanem a betegségektõl is véd. És szinte 100%os a biztonsága.
A kérdező hozzászólása: Igazából így jött ki, hogy ez lesz az elsõ éjszaka, amit együtt töltünk. Eddig még nem sikerült összehozni. De szerintem jó így, mert így kevésbé korai.
A kérdező hozzászólása: Jó, persze, védekezünk, de milyen módszerrel tegyük ezt? Gumi biztos lesz nála, az a legjobb, nem? Biztos, hogy nagyon szeret!
Ha idõponthoz kötöttétek, akkor ez romantikus. Más kérdés, hogy nem spontán jön, tehát 2. osztályú lesz ha késõbb majd visszagondolsz... :-/
hogy pontban éjfélkor egyesüljetek. Nekem volt már ilyen elsõ alkalom. Bár nem úgy terveztük, de az élmény felejthetetlen volt :) Boldog Új Évet! ;)
Arra kell figyelned, hogy csak akkor tedd meg, ha meg vagy róla gyõzõdve 100000%-ig, hogy a fiú is szeret, és Te is biztosan akarod!!!
mi ez a spontán szex baromság? szex-szex. jobb felkészülve

Miért akarom mégis vele az elsőt? Mire kell majd odafigyelnem?

a barátommal 9hónapig jártam. 1hónapja Szakítottam vele, mert nem éreztem hogy menne, és nem szerettem.

Legjobb válasz: Micsoda nálad alszik az exed?? Ez nem túl jó ötlet szerintem.

Micsoda nálad alszik az exed?? Ez nem túl jó ötlet szerintem.
szerintem aranyos dolog. Húz kotont a farkára, az a lényeg!Ne engedd gumi nélkül. Erre figyeljetek nagyon. Meg legyen gyengéd, érzéki, és figyeljen rád.Enyi:) Szurkolok;)
A kérdező hozzászólása: de énis akarom.

0953-as adóbevallásnál ha először adózok, akkor a főlapon a C, D, E mezőket ki kell töltenem? És a vonalkód helyéhez mit kell írni? Ha magamnak csinálom, akkor az F-nél csak az első sort kell kitölteni?

Legjobb válasz: A C-n értelemszerûen (ha van részletezõlap, amit kitöltöttél, akkor oda be kell írni, hogy hány db-ot töltöttél ki; ha van visszaigényelhetõ adód és visszakéred, akkor azt beikszelni) A D-t, ha visszaigényelsz adót. E: ha cselekvõképtelen, vagy korlátozottan cselekvõképes vagy, akkor kell. F: ha magadnak töltöd ki, akkor csak a keltezés és aláírás. Vonalkód: az APEH tölti ki, oda te nem írhatsz. Amúgy pedig mindegy, hogy hanyadszor adózol, ugyanúgy kell kitölteni az elsõt is, mint a sokadikat.

A C-n értelemszerûen (ha van részletezõlap, amit kitöltöttél, akkor oda be kell írni, hogy hány db-ot töltöttél ki; ha van visszaigényelhetõ adód és visszakéred, akkor azt beikszelni) A D-t, ha visszaigényelsz adót. E: ha cselekvõképtelen, vagy korlátozottan cselekvõképes vagy, akkor kell. F: ha magadnak töltöd ki, akkor csak a keltezés és aláírás. Vonalkód: az APEH tölti ki, oda te nem írhatsz. Amúgy pedig mindegy, hogy hanyadszor adózol, ugyanúgy kell kitölteni az elsõt is, mint a sokadikat.
Én 1 vagy 2 füzetet vinnék meg tolltartót.
Szia! Elsõ nap mindenképp vigyél füzetet és tolltartót, szerintem akkor elmondják (vagy ha nem akkor megkérdezheted) hogy mi fog kelleni a következõkben. Esetleg órarendet, ha ott mondják el az órákat. :)

Hogyn zajlik a mcdonald's felvételi beszélgetés? Ugy értem mikor elmegyünk a beszélgetésre miket kérdeznek egyszerre hány ember van bent? És még annyit hogy elsőnek az étterembe miket kell csinálni.

Legjobb válasz: Felvételi elbeszélgetés: -mit tanulsz,hol.Miért szeretnél dolgozni?Mit szeretnél elérni.(elõre már gondolkodj,hogy mit fogsz mondani) Egyszerre egy ember megy be.:) Mikor tudnál dolgozni.Gondot jelent-e,ha mosdót kell takarítani. Engem a Burgerbe úgy vettek fel,hogy mondtam,hogy a Mc-it szeretem,és soha nem voltam Burgerbe. Szendvicseket,mosogatni,takaítani...stb:)

Felvételi elbeszélgetés: -mit tanulsz, hol.Miért szeretnél dolgozni?Mit szeretnél elérni.(elõre már gondolkodj, hogy mit fogsz mondani) Egyszerre egy ember megy be.:) Mikor tudnál dolgozni.Gondot jelent-e, ha mosdót kell takarítani. Engem a Burgerbe úgy vettek fel, hogy mondtam, hogy a Mc-it szeretem, és soha nem voltam Burgerbe. Szendvicseket, mosogatni, takaítani...stb:)
Én is Burgeres voltam régen, de nem lehet túl nagy különbség. Beszélgetésnél egyszerre egy ember van bent. Tõlem megkérdezték, milyen iskolába jártam, van-e tapasztalatom már vendéglátásban, milyen nyelven tudok, mit gondolok a csapatmunkáról. Kérdezték, hogy mennyire vagyok pontos, mennyire tudok jól kommunikálni, stb. Kérték, hogy mondjam el egy pozitív és egy negatív tulajdonságomat. Erre emlékszem, de igazából ez már 4 éve volt. Elsõ napon arra emlékszem, hogy nagyon elfáradtam, pedig visszateknintve nem sok dolgom volt :) Megmutatták, mit hol találok, elmondták, hogy hogy mennek a dolgok, aztán beállítottak egy pozícióra, és egész nap azt kellett csinálnom, nem volt bonyolult, de azért nekem nagyon kellett elsõre figyelnem, hogy ne rontsam el. Két nappal késõbb már kicsit nehezebb dolgot bíztak rám, és így tovább. Ezekben a gyorséttermekben elég jó rendszer van a betanításra, van egy struktúra, amit be kell tartani. Elég könnyû megtanulni, viszont kell némi rátermettség, hogy az ember össze tudja hangolni a munkáját a többiekével, és azzal, amit a forgalom megkíván.

A bíróság jogerősen megítéli az ingatlan árverését. Megtörténik az első árverés, ami tegyük fel, hogy sikertelen. Mennyi ennek a költsége a terheltre nézve és ezt az összeget mikor kell kifizetnie? Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: A végrehajtást kérõnek meg kell elõlegezni a végrehajtás költségeit. Ezt nyilván tartják, és ha sikertelen a végrehajtás, akkor ennek költségével tovább nõ az adósság Fizetni nyilván akkor kell, ha van mibõl.... :-( De ha árverés van, akkor gondolom ez a kérdés sajnos nem merül fel....

A végrehajtást kérõnek meg kell elõlegezni a végrehajtás költségeit. Ezt nyilván tartják, és ha sikertelen a végrehajtás, akkor ennek költségével tovább nõ az adósság Fizetni nyilván akkor kell, ha van mibõl.... :-( De ha árverés van, akkor gondolom ez a kérdés sajnos nem merül fel....
Az a legtisztább, ha felhívod az iskolát ahova felvettek.
van erre egy formanyomtatvány amit a suli honlapján elvileg meg kell találnod, és a beiratkozás napjáig ezt postán eljuttatni az iskolának. õk elbirálják a kérelmedet, és visszapostázzák a választ, és részletezik hogy miként birálták el a kérelmed. 3 részletet fognak megadni határidõkkel együtt, ezt már kötelezõen be kell tartanod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!