Találatok a következő kifejezésre: Az első mindenkinek ilyen (16 db)

Hova tűntek el azok a lányok akik nem adják oda magukat az első percben? Csak ilyenek vannak? Internet rontott el mindent.

Legjobb válasz: " Jobb kérdés: Hol vannak azok a lányok, akik odaadják magukat az elsõ percben??? (és erre senki sem fogja 5 perc alatt beírni, hogy máris találtam egy ilyet) :(" Ezt tudod azért van, mert ezt magatoknak intéztétek el. A nõi szexualitást nem ítélik úgy meg, mint a férfiakét. Kb mintha egy nõnek nem lennének szexuális vágyai,igényei..Azért vannak ilyenek, akik nem adják oda magukat, mert akkor mindenféle [email protected] fogják elhordani.

" Jobb kérdés: Hol vannak azok a lányok, akik odaadják magukat az elsõ percben??? (és erre senki sem fogja 5 perc alatt beírni, hogy máris találtam egy ilyet) :(" Ezt tudod azért van, mert ezt magatoknak intéztétek el. A nõi szexualitást nem ítélik úgy meg, mint a férfiakét. Kb mintha egy nõnek nem lennének szexuális vágyai, igényei..Azért vannak ilyenek, akik nem adják oda magukat, mert akkor mindenféle [email protected] fogják elhordani.
Az a baj, ha túl könnyen adja magát oda, az a baj, hogy ha várnia kell a fiúnak a lányra..Akkor még is melyik a jobb?:) Mert eddig csak úgy volt, hogy senki nem tudott várni. És hova tûntek azok a fiúk, akik nem a szexre mennek mindig? Akik szintén nem adják oda magukat elsõre?:) úgy bírom mikor mindig csak a lányokat veszik elõ, de a fiúknak nincsenek hibáik á dehogy...mert õket soha nem ítélik el azért, mert ha mondjuk hamarabb fekszenek le valakivel. Még mielõtt félreértik páran, én szûz vagyok 20 évesen, de csak mert azért, mert nem találok normális fiút. Net-en meg nem keresgélek, mert ott is csak csalódás lesz a vége.
már is találtál egy ilyen lányt:DD
miért ne kéne senkinek? mondjuk 15 évesen összejön valakivel, én nem csodálkoznék hogy nem akar annyi idõsen szexelni. egyik ismerõsöm is 15 volt mikor összejött a barátjával, és több mint egy évet vártak vele. vannak még olyan pasik akik meg tudják érteni hogy nem akar a csaj akár a kora, akár más miatt. és ne is szexeljen 15 évesen. minek? ráér vele majd 20 éves korában meg utána. ha megtalálja az igazit, az a fiú úgyis várni fog rá. egy jöttment sráccal nem kell rögtön lefeküdnie, hisz ha nem lesz jó mégsem, akkor az egy egész életre meghatározhatja a szexhez való viszonyát.
1 évig? Akkor ne sírjál, hogy nem kellesz senkinek?
igaz, hogy csak 14L vagyok (lassan15), de én se adom oda magam, pedig rengeteg 16-17 éves akart velem szexelni. de nekem nem csak az kell, mindegyik várt 1 hónapot és dobott, mert nem voltam hajlandó:D ha lesz barátom (egy ideje nincs) csakis olyannal állnék össze, aki tudja várni legalább 1 évet, mert tényleg annyira kéretem magam... de ha udvarol, kedveskedik, nem hozza fel a szexeljünk MOST témát, akkor lehet kevesebb is. szóval én kéretem magam nagyon:D de jó ez így.
ma 11:15-sel egyet tudok érteni.
Hát mi számít neked rögtönnek? Mi a párommal 6 és fél hónapot vártunk az elsõig :)
Jelen.
Örülj, h neked odaadják magukat az elsõ percben, mert ez azt jelenti, h jóképû vagy.
én pont ilyen vagyok. és pont azt veszem észre, hogy a pasik nem akarnak küzdeni egy lányért és várni rá.. elõzõ barátomtól mondjuk sose kaptam semmit, amivel próbált volna "meghódítani". oké hogy hetente egyszer buszozott azért hogy együtt legyünk, de én is megtettem ezt hetente egyszer. és azért néha jól esett volna egy szál virág, vagy egy szelet csoki. nem kell ezreket költeni, de mégis egy kedves gesztus, és azért a lányok többsége örül az ilyeneknek. dehát.. kezd kihalni a romantika :( :)
én 23 voltam mikor elvesztettem kis ártatlanságomat:) égõ vagy nem égõ, de megérte várni:) a mostani kis mini zafkákról nehezen lehet elhinni h egyszer jó anya válik belõlük, csak vedelnek drogoznak úgy váltogatják a pasikat mint a saját bugyijukat.És még erre büszkék is, azt hiszik milyen menõk:) Nem éri meg hamar oda adni magadat, mert csak annak érdemes aki meg is érdemli, ha meg nem akkor meg csalódás lesz.Dehát ezek a mai fiatalok:)
Jobb kérdés: Hol vannak azok a lányok, akik odaadják magukat az elsõ percben??? (és erre senki sem fogja 5 perc alatt beírni, hogy máris találtam egy ilyet) :(
hát igen tényleg sok ilyen van akik odaadják, de ha zavar akkor képzeld el ha nem lenne ilyen egyse :D hidd el azse lenne jobb :D
Én nem adom oda magam könnyen, de én úgy vettem észre, hogy az nem is kell senkinek, akire várni kell. Hát rám várni kellett volna, az exem mégis erõltette a szexet, pedig szûz voltam. Én meg kis naiv voltam akkor.
kedves kérdezõ.. azokat a lányokat a férfiak észre sem veszik:) nekik csak a ribik kellenek, mert nincs türelmük várni arra a lányra, aki igazán szereti õket:) és azok a lányok csak várnak a megfelelõ emberre, akibe beleszerethetnek:) ennyit szerettem volna további szép napot!

Mindenkinek ilyen nehéz az első kimozdulás?

Úgy értem, hogy nálatok hogy volt, milyen volt, amikor leges-legel?ször akartatok kimozdulni az újszülöttel otthonról? Én tiszta para vagyok, hogy ha csak egy fél órát szeretnék sétálni a babával, akkor mi lesz? Mi van, ha végigsírja a sétát? Mit vigyek magammal? Mit adjak rá?

Legjobb válasz: Ne izgulj! És ha sír ne ijedj meg. Az elsõ útra nem kell semmit bepakolnod. A lényeg, hogy rétegesen öltöztesd fel és takard be. Ha köd van vagy nyirkos a levegõ akkor inkább az ablakos levegõzést válaszd. 20 percnél tovább ne sétáljatok. Ha az elején sír amikor beteszed a kocsiba beszélj Hozzá, nyugtasd meg. Ja és Te öltözz fel elõször... :-))) Nekünk az elsõ utunk sírással kezdõdött de most már tudja, ha babakocsi akkor nagy séta lesz.

Ne izgulj! És ha sír ne ijedj meg. Az elsõ útra nem kell semmit bepakolnod. A lényeg, hogy rétegesen öltöztesd fel és takard be. Ha köd van vagy nyirkos a levegõ akkor inkább az ablakos levegõzést válaszd. 20 percnél tovább ne sétáljatok. Ha az elején sír amikor beteszed a kocsiba beszélj Hozzá, nyugtasd meg. Ja és Te öltözz fel elõször... :-))) Nekünk az elsõ utunk sírással kezdõdött de most már tudja, ha babakocsi akkor nagy séta lesz.
Hát elöször is nyugodj.Babádat öltöztesd jól fel, hiszen már elég hûvös az idö.Elsö körben csak 10-20 percet legyetek lent, hogy a baba majd fokozatosan szokjon hozzá, és ne menjetek messze a háztol, ha véletlenül nagyon sir hamar haza érjetek.Szép sétát:)
Ugyanigy voltam én is.Én elõször csak az udvaron voltam kint vele 10-20 percekre, utána mentünk ki az utcára egy két körre.Semmi para nem volt sõõõt nagyon is élvezte és jókat aludt.Sztem nagyon ritka az olyan baba aki nem szeret sétizni.Inkább magam miatt volt furi érzésem, hogy rég nem mozdultam ki de kell és jót tett.Mi most voltunk elõször együtt a lányommal elõször közértben(2hós)na az is furi volt de ott sem volt semmi para:) Minden jót
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ne aggódj ez miatt. Hamar elalszanak a ringatástól a babák, fõleg az olyan picik, mint a tiéd. Negyed óra elsõre bõven elég. Én is izgultam, hogy mi lesz, ha sírni kezd. Próbáltam akkor vinni, mikor tudtam, hogy hamarosan aludni fog. Nálunk ez bevált, nem paráztam ha végig sírja az utat, mert nem sírt, hanem szundított. Próbáld ki, vidd Te is akkor sétálni. 3 hónapos baba anyukája
annyival meg kiegeszitenem az elottem szolokat, hogy par nappal elotte kinyithatod az ablakot, friss levegohoz szoktasd, de ekkor is oltoztesd fel jol! illetve nezd meg, nehogy kellemetlen meglepetes erjen, hogy a babakocsi, meg a lift mennyire kompatibilis, és hogy milyen technikaval fogod megtenni azt a par elkerulhetetlen lepcsofokot (nekunk van nehany). esetleg, ha tudod, es nem dolgozik a parod eppen akkor, akkor magaddal viheted, hidd el, sokat segit
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Miért ragaszkodunk ahozz a fiuhoz aki nekünk az első volt mindenben: Csók, szex? Veled történt már ilyen?

Legjobb válasz: Igen én voltam már így. Elsõ csók... azóta volt egy barátom rajta kívül... és most újra együtt :)

Igen én voltam már így. Elsõ csók... azóta volt egy barátom rajta kívül... és most újra együtt :)
nem
en enm ragaszkodtam hozza...bar nem egyejszakas kaland hanem normalis kapcsolat volt.....azota talalkoztam azzal akit igazan szeretek es jo hogy mar nem voltam tapasztalatlan az agyban:)
Hát én már nem is emlékszem az elsõ csókra :S Az elsõ szexpartneremmel meg nem volt semmi extra, nem ragaszkodom hozzá. Igaz, csak egyéjszakás kaland volt. Az elsõ szerelmem sokkal mélyebb nyomot hagyott bennem.
Hát én egyáltalán nem ragaszkodom hozzá... 18L
Ragaszkodjon hozzá a karakószörcsögi túróscsusza!!!!
hát én igenis ragaszkodom hozzá. 3 éve volt vele az elsõ szex, petting minden vele az elsõ. szakítottunk már nagyon sokszor, de most megint újra együtt. :) sose lesz vége ^^ remélem :$
Én ragaszkodom hozzá és a félsuli is mivel velük is smárolt.xD
Nekem két külön fiútól volt az elsõ csók és az elsõ sex élményem, (16/18 évesen).Már nem ragaszkodom hozzájuk, max annyira, hogy nem szeretném, ha eltûnnének örökre az életembõl. Úgy érzem azóta se szerettem jobban, pedig már több mint 6éve..


Naruto Fanok! Honnan veszi mindenki hogy Hashirama és Madara között azért ( is ) volt ilyen nagy a feszültség mert Madara is szerelmes volt Mitóba ( az elsõ felesége, ugye )?

Mostanában rengeteg ilyen fanart-ot látok meg sokan mondják hogy Madara igazából azért haragudott meg Hashiramára mert hogy elvette a lányt akibe szerelmes volt. De a mangába nem rémlik hogy benne volt. Valaki kisegítene? Vagy ha az egész marhaság akkor azt mondjátok már el!

Legjobb válasz: Nem volt benne ilyenrõl szó, csak van néhány elvetemült ember, aki szerelmi történetet akar csinálni mindenbõl. Max azért gondolhatják, mert mikor Tobirama mesélt Sasukének akkor mondta,h a gyûlölet-szeretet blablabla miatt fejlõdik az Uchihák Sharinganja.

Nem volt benne ilyenrõl szó, csak van néhány elvetemült ember, aki szerelmi történetet akar csinálni mindenbõl. Max azért gondolhatják, mert mikor Tobirama mesélt Sasukének akkor mondta, h a gyûlölet-szeretet blablabla miatt fejlõdik az Uchihák Sharinganja.
A kérdező hozzászólása: Aha, értem köszi :) Meg Madara sharinganja nem akkor ébredt fel mikor "szakított" Hashiramával?
De igen.

Tegyük fel, hogy mindent tudtok a másikról hol dolgouik, hány testvére van ilyenek. Miről beszélgetnétek az első randin és hova mennétek?

Legjobb válasz: Hát ez pont az a dolog ami adja magát, ott tudod meg amikor ott leszel. Tanulásról, jövõrõl, állatokról, környezetvédelemrõl, arról beszéltek amirõl akartok csillagok, horoszkóp, földrajz mindegy csak mindkettõtöket érdekeljen az adott téma.

Hát ez pont az a dolog ami adja magát, ott tudod meg amikor ott leszel. Tanulásról, jövõrõl, állatokról, környezetvédelemrõl, arról beszéltek amirõl akartok csillagok, horoszkóp, földrajz mindegy csak mindkettõtöket érdekeljen az adott téma.
Mi egy kocsma szerûségbe mentünk és mindenrõl az égvilágon beszéltünk, ami csak az eszünkbe jutott.
vacsora étteremben, parki séta, mozi Vagy ezekkel már mi a gond?
Szerintem ha csak ennyit tudtok egymásról, akkor még állati sok mondanivalótoknak kell(ene) lennie. Ezek alap adatok, amiket az ember egy társkeresõ oldalon is megad, semmit nem árulnak el a másik ember személyiségérõl. Történetek, érzések, vágyak, jövõbeni tervek, az adott program részletei, számtalan más adódik. Kár elõre tervezni. Ha meg nem jön magától, az is sokat elmond az összhangról. Hova mennénk? Valami olyan helyre, ahol lehet is beszélgetni. Én elsõ randira nem tartom jó helynek a mozit, vagy táncos szórakozóhelyeket, mert fogalmad sem lesz az este végére sem, hogy kivel vagy, mivel egy szót sem tudtok váltani. Én sétálni mennék, állatkertbe, ahol lehet nézelõdni, de mégis beszélgetésre alkalmas, étterem, park, kiállítás, ilyesmi.
A párommal is tudunk egymásról mindent mégis tudunk beszélgetni, nem csak a mindennapokról. Ez az elsõ pár alaklommal is így volt, nem okozott gondot. Vagy pl a barátnõm is tud mindent rólam, ha talalkozunk akkor is tudunk mirõl beszélgetni, vagy az anyukámmal... Nm olyan nehéz az. Ami téma éppen jön..
Kávézó, teázó? Pizza vagy egy gyros valahol? Nem kell rögtön fehér kesztyûs étteremre gondolni... Amúgy randiztok, de te nem tudod, hová mentek? Én soha nem mentem el úgy elsõ randira, hogy nem tudtam, hogy hová megyünk, elég merész, még akkor is, ha tudom, hogy mit doglozik és vannak-e testvérei. Nem biztonságos.
A kérdező hozzászólása: *dolgozik
A kérdező hozzászólása: Étterembe biztos nem visz, az állatkert meg este nincs nyitva.
fejenként 3-3
A kérdező hozzászólása: És ha nem nagy kérés meg tudnád mondani, hogy hogyan számoltad ki?
Meg tudnám mondani, de ne csalj, ez verseny -.-
Letiltanak a fizuból max 50%ig. Ha van bejelentett munkahely....ha nincs akkor van cumi.
A minimális összeg jelenleg 15- 20e forint körüli, amit mindenképp meg kell ítéljen a bíróság, ugyanis nem a szülõk, hanem a gyerekek érdekeit nézi. Ez változhat a gyerektartást fizetõ személy jövedelmétõl függõen, de az, hogy nem tudtok megegyezni, nem érdekel senkit. Mindenképp ítél a bíróság, megegyezés hiányában is. üdv: l.
A gyerek érdeke az, hogy kapja a gyerektartást, és a bíróság ezt veszi elsõsorban figyelembe. Épp ezért biztosan dönt majd róla. Nem múlhat a gyermek megélhetése azon, hogy meg tudnak-e egyezni a szülõk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Van bejelentett munkahelye a férjemnek.
Ha megoldható, akkor mindenképp úgy kérjed, hogy az exed mindenkori fizetésébõl kerüljön levonásra és a számládra átutalásra. Én ezzel szívtam meg, mert nálunk személyes átadást írtak a végzésbe. Késõbb ebbõl lett a gond, ugyanis nem fizetett. Futhattam megint a bíróságra :(

Mindenkinek ilyen nehéz, és szokatlan volt az elsõ szerelem? Többi lent.

Nemsokára 15 éves fiú leszek és egymásba szerettünk egy lánnyal. Legalábbis én eléggé bele szerettem és szerintem õ is mert nagyon úgy tûnik. Elsõ randinkon megvolt az elsõ csók és ami 1 hete volt. Most készülünk a második találkozásra de ezen az egy héten át végig szenvedtem. Nem tudom mi a bajom. Szeretem de mégis nehéz és szokatlan érzés az egész. Félek a folytatástól, félek a következményektõl, félek, hogy nem felelek meg neki és mindentõl amitõl csak lehet. (Megjegyzem elég paranoiás vagyok, mindig keresem a rosszat.) Mindenkinek ilyen volt az elsõ? Vagy egyáltalán van mitõl félnem?

Legjobb válasz: most ha leírják, h megértik, tudják, de nincs mitõl félned; elhiszed majd?

most ha leírják, h megértik, tudják, de nincs mitõl félned; elhiszed majd?
én nem izgulnék azon, hogy nem felelek meg annak a fiúnak aki tetszik nekem, bár mondjuk megértelek, mert egy ideig én is nagyon izgultam ezen, és meg is kérdeztem, mit változtassak magamon, hogy tetszek neki, de õ azt mondta, hogy neki így vagyok tökéletes neki ... :) szóval most együtt vagyunk, és tudom, hogy neked is sikerülni fog, úgyhogy hajrá!!!
Bár én lány vagyok és 16 éves, amikor összejöttem a barátommal ugyanezt éreztem amit te. Nagyon fura volt, néha az jutott az eszembe hogy nem is kéne együtt lenni kicsit görcsösen indult a dolog, volt amikor úgy éreztem csak azért van mert sok barátnõm akarta, itthon sokáig nem is mondtam el a szüleimnek, de amúgy maguktól jöttek rá, és néha úgy éreztem nem is akarom ezt, nagyon megijedtem, persze nem arról volt szó hogy nem szerettem csak ez volt az elsõ és idegen és fura volt. Ez az egész 2-3 hétig tartott, sokakat megkérdeztem mi legyen és sokan azt mondtam hogy hagyjam ott, de volt egy srác akinek már nagyon sok barátnõje volt és azt mondta hogy várjak és elmúlik ez az egész félelem. És igaza volt azóta együtt vagyunk, és nemrég kiderült hogy õ is ugyanezt érezte mint most te. Szóval nyugi, és ne gondolj arra hogy nem felelsz meg neki. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, biztatóak és motiválóak számomra! ;)
Nem! Egyáltalán nincs mitõl félned! Valószínûleg azért érzel így, mert sosem éreztél még ilyet azelõtt. Az elsõ mindenkinek szokatlan és kicsit fura, de nagyon jó is :)
Én nem úgy vettem észre, de látom már, h egy gyerekkel van dolgom :D
Ó nyugi, én pont ilyen bizonytalan vagyok 23 évesen is ami a szerelmet illeti. :) Még nem volt kapcsolatom, csak álmodozások meg udvarlóim, akik nekem nem jöttek be.
Mindenki utál itt! Én nem utálom!:)
Mindenki utál itt!
már megbocsáss, de írtam vmi bántót....? Személyeskedtem? Sztem nem.
Te még csak egy kis here vagy, de elmondom neked hogy nem kell félned. Amiket leírtál, mind annak a jele hogy szerelmes vagy. Természetes dolog. Bár én az elsõ randi után nem szoktam egybõl ezt érezni, de lehet hogy azért van mert már több lánnyal volt dolgom, meg érettebb vagyok. A lényeg, hogy csak add önmagad, légy természetes, és ne stresszelj rá a dolgokra. Majd minden menni fog a maga útján. :)
Mert egy köcsög nö vagy!
miért is kellene?
1.Huzzál már a gec!be!
Eeeez de ééédeeees :D Nyugi kis srác, ez csak a kezdeti félelem, majd idõvel elmúlik a rózsaszín köd és tudsz majd mérlegelni! :)
ugyanebben a helyzetben vagyok, csak lány és kicsit idõsebb... nekem is nagyon fura, de gondolom megszokja az ember :) minden elsõt megkell szokni

Nektek sem sikerült az elsõ félév a fõiskolán/egyetemen? Mindenkinek ilyen nehéz vagy csak nekem?

9 ZH-ból 6 egyes lett, a többi kettes. 2 tantárgyból már tuti, hogy nem kapok aláírást félévkor, mert 2-szer hiányoztam a gyakorlati órákról betegség miatt. Mindenkinek ilyen nehézkes az elsõ félév vagy csak nekem? :S Esetleg van itt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: engem is eléggé meglepett hogy mennyivel rosszabbul megy mint középiskolában,de azért ennyire talán nem rossz a helyzet

engem is eléggé meglepett hogy mennyivel rosszabbul megy mint középiskolában, de azért ennyire talán nem rossz a helyzet
Mûszakira jársz?
A kérdező hozzászólása: ELTE prog info
Miért, ha vki beírja, hogy neki ment/nem ment, attól neked jobb lesz?:) Magadra koncentrálj, ne másokra. Gondold végig, hogy mit rontottál el, és próbáld korrigálni. Nem tanultál eleget? Sokat lógtál? Nem értetted meg az anyagot?

Mindenkinek ilyen "nehéz" a terhesség az első pár hónapban?

Kezdjük ott, hogy nem tudok enni 3 hete. Csak pár étel van amit szívesen megeszek, a többinek a szagától, kinézetétől undorodom. Egyfolytában éhes vagyok, de nem tudok enni. Mostanában sokat rókázok.. Pl. ma. 5 órája vagyok fenn és 5x voltam rókázni. Ez nem tehet kárt a babában? alig marad meg valami bennem...

Legjobb válasz: Eleinte csak a gravida beszedése után jött ki minden, most már ha iszok egy kortyot, vagy eszek egy kis falatot is.. :(

A kérdező hozzászólása: Eleinte csak a gravida beszedése után jött ki minden, most már ha iszok egy kortyot, vagy eszek egy kis falatot is.. :(
Szia. Én most vagyok 7hetes terhes, de már több mint egy hete, iszonyat kevés étvágyam van. Vagyis egyfolytában éhes vagyok, de jó ha egyszerre csak egy-két falat megy le a torkomon. Én hányni még nem hánytam, de reggelente rosszabb a helyzet, csak a hányinger van, és ez a gyengeség. Nyugi nem vagy egyedül, és el fog múlni elõbb v. utóbb. Gondoljunk hát erre. :) Kitartást!
Nekem a 15. hét végéig tartott a rosszullét, hányás , hányinger. Kb. a 14 hét elején kezdett valamivel jobb lenni, szépen fokozatosan. Nekem is a kóla vált be, de én nem mertem inni napi 3 dl- nél többet a koffein tartalma miatt. De használt, még ha csak pár órára is. Kitartás!
Én a 17. hétig nagyon rosszul voltam, hánytam, volt hogy 1 óra alatt többször is, a nap 24 órájából, 20at alvással töltöttem, a fennmaradó idõben muszáj volt kutyát sétálni vinni. Csak az édesség és a sós chips-ek maradtak bent, iszonyatosan fájt is a gyomrom, mint egy erõs gyomorrontásnál. Nekem semmi sem vált be, mindent kipróbáltam amit javasoltak. Éjszaka nem bírtam aludni, mert akkor is rosszul voltam. Egyedül a kóla segített, meg a hideg tej, ezeket literszámra ittam, de 10 perccel késõbb már megint rosszul voltam. Kitartás, el fog múlni. Bennem ez tartotta a hitet.
Nálam semmi ilyen nem volt. Kb két nap szédelegtem és semmi más. Szerencsére hányingerem sem volt. Nagyon jó terhességem volt. Viszont az elején nagyon fáradékony voltam, szétszórt a munkámban és állandóan álmos.
sajnos ezt túl kell élni. Nekem a 6 héttõl folyamatosan hányingerem volt émelyegtem, alig ment le valami. Folyamatosan álmos voltam kókadt bizonyos ételeknek már csak a látványától rosszul voltam. Igaz nem hánytam, de volt, hogy napokig székszorulásom volt utána meg pár órás hasmenésem. Nem volt egyszerû. Engem az nyugtatott, hogy a tünetek arról erõsítetek meg, hogy a baba erõsen kapaszkodik. Ez volt úgy a 11 hétig aztán ezek szép fokozatosan elmúltak. Azt tudom javasolni, hogy csak pár falatot egyél sûrûn és szopogass jeget az nyugtatja a gyomrot. Ja és a kóla nálam is bevált. Kitartás el fog múlni. 26 hkm
Én viszont át tudom érezni. A 4-20. hét között mindentõl rosszul voltam, fogytam, gyengültem, semmit nem bírtam enni, amit ettem, azt kényszerbõl ettem. A 20. héten mintha elvágták volna, a baba persze ettõl tökéletesen fejlõdött. Kitartás. :) 37 hetes km
Úgy látszik én baromi szerencsés vagyok: egyszer sem hánytam, 1-2 napig émelyegtem reggelente. Mondjuk a fejfájás a frontok miatt gyötör néha, de az terhesség elõtt is így volt. Na meg a szagokra is érzékeny voltam már terhességem elõtt is, úgyhogy ez sem visel meg. Neked kitartás! A 12.hét körül általában elmúlik.
Ez teljesen normális... Van akinek nehezebb, van akinek könnyebb, mindenki másképp éli meg. Én a szerencsésebbik fajtába tartozom. Mindenesetre ne csüggedj, további boldog babavárást, ennél csak jobb lesz késõbb remélhetõleg :-) 34 hkm
Én a 6-25 hétig hánytam minden egyes nap, volt hogy többször volt hogy csak reggel, de minden nap. Sokat segített a rosszulléteken, hogy reggel mikor felébredtem feküdtem még egy darabig mielõtt felálltam az ágyból (persze ha épp nem a hólyagomon "táncolt"). Nekem azt mondta akkor a dokim, hogy addig érzi jól magát a baba amíg hányok, így védekezik azok ellen amik nem "ízlenek" neki. Majd elmúlik, Boldog babavárást :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!