Találatok a következő kifejezésre: Az első úgy estem (20 db)

Ha az ovu teszt pozítív napján hajnalban és este, és utána az elsõ negatív este vagyunk együtt, az úgy jó? Vagy a negatív napon reggel jobb lenne?

Legjobb válasz: Az a legjobb, ha akkor vagytok együtt, amikor jól esik. ezzel a "vetkõzz gyorsan, most van peteérésem" jellegû szexszel megölöd a szerelmet.

Az a legjobb, ha akkor vagytok együtt, amikor jól esik. ezzel a "vetkõzz gyorsan, most van peteérésem" jellegû szexszel megölöd a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: Azt semmiképpen sem szeretném :( De egy kisbaba az jól jönne :)
pár ótra egyáltalán en számit uyganis a spermiumok kb 23 napig elélnek még a nöben. Euzért szokták az orvosk ajánlani aa 2 naponta együttlétet. ha túl ygakran van pl napi 2 az nagyobb gond ugynais nincs ideje elég spermiumnak termelödnie. Napi 1 elég vagy két naponta egy együttlét.
Nincs ideje elég spermiumnak termelõdni? 300 millió helyett csak 150 millió lesz? A terhességhez egyetlen sperma is elég. Kedves kérdezõ, a kérdésedre válaszolva, az ovu reggelén történt szex esélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek aki szeretne babát, mielõbbi gyermekáldást kívánok!
hat, ha ott is leborotvalod, akkor ott is ugyan ugy erösödni fog.
azt mondják a tenyeren és talpon kívül bárhol lehet szõr :)
A kérdező hozzászólása: akkor kb hogy fog kinezni az arcom 1-2 ev mulva?
A szemed alatt csak akkor borotváld ha fekete. Ha fehér pihe van ott, azt ne. Nem tudom hány éves vagy, és milyen erõs a szõrzeted, de én igen szõrös vagyok, 14 évesen kezdtem borotválkozni, és ezt a borostát körülbelül olyan 19 éves korom körül tudtam megcsinálni, úgy ahogy. Olyan 25 év kellett ahhoz, hogy ilyesmi legyen mint a képeken. Ugyanis amíg nem elég sûrû, dús, és sötét színû, addig semmi nem fog belõle látszani távolról (azaz 2 méterrõl), és hülyén néz ki.

A kisfiam 3 hónapos, első babánk, nagyon anyás. A férjem nagyon nagyon próbálkozik hogy őt is megszokja a drágám, esti fürcsi az övé, vetkőztetés, esti játszás, de nála általában nyügizik. Változni fog ez idővel, hozzá is fog ragaszkodni ugye?

Legjobb válasz: Nyugi a gyerekmajd egy évig és még tovább is anyás lesz, pláne ha fiú. Az apának nem próbálkoznia kel hanem lazán venni a dolgot. Nálunk most pont fordítva van. Bár a lányom már 15 hós, most kezd apásá válni, meg nagymamizni. Ilyenkor ha ebbe a idilibe belleártom magam, kemény ellökést kapon, mert un már engem. Ez van fáj kegyetlenül, de a gyerek még nem tudja hogy fájdalmat okoz. Amúgy meg ha az apa marad kedves és jó ember a gyerekhez, akkor megfogja szeretni a gyerek. A gyerekek úgy is megérzik ki az aki gyerekbarát, és ki az aki mûvi édelgõs. Kitartás az apukának! Ha az apuka bizonytalan azért mert úgy érzi rosszúl csinál valamit ezért nyûglõdik a fia, akkor ez egy farkába harapott kígyó effektusa, mert az apa idegeskedése szítja a ynûglõdés a gyerek nyûglõdése meg az apa idegeskedését. Szoval nyugi határozott magatartás kell.

Nyugi a gyerekmajd egy évig és még tovább is anyás lesz, pláne ha fiú. Az apának nem próbálkoznia kel hanem lazán venni a dolgot. Nálunk most pont fordítva van. Bár a lányom már 15 hós, most kezd apásá válni, meg nagymamizni. Ilyenkor ha ebbe a idilibe belleártom magam, kemény ellökést kapon, mert un már engem. Ez van fáj kegyetlenül, de a gyerek még nem tudja hogy fájdalmat okoz. Amúgy meg ha az apa marad kedves és jó ember a gyerekhez, akkor megfogja szeretni a gyerek. A gyerekek úgy is megérzik ki az aki gyerekbarát, és ki az aki mûvi édelgõs. Kitartás az apukának! Ha az apuka bizonytalan azért mert úgy érzi rosszúl csinál valamit ezért nyûglõdik a fia, akkor ez egy farkába harapott kígyó effektusa, mert az apa idegeskedése szítja a ynûglõdés a gyerek nyûglõdése meg az apa idegeskedését. Szoval nyugi határozott magatartás kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, igyekszem apát én is nyugtatgatni, hogy majd lesz idõ amikor õ lesz a középpontban a mininél, de hát nagyon a lelkére veszi szegénykém.
este nyûgösebbek a gyerekek. reggel próbálkozzon.

Most kezdtem el szedni a második levelet és az előzőt mindig este 8kor szedtem be. De a második levélből az első szemet reggel 8kor, másnap pedig este fél10kor. Ebből ugye nem lehet baj?

Legjobb válasz: Dehogynem. Ha a szemeket nem pontosan, ráadásul 12 órás vagy annál nagyobb csúszásban veszed be, akkor csökkenthet a hatása és ha nem alkalmazol kiegészítõ védekezést, akkor könnyen terhes lehetsz... Illetve fel is boríthatja akár a megvonásos vérzés megjövetelének idejét is. Amitõl meg bepánikolsz, hogy miért késik, lehet hogy terhes vagy, stb. Szóval ha volt legalább 12 órás csúszás, akkor használjatok gumit legalább 1 hétig. Ha nem, akkor meg ezután pontosan szedd a szemeket, nagyjából egy idõben. Nem kell óramû pontossággal, de azért nagyjából egy idõben.

Dehogynem. Ha a szemeket nem pontosan, ráadásul 12 órás vagy annál nagyobb csúszásban veszed be, akkor csökkenthet a hatása és ha nem alkalmazol kiegészítõ védekezést, akkor könnyen terhes lehetsz... Illetve fel is boríthatja akár a megvonásos vérzés megjövetelének idejét is. Amitõl meg bepánikolsz, hogy miért késik, lehet hogy terhes vagy, stb. Szóval ha volt legalább 12 órás csúszás, akkor használjatok gumit legalább 1 hétig. Ha nem, akkor meg ezután pontosan szedd a szemeket, nagyjából egy idõben. Nem kell óramû pontossággal, de azért nagyjából egy idõben.
Ilyet ne csinálj. Igen kicsi az esélye, hogy baj legyen belõle, de a fogamzásgátlót azonos idõpontban kell mindennap bevenni (mert egyenletes hormonszint biztosítása a cél), ellenkezõ esetben _minden esetben_ csökken a hatás. A legtöbb gyógyszernél ha több mint 12 órát csúsztál (márpedig te többet csúsztál), egy hétig másmilyen módon is védekezni kell. Ennél konkrétabb információt senki sem fog tudni mondani, amíg nem tudjuk a gyógyszered nevét. A betegtájékoztatóban amúgy megtalálod a megfelelõ instrukciókat.
Bocsánat, elõzõ vagyok, az "igen kicsi az esélye" ezt még akkor írtam, amikor még nem tûnt fel, hogy 12 órán túl vetted be. A 12 óra fordulópont. Ilyenkor már feltétlenül 1 hétig más védekezési módot is alkalmaznod KELL.
A kérdező hozzászólása: de tegnap este voltunk együtt....
De ha elolvastad volna amúgy a betegtájékoztatót mielõtt elkezdtél volna gyógyszert szedni, akkor abból pontosan megkaptál volna minden információt. Ha voltatok együtt kiegészítõ védekezés nélkül, akkor sem biztos, hogy terhes leszel, csak kicsit nagyobb rá az esély, mivel csökkenhetett a gyógyszer hatása. De nem feltétlenül csökkent is. De most 1 hétig mindenképpen használjatok gumit, ha most nem lett gond, eztán se legyen.
A kérdező hozzászólása: jaj nem is 8kor hanem fél11kor vettem be a tabit! remélem nem lesz baj. nem is élvezett belém. mit gondoltok?
:) A két levél között sem szabadna változtatni az idõponton. Mindenképpen pontatlanul szedted. Tartsd magad ahhoz, hogy most egy hétig gumi. Ha nem élvezett beléd, és eddig aránylag pontosan szedted, akkor kicsi esélyed van a terhességre, de azért sajnos elõfordulhat. (Az elõváladékban is vannak spermiumok, tehát az nem jelent semmit, hogy nem élvezett el.)
Nekem ez még az elsõ baba, 15. héten, ha szûk ruha volt, a 20. hét körül meg már mindenhogy. :) 38 hetes km
Én is 170 cm vagyok(mint az elõttem válaszoló), és 62-64 kg.Az elsõ babámnál kb. a 17. héten, a 2.-nál szintén, most a 3.-nál csak kicsit elõbb, a 16. héten.Most a 18. héten vagyok, a pocakom nõtt(de nem vészes)hízni még nem híztam.
170 cm vagyok. Elsõ terhességem 64 kg-val kezdtem és a 16. héten még a rendes nadrágjaim hordtam, utána néhány héttel kezdett el nõni. Most második babám várom, 58 kg-val kezdtem és a 12 héten már kismamanadrágban mentem dolgozni, mert bár rámjöttek a nadrágjaim, annyira nyomták a hasam ülve, hogy begörcsöltem tõle. Úgyhogy fõ a kényelem, tunika alatt nem látszik a nadrág alapon, én inkább a babám érdekeit néztem. :) Most 19 hetes vagyok és már mindenki el van ájulva mekkora pocakom van.
Én 47 kilóval kezdtem a terhességem, és 25.hét tájékán tûnt fel mindenkinek hogy terhes vagyok. Terhesség végére már 67 kiló voltam, és akkora pocakom hogy alig bírtam menni!:)
Szia! Nekem most lesz az elsõ babám, már a 15. héttõl nem tudtam letagadni. Most a 20. hetet hagytam el, és már akkora a pocim, mintha 24-26. héten lennék. :) Ki tudja mekkora lesz a végére. :D
A kérdező hozzászólása: Elso babanal nalam is 16-18 hetesen, most varom a masodikat, kivancsi leszek! :)
1. gyereknél 16-18 hetesen, 2.-nál 12 hetesen.
Talán a 15-16.hét körül ugrott meg, most 21 hetes vagyok, és idegenek is észreveszik.
Kb. a 20. héten. Elõtte úgy néztem ki, mintha egy kicsit meghíztam volna. De 20 hetesen már látszott, hogy egyértelmûen baba van a pocakban :)
171cm vagyok, terhesség elõtt 80kiló, de csak pocakkal.Terhesség 3.hónapjáig lettem 77kiló de a hasam meg kismamás lett nagyon hamar.Most vagyok 18hetes és még mindig csak 77, 5vagyok.

Vállalnál úgy második babát, hogy az elsővel is reggeltől estig csak te vagy mindenre, nagyrészt hétvégén is?

Legjobb válasz: Én igen, vállaltam. 21 hónap különbség van a két fiam közt. Nagyon nem könnyû és ha a magam érdekeit nézzük, biztosan nem vállaltam volna ilyen hamar. De a gyerekek miatt igen. Testvért akartunk és kis korkülönbséget. Hát az elsõ 1 év nagyon kemény, de aztán már könnyebb.

szia! igen, vállaltam, bár nem tervezett másodikról volt szó. 15 hónap a korkülönbség a fiam és a huga között, most lesz a kicsi másfél éves. nem volt könnyû fõleg az elején, de aztán kialakult a napi rutin és ment minden hármasban. apa hétvégén is sokat dolgozik, estig többnyire nem látjuk. az elsõ két hétben anyósomék segítettek annyit, hogy a nagyobbat elvitték sétálni délelõtt, amíg én a szopival kinlódtam a kicsivel (nem akart beindulni a tej). ma már nagyon cukik együtt. nem bántam meg. jól jöhet az elején, ha az ember legalább kaját tud rendelni és le kell tenni bizonyos igényekrõl is (mint a makulátlan tisztaság, a kicsik saját ágyban altatása -mindegy hogy csak aludjunk :) szóval kellenek trükkök...
Én igen, vállaltam. 21 hónap különbség van a két fiam közt. Nagyon nem könnyû és ha a magam érdekeit nézzük, biztosan nem vállaltam volna ilyen hamar. De a gyerekek miatt igen. Testvért akartunk és kis korkülönbséget. Hát az elsõ 1 év nagyon kemény, de aztán már könnyebb.
Igen, vállaltam, kevesebb mint 2 év különbség. Férjem este jön haza, más segítségem nincs. Sõt, tervezünk 3. babát is, szintén kis különbséggel. Itt a házban már ketten is megkérdezték a múlt héten, hogy apuka is van, mert õt sose látják? Ez van. Pedig annyira nem is vészes, 6 körül ér haza.
Tiszteletem Mindenkinek! Úgy látszik én vagyok az egyedüli aki nemet mond (persze, csak ha jól értem, hogy mindent, de mindent csak Te és Apa nem) Tudom magamról, hogy nem bírnám. Az én férjem vidéken dolgozik, sokszor csak hétvégén jár haza - de ha otthon van, akkor igenis levesz a vállamról. Itt arra gondolok, hogy lemegy a játszóra a gyerekkel, sétálnak, játszanak, fürdet... Ha ezt nem tenné, akkor nem vállaltam volna a másodikat. (4 év van köztük és a nagyobbik kislány, így nem annyira gáz...)
Kisfiam 22 hónapos lesz mire megszületik az öcsikéje :) )) bevallom, rettentõen félek, mert kisfiam elég nehéz korszakát éli, sok a hiszti, türelmetlen, mindent azonnal akar, elkezdõdött nála a mindenre a NEM a válasz korszaka. Férjemnél kiszámíthatatlan, h mikor jön haza, sokat dolgozik. Nem tudom h mi vár ránk, de mi akartuk, várjuk a picit. Én abban bízom, h kisfiam amúgy segítõkész, imádja a gyerekeket, állandóan bújik hozzájuk, és reménykedem, h ha itthon leszünk, akkor is inkább segíteni fog.
A kérdező hozzászólása: Le a kalappal elõttetek! Nálunk este 8 körül ér haza Apa. 16 hónapos kislányom. Gyáva vagyok bevállalni a kistesót:(
Mi így vállaltuk a másodikat. Egyenlõre még a pociban van a kisebbik, majd meglátjuk milyen lesz. Biztos kemény, de mindenképp szerettünk volna testvért.
A z elsõ fiú, másfél éves. A másodikról még nem tudjuk, csak hat hetes lehetek. Igazából orvosnál sem voltunk eddig, lehet hogy ikrek. :-)
A kérdező hozzászólása: Mi is szeretnénk...Mekkora lesz a korkülönbség? És az elsõ kisfiú vagy lány? És a2.?:)
Kis korkülönbséggel nem vállalnám(amúgy sem vagyok a híve), meg hát én a saját fiamból indulok ki...

Pénteken este olyan 8körül jött meg a mensim és szombaton délben 12kor vettem be az első tabit! Ez még a mensi első napjának számít ugye? Most szedek először tablettát. Tri-regolt szedek

Legjobb válasz: Gondolom szombaton úgyse volt sok. Mi vvan ha alszol és észre sem veszed, sztem nem gáz. Amugy ellehet kedzeni szedni a gyógyszereket, a menzesz közben is ( 2-5. nap) , csak akkor máskortól véd. nNEm tudom melyik érdekelt, az nem baj h másnap kezted....ha azt nézzük.

Gondolom szombaton úgyse volt sok. Mi vvan ha alszol és észre sem veszed, sztem nem gáz. Amugy ellehet kedzeni szedni a gyógyszereket, a menzesz közben is ( 2-5. nap) , csak akkor máskortól véd. nNEm tudom melyik érdekelt, az nem baj h másnap kezted....ha azt nézzük.
vagyis péntek este nem lehetett sok.

7napos szünet után az első nap véletlen kettőt vettem be este. Reggel hánytam, ugye védett vagyok?

Írja a tájékoztató,hogy ha véletlen többet veszünk be előfordulhat hányás.Tudom hogy 4 órán belül felszívódik,én csak amiatt aggódom,hogy az első nap vettem be kettőt. persze így eggyel kevesebb tablettám van már ebben a csomagban.Van egy kifejezetten erre félrerakott pótcsomagom,abból vegyem majd ki utolsó nap a 21.szemet?

Legjobb válasz: már ne is haragudj, de hogy lehet 2-t bevenni? elfelejtetted h az elõbb már bevetted?XDDDDDD

már ne is haragudj, de hogy lehet 2-t bevenni? elfelejtetted h az elõbb már bevetted?XDDDDDD

5+2 vagyok. Tegnap este mikor lefeküdtem egyszerűen ki kellett futnom hányni. A tüneteknek nem a 6. héten kell kezdődniük? Ha a hasam nem fáj nem azt jelenti ugye h nem nől a méhem? Bocsi ha hülye kérdések, első baba!

Legjobb válasz: Nem. A tünetek teljesen változók, van akinek végig semmi, van, aki végighányja, én speciel 12 hetes vagyok és hányingerem volt néha, hányás sosem. Nekem 5+2 hetesen még nem fájt a hasam, utána változóan, néha szúrkált, 10 hetesen fájdogált és azóta sem. Bízz benne, hogy minden rendben van!!

Nem. A tünetek teljesen változók, van akinek végig semmi, van, aki végighányja, én speciel 12 hetes vagyok és hányingerem volt néha, hányás sosem. Nekem 5+2 hetesen még nem fájt a hasam, utána változóan, néha szúrkált, 10 hetesen fájdogált és azóta sem. Bízz benne, hogy minden rendben van!!
A kérdező hozzászólása: oké bízok!! köszönöm szépen!! :)
Ha a hasad nem fáj, nem azt jelenti, hogy nem nõ a méhed (ha fáj, az sem azt jelenti hogy nõ a méhed, hanem hogy nyúlnak az izmok és a szalagok). Ha nem fáj, az azt jelenti, hogy elég lazák az izmaid, nyugodt tempóban tud növekedni majd a baba. Az, hogy mikor kezdõdnek a rosszul létek mindenkinél teljesen más, én pl nem hánytam és csak egyetlen egyszer forgott velem az egész szoba reggel te egy kocka csoki megoldotta és azóta se volt semmi bajom. Egy ismerõsöm viszont végighányta az egész terhességét kivéve az utolsó 3 hónapot. Gratulálok a babához és remélem hamar átvészeled a kellemetlen idõszakot! Szép baba várást! 14 h km
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon kedves vagy megnyugodtam :) és én is gratulálok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!