Találatok a következő kifejezésre: Az első mennyi (1455 db)

A tehervonat 2 kocsija közül az elsőben 1, 5 tonna áruval több van, mint a másodikban. A második kocsit útközben tehermentesíteni kell 3 tonnával, ezt átrakjuk az elsőbe. Mennyivel lesz most több áru az első kocsiban, mint a másodikban?

matek, vonat, logika

Legjobb válasz: Mivel a második kocsi 3 tonnával könnyebb lesz, az elsõ meg 3 tonnával nehezebb, ezért a két kocsi közti különbség 2*3 = 6 tonnával növekszik. Tehát 7,5 tonnával lesz több az elsõben.

Mivel a második kocsi 3 tonnával könnyebb lesz, az elsõ meg 3 tonnával nehezebb, ezért a két kocsi közti különbség 2*3 = 6 tonnával növekszik. Tehát 7, 5 tonnával lesz több az elsõben.
Az elsõ megoldûsa nem teljesen jó...
"Az elsõ megoldûsa nem teljesen jó.." Nekem így is megfelel. :)
Nah van két kocsi, 1. és 2. Az elsõben 1, 5 tonnával több van, így a 2. kocsi súlya legyen X, az elsõé X+1, 5 mert a másodikhoz képest ennyivel több van benne. 1: X 2: X+1, 5 Közben kiszedünk a 2.-ból 3 tonnát és az elsõbe tesszük, azaz az elsõhöz 3-at hozzáadsz, a másodikból elveszed. 1: X+3 2: X+1, 5-3 rendezzük a számokat: 1: X+3 2: X-1, 5 innen láthatod, hogy ha X-re rendezed, és eltûnteted a számoakt akkor az lesz hogy: 1: x+1, 5 2: X Tehát az elsõ kocsiban lesz 1, 5 tonnával több az átpakolgatás után.
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ voltam, nagyon köszönöm, mindkettõ válaszolónak, hogy szántatok rám idõt, és segítettetek! :)
Hát lehet neked így is megfelel, de a kérdezõ azért kért segítséget mert nem értette. Az meg hogy tévútra vezeted nem ér túl sokat. Szerintem legalábbis...
Talán ha megmutatnád a hibát benne, ugyanis én nem látom. Ha látnám, nem írnám, hogy nekem megfelel.
A második válaszoló megoldása elvileg jó, gyakorlatilag nem, mert felcserélte a kocsik indexét. Az elsõ helyett a másodikat vette. Kanóc válasza a jó.

Az X-men filmek ( trilógia, farkas és az elsők) mennyire alkotnak egy univerzumot?

Az alap 3 filmben én nem találtam egymásnak ellentmondó dolgokat, de a többiben igen. Pl.: Xavier az els?k végén sérül le és lesz tolókocsis ( még fiatal) de a 3. részben a visszaemlékezésben (amikor el?ször ment Magnetóval Janeért) nem tolókocsis de már id?sebb vagy Moira aki az els?kben egy titkos ügynök míg a 3. részben orvos (a két n? egyáltalán ugyanaz, mert ha igen akkor 60 év alatt szinte semmit sem öregedett lehet hogy ? is mutáns :))

Legjobb válasz: Hát az elsõk az egy külön univerzumban van(reboot). Az elsõ 3 az összefüggõ film.

Hát az elsõk az egy külön univerzumban van(reboot). Az elsõ 3 az összefüggõ film.

Mikor igényeljem a gyest? Hova kell benyújtani? Mennyi idő múlva utalják az elsőt? Mennyi ennek most az összege? Ha a jutatás közben lesz munkahelyem, de közben megszünik újra igényelhetem a gyest?

Legjobb válasz: Mikor - feltételezve, hogy nem vagy jogosult TGYÁS-ra, GYED-re, a gyermek születésének napjától igényelheted. A születési anyakönyvi kivonat kell hozzá. Hova kell benyújtani- területileg illetékes Magyar Államkincstár (egyúttal a családipótlékot is igényelheted) Mennyi-28.500.- bruttó, ami 25e körüli nettó összeg lesz. GYES mellett lehet dolgozni napi 6 órában a gyermek 1 éves kora után

Mikor - feltételezve, hogy nem vagy jogosult TGYÁS-ra, GYED-re, a gyermek születésének napjától igényelheted. A születési anyakönyvi kivonat kell hozzá. Hova kell benyújtani- területileg illetékes Magyar Államkincstár (egyúttal a családipótlékot is igényelheted) Mennyi-28.500.- bruttó, ami 25e körüli nettó összeg lesz. GYES mellett lehet dolgozni napi 6 órában a gyermek 1 éves kora után
Kell még hozzá a gyermek TAJ kártyája! Így igényelheted! Gyes: br. 28.500ft, csp: 12.200ft, anyasági támogatás: 64.185ft (1x jár). Az igényléstõl számított 30 munkanapom belül megkapod az anyaságit. A gyes, családi hó elején.

Sapphire Radeon 9600XT vagy nvidia 7300 gs? Az első mennyi érhet?

Legjobb válasz: 9600XT remel kártya volt a maga idejáben,de most már csak jelképes értéke van gyûjtõk számára. 7300 GS is elég gyenge, még egy modern igp is lehagyja.

9600XT remel kártya volt a maga idejáben, de most már csak jelképes értéke van gyûjtõk számára. 7300 GS is elég gyenge, még egy modern igp is lehagyja.
Intel: nVidia AMD: Ati, AMD
#2 baromság, a gpu szmpontjából mindegy ki gyártotta cpu-t.

Mit szólnál, ha megtudnád a 25 éves barátnődről, hogy Te lennél neki az első? Mennyivel várnál többet a szexszel, mint egyébként?

Legjobb válasz: Nekem 23 volt. És õ is kivárta azt az ember (engem) akivel elvesztette. Számomra elég jó érzés volt, hogy nem számtalan kalandor után járok a barlangban hanem én fedezem fel.

Nekem 23 volt. És õ is kivárta azt az ember (engem) akivel elvesztette. Számomra elég jó érzés volt, hogy nem számtalan kalandor után járok a barlangban hanem én fedezem fel.
Jó érzés lenne, és annyit várnék amennyit a lány gondol.
semennyivel. 25 évesen pont itt az ideje hogy mielõbb elveszitse
Én tuti, h a szex után tudtam volna meg, h én voltam az elsõ :D
A kérdező hozzászólása: nem azért várt idáig, mert nem akarta eddig senki meg... hanem mert kivárta azt az embert!!!!!
A kérdező hozzászólása: ez jó:)
Nagyon csúnya a csaj?:)

Együtt voltam a barátommal, ez volt nekem az első. Mennyit késhet a mensim?

Általában 30 naponta jön meg, de hallottam olyat, hogy sok lánynak késik az els? után. (Az óta, mégegyszer együtt voltunk.) Szerintetek mennyit késhet, amíg még nem kell aggódnom az esetleges terhesség miatt?

Legjobb válasz: nembiztos h fog késni. ha nemszakadt ki az óvszer, askkor aggódnod sem kell, elõbbutóbb megfog jönni

nembiztos h fog késni. ha nemszakadt ki az óvszer, askkor aggódnod sem kell, elõbbutóbb megfog jönni
védekezés? óvszer?
A kérdező hozzászólása: Persze. Védekeztünk! Csak ezt nem írtam oda, mert sztem ez alapvetõ dolog! Amúgy óvszerel:)
Nekem a legelsõ együttlét után 8 napot késett, mi is védekeztünk. :D Nyugalom, nem kell parázni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat!!!:)
9 hónapot. :D
Nekem nem késett az elsõnél! és 21 naponta jön meg. elmúlik és rá 21 én úgy tudom:D

Mennyire fáj az első aktus? Lehet az első együttlétkor orgazmusom? Élvezhető az első együttlét is? Ha nem mennyi idő után?

Hallottam már azt is, hogy egyénfüggő: lehet hogy fájni fog, lehet nem. Lehet vérzek majd, de nem biztos.

Legjobb válasz: az saját éa a környezetemben lévõ lányok tapasztalatasi alapján, aztmondom a fájdalom erõssége attól függ hogy mennyire feszengsz .. próbáld minél inkább elengedni magad, és élvezni hogy vele vagy. így sem lesz fájdalom mentes, de közel sem lesz olyan fájdalmas mintha görcsölnél. az orgazmus nem valószínû, max akkor ha a kezével rásegít a csiklódon.

az saját éa a környezetemben lévõ lányok tapasztalatasi alapján, aztmondom a fájdalom erõssége attól függ hogy mennyire feszengsz .. próbáld minél inkább elengedni magad, és élvezni hogy vele vagy. így sem lesz fájdalom mentes, de közel sem lesz olyan fájdalmas mintha görcsölnél. az orgazmus nem valószínû, max akkor ha a kezével rásegít a csiklódon.
Van, akinek fáj, van, akinek nem. Attól függ, mennyire kívánod a partnered, mennyire izgat fel, mennyire görcsölsz rá a témára. Élvezhetõ, de elsõ alkalommal ne számíts orgazmusra. Max csiklóorgazmus azoknál, akik elõtte pettingeltek jópárszor a sráccal, úgy elõfordulhat.

Az első után, mennyire zavarodnak meg a hormonok, mennyire hat ki rá? Igazából eddig se állt be még rendesen a menzeszem, és márc.12. -kén volt az első és azóta nem jött, meg és nem vagyok terhes, mert tesztet is csináltam!

Legjobb válasz: végülis késhet az elsõ után, sõt én ezt hallottam már valahol, hogy késni szokott 1-2 hetet. csak ne stresszelj ezen, mert attól is késhet.

végülis késhet az elsõ után, sõt én ezt hallottam már valahol, hogy késni szokott 1-2 hetet. csak ne stresszelj ezen, mert attól is késhet.
Természetesen késhet. Hány éves vagy?
Nekem is késett az elsõ után. De ha eddig se volt rendszeres akkor pont nem most lesz az. Ha pedig a teszt is negatív lett akkor megnyugodhatsz. De ha nem vagy nyugodt akkor csinálj egy újabb tesztet. De ha rendesen védekeztetek akkor nem lehetsz terhes, ennyi.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok

(Természetes úton szült Anyukák! ) A második szülésetek mennyivel volt rövidebb, vagy másabb, mint az első? Mi volt a különbség? És mennyi idő telt el a két terhesség között?

Nekem 7 éve volt az els? szülésem, és most márciusban fogok újra szülni. Kíváncsi vagyok, mire számíthatok. Persze tudom, hogy minden szülés más és más, de hátha tudtok valamit mondani.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kereken 7 év van a két gyerek között, az elsõ 16 órás volt vajúdással együtt, a második már csak 6 órás volt szintén vajúdással együtt. Nekem könnyebb volt a második, igaz az elsõ 4,5kilósan született, a második pedig 3,5 kilóval. De volt egy kismama aki a harmadik gyerekét várta, de már 24 órája vajúdott, a másik kettõ állítása szerint kipottyant belõle.

Szia! Nekem is kereken 7 év van a két gyerek között, az elsõ 16 órás volt vajúdással együtt, a második már csak 6 órás volt szintén vajúdással együtt. Nekem könnyebb volt a második, igaz az elsõ 4, 5kilósan született, a második pedig 3, 5 kilóval. De volt egy kismama aki a harmadik gyerekét várta, de már 24 órája vajúdott, a másik kettõ állítása szerint kipottyant belõle.
nekem annyival volt könnyebb tudtam mi vár rám és mit kell csinálnom!
Szia! Nekem 6 év van a két gyerkõc között. A lányomat 26 évesen szültem, burokrepesztéssel 5 óra alatt lett meg, fájdalomcsillapítás nélkül. A kisfiam aki most 4 hónapos, ugyszintén burokrepesztéssel, fájdalomcsillapítás nélkül 2 óra alatt szültem meg. Élmény volt mindkét szülés. Féltem hogy túl sok a 6 év és nehéz lesz de nekem pont könnyebb volt. Könnyû szülést kivánok Neked!
Szia! Elsõ gyerek 4, 5 kg, 29 óra. Második: 4, 3 kg, 8 óra. Harmadik 4, 4 kg, 4 óra. Mindhárom természetes szülés.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ nekem is 4, 5 kg volt. A második sem lesz kisebb, mert már most közel 3 kg és 33.hétben vagyok. Remélem kipottyan belõlem is, csak simán. :) Az elsõvel 8 órát vajúdtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

14 éves vagyok Én még szűz! Tervezgetném az elsőt a párommal. Mennyi az esélye hogy fájni fog? Vagy h vérezni fog? Az első szexnél melyik pozítszijót alkalmas hogy ne fájjon az első anyira?

Legjobb válasz: hova süllyedünk? miért akarsz te 14 évesen szexelni? mondjuk ez attól is függ, mennyi ideje vagytok együtt... de akkor is.

hova süllyedünk? miért akarsz te 14 évesen szexelni? mondjuk ez attól is függ, mennyi ideje vagytok együtt... de akkor is.
ÉdesKicsiBogárka! Szállj le a magas lóról de kurva gyorsan. Mt képzelsz magadról? Itt vannak emberek, kik segítenek, és vannak akik kevésbé, szerintem örülj hogy erre a kérdésedre akadt ember aki "segített". Tapasztalatlan 14 éves kislány vagy. Ez így van. Gondolkodj el hogy kivel hogy beszélsz, és milyeneket irogatsz ide...
A kérdező hozzászólása: Ja és azt lehagytam hogy én 14(amit már tudtok)vagyok a barátom 21 éves és már több mint 9 hónapja vagyunk együtt!ÉS nagyon szeretjük egymást és tervezgetyük a dolgot és nagyon sok helyen nézünk utána de azért várnám még a válaszokat :) Pusy
Szerintem megintcsak meg lehet találni a kettõ között a középútat! Az egy dolog, hogy 14 éves, egy másik, hogy "esetleg" úgy érzi, hogy készen áll rá, és egy harmadik, az õ helyesírása... Nincs joga ebbe senkinek beleszólni. Nyílván feltette itt ezt a kérdést, mert ezekre a véleményekre is kiváncsi volt. Kedves kérdezõ: Szerintem jól gondold át, hogy mit teszel, hogy teszed, és hogy tényleg akarod-e! Ez a vonat nem fog úgy elmenni, hogy Téged nem vár meg... Nem maradsz le semmirõl. De amúgy ezt várhattad, hogy mindenki megpróbál majd errõl lebeszélni. Én is voltam 14 éves, és én is voltam 14 évesen szerelmes.. de hidd el, ha most nem teszed meg, utólag rájössz, hogy... milyen jó, mert még nem is voltam hozzá elég érett! Akár milyen hihetetlen most, erre fogsz gondolni 2 év múlva! Nekem az a benyomásom a kérdésedbõl, hogy a Te szemedbe nagyon egyszerûnek tûnik az egész... pedig nem az, elhiheted. Csomó kérdés van, ami még meg se fogalmazódott benned. Rengeteg kell még olvasnod errõl, és tapasztalnod. Igen, , .. igenis.. sok petting.. és inkább legyen 100 majdnem-alkalom, mint egy olyan, ami elõtt semmit nem tudsz! Magad miatt. Mert egyszer te is nõ leszel.
Ne gondolj nagy fájdalomra. Minél inkább elnyújtjátok az elõjátékot, és kellõen benedvesedsz, annál könnyebb lesz! A vérzést is egyéne válogatja, van aki nem is vérzik, van akinek csak pár csepp, és van akinek erõsebb, de ne parázz! Ha megtaláltad a megfelelõ partnert, és kellõen rá tudtok hangolódni egymásra, akkor nem lesz gáz! :-) Ja! És persze védekezzetek!
Már most látom, hogy a legtöbb válasz az lesz, hogy inkább a nyelvtan órákat látogasd...
SZijja! Ez a párod magasságától is függ. Én 170 cm vagyok a párom 185, és bizony a misszionárius nem mindíg kényelmes a magasságkülönbség miatt. MI elõször egy könnyed pózt választottunk amikor ésn is tudtam irányítani merre tegye a fütyit és õ is. Ülj fel az asztalra és húzd fel a lábaid úgy hogy a talpaid asztal élén támaszd meg, kétoldalt. Ez nem csak kényelmes(legalábbis nekem)de hasznos is mert könnyen betalál. De ülve ne csináljátok mert az fáj és feszít! De utánanézhetsz pózoknak bizonyos honlapokon, ha beírod a keresõbe. Szerintem vigyázz a barátoddal, mert kilenc hónap ide-oda a huszonévesek könnyen átvághatják az embert, de ez a te dolgod.Majd te eldöntöd mennyire bízol meg benne. HA komolyak a szándékaid, sok sikert és szép elsõ alkalmat kívánok.
attól függetlenül h hány éves vagy, kb naponta érkezik egy ilyen kérdés, miért nem olvasol vissza egy kicsit. 14 évesen nem hogy még mással törõdnél. Kis hülyék vagytok.
Szerintem ha szereted. és megbízol benne akkor nyugodtan feküdj le vele. Valakinek fáj az elsõ valakinek nem.. ezt nem lehet tudni.. és gyengéden csináljátok elösször. a többi meg fogja már be.-.- õ érett.. és saját felelõsége. ti sem vagytok szentek. meg amugy is gyakorikérdések. azaz h ha mást nem mer megkérdezni. nem kéne egybõl lehurrogni mindenkit.-.-
A kérdező hozzászólása: Helló Bocsánat hogy ilyen késõn válaszolok...Még mindig együtt vagyok a barátommal, lassan 2 éve.Megbeszéltük hogy csak akkor fogunk lefeküdni egymással ha mindkettõnk úgy érzi!És hát volt egy nap amikor mind a kettõnknek volt hozzá kedve és hát megtettük nagyon jó volt nagyon odafigyelt rám!Egyáltalán nem bántam meg!Mindenki aztmondja hogy az az elsõdleges dolog hogy õ legyen az igaz szerelmed!Szerintem nem minden esetben mert ha csak egy hirtelen fellángolás az egész....:S Vagy ha a pasi tök érzéketlen meg nem is gyengéd...:S Akkor lehetsz belé akármilyen szerelmes!Szerintem nagyon fontos hogy az elsõt egy gyengéd okos és gondoskodó pasi vegye el!De mindegy visszatérve rám mikor elvette a szüzességem rá még 2szer szeretkeztünk utána a mai napig egyszer sem...Úgy döntöttünk ez nem nekünk való!Az utána való agódás hogy jaj most kiszakadt a gumi vagy nem vagy mi lesz!Ez se nekem se neki nem kell a mindennapi stressz mellé még ez is!De ne értse félre senki mert egyáltalán nem bántam meg mert a világ leggyengédebb és leggondoskodóbb pasija vette el!(K)Pusy
Még mindig együtt vagytok? És milyen volt az elsõ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat megbizok benne mert õ is szûz még.....és igy nem olyan mint a többi idõs bunkó kölyök és szeretem!És köszönöm a válaszokat! Pusy
A kérdező hozzászólása: Én nem beszéltem senkivel sehogy de ha valaki ide ir akkor szerintem a kérdésre kéne válaszolnia és nem sértegetni mert azzal nem segit! Aki irt nekem választ annak nagyon köcönöm sokat segitettetek mi ugy döntöttünk(mert a barátom nagyon gyengéd és kedves) hogy csak fokozatosan csinizük a dolgot hogy nekem ne fájjon és mindig anyit amenyi nem fáj :) ugyhogy nadon szeret és sokáig is fogjuk egymást EL SEM HISZEM HOGY ILYEN RÉG EGYÜTT vagyunk nagyon SZERETEM (L) köszönöm a válaszokat :) Sokat segitettetek (mármint csak néhányan ....) Pusy
Ha késznek, érettnek érzed magad ahozz, hogy együtt legyél a pároddal akkor tedd!9 hónap az szép!gratula! ha ennyi idõ altt teljesen kisimerted akkor nyugodt lehetsz..:-)gyengéd lesz veled..a fájdalom egyénenként változik és a vérzés mennyisége is! én 15 éves vagyok és még "szûz" a barátom az ujjával szakította át a szûzhártyámat!egyáltalán nem fájt de vérzett..aztán a 3. 4. ujjazásnál is vérzett még egy kicsit! remélem segítettem! és ha közeledik a "nagy nap" csak nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Köcönöm a válaszokt És Persze azokat nem köszönöm akik ilyen megjegyzéseket tettek az ijeneket ki kéne tiltani mert nem azért irnak ide a fiatalok hogy a sok idijóta ember csak lecsesze õket hanem hogy tanácsot adjanak ha talán nem háborognátok anyit és tanácsot adnátok akkor ezt az oldalt is nagyon szeretnék utálom amikor valaki ezt csinálja én akarom és biztos vagyok benne hogy akarom És alapvetõ dolog hogy védekezünk nagyon alalp dolog de az olyan embereket rühellem akik ilyet irnak nekem (nem hogy tanácsot adnának)"Tanulj még""Járj iskolába"Kimonta hogy a szex mellet nem fogok suliba járni???Nem vagyok egy hülye liba aki tönkre teszi az életét kurva jó tanuló vagyok!És nem is fogom hagyni hogy roszabb legyen! JA ÉS HA MÉGEGYSZER VALAKI AZT IRJA Hogy inkább javitsunk a helyesirásunkon lefejelem mi köze van hozzá hogy helyesen irok-e mi lenne ha egyszer válaszolnának arra amit tudni akarok talán nem lenne anyi terhews ugyhogy aki ijet ir!Nyugodtan ugorjon le a 20 adikrol megérdemelné mert igen is nem adott tanácsot hanem tette az agyát és ezért lett kicsi gyerek valakinek erre csak gratot tudok mondani mi lenne ha normálisan válaszolnának???Nem akarok flegma lenni vagy mi de már ugy idegesitett ez muszáj voltam leírni!(akinek nem inge ne vegye magára) Aki meg velem egyet ért áljon ki mellém!!! Pusy
kérdezd anyukád
pizítszijó:D ez vicces:D járj iskolába. és mjad két év mulva szexelj. addig pettingelj
És ezt ki fogja elhinni? És ha egy 21 éves egy 14 évest kur meg az megrontás ti elmebetegek....ERRE NEM GONDOL SENKI???!!! A [email protected] helyesírás miatt persze egybõl elkezd pofázni a sok paraszt....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!