Találatok a következő kifejezésre: Az első hétben nem lehet sexelni (1 db)

Az első 6 hétben nem lehet sexelni?

Valaki azt mondja ez hülyeség....

Legjobb válasz: Szia mi sexeltünk mivel nem is tudtam hogy babás vagyok és semmi baj nem lett

Szia mi sexeltünk mivel nem is tudtam hogy babás vagyok és semmi baj nem lett
Már csak azért is, mert nem is tudod, hogy terhes vagy. Abszolut hülyeség. ha a doki valamiért nem tilt el, akkor végig lehet szexelni.-)
Így van, csak akkor nem ha orvos eltílt, én még cipekedtem is jó nehezet, mert nem tudtam hogy baba van.
Az elsõ 4 héten valószínû nem tudsz a terhességesrõl, és mindetn ugyanúgy csinálsz, mind addig. Azért az 5. héten minimum sejted, hogy babás vagy (leginkább azért mert a emnsidet hiába várod). A 6. héten nálam beköszöntött a hányinger, a fáradékonyság és társai. Sex? A 6-10 hétig este 8 órakor hulla fáradtam dõltem az ágyba. Szóval nekem az elsõ 6 hétbõl az utolsó hét volt igazán szexmentes.
Az elsõ 4 héten valószínû nem tudsz a terhességedrõl, és mindent ugyanúgy csinálsz, mind addig. Azért az 5. héten minimum sejted, hogy babás vagy (leginkább azért mert a mensidet hiába várod). A 6. héten nálam beköszöntött a hányinger, a fáradékonyság és társai. Sex? A 6-10 hétig este 8 órakor hulla fáradtam dõltem az ágyba. Szóval nekem az elsõ 6 hétbõl az utolsó hét volt igazán szexmentes.
Szia! Én még nem tudtam, hogy babás vagyok, és konyhát újítottunk, úgyhogy bútortologatás, emelgetés, takarítás, minden volt... Mikor kész lettünk, csináltam tesztet, és + lett. Mi azóta is szeretkezünk, és ha a doki nem tilt el, vagy nincs panaszod akkor nyugodtan lehet. Lehet, hogy az elsõ 8-9 hétben nem is igazán lesz hozzá kedved, fõleg ha rosszullétekkel küzdesz. Én így voltam, de most a 12. hétben már tombolnak a hormonjaim, és nagyon kívánom a páromat. Persze, hogy lehet, csak egy kicsit gyengédebben. Gratulálok a picihez!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek fiús pocak vagy lány pocak?

http://kepfeltoltes.hu/view/131028/DSC_0308_www.kepfeltoltes..

5

Tippelnétek? Hetet, nemet?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131028/fdc6128-fenykep0820-1..

9

Mit csináljak? Menjek el az endokrin dokihoz?

Pajzsmirígy műtétem volt 3 éve,eltávolították az egészet,azóta gyógyszert szedek rá,l-thiroxint. Pár napja végeztem egy tesztet,ami + lett. Kb. 4-5 hetes lehetek. Még nem döntöttük el,hogy mi legyen a párommal(még nem éltünk együtt,8 hónapja ismerjük egymást).... Ám,ha megtartjuk a babát,túl későn sem szeretnék menni .

2

Akinek volt beágyazódáskor barnafolyása/vérzése, mit tapasztalt, milyen volt?

nem biztos h az van nekem, csak azért gondolok erre, mert 10 nappal hamarabb "megjött", ami sose volt még és ragacsos nyálkás rózsaszines folyásom van és görcsölök.. volt már valakinek ilyen?

6

Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?

Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?

Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.

Hogy csináljam?

6

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!