Találatok a következő kifejezésre: Az első kicsit nagyok (49 db)

Akinek hason alszik a babája mersz neki borostyánnyakláncot adni? 3 honapos a kicsim lassan a nyakába tenném mert az elsö gyermekemnél nagyon jo hatásfokkal birt de nem is volt hason alvos.

Legjobb válasz: Volt/van borostyán lánca. Csak hason alszik, soha, semmi probléma nem volt vele. Nem szakadt el, nem akadt bele semmibe. Nem piszkálta soha. (szemenként van csomózva, ha ne adj' isten elszakadna, nem gurulnának szét a kövek)

Volt/van borostyán lánca. Csak hason alszik, soha, semmi probléma nem volt vele. Nem szakadt el, nem akadt bele semmibe. Nem piszkálta soha. (szemenként van csomózva, ha ne adj' isten elszakadna, nem gurulnának szét a kövek)
Kisfiamnak 1 hónapos kora óta van borostyánlánc a nyakában. Eleinte fürdetésnél átraktam a bokájára, de kb. 3 hónapos kora óta éjjel-nappal a nyakában van. Már 11 hónapos, soha nem piszkálja, alszik hason, háton, forgolódik... Semmi gond nincs a lánccal és ahogy az elõttem szóló írta, szemenként van csomózva és ha el is szakadna (de nem szakad ám olyan könnyen, mert én megrángattam mikor megvettem és nem szakadt el!) nem gurulnak szét a szemek. Ha nem szívesen hagynád a nyakában éjszakára, tedd rá a bokájára fürdetésnél és a reggeli elsõ pelenkázásnál mehet a nyakába! :)
Nem.Én még akkor sem adnék rá ha háton aludna és még nappalra sem. Mi van ha elszakad és megesz/lenyel egy ilyen borostyán követ. Én sosem adnék ilyet a babámra.
Nem raknék a nyakába semmit. Se hason, se háton.
Semmilyen körülmények közt nem mert balesetveszélyes.

Hol tudom megrendelni vagy letölteni TIRPA szóló albumát? Egyáltalán már kiadták vagy még várjak egy kicsit vele? Mert az első szólójára nagyon kíváncsi vagyok.

Úgy hallottam, hogy már kiadták ezért érdekelne

Legjobb válasz: nem adták még ki:S:S szeptember 11-én adják ki . amugy youtube-n vannak album elõzetesek.! 1.http://www.youtube.com/watch?v=HYrMqNCKfZg 2.http://www.youtube.com/watch?v=reyVTEa7zMI&feature=related és lesz egy promo mix is nemsokára. ennyivoltam pííísz.*

nem adták még ki:S:S szeptember 11-én adják ki . amugy youtube-n vannak album elõzetesek.! 1.http://www.youtube.com/watch?v=HYrMqNCKfZg 2.http://www.youtube.com/watch?v=reyVTEa7zMI&feature=related és lesz egy promo mix is nemsokára. ennyivoltam pííísz.*

Miert tette ezt velem? Hetfo este osszevesztunk a baratommal nagyon kemenyen, ha visszaemlekszek 11 ev alatt ez a masodik veszkedesunk, az elso kicsi volt emelett.

Miutan ossze vesztunk megcsapott de nem erosen erre en ossze pakoltam es haza mentem, amennyit birtam ruhat annyit vittem magammal. Amikor ki leptem az ajton utanam orditotta h "szeretlek nagyon, ne menj el es nelkuled vege az eletemnek" kedd reggel irtam egy smst h hogy van es mit csinal valaszkent vissza irta h akarok talalkozni veled. Bele egyeztem s amikor talalkoztunk ossze volt vagva a karja. Ongyilkos akart lenni mert h elhagytam ot ki akar bekulni ujra akarja kezdeni (folytatni) az eletet velem. Kertem tole egy kis idod h dolgozzam fel azt amit csinalt hetfo este velem es magaval. Nagyon szeretem en is ot es o is engem 5 eve koltoztunk ossze 11 eve vagyunk egyutt es azelott 1 evet kerulgetett h legyunk egyutt. Meg nem vagyunk hazasok nyaron akar eljegyezni.

Legjobb válasz: Min vesztetek össze? Hány évesek vagytok?

Min vesztetek össze? Hány évesek vagytok?
A féltékenység betegség, és egyre rosszabb lesz.Fõleg, ha még zsarolással is társul.Nem irigyellek.
Nehéz kérdés. Te tudod, hogy képes-e öngyilkosságra. Az szép dolog, hogy szereted. De kéedés, hogy meg tudsz-e benne továbbra is bízni, nem fogsz-e félni tõle a következõ vitátok után, nem válik-e agresszívabbá a viselkedése, nem veszik-e el a tisztelet. Szánalomból, sajnálatból, megszokásból, bizalom nélküli szerelembõl ne maradj vele. Nem szabadott volna megütnie téged, és ahelyett, hogy magát vagdossa, inkább követnie kellett volna és bocsánatot kérnie. Ha szereted, és úgy érzed, hogy tudnál késõbb bízni benne, tedd próbaidõre. Éljetek kicsit külön, majd utána ruccanjatok megint össze. Halasszátok el az esküvõt, eljegyzést, ha kell.
Az idézettel semmi gond, az nem féltékenységi ok. A seggre csapás, illetve ha te ezt hagyod az már annál inkább. Elsõre nem csinálnék semmit, de ha másodjára elõfordul a sráccal és a feleségemmel is elbeszélgetnék, hogy akkor mi is van most? Öngyilkosság: Azért vagdosta meg a kezét, mert egy kis nyominger faszi. Azt hiszi máshogy nem tud megtartani, csak úgy ha szánalmat ébreszt benned. A tettlegesség: Én verbálisan is el tudom úgy intézni, a dolgot, hogy sírás legyen a vége (megjegyzem egyszer került rá sor, nem is volt baj utána) Nem kell megverni senkit sem, mert azzal nem lesz jobb.
Hát már bocsi, de miért õ tehet róla, hogy a munkatársa csapkodós kedvében volt? Nehogy már az õ hibája legyen! Az, hogy ez a popópacsi nem tetszett a pasidnak, aláírható, hiszen szeret Téged, remélem azért a kollegának megmondtad, hogy ilyet többet ne tegyen! Az, hogy meg volt vagdalva a karja, mert öngyilkos akart lenni..... hát tudod, ha valaki tényleg öngyilkos akar lenni, akkor meg is teszi. Ez csak egy érzelmi zsarolás részérõl, mert szeret téged és nem akar elveszíteni. Viszont nem ez a megfelelõ módszer arra, hogy visszaszerezzen Téged, mert ezzel csak azt fogja elérni, hogy késõbb amikor tényleg komolyabb összezörrenés van, esetleg végérvényesen tönkremegy a kapcsolatotok, akkor nem mered majd elhagyni lelkiismereti okokból, és benne maradsz a rossz kapcsolatban, és ezzel magadnak teszel nagyon rosszat. Azt viszont tényleg ne hagyd, hogy elkezdjen ütni, jól tetted, hogy elcuccoltál, igenis érezze, hogy Téged nem üthet meg! Ha szereted, akkor békülj ki vele, viszont mindenképpen kösd ki, hogy ha mégegyszer megüt, akkor véglegesen elmész tõle. Kicsit halasszátok el az esküvõt. És hogy õ is megbízzon benned, ha a jövõben popócsapkodóshoz hasonló eset történik, azonnal közöld az illetõvel, hogy ez Neked nem tetszik. SZóval kössetek kompromisszumokat. Ahhoz, hogy a kapcsolatotok boldog leyen, Neked is kell érte sokat tenni és neki is. Dehát azért az, hogy a kollégáktól kapsz valamilyen alkalomra üdvözlõlapot.... nem tudom hogyan lehetne elkerülni, max. úgy, hogy szépen érthetõen megmondod nekik, hogy NE küldjenek, mert ez zavart okozhat a kapcsolatodban. Ha neked ez belefér, tedd meg a kedvéért ha tényleg szereted.
Rácsapott a hátsódra? És te simán mosolyogva hagytad? Hát ne haragudj, de én is féltékeny lennék ha ilyen párom lenne. Szerencsére nincs! (21/ffi)
Jézusom, ha az én csajom hátsójára csapna valaki, akkor nemcsak féltékeny lennék, hanem eltördelném a gyerek kezeit az tuti. Csodálod, hogy féltékeny? Szerintem tejesen igaza van, egy fiu sem nézi jó szemmel ha a barátnõjének szép idézeteket kuldozget egy masik fiu. Tokmindegy mi az indok, vagy alkalom. 22/ffi
Hát én is féltékeny lennék de csak akkor ha nem ismerem az illetõt aki rácsapott, mivel az osztályomba ez hülyeségnek számit, ugyanugy ahogy mindenki mindenkinek puszit ad (a fiúk lekezelnek persze, kivéve a haverom meg én ha részegek vagyunk xD de az se semmi komoly) meg ölelkezünk meg minden, szóval ha ott valaki rácsapna csak nevetnék és mennék tovább, de amugy már... ...... Szerencséd van hogy igy szeret, külömben már elhagyott volna.. 17-f
A kérdező hozzászólása: en 26 vagyok es O 27 azon vesztunk ossze h kaptam valentin napkor szep idezeteket egyik munkatarsamtol (amugy minden noi dolgozonak adott) es megkapta hetfo este es azt hiszi h vele megcsalom Igy is feltekeny volt rea feltett tole de soha nem adtam okot rea h feltekeny legyen egyszer meg akarta verni a munkatarsamot mert rea csapott egy kicsit a hatsomra (akkor volt az elso kis veszekedesunk) es en egyet orditottam mert meg ijjedtem pedig nem fajt :)
A kérdező hozzászólása: ezt a ket veszekedes amit le irtam annyi volt koztunk tobbi mezes volt soha nem szolt rossz szot hozzam sokat bokolt jol ereztem magam mellette es o is velem a nagy O voltunk egymasnak. Amgy en is hibas vagyok egy kicsit mert elmentem vagy el dobhattam volna a levelet, szerintettek amugy azert kaptam a hatsomra akkor mert latta h ott van a baratom, ma reggel munkaba menet megverte a munkatarsamot mert h miatta volt minden most a munkatarsam fel akarja jelenteni. Soha nem volt agresziv most nem tudom mi lett vele megvaltozott hetfo ota. En meg mindig itthon vagyok a szuleim nem tudjak h miert de szerintem sejtik h van valami. Szombaton majd meglassuk h mi lesz akkor adok valaszt neki csak nem tudom milyen valaszt adjak mert meg mindig szeretem ot es o is engemet
Megverteee? Hát én a helyedben azonnal hagynám ezt a pasast. Egyszer már megütött téged, egyszer pedig megverte a munkatársadat. Nem lesz öngyilkos, csak zsarolni próbál vele.

A lelked legeslegmélyén melyik gyerekedet szereted egy hajszálnyit jobban? A legnagyobbat, mert õ az elsõ? Ha van, a középsõt, mert nem olyan nagy még, de nem is annyira kicsi már? A kicsit, mert még olyan pici?

Ikreknél az erõsebbet, mert életrevalóbb, vagy a gyengébbet, mert esendõbb? A kisfiút, mert vagányabb, vagy a kislányt, mert szelídebb?

Legjobb válasz: A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt ,hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe,mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.

A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt , hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe, mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.
Azért én nem ítélkeznék! Nekem is van több gyerekem, nem lehet mérlegre tenni, hogy melyiket szeretem jobban. Másképp, máshogyan szeretem õket, nem tudnék rangsort felállítani! Igenis van, hogy az egyik szituban az egyiket, máskor a másikat. A kicsit a kicsisége és édes bájossága, a nagyot az 'okossága' miatt, mint ahogy pontosan le is írtad!
mindkettõt másért szeretem a legjobban. :)
Vannak olyan szülõk, akik ilyeneken gondolkoznak? Szégyelld magad, hogy egyáltalán a kérdés felmerült benned..
A kérdező hozzászólása: Elsõ, te ítélkezel, bár fogalmad sincs, miért kérdeztem. Hát szégyelld magad te... Többiek, én is úgy veszem észre, hogy minden többgyerekes családban óhatatlanul megvan, hogy kit miért, illetve kiben mit egy kicsit jobban. Meg mindeninek más tetszik a gyerekeiben, más domináns tulajdonságot tart fontosabbnak, legyen az egyik vagy másik család, vagy egy családon belül apa vagy anya.
A legnagyobbat, mert komoly tanulási nehézségekkel birkózva érettségit és szakmákat szerzett és dolgozik. A középsõt, mert, bár fiú, de kívül-belül én vagyok. A kicsit, mert egy igazi ajándék.

Most hét hetes az első babám. Szeretnénk majd kistestvért. (kettőt) Mennyi az ideális korkülönbség? Szóval hogy könnyebb kicsi vagy nagy korkülönbséggel?

Amiatt is kérdezem, hogy ha megszületik a baba két éves koráig akkor kapok ugyanúgy gyedet, de ha nem vissza kell mennem fél évre dolgozni, hogy kapjak.

Legjobb válasz: Szerintem fõleg pár éves korig nagyon fontos a foglalkozás, odafigyelés a babára, így szerintem vagy ovis korig ne jöjjön a következõ baba, mert nem tudsz két nagyon kicsi gyereknek ugyanúgy megadni minden törõdést, és a te energiád sem végtelen.

Szerintem fõleg pár éves korig nagyon fontos a foglalkozás, odafigyelés a babára, így szerintem vagy ovis korig ne jöjjön a következõ baba, mert nem tudsz két nagyon kicsi gyereknek ugyanúgy megadni minden törõdést, és a te energiád sem végtelen.
Az nem kicsi!
enyém 13 14 21/F ha lenne 4 kezem talán sikerülne megszámolnom hogy hány nõvel voltam
13centis vagy fölötti farok méret bõven megfelelõ és egy csaj se fog kiröhögni. sõt elsõ barátnõm nagynak találta :D
15-16cm mióta kicsi? Te is a gyakori péniszarányok alapján állapítod meg mekkora a farkad? Itt a kicsi 16-18, átlagos 18-20. Való életben 13-14-15 átlagos, 16 átlagon felüli.
A kérdező hozzászólása: Van egy csaj aki nagyon jol néz ki hogy fogalmazak. 10/10 itt ahol élek egy 500fõs középiskolába az ismerõseim 90%azt mondja hogy o a legjobb csaj a suliba. Én tudom hogy tetszek neki elég közeli a viszonyunk csak nem akarom bonyolítani mert Félek.???

Tényleg annyira nehéz az első hét? Kicsit megijedtem. Mindenki azt irja hogy nehéz nagyon.

Én meg hiú, azt hittem hogy ez úgy megy hogy hazahozom boldogok vagyunk mint még soha, 3man elvagyunk apucivel etetem aztán alszik és kész.és örülök hogy van gyerkem.

Legjobb válasz: Tudod azért nehéz, mert még tinektek is össze kell szokni a babával, megismerni egymást. És sokszor bizonytalanok lesztek, az elején még elég sokat sírnak a babák, nem csak ha éhesek. És mivel a szervezeted nagy változáson megy keresztük, lecsökken a hormonszinted is, vitaminhiányos is leszel, gyenge és fáradt, ezért nem lesz olyan könnyû. És kipihenni se fogod tudni magad az elsõ pár hétbe, mert a bébi éjjel is 3 óránként eszik. Ezt ne úgy képzeld az elején, hogy 3 órákat egybe fogtok tudni aludni. Eszik (kb. 1 óra), aztán még kb. fél óra amíg átpelusozod és elaltatod. Úgyhogy kb. 1,5-2 órákat tudsz egyhuzamban aludni, és ez a fárasztó. De hamar rendezõdik a dolog, ne félj. Jó dolog, ha van segítséged, aki fõz, takarít.

Tudod azért nehéz, mert még tinektek is össze kell szokni a babával, megismerni egymást. És sokszor bizonytalanok lesztek, az elején még elég sokat sírnak a babák, nem csak ha éhesek. És mivel a szervezeted nagy változáson megy keresztük, lecsökken a hormonszinted is, vitaminhiányos is leszel, gyenge és fáradt, ezért nem lesz olyan könnyû. És kipihenni se fogod tudni magad az elsõ pár hétbe, mert a bébi éjjel is 3 óránként eszik. Ezt ne úgy képzeld az elején, hogy 3 órákat egybe fogtok tudni aludni. Eszik (kb. 1 óra), aztán még kb. fél óra amíg átpelusozod és elaltatod. Úgyhogy kb. 1, 5-2 órákat tudsz egyhuzamban aludni, és ez a fárasztó. De hamar rendezõdik a dolog, ne félj. Jó dolog, ha van segítséged, aki fõz, takarít.
A kórházban egyáltalán nem lehetett aludni (6 órát aludtam 5 nap alatt), mert valamelyik baba mindig sírt. Miután hazamentünk én a fáradtságtól már nem sokat érzékeltem az egész nagy boldogságból, na meg fájt is mindenem. De napról napra könnyebb lett minden!
Hát lehet hogy épp én kivétel vagyok, de egyáltalán nem éreztem nehéznek.Bár egy tünemény a lányom.Sosem sírt nem kelt éjszaka sûrûn.Hamar összeszoktunk.Nekem csodás volt az a hét is.Engem egyedül a hasamon a vágás zavart.
Én az elsõ hónapot végigbõgtem, mert nem volt tejem. 1, 5 óra volt egy szopi, majd fél óra a fejés, peluscsere és kezdtem elölrõl. A kedvem a nulla alatt volt a fáradtságtól, enni nem nagyon bírtam, mert folyton gyomoridegem volt, hogy vajon most miért is sír a gyerek. Segítõkész rokonok nyüzsögtek a lakásban, de a pokolba kívántam õket, mert se nem takarítottak, se nem fõztek, inkább csak lézengtek és várták, hogy mikor kel fel a baba, hogy játszanak vele vagy azt nézték, hogy szopik a baba. Mindezek mellett fájt mindenem, ülni ugye a metszés miatt alig tudtam... És még sorolhatnám, hogy mennyi minden van nem az elsõ hétben, hanem az elsõ 6! hétben. Nekem utána kezdõdött, hogy kezdtem jól érezni magam és úgy igazából örülni, hogy van egy tündéri csemeténk. De mindezek ellenére azt mondom megéri, mert nincs hálásabb feladat egy gyermek gondozásánál! Csak az elsõ heteket kell túlélni! Sok boldogságot a pocaklakóhoz!
az elsõ hét nehéz??? Az elsõ 2 hónap nehéz, nem csak az az 1 hét... elsõ héten még fel sem ocsúdsz, hogy van egy gyerkõ a háznál:) Kb. így fog kinézni: eteted - már ha hajlandó enni-, üvölt - tisztábateszed-üvölt-próbálod altatni-üvölt-elalszik-kész vagy. Naponta 8szor cirkulál ez a sorozat... még hogy az elsõ hét! Bárcsak úgy lett volna...
Ha rendszert viszel a babával való foglalkozásba, éjjel sem szoptatod állandóan, akkor rövid idõ alatt nyugodtabb lesz az életetek.Nem kell azonnal hozzárohanni, felvenni, szoptatni ha sír.Nem biztos, hogy éhes.Okosan kell megszervezni a napirendet,
De hát mégis mit gondoltál? Hogy olyan mint a modellképeken? Szép vékony, nyugodt anyuka, kezében a gyönyörû, mosolygós gyerekkel és ennyi? Ha már szeretnél babát, vagy esetleg terhes is vagy igazán tudhatnád hogy ez nem így megy. Már csak ha utána olvasol, de szerintem amúgy is evidens, hogy nem olyan egyszerû a dolog. És nem csak az elején. Persze ettõl még örülsz hogy van gyereked, de korántsem ilyen rózsaszín szokott lenni. Kicsit naív vagy.
a 19:32eske pedig még magának is hazudik, nehogy elhidd, hogy neki nem voltak rossz pillanatai néha:)
Szia! Ne izgulj elõre ilyesmin, minden baba más, és sok függ a környezetedtõl is. Persze minden anyuka stresszel az elsõ hetekben, mert egy csomó mindent nem tudsz még, nem ismered még a reakcióit a babának, bizonytalan vagy, nem tudod miért sír, és néha tehetetlen. De én azt hiszem a szerencsésebbek táborába tartozom. A szoptatással voltak/vannak gondok (kevés a tejem) meg a császársebem is fájt, nehezen mozogtam, de ezt leszámítva én nem éreztem annyira nehéznek. A kisfiam nagyon jó baba, nem sírós (már a kórházban is azt mondták, jól érzi magát a világban :) szóval nem minden baba üvölt egyfolytában, és mi a hasfájást is megúsztuk. De az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nekem van segítségem. A férjem is segít mindenben, illetve az anyósom is. Fõznöm nem kell, a háztartás meg néha szalad, de nem izgat. Szóval nyugi, élvezd a babavárást utána pedig a babázást! Minden jót neked!
Õszintén? Olyan hasfájós volt a lányom az elsõ 12 hétben, hogy sokszor a könnyem potyogott az üvöltõ gyerek fölött. Nehéz volt, de voltak szép pillanatok, amik ellensúlyozták a rossz órákat. :)
Lehet én leszek az ellenpélda, de nekem nem az elsõ hét volt nehéz!az én kisfiam tényleg mintababa volt:evett(max fél óra), 5-10 perc pelusozás, majd aludt is tovább!!ez igy ment 2 héten keresztül!3-4 hét volt nehezebb!addigra fáradtam el szerintem!most már 6hetesek vagyunk, és egész nap szinte semmit nem alszik a babó!néha nyügget, de sirni csak akkor sir ha éhes!szóval én nem panaszkodom!sõt most már ott tartunk, hogy éjjel csak egyszer kel szopizni!!tehát most már sokkal jobb minden!:) sok sikert, és kitartást kivánok!na meg persze könnyû szülést!:) egy 6hetes tündéri kisfiú anyukája:)
Jaj de csúnya anyuka, aki azt hiszi, hogy a másik hazudik... Biztos magából indul ki.. Miért lenne törvényszerû, hogy kivétel nélkül mindenkinek nehéz??? A válaszom: nekem nehéz volt nagyon, tejem sem volt, idõm sem, alig aludtam, kikészültem !!! (Mert nem tudtam, hogy azért ordít óránként - kétóránként 5 napon keresztül, mert alig volt tejem, az is gyenge volt). Utána meg sokat fájt a pocakja. Most már 4 hónapos, minden nagyon könnyû. Most azt vettük észre, hogy szándékosan hisztizik, de ez már csak megmosolyogtat minket ! :)
Egy jó tanács: még most aludj, amennyit csak tudsz! szükség lesz az energiára!
A kérdező hozzászólása: na szerintem is mindenki másképp fogja fel, mert sokszir felfigás kérdése is! szerintem ha sokat várt rá valaki könyebben veszi a dolgot akár milyen nehéz is, mert õ sokat várt rá , és neki nem ez a nehéz!mert a sok szenvedés amit végig csinált hogy legyen ez a baba , ez már könnyûaz a pár hónap.
Te csak ne cicázz engem! Nemtudtad hogy hazudni bûn!!!! Tudod mi nehéz.bölcsiben dolgozni a sok különbözõ korú gyermekkel.ehhez képest ez semmiség nekem!
ne háborogj cica nem vagy te tenger. Hazudj csak nyugodtan az atya úristennek is.
19:38aska nem hazudom márcsak tudom milyen volt az elsõ hetem.mostmár nehezebb hogy jön a foga és nyûgös de akkor semmi gondom nem volt!!!!!!ha hiszed ha nem.valahogy nem izgat a véleményed nyugodtan pontozz le.én csak szívbõl válaszoltam a kérdezõnek.talán ha te is sokat vártál volna a babára másképp néznéd a dolgokat és a másik lehetz hogy nekem is nehéz lett volna ha sírós babám lett volna!!!!!!
Szia! Igen nehezek az elsõ hetek, hónapok, évek, de vannak, lesznek szép pillanatok. Nehéz míg megszületik, aztán fáj a hasa, majd jön a foga stb.. De mikor rád néz és mosolyog rádöbbensz, hogy õ mindent megér.
19:32-es vagyok.gratulálok én is sokat vártam a babára, ezért is csodálom minden napom.
A kérdező hozzászólása: héj !nem piszkálódást kértem!!!!!!Ja és igen terhes vagyok 30 hetes, és 3 évet vártam rá!!!!!!
Na, a "kedves"kötözködõs válaszoló biztos engem is megtalál majd.Nekem nem volt nehéz.Az elsõ fiam is tündér volt, a kezdetektõl 1 x kelt éjjel, különben aludt.Gyorsan és probléma mentesen szültem, szval jól is voltam.A 2.fiam pikk-pakk érkezett(gátmetszés nélkül)2.5 nap múlva otthon voltunk, és õ is nagyon nyugodt volt picinek.A hasfájás mindkét gyerekemet elkerülte.Sztem most sokkal nehezebb a kicsivel(17 hós)mert mióta jönnek a fogai, 1x-2x felébred és olyankor csak én kellek neki.Úgyhogy ne görcsölj rá, ki fog alakulni.De tényleg van akinek könnyebb, és van, akinek nehezebb(legalábbis úgy érzi).Könnyû szülést, és NYUGODT napokat, heteket!

Nagyon nehéz volt az első időszak? Volt segitségetek? Hogyan birtátok, hiszen az 1 éves baba is nagyon kicsi még.

Van köztetek olyan anyuka akinek 1 éves volt a gyereke amikor szülte a kistestvért?nagyon úgy néz ki terhes vagyok, a kisfiam 5 hós, szeretném a babát, de halálra vagyok ijedve!

Legjobb válasz: egy kicsit nyakatekert lett, de csak igy engedte kiirni. Azért érthetõ, remélem

A kérdező hozzászólása: egy kicsit nyakatekert lett, de csak igy engedte kiirni. Azért érthetõ, remélem
Szia! Veled egy cipõben, én is 5 hónapja szültem, és úgy néz ki, hogy babás vagyok, mondjuk én még nem csináltam tesztet, de érzem hogy az vagyok, elsõnél is megéreztem! Szerintem nehéz lesz, de nem érdekel csak ezért biztos nem vetetném el! valahogy csak megbirkozunk vele! Gratula a babához!
Hát nem semmi, ...minden esetre én sem vetetném el, de nem mertem volna ilyen hamar. Én egy éve szültem császárral , most gondolkodunk tesókán de sztem még õ is picike..amikor megszületne, 21hónapos lenne szval sztem még kicsi de ha már itt a bébi, nehogy elvetesd.Tuti , hogy baromi nehéz lesz, mert a nagyobbnak is szüksége lesz a törõdére, de mire megszületik addigra bele jössz majd. Az a nehéz, hogy az 5hónapos és most van a legtanulékonyabb idõszakában és ha megszületik a kicsi akkor még neki is nagyon sok törõdés kell, de ugyan ezt meg kell osztani majd...minden esetre mindenbe bele kell majd vonni, hogy ne érezze magát hanyagolva ami viszont nehéz, hogy még kicsi lesz akkor..
Szia! Nekem 10 hónapos a manó és most lettem terhes. Mondjuk mi így terveztük, h kicsi legyen a korkülönbség. Ettõl függetlenül azért bennem van a para, h hogyan fogom bírni a kettõt. Az eleje tuti nehéz lesz, nagy kihívás... De õértük mindent kibír az ember... :-))
Ügyes leszel, menni fog! Gondolj bele, van, aki kapásból ikrekkel kezd! ;)

Megtettem az elsõ lépést, a pasiknak mennyire visszataszító, ha a lány kicsit tovább megy az elsõ lépéseken, és nagyon egyértelmû lesz?

21 vagyok, a srác 28. Egy buliban ismerkedtünk meg, ahol egyértelmû volt, hogy tetszem neki, az elejétõl fogva, és mi tagadás, nekem is tetszik õ. Az este végén megígérte, hogy Facebookon keres, bejelöl, ilyenek, de mostanáig nem tette meg, így én kis türelmetlen, megtettem helyette. Vissza is jelölt, de továbbra sem ír. Miért nem ír? Vagy most próbálja a macsót adni, hogy márpedig nem nyomul két-három napig valami fura szabály miatt, vagy mi? Vagy zavarhatja, hogy én ilyen türelmetlen vagyok, és megteszem helyette a kezdõ lépéseket? Esetleg írjak rá? Ne tegyem? Megõrjít a várakozás... De nyilván én szeretnék a meghódított fél lenni (hiába, hogy az este elég sok mindnt letiztáztunk a kérdésben, és akkor nagyonis határozottnak tûnt a dolog folytatására vonatkozóan).

Legjobb válasz: Semennyire. Max könnyû préda leszel

Semennyire. Max könnyû préda leszel
A kérdező hozzászólása: Nem tûnt úgy, mint aki prédaként tekint rám, az este inkább õ volt a nyomulósabb fél, én az, aki inkább kérettem magam. Persze, nyilvánvaló volt minden, de akkor is. Nem történt semmi, csak beszélgettünk, azért is gondolom, hogy komolyabbak a szándékai egy kósza kufircnál.
Adj neki még pár napot, hátha lép. Mennyi idõ telt el a buli és a bejelölés közt és mikor jelölted be?
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt a buli, én ma bejelöltem, bár vártam elõtte, hátha õ kezdi meg, szóval nem azonnal ébredés után... De õ akkor már rég fent volt, mert szinte azonnal visszajelölt.
Hu, akkor még nagyon friss, én simán adtam volna neki egy napot, hogy bejelöljön. Szerintem várj türelmesen a kövi lépésre, és ne lógj állandóan face-en.
én elkövettem azt a hibát, amire te készülsz. szard le, hogy milyen szabályt követ, szard le a korát is. egy a lényeg: ha akar, keres.
"ilyen korú urak" :D :D szerintem is még várj egy kicsit, 1 max 2 napot, aztán ha nem lép akkor írj neki. ahogy így mondod tényleg nem tûnik olyan komolytalannak.

Nagyon kicsi korkülönbség az első kettő között. A harmadikkal könnyebb lesz?

Van két kicsi gyerekünk, egy és két évesek, 13 hónap különbséggel. Hát mit mondjak, nem volt könny?, annak ellenére, hogy egy szavam sem lehet rájuk, jó gyerekek. Jól alszanak, nyugodtak stb. Na de azért mégiscsak két pici! Most már jobb, értelmesebbek, a nagy beszél, viszonylag szófogadó stb. Kezd érlel?dni bennünk a harmadik gyerek gondolata, de mindenképpen akkor szeretném, ha már a kicsi is kb. három éves. Szóval akkor lenne itthon egy négy és egy három éves, viszonylag könnyen kezelhet? gyerk?c, plusz az újszülött. A nagy fiam akkor kezdené az iskolát (külföldön élünk), a kislányom pedig heti négyszer két és fél órát töltene az oviban (itt ennyi van három évesen).

Legjobb válasz: Saját tapasztalatom még nincs (egyelõre két kisgyermekünk van), de én úgy gondolom, hogy "2rõl 3ra lépni nem nehezebb, mint 1rõl 2re" :) A két nagyobbik már együtt is el tud játszani, amíg Neked a kicsivel kell foglalkoznod, sõt akár segíteni is tudnak,lefoglalni egy kézmosás erejéig vagy gyors vacsi összedobásáig a picit. Nem tudom ismered-e Csöppke blogját, de náluk is három gyerek van, igaz a két nagyobb között 2 év a korkülönbség, de ott is azt látom, amit fentebb leírtam és emlékeim szerint Csilla is ezt írta egyszer a blogjában. :)

Saját tapasztalatom még nincs (egyelõre két kisgyermekünk van), de én úgy gondolom, hogy "2rõl 3ra lépni nem nehezebb, mint 1rõl 2re" :) A két nagyobbik már együtt is el tud játszani, amíg Neked a kicsivel kell foglalkoznod, sõt akár segíteni is tudnak, lefoglalni egy kézmosás erejéig vagy gyors vacsi összedobásáig a picit. Nem tudom ismered-e Csöppke blogját, de náluk is három gyerek van, igaz a két nagyobb között 2 év a korkülönbség, de ott is azt látom, amit fentebb leírtam és emlékeim szerint Csilla is ezt írta egyszer a blogjában. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!