Találatok a következő kifejezésre: Az elmult honapban kétszer (4 db)

Miért van az hogy egy hónapban kétszer is megjön a menzesz? Tehát megjött és amikor elmúlik akkor 21 nap múlva megint megjön?

Legjobb válasz: Akárhogy is számolom, ha elmúlik és 21 nap múlva megjön, az sehogy sem kétszer egy hónapban.

Akárhogy is számolom, ha elmúlik és 21 nap múlva megjön, az sehogy sem kétszer egy hónapban.
A kérdező hozzászólása: nembaj de közelvannak egymáshoz és ez baj??
nem baj. egy normális ciklus, amikor nem szed fog. gátlót az ember, 21-32 napos közt normálisnak tekinthetõ. Mikor én nem szedtem tablettát voltak sokszor egymást követõ 21 napos ciklusaim, volt mikor egyik hónapban 25 napra jött meg a következõben 32 napra.... Ha zavar, irass fel fog. gátlót igy garantált a 28 napos ciklus minden hónapban.
A kérdező hozzászólása: mert akkor annak a jele h terhes vok??
A kérdező hozzászólása: meg amm is számoltam és csak kb17 nap volt a kettõ között szóval?? és csak 14 vok...:S

Policisztás ováriumom van, Diane 35-t szedek, a Gabriel teszt negatív lett, az elmúlt 2 hónapban rengeteg stressz kimerültség, szakítás, utolsó aktus óta kétszer megjött. Van rá esély hogy mégis az lennék, vagy a sok stressz okozhatta a zavart?

de egyik sem vlt normális, rövidebb ideig tartott, kevesebb volt, és nem olyan sötét, er?s szín?. hányinger ilyesmi nincs, csak sok idegeskedés

Legjobb válasz: Valószínûleg nem vagy az, a hormonok képesek nagyon bekavarni, örülj, hogy egyáltalán egy kicsit is megjött. De ha mégis gyanakszol, akkor vegyél egy tesztet és megnyugszol.

Valószínûleg nem vagy az, a hormonok képesek nagyon bekavarni, örülj, hogy egyáltalán egy kicsit is megjött. De ha mégis gyanakszol, akkor vegyél egy tesztet és megnyugszol.

Szerintetek ez igaz? Az elmúlt néhány hónapban kétszer is azt hallottam különböző helyekről, hogy a rendszeres kefir fogyasztás impotenciát okozhat férfiaknál.

Ha valaki tud biztosat, legyenszives írja meg azt is, hogy csak termékenyít? képességre vonatkozik ez, vagy merevedési zavart is okozhat. Én elég hihetetlennek találtam ezt a dolgot, de jobb az óvatosság. :-)

Legjobb válasz: Miért okozna? Mi olyan anyag van benne, ami hat a férfiasságra?

Miért okozna? Mi olyan anyag van benne, ami hat a férfiasságra?
off: Véleményem szerint ez csak mendemonda, de kár, hogy nem én találtam ki! Volt ugyanis az exbarátom, aki folyton kefírt evett. Ez még nem is zavart, de az már igen, hogy állandóan tukmálta rám is, holott tudta jól, hogy utálom a kefírt. Egyszerûen képtelen volt megérteni, és az õrületbe kergetett a vacak kefírjével. Elõbb hallom a hírt, rémisztgethettem volna az impotenciával! :-)
A kérdező hozzászólása: #1! Én is pont erre lennék kíváncsi. Egymástól függetlenül. és két olyan helyen hallottam, hogy nem gondolnám átverésnek, inkább valamiféle rémhír vagy " urban legend " szerintem.
A kérdező hozzászólása: Talán az erjesztõgombák által kiválasztott savanyítóanyag?

Az elmult 3 honapban kétszer volt fertözésem, elmentem dokihoz kaptam gyógyszert, szedek fogamzásgátlót, és a kezelések után amikor együtt voltama barátommal nagyon fájt és csípett. mi lehet a baj?

mindig kaptam hüvelytablettát,gyógyszert ken?csöt,a páromat is lekezeltük mindig,de szex elején fáj utána meg éget és csíp.és nem tudom h ez mitöl lehet.allergiás vok a latexre és naon sok mindenre.lehet h a spermára is allergiás vagyok?van ilyen??? létszi segítsetek.

Legjobb válasz: Lehetsz allergiás az ovszerre is és a spermára is ami ritkább.Menj orvoshoz és mond el neki.Lehet,hogy csak gombás fertözésed van.Legyengült immunrendszer mellett sürün elöfordul vagy ha szedtél antibiotikumot.

Lehetsz allergiás az ovszerre is és a spermára is ami ritkább.Menj orvoshoz és mond el neki.Lehet, hogy csak gombás fertözésed van.Legyengült immunrendszer mellett sürün elöfordul vagy ha szedtél antibiotikumot.
A kérdező hozzászólása: de ez annyira abszurd h valaki allergiás a spermára.az óvszerre tuti mert ezért kellett tablettára váltanom.az orvosom meg hülyének fog nézni.törzsvendég vok nála:D de szándékozok elmenni.köszi szépen
nem lehet, hogy még nem múlt el teljesen a gond. meg persze, ha neked valami bajod van, az nem zárja ki azt, hogy a párodnak nincs. ha te kezeled magad, a párodnak is kellene, mégha neki nem is okoz panaszokat. a férfiaknak ritkán van gondjuk.ha meggyógyulsz és sexeltek a párod újra visszaadhatja neked, és kezdõdik minden elõrõl. mi is jártunk így, de én megkértem a páromat, hogy nézesse meg magát, és elment õ is.
A kérdező hozzászólása: igen voltam nögyágyásznál és ö is kapott krémet meg gyógyszert
Nekem most ugyanez van és én sem értem mitõl. Már elmúlt minden fertõzésem, mindent végigszedtem és mégis fáj. Mivel rég írtad ki a kérdést, gondoltam írok, hátha neked azóta megoldódott.
A kérdező hozzászólása: Szia!Nekem nem múlt el azóta sem ez a bajom.Újra és újra visszatér. Most a párommal egy nagyobb kivizsgáláson veszünk részt amiven õt is és engem is kivizsgálnak.Eredmény még nincs, de ha lesz és érdekel akkor írok.
írdmeg légyszi az eredményt....énis okosabb leszek tõle...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!