Találatok a következő kifejezésre: Az első császárral született. Mennyi (9 db)

Ki mennyi idot vart a masodik babaval, ha az elso csaszarral szuletett? Es a masodik is csaszar lett?

Legjobb válasz: Szia! Én 14hónapja szültem császárral,de már próbálkozunk.Nagyon kemény volt a szülés utáni pár hónap,de úgy vagyok vele,több mint valószínû,hogy a második is császár lenne,így mire várjak.azt mondják kicsit könnyebb másodszorra,de lehet csak azért mert tudod mire számíts.Nem tudom...én félek az utána való fájdalomtól,mert engem nagyon megviselt,bár sosem voltam egy gyenge karakterû ember,de ez tényleg taccsra tett-lehet ezért nem sikerül a tesóka sem..:(

Szia! Én 14hónapja szültem császárral, de már próbálkozunk.Nagyon kemény volt a szülés utáni pár hónap, de úgy vagyok vele, több mint valószínû, hogy a második is császár lenne, így mire várjak.azt mondják kicsit könnyebb másodszorra, de lehet csak azért mert tudod mire számíts.Nem tudom...én félek az utána való fájdalomtól, mert engem nagyon megviselt, bár sosem voltam egy gyenge karakterû ember, de ez tényleg taccsra tett-lehet ezért nem sikerül a tesóka sem..:(
Fél éves a lányom, úgy gondolom hogy mikor 1-1.5 éves lesz akkor fogunk bele a másodikba, hogy 2 év legyen köztük. Én örülnék ha a második is császár lenne. Nagyon sokat vajúdtam, s nem volt toló fájásom hiába tágultam ki teljesen, alig vártam hogy vágjanak fel s már ne fájjon :) Nekem megkönnyebülés volt a császár a kínlódás után hogy nyomták ki belõlem a gyereket és nem jött. Bemennék szülni a másikkal, felvágnak kiszedik összevarnak és kész :D Semmi bajom nem volt utánna, másnap délben már feláltam, itthon már tettem vettem miután haza jöttünk.
Most lesz 13 hónapos a fiam és már próbálkozunk, nem akarunk nagy korkülönbséget, 2 év ideális szerintünk. Remélem a második is császár lesz. Én már császár utáni nap törökülésben fogtam a fiam. Ettõl könnyebb szülés nincs szerintem. Nem volt fájásom, nem tágultam, de elfolyt a magzatvíz. Rámkötötték az oxitocint amitõl elindultam a fájások, de k.rvára fájt pedig azt mondták ez még semmi a tolófájáshoz. De közbe lelassult a baba mozgása és vittek is császározni, megváltás volt. Pedig 100%-ig császár ellenes voltam, természetesen akartam szülni, de szerintem nem bírtam volna ki. Így remélem a 2. is császár lesz!!
1. császár volt és kb másfél lesz a fickó, mire elkezdünk próbálkozni. Sokat vajúdtam, nagyon fájt, de a császár rosszabb volt, így reménykedem, hogy a 2. természetes lesz. Nem hagytam el magam, a kattétert is én vetettem, ki, hogy tudjak sétálni, egyedül pisilni menni, mégis iszonyú nehezen épültem fel, nehezen tudtam az elsõ héten ellátni a babát és ezt inkább kihagynám :( Persze tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van rá, úgyhogy lelkiekben császárra készülök és reménykedem, hogy jobb lesz.
Elsõ beíró vagyok.Nekem olyan nehéz volt mint az elõttem szólónak.Elképedve hallgatom, hogy vannak kismamák aki szinte már táncolnak másnap a mûtét után..törökülésbe..tök jó.Én felülni nem bírtam, meg felállni meg mozogni.Az elsõ egy hétben ugyan ez volt.szinte fel kellett húzni az ágyból.Lefeküdni is percekbe telt.Borzalmas fájdalmaim voltak utána.sajnos én tudtam, hogy az lesz, mert nem fordult be a baba és a dokim nem vállalta farosan-én sem akartam úgy.. Én nem örülök, hogy császáros voltam.A természetesen szültek hozzánk képest rohangáltak.Sajnos valószínû a második is az lesz, megpróbálom magamat agyilag beprogramozni, hogy jobb lesz.De én szülés után kb 8hónappal mondtam azt, hogy már jobban vagyok.sokszor még most is bekeményedik a hasam ahol mûtöttek-és nem értem miért...Nem beszélve a maradandó dolgokról...lógó -csíkos has.:(

Ha a méh leszáll mennyi idő van még a szülésig szerintetek (2. baba)? Az első császárral született, mert nem jöttek a fájások.33 hetet töltöttem be meg nem szállt le viszont görcsölget mensi szerűen a hasam.

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy a 2. babánaál már van mikor csak akkor száll le a has, mikor már jön a baba. Az, hogy görcsölget, az csak jósló fájások, nekem is van már a 28. héttõl+ egy csomó keményedés, és most már túlhordom a babát.

Én azt olvastam, hogy a 2. babánaál már van mikor csak akkor száll le a has, mikor már jön a baba. Az, hogy görcsölget, az csak jósló fájások, nekem is van már a 28. héttõl+ egy csomó keményedés, és most már túlhordom a babát.

Ha az első baba császárral született mennyi az esély az újabb császárra?

Fájásgyengeség és téraránytalanság miatt született császárral. Nekem nem gond ha császár lesz megint, csak fel kell rá készüljek. Most ráadásul lent van mélyen a méhlepény, ami a dokim szerint ha nem mozdul 100%, hogy császár lesz!

Legjobb válasz: A fájásgyengeség más lehet egy következõ terhességnél, a téraránytalanság úgy tudom nem "változik". Tehát ha a babád megint nagy lesz, akkor jó eséllyel császár. Nem tudom hány hetes vagy, a méhlepény "levándorolhat" még, ha viszonylag az elején vagy.

A fájásgyengeség más lehet egy következõ terhességnél, a téraránytalanság úgy tudom nem "változik". Tehát ha a babád megint nagy lesz, akkor jó eséllyel császár. Nem tudom hány hetes vagy, a méhlepény "levándorolhat" még, ha viszonylag az elején vagy.
A kérdező hozzászólása: Még az elején vagyok 14 hetes. Persze elvándorolhat, abban bízok! 3700 gramm volt a lányom, akkor most valószínû nagyobb lesz?!
A fájásgyengeség nem biztos hogy újra jelentkezik, de a téraránytalanság valószínûbb. Barátnõmnek mind a 3 babája császárral született téraránytalanság miatt!
A kérdező hozzászólása: Magyarán a baba nem fér át a szülõcsatornán. Akkor megint császár lesz, csak fel kell készüljek lelkileg, mert akkor hirtelen döntöttek, mire felfogtam már megszületett a lányom.
Ha nincsen baj a 2.babával akkor természetes uton is világra hozhatod. Császár az függ többediknél is, hogy az elõzõ császár heg állapotátol , tágulás meg fájás gyengeség méhlepénytõl.


Az első babám császárral született. Mennyi a valószínűsége, hogy a másodikkal is így lesz?

Legjobb válasz: Elég nagy a valószínüsége hogy megint császár lessz de azért nem 100%.

Elég nagy a valószínüsége hogy megint császár lessz de azért nem 100%.
Ha az elsõ és a második gyerek közt nem telt el két év, akkor szinte 100%, hogy császár lesz, de ha viszonylag több idõ van köztük, akkor csak az nem indok a következõ császárra, hogy az elõzõt úgy szülted. De például a diabetes, szûk medence, rossz látás stb lehet az.
Ez sokmindentõl függ, kezdve az orvosodtól, attól hogy a két terhesség között mennyi idõ tellik el, a terhességed lefolyásáig. Hallottam már arra is példát, hogy valaki a másodikat is császárral szülte és olyat is, hogy természetesen.
én is császárral szültem... azt mondták hogy egy évig jobb lenne ha nem lennék terhes (nem mintha az akarnék lenni... egy kis szaros böven elfér még :D ) én nem is akarom tudni hogy mennyi az esélye hogy császárral szüljem a másodikat... mert az ki van zárva. ugy kifogom nyomni hogy repülni fog :D üdv brigi mama :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Olyan anyukák írjanak akiknek az első babájuk császárral született! Mennyi idő után jött a következő csöpség? Nagyon fájt a vágás? Korábban be kellett feküdni? Nekem 9 Hónapos a lányom és most újra terhes vagyok!

Legjobb válasz: Szia!Nekem 2 év 1 hónap van a gyerekek között,mindkettõ csaszis volt.Készülünk a 3.-ra kb. ekkora korkülönbséggel!Nekem könnyebb volt a 2, után a gyógyulás.Ne félj,rendben lesz minden!

Szia!Nekem 2 év 1 hónap van a gyerekek között, mindkettõ csaszis volt.Készülünk a 3.-ra kb. ekkora korkülönbséggel!Nekem könnyebb volt a 2, után a gyógyulás.Ne félj, rendben lesz minden!
barátnõm volt így, nem kellett korábban befeküdni, jobban fájt neki vágás mikor gyógyult, de neki majdnem 3 év van gyerekek között.De neki minden vágya volt h természetesen szülje másodikat sajna nem tágult most sem:(
én is kismami vagyok, 3hós, fiam 14.. én is azt hallottam, h a sebgyógyulás kellemtlenebb mint elõször, és a hegvastagságot majd figyelik, persze nem 100% h 2.is császár, ez csak késõbb derül ki. de ha sima szülés, nekem mondták h arra számítani kell h az elõzõ császár miatt sem fájáserõsítés, sem fájdalomcsillapítás nem lehet mert veszélyes, és kevésbé lehet "szabadon" vajúdni, jobban monitoroznak..
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat!
Az én gyerekeim között is 2 év 2 hónap van. Fel voltam készülve hogy milyen vacak lesz másnap meg ilyesmi, és semmi.Persze fájt, de nem görnyedeztem annyit, mire kijöttem a kórházból már nem éreztem semmit, és sokkal gyorsabban regenerálódtam mint elõször. A második vágást pontosan az elsõn végezték és mára 5 hónap elteltével alig látni.
szia kb 2 év különbség, második is császár. nem kellett több vizsgálat. Csak a heget nézték mindig.
Ugye nem baj, ha anyukám példájával szeretnék segíteni? Végülis az is egy eset volt. :D Neki az elsõ baba császáros volt (ééén), 4 kilóval születtem, faros voltam. Aztán rá 10 hónapjára teherbeesett húgommal, aki 7 hónapra született meg, 1.200 grammal. Természetes úton született (!) és rettentõ gyorsan. Súlyából adódóan bizonyára. Mivel ez 87'-88'-ban volt, akkor még nem vitték túlzásba a vizsgálgatást. Remélem segítettem. :) 15 hetes baba anyukája

Az első babát császárral szült anyukák könnyen összejött a második baba? Hogyan született? Mennyi a korkülönbség közöttük? Hamarabb felépültetek, mint az első babával? Visszamentettek dolgozni a második baba előtt?

1 éves a kislányom, szeretnénk majd neki kis tesót, ez év ?szén próbálnánk meg összehozni. Tehát kb. 2,5 év lenne közöttük.

Legjobb válasz: CSászárral szültem. 15 hónapos volt a fiam, amikor teherbe estem. 2 év lesz közöttük. Az orvos szerint császár lesz, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell szenvedni. :)

CSászárral szültem. 15 hónapos volt a fiam, amikor teherbe estem. 2 év lesz közöttük. Az orvos szerint császár lesz, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell szenvedni. :)

Vajúdás, normál szülés szempontjából a harmadik babánál mennyit számít, ha a második császárral született majdnem 4 éve, az elsõ pedig durván 6 éve simán? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Minden szülés egyedi. Nõvérem a harmadikkal vajúdott a legtovább, majdnem 20 órát. 4-6 év óta sokat változott a te tested is, valószínû másképp zajlik majd ez a szülés, mint az elõzõ szülések.

Minden szülés egyedi. Nõvérem a harmadikkal vajúdott a legtovább, majdnem 20 órát. 4-6 év óta sokat változott a te tested is, valószínû másképp zajlik majd ez a szülés, mint az elõzõ szülések.

Az első babát hány évesen szültétek, spontán vagy császárral? A férjed mennyi idős volt? Saját lakásban laktatok, volt autótok? A második baba mikor született? Milyen állatotok volt/van?

Legjobb válasz: 1. baba simán szültem 26 évesen, férjem 28 éves volt akkor. Saját lakásunk van és saját autónk. A 2. babát 28 évesen simán szültem. Állat nincsen.

36 évesen szültem az elsõ babámat, a férjem is 36 éves, mindkettõnknek ez a második házassága.Saját lakás és autó van, állatunk nincs.A második baba egyenlõre tervben van, de ki tudja hogy alakul.Kb 2 év múlva tervezem akkor 38 leszek.
27 éves voltam.Simán szültem, fájdalomcsillapitás nélkül.Párom 31 volt.Lakásunk van hitelbõl, autónk nincs.Van egy cicánk.Tervezzük 1-2 év múlva a tesót
Elsõ babánál én 26 a férjem 28 volt.Autó lakás nem volt. És most sincs. bár most készülünk autót venni. Van 3 kutyánk. És egyenlõre nem tervezünk másik babát!
25 évesen szültem, simán fájdalomcsillapítás nélkül (mert nem volt a kórházban) :/ A férjem 28 volt. Autónk volt, saját lakásunk nem. Most már van, de hitellel terhelt, sajnos mi senkitõl nem örököltünk semmit. Ha arra vártunk volna (hogy 100% ban saját lakás), 40 évesen se lett volna gyerekünk. Második baba 2 évre rá született. Nincs állatunk, sajnos allergiás vagyok.
Szia! 23 évesen szültem, hüvelyi szülés volt. Férjem 25 volt. Saját lakásunk volt, autónk volt akkor is. Cicáink voltak, de nyár óta nincsenek. Másodikat nem tervezünk.
1 babánknál 22 éves voltam, férjem 24, albérletben laktunk, állat nem volt akkor még, kocsi se. 2 babánál 26 voltam, férjem 28, saját ház, saját kocsi, kutya, macska. Dolgozunk a harmadikon. :)
Elsõ terhességem 23 évesen volt. (méhen kívüli, se lakás, se kocsi...) Az 1 baba 26 éves koromban császárral született, férjem ekkor 30 éves volt. egy kutya. 2. baba 28 éves koromban császárral. férjem 32. lakás, kocsi hitelmentesen a miénk. 2 nagy kutya. Több gyermeket nem tervezünk.
-28 éves voltam (párom majdnem 27) ez 2000 januárban volt - simán, eda val (4, 4 kilós baba volt) szültem - saját kertes házban laktunk/lakunk azóta is, anyámék vették nagymamámnak, de õ 95-ben meghalt, azóta mi lakunk itt - autónk volt, már elõtte is, létszükséglet - egy landser fajtájú (http://hu.wikipedia.org/wiki/Landseer)kutyának van, 13 éves lesz tavsszal, kint lakik a kertben és egy sima macskánk A másodk baba, kislány 2009-ben született, õ most 22 hónapos.
1. baba simán szültem 26 évesen, férjem 28 éves volt akkor. Saját lakásunk van és saját autónk. A 2. babát 28 évesen simán szültem. Állat nincsen.
Szia! 24 éves voltam, férjem 26, sima szülés volt, anyóséknál laktunk és nem volt autónk, állatunk sem volt. A második gyerkõc is simán született(4 év múlva), akkor már volt lakásunk, autónk, állataink:degunk és teknõsünk:)
20 évesen, spontán (de majdnem császár lett, mert nem akart beékelõdni a feje). Nem voltam férjnél, de az apja akkor 26 éves volt. Albérlet, nem volt autó, azóta sincs. Második baba nincs még, mostanában nem is lesz. Állat nincs.
- elsõ babánál 22 éves voltam, a férjem 33 - az elsõ spontán szülés, a második császár - saját lakás és kocsi - a második babánál 33 éves voltam - kutyánk van
Én 26 , férjem 29 volt, hüvelyi - indított szülés eda-val (4, 1 kg-mal született a kisfam). :) Lakásunk volt/van még 28 év devizahitellel :( Autóra esélyünk sincs, Állatra sem ebben a pici panelben. Kistesó pedig úton, így is terveztük :)
A kérdező hozzászólása: 27 éves voltam amikor a lányom született, császárral szültem. A férjem 29 éves volt. Saját lakásunk és autónak van. Tervezzük neki a kis tesót. 1 kutyánk van.
Elsõ baba 4 nappal a 29. szülinapom elõtt született, a párom (nem a férjem) 34 volt.Saját autónk(hitel), házunk volt(hitelmentes, szülõi segitséggel 7 évig épitkeztünk).Háziállat nincs, szép kertünk igen :) A második babát 30 és fél évesen szültem, apa 35 volt.Kutya macska még mindig nincs.Mindkét gyerek simán, fájdalom csillapitás nélkül és gyorsan született.
26 évesen szültem a kisfiamat, párom 30 éves volt. Autónk nincs, nem is tervezzük. Anyósom lakásában lakunk, így már 4-en. Lakásvásárlást sem tervezünk, mert ez a lakás a páromé lesz, ha anyukája már nem lesz. Egy cicánk van. Szeretnénk majd egy második gyerkõcöt is, de addig amíg 4-en lakunk egy kétszobás lakásba nem vállaljuk. Így lehet, hogy 1-2 év múlva mégis marad a lakásvásárlás, bonyolult helyzet...
1.babámat 27évesen szültem, vacuummal.akkor a férjem 28éves volt.a szülés elõtt 2hónappal költöztünk a saját (épített) házunkba, ami valamikor 23év múlva lesz a miénk(ha addig a bank el nem viszi) van egy öregebb autónk, amit az apósom ajándékozott az unokájának(de mire felnõ hozzá, roncstelepre kerül :-) ) a 2.babánk tavaj júniusban született.oxitocinnal indították, mert 41+2hetes volt már.de simán(bban)ment mint az elsõ.tehát akkor lettem 29éves.õ nagyon is tervezett volt, elsõre megfogant., a gyerekek elõtt az albérletben volt egy szobakutyánk, aki hamarabb költözött ki a házunkhoz, mint mi.most van 2 kutyánk és 2 macskánk
31 évesen szültem a fiamat császárral. Párom akkor 32 volt. Saját házunk van, bár ha az igazat szeretném írni, akkor azt írnám, hogy a banké. Az autó saját! :) Második baba tavasszal születik, idén leszek 34. 1 kutyánk van.
kislányomat 2009ben szültem, normál szülés volt, érzéstelenítõ nélkül, ekkor 27 éves voltam, apa 32. Lakásunk volt már ekkor (igazából a banké), autó a sajátunk, állatunk nincs. Most várjuk a kicsit, aki szintén nyári baba lesz, 2 év korkülönbséggel.
34 évesen császárral, nem fért ki a szentem.
31 évesen, császárral.Férjem 32.Saját házunk volt/van és autónk is.A második 34 évesen(8hete)született.Francia bulldogunk volt/van, és óriási akvárium halakkal.
-27 évesen szültem az elsõ gyermekünket, a férjem 29 éves - volt. -Természetes úton született. -Saját házunk van, kettõ autónk egy motorunk. -A második gyermeket a nyáron tervezzük "összehozni". -Egy kutyánk van, szigorúan kinn él.
Én 29 voltam a férjem 33. Császárral szültem. Saját lakásunk és autónk van (igaz még hitel 1 évig mindegyiken) Csak egy babánk van és többet nem is tervezünk. Állatunk nincs, és nem is lesz, max. halakat engedek a lakásba.
2, 5 évvel esküvõ után, tervezetten. 20 évesen teherbeesés, 21 évesen szülés, férj 24. Albérlet, autó saját, munkánk is volt (akkoriban egy sima érettségivel is jó állást be lehetett tölteni, nem kellett rá éveket várni és jó kapcsolatokat). 2. gyerek 6 év múlva. Állat nem volt, amíg albérletbe laktunk. A gyerekek azóta már felnõttek, az egyik középiskolás, a nagyobbik dolgozik már, azóta is boldog házasok vagyunk.
ma 20:12 vagyok Sima hüvelyi szülés volt mindkettõ, fájdalomcsillapítás nélkül.
31 voltam, simán, fájdalomcsillapítás nélkül szültem. A férjem is 31 volt. Saját lakás, saját autó van, állat nincs. MOst tervezzük a tesót.
Elsõ babám kislány, amikor született, 30 voltam, a férjem 40. Simán szültem, itthon a saját hálószobánkban. Egy kutyánk és két cicánk lakik a lakásban, az udvaron nyúl, tengerimalacok, a tanyán a szüleimnél a lovaim (pocakkal is lovagoltam). Második babám kisfiú, majdnem napra pontosan két évvel a lányom után született, szintén itthon. Állatok ugyanazok. Kertes házban lakunk, de nem saját, béreljük, sajátra gyûjtünk, de semmiképp nem akarunk hitelt. Autó van, 4 éves Toyota.
-31 évesen -spontán, fájdalomcsillapítás nélkül -férjem nincs, a párom 32 éves volt -saját lakás, autó nincs -második baba tervben -két degunk van (olyan mint a patkány és a mókus keveréke)
30 évesek voltunk mindketten amikor született a lányunk(2.5 éves lassan). Spontán, simán, fejdalomcsillapító és Eda nélkül(4kg volt).Jócskán túlhordtam, reggel indítani akarták, de hajnalban úgy gondolta inkább kijön egyedül. Saját házban lakunk, van rajta hitel, de a felét kifizettük megvételkor.Volt/van autónk, Pest megyében lakunk, létszükséglet, + a munkaeszközöm. Egy nagytestû kutyánk van(Német Dog) és ha minden jól megy nyáron veszünk egy Rex törpenyuszit. Nem tervezünk még 1 gyerkõcöt.
25 éves voltam, spontán, a férjem 29 :) [pont ma egy éves a kislányom, Maja :) ] Saját lakásunk Svájcban, Budapesten van, férjemnek is van autója, nekem is. Második babát úgy szeretnénk, hogy 2, 5-3 év legyen kettejük között a korkülönbség, így még várunk. Vadászgörényeink voltak, de terhességem alatt meghaltak (lehet, hogy õk így hálálták meg a gondoskodást, és nem nehezítették meg a dolgom?), amúgy is úgy terveztük, hogy pincében lett volna a birodalmuk, ahol meleg is van, és a babót sem veszélyezteti... Egyébként egy Berni pásztor kutyusunk van :)
28 voltam, a párom 30. Császárral szültem. Saját lakás, autó volt, mindkettõn hitel. Állatunk nincs, volt egy fajkutyusunk, nagyon szerettük, de betegségben meghalt a kisfiam születése elõtt 1 évvel, és a párom azt mondta, addig nem kell kutya, míg nem lesz annyi ideje, hogy foglalkozzon vele és munkakutyát neveljen belõle. Most 1 éves a fiunk, gyúrunk a kistesóra. A kocsit kifizettük, és mire a pici megszületik, a házat is befejezzük. Kutyánk még mindíg nincs, a párom minden idejét lefoglalja a cége, nem lenne ideje idomítani. azért meg, hogy tanulatlanul összevissza rohangáljon egy kutya az udvaron, nem veszünk. És amúgy is csak egyetlenegy fajta jöhet szóba, törzskönyvvel, az pedig drága mulatság.
22 évesen szültem az elsõt, spontán, fájdalomcsillapító, gátmetszés nélkül. A férjem akkor 34 éves volt. Anyósommal éltünk, de 2 hónapos volt a fiúnk, amikor beköltöztünk a saját házunkba, autónk volt. A második, ha minden jól megy idén születik, 3 év lesz köztük. Állatunk nincs. Üdv
33, 5 éves voltam, amikor született elsõ és eddig egyetlen kisfiam, császárral. A párom 36, 5 volt akkor. Saját házunk és két autónk van. Állatunk nincs, és nem is tervezzük egyelõre. És hogy lesz-e még egy baba? Ez még a jövõ zenéje. Idén visszamegyek dolgozni gyedrõl, aztán majd meglátjuk.
34 évesen, császárral, nem fért ki a szentem. saját lakás nincs, albérletben lakunk, autó van, állat 2 macsek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!