Találatok a következő kifejezésre: Az elmaradt után hány (3 db)

Az elmaradt menstruáció után a teszt nektek hány nappal mutatta ki a terhességet?

Legjobb válasz: 2hét kb amég a szervezetedbe meg nem jelenik illetve a vizeletedben a hcg ami kimutatja ha csinálsz 1 tesztet assziszem.

2hét kb amég a szervezetedbe meg nem jelenik illetve a vizeletedben a hcg ami kimutatja ha csinálsz 1 tesztet assziszem.

Az elmaradt menstruáció után hány nappal érdemes terhességi tesztet csinálni? Melyik márkájú a legjobb?

Legjobb válasz: én a nemvárt elõtt 2 nappal este csináltam 10-es érzékenységû tesztet (one-step, teszveszen vettem) és már kimuatta a terhességet. 13 hetes kismama

én a nemvárt elõtt 2 nappal este csináltam 10-es érzékenységû tesztet (one-step, teszveszen vettem) és már kimuatta a terhességet. 13 hetes kismama
én csak Gabrielt használok, elég megbízhatónak tartom. 3 nap után már tesztelhetsz reggeli vizeletbõl.
A lilly, még sosem csapott be, és olcsóbb mint a többi. 600ft-ért vettem a rossmannba, és a menzi elõtt egy nappal, délutáni pisibõl totál pozi volt. Viszont mikor nem voltam terhes, akkor meg teljesen negatív. Én ezt ajánlom neked. Bizony többször is elõfordult, hogy a gabrielem, a gravi hcg- m álpozitív, vagy szellemcsíkos volt. Meg olyan is volt, h. idõ után jóval jött ki a második cdík, tudom, h. akkor már ki kell dobni a fenébe, de én olyan vagyok, h. reménykedek tovább, és veszem a többi tesztet sorra. A lillyvel így még nem jártam. Ha tutira akarsz menni, akkor a menzi után 2-3 nappal csinálj tesztet. Sok sikert!
Kedves utolsó! Elszomorított amit írtál.Én is gravi hcgvel teszteltem kétszer is és mind kettõ pozi lett, de a doki még nem lát semmit.Elképzelhetõ akkor hogy nekem is álpozi lett?Hát nem gondoltam.Pedig ezzel a teszttel kapcsolatban írtam ki kérdést is és ott mindenki dicsérte.Higgyek neki szerinted?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én a nem várt után vagyok 4 nappal. Csak nekem nem 28 naposak a ciklusaim, hanem 30-31.
Szia, Nekem nem pontos a ciklusom, 28-30 nap körül szokott lenni. A nemvárt környékén csináltam 1-2 nappal Corax Be Sure tesztet és pár másodperc múlva sötét rózsaszín lett, sötétebb mint a kontrollcsík. Kb 4, 4 és fél hetes lehettem. Ja, ez délután volt 17 óra körül. Két nap múlva reggel csináltam elsõ pisibõl mégegyet, az is dettó ugyanilyen lett :) 27 hetes kismama
Én mindig a legolcsóbbat vettem, minig azt mutatták, amit kellett. A legutolsó a DISKOLOR volt, az nem volt a legolcsóbb, és csak halványan mutatott +-at, az elmaradás utáni 3. napon. Ezek a márkák, amit ide felsoroltatok, mennyibe kerülnek a gyógyszertárba?
Én a Gabrellnek nem hiszek, nekem 2x lett szürke csikos nem lettem terhes. a Lilly jo, nekem is a 29. napon délután pozi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Az elmaradt menstruáció után hány héttel kezdődnek a reggeli rosszullétek?

És ez közvetlenül ébredés után történik, vagy a délel?tt folyamán?

Legjobb válasz: 2-3 hét, bármelyik napszakban.

2-3 hét, bármelyik napszakban.
A kérdező hozzászólása: ez azt jelenti, hogy akár már másfél hét után is érezhetem azt, hogy a gyomrom kavarog.
Inkabb a reggeli hanyinger a jellemzo es ahogy kimarad ra nekem egy hettel mar volt...
Akár azonnal is, de késõbb is, mindkettõ teljesen rendben van így.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!