Találatok a következő kifejezésre: Az első kicsit (300 db)

Hogy vezessem rá a barátomat hogy az elsőt kicsit különlegesebben szeretném?

3 és fél hónapja agyunk együtt mindketten 19 évesek...szinte az elejétől van petting, de én még szűz vagyok, ő nem. Gyakran csinálunk programokat, meg rengeteg szépet mond, szeretem, és talán ő mégjobban engem, de...az elsőnél jó lenne valami plusz, semmi felhajtás, csak valami jelzésértékű, ha meggyújtana pár gyertyát az is elég lenne... Igazából mindent meg tudunk beszélni, de ezt azért nem akarom felvezetni, mert jó lenne h magától találna ki valamit, és nem csak kérést teljesítene...Hog yvezessem rá?

Legjobb válasz: Hat ha igazán különlegeset szeretnél elsõ alkalomra, akkor térdelj le elé, és úgy izomból szxpd le. :-) szerintem elég különleges elsõ alkalom lenne a srácnak. :-)

Hat ha igazán különlegeset szeretnél elsõ alkalomra, akkor térdelj le elé, és úgy izomból szxpd le. :-) szerintem elég különleges elsõ alkalom lenne a srácnak. :-)
a száddal, mond el neki :)
konspirálj közös ismerõssel, hogy õ elejthetne egy erre igen erõsen utaló megjegyzést, de ne fiú legyen. vagy mond meg neki
Ha rá kell vezetni, én a helyedben hagynám. Ha csak nem tudja hogy még szûz vagy. Ennek alapnak kéne lennie. Mikor elõször voltam együtt valakivel órákig csókoltam és simogattam elõtte (jó, gyertya nem volt) 27F

SOS? Használtam kétszer eddig tampont, az első kicsit kényelmetlen volt, vagyis olyan fura érzés volt, amikor bennem volt. Egy kicsit nehézkesen ment a felhelyezés. Szűz vagyok.

Amikor el?ször tettem fel a tampont,akkor nem volt barátom,sose ujjaztam meg magam.Nemrég volt barátom és ? megujjazott,már két ujja is bennt volt.Ett?l elképzelhet?,hogy könnyebb lesz felhelyeznem a tampont?Vagy ez nem segít rajta?Normálisan kérek mindenkit!

Legjobb válasz: szedj xanaxot

szedj xanaxot
szerintem azért volt kényelmetlen, mert nem jól helyezted fel. Ha jól teszed fel nem érzel semmit. tegyél fel minit azzal nem lesz gond...
Szerintem nem volt elég mélyen, nekem is volt már ez a baj és azért volt kényelmetlen.Mikor elsõ két alkalommal próbáltam felhelyezi akkor volt rossz azután nem éreztem. L18
mélyebbre kell tolni, nem is fogod érezni, hogy ott van(ha elég mélyen és jó helyen van). Nem függ össze az ujjazással, amúgy. Lazítsd el magad ott lent, guggolj le, vagy egyik lábad tedd fel vmire, pl. a wc-re, állj terpeszbe. Így a legegyszerûbb. 20£
Nem helyezted fell rendesen. Ott van egy csont es ahoz dorzsolodik, ha nem teszed fel rendesen, es azert faj.

Ha a második babával elmegyek gyedre, apa az első kicsivel mehet gyesre?

Nem egészen tiszta, egy gyerek után egy támogatást vehetünk igénybe, nekem ez azt jelenti, hogy egyeskével nem lehet anya gyeden apa gyesen egyszerre. De olyan lehet, hogy egyeskével apa gyesen, ketteskével anya gyeden. Vagy nem csak egy gyerek, hanem egy család egy támogatás, függetlenül a támogatható lurkók számától? Tehát csak azt nézik, hogy egy családnál igénylik ketteskére a gyedet, akkor egyeske után már semmit sem lehet igénybe venni, senki által?

Legjobb válasz: Abból kell kiindulni, hogy egy jogviszony alapján csak egy ellátás jár, akkor is ha két olyan korú gyereked van akire külön külön járna ellátás. Alapesetben ezek az ellátások az anyának járnak, apuka vagy a nagymama csak akkor lehet gyesen ha az anya az egyébként neki járó ellátásról lemond és átengedi azt az apának vagy a nagymamának. Neked nem jár egyszerre gyed és gyes, így nincs olyan ellátás amirõl lemondhatnál apuka javára.

Abból kell kiindulni, hogy egy jogviszony alapján csak egy ellátás jár, akkor is ha két olyan korú gyereked van akire külön külön járna ellátás. Alapesetben ezek az ellátások az anyának járnak, apuka vagy a nagymama csak akkor lehet gyesen ha az anya az egyébként neki járó ellátásról lemond és átengedi azt az apának vagy a nagymamának. Neked nem jár egyszerre gyed és gyes, így nincs olyan ellátás amirõl lemondhatnál apuka javára.
A kérdező hozzászólása: Magyarul egy család egy ellátás. Azért ez jó is meg nem is, nézõpont. Mert nem engedhetem át a gyest, mintha õ nem lenne szülõ, kb így hangzik. Még nagyszülõnél megértem, de az apánál...
Nekem ikreim vannak, és egy gyedet kapok, a családi pótlék ami dupla. Én ezen fel voltam kicsit háborodva, mert ha ezt a két gyereket pár év különbséggel szültem volna, akkor mindkettõre kaptam volna gyedet. Hogy mi lenne ha lenne majd egy kistesó, amíg az ikrekre nekem jár a támogatás, már én is elgondolkoztam. Kíváncsi vagyok ki mit válaszol majd.
Hiába van két olyan korú gyereked akik után ellátást lehet igényelni, akkor sem teheted meg. Neked csak annyi "jogod" van hogy eldöntheted melyik gyerek után kéred az éllátást. Mivel a tgyás és a gyed több mint a gyes ezért gondolom ketteskére igényeled. Így viszont egyeskére csak családi pótlék jár. És ez független attól hogy apuka vagy nagyszülõ igényli meg. Sajna ez van :-(

Miert tette ezt velem? Hetfo este osszevesztunk a baratommal nagyon kemenyen, ha visszaemlekszek 11 ev alatt ez a masodik veszkedesunk, az elso kicsi volt emelett.

Miutan ossze vesztunk megcsapott de nem erosen erre en ossze pakoltam es haza mentem, amennyit birtam ruhat annyit vittem magammal. Amikor ki leptem az ajton utanam orditotta h "szeretlek nagyon, ne menj el es nelkuled vege az eletemnek" kedd reggel irtam egy smst h hogy van es mit csinal valaszkent vissza irta h akarok talalkozni veled. Bele egyeztem s amikor talalkoztunk ossze volt vagva a karja. Ongyilkos akart lenni mert h elhagytam ot ki akar bekulni ujra akarja kezdeni (folytatni) az eletet velem. Kertem tole egy kis idod h dolgozzam fel azt amit csinalt hetfo este velem es magaval. Nagyon szeretem en is ot es o is engem 5 eve koltoztunk ossze 11 eve vagyunk egyutt es azelott 1 evet kerulgetett h legyunk egyutt. Meg nem vagyunk hazasok nyaron akar eljegyezni.

Legjobb válasz: Min vesztetek össze? Hány évesek vagytok?

Min vesztetek össze? Hány évesek vagytok?
A féltékenység betegség, és egyre rosszabb lesz.Fõleg, ha még zsarolással is társul.Nem irigyellek.
Nehéz kérdés. Te tudod, hogy képes-e öngyilkosságra. Az szép dolog, hogy szereted. De kéedés, hogy meg tudsz-e benne továbbra is bízni, nem fogsz-e félni tõle a következõ vitátok után, nem válik-e agresszívabbá a viselkedése, nem veszik-e el a tisztelet. Szánalomból, sajnálatból, megszokásból, bizalom nélküli szerelembõl ne maradj vele. Nem szabadott volna megütnie téged, és ahelyett, hogy magát vagdossa, inkább követnie kellett volna és bocsánatot kérnie. Ha szereted, és úgy érzed, hogy tudnál késõbb bízni benne, tedd próbaidõre. Éljetek kicsit külön, majd utána ruccanjatok megint össze. Halasszátok el az esküvõt, eljegyzést, ha kell.
Az idézettel semmi gond, az nem féltékenységi ok. A seggre csapás, illetve ha te ezt hagyod az már annál inkább. Elsõre nem csinálnék semmit, de ha másodjára elõfordul a sráccal és a feleségemmel is elbeszélgetnék, hogy akkor mi is van most? Öngyilkosság: Azért vagdosta meg a kezét, mert egy kis nyominger faszi. Azt hiszi máshogy nem tud megtartani, csak úgy ha szánalmat ébreszt benned. A tettlegesség: Én verbálisan is el tudom úgy intézni, a dolgot, hogy sírás legyen a vége (megjegyzem egyszer került rá sor, nem is volt baj utána) Nem kell megverni senkit sem, mert azzal nem lesz jobb.
Hát már bocsi, de miért õ tehet róla, hogy a munkatársa csapkodós kedvében volt? Nehogy már az õ hibája legyen! Az, hogy ez a popópacsi nem tetszett a pasidnak, aláírható, hiszen szeret Téged, remélem azért a kollegának megmondtad, hogy ilyet többet ne tegyen! Az, hogy meg volt vagdalva a karja, mert öngyilkos akart lenni..... hát tudod, ha valaki tényleg öngyilkos akar lenni, akkor meg is teszi. Ez csak egy érzelmi zsarolás részérõl, mert szeret téged és nem akar elveszíteni. Viszont nem ez a megfelelõ módszer arra, hogy visszaszerezzen Téged, mert ezzel csak azt fogja elérni, hogy késõbb amikor tényleg komolyabb összezörrenés van, esetleg végérvényesen tönkremegy a kapcsolatotok, akkor nem mered majd elhagyni lelkiismereti okokból, és benne maradsz a rossz kapcsolatban, és ezzel magadnak teszel nagyon rosszat. Azt viszont tényleg ne hagyd, hogy elkezdjen ütni, jól tetted, hogy elcuccoltál, igenis érezze, hogy Téged nem üthet meg! Ha szereted, akkor békülj ki vele, viszont mindenképpen kösd ki, hogy ha mégegyszer megüt, akkor véglegesen elmész tõle. Kicsit halasszátok el az esküvõt. És hogy õ is megbízzon benned, ha a jövõben popócsapkodóshoz hasonló eset történik, azonnal közöld az illetõvel, hogy ez Neked nem tetszik. SZóval kössetek kompromisszumokat. Ahhoz, hogy a kapcsolatotok boldog leyen, Neked is kell érte sokat tenni és neki is. Dehát azért az, hogy a kollégáktól kapsz valamilyen alkalomra üdvözlõlapot.... nem tudom hogyan lehetne elkerülni, max. úgy, hogy szépen érthetõen megmondod nekik, hogy NE küldjenek, mert ez zavart okozhat a kapcsolatodban. Ha neked ez belefér, tedd meg a kedvéért ha tényleg szereted.
Rácsapott a hátsódra? És te simán mosolyogva hagytad? Hát ne haragudj, de én is féltékeny lennék ha ilyen párom lenne. Szerencsére nincs! (21/ffi)
Jézusom, ha az én csajom hátsójára csapna valaki, akkor nemcsak féltékeny lennék, hanem eltördelném a gyerek kezeit az tuti. Csodálod, hogy féltékeny? Szerintem tejesen igaza van, egy fiu sem nézi jó szemmel ha a barátnõjének szép idézeteket kuldozget egy masik fiu. Tokmindegy mi az indok, vagy alkalom. 22/ffi
Hát én is féltékeny lennék de csak akkor ha nem ismerem az illetõt aki rácsapott, mivel az osztályomba ez hülyeségnek számit, ugyanugy ahogy mindenki mindenkinek puszit ad (a fiúk lekezelnek persze, kivéve a haverom meg én ha részegek vagyunk xD de az se semmi komoly) meg ölelkezünk meg minden, szóval ha ott valaki rácsapna csak nevetnék és mennék tovább, de amugy már... ...... Szerencséd van hogy igy szeret, külömben már elhagyott volna.. 17-f
A kérdező hozzászólása: en 26 vagyok es O 27 azon vesztunk ossze h kaptam valentin napkor szep idezeteket egyik munkatarsamtol (amugy minden noi dolgozonak adott) es megkapta hetfo este es azt hiszi h vele megcsalom Igy is feltekeny volt rea feltett tole de soha nem adtam okot rea h feltekeny legyen egyszer meg akarta verni a munkatarsamot mert rea csapott egy kicsit a hatsomra (akkor volt az elso kis veszekedesunk) es en egyet orditottam mert meg ijjedtem pedig nem fajt :)
A kérdező hozzászólása: ezt a ket veszekedes amit le irtam annyi volt koztunk tobbi mezes volt soha nem szolt rossz szot hozzam sokat bokolt jol ereztem magam mellette es o is velem a nagy O voltunk egymasnak. Amgy en is hibas vagyok egy kicsit mert elmentem vagy el dobhattam volna a levelet, szerintettek amugy azert kaptam a hatsomra akkor mert latta h ott van a baratom, ma reggel munkaba menet megverte a munkatarsamot mert h miatta volt minden most a munkatarsam fel akarja jelenteni. Soha nem volt agresziv most nem tudom mi lett vele megvaltozott hetfo ota. En meg mindig itthon vagyok a szuleim nem tudjak h miert de szerintem sejtik h van valami. Szombaton majd meglassuk h mi lesz akkor adok valaszt neki csak nem tudom milyen valaszt adjak mert meg mindig szeretem ot es o is engemet
Megverteee? Hát én a helyedben azonnal hagynám ezt a pasast. Egyszer már megütött téged, egyszer pedig megverte a munkatársadat. Nem lesz öngyilkos, csak zsarolni próbál vele.

Akinek kicsi korkülönbség van a babái között, a második születésénél hogyan viselte az első, hogy 3-4 napig nem látja az anyukáját, amíg a szülés után kórházban kell lenni?

Én ezen gondolkodom egy ideje mert 20 hónaps lesz a fiam, amikor jön a tesó, és akkor még nagyon elmagyarázni sem lehet a dolgot.

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem 4 gyermekem van, viszonylag kicsi korkülönbséggel. Az elsõ 1 éves szülinapján kellett befeküdnöm a másodikkal, így 1 év 4 nap van köztük, nem érdekelte a kisit, apukával jól el volt. Amikor a 3. született, akkor a két nagyobb 3 és fél, 4 és fél volt, nem érdekelte itt sem õket az, hogy nem voltam itt, mert az apukájukkal voltak. Amikor a 4.manóm született, akkor a két nagy az apukájával volt, nem vették zokon a dolgot, mert már ugye egyszer ezt végigcsinálták, ráadásul már nagyok, 6 és 7 évesek. A legkisebb viszont iszonyat nehezen viselte. 2 és fél éves, és egész nap sírt, az éjszakákat végig üvöltötte. Rá tesóm és apukám vigyázott, de egész nap kézben akart lenni, nem akart enni, hányt, ment a hasa az idegtõl. Most 1 hónapos a kicsim, de a 2és fél évesem még a mai napig felriad éjszaka és jön, hogy anya ugye nem hagysz itt megint. Azóta velem jön még a wc-re is.

Sziasztok! Nekem 4 gyermekem van, viszonylag kicsi korkülönbséggel. Az elsõ 1 éves szülinapján kellett befeküdnöm a másodikkal, így 1 év 4 nap van köztük, nem érdekelte a kisit, apukával jól el volt. Amikor a 3. született, akkor a két nagyobb 3 és fél, 4 és fél volt, nem érdekelte itt sem õket az, hogy nem voltam itt, mert az apukájukkal voltak. Amikor a 4.manóm született, akkor a két nagy az apukájával volt, nem vették zokon a dolgot, mert már ugye egyszer ezt végigcsinálták, ráadásul már nagyok, 6 és 7 évesek. A legkisebb viszont iszonyat nehezen viselte. 2 és fél éves, és egész nap sírt, az éjszakákat végig üvöltötte. Rá tesóm és apukám vigyázott, de egész nap kézben akart lenni, nem akart enni, hányt, ment a hasa az idegtõl. Most 1 hónapos a kicsim, de a 2és fél évesem még a mai napig felriad éjszaka és jön, hogy anya ugye nem hagysz itt megint. Azóta velem jön még a wc-re is.
Az enyém 2 éves volt, nem igazán rázta meg, pedig én is féltem tõle, nem voltunk elõtte külön soha több napra.

Közel állok az elsőhöz, de kicsi a péniszem. Mit tegyek?

15 múltam és a barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Már szóba jött, hogy ő szeretne velem lefeküdni, persze fél-egy év múlva. Azonban a péniszem 11 cm és tényleg nagyon vékony. Megértené ezt és elfogadná, meg én sem szégyellem, de majdnem biztos vagyok benne, hogy akármilyen jó technikám van ezzel nem tudnám olyan jól csinálni.(itt főleg a vékonysága miatt) Illetve azt se tudom, hogy egy átlagos óvszer jó lenne-e rá. Mit tegyek? Várjak hátha még nő? Vagy fogadjam el, hogy ezt kaptam és kész?

Legjobb válasz: Ne izgulj. Egy viszonylag kis méretû pénisszel is ki lehet elégíteni egy nõt, és ennek több oka is van - amit a nagyfarkú macsók nem nagyon akarnak tudomásul venni. Az elsõ az, hogy a hüvelynek csak az elsõ 6-8 centimétere olyan terület, amely sûrûn el van látva érzékelõ idegekkel, tehát a hüvely mélyebb része nem is igazán ingerelhetõ (viszont a méhszáj döfködése egy jó nagy pénisszel igencsak fájdalmas lehet). Aztán az ármérõ sem igazán lényeges szempont. a vastag pénisz egy erõs feszítõ érzést ad a hüvelybemenetnél, de az az ingerlés hatására ellazul, és meglepõen kitágul. Tehát az aktus folyamán ez a feszítés már messze nincs meg. Egy nõ fizikai ingerlése nagyrészt a technikán, illetve a türelmen múlik, ezeknek meg semmi közük a pénisz méretéhez. Ráadásul a nõk NEM ÚGY MÛKÖDNEK, mint ahogy azt a hû de nagyon férfiak elképzelik. Egy nõnek a szexuális együttléthez, az izgalomhoz, a kielégüléshez nem csak fizikai ingerlésre van szüksége. Arra is természetesen, de nem CSAK arra. A nõk igen túlnyomó többségének lelki kapocsra, azaz érzelmekre is szüksége van, nem csak a fizikai vágyra. Érzelmek nélkül egy nõt nagyon nehéz kielégíteni, de ez fordítva is igaz, ha egy nõ szeret, és vonzódik hozzád testileg és lelkileg is, az igen sokat "hozzáad" a szexuális örömérzethez. Tehát egyáltalán nem kell pánikba esned. Az elsõ még valószínûleg idegességgel, útkereséssel fog telni, de ez így természetes. (Emlékszem hogy az akkori barátnõm meg én mennyit bénáztunk össze az elsõnél.) Fel a fejjel, erre is igaz, hogy a gyakorlat teszi a mestert! :-DD Hajrá!

Ne izgulj. Egy viszonylag kis méretû pénisszel is ki lehet elégíteni egy nõt, és ennek több oka is van - amit a nagyfarkú macsók nem nagyon akarnak tudomásul venni. Az elsõ az, hogy a hüvelynek csak az elsõ 6-8 centimétere olyan terület, amely sûrûn el van látva érzékelõ idegekkel, tehát a hüvely mélyebb része nem is igazán ingerelhetõ (viszont a méhszáj döfködése egy jó nagy pénisszel igencsak fájdalmas lehet). Aztán az ármérõ sem igazán lényeges szempont. a vastag pénisz egy erõs feszítõ érzést ad a hüvelybemenetnél, de az az ingerlés hatására ellazul, és meglepõen kitágul. Tehát az aktus folyamán ez a feszítés már messze nincs meg. Egy nõ fizikai ingerlése nagyrészt a technikán, illetve a türelmen múlik, ezeknek meg semmi közük a pénisz méretéhez. Ráadásul a nõk NEM ÚGY MÛKÖDNEK, mint ahogy azt a hû de nagyon férfiak elképzelik. Egy nõnek a szexuális együttléthez, az izgalomhoz, a kielégüléshez nem csak fizikai ingerlésre van szüksége. Arra is természetesen, de nem CSAK arra. A nõk igen túlnyomó többségének lelki kapocsra, azaz érzelmekre is szüksége van, nem csak a fizikai vágyra. Érzelmek nélkül egy nõt nagyon nehéz kielégíteni, de ez fordítva is igaz, ha egy nõ szeret, és vonzódik hozzád testileg és lelkileg is, az igen sokat "hozzáad" a szexuális örömérzethez. Tehát egyáltalán nem kell pánikba esned. Az elsõ még valószínûleg idegességgel, útkereséssel fog telni, de ez így természetes. (Emlékszem hogy az akkori barátnõm meg én mennyit bénáztunk össze az elsõnél.) Fel a fejjel, erre is igaz, hogy a gyakorlat teszi a mestert! :-DD Hajrá!
Ehez már nem tudok mit hozzászolni.
A kérdező hozzászólása: Jó, az elsõ pár alkalom tényleg jobb lesz neki, de azért kb 10 alkalom után, már lehet jobb lenne neki egy nagyobb. A másik meg az, hogy lehet, hogy nem az egész életbe együtt leszünk és azért lehet más csajban is fogok járni, aki már nem száz lesz.
A problémád ebben az adott helyzetben kimondottan elõnyös! Ennek a kislánynak óriási szerencséje lenne, ha te lennél neki az elsõ! Hiszen sokkal könnyebben menne a szüzesség elvesztése, mint egy nagy és vastag pénisszel! És biztosan, hogy sokkal jobban élvezi is ezt majd, mint azt, ha fájna neki! Más kérdés, hogy egy szülés után kitágult vaginába már nem egészen így mûködne a dolog! Viszont biztos, hogy nõni fog még! De nem kell elkeseredned akkor sem, ha nem sokat nõ, mert van nyelved, amivel nagyon sok extra élvezetet tudnál szerezni a partnerednek. Sok nõ amúgy is leginkább csak úgy tud elélvezni és normál közösülés közben kevésbé! A lánynak is sokkal kényelmesebb lesz orálisan kényeztetni téged, mintha egy kétszer akkora szerszámmal lenne dolga! Szerintem egy túl nagy pénisz sokkal nagyobb gond!
"meg én sem szégyellem" Most még. Ha viszont a késõbbiekben sem nõ meg, akkor a te véleményed is meg fog változni errõl, majd meglátod... Ettõl függetlenül az elsõ szexnél még nem feltétlenül hátrány, hogy kicsi a péniszed. Sõt, ha szûz, akkor talán kifejezetten könnyebbséget is okoz neki az elején. Hogy ekkora pénisszel nem tudod olyan jól csinálni, az az elején szintén nem nagy baj. Hiszen elsõre akkor se valószínû, hogy el tudna élvezni, ha neked normális méretû lenne. Majd késõbb okozhat ez is problémákat, ha nem nõ már tovább.
Egyáltalán nem furcsa, még a pénztáros néni sem fog csúnyán nézni rád, már annyiszor látta, hogy vásároltak, neki ez nem újdonság.
A kérdező hozzászólása: Ciki/nem ciki, de azért ennyi idõsen venni szerintem elég furcsa. Haveromtól is kérhetnék, de lenne 1-2 kínos kérdése. Hogy kit akarsz meghúzni? Ááá senkit, csak keresem a megfelelõt a kis szerszámomra.
Az óvszert meg most is kipróbálhatod, próbálj ki párat, hogy megtaláld a megfelelõt!
Neki ez lesz a normális, mert másikat még nem látott ! Ennyi. Told meg helyettem is.
Ez van ha valaki 15 évesen ezen gondolkodik, kettõ, mihez képest vékony? Lehet, hogy normális a korodhoz képest.
hát sok mindent nem tudsz csinálni. de ha tényleg szeret a csaj, akk elfogja fogadni. ha meg nem, akk nem is szeret ;)
A kérdező hozzászólása: Az hogy magasságban, szõrzetben stb már szerintem nem sokat fogok fejlõdni, szóval ilyen szempontból szerintem még korán érõ típusnak is számítok a többiekhez képest.
A kérdező hozzászólása: Hát jó lehet akkor lehet nem arányosan fejlõdök, de ez akkor se a szokásos.
Akkor most mi a gond, ha egy ekkora gyereknél ez normális?
attól hogy 185 centi magas vagy, még nem kell, hogy a monyod akkora legyen, mint egy hegedûtok...
A kérdező hozzászólása: 9 cm kb. ha körbemérem. Itt most nem azzal van a gond, ezt ki is felejtettem. Mert tudom, hogy ebben a korban egy 150 centis gyereknek akinek egy szõrszál nincs a lábán simán lehet ennyi, de nekem már az arcszõrzetem is elég erõs, meg elterjedt, szóval ebbõl a szempontból én vagyok szinte a legfejlettebb az osztályban.(185 centi vagyok)
toldd meg egy lépéssel. amúgy még simán nõhet...
Ne aggódj! A méretnél sokkal fontosabb, hogy jó szeretõ legyél! Egyelõre az a legfontosabb, hogy ki tudd elégíteni. Arról megoszlanak a vélemények, hogy a hüvelyi, vagy a csikló orgazmus a jobb. Van olyan lány, aki a hüvelyire nem is képes. A lényeg, hogy orálisan sokkal könnyebb kielégíteni egy lányt, mint vaginálisan. Nyugodt körülmények között, mikor van idõtök, kezdjetek szerelmeskedni. Beszéljetek! Elég nehéz, de sokat segít! A legfontosabb erogén zónákat biztos ismered. Próbálgasd õket, hogy melyik ingerlésére, milyen reakció érkezik. Az összenyálazást felejtsd el! Akkor térj rá a puncijára, amikor õ is akarja. Amikor itt tevékenykedsz, rendkívül fontos, hogy figyelj a reakciókra. Ne legyél durva, ne kapkodj. Csak finoman, és élvezd, amit csinálsz. Ha elsõre nem is, elõbb utóbb ki tudod majd elégíteni. Ha ezt már magabiztosan meg tudod tenni, akkor kezdjetek foglalkozni a behatolásos közösüléssel. Egy ilyen fiatal lánynál, a vékony, rövid pénisz nagyon elõnyös lesz. Ha nehezen tágul, áldani fogja a kis farkadat! :D Komolyan! Ráadásul, ha a farkaddal nem is bánsz majd jól, mindig ott lesz, hogy ki tudod elégíteni. Az elsõ barátnõm nem akart pettingelni az elsõ szex elõtt. Tragikusan is sikerült. Másodszorra már nem hagytam magam, és a fenti módon jutottunk el a hagyományos szexig. Nálunk annyira bevált az orális szex, hogy a behatolásost teljesen elhanyagoljuk. Ez persze nagyon egyén függõ, nekünk ez volt be. A legfontosabb, hogy ne az vezéreljen, hogy milyen lehet egy nõ belülrõl, meg hogy túl legyél az elsõn. A legfontosabb, hogy ismerd a testét, és öröme akarj szerezni. Sok sikert! 25/F

Ti mennyi és milyen 56-os ruhát vennétek második téli babátoknak, ha az első gyereknek kicsi volt az 56-os méret?

Nem akarok ruha nélkül maradni,ha esetleg kisebb lesz,mint az első,de feleslegesen sem szeretnék venni egy csomó ruhát. Mennyit vennétek rövid és hosszú ujjú bodyból,mennyit plüss rugiból? Télre csak plüss rugit érdemes,vagy bentre sima vékony rugi? Köszi

Legjobb válasz: Nekem elsö lányom 4 kg született, rá alig voltak jók már aaz 56-s ruhák. A második 3,5 kg-al rá nagyok voltak az 56-s ruhák. DE a kicsi olyan gyorsan gyarapodott, hogy 3 hósan pont annyi kiló volt mint a nagy 3 hósan. Szerintem nem kell sok. rövid újjut én eleve téli gyerekemnek nem vettem, és vékony rugit sem, de nekem a nagy volt téli.

Nekem elsö lányom 4 kg született, rá alig voltak jók már aaz 56-s ruhák. A második 3, 5 kg-al rá nagyok voltak az 56-s ruhák. DE a kicsi olyan gyorsan gyarapodott, hogy 3 hósan pont annyi kiló volt mint a nagy 3 hósan. Szerintem nem kell sok. rövid újjut én eleve téli gyerekemnek nem vettem, és vékony rugit sem, de nekem a nagy volt téli.
Ne aggódj, mert ha a pici ruhákat megveszed, és a blokkot elrakod, akkor, ha a baba nagyobb lesz a vártnél, simén egy számmal nagyobbra kicserélik. Télibabának rövidújjúból nem vennék, csak hosszúból, 6-8 plüssrugit, minimum 2 meleg hálózsákot is, aminek ujja is van. Atlétás body-t is vegyél 6-9 db-ot és picizoknit.
téli lányomnak én vettem néhány rövid és hosszú ujjú bodyt is, kb. 5-5 db-ot, kb. 10 rugdalózónk volt. Õ elég sokáig 56-osat hordott, pedig nem volt kicsi baba. Plüss rugdalózót egyet sem vettem, nálunk meleg van, bentre nem tudtam volna ráadni.
A második babámra nagyok voltak a nagytesó elsõ ruhácskái, úgyhogy a férjem elment a Tescoba, és vett néhány kisebb rugit és bodyt. Nem mertem elõre venni, a nagyáruházak meg mindig nyitva vannak.
Szia mindenképpen plüss rugikat vegyél és csak hosszú ujjú badykat, az én babámnak rengeteg 56-os plüss rugija van, 3880-nal és 52 centivel született most 10 hetes 3620 gramm és még mindig jók a rugik! :)
Elõzõ vagyok elírtam ne haragudj most 10 hetesen 6620 gramm
Nagy babának mérte az orvos, igy nem vettünk 56-osat. De elmérték majd 1 kilóval, igy kellettek 56-os ruhák. De mire van a férj? amig mi kórházban voltunk, õ elment és vett, 3 rövidujjas body, 3 hosszú ujjas, 5 tipegõ, 2 kis pulcsi.ennyi elég is volt, 3 hét alatt kinõtte.
Meleg ruhákból nem baj újszülöttnél, hogy egy számmal nagyobb, be lehet bugyolálni a nagyobb pulcsiba, overallba, stb, úgyhogy szerintem csak néhány bodyt meg rugit vegyél 56-ost, a többit használd a nagyobbat, úgyis pár hét alatt belenõ. Nálunk pl. a 8. héten már alig tudtam ráadni az 56-ost, pedig újszülöttként nagy volt neki, el is tettem akkor. Szerintem nem fontos plüssrugi, nekünk csak egy volt plüss 56-osból, a többi sima pamut volt, pamutban is lehet jó minõségûeket kapni. Na meg jön rá takaró/hálózsák az alváshoz úgyis.

Bnőmmel (17) most feküdtünk le harmadjára az első aktusnál semmi vérzés pedig szűz volt, második aktus közben neki állt vérezni abba hagytuk egy kicsit majd befejeztük és nem vérzett abba maradt . Most harmadjára is neki állt vérezni mitől lehet ez?

Eléggé beparáztam mert féltem őt :S Aki tapasztalt-e téren az elmondja nekem? 18/F

Legjobb válasz: Az elsõ néhány alkalommal normális, hogy vérzik! Legyetek kicsit óvatosabbak! :)

Az elsõ néhány alkalommal normális, hogy vérzik! Legyetek kicsit óvatosabbak! :)
amikor elõször szexeltem nem is vereztem pedig szuz voltam es a pasinak is nagy volt és kb a 20. szexnel versett addig semmi utana par napig pecsetelt es elmult, bar addig nem szexeltunk amig verezgetett....
A kérdező hozzászólása: 9!!!! Köszönöm !!
A kérdező hozzászólása: 7 !! Dehogy felesleges . Szóval nem mondtam ilyet !
Miért? Felesleges. Úgy sem rákos a barátnõd, a szûrés csak ajánlott. A szûzhártya meg szívás. Igaz természetes dolog, de akkor is szívás. Semmi baja nem lesz a lánynak a fájdalmat leszámítva, de az meg ezzel jár. Ha a késõbbiekben fájdalommentes szexet akar ezen túl kell esni, nincs mese. #7
a vérzést nem csak a szûzhártya okozhatja, hanem maga a hirtelen tágulás. a hüvely fala sérülhet az extrém tágulástól (eleinte) és ettõl elõfordulhat vérzés. Nem kell aggódni amiatt, hogy késõbb is, mert addigra lehet, hogy elállt, csak lassabban jön ki (mondjuk fekvés, ülés lassítja a kijövetelt) nem kell aggódni, el fog múlni. :) (én is ki voltam, amikor még az 5. vagy 6. aktusnál is véreztem - én szégyelltem is magam, szóval érdemes figyelni, hogy barátnõd esetleg lelkileg nyomasztóan éli-e meg, beszélgessetek! az segít :) - de aztán szépen elmúlt :) ) 19L
A kérdező hozzászólása: 7. Hozzászóló ! A eléggé baráti amit írtál. Most jobban beparáztam....
Mikor elvesztettem 1 hétig véreztem tõle... A mensim is kimaradt utána. Elmentem nõgyógyászhoz, ahol megtudtam, hogy berepedt alul és abból eredetik vérpatakom forrása. vagyis elõfordul. Vagy menjetek el egy nõgyógyászhoz és vizsgáltassa meg magát. Nem is árt túlesnie az elsõ rákszûrésen sem ;)
azért vérzik mert eddig nem szakad át rendesen csak megsérült a szûzhártyája majd el fog mulni ha még jó pár alkalom után sem akkor menjen orvoshoz. Kézzel kicsit körülnézhetnél bent.... kézzel éreznéd ott van-e még.
A kérdező hozzászólása: 27.én kell neki szóval nem :D
nem lehet, hogy megjött a menstruációja?
A kérdező hozzászólása: De az aktus után 5 órával is vérzik az is normális? o.O
Szûzhártya. Át kell szakadnia rendesen és az hosszú idõ is lehet...
En is szuz voltam, amikor 1x csibaltuk a baratommal.. Es nem verzett.. Kicsit barnaztam, meg a 2. Nal is

Segítsen valaki Peugeot 307-be hogy kell cserélni az első 2 hangszórót illetve a műszerfalon felül levő 2 első kicsit? Illetve milyen méretű hangószórók kellenek bele?

Legjobb válasz: Helló. Nekem 306-osom van és nem volt egyszerû a hangszóró csere. Mivel a kedves franciák nagyon kicsi helyet hagytak ezért csak a 4 (max5)cm mély hangszórók férnek be. 99% hogy 16cm-es hangszóró kell neked én mac audio mobil street 16.2 f vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Helló. Nekem 306-osom van és nem volt egyszerû a hangszóró csere. Mivel a kedves franciák nagyon kicsi helyet hagytak ezért csak a 4 (max5)cm mély hangszórók férnek be. 99% hogy 16cm-es hangszóró kell neked én mac audio mobil street 16.2 f vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A mac nem rossz választás .talán közép bár inkább alsó kategóriába hajló cucc ami neked kell, Ami nem rossz! nem ezt jelenti , de átlag felhasználóknak elég ez bõven Az elsõ ajtóba pedig 16, 5cm es is befér, csak kiemelõ keretet kell venned hozzá 3000 Huf , egyszeri pénz ki lehet bírni, elõlre ajánlok egy Mac audio-t ha már a csipogó is az lesz ill a kalaptartóba csapj be valami komoly Ovált , sokat fog rajta javítani, ( javaslom , hogy a kalaptartóba elõlrõl vidd a pozitív negatív szálat, mivel nagyon jó kábelcsatorna van a kûszöbnél a mûanyag borítás alatt, láthatatlanul le lehet fektettni, a hátsó falban lévõt meg hagyd benne , kösd el értelemszerûen.. nem kell már!)

Van egy fiú aki úgy tudja, hogy én már csókolóztam és nem merem elmondani neki. A fiú már csókolózott. Nem akarom elmondani, mert amúgy is kicsit szégyenlős vagyok. Lehet, hogy jó lesz az első csók, ha nem parázok meg minden?

Legjobb válasz: Csókolózni nem nehéz, ha a szíved is úgy akarja, és nem "kényszerbõl" csinálod. Csak kicsit engedd el magad. Én elmondtam az elsõ csóknál a fiúnak, hogy nem csókolóztam még. Nem volt ciki. De az sem baj, ha nem mondod el. Ahogy érzed.

Csókolózni nem nehéz, ha a szíved is úgy akarja, és nem "kényszerbõl" csinálod. Csak kicsit engedd el magad. Én elmondtam az elsõ csóknál a fiúnak, hogy nem csókolóztam még. Nem volt ciki. De az sem baj, ha nem mondod el. Ahogy érzed.
ha szerelmes vagy élmény lesz az elsõ csók, és nem baj ha a fiú tapasztaltabb :) Ne félj minden szép és jó lesz, így állj hozzá:) Sok szerencsét 27/L
Szerintem csak azért volt odáig, mert nagyon szerelmes volt már akkor is:) am télleg nem voltam profixD de ne izgulj, nem lesz baj, csak legyél nyugodt..én kicsit kapkodtam, legalábbis én úgy éreztem akkor..ma már nem nagyon tudnám megmondani:P:) Jah és ezután a nap után mindig próbáltam elkerülni a hosszú smárolásokat, mert szégyelltem magam, pedig tök feleslegesen túráztattam magam.A barátom meg folyton nevetett, meg azt mondta, h aranyos vagyok (mikor egy csókot hamar befejeztem:) Így visszanézve télleg olyan kedvesen vicces a dolog:) De szép emlék:)
Figyelj szerintem mond el neki, úgyis észreveszi. Velem is hasonló volt, a pasi úgytutta, hogy már csókolóztam, de a talin a csók elõtt elmondtam neki, tökre megértette, pedig nagyon bunkó és paraszt egy pasi volt:)
A kérdező hozzászólása: Jaj...már már töllem is megkérdezte..igaz azelõtt már valahonnan úgy tudta, hogy én már csókolóztam, de én is azt mondtam mikor rákérdezett, hogy igen(hogy már csókolóztam)...kicsit távol lakunk egymástól...és úgy van, hogy holnap találkozunk, remélem jó lesz minden és nem jön semmi közbe:) köszi amúgy a választ nagyon megnyugtatott:)
Nekem sem tudta a baratom, hogy elotte nem csokoloztam senkivel, egyszer rakerdezett, de en azt mondtam, hogy mar ige...Internetten keresztul ismertem meg ot(250kmre lakik), amikor eljott, hogy eloszor talizzunk ugy be voltam parazva, hogy meg meg sem pusziltam:D.Kb2 ket orat tudott csak maradni, mert ment vissza a vonatja, elmentunk egyet uditozni...s vegul, amikor elkisertem a vonatallomasra, megkerdezte, hogy bar meg egy puszit sem adok neki.Szembe fordultam vele, gondoltam, hat ez most csak ennyi lesz...vagyis adok neki ket puszit az arcara.De csak csok lett belole, igaz nem ugy ereztem mintha en kezdemenyeztem volna azt:) ), s azt hiszem meg reszkettem is.Vegul hamar elbucsuztunk mert jott is a vonat. Elindultam hazafele, de alig tettem meg 100metert sms/em jott tole, ami meg most is meg van a telomba: , , Szia.Nagyon jol csokolsz. Szeretlek, vigyazz magadra.`` Amikor elolvastam majdnem kiugortam a borombol. Mai napig sem tudja, hogy nekem az volt az elso csok, mar 1eve es 1honapja egyutt vagyunk:)
*csokolhatod
En pl. nem mondtam el a baratomnak h en vele csokoloztam eloszor, sot ra se jott, de nem gyavasagbol vagy ilyesmi, hanem olyan hirtelen jott az egesz, hogy errol meg nem is tudtam beszelni, hogy nekem o volt az elso, es meg utanna dicsert is, pedig nem gondoltam volna hogy tudok csokolozni. Varatlan volt az egesz, de jo volt...:D Szerintem ne izgulj, es az se ciki sztem ha elmondod neki, hisz tenyleg mindenkinek van elso csok, es meg azt is hozzateheted, ha tenyleg szereted hogy orulsz neki hogy ot csokolhatos meg eloszor.:P:D
A kérdező hozzászólása: Hogy derült ki utána azonnal, hogy az volt az elsõ, ha a barátod odáig volt a csókodért...??:)
Az én elsõ csókomnál a srác nem tudta, h Õ lesz az elsõ, pedig sose tettem arra utalást, h lett volna már elõtte vk.xD Szóval én pl zavarba jöttem, és úgy éreztem, h nagyon béna voltam:P, de mint utólag kiderült, a barátom teljesen odáig volt meg vissza attól, h végre megcsókolhatott.Egyébként persze utána kiderült azonnal, h ez volt az elsõ, és mondta a fiú, h nem baj az, mindenkinek volt elsõ:P:) Aztán persze belejön az ember:) ..most már elég jól megy..;) (csak nyugodtan, és elvezd:)
A kérdező hozzászólása: Nem kényszerbõl fogom csinálni, mert szeretem a fiút..nagyon:) ..ck az az igazság, hogy félek:(
A kérdező hozzászólása: De valahogy nincs merszem elmondani neki:(...és már rá is kérdezett és a hülye fejemmel azt mondtam, hogy igen...:((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!