Találatok a következő kifejezésre: Az első borzalmas (10 db)

Mindenki azzal rémisztget, hogy az első pár hónap "borzalmas" lesz. Tényleg?

"borzalmas" alatt értem azt hogy a baba mellett nem lesz id?m semmire. elhanyagolom a háztartást, nem lesz id?m magamra, páromra. az éjszakázások miatt mindig fáradt leszek, ilyenek.

Legjobb válasz: Inkább fárasztó...valóban sok minden háttérbe szorul a baba miatt, de nem hiszem, hogy ezt borzalmasnak fogod megélni. idõ kell, mire összeszoktok, de ez csodálatos idõszak, nem borzalmas...

Inkább fárasztó...valóban sok minden háttérbe szorul a baba miatt, de nem hiszem, hogy ezt borzalmasnak fogod megélni. idõ kell, mire összeszoktok, de ez csodálatos idõszak, nem borzalmas...
Szerintem az a nehéz benne, hogy az igényeidet, a szükségleteidet másnak rendeled alá. Nem fogsz akkor filmet nézni meg takarítani, amikor akarsz, de mivel a baba ellátása a dolgod, semmi sem sürgõs. Nem kell csillivilli lakás és minden nap fõtt kaja. Aludj, amikor a baba, igen, nappal is, fõzz és takaríts amikor a férjed otthon van. Az elsõ 3 hónap azért nehéz, mert a babának is meg kell szokni a külvilágot és neked is õt. Utána könnyebb lesz. Néha egyébként kibírja a gyerek, hogy elmész pisilni, õ meg ordít, vagy tusolsz, õ meg nézi az autósülésbõl.
Ha nem könyvbõl, valamelyik csodamódszer alapján akarsz mindent csinálni, hanem hallgatsz az ösztöneidre és a babádra, akkor nem lesz borzalmas :-) Nekem 4 hónapos a picim, és nem mondom h az eleje sétagalopp volt, e nem voltam/vagyok kimerült, a háztartás sincs romokban. De amíg én akartam irányítani addig kínlódás volt. Amikor hagytam a babám és õt figyeltem, olyan gyönyörû napirendet alakított magának h órát lehet hozzá igazítani :-)
Szia! De, borzalmas lesz. A felismerés. Hogy már nem te irányítod úgymond a napjaid, hanem a baba, hozzá kell alkalmazkodni, õ az elsõ. Aztán pár hét és összerázódtok, pihenj mellette amennyit tudsz, és akkor késõbb lesz energiád, meg idõvel egyre könnyebben veszel minden akadályt.
Ma 10:39! Csak csatlakozni tudok, még mai nap is rokonságból kapok rosszalló megjegyzéseket , h ezt így meg úgy csinálom, mert ezt úgy kellene hogy......Mondanom sem kell, gyermektelen mindegyik. Nincs két egyforma baba, nincs két egyforma "recept". Csak is a ösztönökre (és egy jó gydokira és/vagy védõnõre) kell hallgatni.
Össze kell szoknotok. A titka hogy mindent óramû pontossággal csinálj, minden nap egy idõben szopjon, fürödjön és feküdjön. Sok szülõt látok, akik este 20-21.00 kor is az áruházban vagy az utcán sétafikálnak a gyerekkel. Nincs a babának egy ritmusa, hát persze hogy rendszertelenül eszik, alszik, ezért üvölt! Ha betartod amit a felettem lévõk is mondtak, és rendszer szerint igazítod a babád napját, nem lesz gond, inkább csodás. jó babázást :)
Na pont ez az, amire ne hallgass, hogy 2 órátt húzz ki két szopi között, meg h ne vedd fel minden nyikkanásra a babád...Te fogod látni, hogy mi a babád IGÉNYE! Az enyém pl. az elején rengeteget volt cicin és én tényleg minden nyikkre felkaptam, mert nem akartam, hogy sírjon. Neki ez volt az igénye. Aztán szépen lassan láttam rajta, hogy tudja, hogy anya mindig itt van, ha kell. Most már csak simán leteszem és elalszik, a cicizést elintézi 10 perc alatt és utána neki "dolga van" :) Nagyon igaz az a mondás, hogy "elõször elveim voltak, aztán gyerekem lett" :) 3. hozzászóló voltam
Akkor lesz borzalmas, ha minden nyikkanásra megszoptatod, felveszed. Lehet egy kicsit sírni hagyni, a szopások között legalább 2 órát hagyni. Nem szoptatni negyedóránál tovább, mert akkor már csak cumizik. Pár hét alatt rájössz, hogy a baba milyen napirendet igényel. Lehet, hogy reggel 2 óra múlva éhes, utána kivár 4 órát.
Ha megértõ a párod, nem lesz semmi baj! a legjobbakat neked! Könnyü szülést és nagyon boldog babázást! utolsó voltam!
Nekem abszolút nem volt borzalmas az elsõ pár hónap, sõt. A kislányom egy kis tündér, nagyon jó baba volt, jól szopott, volt elég tejem, sokat aludt, amikor ébren volt alig sírt, nézelõdött, már elsõ nap mosolygott. Mint az álom :-) A húgom mondjuk nagyon kiborult mert az õ kislánya állandóan sírt, elég depressziós is lett, az õ számára tényleg borzasztó lehetett az elsõ idõszak. Fiúkkal nehezebb eleinte, állítólag.
A kérdező hozzászólása: lelkileg megpróbálok felkészülni rá, bár 100%osan úgysem tudok. már most is nagyon szeretem. akaratlanul is figyelek magamra, Rá. bármilyen lesz is az én kislányom lesz, akiért mindent meg fogok tenni, hogy a legjobb legyen neki. köszönöm szépen a válaszokat, jól esik, hogy ennyien írtatok. páromra visszatérve... kénytelen lesz megszokni, hogy valamilyen szinten háttérbe szorul, nem az õ kívánságait fogom lesni. remélem nem lesz ezzel sem baj, nagyon várja már a babócát :)
Én felkészültem mindenre és a egy olyan tündér kisfiam lett, hogy el nem lehet mondani milyen jó dolgom volt és még van is , most, hogy 7 hónapos. Lehet fársztó felkelni hozzá éjszaka is 3 óránként, de én nem tudom, hogy bírtam de nem voltam fáradt igazán sosem. Pedig kelt a babám, csak annyi, hogy megszoptattam és már aludt is tovább. Max, 10 perc volt. Nekem nagyon jó volt elsõ perctöl kezdve. Én megbeszéltem vele még a pocakomban, hogy idekint, hogy lesz. Lehet bejött.
Kislányom legrosszabb idõszaka volt az elsõ 3 hónap. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nekem borzalmas volt. Hulla fáradt voltam, semmit nem tudtam csinálni, õ meg állandóan csak sírt. Hasfájós volt szegénykém és még akkor is sírt amikor ringattam. Pedig amúgy nem volt semmi gond a szüléssel, meg a szoptatással sem. Sõt, voltak babalátogatóban friss szülõk, akik azóta is azzal nyugtatják magukat, ha kicsit nyûgösebb a gyerek, hogy legalább nekik nem olyan rossz, mint nekem volt. Szegény lányom egyébként is alig aludt. Én egy mosogatást sem tudtam megcsinálni, nemhogy fõzni meg ilyenek... Szóval vannak szerencsésebbek és kevésbé azok. Azóta is kicsit sírósabb, hisztisebb maradt a lányom, de már lassan másfél éves és úgy 1 éves korától nagyon élvezek vele minden percet!
Inkább csak borzalmasan fáradt voltam. Pedig a babám evett, aludt, és mégis. Na jó, az a kis depresszió sem segített, de legalább hamar elmúlt. Gondolom, a hormonok pörögtek. De minden nap könnyebb és jobb volt. Most már egy éves a babám és imádom minden napunkat. Bármikor újra csinálnám (talán picit okosabban is)
Hát, azért nem lesz könnyû, sõt nagyon nehéz lesz. Nekem nyugis babám van, de így is az elsõ kb. 1, 5 hónapra, mint egy õskáoszra emlékszem vissza. Pihenj, mert többet nem akkor pihensz, eszel, alszol, olvasol stb. amikor Te akarsz.
Hát ha ahogy írod a férjed önzõ típus akkor nem biztos hogy olyan jól fogadja az elsõ idõszakot mert TÉNYLEG a baba lesz az elsõ! Borzalmasnak nem nevezném azért de valóban baba függõ. Nekem 3 van ebbõl 2 hasfájós ideges típus volt ( A 2 fiam) a kislány pedig abszolút nem, õ álom baba volt, evett aludt mosolygott az elejétõl kezdve. (most már a dackorszakban annál több vele a baj de ez más téma :) ) Úgyhogy ha szerencséd lesz, ilyen babát fogsz ki, mert van ilyen is :)
1. Ez attól is függ, hogy te milyen habitusú vagy. Aki nagyon pörgõs, aktív életet él, annak nehezebb megszokni azt, hogy a baba születésétõl jó pár hónapig leginkább otthon kell lenni. 2. Attól is függ, hogy menni fog-e a szoptatás. Nekem ez volt a legnehezebb az elsõ hetekben. Nem akart szopni a kisfiam, sokat küzdöttem, de végül sikerült. Azért a napi nyolcszori fejés rengeteg idõt és energiát elvesz. 3. Azt írod, hogy tudod, hogy a baba lesz az elsõ. Nem, nem tudod. Ezt elõre nem lehet elképzelni, felkészülni rá. Nem nézheted meg a kedvenc TV mûsoraidat, nem akkor eszel, mész fürdeni, WC-re amikor szeretnél, hanem amikor lehet. Én nagy Forma 1 rajongó vagyok, minden egyes futamot megnéztem a szülésig, de azóta (lassan 4 éve, mert már 2 gyerkõc van), jó ha kettõt-hármat láttam az elejétõl a végéig. 4. Attól is függ, hogy milyen babád lesz. Egy jól szopó vagy tápszeres, nem hasfájós, jól alvó baba mellett szinte mindenre jut idõ. Az én kislányom (második gyerek) ilyen volt. Teljesen más volt az elsõ idõszak, pedig volt mellette még egy 2, 5 évesem is. Szerintem az elsõ gyerekkel az elsõ pár hetet túl kell élni. Arra kell gondolni, hogy nemsokára vége lesz, nemsokára mindketten megszokjátok az új életet, mert tényleg idõvel könnyebb.
Nekem egyáltalán nem volt borzalmas, sõt!DE nekem szerencsém is volt, mert mindkét gyerekem, az elsõ hónapban, aludt és cicizett.Nem voltak, hasfájósak, betegesek, nem volt semmi probléma.Szóval én az elsõ hónapokat boldog "lebegéssel", és a bennük való gyönyörködéssel töltöttem! :D Nekem ha valami negatívumot kellene mondani(de a "borzalmas" szó, itt sem állja meg a helyét)Az éjszakai kelések miatt, én is fáradt voltam, és a hormonok miatt extra érzékeny(sértõdõs):) de szerintem, csodás idõszak volt az is!Ja fontos elmondanom, hogy a férjem nem "várt"el tõlem mindennap 3 fogásos ebédet, az elsõ idõkben, egyszerû gyors ételeket fõztem, és nem akartam minden házimunkát egy nap alatt megcsinálni, beosztottam a hétre.Valamint a a férjem ügyelt arra hogy mindenbõl kivegye a részét mikor nem dolgozott.Ez nagyban függ majd tõled és a babádtól, szóval ne ijedj meg a rémisztgetéstõl, én azt mondom CSODÁS lesz! :)
Nem, nem lesz borzalmas...mondom ezt így utólag. Amúgy nehéz is lehet, borzalmas is lehet, de lehet szép is jó is, ki hogyan éli meg. Én elég rosszul éltem meg, nekem valóban borzalmas volt. Én egyedül voltam. A barátnõmnek a legszebb szakasz volt ez a szakaz az életében, elmondása szerint. Õ mindennap eljárt valahová, csak reggel beengedte a takarítónõt, és a bébiszittert, aztán estig jött ment:-)
Majd megtapasztalod:) Annyit ajánlok, hogy most pihnd ki magad és próbálj sok sok energiát megtakarítani.
Szerintem ez teljesen babafüggõ.Barátnõmet abszolút nem viselte meg az elsõ pár hónap;míg én totál kikészültem.Az én fiam elsõ perctõl kezdve "problémás".Volt olyan, hogy 1 hétig csak wc-re+ tusolni jártam ki a gyerekszobából és ezt szó szerint kell érteni.Aludni már újszülött korában is alig-alig tudott és a mai napig így van. Nekem 8 hónap kellett hozzá, hogy beletörõdjek:a háztartás romokban, mindenre csak este 9 után jut idõm.Akkor meg ugye nem túl friss már az anyuka. Tehát én azt mondom, hogy ha olyan nyûgös, hasfájós, stb. babád lesz, akkor igen is horror az elsõ 3-4 hónap.Sajnos tapasztalat.
szerintem ne ragd ezen magad. azt meg nem tudhatod h. milyen lesz a kisbabad. az en kisbabam is olyan jo kislany, mellette mindent meg tudok csinallni. eleinte besegitett persze az edesanyam, de ha netan egy nap nem volt ebed mert vele kellett foglalkoznom akkor sem dolt ossze a vilag, ha megerto a parod es van ki egy kicsit segitsen akkor nem kell aggodnod. Kitartast. Egy 6 honapos kislany anyukaja :)
A kérdező hozzászólása: pislogtam is, hogy ilyenekkel traktálnak... csak már annyian mondták ezt nekem, hogy megijedtem. azzal tisztában vagyok, hogy a baba lesz az elsõ, minden más háttérbe szorul valamennyire. remélem párom is meg fogja ezt majd érteni, eléggé önzõ tud lenni, dehát majdcsak rájön, hogy mostantól nem az õ igényeit/ kívánságait lesem. szerencsére már most szerelmes a kislányába, remélem nem lesz probléma majd vele.. köszönöm az eddigi válaszokat :)
Hát ez babafüggõ is, de ha az én babámból indulok ki, igen, ilyen lesz amiket leírtál, de ez azért nem borzalmas :) Én pl úgy tudtam fõzni, ha vittem magammal a konyhába autós hordozóba. Cicifüggõ is volt az elején, kb olyan 15 órát szopizott a 24-bõl... Az eleje igenis nehéz szerintem, de összeszoktok, kialakul a napirend idõvel és úgy már tudsz elõre kalkulálni mikor tudsz hajat mosni, fõzni, takarítani stb :) )) Bár mondjuk én egyedül vagyok, a párom külföldön dolgozik. Azért úgy biztos sokkal könnyebb ha ott van melletted a párod, õ sokat tud segíteni Neked majd.
Szerintem nem feltétlenül . Nekem jó volt nagyon. Viszont tény hogy fél éves kora óta mióta puszil, ölelget és anyának hív Mégjobb!

Mkor vesztetted el? Jó volt az első, vagy borzalmas?

Legjobb válasz: 19 évesen, az elsõ, igazi szerelmemmel, akivel még most is együtt vagyok. Fájt egy kicsit, de nem érdekelt, mert máshogy esik egy olyan embertõl, akit szeretsz. Mellesleg maga az érzés,hogy végre teljesen az Övé vagyok, sokkal többet ért, mint az a kis fájdalom. 21/L

19 évesen, az elsõ, igazi szerelmemmel, akivel még most is együtt vagyok. Fájt egy kicsit, de nem érdekelt, mert máshogy esik egy olyan embertõl, akit szeretsz. Mellesleg maga az érzés, hogy végre teljesen az Övé vagyok, sokkal többet ért, mint az a kis fájdalom. 21/L
15 évesen, elsõ nagy szerelem. most is együtt vagyunk, több mint egy éve. mikor egy évesek voltunk akkor feküdtem le vele. nem fájt, de mivel õ is szûz volt, nem nyújtott valami hatalmas élvezetet. de azóta már belejöttünk :) 16/L
15 voltam mikor elvesztettem, hogy õszinte legyek fájt, mert ideges voltam, akármennyire is próbált ellazítani engem a párom.
19 voltam. Egyéjszakás. Életem legjobb döntése volt, nagyon vonzott a srác, az elsõ érintésére olyan nedves lettem, hogy az leírhatatlan. Nem bántam meg. Egyáltalán nem fájt, csak jó emlékeim vannak arról az éjszakáról.
24 évesen a nászéjszakámon, ahogy a férjem is (persze nála ezt nem lehet ellenõrizni, de én hiszek neki és elõtte 6 éve jártunk), létezik még ilyen is! :) Fantasztikus volt a fájdalom ellenére és azóta is minden alkalom egyre jobb és jobb. Most 26 vagyok, épp most próbáljuk összehozni az elsõ utódot... :)
10:23 De jó ez.:) Sok sikert a babához!!
17évesen, másfél éve jártunk akkor már, és mindketten szüzek voltunk, ö életem nagy szerelme és nagyon jó volt, annak ellenére h egy kicsit fájt, de a szerelmem erösebb volt mindennél:D már lassan 3éve együtt vagyunk és azóta már nagyon összeszoktunk:DD
17 évesen, egyáltalán nem fájt, jóvolt, ésmég orgazmusom is volt. de már nem vagyunk együtt. 24L

Az első csókom borzalmas volt. Ez az élmény befolyásolhatja a másodikat, más partnerrel?

Legjobb válasz: nem feltétlen bár a sexnél sokkal inkább meghatározo. szerelbol tedd akármit is (csok, sex) és biztos job lesz mint az elsõ

nem feltétlen bár a sexnél sokkal inkább meghatározo. szerelbol tedd akármit is (csok, sex) és biztos job lesz mint az elsõ
Hát..az én is így jártam..De szerintem a másodikat nem befolyásolhatja.Az elsõ csók nem mindenkinek egyforma..
Nem feltétlenül.
Szerintem egyáltalán nem befolyásolja. Mindenkivel más és más érzés csókolózni. Mindenki máshogy csinálja. Ne félj tõle hogy a második is rossz lesz. Élvezd inkább a csókot a szerelmeddel és ne parázz.
Nekem tegnap volt és nem szerettem a srácot és mikor abbahagytuk tökre megbántam és mondtam a fiúnak hogy menjen el.De ma meg már olyan érzésem volt hogy nagyon szívesen csinálnám megint, csak más valakivel.
Az életemben elsõ csókom nekem se volt ám jó, sõt, a srác is szörnyen csókolt, ezt így picit több tapasztalattal már kijelenthetem, de nem vette el a kedvem semmitõl. talán még jó is, mert így nem kell csókmesternek lennie a fiúnak ahhoz, hogy nagyon tetsszen, ahogy csinálja. elég, ha jobb, mint az elsõ volt. :P

A hajam barna és az elsõ tincs szõke. már nõ le de igy borzalmas. Van valami amitõl gyorsabban nõ le?

Legjobb válasz: Nincs... a hajnövekedés genetika. Fesd be barnára és kész.

Nincs... a hajnövekedés genetika. Fesd be barnára és kész.

Nem rég voltam fodrásznál, göndör hajam van, de a fodrász beszárította szép egyenesre. De az első mosás után borzalmas lett a frizurám, otthon nem tudtam egyenesre szárítani, pedig vettem körkefét. Mit tegyek?

Nem szeretném vasalni a hajamat, mert hallottam, hogy nagyon káros.

Legjobb válasz: Hajvasalo es fekete taft:) vagy fodrasznal keratinos hajegyeneaites. En is szenvedek ezzel, csak azzal a kulonbseggel ha gondoritem kiegyenesedik, ha vasalom gondorodik:)

Hajvasalo es fekete taft:) vagy fodrasznal keratinos hajegyeneaites. En is szenvedek ezzel, csak azzal a kulonbseggel ha gondoritem kiegyenesedik, ha vasalom gondorodik:)
Megsúgom kedves kérdezõ, hogy a rendszeres hosszan tartó hajszárítózás ugyanolyan káros, ha nem véded megfelelõen a hajad. Hajvasalást is nyugodtan kipróbálhatod, ha veszel hajhõvédõt amivel vasalás elõtt lekezeled a hajad. Az az igazság, hogy ha hajszárítás elõtt (fõleg mikor hosszan tartó beszárításról van szó)sem kezeled a hajad hõvédõvel, akkor az ugyanolyan káros mintha védõ nélkül hajat vasalnál.
kérdezd meg a fodrászt, hogy mi a frásznak szárította egyenesre, göndör hajjal nem tud kezdeni?

22F leszek, holnap lesz az első randim életemben egy 17 évessel. Bár van pasija, szal valójában ez álrandi amit kierőszakoltam, de mégis borzalmasan izgulok. Milyen témákat lehet felhozni? Plz. Help.

Legjobb válasz: Nem állrandi, ha eljött! Kérdezd a barátnõirõl, a suliról, a hobbijáról és figyelj rá. figyeld, hogy mirõl beszél és helyeselj! Az fontos. Magadról is beszélhetsz, de csak pozitív dolgokról. És dumálj Te is. Gyereket a hasába humorosan és bejössz neki!

Nem állrandi, ha eljött! Kérdezd a barátnõirõl, a suliról, a hobbijáról és figyelj rá. figyeld, hogy mirõl beszél és helyeselj! Az fontos. Magadról is beszélhetsz, de csak pozitív dolgokról. És dumálj Te is. Gyereket a hasába humorosan és bejössz neki!
1. Hogy van a pasid? Nem bánja, hogy mindjárt megcsalod? 2. Ne haragudj, de egy hülye [email protected] vagyok, aki foglalt csajra hajt (aki még benne is van a buliban). 3. Úristen, bukj le, ott a pasid! Ja, mégsem...
Semmilyen temakat..nem fog eszedbe jutni semmi.Olyan helyre vidd ahol nem lehet beszelni pl diszko(hangos zene).Kis tanc, kis tapi, nezz a szemebe, mosolyogj es smarold le.Ne varj vele sokaig mert elszurod
A kérdező hozzászólása: Nem fel akarom szedni, az nekem túl nehéz lenne még. Nekem egyenlõre az is problémát jelent hogy kinyögjek egy félig meddig értelmes mondatot egy lány elõtt. Tudom hogy ez gáz... ezért tartok itt.
Miért nem tudod magadat adni??? Azt hozd fel amit szeretnél.

Mi volt a Lost. Című sorozat vége? Mert állítólag igen borzalmas volt a lezárás és én csak az első 3évadot láttam, a szökés jobban lekötött:D Szóval érdemes 45Gb-ot rááldozni hogy letöltsem Lost-ot?

Legjobb válasz: Ha lelövöm a végét, attól még érdekelni fog? :) (Spoiler.) Kiderült, hogy mindenki meghalt. A purgatóriumban voltak. Nyehehehe. :D

Ha lelövöm a végét, attól még érdekelni fog? :) (Spoiler.) Kiderült, hogy mindenki meghalt. A purgatóriumban voltak. Nyehehehe. :D
Pusztán a vége miatt nem ajánlanám.Viszont a sorozat maga ritka gyöngyszem a mûfajban, szóval mindenképpen érdemes. Nekem az a véleményem, hogy annyira nagy elvárást generáltak a végére, hogy annak már képtelenség volt megfelelni.De méltó és értelmes lezárása volt a sorozatnak. Nem is írom le, mi volt a vége, nem sok értelme lenne, nézd meg és szórakozz jól.....:)

Milyen volt az első csók? Jó, vagy borzalmas?

Neked hogy siker?lt az els?? Elszúrtad? Vagy élvezted?

Legjobb válasz: A lány kezdeményezett, akkor csókoltam elõször. Nagyon kellemes volt, csak jó emlékek vannak róla.

A lány kezdeményezett, akkor csókoltam elõször. Nagyon kellemes volt, csak jó emlékek vannak róla.
Nekem nagyon jó volt az elsõ csókom, akkor egész este csak csókolóztam a bartáommal. :)
Egy fajilagosan hiperpigmentált emberekkel tele villamoson történt, ottvolt még +ba a srácnak az öccse is... már ez is elég shit volt, hát még amit csinált. Megutáltatta velem. Borzalmas volt.
Nekem elég furcsa élmény volt, és utána rémálmom is volt. Teljesen másnak képzeltem. Ráadásul a csaj cigizett is meg kávézott. Életem egyik legrosszabb csókja volt.
Szegény barátod! A csaj egy szemétláda, nem érdemli meg, hogy a barátod ezután foglalkozzon vele.Senki nem születik profinakés igen a fogak összekoccanása elõfordul, meg a túl sok nyál is, de ez gyakorlással javítható és mindenki kitapasztalja, hogy neki hogy jó, lesz egy saját technikája. Az elsõ csókom alatt annyira izgultam, hogy így utólag azt mondom jó volt, de igazából csak az izgalomra emlékszem és hogy nagyon más világ volt, egy teljesen új élmény.
háát én elég béna voltam, nekem is összekoccantak a fogaim a fiuéval(pofont azért szerencsére nem kaptam...:D) de igazából ettõl függetlenül nagyon jó élményként maradt meg:)
Elõször majdnem patak partján feküdve csókolóztam elõször, de látta a barátom h még félek ettõl, úgyhogy egy nyugisabb helyre, a szobájába vitt :P De csak jó emlékeim vannak róla.
A kérdező hozzászólása: Nagyszerû! Úgy látom mindenkinek sikerûlt... Mert az eggyik barátom ma elszúrta és totál kiborúlt... Összeverte a fogait a lány fogával, aztán kapott ezért egy jó nagy pofont valamint az "Iszonyat looser vagy!" jelzõt is a magáénak tudhatja... Legalább megpróbálta.
Hát én fostam az elején:) de mindenki mondta h nem kell mert jön magától. és jött is:D De sztem kicsit segített az is h ittunk.
Jó volt, bár kicsit paráztam. Egy idõ után az ember úgyis kitapasztalja. Nekem még soha sem mondták, hogy rosszul csinálom, sõt épp ellenkezõleg...:) 18//F
Én nagyon féltem tõle de végül irtó jó volt :D Szerintem nem szúrtam el, fõleg h. a barátom is kezdõ volt...de ennek már 1 éve :D
A kérdező hozzászólása: 23: 25! Én is nagyon sajnálom õt! :( Azóta is nagyon szomorú és csalódott, teljesen kiábrándúlt a lányokból, 16 éves mint én. Én se csókolóztam, de ez nekem is betett! :P Ezek után?? Hát ha ilyen borzalmas dolog... Amúgy én azt vártam vólna a lánytól, aki elvileg szerette õt hogy segít neki és megmutatja a csók fortéjokat! Így lett vólna korrekt!

Miért fájt nekem ennyire? Tegnap volt az első inszemem, amit más meg sem érez, én meg utána 2 órán át borzalmasan szenvedtem, s a végén már bevettem egy görcsoldót.

Igaz nekem a menzi is rendesen fájni szokott, a HSG alatt meg el?ször elájultam, aztán meg ordítottam a fájdalomtól. (A szülés lehet hasonló.)De az inszem állítólag nem olyan borzalmas. Hát nekem az volt :(

Legjobb válasz: Szia! Remélem már jobban vagy. Én már túl vagyok egy inszemen,sajna sikertelenül,de most már a 2.lesz jövõ héten. Nekem egyáltalán nem fájt,picit kellemetlen volt,utána inkább napokig puffadtam,és húzó érzés volt az alhasamban. Viszont inszem elõtt,a tüszõrepesztõ után egész éjjel görcsöltem,akkor volt ovulációm,ez tuti,amúgy is megéreztem mindig,na de most azt hittem a falat lekaparom,de tényleg! Nem lehet,hogy mostanra repedtek meg a tüszõid,és azt érezted? mert akkor viszont nagyon jó idõben sikerült elcsípni az inszemet:) én szorítok nagyon,üdv. Eszti

Szia! Remélem már jobban vagy. Én már túl vagyok egy inszemen, sajna sikertelenül, de most már a 2.lesz jövõ héten. Nekem egyáltalán nem fájt, picit kellemetlen volt, utána inkább napokig puffadtam, és húzó érzés volt az alhasamban. Viszont inszem elõtt, a tüszõrepesztõ után egész éjjel görcsöltem, akkor volt ovulációm, ez tuti, amúgy is megéreztem mindig, na de most azt hittem a falat lekaparom, de tényleg! Nem lehet, hogy mostanra repedtek meg a tüszõid, és azt érezted? mert akkor viszont nagyon jó idõben sikerült elcsípni az inszemet:) én szorítok nagyon, üdv. Eszti
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál. Már jól vagyok. Csak érdekelt, hogy miért kell nekem duplán megszenvedni mindent. Épp elég lenne a lelki teher ami van rajtunk. Sok sikert az inszemhez!
Szia! Most olvastam ezt, mi lett végül az eset vége? Nekem a 3-ik inszemnél volt ilyen. Mikor jöttem haza a kórházból már akkor el kezdett görcsölni a hasam és ez meg is maradt másnapig. Lázam is volt! Engem is érdekel mi lehetet az oka. Eddig ilyen nem volt. az elsõ pik-pak megvolt a második zárt mélyszájjal és ez volt a harmadik tiszta szenvedéses. Ha vkinek van ötlete írjon nyuggodtan priviben. köszi

Nem sokára itt az életem első randija azzal a lánnyal, akit szeretek, de borzalmasan izgulok, mit csináljak?

Relatíve régen találkoztunk, és felajánlottam neki hogy menjünk, és nyaljunk el valamit(rossz, aki rosszra gondol!), ő belement, sőt, majdnem konkrét napot, és időpontot mondott. De mivel régen találkoztunk nem tudom hogyan nézzek ki, nem tudom hogy miről beszéljünk, és a kínos csöndtől is félek. Aki tud, és értelmeset, legyen szíves ossza meg velem!

Legjobb válasz: verd ki.

verd ki.
Legyél önmagad, mint kinézetben, mind viselkedésben. Ne játszd meg magad, kiábrándítóbb, ha késõbb derül ki. Szerintem nincs olyan, hogy kínos csend :) De beszélgessetek arról, hogy ki mit szeret, mik a céljaitok, vágyaitok, álmaitok. Háziállatok, utazás, filmek, könyvek, tudományok, érdekességek, mûvészetek. Kérd meg, hogy mesélje el, hogy mi történt vele, amíg nem találkoztatok.:)
a leírtak alapján õ ugyanúgy akarja, amennyire te. tehát az érdeklõdési szintje azonos. ezek alapján meg nincs mitõl tartanod. ha olyan izmos vagy, mint én, akkor rövid gatya, atléta, napszemüveg, kánikula van. had gyönyörködjön a szép izmos vállakban.
Csak add magad. Ne próbálj meg más lenni mint amilyen vagy, se külsõben, se belsõben. Hiába készülnél témákkal, nagy dumákkal, a helyzet alakítja majd a dolgokat. A csendtõl se félj, mert sokszor nagyon sokatmondó lehet. Elõtte izgulni meg kimondottan jó, hiszen vele majd lenyugodhatsz. Így is szokott lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!