Találatok a következő kifejezésre: Az első mi a legmegfelelőbb (3 db)

Az első alkalomhoz mi a "legmegfelelőbb" hely és jobb ha este történik meg vagy ha nappal?

Legjobb válasz: Nem az a lényeg hogy nappal vagy este. Szeressétek egymást. Nah meg a bizalom. Hely az elsõre természetesen az ágy, én úgy gondolom. Gondolj bele milyen gáz lenne az elsõt egy kocsiban, vagy egy bevásárlóközpont budijába...

Nem az a lényeg hogy nappal vagy este. Szeressétek egymást. Nah meg a bizalom. Hely az elsõre természetesen az ágy, én úgy gondolom. Gondolj bele milyen gáz lenne az elsõt egy kocsiban, vagy egy bevásárlóközpont budijába...
Utólag látja csak mindenki, hogy az elsõ alkalom nem nagy szám. Csak mielõtt meg nem történik tûnik olyan nagy dolognak. Szerintem az egészben az a rossz, ha nem spontán. Nem kell megtervezni, hogy 2008. május 1-én 20 órakor, az ágyam bal felén fog megtörténni.
A lányok szeretik megtervezni az ilyesmit, mert akkor az nagyobb biztonságot nyújt nekik. Vana ki tényleg pontosan megtervezi, neked kell eldöntened, hogy úgy jó-e, de ha spontán lesz akkor mindig tarts óvszert a közelben, az nagyon fontos hogy védekezzetek, és tényleg csak az a lényeg hogy szeressétek egymást és bízzanak egymásban.
Hát szerintem ismerõs helyen ahol már mindketten voltatok nyugiban délután vagy estefelé.

Mi lenne a legmegfelelőbb hely az első randihoz?

Legjobb válasz: Szerintem mindenkepp valami beszelgetos szituacio, hogy jobban megismerjetek egymast (persze csak ha meg nem ismered regota), tisztazzatok a szandekaitokat..szoval egy kajalda, vagy bar, kavezo, cukraszda...szerintem. Utana johet egy mozi vagy seta valami szep parkban.

Szerintem mindenkepp valami beszelgetos szituacio, hogy jobban megismerjetek egymast (persze csak ha meg nem ismered regota), tisztazzatok a szandekaitokat..szoval egy kajalda, vagy bar, kavezo, cukraszda...szerintem. Utana johet egy mozi vagy seta valami szep parkban.
Hol laksz? Mert ha van a város mellett folyó vagy egy tó akkor sztem az a nyerõ. Én bajai vagyok és ha randira megyek mindig a sugópartot választom helyszínül.
Nálunk is nemrég bezárt a mozi...:) Mondjuk mivel váci vagyok, könnyû bemászni Pestre, ha mozit szeretnénk. Helyi ismeretek alapján lehetne jó ötletet mondani, de én itthon pld. teázót vagy csokizót választanám. Ott mindig meghitt a hangulat, lehet beszélgetni. Utána/elõtte sétáljatok, jó, hogyha van valami folyópart vagy tópart, az sokat dob az egész randin :) Egymáshoz szerintem még korai lenne átmenni, találkozzatok párszor, aztán alakul :)
A kérdező hozzászólása: hát 1 hónapja ismerem de csak msn rõl hát eg néha találkoztam vele de mindig sietek és csak 1 szija mizusra futotta...:(....meg az abaj h nincs a városban mozi megszünt nem rég de hát akk azt kihagyom xD:(:) ...am naon szépen köszi a választ:D
A kérdező hozzászólása: hát orosháza de csak 1 tó van az meg messzire ...de általában a haverjaim odamennek és nézik a naplementét :D én is mennék csak még nem elsõre..vagyis hát sztem é nem oda mennék..szted?
A kérdező hozzászólása: rendben köszi szépn :D mindenkinek
Én még nem randiztam soha, de én csak valami nyugis kis éttermet, parkot tudok elképzelni. Az esti foyópart elég romantikus. De beszéld meg vele is szerintem, biztosan kitaláltok valamit, ami mindegyikõtöknek a legjobb. Sok sikert a kapcsolatotokhoz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :D

Mi a kedvenc legextrémebb pózotok szex közben és milyen póz a legmegfelelőbb az első szexhez ezen kívül, hogy kell megujjazni?

Én ezt n? ként kérdezem az utolsót pedig párom nevében kérdezem.

Legjobb válasz: Lány hanyatt, pasi szembe (misszionárisu) . Ujjazást pedig elõször te próbáld saját magadnak. ha megy és élvezed, akkor mutasd meg a párodnak (párod elõtt ujjazd magad), majd õ ujjazzon . Legextrémebb: egyik pasi farka popsimban, másik puncimban, közben barátnõm puncija a számba. Elég extrém :)

Lány hanyatt, pasi szembe (misszionárisu) . Ujjazást pedig elõször te próbáld saját magadnak. ha megy és élvezed, akkor mutasd meg a párodnak (párod elõtt ujjazd magad), majd õ ujjazzon . Legextrémebb: egyik pasi farka popsimban, másik puncimban, közben barátnõm puncija a számba. Elég extrém :)
Basszus.. hagyjátok a pics*ba ezt a szex dolgot egyelõre.
Az ujjazást, azt te mutasd meg a fiúdnak. Az elsõre a legjobb a misszionárius póz.
te háton, lábad a nyakába és pumpál ahogy csak bírja.. na jó nem.. misszionárius póz a legmegfelelõbb elsõ szexre.. az ujjazást meg inkább hagyjuk.. ha te nem tudod neki elmondani, hogy neked hogy jó.. akkor õ nem találja ki. vagy totóztok?
vagy csóka dákó popiban, mogyesz meg a nuniban látod én nem kell 2 pasi elég egy is :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!