Találatok a következő kifejezésre: Az első minden (1436 db)

Tgyás-hoz, második gyereknél, ha még gyed-en vagyok az elsővel, minden papírt újra be kell majd nyújtani az OEP-hez?

Pl jövedelemigazolást?

Legjobb válasz: Így van, mindent ugyanúgy kérnek mint az elsõnél. Imádják a papírmunkát. Sajnos...

Így van, mindent ugyanúgy kérnek mint az elsõnél. Imádják a papírmunkát. Sajnos...

Méregessem babámat hogy mennyit eszik? Még pocakban van, de az elsöt mindig mértem, csak hogy tudjam hogy ha sír, lehet-e attól hogy éhes.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ gyereknél volt mérleg, de folyton csak idegeskedtem miatta, így a másodiknál és most a harmadiknál sincs mérleg. Most a védõnõ odaadota az övét 1 hétre, akkor mértem napi 1x, hogy mégis mennyit eszik. Ennyi nekem elég is volt a mérlegekbõl:) Szerintem felesleges.

Nekem az elsõ gyereknél volt mérleg, de folyton csak idegeskedtem miatta, így a másodiknál és most a harmadiknál sincs mérleg. Most a védõnõ odaadota az övét 1 hétre, akkor mértem napi 1x, hogy mégis mennyit eszik. Ennyi nekem elég is volt a mérlegekbõl:) Szerintem felesleges.
Egyetértek az utolsóval! Ha sírt a babám, akkor cici! Meg is nyugodott tõle, és a tejtermelést is elõsegítette! Ha méred, azt ne felejtsd el, hogy nagy különbségek lehetnek a csecsemõk között! Van amelyik kevesebbel, van amelyik több tejjel fejlõdik jól!
Temperamentumodtól függ. Én szerettem mérni, látni és tudni. Ha nem vagy nagyon parázós, akkor mérd. Ha idegeskedõs típus vagy, akkor ne, mert csak ártasz vele. Amúgy meg ha sír, tedd cicire. Lehet nem éhes, de megnyugszik tõle...
Szerintem ne. Bõven elég hetente megmérni, hogy gyarapodott-e.
Ne mérd... elsõ babát én is mértem minden etetésnél, halálra idegeltem magamat ha kevesebbet evett mint "kellene" (ez már eleve egy hülyeség, hogy meg van adva mennyit kellene ennie egy babának, náluk is megvannak az egyéni különbségek mint a felnõtteknél, meg általában reggel sokkal többet esznek mint délután vagy este). Most 3 hetes a második babám, õt elsõ hétben mértem, aztán emlékeztettem magamat rá milyen idegbajos voltam az elsõnél az állandó méricskélés miatt így már nem mérem. Fogalmam sincs mennyit eszik egyszerre. És én nem rakom minden nyekkenésnél cicire, csak ha egyértelmû a jelekbõl hogy éhes (nem is lenne jó ha pl. cicire tenném amikor éppen a hasával kínlódik, mert csak rosszabb lenne neki tõle ha akkor ráenne). Minden pelusban van pisi, majdnem mindegyikben van kaki, és gyarapszik is a pici, szóval biztos elég neki az amit eszik. Én meg nem idegeskedem naponta 5-6-szor azon, hogy úristen, megint 10/20/30 grammal kevesebbet evett a kelleténél.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

A fiúknak is fontos, hogy kivel történik az első, mint a lányoknak?

Legjobb válasz: Nekem nagyon fontos, ennek megfelelõen az elsõ az akkori szerelmemmel történt, és máig szép emlék. 39/F

Nekem nagyon fontos, ennek megfelelõen az elsõ az akkori szerelmemmel történt, és máig szép emlék. 39/F
'mér?! a lányoknak fontos??
Van akinek fontos dolog.Azokat tobbnyire becsulni lehet.
Nem igazán, csak jól nézzen ki a csaj. :)
a férjem azt mondta, neki fontos volt, ezért várt az igazira. velem vesztette el a 21. szülinapja elõtt 1 hónappal:) 27/N
Nekem fontos.. 17/F
Lószart se számít. Semmi varázslatosság nincs benne, az elsõ szerelmek az esetek többségében mindig a szemétben kötnek ki, nem is lesznek életre szólók. Fõleg, hogy utána még a többség ki akarná élni magát szexuálisan, eregeti a "szárnyát"/farkát, és ugye még kiváncsi az ember más nõk testi gyönyöreire is. TEhát az elsõ az olyan átlépni való kategoria általában. Jó egy prostival elveszteni szerintem, én ahhoz megyek, és nem érdekel abszolút, nem kell túllihegni. Eleve szar ma már, ha úgy mutatkozol be a nõdnek, hogy na én vagyok az a menõnek gondolt fickó, ako szûz mint a pi-csa. Rohadtul nem az számít, hogy kivel van az elsõ, hanem az, hogy van e szexuális tapasztalatod , átélted már az élvezet ezen forrását, megélted e már ezt az élmény vagy sem, illetve hogy van e jelenleg elfogadható színvonalú partnered /feltéve ha neked egyáltalán kell olyan magad mellé/. Sose a mult számít, hanem amit elértél, ami a jelenben megvan. Elsõre csak mult idõben szoktak az emberek többsége visszagondolni. AZon meg túllesznek és kész...
Nekem az.
Igen. Sokáig voltam elkeseredett, mert nem igazán volt barátnõm. 19 voltam amikor a párom belépett az életembe, tartottam valamelyest a szextõl, mert még szûz voltam, de vele veszítettem el. Utólag nagyon örülök, hogy nem mással.
A lányoknak fontos?
Hát persze. Kutyával nem lehet.
csak én vagyok olyan marha...
én is így gondolom ahogy az elsõ írta. nincs jelentõsége
Igen‼

Létezik hogy hátul lent jön első foga a fiamnak? Vagy az első mindíg elöl jön?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Remélem még sikerül felvennem Veled a kapcsolatot. Végül fog lett a kisfiadnak? Én most ugyanebben vagyok. Nagyon fehér az ínye és kint van egy hegyecske. Szerintem az lesz. Nálatok hogy lett? Köszönöm elõre is!

Kedves Kérdezõ! Remélem még sikerül felvennem Veled a kapcsolatot. Végül fog lett a kisfiadnak? Én most ugyanebben vagyok. Nagyon fehér az ínye és kint van egy hegyecske. Szerintem az lesz. Nálatok hogy lett? Köszönöm elõre is!
Mindig 2 alsó fog jön ki elöl elõször, majd az felsõ 2 elõl.

Mi az a tisztelet és a szeretet? Mindig csak a saját magam érdeke az első, mindig csak én. Amíg ezen a világon vagyok, csakis azzal törődöm, hogy nekem jó legyen, senki más nem érdekel. Miért kéne ezen változtatnom?

Kihasználok mindenkit, teszek mások érzéseire, mert csak így lehet belőlem valaki. Sokan azzal papolnak nekem, hogy szeressek, mert szeretni jó, de azt sem tudom, hogy mi az a szeretet, akkor mit is várnak el tőlem? Mi hasznom van abból, ha kedves vagyok az emberekkel, attól még nem lesz több pénzem, vagy jobb autóm. Hogyan kell szeretni egy embert, vagy egy barátnőt? Leírná nekem valaki, hogy miért jó ez és mit jelent? Hiszen ez csak egy fogalom, ettől nem fogom elérni az életben amit akarok. 22/F

Legjobb válasz: Ezt neked kellene érezni hogy "szeress" egy nõt ha ennyire sem vagy képes inkább valami jobb játékszert keress az emberi érzéseknél.

Ezt neked kellene érezni hogy "szeress" egy nõt ha ennyire sem vagy képes inkább valami jobb játékszert keress az emberi érzéseknél.
Kedves kérdezõ, mennyire tudod, befolyásolni a környezetedet? Azért kérdezem, mert van egy olyan gyanúm, hogy orvosi értelemben pszichopata vagy, õk pedig baromi profik ebben.
Az a helyzet, hogy ha az eddigi sok papolás nem hatott meg, akkor miért gondolod, hogy majd most az interneten az idegen emberek megmondják a tuti, és megérted a lényegét? Nem akarlak bántani, mert szerintem ez már komoly személyiségfejlõdési rendellenesség, de egy kicsit valami robotra emlékeztet ez a világszemléleted. Errõl a témáról oldalakat, könyveket lehetne írni, jó érvekkel, magyarázatokkal, tanmesékkel, stb. De ha ezt te csak papolásnak fogod fel, hogy mi is a lényege a szeretetnek, akkor ne a GYAK-hoz fordulj, hanem szakemberhez. Én amúgy azt érzem, hogy te ezt kitaláltad, miért is értelmetlen minden papolás tárgya, és ameddig nem gyõzöd le a makacsságodat, és nem akarod igazán megérteni, addig a szakember is tehetetlen. Ha pedig valóban meg akarod érteni, csak nem megy, akkor belõled hiányzik egy szikra. Szerintem pont az a szikra, ami emberré teszi a fizikai testet. Ettõl a "mi hasznom van" dologtól a hideg kirázott... 23/L
Majd megtanít e két fogalomra az élet. Ha ráeszmélsz, hogy egyedül maradsz a végén...annál rosszabb nincs a magánynál.
Amúgy kedves kérdezõ nem vesztesz semmit az életbõl ha ilyen maradsz. Ezt most irónia nélkül írom. A normális vembereket mindenki csak kihasználja, lenézi, átgázol rajtuk, megalázza. Csak egy csomó szopástól kíméled meg magad. Tudod mi a szeretet? Iszonyatos mennyiségû szenvedés egy csöppnyi boldogságért. Jó neked, bárcsak én is olyan lennék, mint te. :-(
A kérdező hozzászólása: Második: így is egyedül vagyok, nincs senkim, mégis jól érzem így magam.
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Nem értelek. Milyen játékszert? Ez az, amit nem értek. Sokan csak sírnak, hogy megbántották, meg eldobták õket, de miért? Ezek csak érzések, ettõl nem lesz jobb senkinek. Miért kell valakiért sírni? Nem értem én ezt.
A kérdező hozzászólása: 6-os! mirol beszelsz te itt, mit talaltam ki? en csak arra vagyok kivancsi, hogy milyen erzes az a szeretet, mert nekem ezt ndm tanitotta meg senki.
Akkor mi sem tudjuk elmondani neked. Ha nem érzed, nem tudod, ahogyan egy vakon született embernek sem tudod elmagyarázni, milyen a zöld szín.... Én pszichológust javaslok. Ez vagy nárcisztikus komplexus vagy autisztikus jelleg vagy túl sok rossz tapasztalat miatt megkeményedett szív....
Kedves kérdezõ, érdemes lenne ezzel a problémával pszichológushoz fordulni. Sajnos okosabb tanácsot nem tudok neked adni.
"Ez vagy nárcisztikus komplexus" Nem az, mert akkor remekül el lenne magában, és eszébe nem jutott volna feltenni a kérdést.
Én azért értékelem nagyra a hozzám közelállókat, mert már a puszta létezésükkel jelentõsen javítják az életem minõségét. Számomra ez jelenti azt, hogy szeretem õket: nagyra értékelem, hogy részt vesznek az életemben, ezzel rengeteg örömet okozva nekem. Az "autóm és pénzem"-en kívül azonban van egy csomó minden más ami fontos a számomra. Roppant mód értékelem az emberi vonások közül az önbecsülést, önzõséget, hitelességet, következetességet, humanizmust, személyiségbeli integritást. Megvetem az áldozathozatalt, az önfeláldozást egyenesen életellenesnek tekintem. Megvetem az "erkölcs" és "igazság" szavakat és többnyire azokat is, akik ezeket használják. Azokat az embereket tisztelem, akik elértek valami olyasmit, amit az életem valamely pontján én is el szerettem volna - de nem tudtam. Tehát itt is csak arról van szó, hogy saját magam egy jobb verzióját látom meg az illetõ bizonyos vonásaiban és a lehetõséget, hogy jobban azzá a szuperhõssé váljak, aki valójában vagyok. Én is "kihasználom" az embereket, de én úgy vélem, hogy a másik fél nem menne bele, ha nem lenne számára is elõnyös. Viszont én nem teszek mások érzéseire, mert szeretek stílusosan diadalmaskodni, minél kisebb szenvedést okozva másoknak. (ez nem azt jelenti, hogy az érdekeimbõl egy jottányit is fogok engedni, mert mondjuk valaki szerint másoktól elvenni ezt vagy azt a lehetõséget erkölcstelen dolog) Amikor én kedves vagyok az emberekkel (azaz valami olyasmit csinálok, ami látszólag ennek betudható) akkor valójában a saját erkölcsi kódexem szerint cselekszem. Itt is csak arról van szó, hogy ezt azért teszem, mert én jól érzem magam úgy, hogy egy szuperhõs vagyok. Nem a másik érdekeit tartom szem elõtt. Az enyémet. Csak az enyémet. Szerintem ez a fajta viselkedés természetes az embernél, mivel a majomfajták szociális állatok - genetikailag bennünk van a kedvességre való hajlam. (De ennek nem áldozathozatallal kell utat engedni. )
16, nem fájt, nem véreztem, szimplán untam.-.-
Majd 10+ év múlva fogom (ha egyáltalán), akkor majd nyilatkozom. 21/F
Segithetek az ügyedben !Csak mond meg hol lakksz és meár megyek is!
14 évesen, elég jó volt! 17/f
15voltam fájt nem élveztem és nagyon meg is bántam..
15. Jó volt, és egy kicsit sem fáj. :) Azóta is együtt vagyunk és imádjuk egymást. 16/L
15 voltam, fájt, véreztem.Kicsit korai volt szerintem.De azóta is együtt vagyunk már 3éve lassan.
15 éves voltam...egy icipicit fájt az elsõ benyomás...aztán ment tovább problémamentesen :D 17/L
nekem egyáltalán nem fájt... nem is vérzet . semmit nem éreztem...
Én 20 évesen vesztettem el a barátommal. Eleinte többször próbált az ujjával tágítani, az érzéshez szoktatni, és amikor behatolt, egyáltalán nem fájt. Azt nem tudom, hogy véreztem-e, mert akkor jött meg -.-. Viszont a késõbbi próbálkozásaink kudarcba fulladtak a fájdalmam miatt. Ekkor megálltunk és megvártuk, míg elmúlik.
Nem fájt, nem véreztem... Nem mondom azt, h nem élveztem, de az volt a megállapításom utána: ezért az a nagy felhajtás, h elsõ alkalom és ez milyen nagy jelentõségû a lányoknak?!?! 21L
92 voltam de már mikor volt az , ó
Visszanézve korai volt, 14 voltam. 3 hónapja jártam, az elsõ - és azóta is egyetlen - barátommal, aki nagyon figyelt rám, vigyázott. Pizzát rendelt, félédes pezsgõt vett, és letöltötte azt a zenét, amire egyszer megjegyeztem, mennyire illik az elsõhöz, és emlékezett rá. Szóval korai volt, de nem bánom, mert azzal történt, akivel kölcsönösen szerettük egymást, két éve. 16/L Ja, és megvolt éppen, szóval nem tudom, vérzett-e, de nem fájt.
nekem nagyon jó volt(16F):) és az akkori barátnõm se panaszkodott ;) most 21 vok
17 évesen vesztetem el fájni nem fájt csak véreztem! Én a szerelmemmel vesztetem el és nagyon jó volt vigyázott rám nagyon!
Veszítsd el gyorsan, és megtudod.
17 voltam és nagyon jó volt, nem véreztem nem is fájt 20/L.
4 voltam és nem élveztem.
23/F Semmi extra. Most 27 vagyok.
én 3 honap után vesztettem el a barátommal, 15 évesen.. nagyon szerettük egymást és sokszor kielégitettük elõtte egymást.. amikor felkészültem akkor feküdtünk le, de nekem nemfájt.. mondhatni jó volt :) fõleg hogy vigyázott rám nagyon!

4 hónapja szültem azóta 2x jött meg a havim! Az elsővel minden rendben volt, most viszont nem! Szerdán jött meg, péntekre elmúlt. Ma viszont megint vérzek, és görcsölök! Tipp, miért van ez?

Legjobb válasz: Valószínûleg még nem álltak helyre a dolgok odabent, én is így jártam és megnézettem dokival. Fogamzásgátló oldotta meg a problémát, azóta minden rendben. (Azt nem tudom, te tervezed-e szedni, én terveztem.)

Valószínûleg még nem álltak helyre a dolgok odabent, én is így jártam és megnézettem dokival. Fogamzásgátló oldotta meg a problémát, azóta minden rendben. (Azt nem tudom, te tervezed-e szedni, én terveztem.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod!
Például a 2. mondatoddal.
Szánalmas , hogy eldobsz valakit, mert nem volt más az életedben.Azt hiszed mással majd örökké fog tartani a szerelem?Hát nem, mivel természetes, hogy elmúlik.Én bezzeg életem végéig kitartanék az igaz társam mellett, csak nem találom, az ilyenek meg eldobják :(
Leülsz vele, és elmondod neki, hogy érzel... Nem kell bonyolítani a dolgot.
Csak az igazat , mert egyre nehezebb lesz! Vagy teljes fordulatot vesztek mindketten , ha lehetséges .
A második mondatod tökéletes nyitásnak. Aztán majd jön magától. Sok sikert! Szar lesz szakítani, de túl kell esni rajta, ha nem megy.
Van valami konkrét oka a szakításnak, vagy csak az újdonság varázsa hiányzik. Mert ha az utóbbi akkor én biztos nem dobnék el egy 6 éve jól mûködõ kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Elsõ hozzászólónak: nem azért szakítanék vele, mert mindenki mással össze akarok feküdni, csupán hiányzik a kapcsolatunkból az izgalom, az események... Nem õ az igazi számomra! 22 éves vagyok, szép is lenne, ha már megtaláltam volna :) Köszönöm a válaszokat, kicsit bátrabban indulok neki!
Ismerek olyat aki 17 évesen megtalálta az igazit és most 20 év elteltével is remekül megvannak, de ismerek olyat aki már 55 éves és még nem volt tartós kapcsolata. Nem az életkoron múlik. Persze ha te tudod hogy nem õ az igazi akkor nincs mit tenni, de szerintem te ezt már régóta tudod mégsem léptél és nem mondtad meg neki. Ez nem helyes!

Az első mindig fáj?

Szóval hogyha a lány kellőképpen felizgul, elég nedves meg minden, akkor is fáj az első szex?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy fáj, attól függ, hogy mennyire részeg a csaj...

Nem biztos, hogy fáj, attól függ, hogy mennyire részeg a csaj...
Nem, csak ha láncfûrésszel próbálod. Próbáld ki az új STIHL MS 880-ast.Jó cucc.https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0sf4H..
nem mindenkinek fáj
ha fokozatosan nyomják be neki akkor nem fáj
Nem feltétlenül fáj. Nekem nem fájt.
Az elsönél figyelni kell. a lánynak fájhat is, ezért lassan és fokozatosan kell a legelsõt!
de amúgy tudod mit mutat a quadrant?
A kérdező hozzászólása: telefon teljesítményét..?
hát igen, de milyen mértékekben? mert mindenki csak dobálózik itt a számokkal, és most az a 400 különbség olyan nagy?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem nagy. Csak fura, hogy másodjára több, de néztem, hogy játék után indítom, akkor gondolom használva van a proci, s többre képes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!