Találatok a következő kifejezésre: Az első is láthatja (5 db)

Gossip Girl (pletykafészek) c. sorozatnak az első 3 évadát már láthattuk magyar felirattal illetve szinkronizálva. Viszont már van 4. évad is, ami csak feliratozva van, mikor lesz magyar szinkronnal látható?

Legjobb válasz: Rtl klub-tól függ, hogy lesz-e. ugye most elkezdték adni az 1. évadot, mire a 4. évadhoz érnek ( ha egyáltalán leadják ) meg lesz a szinkron is :D

Rtl klub-tól függ, hogy lesz-e. ugye most elkezdték adni az 1. évadot, mire a 4. évadhoz érnek ( ha egyáltalán leadják ) meg lesz a szinkron is :D

Terhességi kor megállípításánál, melyik a megbízhatóbb uh, az első, mikor még petezsák látható vagy később már mikor már a magzat is mérhető. Melyik hihetőbb eredmény?

Legjobb válasz: teljesen pontosan nem biztos hogy eltalálják. Egy barátnõm volt úgy hogy 2 hónapos mestrució kimaradás után esett teherbe. Szeptemberben mondták neki hogy kb 5 hetes terhes, de az utolsó menstruációja juniusban volt. Végülis 2 hetet tévedtek a méret alapján a tippeléssel. 2 héttel korábban jött de 4 kg fölött igy biztos hogy már idõben volt.

teljesen pontosan nem biztos hogy eltalálják. Egy barátnõm volt úgy hogy 2 hónapos mestrució kimaradás után esett teherbe. Szeptemberben mondták neki hogy kb 5 hetes terhes, de az utolsó menstruációja juniusban volt. Végülis 2 hetet tévedtek a méret alapján a tippeléssel. 2 héttel korábban jött de 4 kg fölött igy biztos hogy már idõben volt.
Az én mensim is rendszertelen volt, a doki szerint a 12. heti uh a legjobb a kora kiszámítására, mert késõbb eltérõ a babák fejlõdési üteme. 33h km

Az első ultrahangot is láthatja a párom?

Kb. 6 hetes vagyok és most megyek els? UH-ra. Gondolom ? is kiváncsi lenne rá. :)

Legjobb válasz: Magándokinál egészen biztosan bemehet, kórházakban nem biztos. Nálunk speciál nem, de nem tudom te hova jársz.

Magándokinál egészen biztosan bemehet, kórházakban nem biztos. Nálunk speciál nem, de nem tudom te hova jársz.
Én a János Kórházba járok, és bejöhetett mindegyik alkalommal eddig, sõt még kis papírképet is kaptunk!
Szóljatok, beengedik, ha szépen kéritek és nincs másik vizsgálat a szobában. Sok helyen haza is lehet vinni a képet, kérdezzetek rá!
Akkor én vagyok az egyetlen? Nekem párom bent vol, szó nélkül bejöhetett!Gyõr-Kórház
igen biztos beengedik.csak az orvostol fugg.èn is feszeretnèk tenni kèrdèst, de nemtudom hogy kell.tudsz segiteni hova kell kattintani?koszike gratulàlok a ababànak.
Errõl csak annyit, hogy a Baross utcában a 19. hetes uh-ra sem engedték be....
Magándokik általában megengedik-az enyém legalábbis engedte volna, de nem akartam, hogy bejöjjön. Most, hogy már hasi uh van, nem zavar.
Szerintem inkább csak magán dokinál.Nálunk sem engedik.Illetve a Tatabányai kórházban sem ha jól tudom.
A kórházban is láthatja, ha megkéritek a dokit, hogy engedje be. Gratula a babához.
A Szabolcs utcába is beengedték a páromat, teljesen természetesnek vették. Az elsõnél viszont én sem akartam, hogy bent legyen, mert az hüvelyi. A 12. hetinél nekem már hasi volt és bejött, a 18 hetesnél meg sem kellett kérdezni. Szerintem nem magándoki függõ, hanem inkább orvosa válogatja!!!

Az első gyermekemet nem tudtam szoptatni a kerek mellem miatt! Mellbimbóm nem volt látható, egybesimult a mellbimbóudvarral, és ezáltal a gyerek nem bírta bekapni! Sajnos így nem szoptattam, csak fejtem. A második babánál is ez várható?

Legjobb válasz: A védõnõk tudnak olyan szoptatási technikát mutatni amivel elképzelhetõ a befordult mellbimbóval való szoptatás!!!Kérj személyesen tanácsot!!

A védõnõk tudnak olyan szoptatási technikát mutatni amivel elképzelhetõ a befordult mellbimbóval való szoptatás!!!Kérj személyesen tanácsot!!
Egyáltalán nem kell lemondanod róla. Léteznek bimbókemelõk, amelyeket a szoptatás elõtt negyed órával felhelyezve annyira megszívja a mellbimbókat, hogy a baba könnyedén be tudja kapni.Sõt a terhesség alatt hordható az ún. niplit, ami szintén kiemeli a bimbókat. A kereszttartásban szoptatás is az ilyen problémákra ajánlják (a baba feje felöli kezeddel tartod a mellet, és a másikkal fogod a babát). Kicsit furán hangozhat, de nekem bejött, rásegítettem egy párnával is. A bimbóvédõt is szokták ajánlani, de szerintem azzal csak kinlódik az ember. Sok lehetõség van, persze egyik se biztos, és akkor marad a fejés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!