Találatok a következő kifejezésre: Az első előtt is (57 db)

Ha még csak egyszer láttuk egymást az első randevú előtt, de első látásra megkedveltük egymást, és az első randi is jól alakult, akkor a végén a lány is várhatja a csókot?

És a randi közben ha kedvel, akkor nem etikátlan, ha néha néha pl. vállon érintem? Vagy ne aggódjak ilyeneken, mert még az olyan barmok is, mint én, felismerik ha eljött az ideje?

Legjobb válasz: Etikátlan :D Erõs fogalomzavarban szenvedsz, olvass többet, az majd segít. Amúgy ha olyan a hangulat, nyugodtan csókold meg. Mi is csak kétszer találkoztunk elsõ randi elõtt, és csókolóztunk a végén. Mondjuk többször is a képében voltam már szinte a páromnak, mire leesett neki, hogy ja, megcsókolhat :D :D

Etikátlan :D Erõs fogalomzavarban szenvedsz, olvass többet, az majd segít. Amúgy ha olyan a hangulat, nyugodtan csókold meg. Mi is csak kétszer találkoztunk elsõ randi elõtt, és csókolóztunk a végén. Mondjuk többször is a képében voltam már szinte a páromnak, mire leesett neki, hogy ja, megcsókolhat :D :D
Elõször fogd meg a kezét, karold át, apró érintésekkel puhatold ki, milyen hangulatban van. Ha nem húzódik el, sõt, neked is dõl, vagy nyomja a lábát, karját, akkor jó eséllyel csók is jöhet késõbb.

2. gyereknél közvetlen a terhesség előtt kell a 2 éves munkaviszony, vagy beleszámít az is ami az első baba előtt volt?

Az új GYED-re gondolok. Akkor már vissza kell mennem 2 évre dolgozni és csak utánna jöhet a kistestvér? Ha az így lesz akkor az nem túl jó, mert nem akartunk ennyi korkülönbséget a két gyerk?c között. Remélem félreértettem. Köszi a segítséget, hátha ti máshogy értelmeztétek.

Legjobb válasz: A gyes alatt is munkaviszony van?Ha a szülés elött 8 évig dolgoztam akkor jár a 2 év gyed és utána agyes ha szeretnék még 1 babát akkor ha a kicsi 2éves kora után szülök mi jár tgyás vagy mindjárt gyed és meddig?

A gyes alatt is munkaviszony van?Ha a szülés elött 8 évig dolgoztam akkor jár a 2 év gyed és utána agyes ha szeretnék még 1 babát akkor ha a kicsi 2éves kora után szülök mi jár tgyás vagy mindjárt gyed és meddig?
Szerintem nem, mert amíg otthon vagy hivatalosan az az idõ is munkaviszonynak számít hiszen be vagy a céghez ahol dolgoztál jelentve. Eddig sem kellett a 2. baba elött 180 napra visszamenned hogy hivatalos munkaviszonyod legyen, csak akkor ha már az elsõ betöltötte a 3. életévét.
Szia! Remélem beleszámít az 1. elõtti, mert ha a kettõ között dolgozni kell az érdekes lesz. Ezt még nem részletezték így, de eddig is a 180 nap is csak az elsõ elõtt kellett. Reménykedés marad hogy nem szavazzák meg vagy az elsõ elõtt kell csak, illetve hogy késõbb lesz lép hatályba nem mikor megszavazzák.
2. vagyok, az elõttem szólónak igaza van alapesetben 2 éves korig a gyedig munkaviszonyod megvan, csak fizetésnélküli szabin vagy
Ha folyamatos a munkaviszonyod illetve nem passzív jogon vagy GYED-en akkor nem kell két év munkaviszony a két gyerkõc között.
Nem az... Kívánom, hogy sikerüljön!
Jaj...szegénykém. Nem hülyeség egyáltalán, remélem összejön.
Mennyire szeret-teljesen írsz Róluk! Teljes szívembõl kívánom, hogy egyszer csak beállítson hozzátok a gólya, és nem üres 'kézzel'! Csak ne adjátok fel a reményt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igyekszem, csak az idõ ellen nehéz harcolni. :-(
egyáltalán nem õrültség:) kívánom h sikerüljön!:)
Szia! Sajnálom a történteket :( Velem is megesett, nekem 1korai vetélésem volt nyáron sajnos. Most 15hkm vagyok, és nehogy felad!! Én sem adnám fel!! Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támogatást és sajnálom hogy neked is át kellett élned azt, amit ép ésszel felfogni sem lehet, nemhogy végigcsinálni... Örülök, hogy a kisfiad boldogságot hozott az életedbe, remélem nekem is megadatik, csak tudod te is, az idõ hatalmas ellenség ami ellen nem lehet harcolni...a várakozás írtja ki az emberbõl a türelmet, pedig erre nagy szükség lenne mindig...kivárni, míg újra lehet majd lombikozni, de elõtte a sok kivizsgálás most még kb. 0, 5-1 év lesz... DE NEM ADOM FEL.....ÉRTÜK!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, minden egyes támogató, együttérzõ mondat segít! Aranyosak vagytok!
Nem, nem õrültség! Ez nagyon nehéz lehet. Ráadásul 18 hetesen mind a három babát. Nem mondtak semmit az orvosok, hogy esetleg vmi genetikai oka lehet? Kívánom, hogy minnél hamarabb sikerüljön az álmotok és egészséges babátok szülessen!
A kérdező hozzászólása: HELYESBÍTEK, BÁR A TRAGÉDIÁKON NEM VÁLTOZTAT, CSAK ELÍRTAM A KÉRDÉSBEN: 2011-BEN ÉS 2012-BEN TÖRTÉNTEK EZEK A TRAGÉDIÁK, NEM 2010-BEN.
Aterzem a helyzetedet, 2010nyaran en is elvesztettem a ksfiam 23hetben voltam mar kozel jartam de a tuleleshez sajnos megis keves volt:(most ismet babat varok 18hetben vagyok, abban bizom hogy most sikerul mert sikerulnie kell!!!!kitartast es soha ne add fel, mert sikerulni kell csak bizzal benne:) kitartast!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, csak nagyon nehéz. Tudod, ilyenkor az ember maga is meghal és újra kell építeni mindent, magát, a kapcsolatait a régi kerékvágásba helyezni stb. Nagyon embert-próbáló feladat és bár a férj, család támogat, de magaddal kell a harcot lefolytatnod és ez az iszonyatosan nehéz része, mikor magadat kell leküzdened. Nem adom fel, amíg bírom idegekkel, mert a hitbõl, reménybõl még most úgy érzem nagyon kevés maradt. De Õmiattuk bármire képes vagyok, hiába nincsenek velem fizikailag, Õk már amíg élek az én Gyermekeim lesznek, és ezt senki nem veheti el tõlem! Nagyon szeretem Mindhármukat, remélem jó helyen vannak és vigyáznak Egymásra...
Nem hülyeség egyáltalán. Remélem sikerül, sose szabad feladni. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Bocs, 13:13-ast akartam írni.
A kérdező hozzászólása: 13:11-es válaszoló: Köszönöm neked is, aranyosak vagytok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is remélem hogy így lesz, fõleg mivel rajtunk kívül álló (eddig ismeretlen)ok miatt történt ez a két tragédia. Csak abban bízom, hogy ha én nem is, de Õk mindhárman látnak Engem és Tudják vagy Érzik, hogy mennyire Nagyon Örökre Szeretem Õket és egyszer talán újra találkozhatunk..
Azóta megoldódott? Véralvadási faktorokat vizsgáltak Nálad?

Ti is féltek a szex előtt? Normális, hogy félek az első együttlét előtt?

28 éves fiú vagyok és hosszú idő után megismerkedtem egy szép, csinos lánnyal. Úgy van, hogy holnapután itt alszik nálam, gondolom lehet lesz szex. Eddig csak egy lánnyal voltam és talán ezért nagyon félek az első együttléttől :( Mi lesz ha korán megyek, leégek előtte. Mit csináljak?, normális ez? :(

Legjobb válasz: Én sosem féltem.Olyan voltam mint kisgyerek karácsonykor.Had bontsam ki had bontsam ki....

Én sosem féltem.Olyan voltam mint kisgyerek karácsonykor.Had bontsam ki had bontsam ki....
Nem nevezném félelemnek az ilyen érzést, inkább egy egészséges izgalomnak.
Ne ezen aggódj, inkább várd már a "bumm bele"-t :D
Nem gáz, ha korán elmész... csak akkor nyald ki úgy ahogy kell, amíg újra akcióba nem tud lendülni a dákesz. Utána meg már tudod mit kell tenned! ;)

Megtermékenyülés után hány nappal vannak az első terhességi tünetek? Csak beágyazódás után jönnek az első jelek, vagy már a beágyazódás előtt is vannak?

Legjobb válasz: Az elsõ tünet, hogy nem jön meg :) Tipikus terhestüneteim nekem csak a 6.-7. héttõl kezdõdõen voltak.

Az elsõ tünet, hogy nem jön meg :) Tipikus terhestüneteim nekem csak a 6.-7. héttõl kezdõdõen voltak.
Kb 2-3héttel utána vannak terhes tünetek, ha a hányingerre, hányásra, szagundorra, fáradtság érzésre gondolsz! Beágyazódás elõtt még nincs jele, csak amikor a beágyazódás befejezõdik és a szervezeted gõzerõvel elkezdi termelni a hormonokat!! A hormon változások miatt vannak a fenti tünetek!

Mit mondanátok erre az ovu tesztre ha két három nappal a mensi elött vagyok, tegnap, tegnap előtt is ilyen volt reggeli első vizeletből? Vagy inkább ne foglalkozzak vele?

http://www.kepfeltoltes.us/?d=1RK2PKRT76 [IMG]

Legjobb válasz: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..

A kérdező hozzászólása: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..
Ne vonj le semmiféle következtetést a egy ilyen korai délutáni tesztbõl. Várj türelmesen, és ha nem jön meg, akkor tesztelj. Tudom, hogy nehéz, de ezt ebben a hónapban én is tutira be fogom tartani! Pedig addig még 10 nap van hátra.
Jól néz ki, Manka jól mondja!! Drukkolok!
Szia! ha jóstesztként használod, akkor naponta kell csinálni egyet, és azt kell nézni, hogy erõsödik-e. Ha nem erõsödik, akkor csak az LH-t mutatja, ami mindig van a szervezetben, ha erõsödik, akkor nemsokára átválthatsz terhességi tesztre. :-)
Szia, úgy látom, hogy ez facelle teszt ugye? Nekem is az van itthon, azt használom, de nem nagyon vagyok vele megelégedve. Nagyon sokáig szokott pozit mutatni, ami negatív, az is szinte pozitívnak néz ki. Remélem nálad baba van a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kiváncsi leszek mennyire jön ez be, egyébként semmi tünet illetve nem is nagyon keresem a tüneteket, már rájöttem nem érdemes, a hõmet is egyszer egyszer néztem mert eddig azt is mindig, jelenleg is 37 körül van de persze mensikor lezuhanhat azért nem is foglalkozok vele, ezeket csak azért csináltam mert kíváncsi voltam meg hogy volt itthon, ja és egyébként mikor ovuláltam akkor is talán kicsit erõsebb volt, aztán jött egy teljesen negatív nap amikor még igazából halovány vonal volt, akkor abba is hagytam, gondoltam megvolt az ovum :) hát azért köszönöm.meglátjuk
Szia!A 09:18-as vagyok!Ezt már én is megtudtam nézni.Hát ha jóstesztként használod, akkor meglehet, hogy baba van a dologban, bár nem mindenkinek jó.De reménykedek, hogy baba legyen.:)
A kérdező hozzászólása: igen igen jóstesztnek, két három nap mulva kell megjönnie. én ezt tudtam megnyitni http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg
Szia!Elõször is nem lehet megnézni egyik fájlt se vagy csak én nem tudom.Az ovulációs tesztet nem reggel kelll használni hanem d.u.-án, mert reggel kezd el termelõdni ez a hormon.Vagy jóstesztként használod???
A kérdező hozzászólása: :) köszi lehet hogy akkor én most abból a szembpontból jobb helyzetben vagyok hogy nekem már csak 3 napot kell várnom? :) rendben hiszek neked, de azért titkon reméltem, majd meglátjuk! drukkolok neked!!!

14 éves vagyok és még soha nem jött meg ez előtt. De 2 hete volt egy kis vér és tegnap reggel is volt. És az első vérzés után barna folyásom van. Most akkor meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nekem úgy tûnik, hogy meg fog! :) Az elsõ (néhány) lehet még teljesen barna és nem túl sok is, de ez már csak az lesz. Nem fáj a hasad? Akkor olyan szerencsés vagy, mint én, mert nekem se fájt, szóval erre ne adj. :p Gondolom, vártad is már, úgyhogy akkor csak a megszokás van hátra... :)

Nekem úgy tûnik, hogy meg fog! :) Az elsõ (néhány) lehet még teljesen barna és nem túl sok is, de ez már csak az lesz. Nem fáj a hasad? Akkor olyan szerencsés vagy, mint én, mert nekem se fájt, szóval erre ne adj. :p Gondolom, vártad is már, úgyhogy akkor csak a megszokás van hátra... :)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi a válaszod. :)
Sziasztok! 12 vagyok! még nem jöt meg , és valami barnás pirosas krém állatotura találtam! mi az?
Honnan volt barna folyás??? Nem mindegy, mert néha ha rám jön a cifra nekem is van barna folyásom:)

Párommal 2 hónapja szexelünk védekezés nélkül, az első hónapban nem figyeltem, hogy mikor "kell", meg is jött. Viszont most úgy érzem mensi előtt 1, 5 héttel, mintha megjönne, lehet ez jele a terhességnek?

A második hónapban már figyeltem, hogy mikor van peteérés, sokkal többet voltunk együtt, viszont amúgy mást nem érzek, csak ezt a majdnemmegjön érzést.

Legjobb válasz: szia.én is így vagyok már 1.5 hete.ez volt az elsõ tünet,aztán jött a hányinger,mellérzékenység,hõemelkedés.nekem holnap v.csüt. fog megjönni,ha megjön.teszteltem egy párat,de korai volt és negatív is lett.majd írok pénteken,hogy alakúlt.

szia.én is így vagyok már 1.5 hete.ez volt az elsõ tünet, aztán jött a hányinger, mellérzékenység, hõemelkedés.nekem holnap v.csüt. fog megjönni, ha megjön.teszteltem egy párat, de korai volt és negatív is lett.majd írok pénteken, hogy alakúlt.
Ebbõl akár baba is lehet, de várd meg a ciklus végét csak azután tesztelj ha nem jön meg.
Nekem ma-holnap jönne meg, de már két tesztem pozitív lett.Nekem is 4napja olyan mintha meg akarna jönni, de itt nagyon sok olyan választ olvastam, hogy a nagytöbbségnek vannak ilyen fájdalmai.
vard meg az esedekes mensid sot jobb ha meg azutan is varsz par napot ha nem jon meg es csak utana tesztelj, mert akkor tobb lesz a hcg-d es biztosabb eredmenyt kapsz, addig ne dobald ki a penzed ugyis negativat mutat.varj meg egy kicsit.kitartas!
szia én vagyok az elsõ válaszoló, ígértem, hogy jelentkezem!.ma kellett volna megjönnie.reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett.sok sikert neked is!!!szorítok!!!!

Menstruáció előtt 2 nappal esett már valaki teherbe közületek? Ha igen, mikor éreztétek az első tüneteket és mik voltak azok? Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Menzesz elõtt 1 nappal estem teherbe és ezt 100%-ra tudom. Abba a hónapba akkor voltunk együtt június 2-án és utána már csak június végén de már július 4-én pozitívat mutatott a teszt, délutáni pisibõl szóval tuti akkor jött össze. Másnap megjött egy fél napra ilyen pici barnás, véres izé de addig tartott. Az volt a furcsa mikor már a köv. menzim lett volna nem a mellem fájt hanem a mellbimbóm az volt az elsõ gyanús jel. :) És be is jött. 3hónapos a lányom :)

Menzesz elõtt 1 nappal estem teherbe és ezt 100%-ra tudom. Abba a hónapba akkor voltunk együtt június 2-án és utána már csak június végén de már július 4-én pozitívat mutatott a teszt, délutáni pisibõl szóval tuti akkor jött össze. Másnap megjött egy fél napra ilyen pici barnás, véres izé de addig tartott. Az volt a furcsa mikor már a köv. menzim lett volna nem a mellem fájt hanem a mellbimbóm az volt az elsõ gyanús jel. :) És be is jött. 3hónapos a lányom :)
A kérdező hozzászólása: :) ) Gratulálok! Jó volt olvasni nagyon!:) Elég rendszertelen a menstruációm már 2 hónapja. Mindig késett és a szokásos 7 nap helyett 4 napot volt meg kevesebb mennyiségben. Terhességi tesztek negatívak lettek, viszont múlt hónapban menstruációm elõtt 2 nappal együtt voltunk a párommal és most kb egy 3-4 napja úgy érzem, hogy le akar szakadni a mellem, ami persze nyilván lehet pms tünet is. Szóval még nem tudom mi lesz a végkimenetel. :)
A kérdező hozzászólása: Várok még tapasztalatokat!:)
nekem mind a három gyermekem így jött össze az elsõ nemvárt elõtt 2 nappal a második nemvárt után 1 napon a harmadik pedig nemvárt elõtt 4 nappal :) és mind a három tuti. 7, 5 és 2 éves kislányok boldog édesanyja :)

Szülés előtt álló, első gyermekes kismamák, ti nem féltek a szüléstől? Vagy van olyan kismama, akinek már nem az első lesz, de még is fél a szüléstől?

Én az els? babámat várom,de nagyon félek a szülést?l.A babára már felkészültem,de a szülésre nem igazán.Én attól félek,hogy mi lesz,ha nem egészségesen fog megszületni?!Meg amit?l még nagyon tartok az az,hogy mi lesz ha elvérzek a szül?ágyon??Nem egy ilyen esetr?l hallottam,hogy nem jól vált le a méhlepény a méhfalról és nem tudták elállítani a vérzést,és elvérzett a kismama.Nem akarok senkit sem ijesztgetni,de én ett?l félek a legjobban,hogy mi lesz ha nekem sem fog rendesen leválni?!

Legjobb válasz: én is nagyon félek de remélem a 9honap alatt fel lehet erre készülni :)

én is nagyon félek de remélem a 9honap alatt fel lehet erre készülni :)
28h kismama vagyok. En a szulestol magatol nem felek de attol hogy lesz vmi komplikacio es vmi baja lesz a babanak nagyon :(. Egyetertek h elverezni nem fogsz manapsag nagyon ritka hogy a kismama belehal a szulesbe, regen volt gyakori. Sajnos a babakkal viszont tortenhetnek bajok. De meg kell probalni elhessegetni ezeket a gondolatokat. Keszulni a kisbabara, rengeteg egeszseges baba szuletik nekunk is az fog!! Sok sikert mindenkinek :) .
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Amióta teherbe estem én sem félek már annyira nagyon mint elõtte, de azért vannak kételyeim.De szerintem lesznek is végig.De én olyan ember vagyok, aki pozitívan áll mindenhez, és a rosszat kizárja az életébõl!! :) Igen, valahol ki kell majd bújnia a kis csöppségemnek :) Úgyhogy jöjjön aminek jönnie kell!! :) Mindenkinek Boldog babavárást, és mindenkinek gratulálok a babájához!!! :D Ja, és mindegyikõnknek könnyû szülést kívánok!! :) )
Szió ! Én ma töltöttem a 29-hetet és bár negyedik babámat várom , rettegek :D Eddig nem voltam ilyen félõs , igaz 9 éves a legkisebbem is már .Nagyon boldoggá tesz a tudat , hogy hamarosan újra babázhatok és mivel utoljára teszem ezt igyekszem minden percét jól kihasználni a terhességnek is úgy értem nem nyûgnek venni stb (még ha néha kellemetlen is )de bevallom félek ... :) Leginkább a fájdalmaktól , és én is megnyugodnék már ha egészségesen a karjaimban tarthatnám a pici fiamat . :) )Az plusz ajándék a jó istentõl, hogy kisfiú mert nagyon nagyon vágytam rá , valahogy úgy éreztem az elejétõl õ csakis kisfiú lehet igy két fiú két kislány aránnyal zárul a kõr .:)
38 hetes kismama vagyok...kb pár napom vana szulésig...félek nagyon, sot egész terhesség alatt a szuléstol rettegtem pedig egészségugyi novér vagyok.Annak ellenére h félek, alig várom h mehesek már mert alig birom cipelnimagam...meg az éjszkáim borzasztoak...ugyh minden percben azért imádkozom h induljon már be a szulés:-)
érdekes! :) én is elsõ babát várom, de én sokkal jobban féltem a szüléstõl mielõtt terhes lettem volna!mióta az vagyok, azóta úgy vagyok vele, hogy hiába is paráznék úgyis ki kell jönnie valahogy! :) tehát már egyáltalán nem félek tõle!én inkább a körülményektõl félek:hogy tudjam mikor kell beindulni a kórházba meg hogy ott hogyan viselkednek majd velem?bunkók lesznek-e vagy ilyesmi?az elvérzéstõl meg ne félj kedves kérdezõ:manapság már elég feljett az orvostudomány, oda fognak rád figyelni, tudni fogják mit kell tenniük az orvosok!boldog babavárást! 28 hkm
Én is félek kicsit. Pedig már a 3. baba. Igaz 9 év telt el az utolsó szülés óta. Az elsõ szülés nagyon hosszú volt vacum lett a vége azt mondták elfáradt a méh a túl hosszú vajúdástol. A második teljesen simán indult, csak belekakilt a magzatvízbe, így azt is gyorsították. Én leginkább a komplikációktól félek. Nameg attól hogy hatalmas babát jósoltak. 32 hetesen 2500 g-ra becsülték. Azt mondták 37 hetesen valószinûleg meg is fog születni. Ezzel szemben most 39+1 vagyok. Attól félek nem tudom simán megszülni. De bízunk abban hogy minden simán fog zajlani.
Kicsit én is félek, de jobban én is inkább a kórházi léttõl és az ott dolgozók viselkedésétõl. Én ma elég lehangolt vagyok, fáradt , feszült én szülnék már. Nem érdekel mennyire fáj majd de jöjjön már :( 39hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!