Találatok a következő kifejezésre: Az elsö mien szoval hogy (23 db)

Az elsö csók mien? szoval hogy nyelves egybol? vagy csak az ajkak érintkeznek?

egy 15 éves srác vok akinek nagyon bejön egy lány, szeretném

Legjobb válasz: Az elso csok nekem nem volt jo mert a baratom tudott csokolozni en viszont nem es szegyeltem magam de ugy belejottem hogy mostmar minden ok.Amugy a fiu szerintem jobban kel tudjon csokolozni mint egy lany.Nekemaz elso csok nyelves volt volt elotte szajra puszi de csak anyyi.En nem tudom mert lany vagyok szoval en nem tudok tippeket adni engem ahogy megtanitott a baratom en ugy csokolozok.Szoval bocs ha most azt mondod hogy a valasz nem volt hasznos mert nem irtam tippeket de leirtam hogy nekem mien volt az elso csok amugy a fiuk valasz szerintem ertekesebb lesz mert ok tudjak mit kel ilyenkor csinalni :-)Pusz

Az elso csok nekem nem volt jo mert a baratom tudott csokolozni en viszont nem es szegyeltem magam de ugy belejottem hogy mostmar minden ok.Amugy a fiu szerintem jobban kel tudjon csokolozni mint egy lany.Nekemaz elso csok nyelves volt volt elotte szajra puszi de csak anyyi.En nem tudom mert lany vagyok szoval en nem tudok tippeket adni engem ahogy megtanitott a baratom en ugy csokolozok.Szoval bocs ha most azt mondod hogy a valasz nem volt hasznos mert nem irtam tippeket de leirtam hogy nekem mien volt az elso csok amugy a fiuk valasz szerintem ertekesebb lesz mert ok tudjak mit kel ilyenkor csinalni :-)Pusz
Szia! Én 13 éves vagyok, és 9 évesen csókóloztam elõször. Egyáltalán nem ciki hogy te még nem. Én sem tudtam hogy kell de még is mgdícsért a csaj. ;) Nyugodtan és gyengéden érintsétek össze az ajkatokat, vagyis amikor oda hajolsz, ha lehet ne fejeld meg, szal óvatosan és õ is elkezdi kinyitni a száját ugyebár és a nyelvedet forgasd a szájába õ is ezt fogja tenni. Tulajdonképp jácc a nyelvével a saját nyelveddel. Csak ne harapd meg. ;) ( lényeg hogy dugd be a nyelvedet a szájába és forgasd :) :) )
Szia! A technikáról már leírták az elõttem szólók, hogyan kell. A lényeg, hogy finoman kezd, utána pedig már érezni fogod, hogy hogyan is megy ez az egész. Az én elsõ csókom elõtt a párom megkérdezte, hogy megcsókolhat-e? Szerintem ez tök édi volt, mert nem esett nekem, amitõl esetleg megijedhettem volna. És ne aggódj, hogy esetleg rosszul csinálod. Én kicsit aggódtam, de aztán kiderült, hogy az Õ elmondása szerint én jobban tudok, csókolni, mint Õ, pedig akkor csináltam elõször ;-)

Kaptam egy olyan megfejtést ami így szól: "5 betűs szó az első betű 'P' az utolsó betű pedig 'Y'" és azt sem tudom, hogy milyen témával kapcsolatos a szó! Vajon mi lehet a szó értelme?

Ha valakinek van ötlete, hogy a középs? három bet? mi lehet, hogy egy értelmes szavat kapjunk azt kérem írja le! El?re is köszönöm mindenkinek.

Legjobb válasz: ponty, pinty

ponty, pinty
pötty
A páfrányban van á, de nem középen, viszont nem találok olyat, amire jobban illik a leírás.
party Bár ha magyar szót keresel, akkor ez nem jó...
A kérdező hozzászólása: elnézéseteket kérem! helytelen volt rosszul értesültem! igazából 7 szóból áll: elsõ betû 'P', középsõ betû 'Á' és az utolsó betû 'Y' de halvány lila fogalmam sincs, hogy mi lehet! Ezért fordultam hozzátok és nagyon köszönöm a segítségeket.
A kérdező hozzászólása: és valójában magyar szó! jelenthet cselekvést de akár tárgyat is! köze van egy meglepetéshez de nem tudom kitalálni mi lehet ez a szó.
A patkány, is ilyen.

Kislányom ma megette az első lépéseit a járássegítőbe kapaszkodva (átsétált a szobán). Vajon mikor fog egyedül menni? Nálatok hogy volt?

Vagy úgy, hogy már csak 1 kezét kell fogni?

Legjobb válasz: Bocs javítok. Tehát "megtette az elsõ lépéseit".

A kérdező hozzászólása: Bocs javítok. Tehát "megtette az elsõ lépéseit".
nagyon ügyes a babád, tényleg ne erõltesd! Az én babám már 8 hósan vígan ment kapaszkodva, 9 hósan õgy tolta a járássegítõt, hogy csak na, de most 11 hósan is ezeket csinálja, illetve már megáll egy helyben hosszabb ideig, sõt lépett is már párat, de volt olyan hogy két napig semmi. Szóval mi csak figyelünk és örülünk. Van olyan ismerõs, akinek már 9 hósan ment a babája, 10 hósan futott, igaz volt kompja, nemtudom ez mennyit számít, nekünk nincs
Nálunk 3-4 hónap volt mire elindult.Addig csak tologatott.Én sem sétáltattam, szerintem sem kell.
Az én lányom is 9 hónaposan indult el magától segitség nélkül.Elõtte kb 8 hónaposan már a járássegitõt tolta maga elõtt, tehát kapaszkodva tudott csak közlekedni.Szintén nem eröltettem, mindent maga csinált. De azt hozzátenném, hogy nekünk a dokinéni azt mondta hogy ez a gyerek késõn fog mindent csinálni mert nagy a súlya, ehhez képest...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az enyém meg pici, még 8 kiló sincs. Semmit nem sietett el, 9 hónaposan ült fel, 10 hónaposan állt fel. Ezért is örülök annyira mert azt hittem, hogy ezt õ késõbb fogja csinálni.
Szia, az én babám 8 hónaposan állt fel (a járássegítõn húzta fel magát), 9 hónaposan kezdett kapaszkodva lépegetni, 12 hónaposan tette meg az önálló lépéseit. Viszont soha nem kérte a kezünket a járáshoz (abban a 3 hónapban), inkább a fal mellett a bútorok mentén ment körbe a lakásban :) Gratulálok nektek a lépésekhez :) :)

Miket kapott babátok az első szülinapjára? Nagynénik nagymamák keresztszülők kérdezik, hogy mit vegyenek? Sok ruhája van, és elég sok játéka is, szóval elég tanácstalan vagyok. Valami jó ötlet?

Legjobb válasz: Ha tényleg mindene megvan, több játékot nem szeretnél mostanra, és ruhák is teli vannak, akkor eggyel nagyobb méretû ruha esetleg, vagy akármi, ami hiányozhat a gyerekszobából. Fiam imádja az ágya fölött a foszforeszkáló csillagokat, amikor lekapcsoljuk a lámpát, kapott könyveket, amikre elõször azt gondoltam, fölösleges volt még, mert csak megrágta akkor, de most 13 hónapos, és imádja, órákig nézegeti õket, lapozgat, mutogat. De ha 1 kiló banánt kapott volna, annak is örült volna. :)

Ha tényleg mindene megvan, több játékot nem szeretnél mostanra, és ruhák is teli vannak, akkor eggyel nagyobb méretû ruha esetleg, vagy akármi, ami hiányozhat a gyerekszobából. Fiam imádja az ágya fölött a foszforeszkáló csillagokat, amikor lekapcsoljuk a lámpát, kapott könyveket, amikre elõször azt gondoltam, fölösleges volt még, mert csak megrágta akkor, de most 13 hónapos, és imádja, órákig nézegeti õket, lapozgat, mutogat. De ha 1 kiló banánt kapott volna, annak is örült volna. :)
A kérdező hozzászólása: A könyv jó ötlet! Az egy kiló banánnal is biztos jól eljátszana, de akkor már inkább a könyv :) ! Köszi
mindenféle hangszert, csörgõdob, rumbatök, csengettyûk, fogantyús puzzle-eket és igen, sok leporellót, azokat nagyon szereti nézegetni, kb 1 éves kora óta állathangozunk, ilyen állatos témájú kemény fedeles könyveket kapott.
Leírom kisfiam miket kapott össze-vissza :) F.p sütifaló bödön, tonka beszélõ dömper, egy nagy kocka aminek minden oldalán más készségfejlesztõ játék van, ruhák. Mindennek nagyon örült :) Ötletnek:játszósátor, babataxi, tanuló labda, állatkerti belépõ, könyv, fürdõjáték, báb, fûnyíró amit tolni lehet és közben kattog, :)
A lanyom kapott egy csomó könyvet, mar egészen pici kora ota érdeklik, igy akármilyen alkalom van, a könyv az fix. :) Ezen kívül kapott 100 darabos mûanyag labdát, ruhákat, egy Chicco forma bedobot, ami azota az egyik kedvenc játéka, egy Fisher Price tanuló kutyust, ami szinten nagy sláger, meg egy Fisher Price tanuló széket. Azt is napi szinten használja, szóval megérte. :)
én ilyeneket kértem, amikor kérdezték: hálózsák, kismotor, fürdõkádas játék (mármint vízen úszó), takaró...
Fiam ezeket kapta: ruha hegyek, bébitaxi, formabedobó, távirányítós!!! autó, sok-sok kisebb játék (matchbox készlet, hangszerek). Ami a legjobban tetszett neki, azt anyukámék hozták: egy óriási kifli. Egész délután azt csócsálta, ha ki akartam venni a szájából a fényképezés erejéig akkor üvöltött érte, így minden fotón a kifli lóg a szájából.

Van egy lány aki most jön össze velem, de nem az az igazi tehát én kiskoromban meg nemrég még arrol ábrándoztam hogy egy szép lány lesz az első aki megcsókol, ő is szép lány de nem pont az akire annyira vágytam. Szóval most mit tegyek?

Õ is szép lány kedves is, viszont nem pont az akire télleg télleg vágytam... :$ nah meg még lenne egy bónusz kérdés: Hogyan csókoljam meg? xD naon hülye vagyok ehhez hiszen ? az els? lány aki tényleg meg is csókolna, de hogy vegyem rá arra, hogy megcsókolhassam?

Legjobb válasz: hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.

hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.
A kérdező hozzászólása: jogos ^^ mert senkimse volt eddig... öö :$ amugy ha nem is egyböl de az elsõ randin smaci vagy... késõbb? :P
Ez nem konkrétan idõfüggõ. Érezni fogod szerintem mikor eljött A pillanat:) )
A kérdező hozzászólása: :D:D gondoltam erre a válaszra :D köszi :D
majd ráérzel a pillanatra
A kérdező hozzászólása: hát az van hogy talizunk meg fogjuk egymás kezét (tudom nagyon sok de ez az elsõ lány...) és valamikor csak úgy simán elfáradunk leülünk vmi hûvös helyre és mind a ketten azt próbáljuk találgetni, hogy mit gondol a másik... egyszerûen hogy "vezethetném fel a témát", hogy smároljunk? egyszóval mindaketten kínunkban kaparjuk a falat és nem tudjuk hogy mit csinájunk a kitalálok vmit akkor jáccunk... fél percig és elõröl
(1. kommentelõ vagyok) ha fogjátok egymás kezét az már sokat jelent. tehát már akar tõled vmit. vagyis nem fog pöcsönrugni ha lesmárolod. szerintem egyértelmû hogy arra vár õ is hogy vki csináljon már vmit csak félénk. úgy kell felvezetned a témát hogy amikor ültök a hûvös helyen akkor ha úgy érzed hogy romantikus a pillanat (sötét van, 2esbe vagytok, nálam ez a legideálisabb) akkor átkarolod a derekát vagy megfogod a kezét a szemébe nézel és elkezdesz hajolni felé lassan és megcsókolod. mindezt egy szó nélkül.
Hívd, ha elutasít akkor ez van..
Kérdezd meg tõle.
Basszus, hát te vagy a férfiember, nem??? Talán neked kellene javasolnod, hogy találkozzatok ismét. Ha benne van, ha nincs, ezt majd akkor megtudod. Ne azt várd, hogy õ kezdeményezzen! Igen, tudom, hogy szabad a nõnek is kezdeményezni, de nem mindegyik akar. Sokan közülük jobban kötõdik a hagyományos nõi szerephez, és inkább nem szól semmit - tehát ne arra várj, hogy majd õ mondja.... MONDD TE!!! IGEN, NEKED KELL HÍVNOD! És soxerencsét! :-)
A kérdező hozzászólása: valóban én vagyok de gondoltam ad valami visszajelzést hogy jó lenne megismételni vagy hasonló de akkor nem várok ilyesmire hanem akcióba lépek lesz ami lesz
ez így szívás ha már elsõ randi után nem pippantott le akkor nem is akar igazán

Az Amerikai pite című filmnek milyen sorrendben jönnek a részei? Szóval, hogy mi a címe az első résznek a 2. -nak és így tovább.

Mert ha jól tudom akkor van 7 része is

Legjobb válasz: Amerikai pite (American Pie, 1999) Amerikai pite 2 (American Pie 2, 2001) Amerikai pite 3. - Az esküvõ (American Wedding, 2003) Amerikai pite 4. - A zenetáborban (American Pie: Band Camp, 2005) Amerikai pite 5. - Pucér maraton (American Pie 5: The Naked Mile, 2006) Amerikai pite 6. - Az egyetemen (American Pie Presents: Beta House, 2007) Amerikai pite - A szerelem Bibliája (American Pie Presents: The Book of Love, 2009) Amerikai pite 8. (Hole in One, 2010) Amerikai pite - A találkozó (American Reunion, 2012)

Amerikai pite (American Pie, 1999) Amerikai pite 2 (American Pie 2, 2001) Amerikai pite 3. - Az esküvõ (American Wedding, 2003) Amerikai pite 4. - A zenetáborban (American Pie: Band Camp, 2005) Amerikai pite 5. - Pucér maraton (American Pie 5: The Naked Mile, 2006) Amerikai pite 6. - Az egyetemen (American Pie Presents: Beta House, 2007) Amerikai pite - A szerelem Bibliája (American Pie Presents: The Book of Love, 2009) Amerikai pite 8. (Hole in One, 2010) Amerikai pite - A találkozó (American Reunion, 2012)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!!:) Am még egy kérdés:D Az utolsó azaz az Amerikai pite - a találkozó az az utolsó része azaz a 9.-ik?
ha szereted, akkor vársz..
Én is 17 évesen jöttem össze az elsõ pasimmal, nekem fél év kellett, addig nem volt semmi kb.
és õ hány éves? legyél türelmes, ha szereted N
Inkább hagyd el, talál magának értelmesebbet....ganéképû fszfej
HAGYD EL!
Hát.. Majdnem 17 évesen, 4 hónap után, ha tényleg nagyon szerelmes lenne beléd, már lefeküdt volna veled...
Én olvastam itt a Gyakori-n olyan sztorit, hogy három évig tartott egy kapcsolat, addig nem volt szex, majd szakítottak. Utána a lány fûvel-fával lefeküdt. Ettõl megalázóbb helyzet egy fiú számára kevés van. Ne hagyd, hogy hülyét csináljon belõled!
Mindkét tábornak igaza van. 4 hónap kevés még az aktushoz. De azért petting már lehetett volna. A húgom volt úgy, hogy már mindenkinek volt pasija az osztályban, összejött hát õ is egy sráccal, de nem feküdt le vele. Azt mondta, nem kívánja, nem is fog vele lefeküdni soha. A srác 9 hónapig várt, madj kerek-perec megkérdezte, hogy érdemes-e várnia még. Szakítottak. Szerintem azért ez a lány részérõl elég nagy szemétség. Puhatold ki, hogy nála is ez a helyzet-e. De ismertem olyan lányt, aki 1 évig csak pettingelt a fiújával, és az egyáltalán nem sürgette. Szóval szerintem ne szavakkal sürgesd, hanem próbáld meg felizgatni, csókkal, simogatással. Hátha akkor hagyja, hogy belenyúlj a bugyijába. De a konkrét szexhez szerintem még nem olyan gáz ez a 4 hónap.
Nyugodtan hagyd el a lányt, jobbat érdemel nálad.
Figyelj......ha nagyon szereted, vársz még. 4 hónap után nem nagyon fog belemenni. Fontos, hogy tudasd vele, hogy szereted és bízhat benned! Ha együtt agytok, csókolgasd, nyúlj bele a gatyájába, simizd és elõször csak petting legyen, hogy megismerhessétek egymás testét. Fõleg a lánynak segíts! Nem szabad szûzen rögtön szexelni, amig nem ismeri azt, ami jó lenne neki. Erre van a petting. Hidd el, így bele fog menni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Ja és nem akarom sürgetni, írtam is, erre majdnem mindenki támadott, csak véleményt kértem, h mit tegyek!
Miért lenne parasztság ha elhagyod? Folyton hallod a nõktõl, hogy õk többet akarnak egy pasitól és ez teljesen természetes. Akkor neked miért nincs jogod azt mondani, hogy igenis nekem fontos a szex, lehet te még nem vagy felkészülve de nekem a semminél több kell. Mi a francnak kell hallgatni az ilyen lányokra aztán mire oda kerülne a sor elvesztegeted az idõdet õ meg majd fûvel-fával kefélni fog? Miért nem lehet egy férfinak is fontos a szex és ha nem kapja meg akkor miért ne mehetne máshoz? Én biztos szakítanék egy lánnyal ha max egy hónap mászkálás után nem kapnék semmit.
Ne sürgesd.Ha sürgeted, még a végén õ hagy el téged.Ha szereted, akkor kivárod, amíg akarja. :)
Ne támadjátok szegényt! Az én barátom is képes volt várni! Egy lánynak nagyon sok jön le abbol, ha a fiu erölteti a szexet. A barátnõd biztos csak arra kíváncsi, hogy megbízhat-e benned és nem hagyod el csak azért, mert nem fekszik még le veled. Egy lánynak nagyon fontos az elsõ alkalom! Szeretné, hogy emlékezetes legyen. Légy türelemes!
Tegnap 21.39 nagyon fontos dolgot mondott! Sok lány csinálja azt, hogy hónapokon keresztül váratja a srácot, majd végül elveszti vele, rövidre rá pedig szakítanak és elkezd orrba-szájba kefélni másokkal! Kevés megalázóbb dolog van egy fiú számára!
Az rendben van, hogy csak annak adja oda magát, akivel komolynak érzi a dolgot, de akkor ezt el is kellene mondania a párjának, nem pedig mindenféle fal dumákkal etetni csórónak a fejét. Ha már a kapcsolat elején nem tud, vagy nem akar õszintén beszélni a dolgokról, akkor késõbb sem várható tõle õszinteség, ami a kapcsolat egyik alapja. Mindemellett azt azért beláthatná, hogy egy férfinak fizikailag is kellemetlen, több hónap szex nélkül. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen lányok fel lennének háborodva, ha megtudják, hogy partnerük szokott önkielégíteni. Én ha el hagynám, nem a szex hiánya miatt, hanem az õszinteség hiánya miatt tenném.
utolsó vagyok! még annyit hozzáteszek hogy én ezt 17 éves létemre megértettem!!! Mi az h négy hónapja? nem idõhöz kötik, ha nem érzi a lány h törõdsz vele meg nem csak sexre akarod használni hamarabb megkapod... Szerintem ebben a nõnek kell döntenie h mikor akarja elveszteni a szüzességét. Szal vár még amíg õ nem mondja h csináljuk. És ne baszlasd! 17f
Neked prosti kellene és ne barátnõ. Inkább hagyd el, nem hiányzik még 1 lelki sérült lány ide. Ha annyira szeretnéd nem csak azon járna az eszed hogy mikor fekteted már meg végre.
Mennyi idõs õ és meddig enged? Petting már lehetséges?
A kérdező hozzászólása: Jó, de már négy hónapja csak azt hallgatom, hogy még ne, légyszi.Nemsokára..meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: 16 éves, azaz májusban lesz 17...csak mellsimit engem, mást nem, még a punciját sem láthattam.
A kérdező hozzászólása: De én szeretem, csak már téll nagyon hiányzik a szex..gondolkoztam azon, h elhagyom, de nemtudom, nem lenne e nagy parasztság emiatt?
A kérdező hozzászólása: De kivel van a baj, velem? h nem akar szexet, vagy szüzen akar meghalni?
Én tényleg nem értem, hogy ha valaki szereti a párját, akkor kívánja is. Még ha 14 éves lenne érteném hogy várni akar, de könyörgöm, ha 17 évesen 4 hónap után nem áll készen a dologra, még a pettingre se akkor abszolút nem elég érett egy komoly kapcsolatra... Vagy ha nem bízik a kérdezõben, akkor semmiértelme a kapcsolatnak.
Szia! Szerintem, ha igazán szereted...akkor vársz vele... Am. 16 évesen nem is kell ilyen hamar lefeküdnie veled...már bocsi. Ki tudja mi lesz 3 hónap múlva? Én 6 hónapja vagyok együtt a barátommal és még nem feküdtem le vele, de õ ezt megérti.Nem azt jelenti, hogy nem szeretem, csak a tökéletes pillanatra és helyre törekszem és nem a kapkodásra.Jahh és persze arra, hogy kibírja-e?Ha elhagyna...nem szeretett volna.Persze hamarosan mi is tervezzük.Pedig én már 21 éves vagyok. Ha ilyenért elhagyod nem is szeretett
Nem hiszem, hogy a lánnyal baj lenne. Ha belegondolsz négy hónap annyira azért nem hosszú idõ, hogy már kijelenthessétek, hogy egy életre terveztek. Van aki (minden vallási megfontolás nélkül) csak azzal akar lefeküdni, akivel már biztosak abban, hogy együtt akarják leélni az életüket. (ennek nem feltétlenül a házasság idõpontja a határa) Kérdezd meg tõle, hogy ez a helyzet áll a fent, és ha igen, akkor vagy megérted, vagy lelépsz. Ha pedig éretlen még a szexre, azt is meg lehet érteni, van aki késõbb válik éretté. 17 évesen még belefér.
Ekkora paraszt ne legyél hogy mindig nyaggatod!! Ezért csak halasztgatni fogja, de ilyen felfogással neki se kezdj egy lány ágybavitelét, h*lye vagy még hozzá bocs! Nem érted a nõket... -.-" Ha értelmes lennél azt mondanád neki hogy figyelj nem karom elhamarkodni, ha szeretnéd/vagy úgy érzed h itt az ideje, akkor szólj és megbeszéljük mi hogy legyen. Szóval ha szeretnéd szólsz. kb ezt kéne mondanod. megértõnek lenni nem pedig kanosnak lenni -.-" amúgy ha dugni akarsz menjél k*rvázni
hidd el sztem megéri várni. én se engettem 3 hónapig. csak petting volt. próbáld izgatni vmilyen módon. a legtöbb nõ imádja ha a nyakát csókólgatod harapdálod a fülét vagy más testrészét. beindul tõle és ilyenkor már kivánja a szexet. 18/L

Egyik barátnőmnek írok egy verset karácsonyra. Sajnos ez az első versem, és nem is igazán értek hozzá, de tudom hogy ő szereti őket, szóval megpróbáltam. Miket változtassak rajta, kezdjem újból az egészet?

S okat törtem a fejem hogy mivel is kezdjem

Legjobb válasz: Még szeretném folytatni, csak gondoltam megkérdezem, hogy idáig mennyire elfogadható.

A kérdező hozzászólása: Még szeretném folytatni, csak gondoltam megkérdezem, hogy idáig mennyire elfogadható.
Ha én ilyet kapnék a barátomtól... :) Szerintem folytasd!
Szerintem nagyon jóóó... :P :D
Nekem is nagyon tetszik, bár én így írtam volna ezt a sort: 'Ezért megpróbálom e versbe csomagolni.' :) De egyébként, ha én kapnék ilyen verset, biztosan nem számítana, ha vétene egy-két hibát, mert tudnám hogy szívbõl adta és fáradozott vele. :)
Nincs különösebb buktatója a KRESZ vizsgának. Ha megtanultad, menni fog, ilyen egyszerû.
banánhéj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!