Találatok a következő kifejezésre: Az első mikor mozdul meg (5 db)

Az első baba mikor mozdul meg?

Legjobb válasz: Az elsogyermek a mama pocijában kb. a 17-22 héten mozdul meg,(vagyis akkor érezheti elosszor) a második baba mozgását már akár 14-15 hetessen islehet érezni!

Az elsogyermek a mama pocijában kb. a 17-22 héten mozdul meg, (vagyis akkor érezheti elosszor) a második baba mozgását már akár 14-15 hetessen islehet érezni!
Szerintem elõbb is lehet érezni. Én például 14 hetesen már éreztem valamit az lehetett de más is érezte ugyanígy.
Szia.Az elsö babámat va´rom.Èn a 16.héten éreztem meg elözször.Csak két kis lökést e´reztem a hasamban.Ma´snap megint éreztem, e´s akkor már biztos voltam benne, hogy a kis pocaklakó.Azóta egyre intenzi´vebben mozog, és reme´lem, hogy így is marad.
én a 17. héten éreztem egy finom kis mocorgást és utánna hétrõl-hétre erõsõdött
én elég késõn tudtam meg(nem elitélni, a szervezetem tehet róla.megjött és nem volt tünetem.)17 hetesen és az nap mozdult meg elõször, és azóta is mocorog rendszeresen. minden reggel és este bejelentkezik, de van (nagy ritkán) hogy napközben is.

Mi lehet a baj? Bekapcsolom a gépem és elsőre mindíg mire betölt a windows és kezdeném használni a gépet, megáll az egér (nem mozdul) és a monitorom meg beáll valami színre.

Fekete, fehér, piros, kék, zöld szokott lenni. Onnan pedig se el?re se hátra. Újra kell indítani a gépet. Ezt kb 3szor csinálja, és utána rendesen m?ködik.

Legjobb válasz: Vagy driverprobléma (én erre tippelek inkább), vagy haldoklik az alaplapod. Ha van lehetõséged, elsõnek telepíts újra videokártya/alaplap drivert, majd, ha semmitsem változtat, akkor szép sorjában próbáld kicserélgetni a dolgokat, hátha esetleg ütközés van valamilyen hardwer között.

Vagy driverprobléma (én erre tippelek inkább), vagy haldoklik az alaplapod. Ha van lehetõséged, elsõnek telepíts újra videokártya/alaplap drivert, majd, ha semmitsem változtat, akkor szép sorjában próbáld kicserélgetni a dolgokat, hátha esetleg ütközés van valamilyen hardwer között.

Ma délután vettem észre hogy a szibériai hörcsögöm nem mozdul meg elsõnek azt hittem alszik de mikor kivettem hirtelen eldõlt oldalra és igy, , szürcsögöt" . Mit csináljak vele? Nem akarom hogy meghalljon .

2-3 éves körüli .Az egyik szemét ki se nyitja a másik meg ilyen csunya váladékos Most itt van a kezembe próbáltam etetni itatni de semmi el akar folyton bújni :c elég rosszul , van viszont nincs még kihûlve mert olvastam más kérdésekbe hogy ki volt hülve a hörije ..:(

Legjobb válasz: most elkezdett sétálni :O

A kérdező hozzászólása: most elkezdett sétálni :O
A kérdező hozzászólása: Tudom elég öreg már de bizok benne hogy meggyógyul elég erõs kis höri <33
Azonnal állatorvos, lehetõlev hörcsög specialista
Hamarosan elpusztul. Nem tudsz mit tenni ellene. :/
A kérdező hozzászólása: Egynapra rá meghalt.. :'(
Részmétem! Végtelenül sajnálom!


Fiúk! Mikor érzitek ugy, hogy randira kell hívnotok azt a lányt? Mennyi időt vártok rá? Akkor ott már meg is csókoljátok? Első randi inkább séta vagy mozi is jó?

persze nem a félénkekr?l beszélek.

Legjobb válasz: alkalomtól függ ha egyébként is sokat találkozunk, vagy beszélünk, akkor hamarabb elhívom elsõ randi: séta, kávé (ismerkedés kell)

alkalomtól függ ha egyébként is sokat találkozunk, vagy beszélünk, akkor hamarabb elhívom elsõ randi: séta, kávé (ismerkedés kell)
Mikor meglátom eldöntöm, hogy elhívom-e. Maga az elhívás pár perces beszélgetés után jön és inkább megismerem a lányt ezért olyan helyre viszem ahol tudunk beszélgetni. 1-szer vittem elsõ randira moziba egy lányt 11 évesen, azóta se, nem ajánlom senkinek.
Én soha nem érzem. Hívjanak õk engem.
a csók meg amikor jön
engem õk szoktak hívni, és a többi meg megy magától..
Mit görcsölsz.? Azt csináld ami természetes.

F astra elsõ ablaktörlõ a legkisebb fokozaton meg sem mozdul, szélvédõmosáskor és a második fokozaton az utolsó ciklust félbehagyja valahol, a 3. fok jó! Mi lehet a baj?

Relét cseréltem, kapcsolót cseréltem, de nem lett jó. Ablaktörlõ motor végállás kapcsoló vagy esetleg elõtét ellenállás? Ha igen javítható-e házilag?

Legjobb válasz: Ha nem tér vissza magától, akkor a motorban lévõ végállas kapcsolóval lehet gond. Ki kellene próbálni egy másik motorral.

Ha nem tér vissza magától, akkor a motorban lévõ végállas kapcsolóval lehet gond. Ki kellene próbálni egy másik motorral.
Bontott cuccot raktál bele? Nálam csak a visszatérésekkel volt gond, ott állt meg a ciklusokban ahol éppen gondolta. Bontott relét raktam be, a bontóban jó volt, egy hét után a mosás funkciónál újra végállás bajai voltak. Nálad lehet hogy végállás baj lesz, de az elõtét ellenállásokban sem volt erõs a típus. Az elõtét ellenállást ki tudod mérni egy 500 Ft-os piacos mûszerrel. Véleményem szerint a típus nagyon jól szerelhetõ otthon, én ezért szerettem nagyon, néha még visszasírom. Kasztnin kívül mindent meg tudtam rajta csinálni otthon, ami nem kicsi elõny ma. pl.: alsó "talpas" gömbcsukló csere szervizben 15 eft, otthon 2700, - (alkatrész ár) és egy óra szerelés.
Nekem teljesen megállt nemrég a motor. Szétszedtem a motort. Tiszta rozsda volt belülrõl. Kitakarítottam, bezsíroztam, azóta jó. Nem volt egyszerû összerakni, mert a perselyt pontosan kell beilleszteni, de a mágnes össze-vissza rángatja. Azóta jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már kicsit korábban begurultam szétszedtem. Szétszedtem a hajtómûvet, (lefúrtam a szegecseket -átmenõ csavart kapott) a végálláskapcsolóval volt a baj, az egyik pucukának letört a vége. Most hibátlanul mûködik! Azért köszönöm! Amúgy még a gyári volt benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!