Találatok a következő kifejezésre: Az első hogy kell adni (7 db)

Az első husit hogy kell adni - hogy kell elkésziteni - a babának és milyen husi legyen? Ezt is kóstoltatni kell, ha igen valamivel összekeverve vagy önmagában? Mekkora egy husi adag?

6 hósak vagyunk.

Legjobb válasz: Szia!Én úgy szoktam,hogy megfõzök egy fél csirkemellett krumplival répával!Utána a fél csirkemelnek a felét egy kis répával fél krumplival banánnal almával összeturmixolom!mi nagyon szeretjük!Mindenkép kostoltasd!és utána ezeket a gyümölcsöket zöldségeket variálhatod!

Szia!Én úgy szoktam, hogy megfõzök egy fél csirkemellett krumplival répával!Utána a fél csirkemelnek a felét egy kis répával fél krumplival banánnal almával összeturmixolom!mi nagyon szeretjük!Mindenkép kostoltasd!és utána ezeket a gyümölcsöket zöldségeket variálhatod!
Elõzõ válaszoló vagyok mindenkép csirke és pulyka husi legyen!!
Én egyszer valahol olvastam, hogy az elsõ egy-két hozzátáplálós hónapban egy adag hús kb. annyi, amennyi turmixolva egy jégkockatartó egy kockájába belefér. Ehhez kell nagyobb mennyiség zöldség-gyümölcs, azzal együtt tesz ki egy étkezést. Ezért én azt csináltam, hogy megfõztem egy adag husit (fõleg csirke-, vagy pulykamell) és jégkockatartóba adagoltam, lefagyasztottam. Aztán minden ebédnél fõztem zöldséget, esetleg turmixoltam valami gyümit, majd elõvettem egy kockát a husiból, késõbb, ahogy nõtt a törpe, már kettõt. Amíg külön fõztem neki, addig bevált ez a módszer. (Utána meg már nem kell :) )

Veszek tenyésztőtől egy kutyát, azt mondta telefonba, hogy az első oltását megkapta, arról papírt kell adnia, nem?

Úgyértem, hogy ha be oltanak 1 kutyát, arrol kap az ember papirt, nem?

Legjobb válasz: létezik oltási könyv, abban benne kelle lennie az oltásnak

létezik oltási könyv, abban benne kelle lennie az oltásnak
Oltási könyvet kell kapnod, utána is abba igazolja a doki az oltásokat, esetleges kezeléseket.
igen! már az elsõ oltást is a kutyus oltási könyvébe jegyeznek fel, tehát ha az nem lesz, akkor nincs meg az oltása.
Ugyanez menhelyeken úgy mûködik, hogy a keverékek is két oltással, chippel, ivartalanítva, örökbefogadási nyilatkozattal és Állatok egészségügyi könyvével kerülnek átadásra az új gazdinak.
Ha törzskönyve van kell oltási könyve, hogy legyen(ami szerintem minden ebnek van, tehát kell lennie papírnak róla!
Oltási könyvet kell kapnod, amiben benne van ez az oltás, a második és a chip azonosítója. Egy oltással egy tenyésztõ nem adja oda a kiskutyákat.....ezen gondolkozz el!
egy oltással ne vegyél kutyát, ez nem is tenyésztõ csak szaporító, van különbség: http://olcsokutya.info/index.php?option=com_content&view=art.. ezt olvasd el mindenképp vásárlás elõtt.
mindenféle képen kérd az oltási könyvét, mert ha az nincs és a chip akkor neked kell ezeket pótolnod és ez nem egy olcsó mulatság elölrõl kezdeni az oltásokat ! A TENYÉSZTÕ csak így adja át a kutyát hogy ezek meg vannak, ha nem akkor nem tenyésztõ csak egy SZAPORÍTÓ!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi!
Kiégeted a kétkiló kormot a kipufogóból, és megbokrosodik a gép! XD
Ha a km óra ugyanannyit mutat mint a 14-es lánckerék esetében, akkor bizony gyorsabban megy! Egész pontosan 1, 14x gyorsabban, vagyis 63 km/h-val! Meglepõ? Bizonyára nem tûnt fel neked, hogy az elsõ lánckerék tengelyérõl kapja a km óra a kihajtást! Ha azt akarod, hogy pontosan mutasson, akkor a lánckerékkel együtt az áttételt is cserélni kellene! Ha ponts adatokat akarsz, akkor mérd meg stopperrel, hogy pl. 500 métert mennyi idõ alatt tesz meg, és számold ki a sebességet! XD
Rakjál bele egy 1.3-as Samara blokkot, attól lehet jobban megy. 1.5-el még bikább. http://www.youtube.com/watch?v=x6H85GhCetw
Hiába cseréled az áttételt, ha a motor gyenge és nem bír több teljesítményt leadni. Kipufogó kiégetése, karbi- és gyújtásellenõrzés. Ha akkor sem vagy elégedett, akkor csak az átalakítás marad.
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek!!!

Szerintetek mit adjak a legjobb barátnőmnek születésnapjára? Még csak most vagyunk ilyen jóban 1 éve és még nem volt olyan hogy ajándékot kellet adnunk egymásnak ez lesz az első.

14 éves lányok vagyunk mind a ketten és valami olyat szeretnék neki adni ami nyomot hagy benne szóval nem parfüm vagy valami smink az túl hétköznapi.

Legjobb válasz: Vibrátor. Nem túl hétköznapi, és nyomot fog hagyni benne.

Vibrátor. Nem túl hétköznapi, és nyomot fog hagyni benne.
elõzõ: de bolond vagy :D (sztem jó ajándék ;) de ne 14évesen már...) MÁrmint olyan ajándékot szeretnél neki adni ami maradandó??? Lehet pl.: bögre, könyv, te tudod miket szeret....
Ezüstözött karkötõ, amin rajta van, hogy "Best Friends". Bijou Brigitte-be lehet kapni =) Tuti örülni fog neki.
Drága elsõ kommentezõ! Szégyellheted magad! 14 éves lányoknak írsz ilyen dolgokat?.. Az ilyen emberek teszik mocskossá a világot.. -és nem reagálom túl, aki most azt gondolná, csak ma már ez a természetes és a kutyának nem tûnik fel. Remélem nem lesz gyereked! Még a végén te is azt vennél neki a 14 szülinapjára.
Csinálj nekei olyat amirõl vissza emlékszik rád még a régebbi idõkbõl is, hogy te voltál a legjobb barátnõje/barátja!
barátnõm 15 lesz és vibrátort kért :)
Lehet kapni egy olyan fürdõkacsát ami fenn marad a vízen és egy tükör van a hátán.Mondjuk ha siet egy randira akkor fürdés közben sminkelhet is.

Mennyiért szoktátok venni a Femibion 800-at, amit az első 12 hétben kell szedni? Én Gödöllőn akartam venni, az egyik patikában 5500-ért akarták adni, nem vettem meg, egy másikban 3100-ért vettem. Lehet, hogy máshol még olcsóbban lehetne venni?

Legjobb válasz: Szia! Én a 12 hétre elegendõ adagot vettem pár hónapja 6500-ért. A te dobozodban ezért az árért mennyi szem van benne? Egyébként nem Gödöllõn vettem.

Szia! Én a 12 hétre elegendõ adagot vettem pár hónapja 6500-ért. A te dobozodban ezért az árért mennyi szem van benne? Egyébként nem Gödöllõn vettem.
A kérdező hozzászólása: Ebben csak 30 db van. Te hol vetted, ha megkérdehetem?

Én egy jófej, humoros, kedves srác vagyok és van egy lány, akivel majd randizni fogok. Neki az olyan srácok jönnek be mint én, de az gond, hogy nekem idő kell ahhoz, hogy megnyíljak. Első randin, biztos, hogy nem tudnám magam adni. Mit csináljak?

Ismerem magam, és tudom, hogy megszólalni se tudok majd, meg, hogy remegni fogok. Az jó ötlet, ha a csajnak megmondom msn-en,(mert eddig csak ott beszéltünk)hogy én ilyen vagyok, hogy id? kell, hogy megnyíljak. Ha nem akkor mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Én is így voltam 14 évesen, nekem egy kevés alkohol, majd egy rágó rá megoldotta... Azóta is együtt vagyunk 16/F

Ha nem tudod "magadat adni", annál jobb, mert nem esel abba a hibába, amibe sokan (hogy ti. sokat locsognak). Ne beszélj, hanem inkább kérdezz. Az idõ kétharmadában a nõnek kell beszélnie. A nõ nagyon figyelmesnek és szimpatikusnak tartja, ha érdeklõdnek iránta. Éppenséggel egy-két személyes kérdés többet ér, mint száz poén. A válaszaihoz kapcsolódva te is feltárhatsz magadról ezt-azt, és az már könnyen is fog menni. (De NE próbálj hasonulni hozzá, ne hazudj, ne állítsd be magad olyannak, mintha jobban hasonlítanál hozzá, mint a a valóságban. Ha valamirõl más a véleményed, azt mondd el, de anélkül, hogy kritizálnád.) Még egy tanács: a nõügyekben lehetõleg tartsd távol magadat az msn-tõl, iwiwtõl és más efféle idõrabló és fölösleges kacatoktól. Egy online "beszélgetésbõl" hiányzik a kommunikáció nonverbális csatornája, ami döntõ jelentõségû az udvarlásban. MSN-en keresztül pl. nem látod, hogy untatod-e vagy felkeltetted az érdkelõdését, nem látod, hogy milyen kedve van stb.
Ha nem tudot teljesen magadat adni, legalább próbálj mutatni valamit a humorosabb énedbõl, ez segíti a feszültség bomlását. A többi majd kialakul...
viccelõdni semmiképp ne kezdj el mert izgulósan nagyon befogsz égni. Szerintem , ha bejössz neki úgy is menni fog a dolog magától fognak jönni a dolgok :) Good luck and have fun !
én az ilyen jellegû gondjaimat a kérdezéssel oldottam meg. Nyilván õ is izgulni fog neked semmi dolgod nincs csak érdeklõdj elõle. De ne azt hogy "na és?... mivan veled?" mert ez gáz. Ha beszéltetek msnen akkor biztos kiderült már egykét közös dolog. ez is jó alap lehet. Miközben válaszol, Neked már csak folytatnod kell a beszélgetést plusz õ is kérdezni fog és egy konkrét kérdésre könnyû válaszolni és már mûködik is a beszélgetés. Nekem ez vált be azóta van egy 4 éves lányunk. Úgyhogy hajrá.
vedd lazán úgy hogy max nem jön össze nagy dolog segít a légzéstechnika is, vagy 5-6x nagy levegõ, kifúj lényxeg, hogy nyugodj meg
Én is így voltam 14 évesen, nekem egy kevés alkohol, majd egy rágó rá megoldotta... Azóta is együtt vagyunk 16/F
sztem jóötlet. mond neki h biztos izgulni fogsz, de ez csak azért van mert fontos neked. :) sok sikert!
anyááám, milyen jó a mai fiataloknak, hogy van msn... ha régen is lett volna, ezek sose születnek meg.... ugye?
Emléxem én az elsõ randimra, nagyon izgultam elõtte, s amikro megláttam a leányzót, húha, leírhatatlan érzés fogott el. Annyit tudok tanácsolni neked, hogy próbálj + ellazulni és lehetõleg nem gázos kérdéseket/kijelentéseket tenni. A légzés technika sem rossz, csak ne feltünõen csináld az orra elõtt. Azzal is egyet kell, hogy értsek, hogy ne parázz be rajta ha esetleg beégnél vagy nem jönne össze, hogy a kapcsolat tovább szövõdjön. Hidd el, annyi más csaj lesz még az életedben... Fogd felezt úgy, mintha egy internetesen szerepjáték honlapon lenne egy karaktered, és a "Randi" képességét növelnéd ezzel a randival. Sztem hatásos. Ha meg volt a nayg esemény, feltétlenül írj, hogy mi lett a vége! Szorítok! F/17
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek. Az utolsó válasz tetszik.:D bár már kinõtem a szerepjátékokból.:D

A védőnőnek szokás pénzt adni? Meg kell kérdezni az első találkozás után, hogy "mivel tartozom? "

Legjobb válasz: Nem, nekik nem szoktak, max, ha meg voltál vele elégedve, szülés után adhatsz valami ajándékot.

Nem, nekik nem szoktak, max, ha meg voltál vele elégedve, szülés után adhatsz valami ajándékot.
Szia! A védõnõnek nem szoktak pénzt adni. Maximun, ha te úgy gondolod, hogy meg vagy vele maximálisan elégedve. Én az elsõ babámnál adtam neki, de csak amikor már megszületett. Háládat enm csak pénzzel fejezheted ki. Én ajándék csomagot fogok adni, ha minden rendebn lesz. 34 hetes kismama
Nem, a védõnõnek nem szoktak pénzt adni (jelzem, másnak sem kéne, kapnak fizut). Ajándékot adhatsz neki, ha meg vagy elégedve. Meg majd úgyis lesz módod fizetni neki, amikor meglesz a baba és tart a védõnõ babatornát, babamasszázst, akkor neki kell fizetni (de nem minden védõnõ tart ilyeneket).
nehogy adj neki pénzt! ráadásul õt nem is választhatod! azt kapod, akihez körzetileg tartozol! ki kellene már irtani az emberekbõl azt a szemléletet, hogyha fehérköppenyest látnak, rögtön tejelni kell neki! miért?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!