Találatok a következő kifejezésre: Az első melyik póz a (14 db)

Mind a ketten szüzek vagyunk még, és most lesz az első. Melyik póz volna a legszerencsésebb?

Legjobb válasz: nekunk a lovaglo jott be.Ez az, amikor a lany van felul, ekkor o iranyitja a dolgokat, a sebesseget es a melyseget is. Fokozatosan egyre beljebb tudod engedni.

nekunk a lovaglo jott be.Ez az, amikor a lany van felul, ekkor o iranyitja a dolgokat, a sebesseget es a melyseget is. Fokozatosan egyre beljebb tudod engedni.
Misszionárius, a lány fene alá párna. És lassan és óvatosan, ne mélyre.
*feneke, javítokXD
a lovaglót ajánlom, mert akkor te tudod irányítani a mélységet és a sebességet is
Nekem is misszionárius...nagyon jó hogy közbe látom az arcát és tudunk csókolózni, és nekem után amég sokáig nem ment se lovaglóba se hátulról...még betenni sem tudta onnét..azt is gyakorolni kellett, de elõször misszionáriusban simán ment minden:D
nálunk hátulról, a lány dereka alatt párnával, az megemeli a lábait szét tudja kicsit terpeszteni misszionáriusnál elsõre valahogy túl lent volt, nem csúszott úgy mint hátulról
nekem misszionárius volt az elsõ. szeretem azt a pózt, mert a párom szemébe tudok nézni, miközben szorosan öleljük egymást, és egész testével hozzám ér. :)
hát nekünk az oldalt fekve póz jött be:)
A kérdező hozzászólása: Valahol azt hallottam, hogy azt kell elkerülni, hogy az elsõnél a lovagló legyen... mert az marhán fáj... igaz ebbõl vmi? :S
Hát sztem elsõnek nem a legszerencsésebb póz a lovagló. Az az egyik legmélyebb és hát valahogy én nem lettem volna olyan bátor hogy érzem hogy marhára fáj és ennek ellenére én üljek rá a pasimra hát akkor még most is tuti szüz lennék :D Nekünk a misszionárius jött be mert ott legalább nem menekültem h hu ez fáj inkább hagyjuk... :D

Az első szexnél melyik póz a legrosszabb?

Legjobb válasz: Á ezzel nem értek egyet, nem mindenkinek fáj az elsõ... nekem szinte csak az elsõ pár lökés fájt aztán semmi. Mondjuk elsõre semmiképp nem oylan élvezetes egy póz sem mint a késõbbiekben. Szerintem elsõre mindenképp maradjatok a misszionáriusnál. Majd késõbb próbálkoztok mással is.

Mindenképp hosszú elõjátékkal kezdjétek, és a lány éljen át 1 ( 2 ) orgazmust, hogy ellazuljon. Azért javasolom a lovaglóst, mert a lány irányít, és úgy mozoghat, ahogy neki fáj, ahogy neki jó. A lányok egy része viszont azt szereti, ha a fiú irányít, ezért õk úgyis hanyatt feküdnek.
Á ezzel nem értek egyet, nem mindenkinek fáj az elsõ... nekem szinte csak az elsõ pár lökés fájt aztán semmi. Mondjuk elsõre semmiképp nem oylan élvezetes egy póz sem mint a késõbbiekben. Szerintem elsõre mindenképp maradjatok a misszionáriusnál. Majd késõbb próbálkoztok mással is.
Szerintem a kutya vagy a lovagló a legrosszabb. Mert ott mélyre tud menni a fiú pénisze. Ugyhogy tényleg a misszionárius lehetne a legjobb...
Én mindenképpen a kutyapózt hagynám ki! Ahogy az elõttem szólók is mondták, ott tényleg mélyebbre jut a pénisz, és pont a hüvely érzékenyebb falához dörzsölõdik jobban. Én 5 éve veszítettem el a szüzességem, de néha még most is fáj ez a pozíció. A legjobb a misszionárius, hiszen sokkal meghittebben tudtok összeborulni a barátoddal!:)
Én lovaglóval kezdtem, de nem teljesen ülve, hanem egy kicsit a páromra borulva, jó volt mert én irányítottam. Szerintem a misszionárius, és a kutya se jó... elsõre semmiképp se. Szerintem :D
A kutya póz az biztosan, azt hagyjátok késõbbre.Viszont a lovaglóval nem értek egyet, mert azt te tudod irányítani hogy mennyire menjen mélyre.Talán az a legjobb.Szerintem.De ne parázz elõre próbáld magad elengedni, ez menni fog ha igazán akarod az együttlétet.
Én is alovaglót mondanám, nah meg az anált :S Igaz még nem csináltam, de nem is akarom :S
HA lány vagy akkor szinte mindegyik!!!
juúj... én a "kiskanált" utálom. (amikor a csaj oldalt fekszik, a pasi meg mögötte, és úgy...) ott tök könnyen kicsúszik... én azt utálom. sztem az a legszarabb :D és lovagolni szeretek :P
Mi akkor a misszionáriussal kezdtük, de váltottunk lovaglóra, mert én tudtam irányítani, hogy mennyire mennyen mélyre, milyen tempóval és erõvel, és már egyátalán nem fájt, ellenben a misszionáriusnál, ahol szóban kellett irányítanom a barátom, hogy ne okozzon nagyobb fájdalmat. Szóval szerintem ez a legjobb póz, a kutyapózt hanyagoljátok, szerintem.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Nekem nem fájt, de azt mondják, hogy a kutya, meg az álló pózok nem jók. (A misszionárius meg a lovagló beváltnak tûnik.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
én nem értek egyet. a misszionáriussal próbálkoztunk elõször-nagyon fájt utána pedig lovaglóval és az meg fantasztikus volt. ez szerintem emberre válogatja.

Milyen az a misszionarius póz? Melyik póz a legkényelmesebb első alkalomhoz? Mit kell "petting" címszó alatt csinálni? Hogyan csináljam, hogy minnél elvezetesebb de ne legyen fájdalmas lánynak?

Legjobb válasz: Petting: az mident magaba foglal kiveve azt h beteszed neki!! Nyalogatasok,simik, ujjazas stb. Misszionarius: a lany fekszik a hatan te meg felete vagy a laba kozott es... Es az a legkenyelmesebb ami a lanynak es neked, mindenkinel mash van! Es a lenyeg, h nagyon ovatosan,figyelj a lanyra!!!!!:)

Petting: az mident magaba foglal kiveve azt h beteszed neki!! Nyalogatasok, simik, ujjazas stb. Misszionarius: a lany fekszik a hatan te meg felete vagy a laba kozott es... Es az a legkenyelmesebb ami a lanynak es neked, mindenkinel mash van! Es a lenyeg, h nagyon ovatosan, figyelj a lanyra!!!!!:)
A kérdező hozzászólása: örülnék néhány jó tippnek:)
nõk szerint az elsõ nem a legjobb...síkosítót használjatok dögével
Mézzel kend be a farkát.
A kérdező hozzászólása: :D:D esetleg vazelin?
Víz alapú sikosító + gumi. Ez utóbbi egyrészt védi a férfit a bacik ellen, másrészt ha beleélvez a fenekedbe, az csípõ érzés lesz a sperma miatt. Alaposan izgasson fel elõtte. A kutya póz a legkényelmesebb szerintem, de sima hasonfekvéssel nem próbálkozzatok, az a legfájdalmasabb a lánynak tapasztalatom szerint.
A tágítáást nem szabad elkapkodni. El kell lazítanod magad, és mikor kényelmetlen valami, azonnal hagyjátok abba. Elõször 1 ujj, ha ok akkor 2, ha már az is megy 3 ujj jön. Ne kapkodjátok el, ez 10 percig lazán eltarthat. Használjatok síkosítót bõven (a babaolajra esküsznek sokan).
Az elsõ anál nekem és a pasimnak is elsõ volt.Tapasztalatlanok voltunk ilyen téren.Kutyapózban próbáltuk, de nem volt jó, szerintem a pasi sem tud ügyes lenni, ha nem tapasztalt.A következõ anál nekem egy tapasztalt ffivel volt, õ háton feküdt én meg ráültem, kb.5-10 perc múlva annyira ellazultam, közben õ izgatott, hogy nagyon élveztem.Ez késõbb rendszeressé vált minden együttlétkor.
Szerintem a misszionárius..
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!!!
a lovaglóban õ irányít, így kevésbé fáj neki.bár nekem mégis a misszionárius jött be.
Mi elõször a misszionáriust próbáltuk :| de ugy nem volt "jó" aztán a lovaglót ami minden szempontból kényelmes volt^^ én írányithattam h milyen tempóba és h mennyire:)
Való igaz a misszionáriussal kezd mindenki, nem mert az a legkellemesebb, vagy legkevésbé fájdalmas, hanem mert az a basic alap és legegyszerûbb... Én a lovagló pózt szoktam ajánlani, a csaj magának "állítja" be a fájdalmi szintet... De a lényeg, hogy jól beelõjátékozd és ne sajnálj rá fél akár 1 órát is az elõjátékra... azalatt úgy benedvesedik, hogy akár sámlival is nekimehetsz, észre sem veszi! Elõjáték nélkül viszont mindegy mitcsinálsz, fájni fog neki.
a legkevésbé fájdalmas az, ha letérdel eléd és orálisan kielégít :)
szerintem a misziós póz a legjobb:D mert ott látod az arcán hogy mi neki a jó és minem , szerintem egy szûz csajnak nem az igazi a lovaglás ,

Milyen pózban a legkönyebb átesni passzívként az elsõ alkalmon? Melyik az ami legkevésbé fáj? (meleg)

Legjobb válasz: Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)

Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)
Sima misszionárus. ne akard az elsõt annyira túl bonyolítani, csak érezd jól magad
:S
Oldalfekvõ helyzet, a felsõ láb behajlítva, az alsó láb kinyújtva a térdeim között
Én is az oldalfekvõs verzióban "veszítettem" el a "szüzességem". Legjobban úgy tud ellazulni az izom. Jah és egy jótanács. Amikor beteszi, kicsit nyomj rá, mint ha kakilnál. Sokkal könnyebben megy a behatolás és valóban az oldalfekvõs a legjobb elsõ lépésnek .
Igen, tolásnál lazul el a záróizom.
bár tudnék tanácsot adni...
sikosító kérémrõl el ne felejtkezzetek.
masnap szolj vissza mire jutottatok addigra felnott lany leszel ha sikerul sok sikert kedves
A misszionárius. Legyél nagy terpeszben, hajlítsd be a térded és húzd magad felé, akkor alig érzeni valamit :) Amúgy is a tágulás fáj, ha a barátod szokott nyúlkálni ott lent akkor alig érzel vmit.
Mi utána kb 10féle pózt kipróbáltunk, csak misszionárisban kezdtük :) 2. válaszoló voltam
nagyjabol az volt nlm is mint 2esnel DE mi kozbe kiprobaltuk a kutyapozt a parom javaslatara es jo volt mar nem fajt L/15
A kérdező hozzászólása: Jajj Perszee :$$$
A coitusról pedig egy fénykép sorozatot kérünk.Na jó lehet egy 2 órás videó is :) )
A kérdező hozzászólása: Hát majd próbálkozok azzal is ;)
Azért az elsõ alkalomtól ne várj frenetikus orgazmust.A barátod is gondolom tapasztalatlan, hamar elfog menni.Ne parázz azon, hogy fájni fog, mert tényleg fájni fog. Sok sok millió nõ nem halt bele, te sem fogsz.Sõt..:) )) Fogamzásgátlásra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Szolok nagyon szépen köszönöm remélem sikerel járnuk és örömet okozok a páromnak!!!
A kérdező hozzászólása: igen a barátom is abba a pózba akarta csak mondtam neki hogy inkább még ne...de ma este szerintem menni fog köszönöm a segicséget ;)
Elõször is: nem biztos, hogy fájni fog, és egyáltalán nem biztos, hogy vérezni fogsz. Nekem pl. nagyon fájt 1-2 percig, de egyáltalán nem vérzett, utána pedig nagyon élveztem... Amíg félsz a fájdalomtól, meg eleve ilyeneken gondolkozol, hogy fájni fog, addig szerintem még várj egy kicsit, még nincs itt az ideje. Hogy melyik a legalkalmasabb póz, az csak rajtad múlik. Én pl. mindenképp misszionáriusban szerettem volna, mert azt akartam, hogy a barátom hatoljon belém és õ irányítson. Valószínûleg lovaglóban nem is ment volna, mert annyira fájt, hogy úgy egybõl leszálltam volna róla és nem tudtam volna folytatni- így viszont hiába fájt, kértem Õt, hogy folytassa és pár perc után elmúlt a fájdalom és elkezdtem nagyon élvezni. Viszont sokan mondják, hogy lovaglóban jó egy lánynak az elsõt, mert akkor õ irányít, érzi, hogy jó stb. Ezt a két pózt szokták javasolni, rajtad áll a döntés, hogy inkább Te akarsz irányítani, vagy azt szeretnéd, hogy a párod irányítson. 21/L
A kérdező hozzászólása: miis aba fogunk próbálkozni elsöre mert a párom se akarja hogy fájon nekem...:)

Milyen volt nektek az elso petting? Es melyik szamotokra a legjobb poz?

Legjobb válasz: Az elsõ petting jó volt. Azóta már más párom van és vele a leggyakrabban az oldalt fekvõ pózt gyakoroljuk mert így a kezével a csiklómat is tudja izgatni.

Az elsõ petting jó volt. Azóta már más párom van és vele a leggyakrabban az oldalt fekvõ pózt gyakoroljuk mert így a kezével a csiklómat is tudja izgatni.
Most sikerült visszaemlékeznem a legelsõ pettingemre:-) Nekem nagyon jó volt:-) A póz kérdés, legjobban én talán a sima misszionáriust szeretem úgy, hogy a nyakába rakom a lábam a másiknak..:D
A kérdező hozzászólása: koszy szepen

Fokepp lanyok. Melyik a legjobb poz az elso analis egyuttletre? Amelyik kevesbe faj stb.

Legjobb válasz: mindenféleképp olyan pózba legyél ahol eltudsz lazulni mert akkor annyira nem fáj mondjuk mi így csináltuk hogy oldalamon feküdtem és úgy kevésbé volt fájdalmas mintha kutyapózba csinálnátok. 19/L igen és itt vannak lányok. :D

mindenféleképp olyan pózba legyél ahol eltudsz lazulni mert akkor annyira nem fáj mondjuk mi így csináltuk hogy oldalamon feküdtem és úgy kevésbé volt fájdalmas mintha kutyapózba csinálnátok. 19/L igen és itt vannak lányok. :D
fájni nem a póztól fáj, hanem attól, ha a srác türelmetlen, vagy attól, ha te tartasz a dologtól. meg a síkosítás hiányától. póznak a háton fekve, felhúzott lábakkal, mert így talpad a mellkasának támasztva vissza tudod fogni. (és mivel tudsz irányítani, így ellazulni is könnyebb lesz)
Kutyapózban a legkönnyebb, háton fekve jóval nehezebb, lovagló pózban kifejezetten nehéz. Én legalábbis így tapasztaltam, szerintem kutyapózban érdemes kezdeni. De ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak: 1. kölcsönös bizalom, kommunikáció 2. ellazulás, izgalom (legjobb, ha elõtte már volt egy "rendes" orgazmus") 3. síkosító bõven (nem létezik túl sok) 4. elõször ne a fiú nyomjon. A lány tolja szépen lassan rá magát, a fiú csak tartson ellen.
nekünk is a kutyapóz a nyerõ, mert ha fáj akár egy picit is, el tudok húzódni, vagy ha tetcik én tudom szabályozni a bemenetel gyorsaságát, mélységét stb....
itt nincsenek lányok 84 f de ha engem kérdezel fontos, hogy a kecske lába a földbe maradjon, jó iszapos mély sárba, hogy ne mozogjon. Utána elengedheted legelni
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen mindenkinek :)
kutyapóz az jó, az elsõ egy két perc rossz, a többi már jó. nem szabad vadulni és sok türelem kell hozzá, meg sok sikosító Nívea kerek kék dobozos, vagy baba olaj.

Szerintetek melyik a jó póz az elsőre?

A barátnőmel próbáltuk már fekve,nagyon fájt nem csináltuk,az ujjazás is ugy fáj neki pedig csak 1 ujjal csinálom,de amikor az ölembe ült és ugy ujjaztam akkor aztmondta h semmit nem érzett,szerintetek akkor ebbe is próbáljuk az elsőt?Mivel nemfájt neki,akkor szerintem a szex se fog neki,báris remélem nem annyra.

Legjobb válasz: Hát, kezdésnek én a misszionárius pózt javaslom, jo sok elõjátékkal elõtte, nem szabad kapkodni. De ha az nem jön be, akkor azért vagytok egy pár, hogy közben meg tudjátok beszélni, kinek mi a jó :)

Hát, kezdésnek én a misszionárius pózt javaslom, jo sok elõjátékkal elõtte, nem szabad kapkodni. De ha az nem jön be, akkor azért vagytok egy pár, hogy közben meg tudjátok beszélni, kinek mi a jó :)
Szerintem a misszionárius az egyik legrosszabb póz. Én legalábbis egyedül azt nem szoktam élvezni annyira, és néha fáj is, ha úgy kezdjük. Én lovaglóban vesztettem el, és egyáltalán nem fájt. 19/L
Egyedül azt nem szoktad élvezni??? Nem lehet azért mert 2-en kellenek hozzá? U JELLY?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!