Találatok a következő kifejezésre: Az első minden lánynak (83 db)

A fiúknak is fontos, hogy kivel történik az első, mint a lányoknak?

Legjobb válasz: Nekem nagyon fontos, ennek megfelelõen az elsõ az akkori szerelmemmel történt, és máig szép emlék. 39/F

Nekem nagyon fontos, ennek megfelelõen az elsõ az akkori szerelmemmel történt, és máig szép emlék. 39/F
'mér?! a lányoknak fontos??
Van akinek fontos dolog.Azokat tobbnyire becsulni lehet.
Nem igazán, csak jól nézzen ki a csaj. :)
a férjem azt mondta, neki fontos volt, ezért várt az igazira. velem vesztette el a 21. szülinapja elõtt 1 hónappal:) 27/N
Nekem fontos.. 17/F
Lószart se számít. Semmi varázslatosság nincs benne, az elsõ szerelmek az esetek többségében mindig a szemétben kötnek ki, nem is lesznek életre szólók. Fõleg, hogy utána még a többség ki akarná élni magát szexuálisan, eregeti a "szárnyát"/farkát, és ugye még kiváncsi az ember más nõk testi gyönyöreire is. TEhát az elsõ az olyan átlépni való kategoria általában. Jó egy prostival elveszteni szerintem, én ahhoz megyek, és nem érdekel abszolút, nem kell túllihegni. Eleve szar ma már, ha úgy mutatkozol be a nõdnek, hogy na én vagyok az a menõnek gondolt fickó, ako szûz mint a pi-csa. Rohadtul nem az számít, hogy kivel van az elsõ, hanem az, hogy van e szexuális tapasztalatod , átélted már az élvezet ezen forrását, megélted e már ezt az élmény vagy sem, illetve hogy van e jelenleg elfogadható színvonalú partnered /feltéve ha neked egyáltalán kell olyan magad mellé/. Sose a mult számít, hanem amit elértél, ami a jelenben megvan. Elsõre csak mult idõben szoktak az emberek többsége visszagondolni. AZon meg túllesznek és kész...
Nekem az.
Igen. Sokáig voltam elkeseredett, mert nem igazán volt barátnõm. 19 voltam amikor a párom belépett az életembe, tartottam valamelyest a szextõl, mert még szûz voltam, de vele veszítettem el. Utólag nagyon örülök, hogy nem mással.
A lányoknak fontos?
Hát persze. Kutyával nem lehet.
csak én vagyok olyan marha...
én is így gondolom ahogy az elsõ írta. nincs jelentõsége
Igen‼
Ez hülyeség.
Értelmesnek lánynak tûnsz, úgy hogy ne vegyél részt ilyen butaságokban:) az nem verseny, hogy kinek mikor jön meg. Elõbb-utóbb mindannyiótoknak meg fog, akkor majd azt kívánjátok, hogy bárcsak ne jött volna meg:)
Ez hülyeség!
pont fordítva és ez nem hülyeség! egyébként:ha már menstruálsz és nagyon lefogysz akkor van hogy el is múlik a menstruáció, szóval van köze e testsúlyhoz
Nekem nagyon késõn jött meg és elég vékony lány voltam. Ducibb vagy fejlettebb osztálytársaimnak nagyon hamar megjött a bajuk.
Ez egy nagy hülyeség. Osztálytársam ( annyi idõs, mint én pár nap eltérés van köztünk ) õ ducibb, mint én és neki jóval elõbb megjött mint nekem. 14/L
A kérdező hozzászólása: én teljesen egyetértek veletek. igazából azzal tisztában vagyok, hogy más egyéb dolgok miatt irigyek rám (én vagyok a legérettebb) és az egyik többször is azt hazudta nekünk, hogy megjött neki, de lebukott hogy mégse... szóval, lehet hogy emiatt is piszkálnak.
Márpedig a mi osztályunkban annak a két lánynak jött meg elõször, aki a legducibb volt, és annak a lánynak 8. végéig se jött meg a vérzése. Az se titok, hogy ha egy adott százalékot nem éri el a testzsír, nem termelõdik a megfelelõ hormon, ami a vérzéshez kéne. Szerintem az sem újdonság, hogy ha valaki koplalni kezd, akkor ki is maradhat a vérzése. Na akkor most kinek van igaza? A barátnõdnek, vagy mindenki másnak? :D
Ajj, istenem, hülyeség:) nincs jobb dolgotok, mint butaságokkal zrikálni egymást?:) ez ugyanolyan 'városi legenda', mint hogy a vörös csajok tüzesek, a szõkék buták, és fene tudja mi egymás:P
A kérdező hozzászólása: 12. énvagyok a a második legfiatalabb, mégis én rendelkezek közölük a legtöbb kerékkel (ha értitek).
Hány évesek vagytok?
ez tényleg nem ettõl függ...
A kérdező hozzászólása: van rajtam 4 kiló felesleg, és a bnõim ezzel piszkálnak, hogy akkor nekem sose fog megjönni (mellesleg az egyiken van úgy 10 kg felesleg, azon kivûl egyikek se jött még meg..)
hülyeség.
én épp fordítva hallottam, de szerintem nem igaz egyik sem
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. :)
16, nem fájt, nem véreztem, szimplán untam.-.-
Majd 10+ év múlva fogom (ha egyáltalán), akkor majd nyilatkozom. 21/F
Segithetek az ügyedben !Csak mond meg hol lakksz és meár megyek is!
14 évesen, elég jó volt! 17/f
15voltam fájt nem élveztem és nagyon meg is bántam..
15. Jó volt, és egy kicsit sem fáj. :) Azóta is együtt vagyunk és imádjuk egymást. 16/L
15 voltam, fájt, véreztem.Kicsit korai volt szerintem.De azóta is együtt vagyunk már 3éve lassan.
15 éves voltam...egy icipicit fájt az elsõ benyomás...aztán ment tovább problémamentesen :D 17/L
nekem egyáltalán nem fájt... nem is vérzet . semmit nem éreztem...
Én 20 évesen vesztettem el a barátommal. Eleinte többször próbált az ujjával tágítani, az érzéshez szoktatni, és amikor behatolt, egyáltalán nem fájt. Azt nem tudom, hogy véreztem-e, mert akkor jött meg -.-. Viszont a késõbbi próbálkozásaink kudarcba fulladtak a fájdalmam miatt. Ekkor megálltunk és megvártuk, míg elmúlik.
Nem fájt, nem véreztem... Nem mondom azt, h nem élveztem, de az volt a megállapításom utána: ezért az a nagy felhajtás, h elsõ alkalom és ez milyen nagy jelentõségû a lányoknak?!?! 21L
92 voltam de már mikor volt az , ó
Visszanézve korai volt, 14 voltam. 3 hónapja jártam, az elsõ - és azóta is egyetlen - barátommal, aki nagyon figyelt rám, vigyázott. Pizzát rendelt, félédes pezsgõt vett, és letöltötte azt a zenét, amire egyszer megjegyeztem, mennyire illik az elsõhöz, és emlékezett rá. Szóval korai volt, de nem bánom, mert azzal történt, akivel kölcsönösen szerettük egymást, két éve. 16/L Ja, és megvolt éppen, szóval nem tudom, vérzett-e, de nem fájt.
nekem nagyon jó volt(16F):) és az akkori barátnõm se panaszkodott ;) most 21 vok
17 évesen vesztetem el fájni nem fájt csak véreztem! Én a szerelmemmel vesztetem el és nagyon jó volt vigyázott rám nagyon!
Veszítsd el gyorsan, és megtudod.
17 voltam és nagyon jó volt, nem véreztem nem is fájt 20/L.
4 voltam és nem élveztem.
23/F Semmi extra. Most 27 vagyok.
én 3 honap után vesztettem el a barátommal, 15 évesen.. nagyon szerettük egymást és sokszor kielégitettük elõtte egymást.. amikor felkészültem akkor feküdtünk le, de nekem nemfájt.. mondhatni jó volt :) fõleg hogy vigyázott rám nagyon!
Nem zavarna, tök ari, h még egy kicsit ügyetlen :P 19f
dehogy szakítanék, majd megtanítom ;-)
A barátnõmnek én vagyok az elsõ minden téren, és imádom. Eszembe nem jutna szakítani vele. 20/F
Dehogy!NEM nem zavarna szerinrtem is aki ilyen nagyon aranyos 16/f
Emiatt nem szakítanék. 28/F
nem szakítanék ezért. de ha nem is akarja "megtanulni a dolgokat", akkor már igen. 24F

Ha nincs semmilyen terhességi tünetem, kirobbanó formában vagyok, tapasztalatotok szerint az inkább fiúra v. lányra utal? Vagy ez hülyeség? Az első terhességemnél minden volt:hányinger, fáradtság, mellfeszi. Létezik hogy a második más nemű?

Legjobb válasz: Hát vagy igaz vagy nem. Csak, hogy "alakuljon" a helyzet: az elsõ terhességemmel minden bajom volt és lány lett, a másodikkal semmi bajom nem volt és fiú. A tesómnak két fiú után született a lánya. Õ azt mondja, hogy a három terhessége között nem volt lényeges különbség, nem is igazán akarta elhinni az ultrahang alapján, hogy a harmadik lány.

Hát vagy igaz vagy nem. Csak, hogy "alakuljon" a helyzet: az elsõ terhességemmel minden bajom volt és lány lett, a másodikkal semmi bajom nem volt és fiú. A tesómnak két fiú után született a lánya. Õ azt mondja, hogy a három terhessége között nem volt lényeges különbség, nem is igazán akarta elhinni az ultrahang alapján, hogy a harmadik lány.
Nekem ket olyan terhessegem volt, mint amit te leirtal es ket fiam van. Nem hiszem, hogy ebbol lehet kovetkeztetni, mert mi negyen vagyunk testverek, 2 fiu es 2 lany, Edesanyam elmondasa szerint mind a negy terhessege problema es tunetmentes volt. (Annyira, hogy az en erkezesem felidosen derult ki...)
Nekem az elsõvel tüneteim voltak, fiú lett. Most nincsenek, remélem lány lesz.
A kérdező hozzászólása: Ennyit arról hogy nincs tünet..Az 5.héttõl:mellfájás, feszülés, hányinger reggel-este, gyomorfájás, fáradékonyság, ingerlékenység...A lányommal is voltak, de ez most intenzívebb szerintem, vagy pont ugyanolyan, úgyhogy majd írok mi lesz, fiú v.lány!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!kíváncsi leszek, mert nekem az elsõ lány és voltak "nagykönyvben megírt tüneteim".Az elmondottak alapján kisfiú, és a férjem nagyon boldog is lenne, nekem mindegy, én már boldog vagyok!Köszi csajok, pár hónap múlva írok.
Nekem csak csekély tüneteim voltak, minimális émelygés, fáradékonyság, de ezek még kellemetlennek sem mondhatóak és fiú lesz !:D
szia! az elsõnél fiam lett: semmi komoly tünet - élveztem a terhességem, ezért is vártam annyira a másodikat... most a másodikkal MINDEN! ami rossz az jött! hányás 22. hétig, pokoli fájdalmak szeméremcsontnál-combban-farokcsontban!, vizesedés, egész idõ alatt pisi kényszer, kialvatlanság... és a többi ... most lányunk lesz! én azt vettem észre hogy inkább a második a nehezebb terhesség, nem pedig az hogy az milyen nemû! de ezt csak a környezetembõl szûrtem le. 35. hkm
Barátnõmnél így volt, két különbözõ lefolyású terhesség, két különbözõ gyerek. Az elsõvel nagyon sokat szenvedett, rosszul volt, lánya lett. A másodiknál szinte észre se vette, hogy terhes, és fia lett. Nekem még csak egy van, õ fiú, és az ég világon semmi bajom nem volt. Soha egy émelygés, semmi hányinger, semmi.
Semmi bajom nem volt az égvilágon! Ha nem nõtt volna a pocim, és persze ha nem mozog a baba, észre sem veszem hogy állapotos vagyok. Elsõ baba, és kislány lett.
Kevés tünet volt és fiú
Nekem az elsövel igen sok gondom volt, lány lett. A másodikkal alig vettem észre, lány lett. A harmadikkal szintén sok tünetem volt, fiú lett.
Erre nem lehet mit adni.Minden terhesség más és más a baba nemétõl függetlenül.
Esetleg lehet már valamit tudni ki a pocak lakó ?

A meleg vagy biszex fiúk is éppúgy tartanak az első alkalomtól, mint a szűz lányok?

Ahogy láttam, épp annyira "kéretik" magukat, vagy csak kamusok? Mire oda jutnánk, eltűnik mindegyik.

Legjobb válasz: Hát mondjuk fenékbe kellemetlenebb kapni, mint punciba, szóval... Egyébként meg a legtöbb szûz lány nem tart tõle. Miért kéne? Az elsõ szex nem olyan, mint a tüdõrák...

Hát mondjuk fenékbe kellemetlenebb kapni, mint punciba, szóval... Egyébként meg a legtöbb szûz lány nem tart tõle. Miért kéne? Az elsõ szex nem olyan, mint a tüdõrák...
Nem nemfüggõ, szerintem.
Hát én igen... Sehol normális srác, de ha akad mindig ugyanaz az izgalom...
én tartok tõlle, remélem gyengéd lessz.
Én nem vagyok meleg vagy bi, de NAGYON TARTOK az összes alkalomtól, amikor a kis fenekem veszélybe kerülhet...

A fiúk is úgy élik meg az első csókot, mint a lányok?

Legjobb válasz: Azért a férfi/nõi száj esetében nincsenek olyan eltérések, mint pár lábbal lentebb. :) Ez inkább hozzáállás kérdése. Két lány sem feltétlen éli meg ugyanúgy az elsõ csókot.

Azért a férfi/nõi száj esetében nincsenek olyan eltérések, mint pár lábbal lentebb. :) Ez inkább hozzáállás kérdése. Két lány sem feltétlen éli meg ugyanúgy az elsõ csókot.
Persze hogy olyan fontos és emlékezetes.
Mire gondolsz?
Izgi volt mert a nõ akivel csókolóztam izgatta a fantáziámat. :) Persze az elsõ szex sokkal gyakoribb és élénkebb élményeim közé tartozik, mármint gyakran gondolok rá. :) Szivesen mennék vissza és élném át újra. :)
Nálam máig emlékezetes volt az elsõ csók. Sokszor örömmel gondolok rá és arra is, hogy mennyit szerencsétlenkedtünk. :) De ez attól függ, hogy milyen érzelem van mögötte. De talán még a fiatal fiúknál, csak számít valamennyire az érzelem..... :D
Nincs benne semmi különbség. Ugyan úgy izgulhatnak elõtte és ugyanúgy élvezhetik. Felizgulhatnak, elolvadhatnak tõle. Sok mindent kivált egy csók de lényegében azonos szerintem a lányok reakcióival. Azért nincs akkora különbség fiú és lány között XD.
Szerintem a kérdezõ arra gondol, hogy a fiúknak is olyan emlékezetes és fontos e az elsõ csók mint a lányoknak.
A lányok hogy élik meg?
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy kérdezem, a fiúk hogy élik meg?
Talán itt még nincsenek olyan nagy külömbségek. Bizonyára emlékezetes marad, valmiért.. Mert a lány már gyakorlott, rásegíti a fiút ha elõször teszi, valaki írta szerncsétlenkedtünk..

Tenyleg nagyobb a 2. Baba mint az elso? Neked hogy volt? Nekem elso 4030gr (lany) most 20 htk vagyok. Nemar. :S

Legjobb válasz: 3 lányom van. Így születtek: 2850g 3660g 4090g Amúgy azt mondják 10% növekedés az átlagos babánként, mi ezt túlléptük. (Ugyanakkor egy barátnõm a 7. babáját várja, náluk azért ez nem maradt így...)

3 lányom van. Így születtek: 2850g 3660g 4090g Amúgy azt mondják 10% növekedés az átlagos babánként, mi ezt túlléptük. (Ugyanakkor egy barátnõm a 7. babáját várja, náluk azért ez nem maradt így...)
elsõ: (kislány) 3150 gr 49 cm második : (kisfiú) 3650 gr 53 cm hozzá tenném szerintem fiú - lány közt is van különbség...illetve nálunk inkább ezért volt...kisifunk igazi vasgyúró, lányunk vékonyabb típus :)
Nekem nem lett nagyobb sõt! Elsõ: 3880gramm és 57cm Másoik: 2720 garmm és 47 cm!
Nálam: 1. baba 3000g 2. baba 2900g Harmadikat várom, õ a 36 hetes uh-n volt 2510gramm:)
1 fiu 4050g 59cm 2 fiu 4200g 60cm 3 kislány 3740g 56cm 4 ? még pocakban augusztusig :)
Egyre könnyebbek lettek a szüléseim! :o) Szóval ne aggódj! elsõ
Kérdezõ én mit szóljak? 1. 46oo g 2. most várom..
Anyukámnak így volt: 1- fiú 2800 gr 2- fiú 3600 gr 3- lány 2850 gr Anyós : 1- fiú 3200 gr 2- fiú 3800 gr Nekünk még egy van aki 4000 grammal született :D De tervezzük a tesót, én mondtam ha folytatjuk a családi tendenciát akkor a tesót talicskában toljuk haza :D
A kérdező hozzászólása: oke de azt az egy talicskanyi gyereket meg is kell am szulni :) ))
Elsõ 3370g 50cm Második 2870g 48cm Lánykák
A kérdező hozzászólása: Amen :)
Na errõl sem hallottam még... elsõ lány 3330 gr, 51 cm 40+8 második lány 3990 gr, 53 cm 40+1
19-es vagyok Ha nagyobb lesz mint az elsõ, akkor tuti császár :( Az elsõ is hosszú vajúdás és 4 órányi tolófájások után császár lett... Megszenvedtem érte, de megérte :)
1. fiú 3400 g és 54 cm 2. lány 4150 g és 52 cm
Megvan a babád kérdezõ, mekkora lett?
A kérdező hozzászólása: 20 at toltottem hetfon
hányadik hétben vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor majd en irom meg neked mekkorat szultem :) makoska :D Na a kommentek 2. oldalat olvasva kicsit jobb kedvem lett :) Meg van idom addig, probalok nem erre gondolni...ha szakadok repedek torok nem baj az :) )) csak o legyen jol a kicsi babam!
A kérdező hozzászólása: Uristen ezt en nagyon nem akarom :) aaaa nem hiszem el....sirok!!!
1-sõ : 4200 gr 46 cm 2. : 3600 gr 52 cm
46 cm akart lenni az elsõ babánál nem 46
A kérdező hozzászólása: 5 os :D aah en kesz vagyok miota tudom, hany hetes v most??? En 20 ha te hamarabb szulsz ne felejts el engem ird meg mennyivel szultel...
Kérdezõ peched van, mert még csak 8 hetes vagyok :)
elsõ 3kg 50cm és lány második 3750g éa 55cm fiú A fiamat még 3szor is megszülném, olyan gyors és könnyû volt a szülés. Nem mindig mérvadó a súly.
unokatesómnak 3 gyereke van, a legelsõ volt a legnagyobb baba a legutolsó pedig a legkönnyebb!
1. 3790/58 39+6ra született 2. 2600/53 38+0ra szül. 3. 3050/51 39+2-re MInd idõben jött, a második kicsit elõbb, de nem emiatt lett ilyen pici! Nem tudni az okát. Mi azt nem tudjuk, hogy ez elsõ babánk hogy lett olyan nagy! :) )
A kérdező hozzászólása: Meg van 2 hetem :) )

Mit csináljak Vele? 11 hónapos lesz a lányom.9 hónapos koráig átaludta az éjjelt, amióta jött az első foga, azóta rémálom minden este (2 hónapja).

S?t már nappal sem akar aludni, ezért ny?gös, nagyon hisztis, éjjel 3-4szer felkel, iszik egy kis teát és alszik tovább. De amíg nem kap teát, sír. Nem akarom teáztatni és jó lenne ha visszaszokna arra hogy éjjel alvás van. Gondolom a nagy melegek miatt sem aludt valami jól, 30 fok van a szobában...

Legjobb válasz: Szia. ugyan ez van nálunk, mintha én irtam volna. Annyi az eltérés hogy az én lányom 6 hós kora óta csinálja, akkor jött az elsõ foga. Most 7.5 hónapos, éjjelente sokat fent van, nappal nem alszik csak sír, nyafizik. Nem hagyom sírni, neked se tanácsolom.

Szia. ugyan ez van nálunk, mintha én irtam volna. Annyi az eltérés hogy az én lányom 6 hós kora óta csinálja, akkor jött az elsõ foga. Most 7.5 hónapos, éjjelente sokat fent van, nappal nem alszik csak sír, nyafizik. Nem hagyom sírni, neked se tanácsolom.
Szerintem el fog múlni és vissza fog állni a rend. Kb 6 hós kora óta mi is idõnként "szívunk" éjjelente. Aztán megint egy hétig átalussza az éjszakát, majd megint történik valami ami miatt nem. Nálunk pl. a nagy melegben ugyanez volt, hogy 3-4szer felkelt, 1-1.5 óra volt, mire visszaaltattuk... Hûtsd a szobáját amennyire csak tudod és minimál ruhát adj rá. Hátha jobban fog aludni õ is.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek. Eddig nem hagytam sírni. Éjjel felkel, iszik és alszik is vissza rögtön. De ha nem kap inni, pöröl -míg kimegyek a konyhába utántölteni..- csak a pelus van rajta, semmi ruha. Csak mostanában egy ujjatlan body-t adok Rá, ha kicsit hûvösebb az idõ este. Nem tudom jobban lehûteni a szobát sajnos. Jó lenne ha visszaállna a régi rend, mert februárban érkezik a kistesó, és jó lenne ha akkor már a kislányommal nem lenne ilyen alvási probléma.
Chamomilla Vulgaris 15 ch homeós bogyó többször 5 golyó nap közben, este kétszer 5 lefekvés elõtt
A kérdező hozzászólása: Köszi, holnap veszek. Remélem hat majd.

Miért hasonlítják mindig a lányokat az apjukhoz már az első perctől kezdve? (ha nálatok ez volt)

Főleg nők.

Legjobb válasz: nálunk azért mert amikor megszületett kiköpött apja volt!!! amikor megláttam elõször az elsõ gondolatom az volt hogy hasonlíthat ennyire az apjára :D most pedig azért,mert bár külsõre már hasonlít,de tulajdonságaiban olyan mint az apja. most 3 éves.

nálunk azért mert amikor megszületett kiköpött apja volt!!! amikor megláttam elõször az elsõ gondolatom az volt hogy hasonlíthat ennyire az apjára :D most pedig azért, mert bár külsõre már hasonlít, de tulajdonságaiban olyan mint az apja. most 3 éves.
rám-kimaradt, bocsi
Nem tudom kicsi korom óta nagyon hasonlítok apukámra, és az a jellemzõ, hogy a lányok apjukra ütnek a fiúk az anyjukra.
nálunk is ez volt, van.A lányom valóban hasonlít a páromra, de most már inkább az anyósomra, Természetre pedig tiszta apja :)
Gondolom azért, mert a lányok általában az apukájukra hasonlítanak, a fiúk meg az anyukájukra. Az én lányom minden porcikája, a fején lévõ forgótól kezdve a talpáig olyan, mint az apjáé. Apósom ahányszor meglátja rácsodálkozik, hogy olyan, mintha a férjem feküdne ott újra kisbabaként. Azt nem igazán tapsztaltam, hogy ezt nõk mondják. (Egyébként én is annyira hasonlítok apukámra és annyira nincs bennem semmi anyából, hogy anya mindig azzal viccelõdött, hogy nekem csak az apám biztos.)
Gyerekként apum rokonai szerint apumra, anyum rokonai szerint anyumra hasonlítottam nagyon. Mindenkinek igaza volt, mert azokat a vonásokat látta meg bennem, amit már sok-sok éven keresztül láttak a saját családjukban. Ha tükörbe nézek, az arcomon megtalálom mindkettõjük vonásait :)
Az egyik lányom tiszta apja, a másik lányom tiszta én. A fiam pedig szintén tiszta apja. Egyébként én nem szeretem az ilyen hasonlítgatósdit, nincs értelme errõl beszélgetni sem, mivel teljesen mindegy és jelentõsége sincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!