Találatok a következő kifejezésre: Az első hétből (2 db)

Tejfehér folyás, idegesség, kihagyott tabletta az első hétből? Terhes lennék?

2hete kihagytam egy tablettát az első hétből,ráadásul utána nem védekeztünk kiegészítésképpen óvszerrel,bár csak 2x bújtunk össze a 2 héten...Régebben mindig sárgás-fehér folyásom volt,most kb 1-1.5 hete rikítóan fehér az régihez viszonyítva.Én nem tudtam hogy esemény utáni tablettát kell -e ilyenkor bevenni,a tájékoztató sem ír ilyesmit,pedig sok helyen olvasom hogy szoktak íratni ilyen helyzetben,bár arról már úgy is lekéstem..Szerintetek? 23l

Legjobb válasz: Azt irja h elõfordulhat de nem tartom valószínûnek .mikor gyógyszert szedtem volt h 4 is kimaradt (persze elszórtan) és nem lettem terhes. Mikor abbahagytam a gyógyszert mindhárom gyermekem az elsõ hónapban fogant.szóval elég termékeny vagyok. Azt vettem ki a szavaibólh még nem is késik a vérzés akkor minek aggódsz. A folyas bármirõl lehet,az nem mérvadó.

Azt irja h elõfordulhat de nem tartom valószínûnek .mikor gyógyszert szedtem volt h 4 is kimaradt (persze elszórtan) és nem lettem terhes. Mikor abbahagytam a gyógyszert mindhárom gyermekem az elsõ hónapban fogant.szóval elég termékeny vagyok. Azt vettem ki a szavaibólh még nem is késik a vérzés akkor minek aggódsz. A folyas bármirõl lehet, az nem mérvadó.
A kérdező hozzászólása: A folyás végett csak azért aggódok, mivel nekem nem szokott ilyen állagú és ilyen fehér folyásom lenni.Na meg az is aggasztó hogy a tájékoztató szerint számolnom kell a terhességgel, + az a tény hogy nem sikerült 12 órán belül pótolnom a tablettát.Valamint a nem megfelelõ védekezés.....igazából tisztában vagyunk és voltunk mindennel, a világ sem omlana össze ha mégis terhes lennék, csak azóta akarva akaratlanul is figyelem magamat.A hasam alja szokott szurkálni, és pl kávé nem menne le a torkomon stb stb.Ezt be lehet beszélni, de a folyásomat nem tudom befolyásolni.Igazából nem akarok vészmadarat játszani a páromnak.Már volt 2x hogy felhoztam mi lenne ha, mert nem úgy jött meg mint kéne, de végül mégis megjött:/ Ezek szerint egyáltalán nem érdemes aggódnom?Megnyugodhatok?
En a helyzetben nem aggodnek, persze amint írtam bármi lehet de nem tartom valószínûnek. Szóval nyugi! Azért írd majd meg mi lett :)

Az első 12 hétből melyik héten a leggyakoribb a vetélés?

Legjobb válasz: Szia! Én olvastam a neten, hogy az esetek többségében az 5-ik, és a 8.-ik héten következik be vetélés. De ez csak egy adat. Vetélés bármikor bekövetkezhet, túl a 12. héten is, csak ez a legkrtitkusabb 3 hónap, utánna csökken az esélye. Nekem a dokim azt mondta, hogy az elsõ 10 hétben bekövetkezett vetélések 70%-a nem is lett volna egészséges. De ezt szerintem senki nem tudhatja elõre.

Szia! Én olvastam a neten, hogy az esetek többségében az 5-ik, és a 8.-ik héten következik be vetélés. De ez csak egy adat. Vetélés bármikor bekövetkezhet, túl a 12. héten is, csak ez a legkrtitkusabb 3 hónap, utánna csökken az esélye. Nekem a dokim azt mondta, hogy az elsõ 10 hétben bekövetkezett vetélések 70%-a nem is lett volna egészséges. De ezt szerintem senki nem tudhatja elõre.
Úgy akartam írni, hogy az 5.-tõl a 8.-ik hétig.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ.
Szia! Én azt olvastam, hogy a vetélés leggyakrabban mindig az elmaradt menses ídõpopntjában nagyobb eséllyel történhet meg. pl: a 4. 8.illetve 12. héten, utána már jóval kisebb az esélye egy spontán vetélésnek. A legjobbakat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!