Találatok a következő kifejezésre: Az első hónapban (965 db)

A parommal babat szeretnenk, hat eltelt az elso honap sajnos sikertelenul. Ti mennyi ideig probalkoztatok es milyen tanacsaitok vannak? Teat ajanlottak, nektek vannak mas tippeitek?

Legjobb válasz: Nálunk az elsõ baba kb.2 hónap alatt összejött.A második pedig másfél év alatt sikerült.Én már az elsõ hónapban nagyon el voltam keseredve és ahogy telt az idõ,egyre rosszabb lett,hogy csak megjön hónapról hónapra a nem várt. Folsavon kívül nem szedtem semmit,nem ittam teát.Aztán egyik nap úgy keltem fel,hogy engem már ez az egész baba project nem érdekel,majd ha jönnie kell akkor jönni fog.Két hónap múlva pozitívat teszteltem. Ne keseredj el,csak nyugodt és természetes legyél és hidd el,amikor itt lesz az ideje,meg fog õ érkezni.Drukkolok,hogy mihamarabb összejöjjön! :)

Nálunk az elsõ baba kb.2 hónap alatt összejött.A második pedig másfél év alatt sikerült.Én már az elsõ hónapban nagyon el voltam keseredve és ahogy telt az idõ, egyre rosszabb lett, hogy csak megjön hónapról hónapra a nem várt. Folsavon kívül nem szedtem semmit, nem ittam teát.Aztán egyik nap úgy keltem fel, hogy engem már ez az egész baba project nem érdekel, majd ha jönnie kell akkor jönni fog.Két hónap múlva pozitívat teszteltem. Ne keseredj el, csak nyugodt és természetes legyél és hidd el, amikor itt lesz az ideje, meg fog õ érkezni.Drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön! :)
Elsõ vagyok: ha középidõben lesztek együtt és úgy sem jön össze pár hónapig, akkor tényleg érdemes egy kivizsgálás, hátha valami baj van, de azt gondolom, hogy 1 hónap után még ne gondolkozz ezen és ne éld bele magad abba, hogy gond van! Csak lazán, 2 naponta egy kis hancúr és reméljük titeket is hamar megtalál a gólya. Nekünk elsõre összejött, nagyon szerencsés vagyok úgy érzem.
Mi több mint 2és fél éve próbálkozunk, de sajnos olvastam itt már 4, 6 és 7 évi próbálkozást is! Ha komolyan gondoljátok, akkor elõtte, vizsgáltassátok ki magatokat tetõtõl talpig, és ha minden ok (sperma kép ...hormonok stb..) akkor próbálkozzatok nyugodtan stressz mentesen és természetesen A vizsgálatok azért kellenek, ne hogy valami egyszerû kis hiba miatt feleslegesen próbálkozzatok évekig, apróbb gondokat ugyanis könnyen ki lehet javítani, és akkor legalább nem megy fölöslegesen az idõ. :) SOK SIKERT!
Én a jó idõzítésben hiszek. Mikor van peteérésed? Tudod? Rendszeresek a ciklusaid? Ha igen, akkor a középidõt be tudod lõni, és érdemes akörül együtt lenni kb. 2 naponta. 31 napos ciklusaim voltak, és mi így voltunk együtt: a 9., 10., 13., 15. napon. Lányom így fogant. Ha nem tudod mikor van peteérésed, akkor vegyél ovulációs tesztet. Hátha neked beválik. http://www.babatakarok.hu/ De ne stresszelj rá, ne csalódj, ha nem jön össze, ne keseredj el egybõl!
én is nagyon el voltam keseredve az elsõ sikertelen hónap után ahogy szerintem mindenki aki a párjával el tervezi, hogy babát szeretne!bár nekünk 6, 5 év ment el sikertelen hónapokkal+gyógyszerekkel+injekciókkal+vizsgálatok+kezelések...!Nem adtuk fel és nem is fogjuk!1, 5 hét múlva megyünk meddõségi intézetbe!szóval te még nagyon messze vagy attól hogy el kéne keseredned!ki tartás!és sokkal több szerencsét mint amennyi nekünk volt!
Egy hónap sikertelenség után azt javaslom, hogy szeressétek egymást, semmi egyebet. Ha egy hónap után már ezen agyalsz, akkor nagyon nagy csalódások várhatnak még rád. Nem is szabadna még, hogy eszedbe jusson, hogy miért nem sikerült! Majd ha legalább fél év eltelik, de inkább egy év után érdemes töprengeni, hogy miért nem sikerült. Az is lehet, hogy most pont olyan ciklusod volt, amikor nem volt peteérésed, ilyen mindenkinél elõfordul. Szóval, szerintem semmi para, 2 naponta, de ne a gyerekért szeretkezzetek, és biztosan össze fog jönni! 33+4 hkm
Halkan megjegyzem hogy mind a 2 hónapban pont jókor voltunk együtt, de tudod akkor is csak 30% az esély... Elõzõ válaszoló
Szia! Mi 2 hónapja próbálkozunk. Én is azt gondoltam hogy elsõ hónapba sikerül és nagyon csalódott voltam amikor megjött.. Nem kell rögtön görcsölni (bár én is ezt tettem) megfogadtam hogy ebben a ciklusban megpróbálom lazábbra venni a dolgot mert így csak magamnak ártok, és talán ezért nem sikerül. Neked is sokkal nagyobb meglepetés lesz a pozi teszt ha nem erre gondolsz egyfolytában. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: hat en is nagyon remenykedem :) minden vagyam egy kisbaba
A kérdező hozzászólása: igen nagyon rendszeresek a menstruacioim , akkor idozitsem a kozepere korulbelul?nagyon szeretnem ezt a kisbabat? neked mennyi idobe telt mig ossze jott?:
Bizony, nem szabad rágörcsölni ennyire azért ez mégsem olyan egyszerû dolog mint amilyennek hisszük:) legalábbis nem mindenkinek..mi lassan 4 éve próbálkozunk ma nem kellene megjönnie hát..én már nem vagyok annyira türelmetlen..legyél Te is türelmesebb csak szeretkezzetek fél év múlva ha addig sem sikerül akkor elkezdhetsz gondolkodni de ne legyen így:)

Metformint és Duphastont kell szednem, és ovulációs periódus alatt barnázok. Ez normális? Ez az első hónap amikor a kezelést csinálom, lehet, hogy a következő hónapban már kimarad, vagy menjek vissza dokihoz?

Eddig is barnáztam, de gondoltam a kezeléstől kimarad. Legyek türelemmel, mert nincs ilyen hamar változás, vagy már nem kellett volna megjelenjen a barnázás ha szedem ezeket a tablettákat?

Legjobb válasz: Duphastont gondolom csak ovuláció után kell szedned. A merckformin nem hat 1 hónap alatt, van, hogy az elsõ hónapokban romlik. Ha szépen tartod a 3as kezelést (merckformin+ir diéta+sport ) javulni fog, van akinek 3 hónap van akinek 1 év után állnak helyre a hormonjaid.

Duphastont gondolom csak ovuláció után kell szedned. A merckformin nem hat 1 hónap alatt, van, hogy az elsõ hónapokban romlik. Ha szépen tartod a 3as kezelést (merckformin+ir diéta+sport ) javulni fog, van akinek 3 hónap van akinek 1 év után állnak helyre a hormonjaid.
A menses elõtt 1-2 nap barnázás állítólag normálisnak számít. A peteéréskor szintén elõfordulhat kisebb barnázás. Egyébként milyenek a cukor és inzulin értékeid? Ha csak 1 hónapja szeded a gyógyszert (metformint) az általában még kevés a változáshoz. Diéta, mozgás megvan?

Másnak is ilyen nehéz kibírni? Ez az első hónap, hogy belevágtunk a babaprojektbe és már nagyon izgatott vagyok, pedig még 6 napom van.

Nagyon tünetem nincs azon kívüli, hogy 2-3 napja iszonyúan szurkált hol a bal, hol a jobb petefészkem és 1-2 napja meg mensiszerű fájdalmam van, csak gyengébb. Ja és leszakad a derekam. Ami más, hogy máskor a peteéréstől a mensiig nagyon fáj a cicim és most pedig csak 2-3 napja kezdtem érezni, hogy feszül, de nem fáj annyira, ahogy szokott. A hőm felment már 3 napja 37,2-re pedig csak mensi előtti napokban szokott ennyire felmenni. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem tudom, de az elsõ hónapban én is mindent figyeltem, felváltva voltam meggyõzõdve arról, hogy van baba, és arról, hogy tuti megjön. :))) És a második hónap is ilyen volt. A harmadik hónapban sikerült végül is a pici hála Istennek, de én azt hiszem, hogy felesleges ezeket a jeleket kémlelni, hiszen mindegyik utalhat babára és menstruációra is, ilyen korán meg még nem nagyon tünetképzõ egy terhesség. Ettõl mindössze becsavarodik az ember lánya. :)) Élvezd, hogy bármikor jöhet, és jönni is fog. :) (Én egyébként onnan tudtam, hogy ez tuti baba, amikor a teszt napján hánytam reggel. Ez volt a 30. ciklusnap, délután már pozitív volt a teszt. :)) Sok sikert a Picihez! :)) 33 hetes km

Nem tudom, de az elsõ hónapban én is mindent figyeltem, felváltva voltam meggyõzõdve arról, hogy van baba, és arról, hogy tuti megjön. :) )) És a második hónap is ilyen volt. A harmadik hónapban sikerült végül is a pici hála Istennek, de én azt hiszem, hogy felesleges ezeket a jeleket kémlelni, hiszen mindegyik utalhat babára és menstruációra is, ilyen korán meg még nem nagyon tünetképzõ egy terhesség. Ettõl mindössze becsavarodik az ember lánya. :) ) Élvezd, hogy bármikor jöhet, és jönni is fog. :) (Én egyébként onnan tudtam, hogy ez tuti baba, amikor a teszt napján hánytam reggel. Ez volt a 30. ciklusnap, délután már pozitív volt a teszt. :) ) Sok sikert a Picihez! :) ) 33 hetes km
Ilyen korán még ne keress tüneteket nem tesz jót.Én két évig csináltam ezt és mikor már orvoshoz akartam menni akkor lett pozitív a teszt.Mindent tünetnek magyaráztam be magamnak.Ha barnáztam, ha nem fájt a mellem, ha fájt a mellem, minden tünet volt számomra aztán mégis megjött.Nem akartalak elkeseríteni, tudom, hogy nehéz kivárni, de csak akkor reménykedj, ha nem jön meg idõben.
Majd kiderül légy türelemmel.:)
A kérdező hozzászólása: hát én is felváltva érzem a petefészkem szúrkát meg a megjön érzést...
Sokan azt mondják, hogy beágyzódás de nekem mensi elõtt is volt már.A beágyzódást nem éreztem, csak mensi elõtt 4 nappal már éreztem a mensi szerû görcsöket.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) mitõl lehet egyébként ez a petefészek szurkálás? tényleg nem szokott ilyen lenni
Remélem sikerül :) szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Tüneteket nem keresek, csak leírtam hogy érzem magam :) Együtt voltunk már mensi után 6 nappal és aztán 2 naponta, csináltam gyertyaállást meg mindent beleadtam :) remélem összejön... nagyon szeretnénk
Ó, életem leghosszabb két hete volt (ja, szülés elõtti két hét is hosszú volt, meg a babával való elsõ hetek is), de mikor nem tudtam, hogy lesz baba, vagy nem...na, tudom, a falat kapartam :D Nekünk elsõre összejött, de jó is rá emlékezni... csak pozitívan, és nem lesz semmi gond. Nemvért napján, ha semmi vérzés, tesztelj, nekem már elõtte két nappal volt egy nagyon halvány csík a másik mellett.
Most én is a "falat kaparom", hogy meglesz, vagy nem, de halovány pozitív :) Hû, nekem ez nagyon terhességnek tûnik! Gratulálok! Legyen egészséges, ha lesz! ;)

Ez normális a tabletta 1 hónapjában? Nektek, hogy telt az első hónap?

dienille-t szedek. márcsak 2 szem van hátra. (1 a mai) aztán jön a 7 napos szünet. 12.én jött meg akkor kellett bevennem az 1. szemet. az a 6-7 nap míg megvolt más volt. kevesebb volt mint gyógyszer nélkül. vasárnap már nem is volt semmi. furának tartottam de betudtam a gyógyszernek. hétf?n már megint "megvolt" és azóta is. hol kevesebb hl több. de átlagba elég volt az h fürdés után berakram egy tampont és másnap zuhanyzás után kivettem. így voltam hetekig ám az utóbbi pár napba ahogy közeledek a szünetig már napközbe is 1x min. cserélnem kell :O :O nagyon kíváncsi leszek mi lesz a 7 napos szünet után. a 2. hónap ugye már nem lesz ilyen ??? 17/L

Legjobb válasz: Normális, nekem ugyanilyen volt az elsõ hónap, 7napos szünet 2 napján megjött a vérzés de 7 helyett most csak 5 napig volt szóval nálam rövidült ... most kezdtem a második levelet, egyenlõre rendben vagyok. Viszont azzal, hogy egy napig egy tampont hagytál fönt egy hónapig ki tudja mit szedtél össze, vagy milyen következménye lesz=S Kitartás!

Normális, nekem ugyanilyen volt az elsõ hónap, 7napos szünet 2 napján megjött a vérzés de 7 helyett most csak 5 napig volt szóval nálam rövidült ... most kezdtem a második levelet, egyenlõre rendben vagyok. Viszont azzal, hogy egy napig egy tampont hagytál fönt egy hónapig ki tudja mit szedtél össze, vagy milyen következménye lesz=S Kitartás!
kb 2-3 hónap, hogy a szervezeted megszokja a tabit, ha utána is fennáll a probléma, akkor lehet másik gyógyszer kell. de szerintem nem lesz gondod vele:)
Én regulont szedtem és semmi ilyesmi nem volt, ha ez a tabi nem válik be, akkor kérd a regulont rosszat még nem hallottam róla

Cickafark és palástfű tea mennyire hatásos ha babát szeretnék és már hónapok óta nem sikerül? Teákkal ez az első hónapom h próbálkozok!

Legjobb válasz: Én a cickafark és a palástfû teákat csak ajánlani tudom.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam,az elsõ öt napban a mensi miatt nem,mert vérbõséget okozhat,de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Azért addig,mert nekem 30-32 napos ciklusaim szoktak lenne és nem 28. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem,le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit egy bögrényi vízzel és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem,hogy bevált,mert csak egy ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan,ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust,elõsegítí,hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.Ha hosszabb a ciklusod akkor pár nappal idd tovább a cickafarkat,nem lesz tõle semmi bajod.

Én a cickafark és a palástfû teákat csak ajánlani tudom.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, mert vérbõséget okozhat, de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Azért addig, mert nekem 30-32 napos ciklusaim szoktak lenne és nem 28. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit egy bögrényi vízzel és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem, hogy bevált, mert csak egy ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust, elõsegítí, hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.Ha hosszabb a ciklusod akkor pár nappal idd tovább a cickafarkat, nem lesz tõle semmi bajod.
Szia! Mi 5hónapja próbálkoztunk. 6.hóban elkezdtem inni a két teát és babás lettem most:) ! Igyad mindenképp!
Szia, én most próbáltam elõször ebben a ciklusban a cickafark teát, ovulációig. Mellé nagy adag C vitamint szedtem és folsavat. A héten pozitív lett a terhességi tesztem. Nekem bevált. :o)
Maria Trebennek van egy gyógynövényekkel foglalkozó könyve, amiben benne van, hogy ezek a teák nagyon jók a nõi problémákra, szóval egy próbát megér és ráadásul természetes módszer.
En baratcserje es palastfu cseppeket ittam, a 3.honapban pozitiv lett a teszt, szoval nekem bevalt.
Nem akarok unnepronto lenni , de tegnap voltam Zatik Janos doktor urnal Debrecenben , pont babavalalas miatt, rakerdeztem a teakra, es azt mondta , hogy ha akarom igyam de ettol nem leszek terhes , pedig en is remenykedtewm a gyogynovenyekben!

Miért nem jön össze a 2. baba, ha az első az első hónapban megfogant? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Semmi oka nincs. Akkor volt nagy mákotok, amikor az elsõ baba rögtön összejött. Én 8 hónapot vártam az elsõre, és egyikünknek sem volt semmi baja, csak egyszerûen így sikerült.

Semmi oka nincs. Akkor volt nagy mákotok, amikor az elsõ baba rögtön összejött. Én 8 hónapot vártam az elsõre, és egyikünknek sem volt semmi baja, csak egyszerûen így sikerült.
nálunk is hasonló a helyzet. Elsõ elsõre, második már egy éve nem akar.
A kérdező hozzászólása: Voltatok e-miatt orvosnál, mi még nem, mondjuk mi 3 hónapja kezdtük el, de nagy csalódás, mert kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de így, nem tudom...
Második vagyok. Most fogunk menni okt. közepére van idõpontunk.
Három hónap sikertelenség még semmi. 12 hónap után szoktak vizsgálatra küldeni. Nyugalom!
Nyugi ha 2 éven belül nem jön össze akkor kell doki adig csak nyugisan probálkozatok. Ne parázd túl.
Szerintem is egyszerûen szerencsétek volt elsõre. Én úgy gondolom, hogy a gyermekáldás tényleg áldás, a Jóisten ajándéka, és nem egy "projekt", amit elterveztek és akkor lesz...biztosan jönni fog a kistestvér, de ezt bízzátok az idõre szerintem. Sok boldogságot!
Kedves kérdezõ! Mi szintén ilyen cipõben járunk, mint Ti. Másfél éve próbálkozunk a tesókával... nagyon tökéletes babusnak kell lennie, ha ennyire várat Magára! :) Csak semmi stressz! Fog az jönni! Az a kis angyal, Aki kiválasztott Minket maminak...... Õ egyszerûen még nem került sorra! ;)
1. vagyok Gratula, sok boldogságot! Most már nekem is kettõ van, és most nem kellett 8 hónapot várnunk, az elsõben összejött. Most már 17 hónapos ördög. :)

Ez az elso Closztilbegyt honapom, ma reggel vettem be az elso szemet. Napi 2-ot kell szedjek reggel es este, mi a velemenyetek errol a kezelesrol, volt akinek mar az elso honapban terhes lett?

a dokim a ciklus 12-ik napjan hivott be hogy figyeljuk a tuszoket es ha van koztuk dominans akkor ir fel OVITRELLE tuszorepeszto szurit,meg meg azt tanacsolta hogy szedjek E-vitamint es folsavat mert az jo ha netan megfogan a kisbaba!!! 2 eve nem jon a baba....es a hormonjaim rendben vannak kiveve a progreszteron ami minden honapba alacsony volt.

Legjobb válasz: Eddig volt peteérésed? Progeszteron pòtlàsra mit kaptál?

Eddig volt peteérésed? Progeszteron pòtlàsra mit kaptál?
A kérdező hozzászólása: duphastont kaptam
1, 5 év próbálkozás után napi 1 szemtõl az elsõ hónapban terhes lettem:-) Most kistesót szeretnénk, holnap megyek uh-ra, hogy most használt-e, lett-e megint tüsszõm. Szurkolok Neked! Majd írj, hogy használt-e a Closty!

Nőgyógyászati kérdésem van. Egy hónapja szedek Lindynette fogamzásgátlót, orvosi javaslatra. Lehet-e pecsételő vérzés az első hónapokban?

Nem szakítottam meg az els? doboz után, még egy dobozt kell beszednem szünet nélkül. Közben fizikoterápiás kezelésre járok, gericproblémák miatt. A két havi egyben történ? szedést ez indokolta, ugyanis a fizikoterápiát nem javasolják menses alatt, ezét javasolt, hogy ezzel a módszerrel egy havi menses kimaradjon. A szedést rendben kezdtem el, a fizikoterápia elkezdésekor -25 alkalom lesz- minden nap kis mennyiségü, reggeli, délel?tti pecsétel? "vérzés" tapasztalható, ami inkább halvány rózsaszín, ill. barnás, s csak épp a tisztasági betéten látható. Tudom, hogy a fogamzásgátlás els? id?szakában jelentkezhet ilyen tünet, most a fizikoterápia hatására egy picit er?sebb lett. De épp csak. Kérdésem, hogy okozhatja-e a fizikoterápia, ill. a fogamzásgátló els?, második hónapja. Kérdésem, hogy a kúra végeztével elmúlik-e. Gyors választ szeretnék kérni. A n?gyógyászom azt mondja, normális, mire a fizikoterápia - ami elengedhetetlen - lejár, el fog múlni, de a két levél tablettát szedjem be, hogy hatékony legyen a fizikoterápia. Köszönöm válaszukat. A fizikoterápia leteltével a fogamzágátlót nem szedem tovább, itt a cél az volt, hogy ne legyen er?s vérzés, s renben lemenjen a kúra. Roxan

Legjobb válasz: Az elsõ három hónapban nagyon gyakori a pecsételõ vérzés. Emellett ha vki nem hagy szünetet, hanem továbbszedi a tablettát, akkor szintén elõfordulhat pecsételõ vérzés. Mindenképp a tabletta az oka, vagy mellékhatás, vagy a szünetkihagyás miatt.

Az elsõ három hónapban nagyon gyakori a pecsételõ vérzés. Emellett ha vki nem hagy szünetet, hanem továbbszedi a tablettát, akkor szintén elõfordulhat pecsételõ vérzés. Mindenképp a tabletta az oka, vagy mellékhatás, vagy a szünetkihagyás miatt.

Ha az első baba az első hónapban sikerült, a második is hamar összejöhet? Mivel lehet támogatni a teherbeesést pl. vitaminok?

A kislányomnál ahogy kigondoltuk, hogy legyen baba, már meg is fogant, a második baba nem akar összejönni.

Legjobb válasz: nálunk mindkettõ az elsõ tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...

nálunk mindkettõ az elsõ tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...
Ha az elsõ gyorsan jött, akkor bízd a természetre. A másodikkal se lesz sok gond. Nekem 4 terhességbõl három azonnal sikerült, bár egy baba elment. És a vetélés után a harmadik próbálkozásra sikerült az egyik. Úgyhogy szerintem ne igyál semmi löttyöt. A vitamin meg nem ártalmas.
Nekem cickafark-palástfû zea segített-bár gond volt a peteéréssel...
A kérdező hozzászólása: Írtam neked privát üzenetet! :)
Hányadik hónapotok?Nekünk is az elsõ az 1 hónapban sikerült, most az 5.hónapnál járunk:( Ne szomorkodj, majd sikerülni fog:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig semmi. :(
szia.lett azóta pozi teszted?
Fogigátló elhagyása utáni elsõ hónapban mindkettõ egybõl összejött. Nem szedtem vitamint, nem ittam gyógyteákat, csak nyugtatót szedtem, de egészségesen születtek.
Vegyél ovutesztet, nagyon jó találmány. Nálunk mindkettõ elsõre sikerült.
Tesómnál és sógornõmnél is elsõre összejött az elsõ baba, másodikra már többet kellett gyúrni, sógornõmnek 10 hónapot, tesómék most vannak a 3. próbálkozós hónapban.
Mindkét baba az elsõ hónapban megfogant. PG53 ovulációs mikroszkóp segítségével.
elsõ 2azonnal a 3.baba 2hónapja nem jön össze.
Elsõ elsõre, második a hatodik hónapban...
Az elsõ baba elsõre sikerült, a második úgy, hogy nem is lett volna muszáj sikerülnie... :) Sima multivitamint ettem, hogy még a nagyobb bébi után szedjem össze magam egy kicsit.
Az elõzónek: Milyen vitamínra gondolsz?
Én azért nem innám zsákszámra a cickafark és a palástfû teát. Nem egyszer olvastam már itt az oldalon is olyan tapasztalatokat ezzel kapcsolatosan, akik valószínûleg emiatt vetéltek el.
válaszoltam:) !

Kinek sikerult az elso honapban ugy hogy rendszertelen a ciklusa?

Legjobb válasz: Nekünk, azóta 1 éves a kislányunk. Nekem úgy volt rendszertelen, hogy 28-35 nap közötti volt, de volt minden hónapban. Vettünk PG53 ovulációs mikroszkópot ( 2500 Ft a gyógyszertárban, korlátlan ideig használható ), s azzal rögtön az elsõ hónapban sikerült. Nyálból mutatja a termékeny napokat.

Nekünk, azóta 1 éves a kislányunk. Nekem úgy volt rendszertelen, hogy 28-35 nap közötti volt, de volt minden hónapban. Vettünk PG53 ovulációs mikroszkópot ( 2500 Ft a gyógyszertárban, korlátlan ideig használható ), s azzal rögtön az elsõ hónapban sikerült. Nyálból mutatja a termékeny napokat.
Bár nem az elsõ hónapban, hanem a másodikban illetve a harmadikban fogant meg a két gyerek. A ciklusom változó 30-45 nap között, volt, hogy két hétig elhúzódott a mensi. Semmi bûvészkedés nem volt mikroszkóppal, görberajzolással hõmérõzéssel stb. nem is voltunk minden nap együtt, csak úgy három naponta.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszt! Nekem is 28 es 40 nap szokott lenni, mikor hogy van kedve. Ebbe a honapban kezdtunk neki a babaprojektnek . Merem a hom es vizsgalom a nyakot es ugy nez ki kozeledik az ovulacio mert 2 napja nagzon leesett es tojasfeherje szeru a nyakom is. Remelem osszejon! Gratulalok a kicsihez
Az elsõ gyermekemmel nekem a második hónapban lettem terhes, pedig olyan össze-vissza volt a mensim, hogy nem is tudok ciklushosszat mondani. Volt olyan, hogy egy évig nem jött meg csak néhány havonta gyógyszerrel. Napjában többször szeretkeztünk, és baba lett. :) Nem néztem sem hõt, sem ovut. :) Sok sikert! :)
Nem tudom mennyire számít rendszertelennek, de nekem 28-33 nap közötti volt! Elsõre sikerült. Szerintem azért, mert én egy percig nem hittem el, hogy nem sikerül. Sõt azt sem, hogy nem elsõre! 2-3 naponta egyébként is együtt szoktunk lenni! Nem hiszem, hogy jó ötlet már az elején mikroszkópot nézegetni, meg hõt mérni! 16 hkm
Nekem 26-35 között volt, és elsõre összejött. Én nem csináltam semmit, csak kb 2-3 naponta együtt voltunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!