Találatok a következő kifejezésre: Az elsö beszedése után mennyi idö (3 db)

Az elsö bogyó beszedése után mennyi idö után lehet nyugottan szeretkezni?

Legjobb válasz: nézd meg a tájékoztatón, mivel nem tudom, milyen nevût szedsz, fogalmam sincs. Változhat, van ami elsõ naptól, van ami 7-tõl, sokan, mint én is megvártam az elsõ levél végét.

nézd meg a tájékoztatón, mivel nem tudom, milyen nevût szedsz, fogalmam sincs. Változhat, van ami elsõ naptól, van ami 7-tõl, sokan, mint én is megvártam az elsõ levél végét.
Én még mindig arra esküszöm, hogy a második levél megkezdése után. De a tájékoztatójában benne van, tabi függõ, van ami 7 nap után, van ami két hét után. de jobb félni, mint megilyedni!
Így van ahohy leírták elõttem, nekem si az volt biztonságos hogy elsõ levél után , de addig ki lehet egészíteni a védekezést.
Nézd meg, hogy mit ír a betegtájékoztatója. Milyet szedsz? Általában már az elsõ szemtõl vagy 7 naptól védenek, ha a mensid elsõ napjától kezded a szedést. Olyan már nincs is, ami csak a köv. levél megkezdésétõl!
A kérdező hozzászólása: Méh semmient nem szedek, most fogok dokihoz menni! Csak általánoságban kérdeztem mik az eltejedtek!

Cerazette tablettától hány napig vérzetek? Rendszertelenül vagy rendszeresen? Az első tabletta beszedése után mennyi idő telt el a vérzés jelentkezéséig?

Bocsánat a sok kérdésért,csak azért aggódom mert a párom külföldön dolgozik,alig vártuk hogy leteljen a 6 hét,hogy együtt lehessünk,pénteken jön haza és nem örülnék neki ha vérzéssel fogadnám.Hétf?n kezdem el szedni a tablettát,remélem nem kezdek el már másnap vérezn!?.A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a Cerazette szedése mellett egyáltalán nincs vérzés,mivel ezt folyamatosan szeded,nem 21 napig,és 7 nap szünet.Én is ezt szedtem szülés után,csak már nem emlékszem pontosan :)

Szia! Szerintem a Cerazette szedése mellett egyáltalán nincs vérzés, mivel ezt folyamatosan szeded, nem 21 napig, és 7 nap szünet.Én is ezt szedtem szülés után, csak már nem emlékszem pontosan :)
Szülés után 6 héttel kezdtem el szedni (ahogy elõttem szóló is írta) folyamatosan. Most jött meg elõször (8, 5 hónapos a fiam), már 12 napja tart, hol elmúlni látszik, hol erõsödik. De azt mondják ez normális...Szóval elég sok idõ telt el mire megjött, szoptattam eddig, biztos ez is közrejátszott.
Kétszer is szedtem, két szülés után, vagyis a második után még ezt is szedem. Elsõnál elsõször 6 hétre jött meg, aztán rá 3 hétre, aztán mikor 8 hós volt a lányom, onnan nagyon rendszertelenül véreztem a tesókig. Most az ikrekkel akkor jött meg, mikor 1 évesek voltak. Azóta is rendszertelen, kevés, de többször van egy hónapban pár napig. Nem tudom mikor áll be, 3 hónap alatt nem sikerült még neki. :-( Amúgy elõtte hajszálpontos 28 napos ciklusaim voltak.
Én a gyógyszer elkezdése után a 14. napon picit véreztem pár napig. Azóta sem történt ilyen eset, pedig fiam már 8 hónapos, bár még intenzíven szoptatom.
Èn szedem már 20 hónapja..A fiam születése után 6 héttel kezdtem el.Szünet nélkül.Egyszer sem volt mensim mellette.2x volt kis pecsételés.. A fiam még szopik 1x alvás elött és hajnalban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azért is kérdeztem , mert a gyermekágyi folyásom(vérzés) 3 hétig tartott, majd egy hét szünet után ismét vérzés 8 napig, a dokim szerint menstruálok.2 napig semmi, tegnap óta ismét vérzés és még be sem vettem a Cerazettet.A szoptatással nincs problémám, rendszeresen szopik a kisfiam.A doki azt mondta ma kezdjem el szedni, hátha az beállítja normálisan.Remélem megszûnik mert nagyon uncsi...Jó babázást mindnekinek aki ezt teszi:)

Az átlag fogamzásgátlók az első szem beszedése után mennyi idő elteltével fejtik ki hatásukat? Most gondolkodom azon, hogy (életemben először) iratok fel magamnak, de még vacilálok.

Szóval a kérdés lényege az lenne, hogy mikortól lehet gumi nélkül is akciózni...El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: ált. két hét, de a doki megmondja akivel feliratod.

ált. két hét, de a doki megmondja akivel feliratod.
1 hetet szoktak mondani, de biztosabb a 2...
Az enyémre az van írva, hogyha a mentsruáció elsõ napján kezded el szedni azonnal hat, ha a 2-5. napon akkor 7 szem után hat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!