Találatok a következő kifejezésre: Az első eredménye most jött (2 db)

Az első vérvizsgálatom eredménye most jött meg, és van rajta egy olyan, hogy Treponema pallidum/syphilis- pozitív Arány 1:4. Mit jelent ez?

12 hetes kismami

Legjobb válasz: Hú, hát ezt a dokival kellene megbeszélned, mert ugye a negatív jó, és nem ismerem ezt az arányt, amit írtál,nekem ilyen nem volt a papíron.Csak akkor fogsz megnyugodni ha a dokival beszélsz, úgyhogy szerintem hívd fel,és kérdezd meg.Lehet hogy semmi gond nincs, és nem kell aggódni.Telefonálj!

Hú, hát ezt a dokival kellene megbeszélned, mert ugye a negatív jó, és nem ismerem ezt az arányt, amit írtál, nekem ilyen nem volt a papíron.Csak akkor fogsz megnyugodni ha a dokival beszélsz, úgyhogy szerintem hívd fel, és kérdezd meg.Lehet hogy semmi gond nincs, és nem kell aggódni.Telefonálj!
A kérdező hozzászólása: Ja és aktus után két héttel menstruáltam már. Vagyis volt 3 rendes menzeszem azóta. Csak a mostani nem jött még meg.
Ha 3 hónapos terhes lennél, azt igencsak észrevennéd. Már a hasad is nõne. A teszt pedig a nap bármely szakában kimutatná. Ne aggódj, valószínûleg fiatal vagy és a mensturációd nem állt még be rendesen. Kizárt a terhesség.
Igen, pontos! Kizárt, hogy terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!