Találatok a következő kifejezésre: Az első együttlét (167 db)

Milyen volt az első együttlét szülés után?

Legjobb válasz: Nekem 17 év kellett, hogy a születésem után megtörténjen az elsõ együttlét. Fantasztikus volt.

Nekem 17 év kellett, hogy a születésem után megtörténjen az elsõ együttlét. Fantasztikus volt.
Nagyon nem bírtuk ki a hat hetet, kb. négy és fél hét után muszáj volt. :D Kellett egy kis síkosító, de más gond nem volt, és két héten belül már minden ment, mint régen. Elõtte is látott a párom meztelenül, meg volt azért némi "petting" abban a négy hétben is, úgyhogy azon már nem aggódtam, mit fog szólni a változásokhoz.
Olyan nyöszörgõs... de nem az élvezettõl...
minek vártál 17 évet?:O
16:59-nek: ott a pont :D
Én amikor vágyott rá a csiklóját szopogatva orgazmushoz segítettem a nejem.

Nos 18 éves lány vagyok és pár napja történt az első együttlét a barátommal. Első együttlét után normális ha ég a gyomrom, valamint puffadok is? (de ez eddig csak ma történt) Védekeztünk óvszerrel, mikor nem volt rajta óvszer akkor meg nem ment el.

Legjobb válasz: Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!

Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!
Ez gyakori betegség azonban pszichés alapú amikor valaki beképzeli magának , hogy terhes. Nem vagy terhes csak azt akarod magaddal minden áron elhitetni ;) puszi 18//F
A kérdező hozzászólása: de akkor mindent betudhatok ennek?:D huh de parásnak gondolhatsz , pedig nem szoktam ilyen lenni, csak gyereket még nem most szeretnék, mert az nem csak velem lenne kicseszés hanem a gyerköccel is.
hát igen tipikus nõi tulajdonság, de igaz jobb félni mint megijedni, viszont errõl a gyomorégésrõl sok nõ nem tud vagy is nem kötik össze hogy attól van:D sajnos barátnõm gyomra is elég érzékeny így minden nap gyomorégéssel puffadással küzd:/
A kérdező hozzászólása: uh azért ezt nem lenne jó megszokni bár mondjuk a szerelem kínokkal jár :D barátnõdnek meg jobbulást:) hát amúgy én nem is gondoltam hogy ettõl lehet, mert már többször történt ilyen szájjal, de még sosem kezdett el égni tõle a gyomrom és hasonlóak.
A kérdező hozzászólása: de amúgy puffadás alatt hasit értek, tehát egésznap büfiznem kell.és már nem tudom hogy sírjak vagy nevesek kínomban.
amúgy van megoldás hogy ne legyen mindig ez ha pl teherbe esel akkor 9 hónapra elmúlik:D de kedves tõled megmondom neki hogy jobbulást kívántál, hát nála se lenne ez ha nem lenne olyan mohó:D utolsó cseppig mindent de hát nem bánom én..:D
A kérdező hozzászólása: van hát használjuk is :D úgyhogy remélem hogy ilyenrõl nincs szó tényleg h 9 hónap aztán jhaj egy kis meglepetés.:D és csak válladék lenyelésérõl van szó. hah elmúlt, nem kell büfiznem, és ezt most vettem észre, el se hiszed hogy most ez mennyire jó hogy végre nem kell nyelnem folyamatosan.:D csak a gyomrom ég még mindig. amúgy természetes hogy jobbulást kívánok:D át is tudom most érezni a helyzetét:) :D amúgy nagyon rendes tõled hogy válaszoltál.:)
A kérdező hozzászólása: amúgy ti erre hogy jöttetek rá hogy attól van?
A kérdező hozzászólása: jólvanna:$ tudod nõ vagyok, és nem a legegyértelmûbb jut elöszõr az eszembe hanem a pánik :D
Miért nem ezzel kezdted hogy tegnap történt szájjal való kielégítés? akkor már egyértelmû hogy mitõl van a gyomorégés meg a puffadás...:D
A kérdező hozzászólása: értem.:/ köszönöm a válaszod.:) tényleg hasznos:) de még egy kérdés.hogyha tegnap történt kielégítés szájjal, akkor nagyobb rá az esély hogy amiatt fáj a gyomrom, illetve ég? :D
persze lehetnek ilyen tünetek, és még sok más is, valószínû hogy elõváladék került a szádba ami lefolyt a nyelõcsöveden az észrevételed nélkül és meg is csinálta a bajt :/
A kérdező hozzászólása: attól is lehetnek ilyen tünetek mert a számban volt?
A kérdező hozzászólása: nem nyeltem le, bár történt ott egysmás, de mikor elment volna akkor nem volt a számban.
Az lenne a kérdés, hogy lenyelted e, mert ha igen az kiválthat gyomorsavat, nagy mennyiség esetén puffadást is.
A kérdező hozzászólása: hát pénteken történt :) :/ rendben, hát figyeltünk, használtunk is, csak volt mikor nem, meg én majd fogamzásgátlót is fogok szedni, csak még nem kezdhettem el. köszi hogy válaszolsz:)
A kérdező hozzászólása: de akkor ez csak pszihés igaz? mert más jelek nem jelentkeztek:D
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy írtál, rendes tõled, már teljesen kétségbe voltam esve.:) puszi
hát amúgy attól is függ hogy mit fogyaszt elõtte a barátod.. hát mi mondjuk kitapasztaltuk elég aktívak vagyunk..:D lehet valami olyat evett ami kikészítette a gyomrod.. etess vele sok ananászt az jót fog tenni neked, és nem csak gyomorégésed nem lesz de az õ 'váladékát' is megédesíti.. barátnõm imádja ha ananászt eszek:D

Nem sikerült jól az első együttlét! Ilyenkor mit tegyek?

Barátnőmmel már egy hónapja együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást! Már régóta kívántuk egymást de nagyon. És olyan görcsösen akartuk már szerintem, hogy mire odakerültünk, akkor már nem kívántam annyira! :( És ő azt mondja ő többször is elment, de én csak egyszer és olyan furán érzem magam! Nekem nem volt a legjobb, olyan semmien, csak puff elmentem és kész! Õ azt mondja élvezte, meg hát láttam is rajta. De most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Ilyenkor az van, hogy jöhet a 2. majd 3. majd 4.....99. együttlét és addigra már felfelé görbül a szád széle :D

Ilyenkor az van, hogy jöhet a 2. majd 3. majd 4.....99. együttlét és addigra már felfelé görbül a szád széle :D
Majd legközelebb.... Komolyan, mi lenne?....Majd ha x (több) alkalom után is sz*r lesz, akkor kezdj el gondolkodni, hogy változtatni kell-e vmit, beszéljétek meg, vagy végsõ esetben pápá
A kérdező hozzászólása: Hát remélem is, csak olyan fura, mert nekem tényleg nem volt jó, nem is rossz, olyan mintha valami robot pornószínész lennék! :D De rajta láttam meg éreztem is, hogy élvezi! Hát nagyon remélem!
Kérj visszavágót.
Majd újra megkívánod, csak ne görcsölj rá annyira és menni fog. Élvezd! Ahogy szokjátok egymást, egyre jobb lesz.
adj idõt magatoknak :) majd belejöttök. ismerõsömék 13 hónapig nem kezdtek, nem tudtak mit kezdeni egymással, fr túl lettek rajta, és azóta is marha jól elvannak mindne szempontból ;) :)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem is, így utólag belegondolva az egész szitub, szerintem csak nagyon rágörcsöltem, vagy nem is tudom! Majd kiderül, ha a sokadik után se lesz jobb, akkor meg majd megbeszézzük, de ezt a lányt semmiért nem hagynám! ;)
Majd belejöttök, mint kiskutya az ugatásba, ezt is tanulni kell.

Mennyire igaz az, hogy egy kapcsolaton sokat lendít pozitív irányba az első együttlét? Tapasztalatok?

Volt ki azt mesélte hogy neki eleve sexxel indult egy kapcsolat és így az egész eleve pozitív volt, vagy, hogy utána lett szorosabb a kapcsolat általa.Léci írjátok le a ti tapasztalataitokat.

Legjobb válasz: ha jól sikerül az együttlét, akkor szerintem igen, mindenképpen. ez alatt nem feltétlen azt értem, hogy mindketten lepedõakrobaták vagytok, hanem hogy jól egymásra sikerül hangolódnotok elõtte és teljesen egy hullámhosszon vagytok, szóval illetek egymáshoz az ágyban, az igényeitek is kb hasonlóak. szóval ha ez így összejön, akkor tuti lendít a kapcsolaton. egy még szorosabb kötelék jön köztetek létre mint az addigi volt. na persze ha nem illetek egymáshoz az ágyban, annak is ki kell derülnie valamikor. mert az is elõfordulhat, bármilyen jól kijöttetek is addig, a szexben az igényeitek meg eltérõek lehetnek. és ha ezt esetleg nem sikerül áthidalni a késõbbiekben sem, hát ilyenkor szokott felmerülni a szakítás lehetõsége. aztán hogy ilyen esetben ki hogy dönt végül, az mindenkinek a maga dolga.

ha jól sikerül az együttlét, akkor szerintem igen, mindenképpen. ez alatt nem feltétlen azt értem, hogy mindketten lepedõakrobaták vagytok, hanem hogy jól egymásra sikerül hangolódnotok elõtte és teljesen egy hullámhosszon vagytok, szóval illetek egymáshoz az ágyban, az igényeitek is kb hasonlóak. szóval ha ez így összejön, akkor tuti lendít a kapcsolaton. egy még szorosabb kötelék jön köztetek létre mint az addigi volt. na persze ha nem illetek egymáshoz az ágyban, annak is ki kell derülnie valamikor. mert az is elõfordulhat, bármilyen jól kijöttetek is addig, a szexben az igényeitek meg eltérõek lehetnek. és ha ezt esetleg nem sikerül áthidalni a késõbbiekben sem, hát ilyenkor szokott felmerülni a szakítás lehetõsége. aztán hogy ilyen esetben ki hogy dönt végül, az mindenkinek a maga dolga.
Nem tudom milyen értelemben kérdezed. De pl. egy eleve rosszul mûködõ kapcsolat nem lesz jobb tõle, maximum egy darabig a szexre terelõdik a hangsúly és problémamegoldás helyett szexelnek a felek. Ergo pont a szex miatt fog tönkremenni a kapcsolatuk. Amennyiben egy nagyon jól mûködõ kapcsolat-szeretet-szerelem hármasba jön be a szexualitás az egészen más tészta. Azt mondanám, hogy egy férfi-nõ kapcsolat azzal lesz teljes és valóban képes elmélyíteni a szeretet.
Én hároméve szilveszterkor prütyköltem meg az asszonyt, egyéjszakának indult, ma a feleségem, es egy gyönyörû gyereket szült nekem.
én a mostani barátommal úgy voltam h mikor összejöttünk akkor bejött-bejött de igazából még mást szerettem.Eltelt pát nap, buli volt és egy szobában ahol csak 2-en voltunk lefeküdtem vele.Annyira jó volt, és nem arról volt szó h fejenként 20x elmentünk..Figyeltünk egymásra kölcsönösen, nagyon gyengéd volt.Azóta tiszta szerelmes vagyok, most lesz 1 éve:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. s várom a további tapasztalatokat is:)

Mennyi esély van arra, hogy az első együttlét alkalmával teherbe esem? Ha a Kedvesem kihúzza mielőtt elmegy?

Legjobb válasz: ugyanannyi mint a 100. együttlét alkalmával. a megszakítás nem védekezés, használjatok gumit, rengetegen lesznek terhesek elõnedvektõl vagy mert a pasi nem tudta idõben kihúzni mert fiatal és tapasztalatlan és bement egy-két löket stb. védekezz!

ugyanannyi mint a 100. együttlét alkalmával. a megszakítás nem védekezés, használjatok gumit, rengetegen lesznek terhesek elõnedvektõl vagy mert a pasi nem tudta idõben kihúzni mert fiatal és tapasztalatlan és bement egy-két löket stb. védekezz!
ez mar katasztrofa.. mégis mit vartal mit irunk h " neeeem, ugyan mar, nem lehetsz igy terhes "???? mindenki tudja, h ha nem védekezik, akkor elobb vagyutobb teherbe fog esni. ha ezt nehéz felfogni, akkor még nem kellene szexelni.
"Zacskóban csinálja", aha. És ha teherbe esel, akkor ki megy abortuszra, õ? Vagy ki hordja ki a gyereket? Ennyit igazán megtehetne, hogy a szervezetedet megkíméli egy abortusztól vagy egy terhességtõl. Ha ennyire sem képes, akkor önzõ emberrel hozott össze a sors, aki kizárólag a saját érdekeit nézi. Ha a gumi nagyon nem jó, akkor használjatok kúpot. Fogamzásgátlót csak akkor, ha tartós a kapcsolatotok (néhány hónap nem számít annak, legalább 1-2 év kell), és ha neked szabad szedni (laborvizsgálat).
Ha megszakitásossal csinálod, esküszöm megöllek! :D nem jó az... Ha nem fogja fel a pasi hogy úgy NEM, akkor valószínüleg nem is szeret és csak a saját érdekeit nézi.
ha ennyire nem szereti a gumit, vegyetek pharmatex hüvelykúpot, de védekezés nélkül semmiképpen se álljatok neki. a kedvesed egy kicsit finnyás. sokszáz pasi szintén nem szereti, de megteszi, hogy ne a lány szervezetét tegyék tönkre hormontablettákkal. ja és a pharmatex termékek, ha érdekel: http://www.sagerpharma.hu/cikk.php?id=24
Gumi nélkül ne menjen be...ha utána rakja fel, akkor az már tök felesleges.
Simán teherbe eshetsz. Használjatok gumit, és akkor nem kell kivenni, mielõtt elmegy. Jöhet neki elõváladék, és attól is teherbe eshetsz. Ne megszakítással védekezzetek, mert az nem "védhet" meg mindig... lehet, hogy pont az elsõnél nem fog.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: és ha csak akkor húzza fel a gumit amikor már volt odabenn? szóval ha még nem ment el, mert azt mondta gumival olyan, mintha egy zacskón keresztül csinálnánk, és lehet, hogy attól lelankad neki :S
Sajnos nincs tuti tipp! A feleségemmel (akkor még nem volt az, lassan 2 éve)voltam együtt, gumit használtunk, és azon a bizonyos estén nekünk alighanem egy hibás jutott, ami ráadásul úgy volt hibás, hogy nem volt észrevehetõ... Érthetõbben: privát nõgyógyászának véleménye: egészséges a võlegény, védõnõ véleménye: 1 mikron átmérõjû lyuk elég a gumin, ahhoz, hogy a spermium átjusson rajta, és 1 spermium elvben elégséges a megtermékenyítéshez. Hát köszönöm szépen! Azóta nem használunk gumit, tablettát meg én nem engedek szedni neki, más védelemben meg a feleségem nem bízik, ezért számol. Velem együtt:) Most lehet mondani, hogy az sem tuti, neki mindenesetre több, mint 10 évig mûködött, ehhez persze aránylag egységes, jól behatárolható -ergo számítható- ciklusra van szükség... Visszatérve az elejére: nincs tuti tipp. A számolás hátránya: azóta sokkal kevesebbet vagyunk együtt:( Ez van.

Megtörtént az elsõ együttlét, kellõképpen fel voltam izgatva, minden körülmény jó volt, de nagyon nagyon fájt. Ugye csak az elsõ ilyen fájdalmas?

Legjobb válasz: Valtozo. Nekem az elso sem fajt egyaltalan, csak kis feszito erzes. Van akinek az elso 5-6 alkalom meg faj, utana altalabn ez elmulik.

Valtozo. Nekem az elso sem fajt egyaltalan, csak kis feszito erzes. Van akinek az elso 5-6 alkalom meg faj, utana altalabn ez elmulik.
de, fog fájni még az elején
Reméljük..
Lazulj el:) :) ne csak úgy tegyél:) és jó lesz
A második már jobb lesz, de nem biztos hogy fájdalommentes.
Az elsõ nekem is nagyon fájt, meg is kellett szakítanunk, pedig óvatosan csinálta. A második is fájt, de akkor már folytattuk, és amikor egy ideje bennem volt, a fájdalom átment jó érzésbe. :) A harmadiknál egy kicsit volt kellemetlen az elején, de utána már teljesen jó volt.
Nekem a 2-3. is fajt, de nem annyira, mint az elso, csak minimalisan.
Nekem az elsõ se fájt..de ez mindenkinél változó, nem vagyunk egyformák
nekem az elsõ nagyon kicsit fájt, aztán a 2. 3. annyira fájt hogy nem is folytattuk... utána meg már az elején volt rossz csak..

Leszbikusok! Ti hol ismerkedtetek meg a barátnőtökkel? Milyen volt az első együttlét/ első szex? Hány évesen történt? L/x

Legjobb válasz: Az elsõ barátnõmmel egy suliba jártam.16 éves voltam,mikor "összejöttünk". Bár csak addig jutottunk,hogy szájrapuszi volt,meg kézenfogva sétáltunk. Kis csíra voltam még,és féltem ennél többet tenni. Aztán szakítás lett a vége...pont a bátortalanságom miatt. Bánatomban összefeküdtem az elsõ jött-menttel. Egy nagydarab,totál fiús csaj volt,aki nagy kannak gondolta magát,vagy nem is tudom... De abszolút fiúsan viselkedett.Durva volt,már-már erõszakos. Ekkor már 17 éves voltam. Vele ennyi is volt a dolog. Aztán volt az évek során pár barátnõm.... A mostani párommal 3 éve vagyok együtt. (Ja,és már 26 éves vagyok). Vele mikor elõször szexeltem,tök nagy bénázás volt. Õ tapasztalatlanabb volt,mint én,de az elõzõ csaja elég vad volt,és szegénykém azt hitte,hogy mindenkivel így kell csinálni. Alig tudtam róla leszoktatni. De aztán összecsiszolódtunk. :)

Az elsõ barátnõmmel egy suliba jártam.16 éves voltam, mikor "összejöttünk". Bár csak addig jutottunk, hogy szájrapuszi volt, meg kézenfogva sétáltunk. Kis csíra voltam még, és féltem ennél többet tenni. Aztán szakítás lett a vége...pont a bátortalanságom miatt. Bánatomban összefeküdtem az elsõ jött-menttel. Egy nagydarab, totál fiús csaj volt, aki nagy kannak gondolta magát, vagy nem is tudom... De abszolút fiúsan viselkedett.Durva volt, már-már erõszakos. Ekkor már 17 éves voltam. Vele ennyi is volt a dolog. Aztán volt az évek során pár barátnõm.... A mostani párommal 3 éve vagyok együtt. (Ja, és már 26 éves vagyok). Vele mikor elõször szexeltem, tök nagy bénázás volt. Õ tapasztalatlanabb volt, mint én, de az elõzõ csaja elég vad volt, és szegénykém azt hitte, hogy mindenkivel így kell csinálni. Alig tudtam róla leszoktatni. De aztán összecsiszolódtunk. :)
Mármint...hogy a mostani barátnõmmel hol ismerkedtem meg, vagy az elsõvel? Vagy kivel volt milyen az elsõ szex? Nem értem a kérdést. :(
elsõ barátnõmmel ismerõsön keresztül jöttem össze (pont a 16. szülinapom után)...igazi se veled se nélküled kapcsolat volt a habitusunkból adódóan, plusz távkapcsolat volt, plusz titokban kellett tartanunk hatalmas szerelem volt hatalmas botrányokkal meg fájdalmakkal és hatalmas szakítással kb másfél év után a szexre nem nagyon volt alkalmunk a fentiek miatt, talán összecsiszolódtunk volna ha másképp alakul a mostani barátnõmet egy másik ismerõsön keresztül ismertem meg, sokáig barátok voltunk, aztán szerelmesek lettünk szex terén tapasztaltabb volt mint én, ráadásul az exem miatt én eléggé féltem, hogy hogy fog ez alakulni...de fokozatosan megismertük egymás testét, és akkor feküdtünk le mikor már minden testrészérõl tudtam mennyire érzékeny, miket szeret a legjobban, és ettõl magabiztosabb lettem, és már a kívánás erõsebb volt mint a félelem és csak úgy megtörtént :) azóta is harmonikus a kapcsolatunk, az ágyban pedig mindig kipróbálunk új dolgokat úgyhogy izgalmas a szexuális életünk (majdnem egy éve vagyunk együtt 19/L
A kérdező hozzászólása: Én másodikban jöttem rá hogy bisex vagyok...
Hány évesen derül ki egy ember nemi orientációja? Mikor jöttél rá, hogy leszbikus vagy?
A kérdező hozzászólása: :) milyen aranyos a vége :)
LOL
A kérdező hozzászólása: Bármelyikkel. Én nagyon a félek mert szombaton jön hozzám egy lány és nem tudom hogy mivel kényeztessem/ nem korai.... Amugy 16 vagyok...
Szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, táncoltunk, aztán melegedett a helyzet, jött a fogdosás, stb.. ha lány-lány, akkor nem nevezném szexnek, inkább csak "kalandos együttlétnek", az elsõ nagyon jó volt, bár kocsiban történt, de mégis Isteni volt, forró csókok, érintések, felcsatolhatós, ..szóval hát érted..:D akkor 16 voltam.
17 évesen nyáron, együtt dolgoztam egy 30 évessel, lassan összemelegedtünk, õ irányított és mutatta a fortélyokat, én hagytam magam és jól esett.
A kérdező hozzászólása: Ezen mi lol? Ez egyátalán nem vicces téma!
A kérdező hozzászólása: Jaaaaj , ez de romantikus :)

Mennyire fáj az első aktus? Lehet az első együttlétkor orgazmusom? Élvezhető az első együttlét is? Ha nem mennyi idő után?

Hallottam már azt is, hogy egyénfüggő: lehet hogy fájni fog, lehet nem. Lehet vérzek majd, de nem biztos.

Legjobb válasz: az saját éa a környezetemben lévõ lányok tapasztalatasi alapján, aztmondom a fájdalom erõssége attól függ hogy mennyire feszengsz .. próbáld minél inkább elengedni magad, és élvezni hogy vele vagy. így sem lesz fájdalom mentes, de közel sem lesz olyan fájdalmas mintha görcsölnél. az orgazmus nem valószínû, max akkor ha a kezével rásegít a csiklódon.

az saját éa a környezetemben lévõ lányok tapasztalatasi alapján, aztmondom a fájdalom erõssége attól függ hogy mennyire feszengsz .. próbáld minél inkább elengedni magad, és élvezni hogy vele vagy. így sem lesz fájdalom mentes, de közel sem lesz olyan fájdalmas mintha görcsölnél. az orgazmus nem valószínû, max akkor ha a kezével rásegít a csiklódon.
Van, akinek fáj, van, akinek nem. Attól függ, mennyire kívánod a partnered, mennyire izgat fel, mennyire görcsölsz rá a témára. Élvezhetõ, de elsõ alkalommal ne számíts orgazmusra. Max csiklóorgazmus azoknál, akik elõtte pettingeltek jópárszor a sráccal, úgy elõfordulhat.

Lányok, bennetek nem volt egy kis félelem az első együttlét előtt?

Ma fogunk el?ször összebújni "úgy" a párommal és kicsit ideges vagyok, hogy nehogy nagyon szar legyek. Neki már nem én vagyok az els?, akivel lefeküdt, szóval van tapasztalata, meg értem én, hogy nem kell egyb?l leped?akrobatának lennem, úgyis ráérzünk egymás ritmusára, de ett?l eltekintve kicsit "pánikolok", nem akarok rossz lenni. Ti is így voltatok az els?nél? Nagyon szívesen olvasnám a kis beszámolóitokat, el?re is köszönöm nektek! 18/L

Legjobb válasz: Mielõtt összejöttem a legutóbbi barátommal, szûz voltam és nagyon féltem attól, hogy mennyire fog fájni és rossz leszek stb. Nem terveztük azt, amikor lefeküdtünk egymással, spontán jött egy kis haverokkal történõ iszogatás után. Annyira nem voltam ittas, hogy azt mondjam, hogy akkor és ott az alkohol miatt nem féltem, de elég jól éreztem magam, semmi para nem volt. :) Nagyon felizgatott a pasi és iszonyatosan kívántam õt. Attól függetlenül, hogy borzasztó nedves voltam, az elején nagyon fájt, de aztán kezdett jobb lenni. Viszont semmit nem tudtam csinálni, inkább csak feküdtem, csak néha próbáltam mozogni én is és simogattam a hátát, a fenekét. Elsõre te sem leszel szerintem a legjobb, de ez minden helyzetben így van, ami még új. Tudod, a gyakorlat teszi a mestert... ;) Szerintem a barátod sem volt olyan nagy lepedõakrobata, mikor elõször csinálta és ha szeret téged és ért a lányokhoz, akkor nem is fogja elvárni tõled, hogy elsõre vagy akár második alkalomra is szuper jó legyél. Hajrá! :) 22/L

Mielõtt összejöttem a legutóbbi barátommal, szûz voltam és nagyon féltem attól, hogy mennyire fog fájni és rossz leszek stb. Nem terveztük azt, amikor lefeküdtünk egymással, spontán jött egy kis haverokkal történõ iszogatás után. Annyira nem voltam ittas, hogy azt mondjam, hogy akkor és ott az alkohol miatt nem féltem, de elég jól éreztem magam, semmi para nem volt. :) Nagyon felizgatott a pasi és iszonyatosan kívántam õt. Attól függetlenül, hogy borzasztó nedves voltam, az elején nagyon fájt, de aztán kezdett jobb lenni. Viszont semmit nem tudtam csinálni, inkább csak feküdtem, csak néha próbáltam mozogni én is és simogattam a hátát, a fenekét. Elsõre te sem leszel szerintem a legjobb, de ez minden helyzetben így van, ami még új. Tudod, a gyakorlat teszi a mestert... ;) Szerintem a barátod sem volt olyan nagy lepedõakrobata, mikor elõször csinálta és ha szeret téged és ért a lányokhoz, akkor nem is fogja elvárni tõled, hogy elsõre vagy akár második alkalomra is szuper jó legyél. Hajrá! :) 22/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :)
Már gondolom, késõn írok, de a legfontosabb a gumi. Minden másodlagos.

A lányoknál az első aktus utána ingadozhat a menstruáció, vagy lehet olyan is, hogy amikor megjön nekik az első együttlét után akkor kevesebbet véreznek?

Csak még annyit szeretnék hozzátenni, hogy természetesen védekeztünk is:)

Legjobb válasz: nekem az elsõ aktusom után 2 hetet késett x) tövig rágtam az ujjaim, pedig védekeztünk :D

nekem az elsõ aktusom után 2 hetet késett x) tövig rágtam az ujjaim, pedig védekeztünk :D
Nekem megjött pontosan, de 2 nappal rövidebb volt. Szóval igen, lehetséges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!