Találatok a következő kifejezésre: Az első is láthatja a párom (1 db)

Az első ultrahangot is láthatja a párom?

Kb. 6 hetes vagyok és most megyek els? UH-ra. Gondolom ? is kiváncsi lenne rá. :)

Legjobb válasz: Magándokinál egészen biztosan bemehet, kórházakban nem biztos. Nálunk speciál nem, de nem tudom te hova jársz.

Magándokinál egészen biztosan bemehet, kórházakban nem biztos. Nálunk speciál nem, de nem tudom te hova jársz.
Én a János Kórházba járok, és bejöhetett mindegyik alkalommal eddig, sõt még kis papírképet is kaptunk!
Szóljatok, beengedik, ha szépen kéritek és nincs másik vizsgálat a szobában. Sok helyen haza is lehet vinni a képet, kérdezzetek rá!
Akkor én vagyok az egyetlen? Nekem párom bent vol, szó nélkül bejöhetett!Gyõr-Kórház
igen biztos beengedik.csak az orvostol fugg.èn is feszeretnèk tenni kèrdèst, de nemtudom hogy kell.tudsz segiteni hova kell kattintani?koszike gratulàlok a ababànak.
Errõl csak annyit, hogy a Baross utcában a 19. hetes uh-ra sem engedték be....
Magándokik általában megengedik-az enyém legalábbis engedte volna, de nem akartam, hogy bejöjjön. Most, hogy már hasi uh van, nem zavar.
Szerintem inkább csak magán dokinál.Nálunk sem engedik.Illetve a Tatabányai kórházban sem ha jól tudom.
A kórházban is láthatja, ha megkéritek a dokit, hogy engedje be. Gratula a babához.
A Szabolcs utcába is beengedték a páromat, teljesen természetesnek vették. Az elsõnél viszont én sem akartam, hogy bent legyen, mert az hüvelyi. A 12. hetinél nekem már hasi volt és bejött, a 18 hetesnél meg sem kellett kérdezni. Szerintem nem magándoki függõ, hanem inkább orvosa válogatja!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az x-epil teszt mennyire érzékeny? Nektek milyen idős terhességnél mutatott pozitívat?

Igaz rövid ideje próbálkozunk még (most lesz két hete, petérés közben is voltunk együtt) de olyan lassan telnek anapok, nem biztos, hogy ki tudom várni, hogy megjön-e. Nagyon szép Karácsonyi ajándék lenne :))

8

22. hétben vagyok, 58, 5 kilóról kezdtem most 65 kilónál járok, mennyire számíthatók még ez sok ugye?

előtte oda figyeltem az étkezésre,tornáztam futottam,de mióta terhes vagyok csak a fehér lisztből készült ételeket tudtam megenni és semmi sport

10

Miben változtattatok terhesség alatt az étrendetekben?

Én sosem reggelizem, kicsit lelkiismeret furdalásom is van miatta.

8

Normális hogy 4hetesen látszik a pocak?

Azért nagyon érdekes mert a fiammal csak a 20.hét utàn kezdett làtszani hogy talàn ott baba van nemcsak jól laktam.Ugyanugy most is 52kg vagyok mint a fiamnàl voltam.Ezért nem értem hogy lehet hogy màr most észre vegyem a pici pocakot és ma kedvenc farmerem volt rajtam ami évek óta megvan és külömben pont jó ràm ma észrevettem hogy picit szükebb.Ràadàsul ma egy baràtnöm làtogatott meg akivel havonta talàlkozunk mert elég messze lakik és màr az ajtóban ràvàgta hogy terhes vagyok.Szerinte azért lehet mert elöl àgyazodott be a baba.Szeritetek is?Aki ugyanigy volt oriàsi pocakotok lett a végére?

4

Tudnágok esetleg uh -s képet feltenni ahol a baba neméz nézik?

Össze szeretném hasonlitani ami nekem van .... azt mondtàk kislàny a 18 hetes uh - de valami miatt nem merem bele élni magam .... köszönöm

3

A páromamal menstruációm utólsó napján voltunk együtt nem védekeztünk. MostRÁ EGY HÓNAPRA meGjött de 5 napból 1 napig volt 5-dik nap pedig nagyon sötét barna egy kicsi. Görcsölök és fáradékony vagyok, tesztet csináltam negativ lett! LeheteK TERHES?

1

Leghamarabb mikor lehet intézni az apasági nyilatkozatot?

Van valami szabály, hogy pl.: 3 hónapnál nem lehet régibb vagy ilyesmi?

6

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!