Találatok a következő kifejezésre: Az első milyen hatással van (4 db)

Nektek mi volt az első horrorfilm amit láttatok, hány évesek voltatok és milyen hatással volt rátok? és most milyen hatással van rátok?

Nekem els? horrorfilmem: Kaptár 2 apokalipszis. kb 7-8 évesen láttam és semmilyen hatással nem volt rám és most sincs, de egyik kedvenc filmem lett :)

Legjobb válasz: Az elsõ horror (bár az vígjáték is volt egyben) a Rémecskék volt (nem, nem a szörnyecskék) olyan 7 éves lehettem, akkor ijesztõ volt, ma jókat röhögök rajta ha látom.

Az elsõ horror (bár az vígjáték is volt egyben) a Rémecskék volt (nem, nem a szörnyecskék) olyan 7 éves lehettem, akkor ijesztõ volt, ma jókat röhögök rajta ha látom.
olyan 5 éves lehettem, és talán a rémálom az elm utcában : D nagybátyám mesélte hogy vele néztem (plusz öcsémmal, aki 3-4 lehetett) és mondta hogy nagyon tetszett. hát igen, azóta is óriás horror rajongó vagyok:D és tök immunis ilyen ijesztgetõ izékre xD
Azt hiszem az Átok volt. Amelyikben az a kastély szerû ház van és a Horrorra akadva 2 azt parodizálta ki (kedvencemmel Praclival az élen :D)
Akkor én nagyon öreg vagyok hozzátok képest: Elsõ még egy régi, agyonmásolt VHS-en (80-as évek eleje): A vámpírok éjjele http://www.youtube.com/watch?v=QxZAm_wXvpg Aztán nem sokkal késõbb A Fright Night, na nem a mostani remake, hanem a Tom Holland féle 1985-ös film, alá - mondásos narrátorral. Az elsõ film mai szemmel nézve röhej, de a Fright Night kultikus film lett, mai szemmel nézve is megállja a helyét, azóta is a kedvenc filmem. Láttam már vagy ezerszer, és nem lehet megunni.
Hullajó, kb 6-7 évesen. Eész éjjel nem aludtam miatta.... Azóta is az egyik kedvencem
azt hiszem te A végsõ megoldás a Halál-ra gondolsz utolsó
Azt hiszem a Bolygó neve: Halál. Nem emlékszem rá hány éves voltam, (olyan 4-5-re tippelek) csak az a pár undorító képsor maradt meg a filmbõl, amikor az ember hátából kimászik egy dög, meg a kutyából is olyan undorító izé lesz.
5 évesen a Gyerekjáték (Child's Play). Bár csak egy részletet láttam belõle, de teljesen összefostam magam, és egész éjjel nem aludtam. Ma már, így 20 év után, persze csak nevetek rajta. HA-HA *óvatosan a háta mögé néz*
kb 5 évesen az Alien volt, érdekes módon nem féltem tõle hanem egybõl a kedvencem lett
Nekem az elsõ a fûrész volt 5 évesen és nem nagyon volt hatással rám. Sõt kifejezetten tetszett de most ha megnézem unalmasnak találom. 13/L

Az első együttlét milyen hatással van a mensire? miért késik utána? milyen kapcsolat van a kettő között?

Legjobb válasz: Nálam anno semmilyen hatással nem volt! Szerintem nincs összefüggés a kettõ között!

Nálam anno semmilyen hatással nem volt! Szerintem nincs összefüggés a kettõ között!
az h milyen hatással van azt nem tudom vagy h miköze van egymáshoz de nekem is késett legalább egy hetet...jól be is voltam tojva :D
Szerintem lehet valamilyen hatása mert nekem is kb.1 hetet késett.Komolyan megfordult a fejemben hogy hoppá itt gyerek lesz :D de hála istennek nem.

Milyen otthon végezhető tornát ajánlotok? Normális étrend mellett, milyen hatása van ezeknek? Mennyi idő múlva látszik az első eredmény?

Legjobb válasz: Én Rubint Rékáztam és 1-2 hónapon belül, formásabb lett a combom és a hasam is.

Én Rubint Rékáztam és 1-2 hónapon belül, formásabb lett a combom és a hasam is.
A kérdező hozzászólása: Melyik programját használtad?


próbálj szétnézni a google-n
Hiteles választ csak innen: Országos Epidemiológiai Központ H-1097 Budapest, IX. ker. Gyáli út 2-6. Központi szám: (+36-1) 476-11-00 Ingyenes járványügyi tájékoztató szolgálat Zöld szám: 06/80-204-217 Hívható: hétfõtõl péntekig 9h00-15h00
A kérdező hozzászólása: Mielõtt kiírok egy kérdést, mindig szétnézek az interenetn, természetesen most is megtettem, de nem adott ki normális találatot. Szóval google megvolt. Másodiknak: köszi, akkor ide fordulok.
Szia! Én 15 hetesen kaptam el, nekem a doki azt mondta semmi baja nem lesz. (de ugye az már nem az elsõ trimeszter) Hát remélem igaza van, azért ha megkérdezed és mondanak valami értelmeset megírod? Engem is érdekelne!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!