Találatok a következő kifejezésre: Az első mire (5270 db)

(Természetes úton szült Anyukák! ) A második szülésetek mennyivel volt rövidebb, vagy másabb, mint az első? Mi volt a különbség? És mennyi idő telt el a két terhesség között?

Nekem 7 éve volt az els? szülésem, és most márciusban fogok újra szülni. Kíváncsi vagyok, mire számíthatok. Persze tudom, hogy minden szülés más és más, de hátha tudtok valamit mondani.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kereken 7 év van a két gyerek között, az elsõ 16 órás volt vajúdással együtt, a második már csak 6 órás volt szintén vajúdással együtt. Nekem könnyebb volt a második, igaz az elsõ 4,5kilósan született, a második pedig 3,5 kilóval. De volt egy kismama aki a harmadik gyerekét várta, de már 24 órája vajúdott, a másik kettõ állítása szerint kipottyant belõle.

Szia! Nekem is kereken 7 év van a két gyerek között, az elsõ 16 órás volt vajúdással együtt, a második már csak 6 órás volt szintén vajúdással együtt. Nekem könnyebb volt a második, igaz az elsõ 4, 5kilósan született, a második pedig 3, 5 kilóval. De volt egy kismama aki a harmadik gyerekét várta, de már 24 órája vajúdott, a másik kettõ állítása szerint kipottyant belõle.
nekem annyival volt könnyebb tudtam mi vár rám és mit kell csinálnom!
Szia! Nekem 6 év van a két gyerkõc között. A lányomat 26 évesen szültem, burokrepesztéssel 5 óra alatt lett meg, fájdalomcsillapítás nélkül. A kisfiam aki most 4 hónapos, ugyszintén burokrepesztéssel, fájdalomcsillapítás nélkül 2 óra alatt szültem meg. Élmény volt mindkét szülés. Féltem hogy túl sok a 6 év és nehéz lesz de nekem pont könnyebb volt. Könnyû szülést kivánok Neked!
Szia! Elsõ gyerek 4, 5 kg, 29 óra. Második: 4, 3 kg, 8 óra. Harmadik 4, 4 kg, 4 óra. Mindhárom természetes szülés.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ nekem is 4, 5 kg volt. A második sem lesz kisebb, mert már most közel 3 kg és 33.hétben vagyok. Remélem kipottyan belõlem is, csak simán. :) Az elsõvel 8 órát vajúdtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Nemrég jött meg a menstruációm (ez az első). Mire kell majd odafigyelnem és hogy bírom ki az estét? Nem annyira jön de csak tisztasági van itthon :S

Egyáltalán nem fáj :D

Legjobb válasz: Szerezz be holnap rendes betétet. Always (nehéz napokon éjszakait használok nappal is:)) Libresse. Most fogom majd elõször kipróbálni a tampont is. Azt is használhatsz majd következõkor, de szerintem ráérsz vele...ha akarod o.b. minivel kezdj. De úgyis kifogod tapasztalni mi a jó neked. Én meguntam a betétet, mert zörgött, nem mehettem be a vízbe se (balatonnál voltam 1 hetet), elmozdult akkor átütött. Szal elegem lett. De aztán most majd kipróbálom a tampont, de ha nem lesz jó akkor visszaállok a betétre, meg a betétrõl nem is tudok lemondani, mert estére azt fogok használni. Amúgy nekem is az elsõ évben nem fájt, nem is görcsöltem, nemrég kezdtem el már érezhetõbben görcsölni. De nem veszek be semmit, vagy csak néha algoflexet, de az az érzésem, hogy az se használ. Én nekem 14 évesen jött meg elõször és most 16 éves vagyok. 2 év alatt sem állt még be napra pontosan és nem is fog szerintem, hacsak nem kezdek el szedni fogigátlót (amit nem akarok, mert fölösleges). Nekem a 2 év alatt annyi történt, hogy hónap végére 22-25-körül jön meg. Ennyi, de ez is csoda. 16/L

Szerezz be holnap rendes betétet. Always (nehéz napokon éjszakait használok nappal is:) ) Libresse. Most fogom majd elõször kipróbálni a tampont is. Azt is használhatsz majd következõkor, de szerintem ráérsz vele...ha akarod o.b. minivel kezdj. De úgyis kifogod tapasztalni mi a jó neked. Én meguntam a betétet, mert zörgött, nem mehettem be a vízbe se (balatonnál voltam 1 hetet), elmozdult akkor átütött. Szal elegem lett. De aztán most majd kipróbálom a tampont, de ha nem lesz jó akkor visszaállok a betétre, meg a betétrõl nem is tudok lemondani, mert estére azt fogok használni. Amúgy nekem is az elsõ évben nem fájt, nem is görcsöltem, nemrég kezdtem el már érezhetõbben görcsölni. De nem veszek be semmit, vagy csak néha algoflexet, de az az érzésem, hogy az se használ. Én nekem 14 évesen jött meg elõször és most 16 éves vagyok. 2 év alatt sem állt még be napra pontosan és nem is fog szerintem, hacsak nem kezdek el szedni fogigátlót (amit nem akarok, mert fölösleges). Nekem a 2 év alatt annyi történt, hogy hónap végére 22-25-körül jön meg. Ennyi, de ez is csoda. 16/L
ha fáj vegyél be cataflamot.. ha van otthon:) és holnap miondenképpen szerezz be normális betétet t
Mindenkinek más és más. van, akinek soha nem fáj, van, akinek az elsõ perctõl fogva. nekem az elsõ két évben egyáltalán nem fájt, azóta viszont úgy, hogy lábra se bírok tõle állni, hányingerem és hidegrázásom van, na meg pokolian fáj. Eleinte ne várd, hogy rendszeres lesz. Az elsõ után nekem 3 hónapig nem volt semmi, aztán jött meg másodszor. Az elsõ két évben arra lehet számítani, hogy összevissza jön meg, sokat késik, ki is marad.
És ami a legfontosabb: hacsak egy kicsi bizalom is van a kapcsolatotokban, szólj anyukádnak, vagy ha van, nõvérednek! Használhatóbb tanácsokat fognak tudni adni, mint egy arc nélküli fórum. Pl. megmutatják, hol van a betét meg a fájdalomcsillapító.:) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: - tudom
ha csak néha felvillan akkor gondolom állapot jelzõ a vinyó használatárol.
A kérdező hozzászólása: végül rájöttem, hogy az fn lock, de köszi :)

6-7-8 hónapos baátoknak hány fogacskája van? Mi az a legkésőbbi időpont, amikor előbújik az első? Mikor kell aggódni, ha még nem akar előtörni?

Az enyém pár nap múlva 7 hónapos és még nincs foga.

Legjobb válasz: Szia. Baratnom kislanyanak 13 honaposan jott ki az elso foga. Az en lanyonak 4 honaposa. A lanyom 9 hos mult es nem maszik viszont.az O lanya 6 honaposan maszott. Utalom, ezt irni, de minden baba mas es mas :)

Szia. Baratnom kislanyanak 13 honaposan jott ki az elso foga. Az en lanyonak 4 honaposa. A lanyom 9 hos mult es nem maszik viszont.az O lanya 6 honaposan maszott. Utalom, ezt irni, de minden baba mas es mas :)
Ne aggódj! Minden baba más és más. Az én lányom 8, 5 hónapos és 7 foga van, a 8. szerintem napok kérdése és kint lesz. Viszont még nem áll, mint némely babák. Türelem!
Az enyém mindjárt 8 hónapos, még neki sincs egy sem, de még csak nyomát sem látom.
Nagyon változó! Én kisfiamnak, 4 hónaposan már 4 fogacskája kibújt. 1éves korára már 16, majd az utolsó 4 váratott magára, majdnem 1, 5 éves koráig.
Láttál már fogatlan 3 évest? Mert én még nem... De gondolom te sem. Nem kell aggódni, tényleg minden baba más, és ezt tudod nagyon jól. Kisfiamnak 9 hónaposan jöttek ki az elsõk. Szomszéd kiscsajnak 1 éves koráig egy darab foga nem volt, de aztán 1 hét alatt letudott 12 fogacskát.
Aggódnod nem kell, mert a doki már tuti nézett a szájába és látta a fogcsirát az iny alatt, különben már sikitozott volna... Majd jön. Nekem egyik gyerekemnek 1 évesen jött ki az elsõ.
9 hónapos a kislányom és nincs 1 foga sem, de még csak nem is látom, hogy kezdõdne a fogzás. Én nem aggódom, majd kibújik!
Kisfiamnak 4 hónaposan jött ki a két alsó foga, és most 7 hónaposan bújik ki (1-2 napon belül) a 3. foga felül. Szerintem sem kell aggódnod, tényleg minden babánál máshogy vagy.
vagy = van
Off! Ha látom, hogy fehéredik de még nem szakadt át az íny, akkor mennyi idõ amíg kibújik?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Megnyugodtam. Én is úgy gondoltam, hogy egyszer majd kibujik, de a környezetem, és néhány ismerõs kismama rémüldözik.:(

36 év körüliek! Mennyi idő próbálkozás után sikerült teherbe esnetek a az elsövel? Mi a férjemmel nem rég keztük a baba projektet.

Legjobb válasz: Szia! 38 vagyok és ovulációs teszttel azonnal sikerült. Elõtte hónapokig próbálkoztunk a ciklus.hu szerinte peteéréskor, de mivel sosem akkor volt, így nem jöhetett össze. Vettem egy csomag ovu tesztet és elkezdtem hõmérõzni: az elsõ hónapban sikerült. Gondolom ez is ritka, de nekünk szerencsénk volt. Mindet jót és ne félj a korod miatt! 19 hetes km

Szia! 38 vagyok és ovulációs teszttel azonnal sikerült. Elõtte hónapokig próbálkoztunk a ciklus.hu szerinte peteéréskor, de mivel sosem akkor volt, így nem jöhetett össze. Vettem egy csomag ovu tesztet és elkezdtem hõmérõzni: az elsõ hónapban sikerült. Gondolom ez is ritka, de nekünk szerencsénk volt. Mindet jót és ne félj a korod miatt! 19 hetes km
elsõ vagyok: gratulaaaaaa! :) ) én is csak javasolni tudom az ovutesztet, mi a pozitív napon és másnap voltunk együtt, illetve harmadnap is, csak úgy bónuszból :) )
33 vagyok.Egy év sikertelen próbálkozás után kezdtem ovutesztet használni, a 3. hónapban MA fél órával ezelõtt pozitívat teszteltem.A pozitív ovus napon este voltunk együtt, másnap reggel már negatív lett a teszt.
33 vagyok , én is ittam régen , de sajnos nekem az nem segített, de tényleg sok jót hallotam róla
elsõ vagyok, a 38 éves: én még ittam a cickafark teát a ciklus elején, peteérés után pedig palásfûteát. Itt sokan esküsznek rá, most már én is.
a 33 éves vagyok , én még annyit igyekeztem megtenni, hogy méregtelenítõ kúrán vettem rész 6 hétig, a kúra után már csak Bach virágterápiás cseppet csepegtettem , a párom meg homeopátiás kiegészítõt kapott csepp formájában a neve: KING-KONG. bevált mert + lett a tesztem
36 évesen 2 év próbálkozás után. Azt ajánlom Neked, ha nem jön össze pár hónapon belül a baba, ELÕSZÖR a párod menjen el kivizsgálásra. Azt, ha vele van gond 2 óra alatt megtudjátok, míg a Te kivizsgálásod akár hónapokig is eltarthat. Nálunk pl. a páromnak volt kevés a spermakoncentrációja, szedte a FER14et 2 hónapig és után már teherbe is estem.... Idõ és pénzspórolás ha elõbb a férfi kerül kivizsgálásra. Persze általában a fene nagy egójuk tiltakozik ellene, azonban a mai mozgásszegény és ülõ életmód miatt, a férfiak a hunyók az esetek 40%ában, ha nem akar összejönni a baba...
Én csak 33 vagyok , de nekem egy év után ovu tesztel sikerült, egyszerre néztem a PG53-at és a tesztcsíkot, amikor mindegyik + volt akkor is meg a következõ napon is együtt voltunk , ma + lett a tesztem. 5 hónapig csak az tesztcsíkot próbáltam , de nem mindíg sikerült elkapnom.
Gratulálok mindenkinek. Sok a 33 éves , nagyon örülök, és ha jól láttam van valaki akinek ráadásul szinte akkor sikerült amikor nekünk. tagnapi 14:34-es és 15:14-es is én voltam 4hét 3 napos, 33 éves
Én 33 vagyok, és egyetlen egy nemvédekezés után terhes lettem :)
35 évesen, 1 hónap Elevit szedés után rögtön sikerült!
Elõttem szólónak is gratulálok:) )
4 hét 2napos.Most várom a 2. tesztet, hozza a párom.
36 èvesen, a fogamzásgátló abba hagyása utan 3 hónapra terhes lettem. 10.hétben sajnos elvesztettem.7 hónap szünet..., nem sikerült. Egy hónapja elkezdtem inni a málnalevél és palástfüteát, középidöben clearblue ovuteszt az elsö pozitiv napon voltunk együtt. Együttlét után félóras pihi, párna a derekam alatt.És ma pozitivat teszteltem...
Én 35 vagyok, nekem ugyan van már egy gyerekem, aki elsõre sikerült 25 évesen. A másodikkal pont 1 éve próbálkozunk.
kedves 33 éves , én vagyok a másik 33 éves, Gratulálok neked, mennyi idõs vagy?én 4hét 3 napos, a héten kellet volna megjönnie kedden
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást!
26 voltam amikor az elsõvel lettem terhes a második hónapban síkerült. 33 évesen 2 hónap után a második baba jött. 34 évesen egyetlen alkalomból síkerült a 3. babánk, aki sajnos nem születhetett meg. Most 35 vagyok és mindennél jobban vágyok egy 4. babára, de még nem fogtunk hozzá, még nagyon fáj a babánk elvesztése. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy a baba összejön- e egyáltalán majd?!

A második szülésetek könnyebb volt mint az elsõ? Mik a tapasztalataitok, élményeitek ezzel kapcsolatban?

nagyon örülök a második babának, csak kicsit félek a szüléstõl. nem volt vészesen hosszú az elsõ se. 5 óra volt az elsõ kis fájásoktól(amik még nem is fájnak) kezdve a kitolás végéig.de azért félelmetes fájások voltak...elég friss bennem még az emlék. másfél évvel ezelõtt született a kisfiam

Legjobb válasz: Én háromszor szültem. Úgy emlékszem, hogy nem fájt kevésbé a második meg a harmadik. Inkább az a tapasztalatom, hogy minél gyorsabban megy a szülés (meg a tágulás), annál jobban fáj. Lehet, hogy Neked is azért fájt annyira az elsõ, mert nagyon gyorsan történt.

Én háromszor szültem. Úgy emlékszem, hogy nem fájt kevésbé a második meg a harmadik. Inkább az a tapasztalatom, hogy minél gyorsabban megy a szülés (meg a tágulás), annál jobban fáj. Lehet, hogy Neked is azért fájt annyira az elsõ, mert nagyon gyorsan történt.
Azt reméltem, könnyebb lesz, de egyáltalán nem. De az igazsághoz tartozik, hogy több, mint egy évtized volt a kettõ között.
Szia a lányomat 2011 ben születem 29 óra kemény vajjúdás edával szültem és a kitolás majdnem 3 óra volt szakadtam repedtem vágtak utána méhszáj plasztika és nagymûtét szóval szörnyû volt most 2013.12.10. én született a fiam 3.5 óra alatt majdnem gátvédelemmel ha kicsit korábban érünk be akkor sikerül a gátvédelem a szülésznõ azt mondta hogy ha idõbe elkezdi masszírozni a gátat akkor sikerül így 3 öltésem lett kívül és 2 felszívódó belül, de már nem is érzem hogy szültem a vérzést leszámítva már semmi bajom :)

A második baba hamarabb jön, mint az első? Mit tapasztaltatok?

Úgy értem, hogy mondjuk valaki sokáig próbálkozik az elsővel, másodjára meg mondjuk az első hónapban összejön?

Legjobb válasz: Nem. Az elsõ fél év alatt megfogant, az öcsire 4 évet vártunk!

Nem. Az elsõ fél év alatt megfogant, az öcsire 4 évet vártunk!
az elsõre 1, 5 évet vártunk, a második egybõl jött, ez el is ment (missed ab), aztán 2 hónappal a missed ab után jött a pocaklakó
Elsõ elsõre, második második próbálkozásra. Van ismerõsöm akinek az elsõ elsõre a második meg 1, 5 év próbálkozás után. Aztán egy másik akinek az elsõ fél évre a második meg véletlen. :-) Szóval nem lehet általánosítani, van ilyen is olyan is.
Az elsõre 1, 5 évet vártunk, végül gyógyszert szedtem, így sikerült. A második babó meg aktív szopi mellett, menmstruáció nélkül egyszer csak ott volt a pocakban...:)
Elsõ babára 13 hónapot vártunk, a második baba aktív szoptatás mellett 10. hónapban fogant.
Elsõ: második hónapban megfogant Második: a tervezett teherbeesés elõtt fél évvel (spirál mellett)
elsõ fiam 6 hónap után fogant meg, a második meg csak most másfél év után.
A kérdező hozzászólása: Huhh már egybõl rácáfoltatok.
Elsõ baba 6.hónapban fogant, második már több, mint egy éve nem jön.
Az elsõ egy missed ab után két évnyi próbálkozás után, a mostani pocaklakó 2 hónap után jelentkezett :)

A holló c. film többi része is olyan jó, mint az első? Mi a véleményed?

az első nekem nagyon tetszett,meg akarom nézni a mésik 3-mat is,de előbb tudni akarom,hogy jó-e.

Legjobb válasz: a 2. még jó. persze nem annyira,mint az elsõ,de olyan fazonok vannak benne,hogy látni kell. felejthetetlen jelenetek. farokverés közben aprópénz keresés. iggy popp beflessel a bárpultnál. a többi rész,meg a tv sorozat már videótéka alsópolc,idõpazarló fércmû.

a 2. még jó. persze nem annyira, mint az elsõ, de olyan fazonok vannak benne, hogy látni kell. felejthetetlen jelenetek. farokverés közben aprópénz keresés. iggy popp beflessel a bárpultnál. a többi rész, meg a tv sorozat már videótéka alsópolc, idõpazarló fércmû.
Annak idején én is így voltam mint te.Aztán láttam a 2. részét, és rettenetesen rossznak tartottam.Így nem néztem tovább a többi részt.Csakis az elsõ!!
Az elsõ az igazi Holló, a többi felejtõs.
A kérdező hozzászólása: :( na, tartottam ettõl, sajnos rengeteg filmel ez van, reméltem, hogy ez kimarad majd... köszi a válaszokat

Melegek, ti hogy találtátok meg magatokat, hogy tudtátok meg hogy melegek vagytok, hogy találtátok meg az elsőt, mi történt, hogy fogadták szüleitek és barátaitok?

Meséljetek el mindent részletesen plz... :)

Legjobb válasz: Kb. 12 éves koromban vettem észre, hogy testileg a fiúk érdekelnek, a lányok abszolút nem izgatnak. Ekkor ezt még múló kíváncsiságnak tartottam, és úgy 18 éves koromra fogadtam el, hogy meleg vagyok. Az "elsõvel" a fõiskolán ismerkedtem meg. Volt egy közös szemináriumunk, már félév elején sejtettem róla, hogy õ is "más". Egyszer úgy adódott, hogy órán csoportban kellett egy feladatot megoldani és megkérdeztem, hogy odaülhetek-e mellé. Ezután többször beszélgettünk egymással a fõsulin, de nem mertem szóbahozni a meleg témát. Egyik délután mondtam neki, hogy szívesen hazaviszem, mert úgyis útba esik. Beültünk a kocsimba, és ahogy nyúltam a sebességváltó felé, hogy hátramenetbe kapcsoljak, õ is nyúlt és megsimogatta a kezem. Ekkor már biztos voltam a dolgomban. Néhány hónapig tartó kapcsolat lett belõle, aminek amiatt lett vége, hogy nem mertem nyíltan vállalni a melegségem. Ma már ezt egy kicsit bánom. Néha még ma is beszélek facebookon ezzel a sráccal, de helyileg igencsak távol kerültünk egymástól. Azóta leginkább internetes társkeresõkön ismerkedem. Szüleim, családtagjaim még nem tudnak arról, hogy meleg vagyok, bár szerintem sejtik. Szûk baráti köröm (kb. 10 fõ) tud róla és szerencsére elfogadtak. Néha elhangzik ugyan egy-egy meleg poén, de mindannyian biztosítottak róla, hogy õk ugyanúgy kedvelnek, mintha hetero lennék. Náluk jobb barátok nincsenek a világon. Remélem, elég részletes volt. :) 24/F

Kb. 12 éves koromban vettem észre, hogy testileg a fiúk érdekelnek, a lányok abszolút nem izgatnak. Ekkor ezt még múló kíváncsiságnak tartottam, és úgy 18 éves koromra fogadtam el, hogy meleg vagyok. Az "elsõvel" a fõiskolán ismerkedtem meg. Volt egy közös szemináriumunk, már félév elején sejtettem róla, hogy õ is "más". Egyszer úgy adódott, hogy órán csoportban kellett egy feladatot megoldani és megkérdeztem, hogy odaülhetek-e mellé. Ezután többször beszélgettünk egymással a fõsulin, de nem mertem szóbahozni a meleg témát. Egyik délután mondtam neki, hogy szívesen hazaviszem, mert úgyis útba esik. Beültünk a kocsimba, és ahogy nyúltam a sebességváltó felé, hogy hátramenetbe kapcsoljak, õ is nyúlt és megsimogatta a kezem. Ekkor már biztos voltam a dolgomban. Néhány hónapig tartó kapcsolat lett belõle, aminek amiatt lett vége, hogy nem mertem nyíltan vállalni a melegségem. Ma már ezt egy kicsit bánom. Néha még ma is beszélek facebookon ezzel a sráccal, de helyileg igencsak távol kerültünk egymástól. Azóta leginkább internetes társkeresõkön ismerkedem. Szüleim, családtagjaim még nem tudnak arról, hogy meleg vagyok, bár szerintem sejtik. Szûk baráti köröm (kb. 10 fõ) tud róla és szerencsére elfogadtak. Néha elhangzik ugyan egy-egy meleg poén, de mindannyian biztosítottak róla, hogy õk ugyanúgy kedvelnek, mintha hetero lennék. Náluk jobb barátok nincsenek a világon. Remélem, elég részletes volt. :) 24/F
Azért Fluor-t, SP-t, és a többi majom divatb*zit ne vegyük egy kalap alá az IGAZI melegekkel - akik nem mutogatják magukat, úgy néznek ki, mint egy hetero, rendesen dolgoznak, tanulnak, csak épp a saját nemüket szeretik. Ez nekik épp elég probléma, amirõl nem tehetnek. Egyébként szerintem a serdülõkor kezdetén(12 éves kor) lehet megtudni, hogy ki milyen nemhez vonzódik. Én amúgy nem vagyok sem srác, sem meleg. 16/L
megszülettem orvos mondta az anyámnak h meleg a fia meg nemi beteg, hogy meg lehessen különböztetni sp lettem de a haveroknak csak fluor
hát beleszerettem a legjobb barátomba, azelõtt meg nem is érdekeltek igazából a lányok, a többi meg még nem történt meg :D
A kérdező hozzászólása: Kort is írjatok! xDD
A kérdező hozzászólása: Elmesélnétek, részletesen, hogy futottatok össze, hogy történt az elsõ csók, vagy aktus?
08-26 19:46 ez olyan szép :)

Inkább tapasztalt vagy tapasztalatlannal legyen az első, mit gondoltok?

Kort és nemet is írjatok! :)

Legjobb válasz: Ne ez alapján dönts. Azzal tedd meg az elsõt akit szeretsz. Ha a tapasztalatlant szereted akkor ne dobd el azért, mert ügyetlen. Két tapasztalatlan is összetud hozni valamit sõt jobb mint ha az egyik fél tapasztalt. Na meg egy tapasztalt sem mindig olyan hû, de ügyes...

Ne ez alapján dönts. Azzal tedd meg az elsõt akit szeretsz. Ha a tapasztalatlant szereted akkor ne dobd el azért, mert ügyetlen. Két tapasztalatlan is összetud hozni valamit sõt jobb mint ha az egyik fél tapasztalt. Na meg egy tapasztalt sem mindig olyan hû, de ügyes...
20:30-as vok 17/L
ha fiu vagy és van egy tapasztalatlan barátnöd, akkor télleg ne dobd csak azért mert nem zsonglörködik:D uhh hidd el bele kell jönni... ha meg lány vagy, akkor egy tapasztalt fiú könnyebb eset, de ne legyen az a felvágós... itt értem azt h uu ennyi meg annyi csajt "baszott" már végig... mert fennáll a veszélye h csak egy szüz trófea leszel. :( és elsösorban az legyen az elsö akit szeretsz. én kb mindenkit hülyének néztem aki ezt mondta, de mégis jobb lett nekem igy:D 16L
Én 21 vagyok és lány Nekem az elsõ nagyon tapasztalt volt (elmondása szerint), mégsem volt vele olyan jó, mert nem figyelt rám eléggé. Azt hitte, hogy az elõttem lévõ nõk száma már szexistent csinált belõle. De volt már kapcsoltom szûz sráccal is. Kicsit bénácska volt, de nagyon lelkes és igazán figyelmes. Abszolút nem a tapasztalaton múlik, hanem hogy a másiknak mennyire fontos az, hogy élvezd. Mert ha törõdik veled, és számít neki hogy élvezd, akkor az már fél siker.
Ha fiú vagy akkor jobb a tapasztalatlan, de ha lány akkor fordítva. Nekem az elsõ egy 19éves lánnyal volt és elég tapasztalattal:) 16F
Gondold végig hogy ha egy tapasztalatlan pasival/nõvel fekszel le akkor nem igazán fogja tudni hogy mit csináljon veled de egy tapasztalt férfi/nõ tudja hogy hogy nyúljon hozzád meg hogy mit csináljon... 30alatt ne probálkozz ha tapasztaltal csinálod szerintem. L(kort nem írok mert akkor csak belekötnek a válaszomba)
szerintem fiunak tapasztalatlannal, mert akkor nem megy el a kedve akkor se ha rosz vagy.. lánynak tapasztalt... mert csak xD
Egyetértenék, hogy azzal akit szeretsz, annak ellenére, hogy tapasztalt-e Mert ha tapasztalt, lehet hogy arra gondolnál, hogy jól csinálod-e, vagy az elõzõ jobban csinálta-e 17/F
Ha a tapasztalatlan egyenlõ azzal, hogy szûz, akkor nem, nem és nem. Soha! 17L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!