Találatok a következő kifejezésre: Az első beszedtem az utolsó (4 db)

22 éves leszek, okt. vége óta nem szedek tabit. beszedtem a Norcolutokat és holnap veszem be az utolsó fél Clostilbegytet. szerintetek már az első kúra hatásos lehet, végülis nem a próbálkozások miatt kaptam?

illetve a Norcolut után már rendesen meg fog jönni? beállítja a mensimet? nektek mi a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Nekem már az elsõ kúra után lerövidült a ciklus, és azóta is így van (28-33), és van peteérésem is, csak túl késõn. A norcolut az mire való?

Nekem már az elsõ kúra után lerövidült a ciklus, és azóta is így van (28-33), és van peteérésem is, csak túl késõn. A norcolut az mire való?
A kérdező hozzászólása: a Norcolut az meghozza a mensit, mert kimaradt a tabi abbahagyása után 2 hónappal.
Szia!Bocsi nem válaszolni akarok, csak azt szeretném kérdezni hogy nem lenne- e kedved levelezni.Én is 22 leszek szintén babát szeretnénk már szept 25-én abbahagytam a fogi gátlót és megjött azóta kétszer de dec 21-óta semmi és a teszt (febr 2.-án csináltam)negatív.Szóval ha akarsz levelezni vagy msnezni akkor írj a privimre.Pusy:Mónika
Nyugi még nem késik semmi. Meg fog jönni, pláne ha fáj a hasad.
ne aggodj. csak a tabi egy kicsit megbolygatta a szervezeted. a premenstruacios szindroma miatt faj a hasad, teljesen normalis (nekem mindig faj mielott megjon). Es ha egy kicsit tobb a feher folyasod amiat sem kell aggodni. megfog jonni csak par nap kerdese.
Az elsõ 3 hónapban ez teljesen normális, meg fog jönni, ne aggódj! Nekem a 6. napon jött meg anno, amikor elkezdtem szedni, azóta szépen beállt a 4. napra!
igen, semmi ok aggodalomra. nekem altalaban az otodik napon jon meg, de olyan is volt, hogy a hetediken- eletem leghosszabb 2 napja.
A kérdező hozzászólása: Már minden megoldódott, köszön mindenkinek a nyugtató szavakat(bocsi, hogy csak most)!

Ha beszedtem ez első levelet de az utolsó héten más gyógyszert is szedtem a szünetben mennyire biztonságos az együttlét?

A tájékoztatóra nem volt írva h a fogamzásgátlót befolyásolná de azt sem írták oda h antibiotikum. Felfázásra szedem és nagyon er?s. Mellette mindig pontosan beszedtem a fogamzásgátlót (Lindynette 20).

Legjobb válasz: Normál esetben a szünetben is véd a tabi, tehát nem kell más védekezési dszer, de ha antibiotikumot szedsz akkor nem árt ha kiveszi mielõtt elmegy. Azt kéne kideríteni, hogy mit szedsz.

Normál esetben a szünetben is véd a tabi, tehát nem kell más védekezési dszer, de ha antibiotikumot szedsz akkor nem árt ha kiveszi mielõtt elmegy. Azt kéne kideríteni, hogy mit szedsz.
A kérdező hozzászólása: Ciprun-t kellett szednem. Ez többek között felfázásra van.
A kérdező hozzászólása: Ó és köszi a választ! :)

Az első levelet beszedtem az utolsó tablettát múlt hét hétfőn vettem be, akkor most mikor kell az új csomagot elkezdenem?

ugye úgy van hogy 7 napot kell várni és a 8adikon kell beszedni...akkor most a kedd vagy a szerda a 8.nap?

Legjobb válasz: Ha kiszámolod, akkor kedd a 8. nap, tehát kedden kell elkezdened ismét szedni és ezentúl mindig keddre fog esni a többi levél beszedésének a kezdete is.

Ha kiszámolod, akkor kedd a 8. nap, tehát kedden kell elkezdened ismét szedni és ezentúl mindig keddre fog esni a többi levél beszedésének a kezdete is.
Szia! Mindig ugyanazon a napon kell elkezdened. Tehát most Jegyezd meg, h neked mindig KEDD-en kell kezdened az új levelet :-)
Szerintem ezt nem tõlünk kellene megkérdezni , hanem a nõdokidtól!!!
A kérdező hozzászólása: ksözi:D:Dkomolyan, számoltam , számoltam és mondom ezt nem hiszem el hogy nem tudom kiszámolnixD köszi szépen:D:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!