Találatok a következő kifejezésre: Az első úgy (847 db)

Még soha nem randiztam! Ma lesz az első! Úgy félek xD. Mit tegyek?

Annyira izgulok hogy majd kiugrik a szívem. Az baj ha látni fogja rajtam hogy izgulok?? Meg mi van ha meg akar csókolni?? Csak mert még sosem csókolóztam...

Legjobb válasz: jaj egész végig csak sétáltunk és egymásról meséltünk de olyan jól éreztem magam és szerintem õ is... :D azért mikor hazakísért volt egy kis szájrapuszi ( õ adta) de több nem volt... se nyelves csók se semmi csak egy kis puszi :D:D:D:D

A kérdező hozzászólása: jaj egész végig csak sétáltunk és egymásról meséltünk de olyan jól éreztem magam és szerintem õ is... :D azért mikor hazakísért volt egy kis szájrapuszi ( õ adta) de több nem volt... se nyelves csók se semmi csak egy kis puszi :D:D:D:D
Szia! Szerintem ne izgulj, jó oké, egy kis izgulás normális, biztos õ is fog, de ne vidd túlzásba! Az 1. randin szerintem még ne csókolózz, ez legyen csak az ismerkedés napja! A 2. randin már lehet, ha úgy érzed! A csókolózás jön magától, senki sem tud rögtön :)
Jajj, ne aggódj mááár :-) Tök jó lesz, az elsõ randik a legjobbak! Iszonyat jó rájuk visszagondolni :-) Õ is izgul, lehet még jobban is mint te :-) A barátom is mondta, hogy eléggé izgult, hogy jó legyen az elsõ találkánk :-P És azóta együtt vagyunk.Amúgy én is vele csókolóztam elõször, 17 évesen :-P Hova mentek randizni?Séta lesz vagy valami más? :-) 18/L
Én 13 évesen randiztam elõször, rettentõen izgultam, nemvolt csókse, az izgulásom miatt semmi se jutott az eszembe és a szám is folyton kiszáradt. Azóta votl több randim is és tapasztalat, csinálj oylat amivel levezeted a feszültséged. Levegõzz mélyeket stb. Legyél kedves vele az elsõ pillanattól és mosolyogj sokat..:D ÉS ne vedd véresen komolynak a randit, álj úgy hozzá h lesz ami lesz. Ha jólsikerül akkor lesz mégtöbb randi vele, HA nem sikerül jól, lezs mgé randid sok más fiúval. És ne okold magad, mert azzal elveszed az önbizalmad a következõktõl. Sok szerencsét:)
én 14 évesen randiztam elõször, nemkell izgulni, add magad és menni fog minden magától. csók szerintem korai az elsõ randin. ha tetszik beszéljetek meg következõ talit, és két puszi az okés. sok sikert! f/21
Igyál meg egy felest. Nem kettõt nem hármat, csak egyet. , , Meg mi van ha meg akar csókolni?? " Hmmmmm..... Nehéz. Szerintem csókolj vissza :) Próbáld meg lenyugtatni az idegeidet valami zenével, aztán had menjen.
Arra gondolj, hogy ha randizik veled, akkor már biztos, hogy tetszel neki, és úgy fog odajönni, hogy jót akar, és õ is tetszeni szeretne. Tényleg próbálj meg elõtte lazítani, mosolyogjál rá (nagyon szeretik a fiúk), de ne kényszeredetten - és beszélj is, de õt is hagyd beszélni. Ha pár pillanatig csönd van, az a se gond. Az sebaj, ha látja rajtad, hogy izgulsz: lehet, hogy még hízelegni is fog ez neki. Ne mondjál szándékosan rosszat magadról, az nem jó semmire. Persze, ha konkrétan rákérdez valamire, azt megmondhatod. Persze, hogy õ is izgulni fog :-) - ugyanazért, amiért te. Ez is jó dolog: látszik, hogy nem vagy közömbös neki. Ha meg akar csókolni, érezni fogod, hogy ez jó-e neked: ha igen, akkor csókold vissza óvatosan te is. Nem kell nagyon profinak tûnni, ne félj. Elég, ha egy kicsit utánzod õt ilyenkor. De ha ez túl sok neked, fordítsd kicsit el a fejed, hogy csak az arcodat csókolja. A randi végén, mikor búcsúztok, nyugodtan adhatsz neki 2 puszit. Akkor, ha tetszett, és még találkozni szeretnél vele - de ez nem kötelezõ. Várhat is egy kicsit még.
A kérdező hozzászólása: igen sétálni megyünk... ezt gondoltuk a legjobbnak =)
Gondolom már késõn írok. Nekem is mostanában volt elsõ randim 16 évesen. Nagyon csodálkoztam de nem izgultam. Úgy voltam vele, hogy nembaj ha a lány izgul. Meg bármit is csinál, én elsõre beleszerettem. :D Reméljük jó lesz a folytatás és mindjárt 2. randi. :D Nálatok mi volt? Mesélj!:D 16/f
:-DDD Éééés?Lesz legközelebbi találka?:-D
Aranyosak vagytok mindketten :-) Írd majd meg a következõt is!
A kérdező hozzászólása: igen lesz következõ találka is meg reggelente együtt megyünk suliba... igaz nem ugyanabba a suliba járunk de egyfele van :D:D

Mikor lesz az első? Ugye nincs baj?

már sz?rösödök ott lent és már a melleim is nagyobbacskák!

Legjobb válasz: jóóó... de azért ne üvölts nagybetûvel!

A kérdező hozzászólása: jóóó... de azért ne üvölts nagybetûvel!
NEKEM SOHA NEM VOLT SEMMILYEN FOLYÁSOM, ÉS 12 ÉVESEN CSAKÚGY MEGJÖTT. DE BNÕMNEK PL 15 ÉVESEN JÖTT MEG. BÁR NEMTOM, VOLT-E FOLYÁSA. DE EZT AMÚGY NEM LEHET SE KISZÁMÍTANI, SE BEFOLYÁSOLNI. MAJD MEGJÖN, HA ELJÖN AZ IDEJE, NE FOGLALKOZZ EZZEL. ÖRÜLJH, H MÉG NINCS MEG! ÉN ÖRÜLNÉK...
még soká
12 évesen még semmirõl nem vagy le maradva. Nekem 14 évesen jött meg. Van akinek még késöbb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! csak az a baj hogy már 1, 5 éve van fehérfolyásom... elméletileg már lassan jönnie kéne!
a mensi 2 évvel a mellnövekedés és a folyás után jön.. Ne aggódj nekem 16 évesen jött meg elõször... semmi gond

Ha az első szülésnél fájásgyenge voltam, a másodiknál nem biztos, hogy az leszek, ugye?

Az el?s szülséem pár redzseres fájás után magzatvízszivárgással indult, majd nehezen tágultam, oxi, és 17 óra vajúdás után tudtam csak a lányom megszülni.

Legjobb válasz: Nekem a 2. szülésem fele annyi ideig sem tartott mint az elsõ. Igaz intenzívebben fájt ezen rövid idõ alatt, de legalább 2 óra alatt megvoltam vele. Nyugalom általában a 2. gyorsabb, de nyilván nem garancia. Az viszont biztos, hogy bent nem marad és bármennyire is fáj érezni fogod, hogy megérte amikor megpillantod! Könnyû gyors szülést! (egyébként az elsõnél a végére nálam is fájásgyengeség alakult ki, de errõl a papírokból értesültem, mert ugye fájni ugyan úgy fájt így nem tudtam, hogy nem jól...és hát nagyon szét voltam csúszva nem uraltam a helyzetet. A 2.at indították így nem tudom mi lett volna viszont sokkal inkább jelen voltam nem csak úgy sodródtam)

Nekem a 2. szülésem fele annyi ideig sem tartott mint az elsõ. Igaz intenzívebben fájt ezen rövid idõ alatt, de legalább 2 óra alatt megvoltam vele. Nyugalom általában a 2. gyorsabb, de nyilván nem garancia. Az viszont biztos, hogy bent nem marad és bármennyire is fáj érezni fogod, hogy megérte amikor megpillantod! Könnyû gyors szülést! (egyébként az elsõnél a végére nálam is fájásgyengeség alakult ki, de errõl a papírokból értesültem, mert ugye fájni ugyan úgy fájt így nem tudtam, hogy nem jól...és hát nagyon szét voltam csúszva nem uraltam a helyzetet. A 2.at indították így nem tudom mi lett volna viszont sokkal inkább jelen voltam nem csak úgy sodródtam)
SImán lehet másképp, nyugi. Mondjuk nekem a kettõ közt annyi volt a különbség, hogy az elsõnél nem is voltak fájások, a másodiknál meg tök erõsek voltak, és nem tágultam tõlük:( A barátnõmnek viszont az elsõ babánál volt, a másodiknál viszont 3 óra alatt meglett, alig értek be a kórházba:) Ilyet kívántam magamnak is másodiknak, de sajna nem jött be, most neked kívánom, hogy ilyen könnyû legyen, és drukkolok, hogy bejöjjön:D Könnyû szülést!
Az elsõnél nekem is fájásgyengeségem volt, kaptam oxit, és onnantól kezdve 2 óra múlva lett meg a lányom.A kicsi elsõ fájástól 2 perc híján 4 óra alatt.Egybõl rendszeresek voltak a fájások, ebbõl nem egészen 1 óra volt ami igazán fájt.
Nekem a másodiknál is az volt sajnos... de legalább pár óra alatt meglett, bár sztem az inkább a méhszájlazítónak volt köszönhetõ. Elsõnél EDA-val majdnem egy teljes napig kínlódtunk :S.

Sosem fog úgy szeretni, ahogyan az első barátnőjét?

ez a szerelem barátságnak indult, 2 évig voltunk nagyon jóban, de közben neki már volt egy nagy szerelme, akibe 4-5 évig volt szerelmes..egészen idáig.

Legjobb válasz: Most ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de a helyzet az, hogy az elsõ nagy szerelem mindenkiben benne marad így vagy úgy, és mivel az elsõ szerelemnél az ember még tapasztalatlan, általában mindent beled amit csak beleadhat. A következõnél már megfontoltabb, így igen, lehet, hogy ÚGY mint az elõzõ szerelmét nem fog szeretni téged. Legalábbis úgy tûnik majd. De ezzel ne törõdj, teljesen más a helyzet és nem az számít, hogy kit hogyan szeretett korábban. Te csak azzal foglalkozz, hogy téged szeret-e.

Most ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de a helyzet az, hogy az elsõ nagy szerelem mindenkiben benne marad így vagy úgy, és mivel az elsõ szerelemnél az ember még tapasztalatlan, általában mindent beled amit csak beleadhat. A következõnél már megfontoltabb, így igen, lehet, hogy ÚGY mint az elõzõ szerelmét nem fog szeretni téged. Legalábbis úgy tûnik majd. De ezzel ne törõdj, teljesen más a helyzet és nem az számít, hogy kit hogyan szeretett korábban. Te csak azzal foglalkozz, hogy téged szeret-e.
Én is egyetértek abban, hogy egy nagy szerelemnek mindig helye marad az ember szívében, viszont abszolút nem úgy, ahogy azt a másik gondolhatja. Én is jó érzéssel gondolok vissza a komolyabb kapcsolataimra, de ha úgy alakulna, már soha nem jönnék össze egyikkel sem. Azok a fejezetek lezárultak az életemben és a jelenemmel törõdök, nem hasonlítom az egykori szerelmemet a jelenlegihez, értelme sem lenne. Ezt el kell fogadni és nem rágódni, mert ha ezen kattogsz, akkor elõbb rámegy a kapcsolatotok, minthogy komolyabban elkezdõdne.
Én úgy gondolom, hogy nem szerethetünk mindenkit egyformán. Mikor az elsõ kapcsolatomnak vége lett, egy világ dõlt össze bennem. Aztán megismertem egy másik srácot, barátságnak indult de szerelem lett belõle. És õt például sokkal jobban szerettem, mint a legelsõt. Vele ugyanolyan szituban voltam, mint te most. Elmesélte nekem hogy mennyire szerelmes volt, aztán 1 hónap után én lettem az a nagy szerelem. Szerettük egymást, de én éreztem, hogy én sokkal jobban szeretem õt, mint õ engem. És igazam lett, mert az elõzõ "barátnõje" bekevert, aztán én már koránt sem voltam olyan fontos, mint az elején. Természetesen szakítás lett a vége, de nem bántam meg. Legalább tanultam az esetbõl. Én nem elriasztani akarlak, senki nem egyforma, lehet hogy ti meg nagyon boldogok lesztek együtt! :)
Abban én is biztos vagyok, hogy ha 4-5 évig szerelmes volt belé, soha nem fogja tudni kitörölni teljesen, de másba attól még lehet szerelmes, és ki tud szeretni belõle. De elfelejteni végleegesen nem lehet.. szerintem.
Csakhogy egy pozitívat is írjanak én személyes tapasztalatom, elsõ barátnõm a kapcsolatunk elején azt találta mondani nekem, hogy szeret de sosem fog tudni úgy szeretni mint az elsõ szerelmét. Na most a történet vége az lett hogy halálosan belém szeretett egy év múlva már úgy gondolta hogy az elsõ szerelme semmi sem volt hozzám képest.Szóval ezek a dolgok igen is változhatnak idõvel. :) Akármilyennek is látszik most a helyzet, te csak a jelen kapcsolattal törõdj, ne agyalj annyit, persze tudom ti lányok imádtok! :)
Én voltam nagyon hasonló szituban, a srácnak elõttem 5 évig volt egy barátnõje, el is akarta venni, de végül szakítottak, megcsalta a lány. Én nagyon beleszerettem a fiúba, olyan igazi rózsaszín ködös hónapokat voltunk együtt, aztán egyik percrõl a másikra szakított velem, majdnem belehaltam...nehéz egy ilyen hosszú és meghatározó kapcsolat után újat kezdeni, neki sem ment, de lehet nem ez volt a baj. Szerintem még lehetsz türelmes vele.

Sose fogok szeretni őt, úgy mint az elsőt?

Volt egy nagy ? az els? akivel 1 évig voltam együtt...vele vesztettem el a szüzességem is.Sok barátom volt már most is van egy akivel már jó ideje együtt vagyok és terveztük a közös jövöt stb. nagyon szeretem:$.De egyik srácot se tudtam annyira szeretni mint az els?t,nem kerestem senkibe ?t meg ilyenek...Most hogy van ez? :\

Legjobb válasz: az elsõ mindenkiben nyomot hagy. Fõleg h vele voltál elõször úgy, meg 1 év alatt azért átmentetek pár dolgon együtt. Szerintem idõ elteltével ezt fiút is úgy fogod szeretni mint az elsõt.

az elsõ mindenkiben nyomot hagy. Fõleg h vele voltál elõször úgy, meg 1 év alatt azért átmentetek pár dolgon együtt. Szerintem idõ elteltével ezt fiút is úgy fogod szeretni mint az elsõt.
Adj idõt magadnak:) Hidd el, menni fog... ne gondolj a multadra, hisz szép volt, megtörtént de vége. Élj a jelenedben és légy boldog!:) Menni fog, idõ kérdése, de menni fog. Tapasztalat!:) ;)
hát nekem a 3. barátom a nagy Õ. szóval nem feltétlenül mindig az elsõ a legnagyobb szerelem.
A kérdező hozzászólása: *Sose fogoM szeretni õt, úgy mint az elsõt?
Egy kis idõ elteltével úgyanúgy vagy még jobban fogsz tudni szeretni. Ezt most talán el se tudod képzelni, de majd ha visszanézel rájössz, hogy nem volt lehetetlen :)
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20/L
Aham.Szerintem azért biztos hogy valamilyen szintem keresed másikba a régit és ezért nemszereted annyira.Szerintem ez elfog múlni bõven van még idõd :) Amugy énis az elsõt szeretem eléggé bár lassan kezd halványodni, csak annyi hogy én fiú vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Értem!Hát köszönöm szépen!mindenkinek

Szerettél úgy valaha valakit mégegyszer, mint az első szerelmedet?

Az els? szerelmemet imádtam,teljesen oda voltam érte,rózsaszín köd meg a satöbbi.2 év után szakítottunk,mert kiderült,hogy már egy ideje megcsalt.Aztán kiderült,hogy 1 év után folyamatosan más-más n?kkel.Fiatal vagyok még,azóta nem volt kapcsolatom,augusztusban szakítottunk.Aggódom,mert bár tudom,hogy lesz valaki jobb egyszer,aki megbecsül,szeret és nem csap be,közben pedig azon t?nödöm:Lesz még valaki,akit ennyire fogok szeretni?

Legjobb válasz: Hajjaj bizony! Sõt, még jobban. Igazán háromszor voltam szerelmes életemben, az elsõ szerelem plátói volt 14 évesen, a második szerelem 5 évig tartott. Most 29 éves vagyok és úgy érzem, a férjem úgy szeretem, mint még soha senkit azelõtt. A lángoló diákszerelem ehhez képest valóban csupán "gyerekjátéknak" tûnik. Nagyon szép volt, de ezt a mostani komoly, mély szerelmet semmi másra nem cserélném. Az ember persze mindig ezt érzi egy csalódás után, hogy õ aztán soha többé senkit nem képes úgy szeretni, de az idõ nagy úr és az élet állandó változásokkal tarkított, pont ettõl olyan gyönyörû.

Igen, sõt sokkal jobban. Késõbb jöttem rá, hogy az nem is volt igazi szerelem, csak nem volt összehasonlítási alapom, azért tûnt olyan hatalmasnak. Nálad is így lesz, meglátod. Tovább kell lépni, és jön az igazi, meglátod.
Hajjaj bizony! Sõt, még jobban. Igazán háromszor voltam szerelmes életemben, az elsõ szerelem plátói volt 14 évesen, a második szerelem 5 évig tartott. Most 29 éves vagyok és úgy érzem, a férjem úgy szeretem, mint még soha senkit azelõtt. A lángoló diákszerelem ehhez képest valóban csupán "gyerekjátéknak" tûnik. Nagyon szép volt, de ezt a mostani komoly, mély szerelmet semmi másra nem cserélném. Az ember persze mindig ezt érzi egy csalódás után, hogy õ aztán soha többé senkit nem képes úgy szeretni, de az idõ nagy úr és az élet állandó változásokkal tarkított, pont ettõl olyan gyönyörû.
Igen, sõt sokkal jobban!
Annyira nem. Annál sokkal jobban. :)
Úgy? Nem. Sokkal jobban? Igen. :D Általában késõbb rájön az ember, hogy az talán nem is volt szerelem. :D
Óh, igen. IGEN!!!!! Nem csak úgy, hanem sokkal jobban. Annyira, hogy el sem tudtam képzelni, hogy lehet ennyire szeretni valakit. Nagyon-nagyon szeretem, olyan önzetlenül, amirõl még álmodni sem mertem. El sem tudtam képzelni, hogy én így fogok még egyszer szeretni valakit. Úgyhogy fel a fejjel, nem így, de sokkal jobban is tudsz majd szeretni. De ne várd, és ne tervezd el, hogy kit és mikor, ki lesz az, aki belép majd az életedbe. Egyszer váratlanul találkoztok majd, és érezni fogod, hogy itt van akire vártál! Én sem hittem benne, hogy így lesz, mégis megtörtént, és Veled is megtörténhet, csak higgy benne! 24/L
Én eddig kétszer voltam igazán szerelmes. Az elsõ szerelmemmel 16 évesen jöttem össze 20 éves voltam mikor szétmentünk. Azt hittem azelõtt hogy soha senki mást nem fogok tudni úgy szeretni mint õt, meghogy ez a szerelem sose múlik el. Hát tévedtem. Nagyon furcsak de egyik hétrõl a másikra úgy kiszerettem belõle mint a huszonegy. Mái napig nem tudom hogy miért. Aztán jött a második szerelem ami azóta is tart. És sokkal de sokkal jobban szeretem mint az elõzõt össze se lehet hasonlítani. Azt hogy ki tudja mi lesz idõvel, meghogy leszek e harmadjára még ennél is jobban szerelmes hát ki tudja.
Van akinél az ovis/kisiskolás szerelem is számít, a barátnõm ahhoz a pasihoz ment hozzá és szült most már neki 2 gyereket, akivel az ovi óta szerelmesek egymásba! Komolyan mondom. :)
16 évesen jöttem össze egy fiúval. 18 évesen szakítottunk. Szerettem akkor is nagyon. Késõbb egyéb emberkék (olyan semmitmondóak), aztán megint õ! Az elsõ! Menyasszony vagyok. Jövõre esküvõ! :) Tehát bizton állíthatom, hogy sosem szerettem jobban senkit, mint az elsõ szerelmemet! Amúgy szerintem az ovis, és kisiskolás "szerelemek" nem tatoznak ebbe a csoportba! :D
Ahogy valaki leírta...óvodában: Attila; alsóban: Alpár; felsõben: Zsolti; gimiben: Gábor, Gyuri, Balázs, Simon, Zoli; fõiskolán még mindig Zoli, majd Máté, Feri, Sanyi. De szeretni még mindig Zolit szeretem... 21/L
Igen volt...megcsalt, elhagyott egy szõke gebéért, aki 3 hónap után dobta. Most már férjnél vagyok, kisgyerekkel. Nem volt lila köd (legalábbis részemrõl), de szeretem és tisztelem. Már öregnek érzem magam a nagy lángoláshoz :) 34/N
Én mindegyiket jobban szerettem, mint az elõzõt. 23L
12:31!Akár én is írhattam volna ezt!:) Teljesen ugyan ez a mi kapcsolatunk, bár én még "csak" menyasszony vagyok!:) :) :) :) Az elsõ szerelem, az elsõ szerelem, nem lehet össze hasonlítani az utána levõkkel!Általában akkor még tini az ember, rózsaszín köd, tolerálások végtelen hegye, bohóckodás stb stb...aztán eltûnik a köd és marad a valóság hogy "ez nem is biztos hogy kellett volna"!De bizony hogy kellett!Hiába "csalódás" a vége, úgy volt szép ahogy volt, és az embernek egy szép emlék marad!Sosem lesz olyan önfeledt és bolondos és felelõtlenül jó szerelme az embernek még egyszer, mert már az ember sem lesz még egyszer tini!:) Ettõl függetlenül...a nevezzük felnõtt szerelemnek....ez sokkal mélyebb, sokkal reálisabb, már egymást segítitek, nincsenek önös érdekek, együtt építitek fel a következõ 40-50-60-100 évet!:) Jönnek az új felelõsségteljes ám mégis csodálatos dolog, megkérik a kezed/vagy megkérdez valaki kezét, esküvõtök lesz, lakást vásároltok, babát terveztek, nyaraltok stb stb... Mind a kettõnek meg van a varázsa, de egyik sem hasonlítható a másikkal össze!De én a felnõtt szerelem mellett szavazok, hiába lassabban izzott, sokkal sokkal erõsebb és mélyebb lett és ez a legfontosabb!:) 24/L
Nekem lángolásaim voltak, és 30 évesen lettem igazán szerelmes.Ekkor tudtam meg, hogy van ilyen??Boldog vagyok 6éve és imádom a párom!!!!
Igen, az elsõ szerelmemet 15 év után újra.
Naná, az elsõ pasival nem volt valami jó a szex, és ki is ábrándultam belõle. A szerelem most a legédesebb 33 évesen. (persze ehhez kellett az is, hogy ne maradjak benne egy rossz kapcsolatba, hanem továbblépjek).
Az elsõ kapcsoalt inkább csak szárnypróbálgatás, még gõze sincs az embernek hogy mûködnek a dolgok. Ennél csak sokkal jobb lesz hidd el.
Mindíg az a szerelem a legnagyobb amelyik jelenleg tart. Én oviban biztos voltam benne, hogy Bálintnál jobban senkit nem fogok szeretni. Iskolában a Petike volt a favorit... Kamaszkoromban éves szinten jöttek a plátói és nem plátói szerelmek. 16 évesen tuti biztos voltam benne, hogy megvan az a bizonyos IGAZI! Másfél évig ültem abban a rõzsaszín ködfelhõben, míg õ rendszeresen félrement... Utánna ismertem meg a férjemet. Lassan indult a kapcsolatunk, és a nagy lángolás helyett amolyan csendes izzás volt. Átéltünk egyetsmást, mégis kitartottunk egymás mellett. Húsz évesen hozzámentem. Öt éve vagyunk házasok és van egy gyönyörû kislányunk, meg még valaki, de róla még nincs sok információ...
Nekem tulajdonképpen az elsõ igazi szerelmem plátói volt, a normál elsõ igazi szerelmem az elsõ férjem, de igen, bizony hogy szeretek tõle sokkal jobban valakit: a második férjemet sokkal-sokkal jobban! Nekem Õ az igazi, igaz, nem az elsõ!
Én az elsõ párommal vagyok, szóval nincs viszonyítási alapom, de most úgy érzem senki mással nem tudom elképzelni az életemet, sõt nélküle el sem tudom képzelni...ha egy reggel csak nem lenne:-S Viszont volt egy plátói szerelmem gimi 9.-10. ben az teljesen más volt, valamiért ma is érzek valamit ha meglátom a képét pl. iwiw-en:-S Bennem van az, hogy mi lett volna ha... 21-L
Nem.
Sosem felejtettem el az elso igazi szerelmemet. Nekem nem a leges legelso volt az igazi viszont. Nalunk a problema h tul fiatalok voltunk es mas orszagba laktunk, mind a ketten tanultunk meg, es csak isi szunetekben tudtunk volna talalkozni. Mai napig is konnyes szemmel gondolok az egyutt toltott idoszakra, es kivanom h barcsak... Par eve interneten megtalalt es skypoltunk, elmondta mikor szakitott egy hosszu kapcsolata utan visszament az apujaval arra a helyre (Zamardi) ahol megismerkedtunk, es varta h hatha felbukkanok. Csak a bokkeno h en a vilag masik felere keveredtem es mar nem voltam Zamardiban. Hiaba vagyok ferjnel, van egy gyonyoru kislanyom, de ot sosem fogom elfelejteni.

Nyaralás miatt szeretném 1nappal előrébbhozni a vérzést! Így eggyel kevesebbet vettem be az első fázisból (3fázisú) mivel az első fázisú a leggyengébb! Ha megjön ugyan úgy tartsak 7napos szünit és a 8. on kezdjem a következő tabit?

Így ugyan olyan védett vagyok most ugye?ÉS ugyan olyan védett leszek a következ? hónpban is?Válaszokat köszönöm

Legjobb válasz: szerintem jól elcseszted és nem vagy védett. a háromfázios tabival nem lehet csak úgy szórakozni mint ahogy az egyfázisossal esetenként lehet. amúgy is csak úgy lehet a vérzést kitolni hogy nem hagysz szünetet vagy kevsebbet mint 7 nap attól függ mennyire van szükséged, de minden szemet be kell venni a levélbõl! csak a szünet kihagyásával/rövidítésével(semmiképpen sem a hosszabításával mert akkor csorbul a védelem) lehet variálni sehogy máshogy! én a helyedben védekeznék egész hónapban másképp is.

szerintem jól elcseszted és nem vagy védett. a háromfázios tabival nem lehet csak úgy szórakozni mint ahogy az egyfázisossal esetenként lehet. amúgy is csak úgy lehet a vérzést kitolni hogy nem hagysz szünetet vagy kevsebbet mint 7 nap attól függ mennyire van szükséged, de minden szemet be kell venni a levélbõl! csak a szünet kihagyásával/rövidítésével(semmiképpen sem a hosszabításával mert akkor csorbul a védelem) lehet variálni sehogy máshogy! én a helyedben védekeznék egész hónapban másképp is.
illetve a betegtájékoztató mire való? nem is értem hogy gondoltad hogy kihagysz gyógyszert, ha csak józan parasztival végiggondolod rájössz hogy nem fog így védeni nem véletlenül 21 szem, azért mert azt mindet be is kell venni ahhoz hogy védjen.
hát ezt jol elcseszted, de tényleg.ez nem egy szem cukor, hogy beveszem nem veszem.tudatosan zavarod össze a tested, amiböl gondod lehet, felelõtlen vagy. tabi, szüni:)
így csúsznak be a babák a tabletta mellett.
Bizony ezt jól elrontottad. Ha most volt energiád ide feljönni és megkérdezni, megtehetted volna azelõtt is h ilyen butaságot csináltál. Én is háromfázisút szedek, de elõtte ORVOS-tól kértem véleményt. A harmadik azaz az utolsó sorból kellett volna egyet, azaz az utolsót kihagynod, így hamarabb jött volna meg. És nem, nem voltál védett.
Nem voltál védett. Teherbe eshettél. A szünetet kellett volna 1 nappal rövidíteni és akkor végig védett lettél volna. Nem szabad kevesebb gyogyit bevenni vagy a szünetet hosszabbítani.
kedves elõzõ! Jó nagy hülyeséget írtál! A szünet hosszát be kell tartani minden esetben 7 nap. Mivel ez 3 fázisú (nekem orvos! mondta), az utolsó sorból kell eggyel kevesebbet bevenni! és kész
És szerinted miért van 21 szem 1 levélben? talán azért, mert úgy teljes a védelem, nem 20 szemmel!
Igen, persze 21 szemmel teljes a védelem, de nem szedés közbe kell kihagyni 1 szemet, hanem az utolsót csak. Akkor meg már védett. lol

Az elsõ szex meg volt, véreztem is meg minden, de a második is ugyan ugy fájt mint az elsõ kb. Mi lehet a baj vagy miért van miért fáj még mindig?

Legjobb válasz: Esetleg korán hatol be, túl nagy, és/vagy nem várt pár napot a második elõtt. Igy elsõ tippre. (túl kevés infót irtál!) Egyébként az is fontos lenne, hogy hány évesek vagytok

Esetleg korán hatol be, túl nagy, és/vagy nem várt pár napot a második elõtt. Igy elsõ tippre. (túl kevés infót irtál!) Egyébként az is fontos lenne, hogy hány évesek vagytok
A kérdező hozzászólása: sztem egy hónap el telt utána miután ujra csináltuk én 16éves õ 17
kevés elõjáték
lehet, hogy nem volt elég "csúszós" de egyébként embertõl függ, nekem még a harmadik is ugyanúgy fájt, lehet neked is kell egy kis idõ, hogy minden tökéletes legyen. :) lehet, hogy csak kicsit érzékenyebb vagy...
nincs éles határ h meddig fáj és mikortól nem (lehet h nem izgultál fel eléggé, vmiért nem nedvesedtetek be, vagy a testednek ennyi idõ még kevés volt h hozzászokjon) óvatosan kell csinálni és nem lesz probléma :)

Második babával vagyok terhes! Mikor kezd el nőni a hasam? Tudom hogy mindenkinél más de ugy kb? Második trimeszterbe? Vagy még az elsőbe?

Legjobb válasz: Állítólag többedik terhességnél hamarabb látszik a pocak, nekem mondjuk inkább az volt hogy ugrásszerûen nõtt tehát második baba úgy 14 hétig alig látszott (max. minimális puffadás) aztn 16 hetes koromra akkorát nõtt hogy akkora lett, mint az elsõ gyereknél 20 hetesen...és késõbb is tartotta ezt hogy egy egy hét alatt nõtt ugrásszerûen sokat. És pár héttel nagyobbnak is tûnt, a végére ez a különbség mondjuk eltünt mert nem fordult be fejvégûbe hanem faros maradt így összességében ugyanúgy 112 cm mel mentem a kórházba mint az elsõ babával.

Állítólag többedik terhességnél hamarabb látszik a pocak, nekem mondjuk inkább az volt hogy ugrásszerûen nõtt tehát második baba úgy 14 hétig alig látszott (max. minimális puffadás) aztn 16 hetes koromra akkorát nõtt hogy akkora lett, mint az elsõ gyereknél 20 hetesen...és késõbb is tartotta ezt hogy egy egy hét alatt nõtt ugrásszerûen sokat. És pár héttel nagyobbnak is tûnt, a végére ez a különbség mondjuk eltünt mert nem fordult be fejvégûbe hanem faros maradt így összességében ugyanúgy 112 cm mel mentem a kórházba mint az elsõ babával.
Nekem a 14.héttõl volt már pocakom.
11 hetesen kezdett látszani.
13 hetesen kezdett el nõni puffadás szerû aztán 18 hétõl rohamosan kezdett el nõni . 28+3 hkm :)
Nekem másodiknál a házidoki csak nézett 12 hetesen, hogy ekkora pocakkal még csak annyi...
Szia!Nekem is a második terhességemnél már a 9.hét magasságában többen gratuláltak, mert hogy nyár volt, és rendesen látszott a pocak..nem csak puffadás volt.:-)

Elso level fogamzasgatlot most szedtem be, de tovabb szeretnem szedni egy ügy miatt h ne jojjon meg. Az nagyon karos, ha meg soha se volt igy megvonasos verzesem. Mert most lenne az elso 7napos tapasztalatom v mindegy es szedhetem tovabb nincs baj?

Legjobb válasz: Úgy bírom, amikor egyesek azt hiszik, irányíthatják a testüket, csak mert éppen "ügyük" van... Figyelj drágám mi is pont annyit tudunk, amennyi le van írva a betegtájékoztatóba! De komolyan! Ezek után ítéld meg te! De azért ha én elkezdek szedni egy gyógyszert elõször megnézem, hogy minden rendben megy-e (pl. a megvonásos vérzésemmel) nem kezdenék el rögtön tologatni. Ez csak az én véleményem, bocsi.

Úgy bírom, amikor egyesek azt hiszik, irányíthatják a testüket, csak mert éppen "ügyük" van... Figyelj drágám mi is pont annyit tudunk, amennyi le van írva a betegtájékoztatóba! De komolyan! Ezek után ítéld meg te! De azért ha én elkezdek szedni egy gyógyszert elõször megnézem, hogy minden rendben megy-e (pl. a megvonásos vérzésemmel) nem kezdenék el rögtön tologatni. Ez csak az én véleményem, bocsi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!