Találatok a következő kifejezésre: Az első is lehet a (230 db)

Az első szerelem lehet a második is? (Alul kifejtettem picit hosszabban! )

Kicsit több, mint 2 hónapja szakÍtottam a barátommal (21 éves). 11 hónapot voltunk együtt, mindkettőnknek a másik volt az első ,,igazi" kapcsolata (szüzesség/szex kérdésében mindenképp). Nem rég döbbentem rá, sajnos ,,túl későn" hogy ő volt az első szerelmem és a mai napig őt tartom annak. :( Végül is közös megegyezéssel döntöttünk úgy, hogy nem igazán működnek köztünk a dolgok, mert egyikőnk sem szerelmes a másikba. Az elmúlt két hónapban én kétszer mondtam neki (egyszer személyesen könnyek közepette) hogy nagyon szeretem; a legutóbbi alkalommal pedig sms-ben írtam neki, hogy nagyon hiányzik és szeretem őt. Nagyon rossz nélküle, 2 hónap alatt nem egyszer tettem kárt magamban, mert egyszerűen nem tudom sokszor már elviselni a hiányát...emellett számomra egyre ijesztőbb és fájdalmas, hogy legtöbbször levegőnek néz (én is felvettem ezt stÍlust muszájból, így kicsit könnyebb), nem is beszélünk egyáltalán 2 hónap óta (ő néha még köszönni sem akar).

Legjobb válasz: Még annyit szeretnék, hogy látom rajta / érzem is, hogy õ is szenved...akkor miért nem lép? :( ...És még valami: mindkét alkalommal, õ azt mondta nekem, hogy õ nem képes/ nem tud változtatni és sajnálja.

A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék, hogy látom rajta / érzem is, hogy õ is szenved...akkor miért nem lép? :( ...És még valami: mindkét alkalommal, õ azt mondta nekem, hogy õ nem képes/ nem tud változtatni és sajnálja.
Kérdezd meg tõle hogy mi a baja meg ilyesmik. Próbálj vele beszélgetni, hogy ne nézzen levegõnek aztán lehetg hogy a végén még õ fog lépni. Am sok sikert! ;)
Ezt most nem értem, hogyhogy nem tudjátok betenni? Túl vastag? túl rövid?
Utolsónak igaza van. Próbáld meg te beigazítani. Vagy az is lehet h nem elég nedvesen az ajkaid. Nyaljon ki elõtte vagy használjatok síkosítót 22/f
v még esetleg ülj rá, v nem tudom:D
egyetértek, nekem is elõfordul h nem megy be úgy, de pl ha a lábaidat a nyakába teszed, akkor elég könnyen be lehet találni sztem, bár az lehet h fájni fog, vis h biztos :D de úgy legalább betalál, v kutyában, úgy is egyszerû, misszionáriusban nehezebb betalálni tapasztalataim szerint, akkor a partnernek mondom általában h tegye be :)
A lány sokkal jobban tudja, hová kell betenni. Együttlétkor fogd meg te, és tedd oda, ahová kell, mert te érzed, a fiú meg nem, ráadásul nem is látja.
Az, hogy nem tudja betenni, két dolog miatt lehet: vagy nem áll elég keményen a célszerszám, vagy te nem vagy elég nedves. Mivel 15 hónap alatt eléggé össze lehet csiszolódni minden téren, feltételezem, hogy nem valami "ismeretlenség" miatti gátlásról van szó, és életkorotokból adódóan nem is szervi problémáról. Úgy gondolom, hogy elsõre valamiért (szintén lelki okokból nem sikerült, és a kudarcélmény hatására a késõbbi próbálkozások már eleve halálra voltak ítélve. Tehát a lelketek mélyén kéne keresni a választ, mert ez magától nem fog megoldódni. Sajnos én nem vagyok lélekbúvár, de egy jó (szexuál-)pszichológus bizonyára tud segíteni ebben a dologban, forduljatok hozzá bizalommal.
Szûk vagy még.Ha már õ rendesen áll és kemény nyugodtan nyomja, egyszer be fog az menni, fájhat majd neked, de ezt el kell viselni, utána már sokkal jobb lesz vele :)
Jááj ides drága gyermekeim! Háát a desznó zsír az csodákra képes a férjemmel is azt használtuk 40 évvel ezelõtt! 60/L
A kérdező hozzászólása: hát, csinálta már 4 újjal is, ezért nem hinném, hogy szûk vagyok, és és szerintem nem tál vastag, és biztos, hogy nem túl kicsi :)
volt itt valaki elöttem aki azt irta h nyomja be aztán majdcsak bemegy, fájni fog akkor de na... van benne valami. viszont: 1elöjáték, 2 sikositó böven:D 3 ha már bent van akkor fokozatosan gyorsuljon.ne egyböl 120 al... vagy: ugyanez a kettöh sikositó+ elöjáték de: ne tuszkolja be egyböl az egészet hanem kb 3-4 cm elöször, azzal egy kis ki-be játék. aztén még 3 cm még 3 mé 3 és lassan elfogy a fiúcska és neked meg nem lesz annyira kellemetlen. sok sikert:D menni fog az:)
szia nekünk is hasonló problémánk volt, de nálunk valószínûleg az volt a gond hogy nem tudtam kellõképpen ellazulni.

Ez már lehet az első menstruáció jele? A héten két nap is már barnás folyásom volt, meg tegnap is, ma meg már jobban.15 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ez az elsõ lenne neked? Persze,szerintem ez az elsõ, és legfontosabb jele... :)

Ez az elsõ lenne neked? Persze, szerintem ez az elsõ, és legfontosabb jele... :)
Lehet, hogy már ma megjön rendesen.
Hamarabb meg fog jönni mint gondolnád.
igen. majd írj, ha lesz valami ! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, h ilyen gyorsan választ kaptam.. :) és persze jelzek ha lesz valami :) ) és ment a zöld kéz :) )
A kérdező hozzászólása: igen ez lesz az elsõ :) ) köszönöm a válaszaitokat :) )
Nekem ugyanez volt egy hete. 4 napig csak barnafolyásom volt, nekem is ez lett volna az elsõ de azóta semmi. 13/l

Az első csók is lehet a fiú és a lány között ''nyelves csók''?

Legjobb válasz: de még mennyire, hogy lehet! az án elsõ csókom is nyelves volt és nagyon úgy néz ki, hogy nem haltam bele. de nem kell aggódnod emiatt, úgyis minden alakul majd magától és érezni fogjátok, hogy meddig akartok jutni elsõ alkalommal.

Nekemis nyelves volt az elsõ :D Én azt hittem sima lesz de a srác elég rámenõs volt, meg is lepõdtem rendesen, de így csak jobb volt ;) Szóval simán lehet :D
de még mennyire, hogy lehet! az án elsõ csókom is nyelves volt és nagyon úgy néz ki, hogy nem haltam bele. de nem kell aggódnod emiatt, úgyis minden alakul majd magától és érezni fogjátok, hogy meddig akartok jutni elsõ alkalommal.
Olyan lehet, am ilyet a pár szeretne.
lehet! de ez függ attol hogy ez az elsõ szerelem -e? vagy menyire vagytok bátrak:D
Persze hogy igen..hogyne lehetne? én is ugy kezdtem el...abba nincs semmi..hallottam már rosszabb esetekrol is..!!!!
Persze
persze hogy lehet. + attól hogy az eleje sima csók még átvághat a végén nyelvesbe :) am az én elsõ csókom is nyelves volt :)
Nekem nyelves volt az elsõ :)
Hát az amerikai romantikus filmek azt sugallják, hogy az elsõ randin kertkapuban elköszönõs jóéjtpuszi az arcra csókot kell adni. Hogy ti mit tesztek az csak rajtatok múlik, vagy a pillanat heve dönti el. Miért ne lehetne nyelves csók? Szabad emberek vagyunk, azt teszünk, amit szeretnénk. Ugyanakkor jó az önmegtartóztatás, jó egy olyan csók, vagy puszi, amibõl kiderül, hogy akartok-e még randizni, kívánjátok-e egymást, stb., és utána ott a várakozás heve a következõ randira, abban a szellemben, hogy ott talán további jó dolgok történhetnek, pl. az elsõ nyelves csók. A nyelves csók nagyon intim, úgyhogy azt mondom: ha tudtok önmegtartóztatni ne legyen, hagyjátok a második randira, ha nem tudtok, akkor legyen, semmi baj nem lesz belõle.
Naná! Mindent szabad! ;)
Szia.:D Nekem az elsõ csókom nyelves volt..:) vagyishát szájra pusziból lett nyelves..:D
persze még a farokra is lehet adni
Persze h lehet :D ezt a pár dönti el h gondolja. Az én elsõ csókom is nyelves volt és elég jó volt :)
nekem is nyelves volt az elsõ(:
igen lehet.. nekem is olyan volt az elsõ (:
Nekem az elso csok nyelves volt:P A lany tudta h mit csinal en csak mentem utanna lehet eszre vette de nem biztos:P De nem tudta azt 100% h az elso max azt h nem tom pontosan h h kell:P De azon este jol begyakoroltam, vagyis lehet:P
nekem is az volt... de a srác rámenõs volt és kb. 3 mp után etmentünk nyelvesbe de nem bántam meg nagyon jó volt
amúgy lehetni lehet, csak...fura
általában nem, mondjuk ne adjon tanácsot az, aki tapasztalatlan, -én még nem csókolóztam-, de szerintem az elsõ csók, az olyan "megismeritek 1mást"érted?szóval akkor ér elõször össze az ajkatok, akkor szerintem nem nyelves csók(az már profibb, amikor megismertétek 1mást)
Nekünk az volt és szerintem romantikus és aranyos:D
miért ne ? ;)
szerintem igen :D 15/L
simának indult, de nem bírtuk ki :)
Hát persze, hogy lehet. Az enyém is az volt. Persze én még egy kicsit féltem de a pasi olyan rámenõs volt, hogy még a nyelvét is lenyomta a torkomig.
Igen persze hogy lehet ! az én elsõ csókom is nyelves csók volt .. :P isteni volt , nekem legalábbis tettszett ;) nem kell félni .. ez adódik magától :)
Lehet lehet :)
Mi az hogy...

Ha az első baba az első hónapban sikerült, a második is hamar összejöhet? Mivel lehet támogatni a teherbeesést pl. vitaminok?

A kislányomnál ahogy kigondoltuk, hogy legyen baba, már meg is fogant, a második baba nem akar összejönni.

Legjobb válasz: nálunk mindkettõ az elsõ tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...

nálunk mindkettõ az elsõ tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...
Ha az elsõ gyorsan jött, akkor bízd a természetre. A másodikkal se lesz sok gond. Nekem 4 terhességbõl három azonnal sikerült, bár egy baba elment. És a vetélés után a harmadik próbálkozásra sikerült az egyik. Úgyhogy szerintem ne igyál semmi löttyöt. A vitamin meg nem ártalmas.
Nekem cickafark-palástfû zea segített-bár gond volt a peteéréssel...
A kérdező hozzászólása: Írtam neked privát üzenetet! :)
Hányadik hónapotok?Nekünk is az elsõ az 1 hónapban sikerült, most az 5.hónapnál járunk:( Ne szomorkodj, majd sikerülni fog:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig semmi. :(
szia.lett azóta pozi teszted?
Fogigátló elhagyása utáni elsõ hónapban mindkettõ egybõl összejött. Nem szedtem vitamint, nem ittam gyógyteákat, csak nyugtatót szedtem, de egészségesen születtek.
Vegyél ovutesztet, nagyon jó találmány. Nálunk mindkettõ elsõre sikerült.
Tesómnál és sógornõmnél is elsõre összejött az elsõ baba, másodikra már többet kellett gyúrni, sógornõmnek 10 hónapot, tesómék most vannak a 3. próbálkozós hónapban.
Mindkét baba az elsõ hónapban megfogant. PG53 ovulációs mikroszkóp segítségével.
elsõ 2azonnal a 3.baba 2hónapja nem jön össze.
Elsõ elsõre, második a hatodik hónapban...
Az elsõ baba elsõre sikerült, a második úgy, hogy nem is lett volna muszáj sikerülnie... :) Sima multivitamint ettem, hogy még a nagyobb bébi után szedjem össze magam egy kicsit.
Az elõzónek: Milyen vitamínra gondolsz?
Én azért nem innám zsákszámra a cickafark és a palástfû teát. Nem egyszer olvastam már itt az oldalon is olyan tapasztalatokat ezzel kapcsolatosan, akik valószínûleg emiatt vetéltek el.
válaszoltam:) !

Az mitől lehet, hogy az első menetet, csak olyan 2-3 percig birom, de a másodikat már sokkal tovább? hogy lehetne elérni azt is, hogy az első is hosszabb legyen?

Meg mit?l lehet az, hogy a barátn?mnek néhány pózban még fáj? nemrég vesztette el a szüzességét velem. Köszönöm a segítségeket!!

Legjobb válasz: Ha azt akarod,hogy az elsõ menet is hoszabb legyen,akkor a menet elõtt pár órával masztizz egyet,és akkor hosszabb ideig fogod birni.

Ha azt akarod, hogy az elsõ menet is hoszabb legyen, akkor a menet elõtt pár órával masztizz egyet, és akkor hosszabb ideig fogod birni.
A második menetet azért bírod jobban, mert ha egyszer már kiürült, akkor lassabban termelõdik újra a sperma. Idõvel fog az menni, gyakorlat teszi a mestert. Javaslom, hogy úgy csináljátok, hogy a barátnõdnek ne fájjon, idõvel ezzel sem lesz probléma. Bár vannak olyan helyzetek, amik fájdalmat okozhatnak még egy tapasztaltabb nõnek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeiteket!! megpróbálom, amiket mondtatok
Én is kipróbáltam, és a barátnõm csodálkozott is, h mennyi ideig bírom....elõtte kicsit hamar mentem el:S:S de így tökéletes :) :) tuti!!!

Rubint Réka 'bombajó kismama' tornáját csinálom. Az első trimeszterben lehet-e a második és harmadik rész gyakorlatait is végezni?

Nincs meg hozzá a tájékoztató. Így eddig csak az els? 20 percet mertem használni. Viszont hiányzik a bels?comb és f?leg a hátizmok átmozgatása.

Legjobb válasz: igen,csak fordítva nem,ha második trimeszteres vagy,akkor az elsõét már nem csinálhatod és így tovább.

igen, csak fordítva nem, ha második trimeszteres vagy, akkor az elsõét már nem csinálhatod és így tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Már sokszor megcsináltam az elsõ részt. Épp kezdett unalmas lenni. Végre válthatok.
bocsi, h nem a kérdésre válaszolok, hol lehet ilyen könyvet kapni?Aranyosnak tûnik. Köszönöm:)
szerintem a kérdezõ erre gondolt: http://www.freeweb.hu/mesekonyv/index.htm
Én arra gondoltam, hogy a saját szavaiddal üzennél, hogy mennyire szererted, meg ilyesmi.
De jó, nagyon szépen köszönöm:)
Köszönöm és még 1Xbocsi...
A kérdező hozzászólása: Ez lenne: http://www.auditandaudio.hu/mese/mesekonyvek.html

Normális dolog e ha fékezéskor az elsõ keréknél melegszik a felni is? ! (vagy lehet hogy ezért fogyaszt kicsit sokat az autó? )

Legjobb válasz: a súrlódás hõt termel ... az elsõ kerékre nagyobb terhelés jut, nagyobb a súrlódás a betét és tárcsa közt ... a hõfok nem mindegy

a súrlódás hõt termel ... az elsõ kerékre nagyobb terhelés jut, nagyobb a súrlódás a betét és tárcsa közt ... a hõfok nem mindegy
A kérdező hozzászólása: Hogy érted azt hogy nem mindegy?
mert a melegedés természetes, de az a kérdés, hogy mennyire ... ha egy hosszú fékezés után nem tudod megfogni olyan forró, akkor baj van
Normál használat mellett nem szabadna felmeledjen a felni. Nekem egyszer melegedett, de az azért volt mert beragadt a fék és menet közben végig súrlódott. 2x belerúgtam, kiugrott, egy darabig rendesen müködött, majd megint enyhén súrlódott. Néhány megállással lenyomtam 150 km-t, otthon megtisztítottam, bezsíroztam és 3 éve szépen müködik. Normál esetben keveset fékezel és a menetszél nem engedi felmelegedni. Egy megállás alatt pedig nem melegszik annyit, hogy meleg legyen a felnid is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod , megnyugtattál hogy nem az a gond , anyira nem forró hogy ne lehessen megfogni, ugyhogy szerintem se az a gond :D
A kérdező hozzászólása: Hát akkor lehet leszedem az elsõ kerekeket és megnézem a fékpofákat, vagy megrugdosom én is :D

Másodszor csipte meg valami a kislányom, az elsö szépen elmulott a másogik5 forint nagyságu volt most tenyér nagyságu adtam calciumot, fenistil, doki az elsö csípésre irt kenöcsöt azzal is bekentem de terjed a piros folt mi lehet?

Legjobb válasz: Hello próbáld meg a cetrizint, ez kapható csepp formában és kapszulaformában. Nekünk bevált és mindig van itthon ilyen esetre.További válaszokat a gyógyszerrõl már azt hiszem az orvos vagy a gyógyszerész tud adni a készítményrõl.

Hello próbáld meg a cetrizint, ez kapható csepp formában és kapszulaformában. Nekünk bevált és mindig van itthon ilyen esetre.További válaszokat a gyógyszerrõl már azt hiszem az orvos vagy a gyógyszerész tud adni a készítményrõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!