Találatok a következő kifejezésre: Az első mindenkinek (216 db)

Létezik olyan férfi, akinek tényleg a barátnõje az elsõ mindenben?

Szerelmes belé, õt tartja a legszebbnek, nem csorgatja más nõre a nyálát (itt nem arról beszélek, hogy valakire megjegyzi, hogy jól néz ki, szép, hanem ha róla fantáziálgat), stb.

Legjobb válasz: Remélem nem. Miért kéne a barátnõnek lennie az elsõnek mindenben?

Remélem nem. Miért kéne a barátnõnek lennie az elsõnek mindenben?
"Létezik olyan férfi, akinek tényleg a barátnõje az elsõ mindenben?" Igen, még a felesége elõtt is!!! :-DDD
na velem ilyesmi probléma van. szeretem a barátnõmet, megbízok benne, õ viszont egyáltalán nem, és így kicsit rossz érzés, hogy a legtöbb lánybarátnõmre úgy néz, mint valami ellenségre... nálunk õ a ragaszkodóbb, és elvárja, hogy énis az legyek. nekem õ is fontos, de még rengeteg barátom, haverom van, akik, bár nem annyira, de nagy rész töltenek ki az életemben, és sajnos már nemtudom a határt meghúzni az irányító, és a papucs között, nemtudom milyen vagyok épp... amikor mondok neki olyat, hogy ma a haverokkal bulizunk(csajok nélkül, ki sem mozdulunk a lakásból) akkor õ rábólint, de direkt érezteti, hogy neki sz*r, hogy amíg õ unatkozik, én jólérzem magam. fordítva persze nem így van, õ nyugodtan bulizhat a barátnõivel, bár ez engem nemzavar
Õt szeresse, õ legyen a fontos, ne csalja meg de másról is lehet fantáziálni. Hány éves vagy 14?
Igen, van a környezetemben több ilyen is, és egyáltalán nem papucsok, izgalmas a pár élete, és szeretik egymást. Ez lenne amúgy a normális. 18/L
Amúgy meg nem mindegy mi zajlik a fejében amíg nem kacsint félre?
4esnel a pont, ha ilyen papucs vagy, akkor a nö fog felre kurni.
Én is ilyen vagyok, nagyon szeretem a barátnõmet, és õ is engem, mi tényleg egymást hordozzuk a tenyerünkön nekem õ az elsõ, de persze tartunk szüneteket találkozás terén. Igaz nem ugráljuk annyira körbe egymást tehát azt sem mondhatják ránk hogy papucs, de sokszor kedveskedünk egymásnak. Néha én érzem azt hogy a barátnõm a papucs tényleg sokat kedveskedik nekem, amit élvezek mert 20 éves voltam amikor összejöttünk és ez az elsõ kapcsolatom tehát van mit bepótolnom igaz már több mint 1 éve együtt vagyunk. De én nem fantáziálgatok más nõkrõl pedig látok sokszor olyan lányokat akik hasonlítanak a barátnõmre mert átlagos lány a barátnõm, de sosem fantáziálgatok arról milyen lehetne vele mert mindig a barátnõm jut az eszembe. Más nõkre, szõkékre, vörösekre akik nem hasonlítanak a barátnõmre, velük nem fantáziálgatok. Jó szoktam beszélgetni a lányokkal mint ha haver lenne de nem fantáziálgatok....
Ezeket hívom én ragacsnak. Mert nem hagyják élni a nõjüket. Konkrétan ezek a pasik szokták percenként hivogatni, a wcre is kikisérni, folyton a szeretési szintet magyarázni. Az ilyenekrõl beszélnek a nõk a legtöbbet, hogy mennyire nem jó. A barátnõ legyen szeretve, tisztelve és megbecsülve, de nem az élet ürességét kitöltõ egyén az, hanem a nélküle nem teljes élet kiegészítõje. Legalábbis nálam.
Kiakarod sajátítani?
Én is ilyen vagyok, sõt ha szerelmes vagyok, akkor észre sem veszem a többi nõt/lányt úgy, mint nõt. Pl. volt olyan, hogy még volt barátnõm szólt rám, hogy milyen jó csaj jött velünk szembe és miért nem néztem meg :P , mert én észre se vettem.
Nem mindenben az elsõ, de a kifejtés rész az igaz rám; ezek szerintem nem túl szigorú feltételek.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem, hogy kiszolgálja és körbeugrálja. Hanem õ neki a legszebb, a legjobb nõ. Külsõre és belsõre.
Azt honnan tudhatod, hogy ki kirõl fantáziálgat?
Persze. Ezt hívják PAPUCSNAK.
igen, én. ezért nincs barátnõm :)
Van. Ugyan már, nem lehetsz olyan ostoba, hogy ilyen nincs.
simán! csak elég ritka...

Már több mint két éve járok a barátommal, és ő az első úgymond nagyobb szerelmem, és ugyancsak ő nekem az első mindenben. Most is nagyon szeretem, de egyre inkább úgy tűnik, hogy eljött a vége, ti mit tennétek?

A kapcsolat elején nagyon sokat hazudott nekem, de én nem bírtam vele szakítani, mert már akkor is nagyon szerettem.. és csak 7 hónap után kezdett el szeretni, de mire ezeket megtudtam , már késő volt.. minden barátom helyett őt választottam, és most teljesen egyedül érzem magam.. nem tudom mit kellene tennem, úgy érzem rengeteg időt elpocsékoltam, és nem is fogok tudni talpra állni ..

Legjobb válasz: ha nem szereted hagyjad ott ne huzzad az idõdet meg a barátok fontosabbak F

ha nem szereted hagyjad ott ne huzzad az idõdet meg a barátok fontosabbak F
beszéltél vele? :)
A kérdező hozzászólása: köszi neked is :) )
menni fog sok sikert ;) bízom benned még ígyis :D
A kérdező hozzászólása: elõttem van persze, de azért ezen is túl kellene lépnem, mert vele voltam 2 évig , és azért nem lesz egyszerû elfelejteni, úgy hogy közben még szeretem is
hülyéskedsz itt :D nemtudsz talpra állni 18 éves vagy elõtted van az élet :D 16F
A kérdező hozzászólása: semmiképp sem szeretném tovább pocsékolni az idõmet :) és 18 éves vagyok
szerintem csak pocsékolod az idõdet az életben vannak nehézségek és ez teszi az életet egy kihívássá a kapcsolatotoknak nincsen sok jövõje a leírtakbol ( szerintem idõsebb vagy mint én szóval ha hülyeségnek tartod ne az én véleményembõl indulj ki ) F16
A kérdező hozzászólása: Én is így érzem. Köszönöm a segítséged! Muszáj voltam valaki véleményét megkérdezni ismeretlenül, mert nagyon nehezen ismerem el másoknak, hogy vannak gyengeségeim. Mindenki szemében én vagyok az, akinek nem lehet ártani , és aki mindig erõs marad. De ezzel most úgy éreztem, én sem bírok.
Beszélj vele, és ha minden ugyanígy marad, add ki az útját. Ezzel teszel a legjobbat magadnak. Egyébként nem sok jóra utal, ha úgy érzed elpocsékolt idõ volt... szóval cselekedned kell!
A kérdező hozzászólása: Én is pontosan így érzem, csak talán magamnak sem mertem bevallani.Eddig. Csak borzasztó rossz ezzel az érzéssel együtt élni.. A szüleim nem tudnak normális tanácsot adni, a barátaim meg nem tudják teljesen átérezni, hogy mennyire is rosszul érint a dolog
Tudja, hogy bármit tesz vele maradsz, akkor is, ha egyre kevesebbet foglalkozik veled. Tehát nincs a tetteinek következménye, te ugyanúgy vele vagy, ugyanúgy szereted. Próbálj meg errõl beszélni vele, adj neki valamennyi idõt a változásra, de ha így sem megy, akkor szakíts vele. Nem élheted le úgy az életed, hogy azt érzed örökösen, hogy hiányzik valami!
A kérdező hozzászólása: Szeretem , és fontos nekem. De úgy érzem neki nálam minden fontosabb, de ennek ellenére õ azt állítja nincs így. Szeretnék vele maradni, de tudom , nincs értelme. Csak nagyon félek, hogy mi lesz ha mással látom.. stb stb.. :( Minden értelmes választ nagyon köszönök!
Kezdd el újra keresni a régi barátokat, vagy járj társaságba újakat megismerni. Ha szereted és fontos neked ez a fiú vigyetek új színt a kapcsolatotokba, de ha úgy érzed már nincs közös jövõtök, csendben váljatok el. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: de pont ez az, h szeretem.. :(
A kérdező hozzászólása: igen beszéltem vele errõl. és õ sem akarja, hogy vége legyen, mert szeret. Ezt én nagyon jól tudom, az utóbbi 1 évben nem is történt semmi, amivel bántott volna, egyedül a bizalom hiánya a baj részemrõl ... minden hétvégén együtt voltunk, és nem engedtem sehova, mert féltem, hogy megcsal. De ezentúl minden félelem nélkül elengedem bárhova, ha meg akar csalni, úgyis megcsal, és akkor vége, lezárt. sikerült kicsit megnyugodnom.

Az elsőt mindenki megbánja? Később mennyire emlékszik rá az ember?

Vajon kikb?l van több, akik megbánják vagy akik a megfelel? emberrel vesztették el az ártatlanságukat?

Legjobb válasz: Én a megfelelõ emberrel veszítettem el:)Mindkettõnknek ez volt az elsõ, és egyikünk sem bánta meg.Még mindig imádjuk egymást.:):)

Én a megfelelõ emberrel veszítettem el:) Mindkettõnknek ez volt az elsõ, és egyikünk sem bánta meg.Még mindig imádjuk egymást.:) :)
Gondolom mindkettõbõl akad. Én pl. egy prostituálttal vesztettem el a szüzességem, és késõbb ezt nagyon megbántam és szégyelltem. De a feleségem meg velem vesztette el, és õ nem bánta meg :) )
Én azok közé az emberek közé tartozom, aki megbánta. Sokkal szívesebben vesztettem volna el az ártatlanságom a mostani barátommal, akit szeretek is és nem csak egy gyerekkori fellángolás miatt történt meg a dolog. A barátomnak én voltam az elsõ... és énis szívesebben vesztettem volna el vele.Sajnos még fiatal voltam, hülye és nem gondolkodtam. Az az igazság, hogy nekem esik rosszul, hogy nem egy olyannal vesztettem el, akit szeretek. Hogy kik vannak többen akik megbánták... ez szerintem relatív
Én sem bántam meg mert a szerelmemmel vesztettem el... Nem kell bûnhõdnöd érte... egyszerûen ne gondolkodj folyamatosan ezen.
Én az elsö "igazi"(tartos kapcs9 barátommal veszettem el.1, 5 évig jártunk, nem bántam meg sosem.
Én úgy érzem, hogy a megfelelõ emberrel vesztettem el :-) Elõtte is lett volna rá alkalmam, de tudtam, hogy nem lenne az igazi. Szerencsére jól döntöttem.
szerintem nem mindenki banja meg az elsot de en igazan megbatan ...:|de mar keso banat... ez van, es szerintem mindenki emlekszik az eloszre...az felejthetetlen!!!
Én is azok közé tartozom, aki anno nem a megfelelõ partnerrel voltam.De szerencsére már régen volt, eszembe se jut és kihatással sincs a szexuális életemre.Szerintem megoszlik ez, hogy ki bánta meg és ki nem.Nem kell bünhödnöd, miért kellene?Nem kell állandóan ezen gondolkodnod.Megtörtént, túl kell lépni rajta.
Én nem a megfelelõvel vesztettem el, és nem bántam meg:) ..legalább ha majd eljön az igazi...kiru leszek:) :D;)
Én akkor azt hittem szeretem a pasit, így megtettem. Aztán hamar ott is hagytam.Sosem volt orgazmusom vele, azóta rájöttem nem is volt igazi szerelem, csak fellángolás, menekülés egy kapcsolatba. Aztán mikor megismertem az igazit megbántam, hogy nem vártam, de nem rágódom rajta, mert arra gondolok, hogy vele éltem át az elsõ és azóta számos orgazmusom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat :) Igyekszem én is túl lépni ezen. Ami megtörtént, megtörtént....
Ha késõbb jössz rá, akkor érdemes inkább elfogadni. Én is rájöttem, rá pár hétre... hogy nem vele kellett volna. De elfogadom így, mert végülis így is jó, és azért még mindig úgy gondolom, hogy az Igazira sem várhatok örökké! A lényeg az, hogy szerelemmel veszítse el szerintem az ember, és hogy a kapcsolat is stabil legyen!
Velem majd az ellenkezöje volt én 14éves voltam, nem bántam meg mert még együtt voltunk minimum egy évig és nagyon jo volt vele a szex , utána volt pofáraesés a következö párom:S
Én megbántam, mert nagyon fiatal voltam még akkor (15éves), igaz csaknem 2 évig jártunk aztán, de vele soha nem élveztem a szexet...
Nekem gyönyörû volt, és se akkor, se késõbb nem éreztem bûntudatot. És még két év múlva is beleborzongok, ha eszembe jut. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a gyors válaszokat :) Sajon én nem a megfelelõvel vesztettem el, de csak késõbb jöttem rá...elég lehangoló. Azért csak nem kell "egy életen át bünhõdnöm érte"?
Én nem bántam meg az elsõt, a mostani barátommal evszítettem el :)

Szülés után mikor szexeltetek először? Kellemetlen volt az első mindenkinek?

Akinek nem volt gátmetszése esetleg könnyebben ment?

Legjobb válasz: 8 hét után és olyan volt mintha szûz lettem volna... a terhesség 5.hetétõl végig tilos volt szex.Császárom volt.

8 hét után és olyan volt mintha szûz lettem volna... a terhesség 5.hetétõl végig tilos volt szex.Császárom volt.
már sexuális élményekért is lepontoznak, hová jutott ez a világ????ennyi megkeseredett embert......
4 hét után próbáltuk, de még volt egy varratom, és pont rossz helyen. Az pontosan 5 héttel a szülés után esett ki, aznap este együtt voltunk. Nem volt kellemetlen, egyáltalán nem fájt. Az elején kellett 1-2 perc, amíg a gátseb érzékeny volt, de utána már az sem.
Mi 4 hét után, mert apa nem bírt már magával:) , mondhatom nyugodt szívvel, hogy tökéletes volt:DDDDDD, és császárral szültem.
Vajudas nekem is hosszu volt es aztan csaszar. Sexrol le voltunk tiltva a 15. hettol mert vereztem. 6.het utan probaltuk meg. Nagyon kellemetlen volt. Fajt. Olyannyira belem rogzult a fajdalom, hogy a szexualis eletunk totalkarra ment. Szules elott soha nem volt problemam. Most azonban egy rakas nulla vagyok sajnos. Meg jo, hogy a ferjem megerto...de en is meddig huzhatom???? Szeretnenk masik babat...az meg maskent nem fog menni.
Hüvelyi szülés, elsõ szex 6. héten. Borzalmas volt, a szüzességem elvesztése meg sem közelítette ezt. Azóta eltelt 3 hónap, még mindíg nem az igazi, de legalább már nem fáj. Viszont olyan száraz vagyok, mint a sivatag. :(
Hosszú vajúdás után császároztak. A 7. héten szexeltünk elõször és nagyon jó volt csak utána fájt a hegem.
Nekem is császárom volt, de a mûtét után 4-5 héttel még nagyon fájt a hegem, eszem ágába nem jutott szexelni. :) Aztán bepótoltuk :D
Császárnál szerintem ugyanolyan jó lehet, mivel nem sérül a hüvely fala.Én spontán szültem, 5 hét után szexeltünk elõször, és olyan érzésem volt, mintha dörzsölnék belülrõl a hüvelyemet, szóval eléggé fájt.Aztán kb heti egyszer csináltuk, és lassan jobb lett.kb 2 hó után lett tuti:)
Elsõnél kivártuk a 6 hetet, doki rábólintott, még aznap. Nem volt jó, 8 hetesen már én is élveztem Másodiknál a kontroll egyéb okokból tolódott, 7, 5 hetesen mentem, minden oké, még aznap. Már én is akartam, és jó is volt.
Mi 2 hét után, császáros voltam és minden olyan volt mint elõtte.
Mi 3 hónap után, és nagyon fájt. Kb. 6 hónapos volt a lányom, mire megint jó lett.
6 héttel. Hüvelyi szülés volt, 4 kilós gyerkõccel. Hát nekem nagyon fáj, pedig síkosítottunk, elég soká állt vissza, kb 6 hónap után.

Mindenkinek nehezen ment a vezetes az elso orakban?

Nekifogtam vezetni de iszonyatosan benanak erzem magam. Nem tudok rendesen megalni a keresztezodeseknel (pl tul hamar allok meg, lefullasztom a kocsit, nem jol hasznalom a kuplungot...:( Sokszor mar all a sor mogottem en meg ott benazok. Csak kivancsi lennek, hogy en vagyok ennyire szerencsetlen vagy meg van valaki aki igy kezdte? Nagyon el vagyok kenodve. A kuplung az ami a legjobban elkeserit. :( Mindjart jon ertem az instruktor, kivancsi vagyok ma mit benazok el.

Legjobb válasz: Mindenki hót béna az elsõ órákon, sõt, a vezetés tanulás alatt is. Én is rengetegszer lefulladtam, forgalomban is, lámpánál a legtipikusabb, de semmi ciki nincs ebben, ezen mindenki átesik. Az igazi tanulás amúgy is a jogsi megszerzése után kezdõdik. 8 éve vezetek napi szinten, balesetmentesen...

Nekem jól ment, de én speciális eset vagyok. :D Ne keseredj el, elõbb-utóbb belejössz.
Mindenki hót béna az elsõ órákon, sõt, a vezetés tanulás alatt is. Én is rengetegszer lefulladtam, forgalomban is, lámpánál a legtipikusabb, de semmi ciki nincs ebben, ezen mindenki átesik. Az igazi tanulás amúgy is a jogsi megszerzése után kezdõdik. 8 éve vezetek napi szinten, balesetmentesen...
Ó, tudnék esélni! Én is akkor ültem kormány mögé életemben elõször, amikor el keztem a rutint. Ráadásul ez kisváros, így a sok ismerõs mind kérdezgette, téged láttunk?! (Kapaszkodni a kormányba, kacsázni az úton...) Állandóan leizzadtam, a végén már (februárban kezdtem vezetni) lenge nyári holmikat vettem alulra, az oktató meg ott fagyott meg mellettem:) Aztán elsõre átmentem mindkét vizsgán.
Azért bénázol, mert Te gondolod így, Te programozod a saját agyadnak, állandóan csak erre gondolsz, hogy mennyire "béna" vagy, tehát ezt fogod produkálni! Olvasd el: esther és jerry higgs: a vonzás törvénye c. könyvet, és ne csak olvasd, csináld is! Elsõre át fogsz menni! én is ilyen kis bénázós voltam, aztán elolvastam ezt a könyvet, azóta minden mûködik! Sok sikert, MEG TUDOD CSINÁLNI!
És még egy dolog, amit fogadj meg egy oktatótól, aki 3 megyében él, és dolgozik, 20 éve lassan a szakmában: Direkt nem buktatnak meg senkit! Ne higgy a pletykáknak, és a meséknek, mert gátolni fognak a tanulásban! Nekem még nem bukott meg jogtalanul tanulóm, és igen sokan elsõre vizsgáznak le! (legutóbbi egy hónapban 5 tanulóm elsõre tett sikeres vizsgát, Szegeden, volt közöttük fiú és lány i, 17-41 évesig!) Ahogy olvastam, sokan vannak negatív véleménnyel... Nekem szerencsém van, mert a égi tanulóim sokan a barátaim lettek, visszajárnak, autóikkal megkeresnek, és hozzám küldik a jogsi elõtt álló ismerõseiket, rokonaikat! Azt hiszem ez a legjobb reklám! Sokan kötöttek ki nálam olyanok, akik más oktatóktól jöttek át, és nálam szerezték meg a tudást, hallottam is történeteket! Szóval, szorgalom, kitartás, és maximalizmus!!!:-)
Én féltem és még soha nem vezettem az elsõ rutin óra elõtt.Kormányozni alig bírtam, mindig sokat kormiztam, olyan béna voltam, hogy csak na.Kivitt elsõ rutinon forgalomba, én kormányoztam õ pedálozott.Persze olyan helyre vitt ami "kihalt", így senki nem volt veszélyben, kivéve mi, mert majdnem neki mentem egy kanyarban az oszlopnak, majdnem elütöttem egy fácánt stb.Aztán elsõre meglett a rutin, mentünk elõször forgalomba.Na az katasztrófa volt.Lefulladtam vagy 10x, a keresztezõdésbe szinte fékezés nélkül bementem, indexelni elfelejtettem stb.Aztán ez elmúlt és másodszorra meglett a vizsi.(elsõn egy pici kreszt rontottam el:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a sok valaszt, nagyon jol esett, hogy ennyien irtatok es sok biztatast kaptam. :) Ma csak egyszer fulasztottam le a kocsit mikor hirtelen akartam indulni a zold lampanal es tisztara bestresszeltem mert mar varakoztak a hatam mogott. De egy picit jobban ment mar a vezetes mint multheten. Nagyon szepen koszonom megegyszer mindenkinek a valaszokat es jol esett, hogy nem hurrogtatok le.
A kérdező hozzászólása: Kedves 19:23-as, latom neked sem egyszeru de megnevetetett a valaszod. Hat nekem az a gondom, hogy en meg annyira gorcsosen figyelek a pedalokra, hogy mikor kell fekezni meg benyomni a kuplungot, hogy idoben megalljak, hogy korulottem megszunik a vilag. Belenezek a tukorbe de fogalmam sincs mit latok mert nem arra koncentralok hanem arra, hogy hogyan nyomkodjam a pedalt es mikor emeljem fel a labam, mikkor nyomjam a feket stb... Ha mar menne az a franya pedalozas akkor talan tudnek koncentralni arra is, hogy mi van korulottem es jobban tudnek arra is figyelni mikor kell kormanyozni. Sajnos nallam a gyakorlas nem johet szoba mert az itthoni kocsink automata valtos. :( Latom nallad mar megy a parkolas, nallam ez meg csak allom. :) Sok sikert kivanok neked a vizsgahoz es laza kezeket a tovabbi vezeteshez. :) )
19.23-as vagyok: Én is sok sikert kívánok neked, remélem, most már jobban fog menni a vezetés, mint eddig! :) A pedálkezelésnek megvan az a technikája, hogy a kuplung befelé gyorsan megy, kifelé lassan, illetve hogy a jobb és bal láb pont ellentétes irányban jár mindig. De ezt az oktatód nyilván mondta... Én azért a helyedben akkor is elmennék kocsikázni egyszer-kétszer, ha automata váltós a kocsi: sokat segít, ha nem kell a kuplunggal szórakoznod, és jobban oda tudsz figyelni a vezetés többi részére, pl. a tükörre, holttérre, indexre, satöbbi.
Én nem voltam béna, mivel nagyapám volt olyan kedves és kivitt a mezõre warthbourggal, és oktató helyett õ cseszegetett. Élveztem és meg is tanultam az alapokat.
Ha automata váltós autótok van, akkor lehet nem lenne hülyeség automata váltóson tanulni. Igaz, hogy kapsz egy korlátozást a jogsidba, de ha új autót vesztek gondolom az is automata lesz, mert csak nem visszafelé fejlõdtök, akkor meg kit érdekel a korlátozás?

Nem fordítva kéne lennie? 15 hetes vagyok, az első 3 hónapban mindent össze-vissza ettem, mindent kívántam, most meg alig tudok valamit enni, semmit sem kívánok.

Eddig nem hánytam csak voltak napok hogy er?s hányingerem volt, émelyegtem. Most is van hogy rámtör a hányinger, de nem tudok mit enni!!! Semmit sem kívánok. Eddig (kb a 13.hétig) nem volt ezzel problémám.

Legjobb válasz: Szia én is az elsõ trimeszterben össze-vissza ettem mindent, azt hittem megõrülök amire ránéztem azt kívántam....akkor híztam 8kg-t!!! Alig tudtam magam kontrollálni, azóta csupán annyi változott, hogy próbálom megállni és tudatosan kiválasztani a megfelelõ étkeket. Azt hiszem én örülnék annak ha most nem kívánnék semmit:)) eddig 13 kg-t híztam pedig tornázom is. 28 hetes

Szia én is az elsõ trimeszterben össze-vissza ettem mindent, azt hittem megõrülök amire ránéztem azt kívántam....akkor híztam 8kg-t!!! Alig tudtam magam kontrollálni, azóta csupán annyi változott, hogy próbálom megállni és tudatosan kiválasztani a megfelelõ étkeket. Azt hiszem én örülnék annak ha most nem kívánnék semmit:) ) eddig 13 kg-t híztam pedig tornázom is. 28 hetes
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! Én eddig 1.5 kg-ot híztam. csak a gyomromnak rossz hogy üres...néha kényszerbõl eszek valamit hogy ne legyek rosszul.

Kismamák, anyukák, az elsõ trimeszterben az émelygés mindentõl megvolt, vagy csak bizonyos ételektõl? Illetve evés után volt, vagy bármikor elõjött? A legelejétõl megvolt az émelygés? Változott az intenzitása?

Legjobb válasz: Elsõ trimeszterben vagyok, a 11. hétben, mindentõl émelygek és bármikor elõjöhet. Vannak napok, hogy jobban, és vannak, amikor kevésbé.

Elsõ trimeszterben vagyok, a 11. hétben, mindentõl émelygek és bármikor elõjöhet. Vannak napok, hogy jobban, és vannak, amikor kevésbé.
3-as vagyok... most annyival javítanék... hogy jelenleg 15 hetes múltam, émelygés nincs, de most reggelente teljesen mindegy, hogy ettem valamit vagy sem... de hányok... igaz utána megkönnyebült jó érzés.
Nekem 5 hetesen kezdõdött, mindig csak délelõtt, már felkelni is alig bírtam.Annyira émelyegtem, hogy le kellett feküdnöm többször is.Hányinger, szédülés együtt.Hiába reggeliztem akkor is megvolt. Igaz 1 pohár tej egy ideig csillapította a hányingert. Általában délutánra múlt el.Szörnyû volt.... :( Most 9 hetes vagyok, de amikor 8 hetes lettem mintha elvágták volna, elmúlt.Remélem nem azért múlt el, mert baj van odabenn, hanem mert nekem ennyi járt a reggeli rosszullétekbõl :D
Én most vagyok 12 hetes, de 2 hete már egyáltalán nem émelygek. Elõtte sem volt túl sok rosszullétem...általában evés elõtt és után volt hányingerem. Nem kívántam a zöldségeket sem, de mostmár mindent meg tudok enni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még.
6. héten kezdõdtek a rosszullétek. Most vagyok 8 hetes. Vannak napok, amikor csak egy kis hányinger van, de most pl. napok óta minden kijön belõlem. Nem mindentõl vagyok rosszul. Amit nem bírok, az a hús, zöldségek. A hústól nyersen is rosszul vagyok. Olaj, fokhagyma, kolbász illata. Ezektõl rohanok hányni. Ami jól esik az a gyümölcs, és az édesség, de sajnos most ezek is visszajönnek. :) És borzasztóan ég a gyomrom. Remélem majd elmúlik a 12. hét könyékén.
Szinte semmilyen tünetem nem volt a fáradékonyság kivételével.
kb.6-9. hétig mindentõl. Ha ettem azért, ha nem ettem azért. Igazából mindenért. Nálam hála égnek kb csak 2 hétig tartott. Azóta néhányszor hánytam reggel, de mindig valami kellemetlen szag váltotta ki a rosszul létemet, és utána azonnal sokkal jobb is lett.
Elsõ vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy kb. az 5. héten kezdõdött.
Most vagyok 12 hetes, csak a hûtõ szagától voltam rosszul, pedig ki is takarítottam, fertõtlenítettem többször. Párom szerint semmi szaga nem volt, én mégis éreztem :) Inkább ki sem nyitottam. Hála isten mostanra ez mérséklõdött, bár szerintem még mindig büdös a hûtõ, és utálok belenyúlni, de már nem öklendezek a szagától, ha muszáj mégis kinyitni... :)

Három fiú kártyázik. Aki veszít, az összes pontját szétosztja egyenlõen a többiek között. Három játék után már mindenki vesztett egyszer, így az elsõ fiúnak 4, a másodiknak 10, a harmadiknak 0 pontja van. Melyik fiú veszített elõször?

Legjobb válasz:
Az tiszta, hogy a harmadik vesztett utoljára (vagyis most). Nézzük, mi volt az elõzõ (középsõ) játszma végén: Aki akkor vesztett, annak akkor 0 pontja maradt. A harmadik srác, aki pedig elsõre vesztett, az másodjára megkapta a második vesztes pontjainak a felét. Vagyis a második játszma végén az elsõ vesztesnek több pontja volt, mint a második vesztesnek (akinek 0). Mindketten ugyanannyit kaptak a harmadik játszma végén a harmadik vesztestõl, vagyis akinek a legtöbb pontja lett a végén, az veszített elsõre. Kész. Azt is vissza lehet számolni, hogy hány pont lehetett nekik induláskor. Nézzük visszafelé: 3. után:  4, 10,  0 2. után:  0,   6,  8 1. után: 12,  0,  2   idáig minden biztosan így alakult, mert a vesztes 0 lett. Most viszont már csak találgatni lehet: kezdet: 10,   4,  0 vagy 11, 2, 1 Ellenõrzés: Második veszít: 12,  0, 2 lesz, akár 10,4,0 akár 11,2,1 volt nekik kezdetben. Elsõ veszít:         0,  6, 8 Harmadik veszít: 4, 10, 0

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az tiszta, hogy a harmadik vesztett utoljára (vagyis most). Nézzük, mi volt az elõzõ (középsõ) játszma végén: Aki akkor vesztett, annak akkor 0 pontja maradt. A harmadik srác, aki pedig elsõre vesztett, az másodjára megkapta a második vesztes pontjainak a felét. Vagyis a második játszma végén az elsõ vesztesnek több pontja volt, mint a második vesztesnek (akinek 0). Mindketten ugyanannyit kaptak a harmadik játszma végén a harmadik vesztestõl, vagyis akinek a legtöbb pontja lett a végén, az veszített elsõre. Kész. Azt is vissza lehet számolni, hogy hány pont lehetett nekik induláskor. Nézzük visszafelé: 3. után:  4, 10,  0 2. után:  0,   6,  8 1. után: 12,  0,  2   idáig minden biztosan így alakult, mert a vesztes 0 lett. Most viszont már csak találgatni lehet: kezdet: 10,   4,  0 vagy 11, 2, 1 Ellenõrzés: Második veszít: 12,  0, 2 lesz, akár 10, 4, 0 akár 11, 2, 1 volt nekik kezdetben. Elsõ veszít:         0,  6, 8 Harmadik veszít: 4, 10, 0

Fehér folyás az mindenkinek kell hogy legyen az első menstruáció előtt?

Fehér folyás az mindenkinek kell hogy legyen az első menstruáció előtt? Vagy az is attól függ hogy ki milyen?

Legjobb válasz: Mindenkinek van fehér folyása. Annak is aki már több 10 éve menstruál. Ez a nõi szervezet természetes mûködése. És az elsõ menstruációt megelõzõen jelenik meg a lányoknál, majd pedig utána is van.

Mindenkinek van fehér folyása. Annak is aki már több 10 éve menstruál. Ez a nõi szervezet természetes mûködése. És az elsõ menstruációt megelõzõen jelenik meg a lányoknál, majd pedig utána is van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Az elsõ menstruáció elõtt menyi idõvel szokott jelentkezni?
Általában 1-2 évvel a menstruáció elõtt van fehérfolyás, de ez egyéni dolog. Van akinek több idõ telik el menstruációig, van akinek kevesebb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Elõzõ vagyok. Természetesen nem csak menstruáció elõtt lehet fehérfolyás, hanem egészen a klimaxig. Csak az elõzõ kommentem kicsit félreérthetõ.

Az első alkalommal mindenkinek vérzik? Először fáj a legjobban? Nagyon fáj?

Azt soha nem értettem igazán, hogy ha valaki már használ tampont, és ugye azt be tudja tenni rendesen, akkor az első alkalommal miért vérzik? Hiszen a tampon ugyanott van, csak nyilván kisebb.

Legjobb válasz: Sokféle dologtól függ. Például: mennyire kívánod, mennyire vagy izgatott, mennyire tudod magad elengedni, mennyire bízol a partneredben. Sokaknak fáj az elsõ, de nem mindenkinek, a volt barátnõmnek például nem fájt.

Sokféle dologtól függ. Például: mennyire kívánod, mennyire vagy izgatott, mennyire tudod magad elengedni, mennyire bízol a partneredben. Sokaknak fáj az elsõ, de nem mindenkinek, a volt barátnõmnek például nem fájt.
azért, mert a szûzhártyán eleve van egy lyuk, itt távozik a vér is. Ezen általában a tampon átfér anélkül, hogy megsértené. Bár van, aki át is szakítja egy nagyobb tamponnal. Amúgy ha eléggé el tudod magad engedni és kellõen felizgat a párod, nem fáj az annyira. Ha van egy kis rutinja, még kevésbé. De ne legyél szégyenlõs, ha fáj, vagy kellemetlen, nyugodtan szólj neki, hogy álljon meg egy picit. (ez általában az után esik jól, hogy sikerült átszakítania)
Én nem véreztem, viszont fájt..de csak azért mert 1 gyíkarccal voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!