Találatok a következő kifejezésre: Az első a mestruációt (3 db)

Az első aktus a mestruációt befolyásolja, és általában mennyi időre?

Baratnommel szeretkeztunk elso aktus megvolt es meg utana par nap utan meg meg aktus , es elvileg meg kellett volna jonnie a mensienek de nem jott meg es akkor mennyit keshet a szeretkezes miatt?

Legjobb válasz: Elöször is ha védekeztetek nem kell aggódni.Ha nem akkor lehetséges hogy terhes,de késhet ha elsö szeretkezés volt neki .Vegyetek terhességi tesztet az biztosabbat tud mutatni.

Elöször is ha védekeztetek nem kell aggódni.Ha nem akkor lehetséges hogy terhes, de késhet ha elsö szeretkezés volt neki .Vegyetek terhességi tesztet az biztosabbat tud mutatni.

Az normális, ha az első együttlét után gyengébb a mestruációm, mint eddig?

Gondolom, köze van ennek ahhoz,hogy ahogy elvesztettem a szüzességem, véreztem. Lehet, hogy eért nem olyan er?s?

Legjobb válasz: Az elsõ szeretkezésnél mindenféle hormon szabadul fel a szervezetedban, ez bafolyásolhatja menszit, hamarabb jön meg vagy késõbb, kevesebb vagy több lesz, ez mindenkinél más, teljesen normális, valamint te is változol és ezáltal a menszid is.

Az elsõ szeretkezésnél mindenféle hormon szabadul fel a szervezetedban, ez bafolyásolhatja menszit, hamarabb jön meg vagy késõbb, kevesebb vagy több lesz, ez mindenkinél más, teljesen normális, valamint te is változol és ezáltal a menszid is.
Elsõ szextõl hormon szabadul fel? :D (egy fiú)
A menstruációd elsõ napján.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)
Nekem azt mondta a nõgyógyászom, hogy a mensim vége felé, vagy végén vegyem be az elsõt annó, tehát 5. nap körül. Mégpedig azért, mert szokott csúnya mellékhatás lenni, aki a mensi elsõ napján veszi be, hogy pecsétel, vagy azonnal elmúlik a vérzés, ami ugye nem jó. Én januárban az 5. napon kezdtem el szedni, és így minden tökéletes volt, semmi mellékhatás, és a mensim is rendszeres.
én is ezt szedem, nemrég kezdtem. nekem azt mondta a doki h a mensi 1. napján vegyem be, de nem tudtam, mert mire hozzájutottam a gyógyszerhez, addigra megjött. így a 3. napon kezdtem, de nem volt gond, csak 2 hétig kiegészítõ védekezés kellett.
A kérdező hozzászólása: volt amikor sokat kimaradt de az idegesség leginkább az oka. de az minimális. inkább csúszni szokott.
Ja, és mostantól nem fog ingadozni, mindig ugyanazon a napon fog megjönni. Kimaradozni is szokott? Mert akkor nem túl egészséges a fogamzásgátló..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ! :) és segítséget!
De, itt csúszni fog. És onnantól "normális" lesz. Igazából beveheted a menstruációd 2-5. napján is, de akkor nem véd azonnal. Én is a menstruációm elsõ napján vettem be, meg mindenki, aki szedi. Így kell, nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: de akkor nem fog csúszni az egész egy hetet? mert furcsa hogy a nõgyógyász azt mondta akkor kezdjem el. hogy fog akkor kijönni a 21 nap? (csak mert nagyon szokott ingadozni)
Én is meg erõsitem h a menszesz elsõ napján kell be szedni és nekem az orvos is ezt mondta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!