Találatok a következő kifejezésre: Az első 4 óra alatt (4 db)

Az első gyermekem 20 óra alatt született, a második 4 óra alatt. Harmadikkal mire számíthatok? Tényleg egyre rövidebb idő alatt születnek meg a gyerekek? (első fályástól a kitolás végéig)

Legjobb válasz: Szia az hogy mindig egyre rövidebb idõ alatt születik meg a többedik gyerekek az nem mindig igaz. Lehet hogy pont annyi lesz mint a másodikkal vagy lehet rövidebb.20 órát már kétlem. Szerintem ott körül lesz mint a másodikkal ez változó. A baba méretétõl fekvésétõl stbtõl is függ.

Szia az hogy mindig egyre rövidebb idõ alatt születik meg a többedik gyerekek az nem mindig igaz. Lehet hogy pont annyi lesz mint a másodikkal vagy lehet rövidebb.20 órát már kétlem. Szerintem ott körül lesz mint a másodikkal ez változó. A baba méretétõl fekvésétõl stbtõl is függ.
Anyum elsõ szülésnél 18 órát vajúdott, másodiknál ötöt, a harmadiknál pedig kettõt. Mire betették a mentõbe, már jött a húgom buksija. Tehát nálunk egyre rövidebb lett. De szerintem ez egyénenként változó.

Az első szülésem 4 óra alatt lezajlott. Másodszorra is gyors szülésre számíthatok?

Legjobb válasz: szia!elsõ szülésem 6 óra volt a második 4 óra.sokkal gyorsabb volt bár erõsebbnek éreztem a fájásokat.1és fél év telt el a két szülés között

szia!elsõ szülésem 6 óra volt a második 4 óra.sokkal gyorsabb volt bár erõsebbnek éreztem a fájásokat.1és fél év telt el a két szülés között
Az esetek többségében ez a helyzet, pl nálam is ez volt. Másodszorra könnyebben tágul.

Egy épitkezésnél a talajvíz kiszivására 3 szivattyút állitottak be. Egyedül az első szivattyúval 3 óra alatt, msáodikkal 4 óra alatt, a harmadikkal 6 óra alatt lehet a vizez kiszivni a kérdés folytatódik?

A 3 szivattyú 0.5 órás eggyüttes munkája után a maradék vizet az els? és a harmadik szivattyúval szivják ki. Összesen mennyi id?be telik a viz kiszivása?


Három munkás mennyi idő alatt végezne el egy munkát együtt, ha az első munkás egymaga 4, a második 5 és a harmadik munkás 20 óra alatt végezné el?

Legjobb válasz: Az elsõ munkás 1 óra alatt elvégzi a munka 1/4-ét, a második az 1/5-ét a harmadik az 1/20-át. Együtt 1 óra alatt elvégzik a munkának a: 1/4 + 1/5 + 1/20 részét, vagyis: 1/4 + 1/5 + 1/20 = (5 + 4 + 1)/20 = 10/20 = 0,5 részét, vagyis a felét. 1/0,5 = 2 óra alatt végeznek a munkával, ha mind a hárman egyszerre dolgoznak

Az elsõ munkás 1 óra alatt elvégzi a munka 1/4-ét, a második az 1/5-ét a harmadik az 1/20-át. Együtt 1 óra alatt elvégzik a munkának a: 1/4 + 1/5 + 1/20 részét, vagyis: 1/4 + 1/5 + 1/20 = (5 + 4 + 1)/20 = 10/20 = 0, 5 részét, vagyis a felét. 1/0, 5 = 2 óra alatt végeznek a munkával, ha mind a hárman egyszerre dolgoznak
Magyar munkások? Mert akkor úgy kell számolni, hogy 2 munkás csak nézi, egy meg dolgozik. Úgy más lenne az eredmény...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!