Találatok a következő kifejezésre: Az első mi szokott (21 db)

Mi annak a csavarnak a neve ami az elsö kereken szokott lenni, es csavarkulcs nelkül le tudjuk venni a kereket?

Legjobb válasz: Gyorskioldós kerékagyra gondolsz? Nálunk a szervizesek így nevezik.

Gyorskioldós kerékagyra gondolsz? Nálunk a szervizesek így nevezik.
Igen, gyorskioldó. Annyit még hozzátennék, hogy a hátsó kerékbe is lehet tenni, nem csak az elsõbe...
Nekem is mindkettõben van, sokkal kényelmesebb így.
gyorszar, vagy atuto tengely, esetleg ha retro akkor szarnyasanya
gyorsszar: https://www.google.hu/search?q=gyorsz%C3%A1r&newwindow=1&tbm.. ... most mar eldontheted mirol beszelsz :)
Ezt most nem értem, hogyhogy nem tudjátok betenni? Túl vastag? túl rövid?
Utolsónak igaza van. Próbáld meg te beigazítani. Vagy az is lehet h nem elég nedvesen az ajkaid. Nyaljon ki elõtte vagy használjatok síkosítót 22/f
v még esetleg ülj rá, v nem tudom:D
egyetértek, nekem is elõfordul h nem megy be úgy, de pl ha a lábaidat a nyakába teszed, akkor elég könnyen be lehet találni sztem, bár az lehet h fájni fog, vis h biztos :D de úgy legalább betalál, v kutyában, úgy is egyszerû, misszionáriusban nehezebb betalálni tapasztalataim szerint, akkor a partnernek mondom általában h tegye be :)
A lány sokkal jobban tudja, hová kell betenni. Együttlétkor fogd meg te, és tedd oda, ahová kell, mert te érzed, a fiú meg nem, ráadásul nem is látja.
Az, hogy nem tudja betenni, két dolog miatt lehet: vagy nem áll elég keményen a célszerszám, vagy te nem vagy elég nedves. Mivel 15 hónap alatt eléggé össze lehet csiszolódni minden téren, feltételezem, hogy nem valami "ismeretlenség" miatti gátlásról van szó, és életkorotokból adódóan nem is szervi problémáról. Úgy gondolom, hogy elsõre valamiért (szintén lelki okokból nem sikerült, és a kudarcélmény hatására a késõbbi próbálkozások már eleve halálra voltak ítélve. Tehát a lelketek mélyén kéne keresni a választ, mert ez magától nem fog megoldódni. Sajnos én nem vagyok lélekbúvár, de egy jó (szexuál-)pszichológus bizonyára tud segíteni ebben a dologban, forduljatok hozzá bizalommal.
Szûk vagy még.Ha már õ rendesen áll és kemény nyugodtan nyomja, egyszer be fog az menni, fájhat majd neked, de ezt el kell viselni, utána már sokkal jobb lesz vele :)
Jááj ides drága gyermekeim! Háát a desznó zsír az csodákra képes a férjemmel is azt használtuk 40 évvel ezelõtt! 60/L
A kérdező hozzászólása: hát, csinálta már 4 újjal is, ezért nem hinném, hogy szûk vagyok, és és szerintem nem tál vastag, és biztos, hogy nem túl kicsi :)
volt itt valaki elöttem aki azt irta h nyomja be aztán majdcsak bemegy, fájni fog akkor de na... van benne valami. viszont: 1elöjáték, 2 sikositó böven:D 3 ha már bent van akkor fokozatosan gyorsuljon.ne egyböl 120 al... vagy: ugyanez a kettöh sikositó+ elöjáték de: ne tuszkolja be egyböl az egészet hanem kb 3-4 cm elöször, azzal egy kis ki-be játék. aztén még 3 cm még 3 mé 3 és lassan elfogy a fiúcska és neked meg nem lesz annyira kellemetlen. sok sikert:D menni fog az:)
szia nekünk is hasonló problémánk volt, de nálunk valószínûleg az volt a gond hogy nem tudtam kellõképpen ellazulni.

Óvodában anyák napján mi szokott lenni? Mit kell vinni és az első kiránduláskor hová szokták őket vinni?

Legjobb válasz: Hogyhogy mi szokott lenni anyák napján? :-) Hát ott vannak a gyerekek, szülõk-nagyszülõk, óvónénik. A gyerekek mondanak verset, énekelnek, aztán átadnak az anyukának-nagymamának egy szál virágot, vagy valami készített dolgot :) Az meg, hogy hova viszik õket 1. kiránduláskor, óvodafüggõ, azt meg, hogy mit kell vinni, elõtte úgyis elmondják :)

Hogyhogy mi szokott lenni anyák napján? :-) Hát ott vannak a gyerekek, szülõk-nagyszülõk, óvónénik. A gyerekek mondanak verset, énekelnek, aztán átadnak az anyukának-nagymamának egy szál virágot, vagy valami készített dolgot :) Az meg, hogy hova viszik õket 1. kiránduláskor, óvodafüggõ, azt meg, hogy mit kell vinni, elõtte úgyis elmondják :)
Valahol ünnapi mûsor van, valahol, mint ahogy nálunk is, külön mond minden gyerek az anyuákájának verset, és közösen énekelnek. Szólnak elõre mikor lesz, de vinni semmit nem kell, általában a menetét is közölni szokták, a gyerekek adnak egy készített ajándékot, vagy virágot. Nálunk csak anyukákat szoktak hívni, nagyszülõket nem...Nálunk az elsõ kirándulás a kiscsoportban a 30 km.re lévõ állatkert volt, délelõtt mentek, és kb, 3-kor jöttek vissza busszal. Csak innivalót kellett nekik csomagolni, meg rágcsálnivalót.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.
Ha kedves veled, attól még nem szerelmes beléd.
Vagy maximum 12 éves vagy, vagy nagyon ostoba. Vagy mindegyik.
csak a lányok és a melegek használják ezt a szót: "barinõ"
Mibajod?
Általában a srác kezdeményezi. A párkapcsolat onnan kezdõdik normális esetben, ha csók és kézen fogva járás megvolt. Lehet játékosan venni a dolgot. Vagy szóba hozni. Nem is oly rég úgy csókolt meg egy lány, hogy fogadtunk, melyikõnk élete a rosszabb, de a végére nem tudtuk eldönteni, csak megcsókoltuk egymást. Vicces, de mégis romantikus volt valahol, és a célja megvolt a dolognak. Te is játszhatsz ezzel. Nyugodtan mondd ki a véleményed egy csajnak, mert amíg nem tudják hogy mi az ábra felõled, lehet hogy barátnak tesznek be azt pedig nem akarhatod. De a "sok puszis" megoldás is van. Amikor mindig ölelgeted meg puszilgatod a nap folyamán és pl. amikor megálltok puszi sorozatot adsz az arcára, de egyre közelebb a szájához, és akkor szájra puszi. Abból pedig csók. Remélem segítettem. 20/F
A kérdező hozzászólása: ha egy lány kedves veled és kérdezõsködik felõled meg odajön hozzád az már szerelmes?
Az elsö csok a születésed utáni 2012.december 21.én 12:34:23-kor kerül sor, ha lemaradsz róla ß@$zhatod, mert erre a különleges eseményre 1, 000 évente 1-szer kerül sor, szal sok sikert!

11 napja szedem a fogamzásgátlóm, amit az első napon kezdtem, de még mindig tart a vérzésem. Mi lehet a gond? általában 6-7 napig szokott tartani.

fontos lenne, eléggé aggódom..

Legjobb válasz: a fogamzásgátló miatt elõfordulhat az elsõ hónapban ilyen. nem kell megijedni. nincs gond, csak a szervezeted nem szokta még meg a nagyobb hormonadagot.

a fogamzásgátló miatt elõfordulhat az elsõ hónapban ilyen. nem kell megijedni. nincs gond, csak a szervezeted nem szokta még meg a nagyobb hormonadagot.
A kérdező hozzászólása: 18. napnál tartok és semmi változás. ez így még mindig nem jelent semmit? :/ holnap kérek idõpontot a nõgyógyászomnál valószínûleg. nagyon félek, hogy valami gond lehet.
vannak olyanok akik az elsõ hónapot végig vérezgetik. nekem pl elsõ hónap végén egy héttel hamarabb el kezdtem vérezni, de utána a következõ hónapban már beállt.

Amikor az első nuvaringet teszem fel életemben a ciklus első napján (előtte nem használtam semmit), akkor ennek a menzesznek kb mikor lesz vége, ha amúgy 7 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.

Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.
számold ki.:) 3 hétig lesz fent..

Az első csókból mi szokott kisülni, ha pl. a csaj (szuz) felhívja magához a pasit, de a csaj komoly kapcsit akar?

Legjobb válasz: Kötve hiszem h egy szûz scaj az elsõ csókja után rögtön a bugyit is lekapja.

Kötve hiszem h egy szûz scaj az elsõ csókja után rögtön a bugyit is lekapja.
Tapasztalatból mondom, mert én is voltam már így, de nálunk az volt, hogy csók, utánna meg mentünk a fiúhoz filmet nézni. Bújás volt, csókolózás, simogatás, ölelkezés stb. Eszembe sem jutott h na akkor nekem most jön a szüzességelvesztés. Lehet, hogy azért is hívott hozzájuk, hogy tudjatok nyugodtan, zavartalanul dumálgatni, csókolózni.
Nem hogy ne vegye készpénznek hanem szerintem egyáltalán ne is számítson rá (kivéve ha nagyon kívános már a csaj) szerintem. Az majd utána alakul valahogyan... egymásnál alvások... érzéki érintések... stb
Valószínûleg még több csók... Többit a fantáziádra bízom :) (meg a vérmérsékletetekre, felfogásotokra)
Mindenesetre ne vedd készpénznek, hogy na ott akkor egybõl szex lesz. Lehet, hogy szeretné, ha jobban megismernéd õt, esetleg a testvérét, családját, hogy hol lakik stb. Szóval nem letámadni! ;)
A kérdező hozzászólása: jaj, nagyon köszke a válaszokat:)

Az normális ha első szex után később jön meg a csajnak mint mikor szokott? Mikor ujjaztam vérzett is, és szűk volt neki lehet e miatt?

Legjobb válasz: Védekeztetek? Ha nem, akkor gáz van, ha igen, akkor meg bármikor elõfordulhat, hogy vmikor késõbb jön meg neki, szerintem nincs összefüggésben.

Védekeztetek? Ha nem, akkor gáz van, ha igen, akkor meg bármikor elõfordulhat, hogy vmikor késõbb jön meg neki, szerintem nincs összefüggésben.
Szia! Az elsõ szexuális élmény rendszerint befolyással van az azt követõ menstruációra. Sokszor még ha valakinek van szexuális élete és utána hosszabb kihagyás következik, az utána következõ aktus bekavar. Mindemellett elég sok tényezõ lehet, ami késlelteti a vérzést, de minden bizonnyal ez az oka, nincs miért aggódnotok, ha védekeztetek. A vérzés pedig azért van, mert átszakadt a szûzhártyája, ez természetes dolog.

Az OKTV-k első fordulója mikor szokott lenni?

Október,november környékén? És mikor lehet rá jelentkezni?

A férfi mindig megadja az első jelet? Mi szokott az lenni?

Azt mondják,hogy a n? visszajelzését várják. Na de egy ismeretlen férfi esetében, ha csak látásból ismerem, mi a jeladás? Példák?

Legjobb válasz: Az, hogy keresi a tekintetedet, próbál szemezni, a nõ meg mosolyogjon vissza és kész.

Az, hogy keresi a tekintetedet, próbál szemezni, a nõ meg mosolyogjon vissza és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném "farkon ragadni". Ettõl komolyabb gondolataim vannak vele kapcsolatban.
Szerintem ragadd farkon és szobára :)
Akkor a közös ismerõsnél puhatolózni kell... :D
A kérdező hozzászólása: Nem bámulom és úgy fordul felém. Amikor oda nézek, már a tekintetem az övébe fut. Nem kalandot keresek, õ sem, ezt már jól tudom, van közös ismerõsünk.
Én nem tudom, de megérzem, ha valaki figyel engem és ösztönösen arra nézek, ahonnan érzem ezt. Ha te bámultad a srácot lehet, hogy Õ is érezte ezt a fura érzést. Egy biztos, ha Te akarsz valamit a férfitõl elsõsorban neked kell jelzést adni, mondjuk egy mosoly, vagy beleharapsz a szád szélébe, van aki erotikusan a szívószálát szívja, miközben szemkontaktust tart a férfival, de ez már egy durvább ismerkedési módszer és kifejezetten egy éjszakás gyors numerára való kihívásra ad lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: Mert nem egyértelmû a szituáció. Többször kerestem õt a tekintetemmel. Felé néztem, õ meg pont felém nézett, én néztem félre ahogy megpillantottam. Ezt töbször tapasztaltam. De ez lehet pusztán véletlen is nem de?
Ha a tömegben kifejezetten veled tart szemkontaktot, akkor azon mit nem lehet érteni?
A kérdező hozzászólása: De a figyelés még olyan kevés, azt fél az ember, hogy félre érti. Valami biztos jel a figyelésnél, ami gyakorlatilag egyértelmû?! Például, ha többször nézek rá és pont engem néz? 3-4 ilyen alkalom lehet véletlen?
A kérdező hozzászólása: Pont ilyen válaszokat várok, köszönöm az elsõ két kommentelõnek. Jöhet még a komment.
A legelsõ jel, ha bámul és folyamatosan figyel téged. Az igazi férfi amúgy odamegy hozzád és szóba elegyedik. Bár ehhez egy minimális szemkontaktust és legalább egy halvány mosolyt gesztusként, amolyan "engedély", vagy bátorítás gyanánt dobhat a lány, hogy érezze a lehetõséget.
Jól mondja a kishaver... a komolyabb gondolatok majd útközben megvalósulnak, elõbb ragadd tökön...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!