Találatok a következő kifejezésre: Az első hét alatt mennyit (7 db)

a teljes hónapra tervezett munka......helytt írj N-et: az elsõ mondat például így néz ki omoren leírva: 0, 25*N + 35
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Az első 2 hét alatt mennyit lehet fogyni az Atkins diétával?

Legjobb válasz: Akármennyit is fogysz, abban még gyakorlatilag zsír nem lesz. Azt csak kb. ekkor kezdi égetni a szervezeted - egy JÓ fogyókúránál.

Akármennyit is fogysz, abban még gyakorlatilag zsír nem lesz. Azt csak kb. ekkor kezdi égetni a szervezeted - egy JÓ fogyókúránál.
Az elsõ két hét alatt én 5kg-ot fogytam.
elsõ teljesen igaz. a kérdésre: az atkins diétának nem az a legjobb vonzata, hogy 2 hét alatt leadsz pár kilót, hanem hogy a szervezeted örökre átáll és a lefogyás után az állapotot könnyen fent tudod tartani. :)
én 7et fogytam

Mennyi idő alatt kezd hatni az izületvédő kutyának? 1500mg glükozamint és 1200mgkondroitint kap az első 3 hétben. Utána csökkentem fokozatosan. és még valami:mennyi ideig kell főzni neki a diszno csontot? Velös csont. A baktériumok végett csak.

Legjobb válasz: Szia! Én az dp-s kutyámnak Luposan Gelenkkraftot adok és nagyon sokat javult a kutyám, nem azonnal kb. 2 hét után már lehetett látni a változást. Na meg megfelelõ prémium táp mellé. Én a sertés csontot fél óráig szoktam fõzni, szerintem az annyi idõ elég.

Szia! Én az dp-s kutyámnak Luposan Gelenkkraftot adok és nagyon sokat javult a kutyám, nem azonnal kb. 2 hét után már lehetett látni a változást. Na meg megfelelõ prémium táp mellé. Én a sertés csontot fél óráig szoktam fõzni, szerintem az annyi idõ elég.


Mennyi idõ alatt szerezted meg a jogsit B-re? Már megvolt az elsõ 2 órám, annyira nem voltam béna :-) Kb heti 2 alkalommal tudok majd menni.

Legjobb válasz: Amennyiben nem buksz meg semmibõl tehát elsõre átmész mindenbõl,ezesetben szerintem kb 4-5 hónap lehet.

Amennyiben nem buksz meg semmibõl tehát elsõre átmész mindenbõl, ezesetben szerintem kb 4-5 hónap lehet.
Én szeptemberben kezdtem és december 22-én már meg is jött a jogsi. Ez már 2 éve volt. Én szerencsére egy héten 3-szor mentem. Mellesleg elsõre megbuktam a forgalmi vizsgán egy idióta másik vezetõ miatt, aki nem adta meg nekem az elsõbbséget és én lefékeztem, aztán a vizsgabiztos meg azt mondta mennem kellett volna, majd megáll a másik... Még vitatkozott is vele az oktatóm, hogy ez nem az én hibám volt, de hát a vizsgabiztos szava szent ilyenkor. Következõ vizsgára már full nyugodtan mentem és hibapont nélkül levizsgáztam. Amúgy nekünk úgy volt, hogy az elsõ forgalmi vizsga díja ingyenes volt, mert egy összegben kifizettem mindent, szóval lehet ez is közre játszott, hogy elsõre megbüntettek.
Elõzõ vagyok, javítanék: megbüntettek helyett megbuktatott :D
Sajnos mindig veszélyes!Jobb minél elõbb dokihoz fordulni!

Akik szedtek már antidepresszánst, azok véleményére lennék kíváncsi, mennyi idő alatt fejtette ki a hatását, illetve milyen volt az első pár hét?

Kb 2 hete szedem, eddig szörny? volt, tegnaptól már érzem hogy jobban volnék, de a reggelek és a délel?ttök még szörny?ek.

Legjobb válasz: Rám nagyon rossz hatással van. Nem tudok tõle aludni meg agyonüt. Olyan bamba vagyok tõle. Szerintem hat az már a bevétel után nemsokára.

Rám nagyon rossz hatással van. Nem tudok tõle aludni meg agyonüt. Olyan bamba vagyok tõle. Szerintem hat az már a bevétel után nemsokára.
Ezek a gyógyszerek 4-6 hét után fejtik ki a maximális hatásukat. Tehát ennyi idõ múlva érik el a kívánt hatást maximálisan. Persze hamarabb is érezhetõ/észrevehetõ javulás..
Ja és az antidepresszánsok nem nyugtatók... Nem leszel bamba tõlük..
Citaprammal kezdtem, borzasztó volt, minden mellékhatása kijött rajtam, történetesen: -nagyon alacsony vérnyomás, emiatt szédülés, gyengeség, fáradékonyság -vizelet megrekedés -szájszáradás, stb. Aztán váltott az orvos Remeronra (más hatóanyag és másabb a hatásmechanizmusa is), az milliószor jobb, de kellett úgy 3-4 hét, mire beállt a hatása.
Nem kell többször kiírnod egy kérdést, ott a kiemelés. Jaa bocs, igazad van. Csak egyszer lehet kiemelni, mert ekkora gyökerek az oldal szerkesztõi. :D

Szülést követően mennyi idő alatt megy le az ember hasa? Első gyermekemet hat hete szültem, de olyan mintha öt hónapos terhes lennék. Ez normális?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem, a hasam valamennyire visszament, most inkább olyan nagy lógós hájam lett alul, olyan "kötényhas". Pedig kevesebb kg is vagyok. 92kg voltam amikor terhes lettem, és most 89kg vagyok. Ez is sok még. :((

Én 4 hónapja szültem, a hasam valamennyire visszament, most inkább olyan nagy lógós hájam lett alul, olyan "kötényhas". Pedig kevesebb kg is vagyok. 92kg voltam amikor terhes lettem, és most 89kg vagyok. Ez is sok még. :((
Szia! Ez alkat kérdése! Nekem négy gyerekem van, s mindegyik után nagyon gyorsan visszafogytam. A most 3 hónapos picinél 20 kg-ot híztam, s 3 hét alatt le is ment rólam, hasam pedig ruhában nem látszott. Ruha nélkül viszont csíkos, megnyúlt "csúnya". Azért meglátszik rajta a sok terhesség, fõleg, hogy az egyik ikerterhesség volt, a két gyerkõc össz. 6, 2 kg volt. Dehát ez is alkat kérdése, hogy mennyire lesz csíkos, megnyúlt a hasad. Az egyikben szerencsés vagyok, a másikban nem. A férjem viszont ilyennek szeret. Türelem, a te hasad is nemsokára szebb lesz!
Szia! Négyszer szültem. Tapasztalatból mondom, hogy ami kilenc hónap alatt tágult ki, az nem fog pár hét alatt visszahúzódni. Biztosan kissebb már valamivel mint közvetlen a szülés után volt. Alkati kérdés amúgy szerintem is. Nekem is átadták a buszon a helyet szülés után pár héttel, mert azt hitték, hogy várandós vagyok. Nem is egyszer... Hát nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek... De azért megköszöntem és leültem.:) ))
valtozo. Valakinek visszahuzodik par het alatt, valakinek joval tobb ido kell. Olyannal is talalkoztam, akinek sajnos nem huzodott vissza rendesen. Alkati kerdes + a szoptatas segiti a mehosszehuzodast.
Alkatfüggõ, én császárral szültem egy hónapja, nem tudok szoptatni, de már minden régi ruhámba beleférek a hasam meg kisebb mint mikor terhes lettem.Biztosan normális ez is meg a te eseted is.
A szülész orvosom szerint 5hét míg a méh visszahúzódik 5 hónap amíg a hasfal és az izomzat. Nekem 5hónapos a babám de még mindíg van hasam.
Nekem pár hét alatt visszahúzódott a pocakom. Még egy picike maradt, de a régi ruháimat tudom hordani. Barátnõm viszont egy hónapja szült és még mindig úgy néz ki, mintha szülés elõtt állna. Úgy 7 hónapos hasa van, brutális!
Három hete szültem a babámat Londonban. Itt azt mondták, ahhoz h. szépen lemenjen a hasam gyakran kell wc-re járni, akkor is ha nem érzem szükségesnek.
Igen, sajnos normális. :-( Nekem 1 éves a kisfiam, tornázok is, mégis nagyobb hasam van, mint a 3-4 hónapos terhes ismerõsömnek. Pedig teljesen normál, sõt inkább vékony alkat vagyok, de a hasam egyelõre megmaradt. Ez már nem a méh nagysága miatti pocak, hanem még mindig nem elég erõs a hasizmom + van rajta háj is egy jó kis adag. Majd ha eltelt egy pár hónap és már eszik a babád mást is a szoptatás mellett, kezdj el tornázni! Sok idõ kell, hogy hatásos legyen, de nekem is sokkal kisebb már így is a hasam. Láttad volna szülés után 6 héttel az én hasamat! :-))) Szóval légy türelmes, le fog menni, csak idõ kérdése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!